War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes ez mert a német 30mm gépágyúkkal(mindkét verzióval) sosem volt ilyen problémám, a HVAP lőszert tüzelő gépágyúval gyönyörű szépen lehet irtani a t34 tankokat, a repülök elleni használatra tervezett 30mm-es is teszi a dolgát a repülök ellen, még a 15 meg 13mm csövek is egész jól teljesítenek.

szikravetés koronázatlan királyai a német húszasok...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PLaci
AF -ben is ott a Russian Bias ezerrel. Ugyanezt egy orosz gépágyúval tetted volna, at A-36 porrá robbant volna, valószínűleg az első alkalommal.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hogy ez a mg-151 20mm gépágyú mekkora egy hulladék édes istenem, egy a-36 gépet kétszer is végigszántottam motortól a farokig mikor átrepült előttem.(7.92mm nem használtam)

4.7 felett kezdenek majd nyüzsögni.
"Jaja fw a legjobb, 2 rakéta 2 ölés 😄"

Hát én még nem tartok ott, de igyekszem. Már azért egyszer-kétszer összejött. <#smile>
Jaja fw a legjobb, 2 rakéta 2 ölés 😄 én is felhúzom a gépet , direktbe nem zuhanok rá senkire.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Kályha
Akkor eddig elkerültek.

Mondjuk én is jobb szeretek vadászbombázóval bemenni, mint sima bomberrel. A kedvencem mikor FW-ot kapok, azzal lehet rendesen rakétázni is. Ja és 10-ből 9-szer megkapom az "épp, és egészséges" plecsnit, a maradék egy eset mikor a légvédelem lelő.
"Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem."
Egy játékkal játszunk :d ? AB-be mostanában kb csak rakéta jön , kamikaze módba .Ritka akinek van annyi képessége hogy felhúzza a gépet.

Kályha
Ne egy szón akadj fenn (még ha meg is értelek), e nélkül is tudtad, mire célzok. Most hol tart a WT, 50-es évek közepe? Ha tovább akarják vinni, nem állnak meg +15 évnél, akkor pedig gondot okozhat a balance-ban a "célbefogó" (hadd maradjak ennél, minek copyzzak vmi hülyeséget Wikiről).
Azt csak hozzátenném, nekem nem hiányzik az atomkor, az első jet megszerzésével el is múlt a kíváncsiságom.

Legfeljebb érzékem nincs a GF-hez, teljesen hülye azért nem vagyok.
Arcadeban szerintem ha egyszer ütött ki bomba az elmúlt hetekben, bőven van visszajelzés az elkerülésükre. Én is szívesen megyek fel vadászni a bomberekre. Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem.
Túlzó persze, hogy RB-ben a bomba a legnagyobb veszedelem. De ez ellen (legalábbis én) nem nagyon tudok mit tenni. Az általad említett wannabe pilóták inkább itt jellemzők. Minimális hangjelzés mellett a földbecsapódás pillanatában old ki, ha nem száll nagyon melléd a gépével (mert ennyiből áll a fenenagy pilóta tudás), már halott is vagy. Ez számomra trollkodás, nem harcászat, vagy nevezd aminek akarod.
A szimhez gyérnek érzem a tudásom, de majd kipróbálom.

Ha igazán összfegyvernemit akarnak, akkor súlyozzák a tankok és repülők számát már csataindításnál. Mert a tank felett a repülő van, de afelett meg ki? Ez így elég egyoldalú.

ruszki aa potato truck maximum csak a lassú repülőgépek ellen jó, ju-87,kétfedelű gépek, stb.

Savaran
platósok tudom hogy szarok, (a kamikáze agyagedények miatt) a német platós 88-as a játékban legalábbis nem aa "tank" wirbel-ostwind zsu37 azok jók, zsu57 is biztos jó lesz alig várom

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Fura Alak
Kib. pontatlanok még úgy is, hogy rá van segítve a célzásban az ember.
Közelről sokszor túl gyorsan mozog az ez ellenfél, messziről meg a 6-7-800 m/s nem el- és/vagy kikerülhetetlen, a tracer -ek mutatják merre ne szállj.
De nem egyszer még úgy sem találtam el a hülye ellent, hogy direktbe rám repült, 0 találattal zuhantak rám.
Zárt SPAA -ban már maximum zavaró, ha egy vadász "rád esik".

