37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Caterpillar #7655 Ennyire rég azért nem volt az az egyetlen és utolsó árkád meccs GF -ben, de úgy emlékszem tele volt f*sva a képernyő körvonalakkal feliratokkal és az ellenség pozíciójával... 
Szegény srác eltévedt, de megértem, ha nem tetszik neki. Végül is van aki 5 perc +-25% randomot szeretne, a mai modern hálózat alapú hadviselés korában is csodálatra méltó információmennyiség mellett....
Barom...
-
Glo #7654 Már a kezdete is, hogy a Nightly után fel kellett tennie egy "Új" verziót a játékból :D -
"A motorhang még rendben van, de mikor előre megyek, akkor van ez a fura "böfögő" hang, mintha a motor laggolna. Ez bug? Váltás? Nem tudom, de szörnyen idegesítő." ez mekkora XD -
gstup #7652 *plusz -
gstup #7651 Nem ezen a világon jár a cikk írója,de van 1-2 dolog amit én is furcsállok.Pl.:Amikor nekem rontanak a jó öreg szovjet tankkal és rammolni akarnak mint valami roncsderbin.Hiába hátrálok és próbálok kitérni előle(nem vagyok olyan retardált hogy én is nekimenjek) ,de a vége az lesz hogy a tankom felfut az övére.És egy lövés,respawn.Persze az ágyúcsöve nem sérült meg,amit nem értek hogyan.Remélem javítva lesz.Ezt én bugnak érzem.
Ui.:Köszönöm a lőszeres kérdésemhez a hozzászólásokat.Nem jutottam nagyon előrébb,de azért a segítőkészség az plussz pont. :) -
Glo #7650 A cikk írója.. istenem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sulouos #7649 A fene vigye el őket, hogy mindenütt ott vannak. csoda hogy tavaly a repülőnapon nem láttam őket
-
twi452 #7648 viszont egy jó hír, ha lementek május végén kecskemét mellé a harcászati fesztiválra akkor lesz ott wargaming sátor is és wotozhatok meg minden jóság xD -
sulouos #7647 Elkéstél, megjöttünk :D -
Hát 1 csatánál nem ment sokkal többet egy CBT gémmel, és arról ír ilyet...ez igen :D
Jajjj emlékszem mikor még a WoT volt CBT...nem lehetett leesni a mélybe mert egy láthatatlan fal megfogott...és ez így ment OBTben is egy darabig :D.
Abban van igaza, hogy a WoTal nem veheti fel a versenyt, mert a retard playerek nem fognak WTvel játszani. -
bgabor #7645 Zsír, a closed beta állípotú WT:GF-et hasonlítja össze a már három éve működő WoT-al, egy teljes napnyi GF játéktapasztalattal a háta mögött. Idióta, no comment. -
flashpointer2 #7644 "És ez az árkád mód, akkor milyen lehet a "szimulátor" mód?? Mazochistáknak való..." Le sem tagadhatná melyik játékból jött :D
-
sulouos #7643 Van, de nem sok. :D
Tényleg elég részrehajló, a "vizes aszfalton driftelő sportkocsikkal" szemben a WoT skodálatos, igazi tank fílinget nyújtó, fejlett fizikája odaver minden hiábavaló próbálkozást. Legalábbis szerinte.
Jót röhögtem a "minden tank egy lövéses" dolgon is. Persze, van rá példa, meg arra is hogy a Panther negyedik átütő találata után az ellenség még megy. Nem forog a tornya, nem maradt benne sértetlen modul, ég, de MEGY! :D
Igazuk van a kommentelőknek, ez a játék nem olyan retardbarát mint a WoT, de ez nem rossz, ez inkább jó tulajdonság. -
twi452 #7642 elvakult wt fanoknak ajánlott vérnyomásnövelő olvasmány, ezt oda kellett volna írni :D -
Stuko #7641 Silentstalker "összehasonlítása", GF vs tudjukki:
http://wotinfo.hu/index.php/item/938-world-of-tanks-vs-war-thunder-ground-forces
Érdekesnek nem mondanám, de valóságtartalma van. -
sulouos #7640 Mai peccsből:
"Removed Sepia from spectator's mode after tank has been destroyed"

-
Van rá mód, hogy ha botkormánnyal repülök, ne kelljen tankozáskor félre pakolni, hanem azzal menni pár kört?
