War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt a vitát ami a kommentek között megy...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Oroszoknál én csak jobb fejlesztőket tudok elképzelni. Tőlem fejleszthetik eszkimók is, csak ne ez a buta, agymosott, ostoba nép.
Én német párti vagyok, de ha Kina csinál játékot az megint nem a Német fanoknak lesz jó, de reméljük nem a múlt bosszújában élnek!
<#eljen>

PLaci
Hoppá!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez meglett egy lövésből is! <#vigyor>

Replay

<#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hogy dögölne meg ez a kurva játék! Annyira szarrá van manipulálva az egész, hogy szégyellem magam amiért mégis játszok vele. Haverom szerint a kínaiak akarnak csinálni valami hasonlót. Hát remélem, hogy megcsinálják, csak enélkül a szutyok 'random' gamekiller nélkül. Annyira végigbírnám nézni, ahogy a gajzsi nyüszítve figyeli, hogy a játékosai fele hirtelen faképnél hagyja őket. Nem tudom miért nem lehet egy sima ügyességi játékot csinálni?! Ehelyett van egy alternatív gayzsi játékmenet, ahol a randomnak mondott játékmechanika szénné manipulál mindent. Sturer Emillel belövöm a tiger2 tornyát és egyedül a töltő hal meg, mintha sima AP-vel lőttem volna meg, aztán 2 mp múlva kilő. IS-1, IS-2 tornyát lőttem totál szemből, pont középen a jobb oldalát és nopen! A jobbik lőszerrel és viszonylag közelről. Nashorn 30 méterről lepattan a tiger1-ről... A tornyát nem bírta szemből megkarcolni se. Ez ment egész este.

Talán prém játékosok ezek, vagy miért?! Tíz meccset vesztettem zsinórban és úgy elvertek, hogy esélyünk sem volt. Annyi gyökér szarság történik már ebben a játékban, hogy több a bosszankodás, mint a szórakozás. Már lassan az sem okoz örömet, ha kilövök valakit, mert tudom, hogy a 'random ghost' aki a szoftverben lakik, most épp jóváhagyta és azért. Ha tudtam volna, hogy mivé 'fejlődik' ez a játék, nem kezdek bele. Hajrá kína! (már ha igaz)
Toby0501
Általában délután 6 körül érem el a harcképes állapotot.

Én Német párti vagyok, de annyira utáltam a Hellcat ellen menni , hogy kifejlesztettem, mert kiváncsi voltam rá! Én benne vagyok! Mikor?
https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/
Itt kérdezz rá.Vannak akik mennek .Hátha.
Toby0501
Most, hogy mindenki abba hagyja a játékot, talán értelmetlen a kérdésem, de van itt olyan, aki Hellcattel játszik és volna kedve osztagozni RB/SB-ben?

még hogy a low tier japán tanokkal nem lehet kilőni semmit... mehh <#beka3>
ez a tank egy igazi flanking master tud lenni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én törlöm az accountomat is. Pedig szerettem ezt a játékot...
+ sikerült használhatatlanná tenni a torony tetején lévő géppuskatornyot is, értem én hogy útban van neki a lövész optikája de így meg ha géppuskázni akarok akkor a felső megymagköpködő csak pocsékolja a lőszert... meg még el is árulja a pozícióját a tanknak mert csak felfelé tud tüzelni.

(meg a phanter kettőnek is ugyan ez a problémája a főágyúval, az ágyú fennakad a frontpáncélra szerelt éjjellátón ha éppen lefelé célzol.)

PLaci
Supercharger sound for KV-220 engine has been added.

Ez.... ez most egy porszívó, vagy egy turmix lenne? Nem tudom eldönteni. 😄😄😄

Az a baj az uninstallal,hogy rohadt sokáig tart feltelepíteni :-) Úgyis visszajöttök...mindig :-)
Az én szabályom az, hogy három zsinórban bekapott defeat után aznap már nem játszom.
Utolsó 20 körből 4 győzelem csak

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Én is uninstalláltam.
Replülős RB rész játszhatatlan, teljesen random az egész. Vagy beadja a hitet, vagy "spark"

Tankos rész ugyanez.