Aki használta is az valószínűleg félre rakta őket mióta van ez a "hull break" , rád vagy melléd zuhannak és meghaltál tök mindegy hogy sértetlen a tank.Orosz platós légvédelmek használhatatlanok , német 88-as is , wirbel-el lehet azért továbbra is alkotni ab és rb-be is.

Savaran
Árkádban mondom!

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Rb vagy Ab?
Mert RBben én is légvédelmizek, de úgy, hogy nem mutatja mennyire kell elé lőni, azért nem olyan egyszerű az.
Savaran
Szerintem csak azért van baj a repülőkkel, mert kevesen használnak AA Tankot, és akik használnak azok is ultra bénán, tankokra pufogtatnak de még véletlenül sem olyanra akit sebeznének, személy szerint nem ritka az hogy 4-8 gépet szedek le még a bomba vagy rakéta kioldása előtt, a háttérből a csapat mögött araszolva lődözök oltalmazva őket, a gyenge páncélzatú tankokat néha még ki is lövöm, ha kilőnek kétszer, harmadiknak az esetek többségében valami légvédelmit hozok be!

Leírtam már korábban is, szerintem akkor is veled "vesztem" össze.
Pantherral és társaival próbálj meg ilyeneket csinálni. Nem elég, hogy a tornyát az nem lövi át aki akarja, cserébe ha megállsz akkor lomha is. Szóval élvezet, mikor végre találsz egy jó helyet, ahol van esélyed. Lösz kettőt, majd jön Sanyi a repülős ász és rádobja a szeretetcsomagot.
Ennél még a wotos arty megoldás is ezerszer jobb.

Az meg megint vicces, mikor az ellenfél kidöglik, és mindegyik visszajön repcsivel. NA olyankor aztán tényleg lehetetlen bármit csinálni. Bemennél foglalni? 😄DDDD Gondolod.
Meg elugrálsz bombák elől mikor 4 oldalról jön 8 repcsi rád?
Hagyjuk már ezt az elugrasz a bomva elől dolgot.
Hármas gomb volt az FFAR (nemirányított rakléta), négyes a Hellfire, amit kilövés után shiftel+egérrel irányíthattál, egérrel céloztál a 30mm-es gépágyúval. Jól meg volt csinálva nagyon.
Huszonöt éve hobbim a haditechnika, mesélj, mi a pék az a 'célbefogó'? <#crazya>
Nagy hatótávolságú, félaktív radarvezérlésű BVR légiharc rakétákig azért el lehet vinni a játékot, azok csak úgy 1968 környékére terjedtek el, a mindig elmaradott oroszoknál még később, a MiG-23ason jelentek meg. A kis hatósugarú, infravörös önirányítású légiharc rakétákat nyugodtan beletehetik, a 70-es évekig azok is csak hátsó féllégtérből voltak indíthatóak ("látniuk" kellett a rakétáknak az ellenséges gép hajtóművét az indításhoz)

Ha repülők nélkül akarsz tankozni, ott a szimulátor mód, ott alig repül valaki, mert joystick kell, az nagyon kevés viszont vérprofi. RB módban a bombázókból hónapokkal ezelőtt kikerült a külső bombacélzó marker, azóta bombacélzó optikával tudod csak szórni a bombát, miközben a gépet nem lehet irányítani, csak tökegyenesen repül. Ez egy helyes lépés volt, és azóta alig valaki visz be bombázót, mert esélytelen tankot kibombázni. Maradtak a célzórendszer nélküli könnyűbombázók és zuhanóbombázók mint a Stuka és a Peshka meg az alacsonytámadók, mint a Sturmovik. Az esetek többségében továbbra is simán elég a bomba/ rakéta kikerüléséhez ha megindulsz teljes gázzal előre, mikor jön a gép. Nem értem hogy ez miért most lett probléma. Ez összfegyvernemi játéknak készült, sohasem lesz szeparált tankos mód.

Arcadeban persze továbbra is ott vannak a belédzuhanós béna wannabe pilóták, egyrész maga a rádzuhanás nem sebez, másrészt nem muszály arcadeben játszani.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.04.25. 08:11:17
Miért nem lőtted akkor a 4-es gombbal vagy 3-sal billentyűzeten , fene tudja már melyik volt az irányíthatós rakéta.

