37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • fighter_hu
    Az biztos hogy annak a csatának már lőttek sajna :(
    Uncsi nem uncsi de a muszáj nagy úr :D bár igaz a cső lehajlás hiánya az nagyon szívás sokszor azt tanúsítom én is :/
  • PLaci #34237

Unalmas folyton csak az oroszokkal menni, meg utálom, hogy nincs csőlehajlásuk.
    Nézd meg jobban azt a képet, nincs az a nemzet, nincs az a preset, amivel ebben a csatában bármi is elérhető lett volna az anyázáson kívül.
  • fighter_hu
    Oroszokkal , 5,7-be t34 85-k és a kicsi is2 kb simán megy a 11killt is megcsináltam velük.Supportra meg jöttem usa kacatokkal mindent géppuskáztam tankkal és repcsivel hogy össze szedjek párat.( volt hogy chi-to-t direkt kupolán lőttem hogy csak commander halljon meg és a társam kiszedi, erre nem nem robbant be azonnal 85-s lőszeremtől ?)
  • asolyom
    Mi van akkor, ha egy tankban a parancsnok az irányzó is (pl. T-34/76)? Ilyenkor kinek kell adni a skill pontokat (pl. harctéri javítás, életerő)?
  • PLaci #34234
    Szedj össze 2k pontot, meg nyerj csatákat..... aha... a GAYjin kedves édesanyja hogy tetszik lenni megintcsak????

• Kályha
    Amikor tankozni kezdtem, nekem is dobot néha ilyen csapatokat 1.0-1.7 br-en, még tavaly. Asszem volt egy 18 kill-es csatám is, aztán itt mondtátok, ne örüljek annyira, mind AI volt :)
    Ami furcsa, hogy nem játékos szinthez volt kötve, mert előtte 1-2 hónapig csak repültem.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.07.31. 19:09:07
  • Rayden02
    ilyet még én sem sem láttam ,pedig már három éve tolom :D
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elmeháborodott? Jó a viszony
  • Kissssss0 #34230
    kötve hiszem hogy az az elmeháborodott játszana war thundert.

(btw ez is egy szép bizonyíték arra hogy nincs már túl sok új játékos, ha lennének akkor nem botokal töltené fel a csapat háromnegyedét a játék, uff)
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.07.31. 17:41:48
  • fighter_hu
    Gyanítom próbálja ugyan úgy elosztani őket (nem tudom mekkora br-be vagy de én még nem láttam ilyet O.o)
    Customba is ilyen fura nevük van és nem kapnak pontot a killre a botok.
  • asolyom
    ikarus44!

Ha ez így van, akkor ezt illene javítani, nem? Ez azért ordas nagy bug.

fighter_hu!

És ha ez is így van, akkor a két csapat között egyenlő mértékben osztja el a botokat?

Egyébként még egy hasonló bukta.
  • ikarus44
    Ez volt a másik tippem
  • fighter_hu
    Azok botok azért nincs pontjuk, valószínűleg nem talált embert többet és csak feltöltötte velük a csatát.
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.07.31. 14:36:57
  • ikarus44
    A score táblázat biztos, hogy bugos, mert 0-át semmire sem ad, ha már belépsz a csatába már az ad valamennyit. (Ha jól látom az ellen csapatában, van egy tetsuo nevű player, ha ő az sg-s tetsuo, akkor elég érthetetlen hogy ő pl. hogy kapott 0 pontot, pláne hogy a győztes csapatban volt...)
  • Fura Alak
    WTF?!
  • asolyom
    Ezek amúgy élő emberek? Mert a csapat teljesítménye nem erre utal.
  • CHaooSS
    Tegnap mentem 4 kört jó szar volt.. szarok is rá nem éri meg az erőfeszítést.. Majd, ha tényleg lesz Bias-7 akkor azért majd szenvedek
  • Fura Alak
    Már tökéletesen elegem van ebből az eventből.... BÁRMIVEL megyek, 100% -osan kapom a +1BR -ű ellenfeleket, és folyamatosan vagy a map másik oldaláról oneshot -olnak, vagy a semmiből odateleportáló zerg csapatok kapnak ki a páncélzat mögül, miközben minden "csapattárs" eltűnik körülöttem.
  • ikarus44
    AB-n is számíthat, mert emlékszem pl. a StuG G-vel jártam úgy elég sokszor, hogy nem vettek észre sokszor, miután ki unlock-oltam, egy 2 zöldből álló álcafestést. (Ezért IS szeretem nagyon a StuG G-t )
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.30. 22:05:10
  • Kissssss0 #34219
    ha valaki csak felületesen szemléli a környezetét mondjuk egy sivatagi pályán akkor egy párducot az unicolor festésével könnyen el veszíteni.
  • Kályha
    Ab-n sem kellemes, ha szemet szúrsz mindenkinek fehér tankkal lombok között. De inkább Rb+Sb, ahol nincs spot rendszer, ott számít.
  • asolyom
    No de van érdemi haszna? Magyarán így nehezebben vesznek észre?
  • bgabor911
    Működik, olyan festést raksz fel amilyet akarsz. Ha neked téli festéssel van kedved sivatagi pályán nyomulni, megteheted.
  • CHaooSS
    Ammo Rack Tables
  • asolyom
    Valaki el tudná mondani, hogy ez az "ammo rack" töltés ürítés hogy működik? Bizonyos tankoknál írják pl. hogy a toronyban levő tárolót érdemes üresen tartani. De azt hogy csinálom?
  • robi3
    hát mára nekem elég volt tiger h1 6 csata 4 kill utána t26e1 4 csata és a nagy semmi
  • Kissssss0 #34212
    csoda hogy nem kaptál kur*a anyázást rögtön az első kill után :DD
  • PLaci #34211
    Kellet egy kevés mák faktor is (a túléléshez), de ez is meglett. :)