Eltalálom az ellenség lőszerrekeszét, semmi baja nem lesz tőle, vicc. Visszalő, eltalálja a lánctalpamat, felrobbanok a lőszerrekesz miatt: (amitől csak besárgul)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.03.18. 22:44:52
Uninstall lett nekem, menjen gazsibá a halál picsába. Az új áldásos pötch óta már egy Shermant sem tudtam kilőni oldalról csak öt lövésből Tigris II-vel, kb 300m-ről. Pedig mindig azt mutatta, hogy találatot kaptak a lövedékeik. Ugyanez T29 és T32-nél. Ha én kapok találatot, azonnal berobbannak a 30db lövedékem, bárhonnan találnak el. IS-6-ost sehol nem bírtam érdemben eltalálni, lepattant mindig vagy találat, de semmi jelentős kár nem érte. Soha viszlát gazsinéni
Ru 251 meg Leo párost nyomatom.. hát 50 körből 42% win sikerült meg röhejes 0.9-1.0 kd...
vissza kéne menni t10-hez egy kis russian bias-ért.. jobb volt

két meccs még volt előtte, de nem meglepő módon az is győzelem volt.. 3 agyvérzést kaptam már a Ru óta, de m1 mert szeretem a németeket bármennyire is szarrá vannak szopatva..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.03.18. 17:23:50

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

hát ja vicc ez a p2w szarság.. t29 meg is6 uralja azt a tiert..

elvileg a lövész helyét kellene lőni szemből az ágyú mellet ahogy te is mondtad nemrég, de szerintem nem lett normálisan megcsinálva a toronynak az a része(már teszteltem én is).

amúgy képen röhejes hogy a js3-nak aminek van 3 gyenge pontja is szemből az még mindig 7.3 szinten van, ha ez nem pay to win akkor nem tudom mi az...

Feladtam.Valaki mondja már el szemből mi a weak spotja annak a rohadt noskill is-6 tanknak?Eddig sehol sem tudtam átlőni.

Hozzányúltak a heat-fs hez? mert röhejesen működik most nekem.. 90mm-essel lőttem t62 frontját és 2x nem volt képes átvinni.. ez valami vicc? de nem csak ezzel van baj, hanem leonál is sokszor szarakodik

Kössz! Megtaláltam végre nekem magyar nyelvű menü van és a harckocsi beáll.-ban is van közelítés, meg az általános beáll.-ba is van közelítés. és az általánosba levőt kell használni, de azért kössz!
Kályha
Próbáld meg ezt:

All for Mouse Aim mode
In the "Tank control" you have Zoom Camera - Thats usually RMB and the hold mode.
In "Common controls -> View controls" you also have Zoom Camera - thats the toggle zoom. At least for me. - This also works in "sniper" mode.

Sima toggle átállítást én sem találok.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.17. 18:53:11

Kérnék egy kis segítséget.
Raktam fel vin10-et újra telepítettem a gamét minden okk mindent be tudtam lőni joy irányítást,de egy dolgot nem találok!
Harckocsi mesterlövész nézet azon belül a egér jobb gomb nagyítás, csak azt beállítást nem találom, hogy ne keljen nyomva tartani az egér gombot, lehet kiszúrja szemem,de akkor se találom! Előre is kössz!
Kályha
Ez talán segíthet.

Bocsánat, ha esetleg hülyeséget kérdezek, de van olyan opció a visszajátszásban, hogy ha az ellenfelemen van a kameranézet, de az én gépem felé fókuszál?
js-6 spamm is real...

de itt van a gyógyír rá.

Kályha
Tankokat nem vágom. Egy darabig mentem, de a sokadik agyvérzés után feladtam. Valahol a Tiger H1 környékén.
Ilyen br lukak AF-ben nem nagyon akadnak, de még rengeteg lehetőség lenne a tartalomra, aminek hírét se hallani. Nem azt mondom, nem csak az újdonságok tartanak itt engem, a játék így is tetszik, csak akad pár kihagyott ziccer.

Hát vannak dolgai ennek a sturmpanzernek. 5 HE 8 HEAT és 6 APCBC kellett, hogy kilőjem F1-el, úgy hogy közben a szakasztársam is azt lőtte végig. Végül az utolsó HE lövedék bemutatott valami furcsa manővert, amivel bepattant a küzdőtérbe.
Mentem is vele és hát az amire számítottam. 1 kilövés 5 assist. Baromi nehéz vele eltalálni bármit is, az irányítás pocsék, a motor meg harmatgyenge.
Annyira hiányzott már egy újabb fürdőkád a német gépparkba....
Német MBT-t adhatnának már abba a 4.3-5.7 lyukba. Az az egy ami benne van, az is csak egy fölpuffasztott pz IV.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.03.16. 22:35:20
wollnerd
Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot az új frissítés telepítése óta! Az történik hogy megnyitom a launchert (steames) és rákattintok a "Play" gombra, erre csak újra indítja a launchert!!! és hiába többször kattintok csak meg a végtelenségig!<#wilting><#wow3>
Ok, megkeresem a 64-bites aces.exe-t, erre is a launchert hozza be, és irány a végtelenség...
Ezt most miért???!! Játékot már nem is lehet elindítani launcher nélkül?!
De így sehogy sem tudom elindítani a játékot!
Van megoldás rá? attól tartok, elesek a napi bejelentkezés miatt egy ilyen hülye hiba miatt... Grat fejlesztők....

