37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • asolyom
    ikarus44!

Ha ez így van, akkor ezt illene javítani, nem? Ez azért ordas nagy bug.

fighter_hu!

És ha ez is így van, akkor a két csapat között egyenlő mértékben osztja el a botokat?

Egyébként még egy hasonló bukta.
  • ikarus44
    Ez volt a másik tippem
  • fighter_hu
    Azok botok azért nincs pontjuk, valószínűleg nem talált embert többet és csak feltöltötte velük a csatát.
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.07.31. 14:36:57
  • ikarus44
    A score táblázat biztos, hogy bugos, mert 0-át semmire sem ad, ha már belépsz a csatába már az ad valamennyit. (Ha jól látom az ellen csapatában, van egy tetsuo nevű player, ha ő az sg-s tetsuo, akkor elég érthetetlen hogy ő pl. hogy kapott 0 pontot, pláne hogy a győztes csapatban volt...)
  • Fura Alak
    WTF?!
  • asolyom
    Ezek amúgy élő emberek? Mert a csapat teljesítménye nem erre utal.
  • CHaooSS
    Tegnap mentem 4 kört jó szar volt.. szarok is rá nem éri meg az erőfeszítést.. Majd, ha tényleg lesz Bias-7 akkor azért majd szenvedek
  • Fura Alak
    Már tökéletesen elegem van ebből az eventből.... BÁRMIVEL megyek, 100% -osan kapom a +1BR -ű ellenfeleket, és folyamatosan vagy a map másik oldaláról oneshot -olnak, vagy a semmiből odateleportáló zerg csapatok kapnak ki a páncélzat mögül, miközben minden "csapattárs" eltűnik körülöttem.
  • ikarus44
    AB-n is számíthat, mert emlékszem pl. a StuG G-vel jártam úgy elég sokszor, hogy nem vettek észre sokszor, miután ki unlock-oltam, egy 2 zöldből álló álcafestést. (Ezért IS szeretem nagyon a StuG G-t )
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.07.30. 22:05:10
  • Kissssss0 #34219
    ha valaki csak felületesen szemléli a környezetét mondjuk egy sivatagi pályán akkor egy párducot az unicolor festésével könnyen el veszíteni.
  • Kályha
    Ab-n sem kellemes, ha szemet szúrsz mindenkinek fehér tankkal lombok között. De inkább Rb+Sb, ahol nincs spot rendszer, ott számít.
  • asolyom
    No de van érdemi haszna? Magyarán így nehezebben vesznek észre?
  • bgabor911
    Működik, olyan festést raksz fel amilyet akarsz. Ha neked téli festéssel van kedved sivatagi pályán nyomulni, megteheted.
  • CHaooSS
    Ammo Rack Tables
  • asolyom
    Valaki el tudná mondani, hogy ez az "ammo rack" töltés ürítés hogy működik? Bizonyos tankoknál írják pl. hogy a toronyban levő tárolót érdemes üresen tartani. De azt hogy csinálom?
  • robi3
    hát mára nekem elég volt tiger h1 6 csata 4 kill utána t26e1 4 csata és a nagy semmi
  • Kissssss0 #34212
    csoda hogy nem kaptál kur*a anyázást rögtön az első kill után :DD
  • PLaci #34211
    Kellet egy kevés mák faktor is (a túléléshez), de ez is meglett. :)

"Természetesen" akkor jön a 11(+) kill össze, mikor már 7/8 -nál járok a 2k pontokat illetően, de azt is gyorsan összeszedem, jól jön még a globális bónuszhoz. :)
  • Kissssss0 #34210
    ja igen, azt elfelejtettem említeni... ups :DDD

ezt meg csak saját felelősségre megnézni ;)
  • robi3
    miért is volt annyira legendás a t-34 alváz? mert raktak rá egy szar futóművet? vagy mert nem láttak ki belőle?
  • Valka78
    Ever wondered why a powerful SPAA design based on the legendary T-34 chassis never came to be? You can stop wondering now, it actually happened,
    ------- just not in the Soviet Union. Welcome the Vietnamese Type 65 SPAA --------

Mindegy, csak legyen.....

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.07.29. 13:45:29
  • asolyom
    Látom, hogy vannak különféle álcafestések. Van amelyik GE-ért vehető, és van amelyik bizonyos számú ölés után jár. Ezen túl, van téli, sivatagi, stb. Ha jól sejtem, akkor mondjuk a sivatagi festés téli térképen nem működik, és a csata előtt az adott térképnek megfelelő álcafestést érdemes beállítani, igaz?
  • PLaci #34206
    AF -ben jöttem rá, miközben 7 győzelem után nagyokat pislogtam: Ha mersz tier 3 alatti járművet bevinni, akkor nem számolja bele az event -be sem a győzelmet, sem a 2k pontot!

