37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zoli105
    Nekem az M3 Lee-t dobta :D
  • CHaooSS
    T62-vel mai napom: 30% alatti win , - 200k kredit kb, 6agyvérzés, 4 idegroham..
    mocskos britek itt is megkeserítik az életem.. 5.7-től felfele vicc az egész.. Chieftain Op szar b+ akárhol akármikor eltalál a hesh-el meghalok b+...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 19:51:03
  • CHaooSS
    Hajóó

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 12:50:06
  • CHaooSS
    fuu de rühellem az ilyen noob bot gciket.. konkrétan 5percen keresztül azon dolgozott, hogy bepakoljon, hogy ne tudjak kijönni....................

ja és persze miután ki kellett lépnem kaptam egy laza 5perces lockot...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 20:21:42
  • CHaooSS
    mausról volt q&a és az volt ,hogy rakás szar és senki nem játszik vele mert röhejes az a br. Mi volt a válasz? óó játszanak még azzal bőven jó az
    úgy! idióták...

Most őszintén 7.3-ban mi nem tudná kilőni? IS6 7.0-ban sokkal, de sokkal rosszabb.. gyors is és szemből jobb is a páncélzata..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:48:36
  • bgabor911
    Lényeg hogy a rakétás szarokat kitakarítsák 8.0 BR környékéről, mert nevetséges hogy a negyvenes évekből származó tankokat lőnek hatvanas években rendszeresített ATGMekkel a játékban. Maus meg IS-3 vs HOT? Komolyan? Mekkora idiótának kell lennie ehhez?
  • CHaooSS
    Nem kell félni! Ha T64A-nak fixálják a páncélzatát 7-800m fölött alig tudja majd valamit átlőni, egyedül RakJPz 2 HOT ami nagy távon akárhol akármikor belövi
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:02:39
  • bgabor911
    "Egyelőre csak mutatóba voltak ott. 1000x, hogy T64A nem fog találkozni elég sok jelenlegi T5 géppel "

Reméljük. Jelenleg BR 8.3 a T-64A a teszt szerveren, a T-55A-val van egy szinten. Ez azt jelenti hogy 7.3 BR-ű gépek ellen mehet csatába. Reméljük emelnek a BRen az éles peccs előtt.
  • fighter_hu
    "we also going to add production version of the Ho-Ri as regular vehicle in the Japanese tech tree in our upcoming updates."
    Majd egyszer talán.
  • Kissssss0 #34429
    Type 5 Ho-Ri: Mother of Dragons

állítólag volt ennek egy másik verziója is nyitott tetővel, reméljük az legalább bekerül a fejleszthető tankvadászok közé...
  • CHaooSS
    "A rakétásokat? Egyelőre annyi eszük se volt, hogy a vadiúj T6, 1970-es évekből származó tankokat feltolják 9.0 BR-be, ezáltal fizikailag elszeparálják őket a régiektől. Jelen pillanatban simán megy egymás ellen az MBT-70 és a Maus"

Egyelőre csak mutatóba voltak ott. 1000x, hogy T64A nem fog találkozni elég sok jelenlegi T5 géppel

"Ostoba orosz banda ez, akiknek a bevételen kívül a világon semmi sem számít. A T6 is csak azért kell hogy új lendületet adjon a borzasztóan drága prémium számla és tank vásárlásnak, és hogy az emberek a teljesen használhatatlan stock T6 tankok kifejlesztésére aranyat vegyenek. Ennyi a koncepció mindössze. Nem véletlenül 40.000 XPs, utalsó soros upgrade a HEAT-FS lőszer."

Elég felháborító... Közel fél millióba kerül fullozni a T5 gépeket.. T10M 440 csata után sem fullos még
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 12:03:25
  • bgabor911
    A rakétásokat? Egyelőre annyi eszük se volt, hogy a vadiúj T6, 1970-es évekből származó tankokat feltolják 9.0 BR-be, ezáltal fizikailag elszeparálják őket a régiektől. Jelen pillanatban simán megy egymás ellen az MBT-70 és a Maus.

Nem tudom ha annyi eszük nem volt hogy az egymástól huszonöt évnyi távolságban lévő tankokat elszeparálják egymástól, akkor a rakétásokat feltolni miért lenne eszük.

Ostoba orosz banda ez, akiknek a bevételen kívül a világon semmi sem számít. A T6 is csak azért kell hogy új lendületet adjon a borzasztóan drága prémium számla és tank vásárlásnak, és hogy az emberek a teljesen használhatatlan stock T6 tankok kifejlesztésére aranyat vegyenek. Ennyi a koncepció mindössze. Nem véletlenül 40.000 XPs, utalsó soros upgrade a HEAT-FS lőszer.

