37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #34148 most hogy így látom a képeket nem látok semmi különlegeset, árkádban az ellenfél akkor is játékban marad ha már csak 1 ember maradt életben a tankjában, ekkor ugye automatikusan bekapcsol a crew replacement opció... feltéve ha kivan fejlesztve az ellenfélnél.
ne a tank modulokra lőjetek hanem a legénységre, mert csak így lehet 100%-ra elkapni az ellenfelet. -
#34147 Tegnap picit pontatlanul emlékeztem, a 2. lövés volt a színező.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közvetlenül a Chi-Ri II (~850-870m) előtt egy Pz IV H -ra (~650m) lőttem rá, torony találatból csak a töltő döglött meg, a lövész éldegélt tovább.
Ez után következett a Chi-Ri II:
1. lövés, a tonyony személyzete megdöglött:
2. lövés, a závárzat citromizálódik, a lövész vidáman forgatja a tornyot:
3. lövés, a lövész megmurdel, a hajtáslánc oda, kigyullad:
4. lövés, meghal a Chi-Ri II:
-
#34146 -
CHaooSS #34145 van replay mert ez nagyon furcsa... wirbelnél aktiválódik pedig annak csak 16mm a tornya ami határeset, de még a gyújtószerkezet aktiválás utáni késleltetéssel is be tud robbanni
szovjetnél én ritkán tapasztalok overpent
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.07.20. 19:53:37 -
#34144 A tornyán találtam el, oldalról, ráadásul messziről, így lassabb volt már a lövedék,mikor eltaláltam. Mind a 4x mutatta a behatolást, és a repeszek repülését. A 3. lövés pl. csak citromsárgára festett pár modult, ami még nem sérült. -
CHaooSS #34143 Tapasztalatok alapján elég jól aktiválódik. Ugye csak 15mm kell neki és utána elég gyorsan aktivál.. Chi-ri 2 meg elég nagy dög szóval hely van + azzal a robbanóanyag mennyiséggel akárhonnan pucol akármit.
érdekes az a 4 overpen.. hol lett lőve? -
Kissssss0 #34142 ha jól emlékszem a ruszki löszereknek a gyújtószerkezet aktiválása után van még egy késleltetés is(1.2 másodperc késleltetés?) így később robbannak csak fel a páncél átütése után, már nememlékszem pontosan.
a japán tankok oldalpáncélzata papír, ha nem a legénységet lövöd direktbe akkor a 122mm lőszer egyszerűen átmegy mindkét oldalpáncélon és a tank túloldalán robban fel, 800m/s sebesség környékén halad egy 122-es lövedék ha nem tévedek. -
#34141 MI a faxom az már, hogy az IS-2 -ből 4x kell áthatoló találatot elérnem ahhoz, hogy egy szaros Chi-Ri II -t kiszedjek???? -
Kissssss0 #34140 kezd lassan kihalni a játék, március óta zuhanórepülésben van a játékosállomány, meg visszanézve egészen 2013 augusztusig látszik hogy folyamatosan hullámzott a játékosok száma. -
BaleniX #34139 Köszöntem! -
fighter_hu #34138 Itt -
BaleniX #34137 Valaki tudja, hogy a játékon belül van-e mód arra, hogy rákeressek egy klánra? Ha igen, akkor hol? -
Valka78 #34136 War Thunder last year -
ikarus44 #34135 ruszki -
Bandeeka #34134 Sziasztok!
Kezdő játékosnak melyik nemzetet ajánljátok? Köszönöm a segítséget
-
#34133 A mai skill fejlődés: megtanultam +1 típusú space billentyű (vissza-/össze-) szerelését. -
Kissssss0 #34132
-
#34131 -
Valka78 #34130 A Dreadnought az egyik legjobb gép 4.7-en. Az egész frontpáncélja egy trollhalmaz beleértve a tornyot is. Pz IV-et 300 méteren túl kiröhögi.
Szemből meglövöm Brummbarral és legfeljebb a lánctalp sérül meg az ágyúcső. Jó kis gép az 4.7-en. Simán elcserélném a Pz IV H-ért. -
#34129 Igen, mind 5.7-es, mert 90%-ban olyanokból állt az ellenséges csapat, amikor játszottam. Elsősorban ezért hagytam ott a játékot fél éve. (mondjuk akkkor ha jól rémlik meg 5.0 volt az M6A1) -
#34128 Amiket felsorolsz, azok BR 5.7 -esek, az M6A BR 4.7 -es. Találkoznak, de az 5.7 -eseknek ehhez sokszor mák kell, és ha az M6A1 -esnek van minimális esze (és mákja), akkor ki lehet kapni mind a T-34-85 -öt, mind a Tigrist, mind a Párducot vele.
