37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    Kérlek gondold át vagy 10-szer.Ne költs erre a játékra.Nem éri meg.Tapasztalatból mondom!
  • BaleniX
    Hát buktam ezt a Type 65 AA-t is. Amióta van ez a summer event azóta iszonyatosan fos minden csata. Olyan csapatokat fog ki az ember hogy már sírva fakadok. Sajnos a 15-ből most buktam be a 3. származásjegyet. De viszont kellene az a Type 65 AA. Így kérdezném, hogy a Golden Eagle vásárlás az hogy is megy? 799GE egy származásjegy, kénytelen leszek megvenni egyet.
  • Kissssss0 #34306
    befejezhetné már gajjin a csata eredmény ablak szétbaszását... nem tudom minek kellet megváltoztatni, + most még a "to battle" "go hangar" lehetőséget is folyamatosan cserélgetik, kezd rohadtul idegesítő lenni.
  • fighter_hu
    Ne is mond, a lőszerrel én is bajba vagyok nagyon tanulnom kell hova lőjek még headonba is nem hogyha fordul az ellen :(.Én a Hortent húzom kíváncsi vagyok milyen lehet alapon de annyit tudok róla ,hogy könnyen töri a szárnyát fordulásba elvileg.
    Kometnél nekem a nem a BR a baj hanem a lőszer és üzemanyag mennyiség ami miatt nem igen fogom használni :D.
  • bgabor911
    Meg lehet kedvelni valóban, bár rengeteg gyermekbetegsége van. (légfék hiánya, borzasztó lassan repülő, nagy esésű lőszerek) Horten effektívebbnek tűnik. De a célom hogy mindhármat kifullozzam, és magam döntsem el megyik a jobb. :D

Csak csóri negyedik, a komet ne lenne 8.0-án.
  • bgabor911
    Nem is a retek Bf-109eseikről vagy a bálna FW-190esekről beszéltem. :D
  • Kissssss0 #34302
    én még csak tier3-nál járok német repülőknél,néhány kivételtől eltekintve nekem nem nagyon jöttek be eddig...
  • CHaooSS
    MSI Afterburnert ki használ? Tegnap naptól kezdve b@szik működni.. utánaolvastam és sok embernél 1-2 nagyobb patch-nél ment tönkre..
    tegnap kb. semmi nem történt és értetlenül állok itt.. valakinél már volt ilyen?
  • fighter_hu
    Te is ott nyomod :D? 2 napja lett meg a 262 még csak most tudom húzni a lőszert de imádom,stockon is jó cucc.
  • gstup
    De van.Ha van elég pontod.
  • asolyom
    Eddig nem nagyon értettem ezt tengelyhatalmak, szövetségesek csapatokat, de ahogy most utána néztem ez csak realisztikus csatában van. Árkádban vegyes csapatok vannak. Azt hiszem, hogy ki kell próbáljam a realisztikus csatákat is, csak kérdés, hogy kivel, és milyen szinten. Ha jól sejtem, akkor realisztikus csatában nincs újraéledés, igaz?
  • bgabor911
    Tudom csak részben vág témába, de mostanában német 7.0 át repülök realisticon Me-262essel, és tízből kilenc meccsből nyerünk, sokszor még a vérOP olasz F-84G-k nélkül is. Most kell felhúzni a Schwalbét meg a Hortent. :D
  • Kissssss0 #34296
  • PLaci #34295
  • xudolasi
    Érzem én is amit írsz sajnos. :( 7.3 - 7.7 - 8.0 folyamat saját br,vagy lejebb nem is dob. :(
  • asolyom
    Pont azt próbáltam mondani, hogy nem a statisztikától élvezetes a játék, hanem attól, ha azért néha lehetne nyerni.
  • CHaooSS
    Ne is mondd.. 6.7 amcsi szánalmas.. kezdem már unni a folytonos szovjet 7.3-mat.... nem volt elég az is6 mi? még a rohadt t54-ek ellen is menjek folyton..
  • gstup
    Mi ez a statisztika dolog?Sosem érdekelt.Nem ettől lesz élvezetes egy játék. :) Mondjuk a WT nem az,de jobb mint a semmi.
  • ikarus44
    A PZ IV C-t én is szerettem, bár nekem a PZ III-sokkal sem volt bajom, csak az M-el a br-je miatt. (Bár az is igaz, hogy akkor játszottam velük utoljára mikor kijött az ob)
  • PrasCo
    Ó, a hülye megfogalmazásomat... :D Szóval úgy értem, hogy számomra a Pz. IV C egy igen korrekt, jó tanknak minősül, mert az ágyú átütése a leküzdendő célokhoz mérten elégségesnek tűnik, a rombolóerő pedig úgy-ahogy kifogástalan (ami egyszer kap egy 75-öst, az jellemzőn vagy meghal, vagy rövid úton meg fog). A páncél tré, de erre írtam, hogy azon a környéken az összes az.
    A III-asokkal én sem vagyok túlzottan megbarátkozva.
  • Kissssss0 #34288
    RB-ben mindkettő előfordulhat, vagy besül és tölthetsz újra vagy felrobbansz.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.08.09. 16:03:13
  • Fura Alak
    AB -ben jó eséllyel besül a lövedék, és nem sikerül kilőni, egy extra rövid újra töltési procedúra után újra próbálkozhatsz. Érdemes javítani.
    Én úgy tudtam RB -ben lehet lőni, csak van esély rá, hogy felrobban a závárzat, és vele együtt a tankod is. Mindenképpen javítandó.
  • asolyom
    De annak legalább forog a tornya. A Pz. III-asokban mintha mókuskerék forgatná körbe a tornyot benne egy darab tüdőbajos mókussal.
  • PrasCo
    Franc tudja, szerintem a Pz. IV C egy mocsok nagy disznó, igen komoly egylövés-rátával. A páncél túl sokat en bloc nem ér abban a körben (se - na jó, esetleg a T-70 trollkodhat homlokból), de a gép legalább elég nagy ahhoz, hogy egy-két bekapott kiskalibert esetleg ki lehessen hordani lábon. Assault-ba is imádtam vinni.
  • asolyom
    Egyébként elkezdtem húzni a német közepes tankokat, hogy legalább a Pz. IVF2-ig, és a Pz. IIIM-ig elmenjek. Gyakorlatilag kijelenthető, hogy a Rank I-es Pz. III-IV-ek gyakorlatilag játszhatatlanok. Még jó, hogy beruháztam a Pz. IIIN-re, hogy ettől a kínlódástól legalább részben megkíméljem magam. Ennek a tanknak legalább fun faktora is van. :)
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy ezt a játékot is csak úgy lehet ép ésszel elviselni, ha az ember magas ívben tojik a győzelmi arányra, és más hasonló statisztikára. Ma megint csöcsre bukás van. Nem különösebben érdekel a statisztika, viszont azért néha jól esne, legalább véletlenül (!?), a győztes oldalon állni.
  • CHaooSS
    RB-ben meg SB-ben nem is tud lőni.
    ---------
    Hát tegnap nem volt devblog szóval csak jövőhéten lehet már.. remélem azért jövőhéten már dobnak valami csontot...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.09. 12:34:34
  • BaleniX
    Valaki felvilágosítana, hogy ha kilövik a cannon breech-et akkor az mit befolyásol? Eddig arra gondoltam, hogy ilyenkor nem tud lőni a tank, de tévedtem, így viszont homályos a kép.
  • Kissssss0 #34280
    holnap, kézen fogva egy p-43 vadászgéppel.
  • Garou
    Jön egy Puma/TD hibrid:

