War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szikravetés koronázatlan királyai a német húszasok...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hát én még nem tartok ott, de igyekszem. Már azért egyszer-kétszer összejött. <#smile>#smile>
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Egy játékkal játszunk :d ? AB-be mostanában kb csak rakéta jön , kamikaze módba .Ritka akinek van annyi képessége hogy felhúzza a gépet.
Azt csak hozzátenném, nekem nem hiányzik az atomkor, az első jet megszerzésével el is múlt a kíváncsiságom.
Legfeljebb érzékem nincs a GF-hez, teljesen hülye azért nem vagyok.
Arcadeban szerintem ha egyszer ütött ki bomba az elmúlt hetekben, bőven van visszajelzés az elkerülésükre. Én is szívesen megyek fel vadászni a bomberekre. Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem.
Túlzó persze, hogy RB-ben a bomba a legnagyobb veszedelem. De ez ellen (legalábbis én) nem nagyon tudok mit tenni. Az általad említett wannabe pilóták inkább itt jellemzők. Minimális hangjelzés mellett a földbecsapódás pillanatában old ki, ha nem száll nagyon melléd a gépével (mert ennyiből áll a fenenagy pilóta tudás), már halott is vagy. Ez számomra trollkodás, nem harcászat, vagy nevezd aminek akarod.
A szimhez gyérnek érzem a tudásom, de majd kipróbálom.
Ha igazán összfegyvernemit akarnak, akkor súlyozzák a tankok és repülők számát már csataindításnál. Mert a tank felett a repülő van, de afelett meg ki? Ez így elég egyoldalú.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Közelről sokszor túl gyorsan mozog az ez ellenfél, messziről meg a 6-7-800 m/s nem el- és/vagy kikerülhetetlen, a tracer -ek mutatják merre ne szállj.
De nem egyszer még úgy sem találtam el a hülye ellent, hogy direktbe rám repült, 0 találattal zuhantak rám.
Zárt SPAA -ban már maximum zavaró, ha egy vadász "rád esik".
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mert RBben én is légvédelmizek, de úgy, hogy nem mutatja mennyire kell elé lőni, azért nem olyan egyszerű az.
Pantherral és társaival próbálj meg ilyeneket csinálni. Nem elég, hogy a tornyát az nem lövi át aki akarja, cserébe ha megállsz akkor lomha is. Szóval élvezet, mikor végre találsz egy jó helyet, ahol van esélyed. Lösz kettőt, majd jön Sanyi a repülős ász és rádobja a szeretetcsomagot.
Ennél még a wotos arty megoldás is ezerszer jobb.
Az meg megint vicces, mikor az ellenfél kidöglik, és mindegyik visszajön repcsivel. NA olyankor aztán tényleg lehetetlen bármit csinálni. Bemennél foglalni? 😄DDDD Gondolod.
Meg elugrálsz bombák elől mikor 4 oldalról jön 8 repcsi rád?
Nagy hatótávolságú, félaktív radarvezérlésű BVR légiharc rakétákig azért el lehet vinni a játékot, azok csak úgy 1968 környékére terjedtek el, a mindig elmaradott oroszoknál még később, a MiG-23ason jelentek meg. A kis hatósugarú, infravörös önirányítású légiharc rakétákat nyugodtan beletehetik, a 70-es évekig azok is csak hátsó féllégtérből voltak indíthatóak ("látniuk" kellett a rakétáknak az ellenséges gép hajtóművét az indításhoz)
Ha repülők nélkül akarsz tankozni, ott a szimulátor mód, ott alig repül valaki, mert joystick kell, az nagyon kevés viszont vérprofi. RB módban a bombázókból hónapokkal ezelőtt kikerült a külső bombacélzó marker, azóta bombacélzó optikával tudod csak szórni a bombát, miközben a gépet nem lehet irányítani, csak tökegyenesen repül. Ez egy helyes lépés volt, és azóta alig valaki visz be bombázót, mert esélytelen tankot kibombázni. Maradtak a célzórendszer nélküli könnyűbombázók és zuhanóbombázók mint a Stuka és a Peshka meg az alacsonytámadók, mint a Sturmovik. Az esetek többségében továbbra is simán elég a bomba/ rakéta kikerüléséhez ha megindulsz teljes gázzal előre, mikor jön a gép. Nem értem hogy ez miért most lett probléma. Ez összfegyvernemi játéknak készült, sohasem lesz szeparált tankos mód.
