37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #7735 Ja bocsi, két óra konditerem után az ilyeneket érzékelő antennáim nemigen működnek.
-
Dagohun74 #7734 Vicceltem :) nekem se hianyzik az arty ami van az pont jo. -
Glo #7733 Tudja ő, csak trollkodik :)) -
bgabor #7732 Arty, leglábbis a tüzérség World of Tanks féle fikcionális értelmezése sohasem lesz benne. Reális, rádión kérhető tüzérség van, ami igen pontatlan, és csak arra alkalmas hogy a kemplőket kiugrassza a bokorból, mellesleg ez is a célja.
Sokan jönnek ide úgy a WoT topikból hogy az ott látott töménytelen ökörséget veszik alapul a dolgok megítélésénél. Ebbe a hibába nem szabad belesni. A World of Tanks egy tankos akciójáték, aminek nem sok köze van a valódi második világháborús tankcsatákhoz. Ennek a játéknak viszont igen, főleg SB módban. -
vajakos21 #7731 Szeretem én is.Föleg ha egy td vagy kv befészkeli magát valami sarokba és ki lehet füstölni.Ash riveren a sziklafal alatti sarokban rendszeresen megbújnak,hogy csak a torony van kinnt.Meddel nem sok esély van.( mondjuk mással se) -
sulouos #7730 Így, hogy egy 2m-es körbe beesik 10 nehézgránát, nem is baj hogy szólnak róla :D
Igazából ott kezdődik vele a baj, amikor a szikla mögött bujkáló 3 db T-34-85 spamelni kezdi, lényegében megállás nélkül, és nem hagyja abba, amíg le nem rohanjuk őket. Akkor meg elég kétesélyes a dolog, mivel alig várják hogy kinézz a szikla szélén, míg neked pár másodperc kell hozzá, hogy a tankod stabilan megálljon. -
flashpointer2 #7729 Mikor lesz hazai idő szerint az AF aranyszerzés szombat 16-20ig? -
Dagohun74 #7728 De az pont jól van belőve bár én kiszedném azt hogy szól a legénység hogy tüzérségi tűz alatt állunk. -
twi452 #7727 pedig sim-ben mekkora cheat cucc :)
simán fel lehet deríteni vele tök nagy területeket és persze cseszegetni az ellent vele :D -
vajakos21 #7726 Van arty.( csoda hogy még nem sírtak miatta, ) -
Dagohun74 #7725 Egyenlőre csinálják meg a játékot. Aztán majd jöhet a tartalommal való feltöltés. Ja és kellene bele egy két arty is. Csak hogy mindenki boldog legyen.
-
PiciPanzer #7724 LOL chat ban-t kaptam. Emlékeim szerint egyszer fordult elő, hogy csúnyán beszélteem, amikor egy DISEL nevű jóember leTK-zott. Akkor most ő éppen nem tud játszani
?
-
bgabor #7723 Persze hogy, ez a jó benne. Remélem idővel lesznek ilyen eventek is, most még nincsenek. Most csak alternate historysok vannak. -
PiciPanzer #7722 Vagy orosz vs. amerikai? -
PiciPanzer #7721 AF-ben RB-n, SB-n ha MIG15öt viszel be német oldalon, akkor hagyományosan a ww2-ős Németország ellenfelei ellen harcolsz? Tehát előfordul, hogy német MIG-ek mennek orosz MIG-ek ellen? Az úgy kicsit fura... Esetleg ott már a megváltozott hidegháborús politikai viszonyok szerint rakja össze az ellenfeleket? Pl: NDK-NSZK összecsapás is lehetséges? -
bgabor #7720 És akkor a japánokról még nem is beszéltünk.
De megértheted hogy kell valami a szövetségeseknek is, hamár a fejlesztők vitatható módon belevágták oroszékhoz a T-54et és IS-3/IS-4et.
Egyébként is a játék deklaráltan a Koreai háborúig tart mint tudjuk, ez óhatatlanul fura helyzetet eredményez a németeknél és japánoknál. De a repülős résznél korrekten megoldották ezt, itt is így lesz. Szovjet és amerikai tankokat kapnak a németek, ahogy a valóságban is. -
kicsit nagyon igazságtalan lesz megint a németek felé.... -
bgabor #7718 Kíváncsi leszek egyébként hogy a brit és amerikai ág mit kap tier5 heavy tanknak. Bár tudom hogy 1955-57, de nagyon szurkolok az M103-nak és a Conquerornak. -
Amaymon #7717 Kabbe :DD
Glo jó arc sok emberkének segített. IL2-n nőtt fel és jelenleg warthunder.com moderátor. Trollkodik !!! Bant neki!!! Háromszöget minimum :D -
Senki nem írt ilyet, hogy aki RB-n játszik, az alsóbbrendű. A mondandó csupán annyi volt, hogy aki nem nyitott a többi játékmódra, még csak egy kipróbálás erejéig sem, addig ne mondjon ilyen baromságot, hogy csak mazochistáknak való és tényleg nincs szükség ilyen szűk látókörű emberekre. -
Glo #7715 Join the Big Boys! Play SB!
