37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #33598 Matilda Mk.II with ZiS-5 76mm
75mm ágyúval felszerelt matilda amivel már lehet aaphe löszért is használni... mintha a t-126 meg a kv-1e nem lenne már így is op. -
Kissssss0 #33597 ha nem írsz ide akkor le is maradok erről... na lehet visszamenni grindelni. 
(A33 Excelsior NEED) -
Cronicles.......................
GF
40 kill: Sima ügy
10 win: szívás, de nem túl nagy szívás
4 supporting fire: WTF??
4 alkalommal MVP: WTF?
12 kill egy csatában: Láttam valakit egyszer ezt bemákolni ma, de ezekkel a papír szarokkal nem valószínű... -
Valka78 #33595 "És egyébként, a dízel is ugyanúgy gyulladt, és robbant mint a benzin."
A gázolaj kevésbé gyúlékony az igaz, de azért az sem lehet véletlen, hogy annyi kiégett t-34-et látni a háborús fotókon. Mondjuk az lehet a lőszer miatt is. Viszont rengeteg ember összeégett bennük és az aligha a lőszer miatt.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.04.12. 20:15:04 -
ikarus44 #33594 Hát orosz fejlesztőktől sajnos, ilyet ne várj. -
Tudom nagyon jól. -
CHaooSS #33592 "És egyébként, a dízel is ugyanúgy gyulladt, és robbant mint a benzin."
Akkor basszák meg.. jó lenne ezt javítani mert elég sok szovjet szarkupac egy guruló üzemanyagtartály oszt alig akarnak sokszor meghalni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.12. 18:46:41 -
ikarus44 #33591 Igen abban az egyben. Voltak kísérletezések, gázturbinás hajtóművekre is (mai modern tankok fő hajtóereje ugyebár) Pl. A Vadásztigrisre voltak aszt hiszem tervek is, de a háború vége megakadályozta.
Egyébként, meg a dízelmotorok akkoriban megbízhatatlanok, és rossz hatásfokúak is voltak akkoriban. A T34-eket jól elhajtotta, mert könnyűek voltak. De a ruszki nehéz tankok (élükön a KV szériával) dög lassúak, és megbízhatatlanok voltak. És egyébként, a dízel is ugyanúgy gyulladt, és robbant mint a benzin. -
CHaooSS #33590 Mert a Tiger 2 sla az mi? dízel , sok helyen emlegették, hogy toronylövés után az alsó üzemanyagtartály képes felrobbanni.. bár ez még a benzinesnél is vicces
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.12. 18:41:43 -
Az lehet, de alább a Panther van említve a T-34-85 mellett, s nem pedig egy nem létező tank. -
A prém tiger 2 az dízel motoros! -
Azért, mert a német harckocsikban benzinmotor volt, nem dízel. :) -
Mert a náci gázolaj az gyúlékony volt, Zsukov is leírta a memoárjában! -
CHaooSS #33585 szovjet vasaknál extra páncél mivel dízelek ezért kevésbé gyúlékonyak. németnél még a dízelmotor is ugyan úgy ég mint a benzin.. -
Már megint extra páncélként működnek az üzemanyag tartályok.
Oldalról eltaláltam egy Panter -t: Az üzemanyag tartály befeketedik, egyébként semmi. (A torony alá céloztam, egy lőszer rekeszt kellett volna eltalálnia)
Oldalról eltaláltam egy T-34-85(D-5T) -t: Az üzemanyag tartály befeketedik, egyébként semmi.
Amerikai 76mm M1, APCBC lőszerrel.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.04.12. 14:11:38 -
Kissssss0 #33583 azért mert én eddig így tudtam és nem volt tudomásom erről, nem szoktam az options menüt figyelni naponta. -
RODLEE #33582 "árkádban meg realistic-ben az ágyúból fogod nézni az ellenfelet, egyedül csak sb-n lehet optikán keresztül nézni ahogy azt kell."
Miért ne lehetne AB, RB-ben is optikán keresztül célozni???
Ngyarészt RB-ben szakaszozunk, de ott is lehet optikán keresztül célozni! -
CHaooSS #33581 ó hát félig vak vagyok, csata közben azt nem lehet állítani menüben meg már nem kerestem ott :D köszi
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.11. 18:32:58 -
fighter_hu #33580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Legalul. -
Kissssss0 #33579 árkádban meg realistic-ben az ágyúból fogod nézni az ellenfelet, egyedül csak sb-n lehet optikán keresztül nézni ahogy azt kell. -
CHaooSS #33578 Lehet vak vagyok... hol a fenében van az a beállítás, hogy optikan keresztul nezzen a lovesz ne az agyu kozepebol ?
