War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Talán prém játékosok ezek, vagy miért?! Tíz meccset vesztettem zsinórban és úgy elvertek, hogy esélyünk sem volt. Annyi gyökér szarság történik már ebben a játékban, hogy több a bosszankodás, mint a szórakozás. Már lassan az sem okoz örömet, ha kilövök valakit, mert tudom, hogy a 'random ghost' aki a szoftverben lakik, most épp jóváhagyta és azért. Ha tudtam volna, hogy mivé 'fejlődik' ez a játék, nem kezdek bele. Hajrá kína! (már ha igaz)
Itt kérdezz rá.Vannak akik mennek .Hátha.
ez a tank egy igazi flanking master tud lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(meg a phanter kettőnek is ugyan ez a problémája a főágyúval, az ágyú fennakad a frontpáncélra szerelt éjjellátón ha éppen lefelé célzol.)
Ez.... ez most egy porszívó, vagy egy turmix lenne? Nem tudom eldönteni. 😄😄😄

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Replülős RB rész játszhatatlan, teljesen random az egész. Vagy beadja a hitet, vagy "spark"
Tankos rész ugyanez.
Eltalálom az ellenség lőszerrekeszét, semmi baja nem lesz tőle, vicc. Visszalő, eltalálja a lánctalpamat, felrobbanok a lőszerrekesz miatt: (amitől csak besárgul)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.03.18. 22:44:52
vissza kéne menni t10-hez egy kis russian bias-ért.. jobb volt
két meccs még volt előtte, de nem meglepő módon az is győzelem volt.. 3 agyvérzést kaptam már a Ru óta, de m1 mert szeretem a németeket bármennyire is szarrá vannak szopatva..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.03.18. 17:23:50
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
amúgy képen röhejes hogy a js3-nak aminek van 3 gyenge pontja is szemből az még mindig 7.3 szinten van, ha ez nem pay to win akkor nem tudom mi az...
All for Mouse Aim mode
In the "Tank control" you have Zoom Camera - Thats usually RMB and the hold mode.
In "Common controls -> View controls" you also have Zoom Camera - thats the toggle zoom. At least for me. - This also works in "sniper" mode.
Sima toggle átállítást én sem találok.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.17. 18:53:11
Raktam fel vin10-et újra telepítettem a gamét minden okk mindent be tudtam lőni joy irányítást,de egy dolgot nem találok!
Harckocsi mesterlövész nézet azon belül a egér jobb gomb nagyítás, csak azt beállítást nem találom, hogy ne keljen nyomva tartani az egér gombot, lehet kiszúrja szemem,de akkor se találom! Előre is kössz!
de itt van a gyógyír rá.
Ilyen br lukak AF-ben nem nagyon akadnak, de még rengeteg lehetőség lenne a tartalomra, aminek hírét se hallani. Nem azt mondom, nem csak az újdonságok tartanak itt engem, a játék így is tetszik, csak akad pár kihagyott ziccer.
Mentem is vele és hát az amire számítottam. 1 kilövés 5 assist. Baromi nehéz vele eltalálni bármit is, az irányítás pocsék, a motor meg harmatgyenge.
Annyira hiányzott már egy újabb fürdőkád a német gépparkba....
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.03.16. 22:35:20
Nem tudom elindítani a játékot az új frissítés telepítése óta! Az történik hogy megnyitom a launchert (steames) és rákattintok a "Play" gombra, erre csak újra indítja a launchert!!! és hiába többször kattintok csak meg a végtelenségig!<#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
Ok, megkeresem a 64-bites aces.exe-t, erre is a launchert hozza be, és irány a végtelenség...
Ezt most miért???!! Játékot már nem is lehet elindítani launcher nélkül?!
De így sehogy sem tudom elindítani a játékot!
Van megoldás rá? attól tartok, elesek a napi bejelentkezés miatt egy ilyen hülye hiba miatt... Grat fejlesztők....
UPDATE:
Tárgyatlan lett már.
most próbáltam a steam fájl ellenőrzést, 81 fájl sikertelen, letöltötte. majd a laucher is ellenőrzött, és utána már el tudtam indítani a játékot...
Micsoda jó élmény volt... Ja, nem.
Ilyen bug-ot még sose láttam...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.03.16. 20:40:37
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kicsit lassú ütemben teszik be az új gépeket, nem? Arra csak nem számíthatnak, hogy 5 vagy 10 évig fut majd a WT szekere. Mert ezzel a tempóval addigra lesz igazán tekintélyes a géppark. Kíváncsi lennék, bundle ide vagy oda, mennyire vannak anyagilag eleresztve. Nehogy ez álljon a háttérben.
Szerintem a Messereket (legalábbis a Friedrichet) is nerfelték, mert kb. már a dinnyemagtól is szakad...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.03.16. 18:20:54
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.16. 18:15:15
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.16. 17:54:34
"Megálláskori gyors függőleges stabilizálás hozzáadva az alábbi harckocsikhoz"
H8K2, H8K3 - 800kg HE bombs have been added.
W00t? <#wow1>#wow1>
Added Weapon Stabilization For the following vehicles
Nem rövid a lista. 😊
Ezt le tudja fordítani valaki EN-RU -ról? 😄
Added emulation of the vertical stabilizer for tanks with guns, vertical guidance of which was made with the help of a shoulder stop
Engedhették volna stock gép fejlesztését mondjuk 40-80%-os rp-vel, az biztos vonzóvá tenné sokaknak. Stock-ok kihúzásának látnám értelmét, aztán úgyis viszed be élesbe. Magas szinten rohadt drága és addig szopóka van. Máskülönben csak elvonja a játékosok egy részét a rendes csatáktól és ha ez így történik, rossz ötlet a PvE.
Inkább tegyék tierlimitessé a custom csatákat, az a fun helye. Mert ha kedvem támad rá, egy barom biztos behozza a frissen vett mig 15-ét a peashooterek fölé.