>o] -
Amaymon #7714 "AF-t nem kell bemutatni, ott is sok ember ezzel a nagy arccal tolja, mert ő SB-n játszik..."
Nem tudsz egy létező embert mutatni AF topikból, aki verné a mellét arra, hogy SB-n játszik. Alátámasztás nélküli amit írsz. -
cpthungarian #7713 Nincs sznobság?
"Mondjuk nekem a mondandójából lejött a hozzá állás "SB-vel nem foglalkozom" hogy az ilyen "játékosokra" nincs is nagy szükség"
Szóval, ha én csak RB-n játszom, akkor alsóbbrendű "játékos" vagyok.
AF-t nem kell bemutatni, ott is sok ember ezzel a nagy arccal tolja, mert ő SB-n játszik...
Ez a WoT-WT:GF összehasonlítás meg amúgy is több sebből vérzik.
Annyi köze van a kettőnek egymáshoz, hogy mindkettőben tankokkal kell játszani. A játék mechanika, a kivitelezés teljesen más. -
Amaymon #7712 Nincs sznobság én pár 100 órát bele toltam árkádba AF-ben és oda is kell skill. A másik topikban soha senki nem nézte le a másikat azért, ha valaki AB/RB-n megy. Én sem azért szeretem az SB-t, mert sznobság, hanem iszonyat fun (tény nem könnyű bele tanulni). Inkább az ominózus cikkíró nevezi burkoltan sznobnak a WTseket, mert nem HP bar ütögetésből áll a játék. -
bgabor #7711 Tekintve hogy a World of Tanks játszhatatlanná lett alakítva az utóbbi másfél évben, a közönségének igen komoly részét fogja elszipkázni a WT:GF. A pirosnevű siemkanoobokra, akiknek még a WoT is túl komplikált, pedig valóban nincsen szükségünk itt. -
sulouos #7710 warthunder.com -
westeland #7709 hol lehet ezt a játékot letölteni???
bocsi csak még újonc vagyok ebben a játékban. -
cpthungarian #7708 Látom ez a sznob f*szság azért itt is megvan, hogy aki nem SB-n tolja, az nem "játékos". Az meg, hogy kire van szükség, azért kíváncsi lennék, hogy meddig húzná a WT, ha csak az SB "közönség" maradna a játékban. -
Amaymon #7707 Az is ironikus lenne egy cbt állagú játék open jelzőt kapna :)
-
sulouos #7706 Legalább már tudni fogod hogy melyik felé indulj :D -
flashpointer2 #7705 Csak a wipe ne lenne mert ha ötödjére kéne kihúzni megint ugyanazokat nem lenne olyan nagy élvezet -
úgy érzem neked nem jött át az irónia :) 
-
Amaymon #7703 Szerintem kapott majd mindenki, aki viszonylag konstans folyamatosan tolja az AF-et. -
vajakos21 #7702 Amilyen " bonyolult" feladat bekerülni,simán adhattak volna hozzáférést mindenkinek...persze akkor nem mondhatnák hogy cbt -
twi452 #7701 profil lapod - achievements - achievements - special
mindig itt vannak az eventes dolgok ahogy most is :) -
Mégegyszer THX! Gondoltam, hogy valahogy így lesz, de biztos ami tuti. -
Szerintem ilyen összesítő nincs. Lehet, hogy magadnak kell a csaták utáni statból összeírni. Ha kész úgy is tudni fogad, de addig nem árt felírni. -
bgabor #7698 Ja meg a prémium ammó, aminek köszönhetően nincs jelentősége hogy 80 vagy 200mm a tankod páncélzata.
-
Thx. Azt hol tudom követni, hogy mennyinél tartok?
-
bgabor #7696 Egyetértek, az egyszerűek úgy is a WoT-nál fognak megmaradni.
Nekik a HPrendszer, tűzvezetőkomputer, műholdas tüzérség és random sebzés, átütés való. Meg a romulán álcázógenerátoros tankok. Csak aztán ne nevezzék második világháborús tankcsatának azt ami ott megy, mert köze nincs hozzá. Az egy tankos FPS, egyszerűeknek.