"Természetesen" akkor jön a 11(+) kill össze, mikor már 7/8 -nál járok a 2k pontokat illetően, de azt is gyorsan összeszedem, jól jön még a globális bónuszhoz. :)
  • Kissssss0 #34210
    ja igen, azt elfelejtettem említeni... ups :DDD

ezt meg csak saját felelősségre megnézni ;)
  • robi3
    miért is volt annyira legendás a t-34 alváz? mert raktak rá egy szar futóművet? vagy mert nem láttak ki belőle?
  • Valka78
    Ever wondered why a powerful SPAA design based on the legendary T-34 chassis never came to be? You can stop wondering now, it actually happened,
    ------- just not in the Soviet Union. Welcome the Vietnamese Type 65 SPAA --------

Mindegy, csak legyen.....

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.07.29. 13:45:29
  • asolyom
    Látom, hogy vannak különféle álcafestések. Van amelyik GE-ért vehető, és van amelyik bizonyos számú ölés után jár. Ezen túl, van téli, sivatagi, stb. Ha jól sejtem, akkor mondjuk a sivatagi festés téli térképen nem működik, és a csata előtt az adott térképnek megfelelő álcafestést érdemes beállítani, igaz?
  • PLaci #34206
    AF -ben jöttem rá, miközben 7 győzelem után nagyokat pislogtam: Ha mersz tier 3 alatti járművet bevinni, akkor nem számolja bele az event -be sem a győzelmet, sem a 2k pontot!

• Kályha
    Azt tudom, hogy a lepattanók is számítanak végül, de itt nem kicsi volt a különbség, 8vs1 kill, 2vs1 cap. Meglepődtem. De ezek szerint, ahogy Kissssss0 mondja, mindenből egy kevés az több, mind néhányból sok.
  • Kissssss0 #34204
    tankokkal: 40 tank kill, 5 supporting fire, 10 win(70%), 8 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.

repülőkkel: 30 plane kill, 4 supporting fire, 10 win(60%), 7 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.

az 5 feladatból elég csak hármat megcsinálni és akkor meglesz a stage(attól függ épp melyiket csinálod tank vagy repülő), kétnaponta kezdődik új stage.
  • hooah
    Hogy mit kell teljesíteni az eventhez?
  • Luciferkee
    Kedvencem és így meg is lett hamar mind a repcsis/tankos summer eventes küldi:

1, Crusader AA MK2
    2, foglalj gyorsan cap zónát
    3, J out
    4, Ha németek ellen - Spitfire Mk24, ha nincsenek németek akkor Wyvern.
    5, Ha lelőnek akkor át a másik repülőbe (mk24 vagy Wyvern), ha elfogy a rakéta akkor J out, másik repülő.
    6, Ha még nem nyertünk akkor jöhet a Caern (ilyenkor már általában alig van tankjuk / csak gyengébb tankok vannak
    7, profit

RB
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.07.28. 21:44:09
  • Kissssss0 #34201
    neki volt egy assistja meg egy air killje, nekem meg egy se... minél többféleképpen járulsz hozzá a csatához annál jobban növekszik a pontszámod, pont farmolásnál nem számít hogy mennyire vagy tapasztalt és ügyes.

1. rakj be egy gyors tier3 járgányt.
    2. foglalj gyorsan cap zónát.
    3. ugorj ki a tankodból/potato truckból.
    4. respawn repülővel, szétbombázol és rakétázol mindenkit.
    5. ???
    6. 2000+ pont = profit.
  • Rayden02
    Ha sok találat éri a tankjaid akkor azért is pontoz a játék, én az M6A1-el szoktam így járni ,csak lőttek ,lőttek ,de nem tudtak kilőni ,legalább másfél percig, annyit mondok még hogy nem csak 1 tank lőtt :D legalább 3-4! :)
    A tank természetesen elit volt +65-ös crew!
    1 kill, és majdnem 2800 pont ,csak azért mert körül vettek! xD
    Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.07.28. 21:16:30
  • Kályha
    Hogy kapott nálad több score-t az első? A töredékét sem érte el annak, amit te.