Arcadeban persze továbbra is ott vannak a belédzuhanós béna wannabe pilóták, egyrész maga a rádzuhanás nem sebez, másrészt nem muszály arcadeben játszani.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.04.25. 08:11:17
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.04.24. 21:59:46
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Pl ha behozzák a modern tankokat (és tuti befogják), az nem járja, hogy felettük ne legyen senki, mert akkor ennek a korábbi Rankokra is vonatkoznia kellene. Vadászgép, célbefogóval stb kizárt. Erre találták ki gondolom a heliket az eventen. Ami nem kicsit OP, ha megtanulod használni. Engem ugyan nem érdekelt, de volt aki 1km-ről lődözte a spawnolókat, sikeresen. Nem semmi felzúdulás lenne, ha a keservesen kigrindelt Armatákkal mindenkinek az eget kellene pásztáznia az igazi játék helyett.
A fenti csak úgy beugrott, de én ilyenekben bízom. Hátha a logika győz.
Kirbal:
Főleg a második ötlet tetszik. Nyújtsák meg a repülési időt 1,5-2 percre, ha ez idő alatt fent kilőnek a tankod is ugrott. Miközben a repkedéssel a tankot is magára hagyod jó hosszan. Legyen tétje a repülésnek, mert így gyakorlatilag nincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most is épp egy teljes scan fut, még jó sokáig.
Vírus fertőzött gépnél előfordulhat, hogy a vírus működése közben a víruskereső bejelez olyan fájlokra, ami valójában nem vírusos. Valószínű a vírus próbál hozzáférni a nem fertőzött fájlhoz, és erre reagál a kereső.
Az is lehetséges, hogy a heurisztikus kereső félreértelmezte az exe működését. Ez könnyen téves riasztást okoz.
Rootkit keresővel nézd át a géped szerintem.
A másik: auto-login volt a WT első telepítés óta, de pár hete néha kaptam Gaijintől a levelet más felhasználói belépés miatt, ami általában az enyémmel egy időben történt. Így nem is törődtem vele. Meg annyi gép nincs benne kifejlesztve, hogy valaki lenyúlja az accomat, majd eladja jó áron. Gondolom erre menne ki a játék. Mindenesetre tegnap óta auto-login -> off.
WT exe nincs a játékban! 😄
"launcher.exe" (Launcher), "gjagent.exe" (Háttérben történő patcheléshez) és (2db, 32 és 64 bit) "aces.exe" van!
<#nezze>#nezze>
(legalábbis ezt írták a pv-2 cikkben.)
Ezt feljövő ablakot kaptam amikor kész lett az 5. feladat.
Már 5 feladatra odaadják a Matildát?
replay
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.22. 17:45:07
Az grafikai bug volt, vagy tényleg átment a Brumbaer testén teljesen a lövedék? Mert akkor az már 122mm+oldalpáncél+modulok. Az szép volna.
Így hideg fejjel, nem baj az ha vannak nehéz célpontok, jót tesz a játéknak, csak ne is lehessen megkérdőjelezni a nehézségüket.
KV-1
KV-1 APCR
Utoljára spameltem a nyavalygásom, nem akarok untatni senkit.
Általában az szidja a játékokat, és kiált csalást, OP-t, aki nem elég jó benne, ez valamennyire a közvélekedés is. De például összehasonlítva AF-fel, ott is mentem már cudar köröket, mégis, szinte mindig csak magamat hibáztathattam. Egyértelmű volt, hol és mikor rontottam a játékban. GF-ben ez nem mindig áll. Na mindegy, ez csak eszembe jutott.
"Important! All players who gained 6 Chronicle rewards will receive the PV-2D or Matilda Mk.II F-96 respectively in one of the nearest updates!" ohh... <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.21. 19:46:14