A tank torony forgatáson kívül szinte mindent sikerült botkormányra átállítani. Ezt a lehetőséget nem találom, illetve a löveg cső magasság állítását. Gondolom, ez a kettő ugyan ott lesz. -
HunGeri1999 #7638 Miért van az,hogyha visszajátszást nézek,nemlátom az ellent benne csak azt,hogy lövök valamire 

-
Ninju #7637 Ezzel a topikkal csak az a baj, hogy egyelőre nagyon úgy fest a vizszintes beosztást csak bedobták a célkeresztre mindenféle kalibráció nélkül. Ha pontos az ott lévő számítás, akkor elég nehéz fejben számolni. -
Glo #7636 Mire gondolsz? A listában RB és SB módban nem mutatja az ellenfél típusát. Ennek a repcsis részre visszavezethető okai vannak, mert régebben a levegőben lehetett taktikázni az alapján, hogy mi jöhet szembe. Először még volt sziluett, de az is felismerhető volt, úgyhogy eltűnt az is, csak a név maradt. -
Jó kérdés. Szerintem csak a sajátot látjuk, ki mivel van. Illetve azokat az ellenfeleket, akiket már felderítettünk. -
Eldarion73 #7634 Azt hogyan lehet beállítani,hogy a tanktípusok is láthatóak legyenek?Nem sikerült még rájönnöm...előre is köszi. -
sulouos #7633 Jellemző, hogy a Pantherrel (esetenként többel) Kurszkon gyorsan elfoglaljuk a pálya nyugati szélét (ahol a T-34-85-ök általában ellenállás hiányában a csapatunk hátába csattognak és módszeresen kiirtják azt), majd a támadó T-34-ek kiiktatása után a pálya közepén nézegető IS-1-eket 1-2 találattal, 1500m-ről felrobbantjuk, amivel lényegében vége a csatának. Utána már csak a respawnoló medek és az AI-k vadászgatása jön céllövészetnek :) -
Glo #7632 Egy csatán belül is rá lehet érezni. A legnagyobb mikor Kursk-on 1-1 lövésből kensz ki Tigerrel egy IS1 és egy KV-85 pajtit, 1000+ méterről, amivel megnyeritek a meccset.
A többi pályán max 1 osztás felfele, de csak ha nagyon "messze" van. Ott 600-ra se nagyon kell lőni. -
Köszönöm, úgy tűnik működik a dolog.
Ha már tudom, mit és hogyan kell nézni... -
sulouos #7630 Vannak hibák a töltési időkben (pl. a Pantherek 75mm-es lövege lassabban tölt, mint az orosz 85 vagy akár a német rövid 88mm-es lövege.
Írtam róla a bug report topikba, aztán le lettem rohanva hogy honnan van a forrás, hol a DxDiag file (azt se tudom mi az), teszteltem-e csatában (hogy a fenébe teszteljem ha nem lehet custom csatába bemenni?), stb, úgyhogy inkább hagyom a fenébe. -
Pár csata után rá lehet érezni, ha közel vannak, tök mindegy, ha távolabb, akkor meg olyan 400m-re lövök először, aztán korrigálok.
A célkereszten azért vannak a vízszintes osztások (milek), hogy a tank méreteit ismerve ki tudd számolni a távolságát. Ebben a játékban gyakorlatilag használhatatlan, mert mire kiszámolod, addigra kaptál két skulót az arcodba. :) -
PiciPanzer #7628 Egy kis segitség a távolságbecsléshez.
-
Tegnap mentem jó néhány csatát az event-n, realistic módban. Nagyon hiányoltam egy optikai távolságmérőt. Az arcade mód nem tetszett, hiába ott van valami jelzés a távolságra. Realistic-ben nincs valami távolságmérő? vagy csak én nem találtam meg? Becsülgetem a távolságot, de szerintem nem ennek kellene lennie a megoldásnak. -
PiciPanzer #7626 Közvetlenül bankkártyával? Én úgy vettem. -
Megamax #7625 Na igen én paypalt kerestem de nem volt ott így számomra marad az EUR :( -
joe38 #7624 Jól látom orosz oldalon csak bankkártyával lehet vásárolni? -
Ninju #7623 Igen, ott jelentkezz be, és mehet. -
Megamax #7622 Apropó jól értem csak annyit kell hogy az orosz oldalonn kell vásárolni? -
Megamax #7621 Az igen akkor már mentem is vásárolni pár sasot énis -
PiciPanzer #7620 Sikerült, megjöttek az arany sasok, orosz rubel-ből átszámolva, kb. 40%al olcsóbban, mintha Euroban fizettem volna. Jöhet az open beta, aztán a prém Jagdpanther
.
-
Glo #7619 Németeknél én távolra a nagyobb átütésű keménymagvas lőszert használom (PzGr40 - APCR), mert az messziről is tud sérülést okozni, de nem nagyot. Közelre, ahol már biztos a lőszer átütése, az alap PzGr39 a jobb, mert az APHE, és nagy rendetlenséget csinál bent. -
Valaki írta már innen, hogy talán a starter packot ott vette és olcsóbb volt, mint a .com oldalon, gondolom az arannyal is hasonló a helyzet. -
Megamax #7617 Nem csak az efekt a lényeg hanem hogy kirepul a sérult lovegbol a toltet de csak darabokban. Ash river maponn KV-2 vel szemben én Pz3M el, rálovok egyenes a toronyra o abban a pillanatban rámlo én életben maradok o felrobban, és a tormelék ami maradt a lovedékbol eltaláll lánc leesik és aztán kiírja hogy az ellenségnek nincs tobb jármuve. Aztán nemsokkal még pár meccs utánn vége lett az eventnek, jo mondom akkor menyunk egy kicsit WOT ozni. Ah fuj annyira elment tole a kedvem. 2 tierkulombség "prémiumloszer" láthatósági rendszer miezmár láthatatlan tankok TD-k pufogtatnak. Ah kiráz a hideg tole a GF utánn -
Nagy távolságra bizonyos lőszerek jobbak, közelre legtöbbször elég (vagy jobb) az alap is.