37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
asolyom #34228 ikarus44!
Ha ez így van, akkor ezt illene javítani, nem? Ez azért ordas nagy bug.
fighter_hu!
És ha ez is így van, akkor a két csapat között egyenlő mértékben osztja el a botokat?
Egyébként még egy hasonló bukta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #34227 Ez volt a másik tippem -
fighter_hu #34226 Azok botok azért nincs pontjuk, valószínűleg nem talált embert többet és csak feltöltötte velük a csatát.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.07.31. 14:36:57 -
ikarus44 #34225 A score táblázat biztos, hogy bugos, mert 0-át semmire sem ad, ha már belépsz a csatába már az ad valamennyit. (Ha jól látom az ellen csapatában, van egy tetsuo nevű player, ha ő az sg-s tetsuo, akkor elég érthetetlen hogy ő pl. hogy kapott 0 pontot, pláne hogy a győztes csapatban volt...) -
#34224 WTF?! -
asolyom #34223 Ezek amúgy élő emberek? Mert a csapat teljesítménye nem erre utal.
CHaooSS #34222 Tegnap mentem 4 kört jó szar volt.. szarok is rá nem éri meg az erőfeszítést.. Majd, ha tényleg lesz Bias-7 akkor azért majd szenvedek -
#34221 Már tökéletesen elegem van ebből az eventből.... BÁRMIVEL megyek, 100% -osan kapom a +1BR -ű ellenfeleket, és folyamatosan vagy a map másik oldaláról oneshot -olnak, vagy a semmiből odateleportáló zerg csapatok kapnak ki a páncélzat mögül, miközben minden "csapattárs" eltűnik körülöttem. -
ikarus44 #34220 AB-n is számíthat, mert emlékszem pl. a StuG G-vel jártam úgy elég sokszor, hogy nem vettek észre sokszor, miután ki unlock-oltam, egy 2 zöldből álló álcafestést. (Ezért IS szeretem nagyon a StuG G-t )
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.30. 22:05:10 -
Kissssss0 #34219 ha valaki csak felületesen szemléli a környezetét mondjuk egy sivatagi pályán akkor egy párducot az unicolor festésével könnyen el veszíteni. -
#34218 Ab-n sem kellemes, ha szemet szúrsz mindenkinek fehér tankkal lombok között. De inkább Rb+Sb, ahol nincs spot rendszer, ott számít. -
asolyom #34217 No de van érdemi haszna? Magyarán így nehezebben vesznek észre? -
bgabor911 #34216 Működik, olyan festést raksz fel amilyet akarsz. Ha neked téli festéssel van kedved sivatagi pályán nyomulni, megteheted. -
CHaooSS #34215 Ammo Rack Tables -
asolyom #34214 Valaki el tudná mondani, hogy ez az "ammo rack" töltés ürítés hogy működik? Bizonyos tankoknál írják pl. hogy a toronyban levő tárolót érdemes üresen tartani. De azt hogy csinálom? -
robi3 #34213 hát mára nekem elég volt tiger h1 6 csata 4 kill utána t26e1 4 csata és a nagy semmi -
Kissssss0 #34212 csoda hogy nem kaptál kur*a anyázást rögtön az első kill után :DD -
#34211 Kellet egy kevés mák faktor is (a túléléshez), de ez is meglett. :)
"Természetesen" akkor jön a 11(+) kill össze, mikor már 7/8 -nál járok a 2k pontokat illetően, de azt is gyorsan összeszedem, jól jön még a globális bónuszhoz. :) -
Kissssss0 #34210 ja igen, azt elfelejtettem említeni... ups :DDD
ezt meg csak saját felelősségre megnézni ;)
robi3 #34209 miért is volt annyira legendás a t-34 alváz? mert raktak rá egy szar futóművet? vagy mert nem láttak ki belőle? -
Valka78 #34208 Ever wondered why a powerful SPAA design based on the legendary T-34 chassis never came to be? You can stop wondering now, it actually happened,
------- just not in the Soviet Union. Welcome the Vietnamese Type 65 SPAA --------
Mindegy, csak legyen.....