én kihagytam az egész áprilisi nyavalyát úgy ahogy volt. 😄

PLaci
Próbálgattam a Heliket, de nem tudtam kihasználni a CÉLZOTT rakétákat, mert a kilövésük a 3. egérgombon (scroll lenyomása) volt, és az nem működött/működik az egeremen.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.04.24. 21:59:46

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kályha
Én sem látok erre utaló jeleket, se mégsem vennék mérget rá, hogy nem lesz.
Pl ha behozzák a modern tankokat (és tuti befogják), az nem járja, hogy felettük ne legyen senki, mert akkor ennek a korábbi Rankokra is vonatkoznia kellene. Vadászgép, célbefogóval stb kizárt. Erre találták ki gondolom a heliket az eventen. Ami nem kicsit OP, ha megtanulod használni. Engem ugyan nem érdekelt, de volt aki 1km-ről lődözte a spawnolókat, sikeresen. Nem semmi felzúdulás lenne, ha a keservesen kigrindelt Armatákkal mindenkinek az eget kellene pásztáznia az igazi játék helyett.
A fenti csak úgy beugrott, de én ilyenekben bízom. Hátha a logika győz.

Kirbal:
Főleg a második ötlet tetszik. Nyújtsák meg a repülési időt 1,5-2 percre, ha ez idő alatt fent kilőnek a tankod is ugrott. Miközben a repkedéssel a tankot is magára hagyod jó hosszan. Legyen tétje a repülésnek, mert így gyakorlatilag nincs.

Már azzal is sokat tennének, ha legalább nem jelölnék ki a földi célpontokat vagy legalább, amikor lelövik vagy szándékosan földbe csapódik akkor a tankja is elveszne.
ilyen soha nem lesz.

<#eljen>
Kályha
Amint kivették a repülőket a tankok feje fölül, majd folytatom a GF-et. Volt RB meccs, ahol 2 tankomból is Thunderbolt k*rt ki. Nem értem, miért rakták össze a 2 fegyvernemet.

Kályha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSE és Malwarebytes is csak 1-1-et talált. Megnyugodtam, nem bughalmaz a gépem.

Kályha
Kösz az infót, ezt nem tudtam. Legalább leszoktatott az auto-loginről.

Most is épp egy teljes scan fut, még jó sokáig.

Nálam az emese nem jelez 😊
Az a levél nem idegen belépést jelez, hanem csak belépést. Én is kapom. Ha zavar, akkor le lehet írtakozni róla. Szóval nem vizsgálja, hogy te voltál-e, hanem csak jelez, hogy belépett aznap valaki. Nekem most a nagy windows update után küldött levelet. Valószínű másik gépnek érzékelte a megszokott gépemet.

Vírus fertőzött gépnél előfordulhat, hogy a vírus működése közben a víruskereső bejelez olyan fájlokra, ami valójában nem vírusos. Valószínű a vírus próbál hozzáférni a nem fertőzött fájlhoz, és erre reagál a kereső.
Az is lehetséges, hogy a heurisztikus kereső félreértelmezte az exe működését. Ez könnyen téves riasztást okoz.
Rootkit keresővel nézd át a géped szerintem.

Kályha
Akkor rosszul fogalmaztam, de persze a launcherre gondoltam. Indításnál már ugrott is az ablak: troyan->cleaning->deleting. Karanténba vágta a cuccot, nem tűnt fals pozitívnak, az MSE ilyen szempontból megbízható. Annak idején top ajánlottak közt volt, nem a Microsoft hátszél miatt, szerintem ez még mindig így van.
A másik: auto-login volt a WT első telepítés óta, de pár hete néha kaptam Gaijintől a levelet más felhasználói belépés miatt, ami általában az enyémmel egy időben történt. Így nem is törődtem vele. Meg annyi gép nincs benne kifejlesztve, hogy valaki lenyúlja az accomat, majd eladja jó áron. Gondolom erre menne ki a játék. Mindenesetre tegnap óta auto-login -> off.

PLaci
Hoppá! Most esett le!
WT exe nincs a játékban! 😄
"launcher.exe" (Launcher), "gjagent.exe" (Háttérben történő patcheléshez) és (2db, 32 és 64 bit) "aces.exe" van!
<#nezze>

Kályha
Nem sokkal előtte töltöttem le és próbáltam ki Gaijin oldaláról 2 user missiont (shooting practice AF+GF, ciril berűs, szóval Putyin belemászott a gépembe 😊. Ennyit tudok hozzákötni.

