37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • asolyom
    És persze felesleges is mondani, hogy az a KV-1 majdnem teljesen stock.
  • asolyom
    Utolsó két csatámat 5.3-ban mentem a szutyok kis KV-1 (ZiS-5)-tel. Nyilván felemelő T-35-85, IS-1, KV-85 ellen harcolni. Ennek ellenére az utolsó ütközetben kilőttem egy T-34-85-öt, egy másiknál asszisztáltak, és még egy M24 is horogra akadt. A non plusz ultra, hogy most mindkét csatát megnyertük.
  • Kissssss0 #34266
    ebben a melegben valóban nehéz játszani, főleg úgy hogy én még az event mellet a napi WB küldiket is csinálom hogy meglegyen a ro-go.
  • fighter_hu
    Azokkal nem láthatsz kv-t t28 és a kicsi pz3-ak vagy még azok se jöhetnek szembe kb.
  • Plata
    Én tudod min akadtam ki?
    Gondoltam játszok kicsit ebben a dög melegben.
    Megyek pár kört kíváncsiságból angol tankokkal.Tartalékos és 1.0 BR tankokkal kv meg hasonlók ellen tett be.Úgy döntöttem inkább hagyom.
  • asolyom
    Komolyan mondom, hogy kezd az egész komikus lenni. Ma 3-ból, 3 bukta. Így gyakorlatilag fingot nem lehet fejleszteni.

Még véletlenül sem lehet nyerni, akármit is csinálok. Egyszerűen szánalmas. És nem hiszem, hogy csak rajtam múlik.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.08.05. 11:51:59
  • asolyom
    Az MD-5 150 g TNT-jéhez képest az MD-8-asnak 108 g a TNT egyenértékűsége. Viszont ahogy látom az MD-8 átütés utáni késleltetése nagyobb, ami azt jelenti, hogy míg az MD-5 az átütés után nem sokkal robban, addig az MD-8 inkább a tank "közepe" táján robban nagyobb eséllyel ütve ki a teljes legényéget, és modulokat.
  • fighter_hu
    Jobb később mint soha :D.
  • PLaci #34260
    Nagyobb az átütése, de áthatolás után kisebbet pukkan.
  • asolyom
    Jó, hogy sikerült rájönnöm, hogy az MD-8-as detonátor sokkal jobb, mint az MD-5.
  • asolyom
    Na igen. A másik, hogy legalább SL-t kerestem prémium járművel, meg fokozóval.
  • Cobra.
    Nézd a jó oldalát. Ha sokat vesztesz, akkor nem kell 4.7-5.0 közötti ellenséges csapat ellen menned egy darabig a jelenlegi felállásoddal.
  • asolyom
    Mára feladom, ma szopóágon vagyok. Hat csatából egyet (!!!!!) sikerült megnyerni. Természetesen azt, amelyikben semmit nem tudtam csinálni, mert alig volt olyan tank az ellenségnél, amit át tudtam volna lőni. A többi öt csatában, ahol kétszer első lettem, egyszer második, egyszer harmadik, ott bukta volt.

Bizonyos szempontból sokkal jobb játék, mint a WoT, de ugyanúgy fel tudja cseszni az ember agyát, amikor sorozatban bukta van, pedig jól megy a játék.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.08.04. 19:38:44
  • ikarus44
    Csak és kizárólag a legnagyobb br-ű járművedet számítja semmi mást Teljesen mindegy, hogy pl. milyen típusú harckocsit/repülőt állítasz össze, csak a br-t figyeli az MM
  • Kissssss0 #34254
    csak a legmagasabb tank/repülő számít.
  • asolyom
    Hogy is működik a matchmaking pontosan?

Most az alábbi készletem van: 4.3-3.7-3.7-3.3. Csak a legmagasabb jármű számít? Van valami különbség az előbbi készlet, és a 4.3-4.3-3.7-3.7 között?

Előre is köszi a válaszokat.
  • Kissssss0 #34252
    most nézem az e havi warbondot... 3200 wb a ro-go tier1 prém tankért, 23 napon keresztül kellene napi 140wb-t összegrindelni az event mellet.
  • Kissssss0 #34251
    csak példaképpen hoztam fel hogy hogyan működik itt a HE lőszer.
  • Valka
    Ha egy HE lövedéknek 45mm a sebzése, tökmindegy hol lövöd meg vele a Pz IV-et, mert tuti megpusztul. Ha a tornyot lövöd szemből(50mm), akkor a test felső része szakad be(15mm?), ha meg a felső frontpáncélt akkor meg az alatta lévő döntött lemez (20mm). Talán az alsó frontpáncél (80 mm) esetében megmaradna lánctalp meg ágyú sebződéssel. De ha inkább belősz alá akkor is széthullik.
  • Fura Alak
    Szerintem csökkentették, hogy miért mennyi pontot kap az ember....
  • Kissssss0 #34248
    ha megfelelően nagy ágyúval mész akkor igen, ha van egy 152mm ágyúd akkor akár br 8.0 tankokat is ártalmatlanná tudsz tenni egy jó lövéssel.
    (persze ehhez sok gyakorlás kell, meg fejből kell vágni az ellenséges tankok gyengéit)

