37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Plata
    Kár hogy ezt a játékot egy elcseszett rohadt ruszki banda csinálta,így a hulladék ruszki tankok erősek míg a valóban jó tankok szart sem érnek.
  • ikarus44
    Most olvastam, hogy majd jönnek (valamikor, de biztosan jönnek) a harci helikopterek.
  • PLaci #34386
    Így szól egy igazi 8.8 cm Flak!
  • CHaooSS
    " Although it has tricky ballistics, shells are able to penetrate up to 380 mm of cast steel! " hááát..
    Austrian RAT 700 HEAT jobb lett volna mert az 700mm körül üt.
  • Kissssss0 #34384
    M50 Ontos - Something Out of The Ordinary

A “New Era” in War Thunder: Early Details
    tier5 prémiumokra végre van esély,reménykedjünk benne hogy a jövőbeni eventek alkalmával a tier4 event tankok/repülök is prémiumként jönnek majd, nem úgy mint most a ki-94 II.
  • Kályha
    "However we first plan to run internal tests of the jet aircraft from the Vietnam era where the first homing missiles were used. They had many limitations for missile launch (maximal and minimal distance, angle etc.) and their maneuvering performance was not as high as more modern missiles. This is why with a certain degree of caution, we might say that this stage of aircraft development will probably find its way to War Thunder some day."

Erre kíváncsi leszek, hogy teszik játszhatóvá a levegő-levegö rakétákat. Sokat mondó az a "some day". De egyetértek gstup-pal, először rakják rendbe a BR-t.
  • Kályha
    Ez a módosítás pontosan miből fog állni, lehet már tudni?
  • AIexx
    pakwagennel egy jobb kör.. (és az arti se szót bele..)
  • CHaooSS
    BR-t majd most módosítani fogják. talán Tier4 játszható lesz megint
  • gstup
    Szerintem meg rendbe kéne tenni a hit rendszert,a BR-t,a meglévő tankokat és kellene még pár tankos map.Majd ezek után talán,talán jöhetne a szaros cold war részleg.
  • CHaooSS
    Megmondták, hogy most csak ez a 3 nemzet kap utána jön a Brit és a japán.. Hát ők döntik el.. bár szerintem mindenkinek kellett volna adni legalább 1-et
  • Kissssss0 #34377
    nekem már csak 60 war bond kellene hogy meglegyen a ro-go...
  • Kissssss0 #34376
    semmi ilyesmit nem írnak az idézett szövegben, de még ha így is lenne akkor se lenne így... se füle se farka, minek raknának csak be 3 darab tier6 tankot miközben 5 nemzet rendelkezik már teljes tank techtree-vel?

vagy most megint elfogják játszani ugyan azt amit leműveltek a németekkel 6.7-ben? az ellenfelek kaptak jó pár OP játékszert (js-6,t29,t34,stb...) a németek meg kaptak egy copy paste leo a1a1 tankot.
  • PLaci #34375
    Érdekes egy tank ez a Ro-Go. A NbFz nekem sokkal jobban bejött, bár még csak pár kört mentem vele.
  • CHaooSS
    Most nem, majd később kapnak ők meg a japánok.
    nem figyeltél? elmondták pedig, hogy csak 3 nemzet kap most tier6 gépeket.

MBT-70
    The specifications for the tank’s development required protection from APDS rounds at a distance of 800 metres. This is why the engineers designed a 2-layer spaced armour across the upper glacis as well as the front of the turret. With the relatively thin external layer and thicker internal armour. This design provided protection from APDS rounds with tungsten cores - which after passing through the upper layer the core would be destroyed because of internal stresses. At the same time, due to the small space between the layers, this armour was not very efficient against HEAT rounds.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.24. 20:23:34
  • Kissssss0 #34373
    miért a britek nem kaphatnak valamit amivel seggbe lehet rúgni a t64-et? :D valamit muszáj lesz berakniuk hozzájuk is.
  • CHaooSS
    Hát nem vagy ez vagy az mert MBT-80 az Brit :D
    De MBT-70el letudtak két nemzetet, bár egy LeoA6 sem lett volna rossz. Én elégedett vagyok vele 7.5sec reload(német, amcsinak 10s) 20mm autocannon , atgm +apfsds na meg hidropneumatikus felfüggesztés és 64km/h előre-hátra
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.24. 18:59:28
  • Kissssss0 #34371
    hát igen, ahogy azt megjósoltam egy nem túl régi hozzászólásomban vagy mbt-70 vagy mbt-80... :)

