37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #34158
    Ez van, ha az ellenséges csapat hagyja, hogy hátukba kerüljek, és hagyják, hogy átmenjek rajtuk, mint egy úthenger. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az elején egy hülye befüstölte a foglalási pontunkat, így nem láttam kb semmit, ezért mondtam, amit.

Replay.
  • PLaci #34157
    90mm M3 -as ágyú, mint az M26 Pershing -en. Persze a buzeráns orosz banda az M10 -nek (BR 3.7 US / BR 4.0 UK) (ugyan ez a test) adott Add-on Armor -t, míg az M36 -nak még véletlenül sem.
  • robi3
    azt mondjátok meg, hogy az tohonya, lassú, védtelen M36 hogy a f....ba lehet 5.7-es?!
  • Kissssss0 #34155
    meg még sok más negatív apróságnak is betudható amiket egybevéve már közel se mutatnak túl jó képet a játékról meg magáról a cégről se, a csalók azok még hagyján... ez az állatfajta minden egyes játékban megtalálható.

a lejtmenet akkor kezdődött mikor ott próbálták elhallgattatni a hangosabb játékosokat ahol csak tudták, először kezdték azzal hogy csak akkor fórumozhatsz ha van heti 3 csatád... nem számít hogy van már 4000+ óra tapasztalatod a játékban, aztán fojtatták a folyamatos topik zárásokkal és a hírek alatti kommentelés lehetőségét is rendre megszüntetik ha éppen nem felel meg a moderátorok szájízének az aktuális diskurzus, és befejezés képen még a youtube copy strike-al is szerettek volna visszaélni mindezt természetesen a csalásokat terjesztő rosszban sántikáló youtuberek bannolása mögé rejtve, persze ezt bizonyítani már nem lehet mert idáig szerencsére nem fajult el a dolog... főleg azután hogy e hír hallatán még a nagyobb war thunderel foglalkozó youtuberek is kezdtek kihátrálni a játék mögül mint ahogy Jingles is tette több mint egy évvel ez előtt, + aki nem akart bajba kerülni az vagy levette a videóit vagy kénytelen volt nem listázottá tenni a videótartalmát amiket csak linkel rendelkezők tudnak megnézni.

de ez még csak a "community" része az igazi problémának, a valódi gond akkor történt meg mikor annyira túlvállalták magukat hogy már értelmes bugfixeket se tudnak kiadni, meg több mint félévet kell várni közismert hibák javítására, pl: most ugye itt van a híres hírhedt "pofán lövöm magam a saját ágyúmmal" bug amit még mindig képtelenek kijavítani.
    3:10
  • jocking
    Napi szemétláda - Agschwalbe nevű játékost érdemes figyelni:
    Replay.
  • Rayden02
    Gondolom betudható a sok bannolási hullám is!
    Sok a cheater a mai napig!!
    Az oroszok nagy része ezt használja:

Szerencsére már bannoltak most 200 embert márciusban ,aki ezt használta!
  • PLaci #34152
    Overpen (túloldali kill -el. :D)

Replay.
  • Kissssss0 #34151
    igen ez a valóságban még működött is a második vh-ban, csakhogy itt a játékban főleg árkádban másképpen működnek a dolgok... hiába lövöd a benzintartályt vagy a lőszerrekeszeket ha ezeket csakis magas esélyszázalékkal beállított lőszerekkel tudod csak berobbantani, HE, HEATFS, HEAT, ezeknek magas az esélyük hogy berobbantsanak egy lőszerrekeszt, AP, APCR, APHE, stb, ezeknek mind kicsi az esélye.

velem is előfordult már számos alkalommal hogy a t34/85-tel 3 vagy 4 alkalommal kellet oldalba lőnöm a tigrist mert egyrészt a rohadt RNG nem engedte hogy egyből kilőjem, másrészt pedig a lőszerrekesz modul megette az összes repeszt amit csinált a 85-ös lövedék.