a kisebb ágyúkkal viszont nem érdemes vesződni, 75mm, 90mm, 105mm ágyúkhoz való HE löszereknek nincs elég erejük hogy egyből tönkretegyenek egy ágyúcsövet vagy lánctalpat.
  • asolyom
    Magyarán ha olyan tank jön szembe, amit pl. APHEBC-vel nem tudok átütni, akkor érdemes HE-vel, vagy shrapnellal megküldeni a lehetséges modul sebzés miatt.
  • Kissssss0 #34246
    nem teljesen, pl: most a kv-2 HE löszerének 45mm az átütése, ha mondjuk oldalba lösz egy pz4 tankot (30mm oldalpáncélzat) akkor a német tank atomjaira esik szét, de ha a frontpáncélzaton lövöd(80mm) akkor azt már nem üti át, de a közelben lévő modulokat még mindig sebezni tudja, lánctalpak,ágyúcső, de a repeszek akár át is üthetik a frontpáncélzat alatt lévő 30mm páncéllemezt ami a váltót védi elöl.

röviden összefoglalva a HE lőszer mindent sebezni fog ami nincs védve(megfelelően) a robbanás hatósugarán belül.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.08.01. 16:33:19
  • asolyom
    Akkor csak érdemes pár darabot betárazni.
  • Fura Alak
    Leszedheti a lánctalpat, tönkre teheti az ágyúcsövet. Mondjuk ezekhez már szó szerint tapasztalat kell. ;)
  • asolyom
    Ez rendben. De ha nem üt át, akkor kárt sem okoz, ha jól értem.
  • Fura Alak
    A megadott páncél "átütést" tudja produkálni, csak nem kis lyukat eredményez, hanem beüti a páncél lemezt... :D (instant halál)
  • asolyom
    Ha jól sejtem itt a Hé lövedék nem olyan, mint a WoT-ban, hogy mindenképpen se ez. Tehát pl. a shrapnel lőszer max. nyitott járművek ellen jó.
  • gstup
    6 kill és egy cap is kevés volt.(RB)Valami 1600 pontot kaptam érte.Szóval én hagytam ezt az eventet.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.08.01. 10:00:21
  • fighter_hu
    Szerintem lövészt húzd főleg, commander "ráér" én legalább is általában szegény commandert hanyagolom nagyon el :s .
  • fighter_hu
    Az biztos hogy annak a csatának már lőttek sajna :(
    Uncsi nem uncsi de a muszáj nagy úr :D bár igaz a cső lehajlás hiánya az nagyon szívás sokszor azt tanúsítom én is :/
  • PLaci #34237

Unalmas folyton csak az oroszokkal menni, meg utálom, hogy nincs csőlehajlásuk.
    Nézd meg jobban azt a képet, nincs az a nemzet, nincs az a preset, amivel ebben a csatában bármi is elérhető lett volna az anyázáson kívül.
  • fighter_hu
    Oroszokkal , 5,7-be t34 85-k és a kicsi is2 kb simán megy a 11killt is megcsináltam velük.Supportra meg jöttem usa kacatokkal mindent géppuskáztam tankkal és repcsivel hogy össze szedjek párat.( volt hogy chi-to-t direkt kupolán lőttem hogy csak commander halljon meg és a társam kiszedi, erre nem nem robbant be azonnal 85-s lőszeremtől ?)
  • asolyom
    Mi van akkor, ha egy tankban a parancsnok az irányzó is (pl. T-34/76)? Ilyenkor kinek kell adni a skill pontokat (pl. harctéri javítás, életerő)?
  • PLaci #34234
    Szedj össze 2k pontot, meg nyerj csatákat..... aha... a GAYjin kedves édesanyja hogy tetszik lenni megintcsak????

• Kályha
    Amikor tankozni kezdtem, nekem is dobot néha ilyen csapatokat 1.0-1.7 br-en, még tavaly. Asszem volt egy 18 kill-es csatám is, aztán itt mondtátok, ne örüljek annyira, mind AI volt :)
    Ami furcsa, hogy nem játékos szinthez volt kötve, mert előtte 1-2 hónapig csak repültem.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.07.31. 19:09:07
  • Rayden02
    ilyet még én sem sem láttam ,pedig már három éve tolom :D
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elmeháborodott? Jó a viszony
  • Kissssss0 #34230
    kötve hiszem hogy az az elmeháborodott játszana war thundert.

(btw ez is egy szép bizonyíték arra hogy nincs már túl sok új játékos, ha lennének akkor nem botokal töltené fel a csapat háromnegyedét a játék, uff)
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.07.31. 17:41:48
  • fighter_hu
    Gyanítom próbálja ugyan úgy elosztani őket (nem tudom mekkora br-be vagy de én még nem láttam ilyet O.o)
    Customba is ilyen fura nevük van és nem kapnak pontot a killre a botok.