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.07.29. 13:45:29 -
asolyom #34207 Látom, hogy vannak különféle álcafestések. Van amelyik GE-ért vehető, és van amelyik bizonyos számú ölés után jár. Ezen túl, van téli, sivatagi, stb. Ha jól sejtem, akkor mondjuk a sivatagi festés téli térképen nem működik, és a csata előtt az adott térképnek megfelelő álcafestést érdemes beállítani, igaz? -
#34206 AF -ben jöttem rá, miközben 7 győzelem után nagyokat pislogtam: Ha mersz tier 3 alatti járművet bevinni, akkor nem számolja bele az event -be sem a győzelmet, sem a 2k pontot!
-
#34205 Azt tudom, hogy a lepattanók is számítanak végül, de itt nem kicsi volt a különbség, 8vs1 kill, 2vs1 cap. Meglepődtem. De ezek szerint, ahogy Kissssss0 mondja, mindenből egy kevés az több, mind néhányból sok. -
Kissssss0 #34204 tankokkal: 40 tank kill, 5 supporting fire, 10 win(70%), 8 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.
repülőkkel: 30 plane kill, 4 supporting fire, 10 win(60%), 7 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.
az 5 feladatból elég csak hármat megcsinálni és akkor meglesz a stage(attól függ épp melyiket csinálod tank vagy repülő), kétnaponta kezdődik új stage. -
#34203 Hogy mit kell teljesíteni az eventhez? -
Luciferkee #34202 Kedvencem és így meg is lett hamar mind a repcsis/tankos summer eventes küldi:
1, Crusader AA MK2
2, foglalj gyorsan cap zónát
3, J out
4, Ha németek ellen - Spitfire Mk24, ha nincsenek németek akkor Wyvern.
5, Ha lelőnek akkor át a másik repülőbe (mk24 vagy Wyvern), ha elfogy a rakéta akkor J out, másik repülő.
6, Ha még nem nyertünk akkor jöhet a Caern (ilyenkor már általában alig van tankjuk / csak gyengébb tankok vannak
7, profit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
RB
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.07.28. 21:44:09 -
Kissssss0 #34201 neki volt egy assistja meg egy air killje, nekem meg egy se... minél többféleképpen járulsz hozzá a csatához annál jobban növekszik a pontszámod, pont farmolásnál nem számít hogy mennyire vagy tapasztalt és ügyes.
1. rakj be egy gyors tier3 járgányt.
2. foglalj gyorsan cap zónát.
3. ugorj ki a tankodból/potato truckból.
4. respawn repülővel, szétbombázol és rakétázol mindenkit.
5. ???
6. 2000+ pont = profit. -
#34200 Ha sok találat éri a tankjaid akkor azért is pontoz a játék, én az M6A1-el szoktam így járni ,csak lőttek ,lőttek ,de nem tudtak kilőni ,legalább másfél percig, annyit mondok még hogy nem csak 1 tank lőtt :D legalább 3-4! :)
A tank természetesen elit volt +65-ös crew!
1 kill, és majdnem 2800 pont ,csak azért mert körül vettek! xD
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.07.28. 21:16:30 -
#34199 Hogy kapott nálad több score-t az első? A töredékét sem érte el annak, amit te. -
Kissssss0 #34198 rögtön első csata több hónapnyi kihagyás után.
kép.
(természetesen a saját csapat full használhatatlan marhákból ált.) -
#34197 Na basszus......... -
robi3 #34196 sdkfz meg a 2 sasos szimbólum érdekel. -
Kissssss0 #34195 na gyerekek lehet megint grindelni.
Operation S.U.M.M.E.R. - Awards together!
kinek mi a véleménye? ki mit akar beszerezni? -
#34194 A bug where the 3rd stage of the battle tasks (for warbonds) wasn’t displayed in the promoblock has been fixed.
-
#34193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja tényleg :) -
Madi92 #34192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az oroszfaszszopó :D -
asolyom #34191 Hát na, kultúr emberek mindenhol akadnak. Az viszont külön elmakórtani eset, ha valaki egy játék miatt ennyire elveszíti az önuralmát. :) -
#34190 És még mondja vki, hogy a magyar nem a legszínesebb nyelv. Az oroszlánf***szopó különdíjat érdemelne. Ezt elküldhetnéd a klánjának is, hadd büszkélkedjenek vele. -
Panlaj #34189 Sziasztok!
Ha az úriember olvasná a fórumot, akkor megkérném, hogy pár napra hagyja abba a játékot. Lazítson. Ez csak J Á T É K!
(Csak mert ellenfél volt, és ki mertem lőni.)
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2017.07.27. 19:15:47