ezért kell legénységre menni mert az még mindig 100% biztosabb mint szerencse játékot játszani a löszerekkel.
  • fighter_hu
    A pz4 szerintem azért nem halt meg mert bement és kiment a lőszer nem akadt el semmibe és a töltős csak azért halt meg mert keresztül ment rajta a 122-s, szerintem.
  • Fura Alak
    Az orosz 122mm -es D-25T -vel szemben mind a Pz IV -nek, mind a Chi-Ri II -nek 99%-ban halálosnak kéne lennie egy behatoló találatkor, nem csak a legénység miatt, de magas arányban robban be a lőszer is a repeszektől. A legénység meg negyed kiló TNT erejétől kb. kiskanállal kilapátolható.
    Pl. az utolsó képen jól látni, hogy a Chi-Ri II lőszer készlete csak attól a találattól 15 srapnelt kapott, és még mindig csak citromizálódott.
  • Kissssss0 #34148
    most hogy így látom a képeket nem látok semmi különlegeset, árkádban az ellenfél akkor is játékban marad ha már csak 1 ember maradt életben a tankjában, ekkor ugye automatikusan bekapcsol a crew replacement opció... feltéve ha kivan fejlesztve az ellenfélnél.

ne a tank modulokra lőjetek hanem a legénységre, mert csak így lehet 100%-ra elkapni az ellenfelet.
  • Fura Alak
    Tegnap picit pontatlanul emlékeztem, a 2. lövés volt a színező.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Közvetlenül a Chi-Ri II (~850-870m) előtt egy Pz IV H -ra (~650m) lőttem rá, torony találatból csak a töltő döglött meg, a lövész éldegélt tovább.

Ez után következett a Chi-Ri II:

1. lövés, a tonyony személyzete megdöglött:

2. lövés, a závárzat citromizálódik, a lövész vidáman forgatja a tornyot:

3. lövés, a lövész megmurdel, a hajtáslánc oda, kigyullad:

4. lövés, meghal a Chi-Ri II:
  • PLaci #34146
  • CHaooSS
    van replay mert ez nagyon furcsa... wirbelnél aktiválódik pedig annak csak 16mm a tornya ami határeset, de még a gyújtószerkezet aktiválás utáni késleltetéssel is be tud robbanni
    szovjetnél én ritkán tapasztalok overpent
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.07.20. 19:53:37
  • Fura Alak
    A tornyán találtam el, oldalról, ráadásul messziről, így lassabb volt már a lövedék,mikor eltaláltam. Mind a 4x mutatta a behatolást, és a repeszek repülését. A 3. lövés pl. csak citromsárgára festett pár modult, ami még nem sérült.
  • CHaooSS
    Tapasztalatok alapján elég jól aktiválódik. Ugye csak 15mm kell neki és utána elég gyorsan aktivál.. Chi-ri 2 meg elég nagy dög szóval hely van + azzal a robbanóanyag mennyiséggel akárhonnan pucol akármit.

érdekes az a 4 overpen.. hol lett lőve?
  • Kissssss0 #34142
    ha jól emlékszem a ruszki löszereknek a gyújtószerkezet aktiválása után van még egy késleltetés is(1.2 másodperc késleltetés?) így később robbannak csak fel a páncél átütése után, már nememlékszem pontosan.

a japán tankok oldalpáncélzata papír, ha nem a legénységet lövöd direktbe akkor a 122mm lőszer egyszerűen átmegy mindkét oldalpáncélon és a tank túloldalán robban fel, 800m/s sebesség környékén halad egy 122-es lövedék ha nem tévedek.
  • Fura Alak
    MI a faxom az már, hogy az IS-2 -ből 4x kell áthatoló találatot elérnem ahhoz, hogy egy szaros Chi-Ri II -t kiszedjek????
  • Kissssss0 #34140
    kezd lassan kihalni a játék, március óta zuhanórepülésben van a játékosállomány, meg visszanézve egészen 2013 augusztusig látszik hogy folyamatosan hullámzott a játékosok száma.
  • BaleniX
    Köszöntem!
  • fighter_hu
    Itt
  • BaleniX
    Valaki tudja, hogy a játékon belül van-e mód arra, hogy rákeressek egy klánra? Ha igen, akkor hol?
  • Valka78
    War Thunder last year
  • ikarus44
    ruszki
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Kezdő játékosnak melyik nemzetet ajánljátok? Köszönöm a segítséget
  • Fura Alak
    A mai skill fejlődés: megtanultam +1 típusú space billentyű (vissza-/össze-) szerelését.
  • Kissssss0 #34132

