37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #34428 "A rakétásokat? Egyelőre annyi eszük se volt, hogy a vadiúj T6, 1970-es évekből származó tankokat feltolják 9.0 BR-be, ezáltal fizikailag elszeparálják őket a régiektől. Jelen pillanatban simán megy egymás ellen az MBT-70 és a Maus"
Egyelőre csak mutatóba voltak ott. 1000x, hogy T64A nem fog találkozni elég sok jelenlegi T5 géppel
"Ostoba orosz banda ez, akiknek a bevételen kívül a világon semmi sem számít. A T6 is csak azért kell hogy új lendületet adjon a borzasztóan drága prémium számla és tank vásárlásnak, és hogy az emberek a teljesen használhatatlan stock T6 tankok kifejlesztésére aranyat vegyenek. Ennyi a koncepció mindössze. Nem véletlenül 40.000 XPs, utalsó soros upgrade a HEAT-FS lőszer."
Elég felháborító... Közel fél millióba kerül fullozni a T5 gépeket.. T10M 440 csata után sem fullos még
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 12:03:25 -
bgabor911 #34427 A rakétásokat? Egyelőre annyi eszük se volt, hogy a vadiúj T6, 1970-es évekből származó tankokat feltolják 9.0 BR-be, ezáltal fizikailag elszeparálják őket a régiektől. Jelen pillanatban simán megy egymás ellen az MBT-70 és a Maus.
Nem tudom ha annyi eszük nem volt hogy az egymástól huszonöt évnyi távolságban lévő tankokat elszeparálják egymástól, akkor a rakétásokat feltolni miért lenne eszük.
Ostoba orosz banda ez, akiknek a bevételen kívül a világon semmi sem számít. A T6 is csak azért kell hogy új lendületet adjon a borzasztóan drága prémium számla és tank vásárlásnak, és hogy az emberek a teljesen használhatatlan stock T6 tankok kifejlesztésére aranyat vegyenek. Ennyi a koncepció mindössze. Nem véletlenül 40.000 XPs, utalsó soros upgrade a HEAT-FS lőszer.
Én imádom a haditechnikát és a cold war tankokat, de a jelen megvalósításban zéró esélyt látok rá hogy beleugorjak a T6 húzásba, és kicsengessem az ehhez elengedhetetlenül szükséges 5-10 ezer Ftos összeget. -
Kissssss0 #34426 :D tekintélyt parancsoló kinézete van a ferdinek, kár hogy a játékban közel áll egy merő hulladékhoz... -
#34425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34424 Annyi talán hivatalos a GG-től, idő kell nekik a BR és árváltoztatásokra. Hogy feltöltsék az új rankot és lefusson a tesztidőszak. Tehát "soon".
Én csak azt az egy bejelentést várom, hogy a +/-1 Br-t csökkentik. Erre mondjuk várhatok, míg megőszülök. -
CHaooSS #34423 Meglátjuk, hogy mi lesz, de az összes tuti nem megy fel, na meg azt sem tudjuk mennyit nyújtják a BR-t
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.04. 18:33:12 -
Kissssss0 #34422 igencsak jó lenne ha az összes rakétás szart feltolnák 9.0-ig... nyavalyás strv81-el egyetembe. -
#34421 Nem vigasztalni akarlak, de valami olyasmit hallottam az új development kapcsán, hogy a rakétásokat feltolják rank6-ba. Vagy legalábbis emelik majd a br-jüket, hogy elválasszák őket a jelenlegi high-tier tankoktól. Meg nem mondom, melyik angol nyelvű streamer említette. -
CHaooSS #34420 Valójában Tier5-öt nagyon utálom.. T10M-el és Leo-val játszottam, de csak akkor amíg nem voltak a rakétás szarok.. olyat átmenet ez amit szívből rühellek és T62-őt is hagyom a picsába 40 kör után.. majd valaki más szenved pénzért.. -
#34419 -
CHaooSS #34418 T62 stock, A1 stock... T10M és Leo 1 után végleg meguntam, hogy mennyire röhejesen drágák a modulok....
T62 elmegy mert russian bias hozza a 60% win-t, de én még ezzel sem fogok szenvedni az biztos.. szóval várom a jelentkezőket akik vagy T64-re vagy Kpz-70 kihúzására jelentkeznek. privátba nyugodtan lehet küldeni árajánlatot. -
Kissssss0 #34417 engem az új japán TD érdekelt volna, de hát ugye gazsibá úgy volt vele minek a japánoknak tier 4 TD... mehh nem kell az nekik. -
#34416 Nem nagyon fogott meg egyik új gép sem. Aztán majd meglátjuk. Real money-t biztos nem tolok, ennyit, egy játékba.