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.11. 15:00:34 -
ikarus44 #33577 4 ha jól emlékszek. -
RODLEE #33576 Szakaszba hány fő tud menni max, mert ha jól emlékszek a Wotban 3 fő lehetett csak! -
BaleniX #33575 Igazából én a játékbeli megvalósításra gondoltam, de nem lenne rossz valamikor ingame ezt látni :D -
ToMy_ #33574 Na megvan a gyógyszer, vissza kell rakni 1024x768/low-ba, aztán a játékban egyesével visszakapcsolgatni a felbontást/detail-t nagyobbra, aztán amelyiknél ismét kiakad, az volt a hibás. Külföldi fórumokat olvasva más is járt így, vmelyik random opció overflow-olja a memóriát, aztán attól hal be. GJ Gaijin... :/
Azért az kurva mókás, hogy i7-6700/16G/GTX1060-6G hardveren futtatva azt kell nézegessem, hogy mi akasztja hasba a gépet.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2017.04.11. 10:09:12 -
Április 1 event volt, T90 vs Leo 2A5 + Apache vs Mi-35 (?) -
gstup #33572 Ápr. 1. eventen voltak. -
RODLEE #33571 Most néztem a youtubon egy videót helikoterek voltak benne jól láttam! Azokat hogy lehet,venni kell? -
Videókártya vagy videókártya driver problémának tűnik.
Ha a fent lévő driver volt eddig is hiba mentesen fent, akkor érdemes lenne egy másik (hasonló) videókártyával is kipróbálni. -
ToMy_ #33569 Hát ottrohadjon...
Mindent próbáltam, csak éppen szüzet nem áldoztam (nem találtam, ovi meg csak hétfőn nyit), de semmi eredmény.
Úgyhogy WT jegelve, majd lesz vmi patch, akkor visszanézek. -
ikarus44 #33568 A post-war tankok nem érdekelnek, szóval 6.7-7.0-tól tárgytalan. -
vajakos21 #33567 Configban vannak a billentyű/egér/joy beállí5ásaid.Azt amúgy is érdrmes külön mentve tárolni -
Kissssss0 #33566 "téli camo-s T34-emet tölti be mindig,"
ez szerver oldali adat, nem a te gépeden tárolja. -
ToMy_ #33565 Csekkoltatás megvolt már, maradt ugyanaz a hiba. A komplett reinstall-kor mindent legyalultam a gépről, ami Gaijin volt: a USERS könyvtárból is és a ProgramFilesx86-ból is, úgyhogy a config.blk repült akkor.
Amúgy az mit tárol? Lokális beállításokat (gfx, sfx, details, stb....)?
Az a fura, hogy ugyanúgy a téli camo-s T34-emet tölti be mindig, reinstall előtt és után is, és aztán crash-el. -
xmanhun #33564 Szia. ellenőriztesd le a launcher-ben a fájlokat!vagy töröld ki a játék mappájában "config blk" fájlt! és utánna indítsd el a launcer-t! -
ToMy_ #33563 Sziasztok,
akkor mi van, ha indításkor csak a tankomat látom 12fps-el és pörög a loading, aztán kb. fél perc után "FREEZE DETECTED..." hibaüzenet jön. Komplett reinstallt próbáltam, dettó ugyanaz.
VGA driver-t frissítettem, nem segített.
Egyik nap még ment, aztán másnap ez lett belőle. -
A hensel tornyos KT-t azért nehezebben intézik el szemből, távolhacban, 6,7 ben a szintjében, a porsche tornyos meg rémálom pz4 keresztüllövi a tornyát, köszönhetően hogy rémes a páncélzat modellje, hasonlóan a párducokéhoz, 6.0 ban jó is lenne az a majd 200-as torony de nyilván az orosz büszkeségbe az már nem fér bele. -
Kissssss0 #33561 ru-251 meg a két leo1 tank ami használható 6.3 felett, megvan az átütésük hogy sebezzenek meg a sebességük is hogy lelépj még időben ha túl forróvá válna a helyzet, német nehéz tankok(élükön az egérrel) sajnos átalakultak mostanában free kill-é.
(bár ugyan ez igaz a többi nehéz tankra is)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.08. 00:19:34 -
ikarus44 #33560 Basszus... :(
No, akkor tényleg 6.3 a vége. Efölött már úgysem lehet már semmilyen Német harckocsit használni... -
Kissssss0 #33559 jagphanter :D ruszki 122mm ágyúk meg a brit ágyúk úgy viszik szemből át a páncélját mint a forró kés a vajat, igaz még így is fényévekkel jobb mint a ferdi.