PLaci
Sem a 32bit, sem a 64bit verziót nem kéne semelyik antivírusnak jeleznie... 😮

Kályha
Érdekes dolog történt, as MSE trójait talált a WT exe-ben, és le is törölte a fájlt. Az MSE nem egy túlérzékeny valami, másfél év alatt szerintem ez az első ilyen, WT esetében biztos. Meg is nevezte és lokalizálta a trójait.

nem kapunk semmilyen tankot vagy repülőt, a legközelebbi javítás alkalmával kapjuk csak meg amiért grindeltünk.
(legalábbis ezt írták a pv-2 cikkben.)

Mi az az "award/ussr_matilda_popup" ?
Ezt feljövő ablakot kaptam amikor kész lett az 5. feladat.
Már 5 feladatra odaadják a Matildát?

Kaptam egy parancsnoki aranycsapást ha valaki jönne még az jó lenne. AB 4.0
tegnap esti grind fénypontja pz4-el 1 shot 3 kill, amennyit én nevetem ezen.... <#buck>
replay
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.22. 17:45:07

Kályha
A free shooting-ra már megtaláltam az user mission-t.

Kályha
Ez milyen mod, ahol az összes tankot beteszi veled gyakorlóra fast reloaddal?
Az grafikai bug volt, vagy tényleg átment a Brumbaer testén teljesen a lövedék? Mert akkor az már 122mm+oldalpáncél+modulok. Az szép volna.

Így hideg fejjel, nem baj az ha vannak nehéz célpontok, jót tesz a játéknak, csak ne is lehessen megkérdőjelezni a nehézségüket.

hát igen, sajnos a páncélzat a német tankokon nem mindig hajlandó működni, pl: most eventen próbáltam volna sidescrapelni a pz4-el kint a mezőn levő bunker mögül, két pattanót sikerült összehoznom de a harmadik az gyönyörűen végigszántotta az oldal páncélzatot... a sofőr mellet hatolt be(először a lánctalpon még átment) aztán folyamatosan pent jelezve végighaladt egészen a motortérig.

Az elmúlt hónapokban rengeteget variáltak a páncélzatokkal meg a lövedékekkel. Sajna a pen indikátort erről nem tájékoztatták. Egy halom videót raktam már fel erről. Adtam le bug reportot is, de nem fogadták el, mert nem felelt meg a formai követelményeknek. Mindenesetre a videót látták, szóval tudnak róla. Bár valszeg előtte is pontosan tudták, csak még nem fejezték be a mókulást (legalábbis remélem, mert ha a ruszki tankok így maradnak felköthetjük a gatyát.
KV-1
KV-1 APCR
Kályha
Karaj volt, KV-1 oldalába kerülök, 800-ról kb 6 találat, ebből 3 gyújtás (ha torony oldalába lövök, hogy a kukiba gyullad ki a tank?), a többi lepattanó meg hit, végül leég. Aztán egyedül tartok egy pontot, 7 ellent szedek ki (de büszke voltam), jön 3db kávé, és legbelül elfogadom, hogy esélyem sincs (no ez már baj). Cobra King-et ellövetem, nagy nehezen találok indikátorral zöldet, lepattan, kilő. Ehhez annyit, nem vagyok tank ász, jólesik, ha fogják a kezem. De b*szod, zöld mellé elég sokszor még hit-et sem ad, ilyenkor átverve érzem magam, nem legyőzve. És ez nem jó érzés.

Utoljára spameltem a nyavalygásom, nem akarok untatni senkit.
Általában az szidja a játékokat, és kiált csalást, OP-t, aki nem elég jó benne, ez valamennyire a közvélekedés is. De például összehasonlítva AF-fel, ott is mentem már cudar köröket, mégis, szinte mindig csak magamat hibáztathattam. Egyértelmű volt, hol és mikor rontottam a játékban. GF-ben ez nem mindig áll. Na mindegy, ez csak eszembe jutott.

WW2 Chronicles vehicles: The PV-2 Harpoon

"Important! All players who gained 6 Chronicle rewards will receive the PV-2D or Matilda Mk.II F-96 respectively in one of the nearest updates!" ohh... <#levele>
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.21. 19:46:14