• Kályha
    Azt tudom, hogy a lepattanók is számítanak végül, de itt nem kicsi volt a különbség, 8vs1 kill, 2vs1 cap. Meglepődtem. De ezek szerint, ahogy Kissssss0 mondja, mindenből egy kevés az több, mind néhányból sok.
  • Kissssss0 #34204
    tankokkal: 40 tank kill, 5 supporting fire, 10 win(70%), 8 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.

repülőkkel: 30 plane kill, 4 supporting fire, 10 win(60%), 7 csata 2000 ponttal(nem muszáj győzni), 11 kill 1 csata alatt.

az 5 feladatból elég csak hármat megcsinálni és akkor meglesz a stage(attól függ épp melyiket csinálod tank vagy repülő), kétnaponta kezdődik új stage.
  • hooah
    Hogy mit kell teljesíteni az eventhez?
  • Luciferkee
    Kedvencem és így meg is lett hamar mind a repcsis/tankos summer eventes küldi:

1, Crusader AA MK2
    2, foglalj gyorsan cap zónát
    3, J out
    4, Ha németek ellen - Spitfire Mk24, ha nincsenek németek akkor Wyvern.
    5, Ha lelőnek akkor át a másik repülőbe (mk24 vagy Wyvern), ha elfogy a rakéta akkor J out, másik repülő.
    6, Ha még nem nyertünk akkor jöhet a Caern (ilyenkor már általában alig van tankjuk / csak gyengébb tankok vannak
    7, profit

RB
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.07.28. 21:44:09
  • Kissssss0 #34201
    neki volt egy assistja meg egy air killje, nekem meg egy se... minél többféleképpen járulsz hozzá a csatához annál jobban növekszik a pontszámod, pont farmolásnál nem számít hogy mennyire vagy tapasztalt és ügyes.

1. rakj be egy gyors tier3 járgányt.
    2. foglalj gyorsan cap zónát.
    3. ugorj ki a tankodból/potato truckból.
    4. respawn repülővel, szétbombázol és rakétázol mindenkit.
    5. ???
    6. 2000+ pont = profit.
  • Rayden02
    Ha sok találat éri a tankjaid akkor azért is pontoz a játék, én az M6A1-el szoktam így járni ,csak lőttek ,lőttek ,de nem tudtak kilőni ,legalább másfél percig, annyit mondok még hogy nem csak 1 tank lőtt :D legalább 3-4! :)
    A tank természetesen elit volt +65-ös crew!
    1 kill, és majdnem 2800 pont ,csak azért mert körül vettek! xD
    Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.07.28. 21:16:30
  • Kályha
    Hogy kapott nálad több score-t az első? A töredékét sem érte el annak, amit te.
  • Kissssss0 #34198
    rögtön első csata több hónapnyi kihagyás után.
    kép.
    (természetesen a saját csapat full használhatatlan marhákból ált.)
  • Fura Alak
    Na basszus.........
  • robi3
    sdkfz meg a 2 sasos szimbólum érdekel.
  • Kissssss0 #34195
    na gyerekek lehet megint grindelni.
    Operation S.U.M.M.E.R. - Awards together!
    kinek mi a véleménye? ki mit akar beszerezni?
  • Fura Alak
    A bug where the 3rd stage of the battle tasks (for warbonds) wasn’t displayed in the promoblock has been fixed.
  • Kályha
  • Madi92
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az oroszfaszszopó :D
  • asolyom
    Hát na, kultúr emberek mindenhol akadnak. Az viszont külön elmakórtani eset, ha valaki egy játék miatt ennyire elveszíti az önuralmát. :)
  • Kályha
    És még mondja vki, hogy a magyar nem a legszínesebb nyelv. Az oroszlánf***szopó különdíjat érdemelne. Ezt elküldhetnéd a klánjának is, hadd büszkélkedjenek vele.
  • Panlaj
    Sziasztok!
    Ha az úriember olvasná a fórumot, akkor megkérném, hogy pár napra hagyja abba a játékot. Lazítson. Ez csak J Á T É K!

(Csak mert ellenfél volt, és ki mertem lőni.)
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2017.07.27. 19:15:47