• PLaci #34131
  • Valka78
    A Dreadnought az egyik legjobb gép 4.7-en. Az egész frontpáncélja egy trollhalmaz beleértve a tornyot is. Pz IV-et 300 méteren túl kiröhögi.
    Szemből meglövöm Brummbarral és legfeljebb a lánctalp sérül meg az ágyúcső. Jó kis gép az 4.7-en. Simán elcserélném a Pz IV H-ért.
  • Cobra.
    Igen, mind 5.7-es, mert 90%-ban olyanokból állt az ellenséges csapat, amikor játszottam. Elsősorban ezért hagytam ott a játékot fél éve. (mondjuk akkkor ha jól rémlik meg 5.0 volt az M6A1)
  • PLaci #34128
    Amiket felsorolsz, azok BR 5.7 -esek, az M6A BR 4.7 -es. Találkoznak, de az 5.7 -eseknek ehhez sokszor mák kell, és ha az M6A1 -esnek van minimális esze (és mákja), akkor ki lehet kapni mind a T-34-85 -öt, mind a Tigrist, mind a Párducot vele.
    KV-2.... Az összes KV ellen célzott lövések kellenek, és M79 -es AP lövedék. Legalább 2-3 lövés, a KV-2 -be több. Érdemes elsőre a lövészt, majd a sofőrt lőni.
  • PLaci #34127
    A ruszki OP kétfedelűekkel igen, de pl. német vagy angol kétfedelűvel volt, hogy leforgott engem egy Zéró.............. :O
  • PrasCo
    "gyakorlatilag a boldoguláshoz sokszor elég ha az ellenség után húzod az egeret." - Emlékszem, hogyan ledöbbentem, amikor a reserve ruszki I-15-ös csakjámra hárman tapadtak rá, valamivel komolyabb BR-ű gépek.

...és nyertem. Fordulj... fordulj... fordulj... fordulj... lőhelyzetben vagy. Ritka, hogy felkacagok a gép előtt, de itt ez történt, és megjegyeztem, hogy mocskosul OP a kétfedelű. Holott nem feltétlenül, egyszerűen annyi történt, hogy leálltak fordulózni olyan gépekkel, amikkel baromira nem kellett volna. Ha felülről rámzuhantak volna, másodpercek alatt elpakolnak, a dekkre tapadva se magasságom, se mozgási energiám érdemben nem volt.
  • robi3
    ja és a fullos zérok a spiteket is megeszik.
  • bgabor911
    Repülőknél a német nagyon rossz választás volt, mert csak BnZ harcmodorban használható gépeik vannak, ahogy az amerikaiknak is. Kezdőknek a brit spitfireek és a japán A6M zerok javasoltak, mert ezeket fordulóharcra találták ki, gyakorlatilag a boldoguláshoz sokszor elég ha az ellenség után húzod az egeret.
  • bgabor911
    Pedig az M6 jó tank. 4.7-rs BR-en 76mm-es ágyú, a Shermanoknál jobb páncélzat és mozgékonyság, jó lövegkitéríthetőség lefelé. Tigrist gond nélkül kilövi, pedig csak full feldobódva találkozik vele.
  • Cobra.
    Annyira nem jó, T34-85 simán oneshotolja, Tigrist, Párduc meg kiröhögi a lövedékét. F4 jó eséllyel szintén legalább működésképtellenné lövi, de azt legalább ki lehet lőni vele, ha te lősz először. Mással meg nem nagyon találkoztam, amikor játszottam vele. (ja de. KV2 legénysége szintén csak röhög a lepattanó lövedékeken).
  • Kissssss0 #34121
    sokan alábecsülik az m6a1-et...
  • PLaci #34120
    Hűűűű, mikre leszek ezzel képes, ha végre értelmes HP -ja lesz a legénységnek. :D

• CHaooSS
    Igen ez nagyon nagy geciség, hogy anno limitált ideig vehettél ugyan abból 6-ot.... lehet annyira nem hoz sokat néhány esetben, de olyan játékosok ellen akik nem ismerik az adott tankot vagy akár olyan ellen aki ismeri, de annyi bokor van rajta, hogy nem is tudja milyen tank... konkrétan előnyhöz lehetett jutni, ha lecsaptál erre ami elfogadhatatlan