UPDATE:
Tárgyatlan lett már.
most próbáltam a steam fájl ellenőrzést, 81 fájl sikertelen, letöltötte. majd a laucher is ellenőrzött, és utána már el tudtam indítani a játékot...
Micsoda jó élmény volt... Ja, nem.
Ilyen bug-ot még sose láttam...

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.03.16. 20:40:37

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kályha
Szép! Részemről 2 csatát ért meg az assault, elég unalmas.

Kicsit lassú ütemben teszik be az új gépeket, nem? Arra csak nem számíthatnak, hogy 5 vagy 10 évig fut majd a WT szekere. Mert ezzel a tempóval addigra lesz igazán tekintélyes a géppark. Kíváncsi lennék, bundle ide vagy oda, mennyire vannak anyagilag eleresztve. Nehogy ez álljon a háttérben.

Én igen. Nyolcan voltunk, ha jól emlékszem. Hs 129-el meg ju87 D5-el másodikként 26 gépet szedtem le. Az első 28-at.
lol, na akkor a párduc tanokkal se kell játszanom közeljövőben a js-6 spamm miatt... t-29 invázióból elég volt egyszer,semmi kedvem újra átélni most a js6-al.

Nem, azóta sem sikerült 3-4 rohamnál többet bírni. Pedig Friedrich, meg Emil Messerrel mentem egy kivétellel mindig. (Most lett meg a FW 190, talán azzal, bár szerintem ez így is esélytelen.)

Szerintem a Messereket (legalábbis a Friedrichet) is nerfelték, mert kb. már a dinnyemagtól is szakad...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.03.16. 18:20:54
Kályha
Azt tudtam, hogy az "alternatív tankos játék"-ban orrba szájba megy a nerf meg a buff, de eddig vmilyen oknál fogva azt hittem, a WT-nél ez nem szokás. Erre látom, hogy a drága spitjeim sebességét visszavágták. Amit changelog-ban nem írtak. És még miket kell majd még észre venni?

7.0 .De most nézem vissza a replay-t.Kb 8 méterről nem vitte át a Tiger 10,5 erősebb lövedéke az ágyú bal oldalán ahol a két kis nyílás van...És szemből nagyjából csak ott van esély kiszedni(németekkel,tudom az über nemzettel amivel evidens lenne hogy 4-5 tierrel nagyobbak ellen is simán győzni kellene).Szerintem lazán mehetne 7.7-be.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.16. 18:15:15

milyen br szintre rakták? 6.7? 😄

Na akkor megint elmehet a **** a**** a gaijin ezzel az is-6-al.Rohadt tetves óragyűjtő barbárok.

Kályha
Ezt az assaultot nyerte már meg vki? 90+ gépet szedtünk le, de már jelzett 2 újabb rohamot, nem is értünk oda, defeat. 34 kilövésre 700rp+8000lion. Esetleg ha mindenki Typhoon-okkal vagy hasonló 4 gépágyús állattal jönne be, talán.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.16. 17:54:34

warthunder.hu így fordították le.

"Megálláskori gyors függőleges stabilizálás hozzáadva az alábbi harckocsikhoz"

Fura Alak
Az a második amit írtam, de én a 3. -at nem értem, amit pl. a Pz 35/38 -akhoz említenek, a changelog végén.

ha jól értem akkor az ágyú nem fog fel le billegni megálláskor a vertikális stabilizáló miatt, ha jól emlékszem akkor az m3 lee néhány sherman meg stuart tanknak volt ilyen beszerelve.

Fura Alak
Yes!
H8K2, H8K3 - 800kg HE bombs have been added.

W00t? <#wow1>
Added Weapon Stabilization For the following vehicles
Nem rövid a lista. 😊

Ezt le tudja fordítani valaki EN-RU -ról? 😄
Added emulation of the vertical stabilizer for tanks with guns, vertical guidance of which was made with the help of a shoulder stop

Hát elég nehéz. Mentem én is egypár kört, de a 3. hullám után eddig mindig bebuktuk.
Kályha
Mégis bekerült, egyelőre árkád repülők. Zónavédelem, egyszerre több irányból kb 50 Do217 + 10 Fw190, már ameddig bírtuk, mert buktuk az eventet 6 playerrel. Asszem nyolcat kaptam le, 4.3 Spit -> 2000Lion + 300Rp. Nem ebből fogok nyugdíjba vonulni.
Engedhették volna stock gép fejlesztését mondjuk 40-80%-os rp-vel, az biztos vonzóvá tenné sokaknak. Stock-ok kihúzásának látnám értelmét, aztán úgyis viszed be élesbe. Magas szinten rohadt drága és addig szopóka van. Máskülönben csak elvonja a játékosok egy részét a rendes csatáktól és ha ez így történik, rossz ötlet a PvE.
Inkább tegyék tierlimitessé a custom csatákat, az a fun helye. Mert ha kedvem támad rá, egy barom biztos behozza a frissen vett mig 15-ét a peashooterek fölé.