Ellenben ha a hír igaz, az összes Messer kap új FM-et. Ez már sokkal jobban hangzik. -
CHaooSS #34415 Remélem hamarosan jön az újabb devserver mert ez kb. 0 volt. bár annyit megtudtam, hogy stillbrew rohadt erős, konkrétan csak saját magát tudja átlőni de csak közelről. 600+ mm átütés kell oda. Viszont még mindig imádkozom egy Leopardért mert több mint 1 év alatt egyetlen szaros top tier gép jött az a kpz70.. kicsit szánalmas..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.03. 16:17:10 -
Kissssss0 #34414 t114bat lesz 8000 aranytyúkért megvehető ha jól emlékszem... szerintem nem éri meg ennyiért, tanktest és a torony alumíniumból van így még a 7.7mm géppuskák is veszélyt jelenthetnek, alig van löszere(26 darab), toronyforgatási sebesség igen csak lassú, és nem úgy nézett ki a tank mintha szeretne nagy sebességet elérni rövid idő alatt. -
#34413 Ja, bundle lesz 8.0 környékén. El tudom képzelni, mennyi dodóba fog fájni. Vmelyik rank5-ös prémet 8.000Ge-ért adják majd. Jól elszállnak az árak, bár a rank4-esek sem olcsók, sőt. Egy triplaA-s játék áráért itt kapsz gyakorlatilag egy darab 3D modellt. -
#34412 Orosz oldalon érkező Object 120 prémium lesz? -
CHaooSS #34411 Bár ahogy nézem ez konkrétan csak mutatóba van mert értelme kb 1 BR értéknek sincs értelme.. na majd a kövi devservernél megnézzük
-
CHaooSS #34410 Tegnap korán aludtam most keltem fel nézem és eddig ez egy kurva nagy vicc... BR is vicc meg új Leo-t sem látok.. Viszont látok egy T114-et prémiumként ami autoloader 18lövés/perc 380mm HEAT és 127mm HESH.. és 6.7-ben -.-"
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.02. 10:06:05 -
Kissssss0 #34409 -
#34408 Su-7
Elegem van, hogy amcsi britt jetek, de még a légcsavarosok is millió tonna rakétát és bombát tud hordozni. Vadász csapásmérő, mind. Aztán tankokkal lassan lehetetlen játszani mert kibombáznak, újra- és újra.
Szovjeteknek meg ott a Mig-15 amikkel lehetetlen lelőni a kis magasságon rakétázó Szabrékat, amikből millió fajta van.
Az orosz oldal meg cserébe fel tudja mutatni a Su-6-ot meg a 2x 250 kilós bombákat a migeken, amiket lehetetlen kihúzni. -
Kissssss0 #34407 mint például? -
#34406 Inkább egy normális vadászbombázót tegyenek be -
fighter_hu #34405 T114 BAT: Giant Slayer -
fighter_hu #34404 “War Diaries”: storyline campaigns in War Thunder -
Kissssss0 #34403 ahogy látom ezen a pályán se kell a ferdi tankvadászommal mászkálni. -
fighter_hu #34402 Emperor's Garden -
fighter_hu #34401 Br-re kíváncsi leszek elvileg 23mm-s ágyúk vannak rajta amit azért letép sztem egész könnyen bármit. -
Kissssss0 #34400 gyönyörű szép gép azokkal a szárnyakkal, kettő dupla csöves 20mm torony meg szép mennyiségű bombateher, természetesen bundle prémium... nehogy már a ruszkik végre kapjanak egy repülő hajót, áhh minek az.
remélem azért a LL-143 prototípusát berakják majd egyszer a szilveres gépek közé, ha már mást nem hajlandóak. -
fighter_hu #34399 Beriev Be-6 - “The Arctic Seagull” -
#34398 Miközben pont egy Tigris tornyára céloz szemből.......... ami a WT -ben pont hogy a lőszerek RNG általi eltüntetésének egy kiváló példája... -
Kissssss0 #34397 Mitsubishi Ki-109: “An Unexpected Threat” -
Kissssss0 #34396 BMP-1 - “Master of Adaptation” -
jocking #34395 Nem tudom, hogy most humorizálnak az elvtársak, vagy csak nem tudják, mi az az irónia... Majdnem hanyatt estem az íróasztallal együtt, mikor megláttam ezt.
-
Kissssss0 #34394 BTR-152 ZPU: Skeet Shooter -
bgabor911 #34393 Nem tudom, én valahogy az ATGMek bevezetése óta semmi élvezetet nem találok a tier 5 tank csatákban, tier6 se lesz más.
Teljesen irreális a működésük, és megölik a tankos játékélményt, a T-62es és az M60 kifullozásával is leálltam miattuk.
Inkább beülök a MiG-15Bisbe vagy az F2 Sabrebe Realistic Air Battleban, ott tényleg a tudás és a rátermettség számít.
-
CHaooSS #34392 Hornet, elvileg 3 verzió lesz belőle
Bízom benne nagyon, hogy a német nem csak 1 gépet kap.. vagy nehogy még egy rakétás borzalom jöjjön.. RakJpz2 HOT bőven ki tudja lőni a T64-et. Szóval remélem jövőhéten látunk egy Leot.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.26. 23:50:17 -
fighter_hu #34391 Asszem a twitch streambe volt egy brit 2 motoros ami olyan mint a moskitó és egy orosz hidroplán bombázó szerűség 23mm-es ágyúkkal a nevükre nem emlékszek sajna. -
CHaooSS #34390 MikeGoesBoom elszórt egy kis morzsát :D legújabb videójában mondta, hogy 2 gépet ismer ami jönni fog és ezt modta: Freedom is coming back. Kíváncsi vagyok, hogy repülő-e vagy tank bár nem hiszem ,hogy tank mert már 2 van. A lényeg, hogy jó lesz Bár Németre vagyok kíváncsi mert onnan még hiányzik egy, jó lenne a Leo1 120-as löveggel
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.26. 22:33:55 -
CHaooSS #34389 Hát a hangok.. a ruszki löveg is úgy szól mintha egy vodkás üveget odavernél