The Fulda Gap: where WW3 could have started

azzal a kastéllyal elégé WoT feelingje van a pályának... ufff.
  • CHaooSS
    Kpz-70 & MBT-70 - A Warrior of Two Armies
  • ikarus44
    A ruszkiknak már az is unbalaced lenne, ha a Maust raknák fel Rank 6-ra...
  • CHaooSS
    Elvileg nem a Leo 2 lesz azt mondta egy orosz streamer, de le fog esni az állunk! bár azt is mondta, hogy unbalanced... szóval ötletem sincs
    csak a 120-as Leótól esne le az állunk szerintem , háát 4-kor kiderül :D
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.24. 11:31:29
  • Kissssss0 #34367
    muszáj lesz valami egyenrangú tankot berakniuk a németeknek is mert ez a waffentróger így eléggé "nesze semmi fogd meg jól" érzést keltett bennem, akkor már inkább maradok a nashorn kartondoboznál...
  • CHaooSS
    Szóval T64+BMP-1 , M60+M50(éés még? mert M60 vs T64... nah) éééés akkor német holnap. Remélem 120milis leo lesz meg egy.. el sem tudom képzelni :D már várom
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.23. 19:32:12
  • Kissssss0 #34365
    M60A1 RISE (P): Explosive Reactive American
  • CHaooSS
    Hál isten T54 49 és 51 nincs megvéve, hehehhe :D T62-nél 256.147RP van...nem nyúlok hozzá mert lehet elég lesz feleslegesen meg nem pumpálok bele. Bár így is ott lesz még a T55... áh tuti németet fogom húzni viszont már csak 1 kérdés van, Ru251 hatással lesz-e rá? remélem igen mert, ha nem akkor szopás.. 1000évig fog tartani

Remélem hozzányúlnak a BR-hez és kicsit széthúzzák, RU mehet tier5-be és akkor már tényleg húzhatom vele Na meg talán végre a Mausnak normális Br-je lesz? HÚHA
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.22. 22:07:25
  • PLaci #34363
    A Type 65 AA prém, de a Ki-94 II nem.... :-/
    Mind1, úgy sincs semmim br5.7 -en a japóknál mellé.... :(
  • Kissssss0 #34362
    valamelyik hírnél az egyik belsős kommentelte hogy tier6 bejövetele után csökkenteni fogják a tier5 tankok RP és SL menyiségét, aztán hogy mi lesz ebből jó kérdés.

közben kiderült hogy jönni fog az m50 ontos, meg egy ruszki repülő csónak is be-6.
  • CHaooSS
    Csak tudjátok mi az irtó nagy szopás ? 5-5db szovjet és amcsi tier5-ös hulladékot kell kihúzni tier6 előtt.. nekem 0amcsi van és szovjetből is csak T62 fele van meg... ilyen árak mellett vicc eljutni odáig
  • CHaooSS
    Leo 1 jöhet 120-as rheinmetall-al , ennek aztán m1 mi áll elé :D
    Amcsi-német meg biztos, hogy kap mbt-70et
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.22. 19:53:13
  • Kissssss0 #34359
    valószínűleg a szövik kapni fognak majd proto tankokat, mbt-70, mbt-80, stb...
  • bgabor911
    Kemény lesz amikor a T-64A ellen majd felvonulnak az M60A1ek és Leopard1-esek, az amcsik és a németek 1980-ig azokat használták, még M60A3 se volt azelőtt. Kizártnak tartom hogy '80as évek beli technológia kerülne be, ami az Abramseket és a Leopard2eseket lehetővé tenné.
  • Kissssss0 #34357
    T-64A - The Pioneer of a New Era
  • Kissssss0 #34356
    “New E.R.A.” in War Thunder: 1.71 major update announcement!
  • CHaooSS
    a bias sosem hagy cserben! :D

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.08.22. 12:43:28
  • PLaci #34354
    Reggel 7:00, a mai Tier IV-V warbond már készen is van.
  • Kissssss0 #34353
    4:54 na ezért IS utálok a német oldalon játszani....
  • Fura Alak
    Az RNG ma is szopatásra van állítva.

1.) IS-2 -vel telibe találtam egy Pz IV G -t, és túlélte... Nem halt meg a teljes legénység, nem robbant be a lőszer, csak kigyulladt... pedig volt repeszhatás rendesen....

2.) IS-2 -vel oldalról telibe találtam egy T-34-85 -öt... Nem hogy túlélte... Kicsit besárgult a jobb oldali radiátor, kicsit bepirosodott (inkább narancs volt) a jobb középső üzemanyag tartály.... és... és ennyi... vígan ment tovább.....
  • CHaooSS
    Késznek készen vagyunk, de így is van bug bőven.. Reméljük ez normálisan működik majd. Azt nem tudom eldönteni, hogy gamescomra megy és majd kövi patch-el jön, vagy már most be akarják vezetni? valami nagy meglepiről beszéltek a jövőhéti devblogokban + már modern tankok miatt is kérdeztek facebookon.. bár szerintem most még tuti nem jönnek
  • Valka
    Még egy fürdőkád. Pont ez kell.
  • Kissssss0 #34349
    reaktiv páncélzat? cobham? én már nagyon is kész vagyok rá! végre lehetne már védekezni az istenverte ATGM-ek ellen is.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.08.19. 00:54:50