KV-2.... Az összes KV ellen célzott lövések kellenek, és M79 -es AP lövedék. Legalább 2-3 lövés, a KV-2 -be több. Érdemes elsőre a lövészt, majd a sofőrt lőni. -
#34127 A ruszki OP kétfedelűekkel igen, de pl. német vagy angol kétfedelűvel volt, hogy leforgott engem egy Zéró.............. :O -
#34126 "gyakorlatilag a boldoguláshoz sokszor elég ha az ellenség után húzod az egeret." - Emlékszem, hogyan ledöbbentem, amikor a reserve ruszki I-15-ös csakjámra hárman tapadtak rá, valamivel komolyabb BR-ű gépek.
...és nyertem. Fordulj... fordulj... fordulj... fordulj... lőhelyzetben vagy. Ritka, hogy felkacagok a gép előtt, de itt ez történt, és megjegyeztem, hogy mocskosul OP a kétfedelű. Holott nem feltétlenül, egyszerűen annyi történt, hogy leálltak fordulózni olyan gépekkel, amikkel baromira nem kellett volna. Ha felülről rámzuhantak volna, másodpercek alatt elpakolnak, a dekkre tapadva se magasságom, se mozgási energiám érdemben nem volt. -
robi3 #34125 ja és a fullos zérok a spiteket is megeszik. -
bgabor911 #34124 Repülőknél a német nagyon rossz választás volt, mert csak BnZ harcmodorban használható gépeik vannak, ahogy az amerikaiknak is. Kezdőknek a brit spitfireek és a japán A6M zerok javasoltak, mert ezeket fordulóharcra találták ki, gyakorlatilag a boldoguláshoz sokszor elég ha az ellenség után húzod az egeret. -
bgabor911 #34123 Pedig az M6 jó tank. 4.7-rs BR-en 76mm-es ágyú, a Shermanoknál jobb páncélzat és mozgékonyság, jó lövegkitéríthetőség lefelé. Tigrist gond nélkül kilövi, pedig csak full feldobódva találkozik vele. -
#34122 Annyira nem jó, T34-85 simán oneshotolja, Tigrist, Párduc meg kiröhögi a lövedékét. F4 jó eséllyel szintén legalább működésképtellenné lövi, de azt legalább ki lehet lőni vele, ha te lősz először. Mással meg nem nagyon találkoztam, amikor játszottam vele. (ja de. KV2 legénysége szintén csak röhög a lepattanó lövedékeken). -
Kissssss0 #34121 sokan alábecsülik az m6a1-et... -
#34120 Hűűűű, mikre leszek ezzel képes, ha végre értelmes HP -ja lesz a legénységnek. :D
-
CHaooSS #34119 Igen ez nagyon nagy geciség, hogy anno limitált ideig vehettél ugyan abból 6-ot.... lehet annyira nem hoz sokat néhány esetben, de olyan játékosok ellen akik nem ismerik az adott tankot vagy akár olyan ellen aki ismeri, de annyi bokor van rajta, hogy nem is tudja milyen tank... konkrétan előnyhöz lehetett jutni, ha lecsaptál erre ami elfogadhatatlan -
fighter_hu #34118 De azért azon már ott figyel a 2 20-as.Egész jó felállás lehet a 2 he a 20-sokkal, mellé az E3 és E4es messzer és még akár a 110 melléjük. -
Valka78 #34117 Fölösleges. Nekem megvan, de nem használom. Bf 109 E1-re kaptam még régebben talizmánt, arra cseréltem. Szerintem sokkal jobb. -
Valka78 #34116 Ez én is megszívtam. Direkt azért vettem sast, hogy bokrokat tehessek a gépekre. Na egy kicsit meglepődtem, mikor a vásárlás után kegyeskedett kiírni, hogy 1/1. Mekkora átbaszás ez is. Kurva nehéz lenne megoldani, hogy előtte kiíírja a 0/1-et... Csak hogy tudjad mire vered el a pénzed. Az az egy nagy bokor nem ér semmit, úgyhogy megvettem a kisebbet, meg a hosszút is. Baromság. Nem tudom vele kitakarni a Brummbart, ráadásul egy csomó helyre nem lehet feltenni. Erre baxtam el kb 10 eurót. Kösz gayzsin, jó vétel volt..... -
CHaooSS #34115 Mennyire lehet amcsit keverni most 6.7-ben? gondoltam szerzek valakit mellém mert rohadt szánalmas ez a 30-35% win......