• gstup
    Ennél sokkal jobb amikor a 6.0-ás 1943 végétől gyártott "A" Párduc tankommal 10 meccsből 7-szer IS-6,T-32,T-29,Centurion 10-es ellen megyek.Na az tényleg felemelő érzés.Viszont valóban egy élmény amikor kiszedem a kis retardált noskill gyereket a prém IS-6-ból!Szinte mindig sírok az örömtől.Ráadás ha teleaggatja bokrokkal hogy ne lásd a "gyenge" részeit és azon át lövöd ki! :D
  • fighter_hu
    Kis szinten jó kezekbe jók a pz4-ek , f2 ,g akár a h-is de az tigris ellen is mehet td-nek marder3H is jó cucc.
  • Kissssss0 #34276
    mondjuk úgy hogy most a német tankok többségére fel lehetne ragasztani a "hullajelölt" matricát, pl az 5.7 német tankok szinte állandóan felkerülnek 6.3 vagy 6.7 csatákba, tigriseknek de még a párducoknak is alig van esélyük felvenni a harcot egy hulldown FW4202 ellen, vagy bármely más egy szinttel felettébb lévő lévő brit tank ellen(cent mk1,mk3,stb...)

most is mentem egy csatát berlin pályán és a saját német ruszki csapatomat úgy elpicsázták a britek hogy a csapat 80%-a nulla killel zárta a csatát.

(ajánlanám a briteket nagyon durvák tudnak lenni, ha sikerül túlélni a lajhár valentine/matilna tankokat)
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.08.07. 22:27:02
  • ikarus44
    Nem igazán tudom, mert a Németek kivételével csak az Amerikai, és a ruszki ágon játszottam, de azokon csak 4.3-4.0-ig jutottam, mert ritkán játszom a játékkal, és akkor is inkább csak alsóbb br-ben.
    Bár szerintem kb. 5.0-ig mind a 3 ág játszható. Még Német is (afölött felejtős, ezt nem írtam előzőleg)
  • asolyom
    Az oroszokon kívül akkor érdemes másmilyen tankokkal játszani?
  • ikarus44
    Régen azt mondtam volna, hogy igen, de most inkább úgy fogalmaznék, ha csak akkor ha nem akarsz magadnak sok sikerélményt.
  • asolyom
    Egyébként megéri belekezdeni a német tankokba?
  • Kissssss0 #34271
    nekem is ez volt tegnap, ruszikikkal csináltam az event küldiket és úgy mentünk át a németeken mint a forró kés a vajon, néha alig tudtam tartani a lépést a t34/85-kel.
  • asolyom
    Én oroszokkal folyamatosan szívtam. :)
  • gstup
    Oroszokkal 5 win egymás után.Átmegyek német oldalra 2-ből 2 vereség. :) Igen.Jól balanszolt a játék. :D