Én imádom a haditechnikát és a cold war tankokat, de a jelen megvalósításban zéró esélyt látok rá hogy beleugorjak a T6 húzásba, és kicsengessem az ehhez elengedhetetlenül szükséges 5-10 ezer Ftos összeget.
  • Kissssss0 #34426
    :D tekintélyt parancsoló kinézete van a ferdinek, kár hogy a játékban közel áll egy merő hulladékhoz...
  • PLaci #34425
  • Kályha
    Annyi talán hivatalos a GG-től, idő kell nekik a BR és árváltoztatásokra. Hogy feltöltsék az új rankot és lefusson a tesztidőszak. Tehát "soon".
    Én csak azt az egy bejelentést várom, hogy a +/-1 Br-t csökkentik. Erre mondjuk várhatok, míg megőszülök.
  • CHaooSS
    Meglátjuk, hogy mi lesz, de az összes tuti nem megy fel, na meg azt sem tudjuk mennyit nyújtják a BR-t
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.04. 18:33:12
  • Kissssss0 #34422
    igencsak jó lenne ha az összes rakétás szart feltolnák 9.0-ig... nyavalyás strv81-el egyetembe.
  • Kályha
    Nem vigasztalni akarlak, de valami olyasmit hallottam az új development kapcsán, hogy a rakétásokat feltolják rank6-ba. Vagy legalábbis emelik majd a br-jüket, hogy elválasszák őket a jelenlegi high-tier tankoktól. Meg nem mondom, melyik angol nyelvű streamer említette.
  • CHaooSS
    Valójában Tier5-öt nagyon utálom.. T10M-el és Leo-val játszottam, de csak akkor amíg nem voltak a rakétás szarok.. olyat átmenet ez amit szívből rühellek és T62-őt is hagyom a picsába 40 kör után.. majd valaki más szenved pénzért..
  • PLaci #34419
  • CHaooSS
    T62 stock, A1 stock... T10M és Leo 1 után végleg meguntam, hogy mennyire röhejesen drágák a modulok....
    T62 elmegy mert russian bias hozza a 60% win-t, de én még ezzel sem fogok szenvedni az biztos.. szóval várom a jelentkezőket akik vagy T64-re vagy Kpz-70 kihúzására jelentkeznek. privátba nyugodtan lehet küldeni árajánlatot.
  • Kissssss0 #34417
    engem az új japán TD érdekelt volna, de hát ugye gazsibá úgy volt vele minek a japánoknak tier 4 TD... mehh nem kell az nekik.
  • Kályha
    Nem nagyon fogott meg egyik új gép sem. Aztán majd meglátjuk. Real money-t biztos nem tolok, ennyit, egy játékba.
    Ellenben ha a hír igaz, az összes Messer kap új FM-et. Ez már sokkal jobban hangzik.
  • CHaooSS
    Remélem hamarosan jön az újabb devserver mert ez kb. 0 volt. bár annyit megtudtam, hogy stillbrew rohadt erős, konkrétan csak saját magát tudja átlőni de csak közelről. 600+ mm átütés kell oda. Viszont még mindig imádkozom egy Leopardért mert több mint 1 év alatt egyetlen szaros top tier gép jött az a kpz70.. kicsit szánalmas..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.03. 16:17:10
  • Kissssss0 #34414
    t114bat lesz 8000 aranytyúkért megvehető ha jól emlékszem... szerintem nem éri meg ennyiért, tanktest és a torony alumíniumból van így még a 7.7mm géppuskák is veszélyt jelenthetnek, alig van löszere(26 darab), toronyforgatási sebesség igen csak lassú, és nem úgy nézett ki a tank mintha szeretne nagy sebességet elérni rövid idő alatt.
  • Kályha
    Ja, bundle lesz 8.0 környékén. El tudom képzelni, mennyi dodóba fog fájni. Vmelyik rank5-ös prémet 8.000Ge-ért adják majd. Jól elszállnak az árak, bár a rank4-esek sem olcsók, sőt. Egy triplaA-s játék áráért itt kapsz gyakorlatilag egy darab 3D modellt.
  • hooah
    Orosz oldalon érkező Object 120 prémium lesz?
  • CHaooSS
    Bár ahogy nézem ez konkrétan csak mutatóba van mert értelme kb 1 BR értéknek sincs értelme.. na majd a kövi devservernél megnézzük
  • CHaooSS
    Tegnap korán aludtam most keltem fel nézem és eddig ez egy kurva nagy vicc... BR is vicc meg új Leo-t sem látok.. Viszont látok egy T114-et prémiumként ami autoloader 18lövés/perc 380mm HEAT és 127mm HESH.. és 6.7-ben -.-"
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.02. 10:06:05
  • Kissssss0 #34409
  • hooah
    Su-7
    Elegem van, hogy amcsi britt jetek, de még a légcsavarosok is millió tonna rakétát és bombát tud hordozni. Vadász csapásmérő, mind. Aztán tankokkal lassan lehetetlen játszani mert kibombáznak, újra- és újra.
    Szovjeteknek meg ott a Mig-15 amikkel lehetetlen lelőni a kis magasságon rakétázó Szabrékat, amikből millió fajta van.
    Az orosz oldal meg cserébe fel tudja mutatni a Su-6-ot meg a 2x 250 kilós bombákat a migeken, amiket lehetetlen kihúzni.
  • Kissssss0 #34407
    mint például?
  • hooah
    Inkább egy normális vadászbombázót tegyenek be
  • fighter_hu
    T114 BAT: Giant Slayer
  • fighter_hu
    “War Diaries”: storyline campaigns in War Thunder
  • Kissssss0 #34403
    ahogy látom ezen a pályán se kell a ferdi tankvadászommal mászkálni.
  • fighter_hu
    Emperor's Garden
  • fighter_hu
    Br-re kíváncsi leszek elvileg 23mm-s ágyúk vannak rajta amit azért letép sztem egész könnyen bármit.
  • Kissssss0 #34400
    gyönyörű szép gép azokkal a szárnyakkal, kettő dupla csöves 20mm torony meg szép mennyiségű bombateher, természetesen bundle prémium... nehogy már a ruszkik végre kapjanak egy repülő hajót, áhh minek az.

remélem azért a LL-143 prototípusát berakják majd egyszer a szilveres gépek közé, ha már mást nem hajlandóak.
  • fighter_hu
    Beriev Be-6 - “The Arctic Seagull”