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.07.12. 13:04:35 -
asolyom #34114 Most még úgy gondolom, hogy ha élérek a 2-es BR környékére, akkor meg eszem a magyar Hé 112-t. :) -
asolyom #34113 Tankoknál az oroszokat kezdtem el, a repülők él a németeket. -
#34112 Én némettel kezdtem ,tankoknál legalább is, utána pedig az oroszok követték, mindképp ezt a két nemzetet ajánlom!
Jelenleg már minden nemzetet húzok ,kivéve az olasz gépeket, már mindegyiknél 5.x felett járok ,és azt kell hogy mondjam nálam jelenleg a Britt az a nemzet ahol nyögvenyelős tier4 felett, egészen addig a tierig nincs normális (APHEBC) lőszerük, elég sok lepattanóra számíthatsz, még KÖZELRŐL is!!! A japánok egy fokkal jobbak náluk, és azt követik az amcsik!
Szóval jah ,németek és oroszok! -
#34111 Egy kicsit talán úgy tudod elképzelni, mint valami kártyajátékot. Esetünkben a tech tree jelenti a "paklidat", ahol feloldhatod és birtokolhatod a "kártyákat". Egy jármű simán meglehet és bármikor újra előkaparhatod úgy is, hogy nem szerepel az alsó karusszelben. Az, vagyis a legénységek jelképezik, hogy "hány kártya lehet a kezedben a pakliból". Ezt viszed a meccsbe. AB-ben a szabály az, hogy három "lapot tehetsz ki", tehát ha valamelyik harckocsit kilőtték, annak a legénységnek is az adott ütközetre campobasso, azt "a lapot eldobhatod", és a kezedben tartott maradék lapokból húzhatsz még majd kettő másikat.
A helyzetet kb. egyedül az bonyolítja, ha az adott járműre van backupod, akkor "azt a lapot újra felhúzhatod", de alapvetően kábé így fest a dolog. AB-ben, ha repülőgépet hívsz be, az ebbe a szisztémába nem számít bele, tehát akár túléled a repgépre adott időt, akár leszednek vele, a harckocsidat visszakapod a végén, feltéve, ha közben nem lőtték ki odalent (tehát frontvonalban harcolva nem érdemes átugrani repülni).
BT-7-est nyugodtan vedd meg, amikor kezdtem, én is kínosan ügyeltem arra, hogy homogén legyen a lineup, de hamar ráérzel majd, hogy nem kell szentírásnak venni, nem egy jármű nem csinál problémát magasabb szintű ellenfelek ellen sem. Na meg van "rank does not matter" achievement. ;) Sőt, egy-egy ponton ideiglenesen, ahol egy adott BR körül nagyon kevés jármű szór, pl. rank-határoknál, nem is biztos, hogy egyáltalán könnyen lehetséges lesz azonos BR-ű cuccokat válogatni össze, talán még úgy sem, ha a meglévő legénységeidnek csak egy részéhez rendelsz járműveket.
Tl;dr ne aggódj, ha nem halálpontosan egyező BR-számokat látsz a lineupodban. -
CHaooSS #34110 Mindegyikhez külön van, garázsban látod, hogy crew1,2,3... stb. mindegyikhez van egy tank vagy repülő. Arcade-ban, ha kilőnek akkor 3x jöhetsz be különböző tankkal vagy felhasználod egyiknél a backup pontot(ha van) és akkor még 1x tudsz ugyan azzal jönni, de az is beleszámít a 3-ba -
asolyom #34109 Kicsit még új, és zavaros nekem ez a dolog. Szóval pl. van három tankom (T-26, BT-5, T-26 Gv. 1) mindháromban van legénység, ez eddig tiszta. Ami viszont zavaros, hogy ha pl. kilövik az egyik tankot, akkor a kilőtt tank legénységével újraéledhetek a második tankban, vagy ehhez külön legénység kell? Ha jól sejtem, akkor azt én választom ki, hogy melyik három tankot "nevezem be" a csatára?