37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
joe38 #7815 Skacok,aki orosz oldalon vett csomagot bankkártyával,hogyan tudom az ékezetes betűket beírni? -
Csak hogy írjak ellenkezőt is:
Ami jelenleg GYALÁZATOSAN szar, az repülők részvétele tankos harcban!
- orosz rep.gép mindig több van a csatákban
- az orosz géppark tele van multifunkciós CAS gépekkel, amik jobbak, mint a németek ground attack gépei (Su-2, Il-2-k). Németekenél vagy csak vadász, vagy csak bomber. Stukák nem jók az említett orosz gépek ellen, a jabo-s Fw-k túl magas tierben vannak, hogy egyáltalán csatába kerüljenek (túl sok várakozás)
- teljesen imbalancos rep.gép MM: 3-4 ruszki vadász vs. 3-4 német bomber, köszike! ÉS mindez a hétvégés specialon sok gamerrel, képzelem milyen fasza lehet normálisan.
- Szájbavertül túl sok statik AAA, a spawnolás után fél perccel már lőnek, először azokat kellene legyalulni, hogy egyáltalán normálisan lehessen ground attackolni, de ez még összefogva se megy a fenti körülmények miatt.
- AAA kamera shake all the time (feniekhez kapcs.)
- A tank eventek hardverigénye saccra kb. 2x akkora.
Hát ezek derültek ki ma. -
Oké-oké.
-
twi452 #7812 menj egy teszt vezetést valamelyik tankkal és közben állítsd be a gombokat rendesen mert alapból elég tré :D -
Következő noob kérdés: A jobbra-balra fordulást hogy kell beállítani? Bocs de két perce vagyok a CBT-ben. -
Tenkjú! -
PiciPanzer #7809 Main szerveren minden nap magyar idő szerint 2-6ig, 14-22-ig, Aze Event fül alatt CBT jogosultsággal.
Itt van. -
Sziasztok.
Mikor lehet tankozni? Belinkelné valaki az "órarendet", mert nem találom.
-
WinstonTheWolf #7807 Szerintem a WT alatt igen komoly motor van a "tudjukmelyik" játékot fényévekkel előzi meg, városi pályán biztos csodákra lenne képes.
"És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán!"
Pedig én el tudnék képzelni lepkehálóval szaladgáló ovodásokat a cstatéren
Trolloff XD -
sulouos #7806 Jó nagy rugás lesz az is a gépigénynek, de kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz. -
bgabor #7805 Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, a WoTba nemsokára bekerülő Havok Physics motor nem grafikai motor, hanem a fizikát modellező motor. Lehet hogy élethűbben repkednek majd a tárgyak, de attól a grafika még tökugyanolyan lesz. Tehát a WoTnál nem az atomszar grafikus motor cseréjéről van szó.
Havok Physics: It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensions. It provides multiple types of dynamic constraints between rigid bodies (e.g. for ragdoll physics), and has a highly optimized collision detection library. By using dynamical simulation, Havok Physics allows for more realistic virtual worlds in games. The company was developing a specialized version of Havok Physics called Havok FX that made use of ATI and NVIDIA GPUs for physics simulations, but it may have been cancelled. -
Bratyex #7804 Oké hogy összedönti,semmi fizika nincs annak a épületnek, csak be van scriptelve hogy összedőljön! :D
És legtöbb épültetettel az a baj hogy átmennek a lövések...de azért wot durvább dolog az hogy pl. van olyan épület hogy nincs alapja, szóval ha ledöntöd a falat nincs az épületnek alja, olyan mintha fűre építették volna a házat! XD És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán! :D -
Glo #7803 Azt a motort nem nehéz túlszárnyalni szvsz :) -
Amaymon #7802 A másik hogy a game motorja nem statikus, ha mondhatom így. Állandóan változtatnak valamin, folyamatosan jön be valami plusz. 1 évvel ezelőtti AF-re rá sem lehet ismerni és egy dx9-dx11 váltást is csináltak közben. -
Amaymon #7801 A repülőgépek össze tudják dönteni az épületeket, ha ráesnek. -
Bratyex #7800 Azért kíváncsi vagyok hogy a wt motorja a városi meg egyáltalán a környezeti rombolhatóságot hogyan oldja meg a graf. motor!? Mire képes, illetve a wot havoc motorját is túlszárnyalja-e majd?
-
flashpointer2 #7799 Az utolsó meccs végén belenyomja az arcodba a piros matricát -
Party Hard #7798 Honnan tudom, hogy megvan e? Vagy számlálja valahol? -
twi452 #7797 ott írták lent :)
holnap reggel 10ig van időd összeszedni a killeket és 9 győzelmet
szerintem mindenhol számolja de a profilodban az acsik között a special részben meg tudod nézni hol tartasz vele -
Party Hard #7796 aha
és mennyi időintervallum között kell lelőni a 60 gépet. Eventben is ér?
Valaki farmol esetleg? mert akor csatlakoznék. A Nevem "MocskosGazember" Vegyetek fel -
twi452 #7795 csak az egyikben kell
és hogy pontosak legyünk 60/15/6, erre változtatták :)
-
Party Hard #7794 mind1ik kategóriában meg kell csinálni vagy elég az 1ik be
n? -
flashpointer2 #7793 reggel 10, arcade/realistic/simulation
A-Gyozelem-Napja---Frissitve-1
-
Party Hard #7792 hogy érted, hogy 60/10/4 gépet?
reggel 10 vagy este? -
flashpointer2 #7791 Ha holnap 10-ig lelősz 60/10/4 gépet és nyersz 9 csatát akkor automatikusan hozzáférhetsz a béta teszthez és 14-22h-ig tudsz béta állapotban tankozni. Ha egy nappal hamarabb kérdezed akkor még 300 aranyat is tudtál volna szerezni mellé. -
Party Hard #7790 Üdv.
KB 1 éves szünet után újra elővettem a gamet.
Mivel elég gyatrán beszélek angolul megkérdezném, hogy hogy áll a tankos verzió
Illetve hogyan lehet csatlakozni.
Valamint keresem csapatomat lehetőleg 20 éves korhatárral. -
Amaymon #7789 Szerintem most többek közt azért megy orrba szájba ru vs ger, hogy statisztikázzanak és kitaláljanak valami új kompromisszumot. A motor hőfok bele tétele utáni következő balanszon törik a fejüket szvsz. Pl. a combat flaps leszakadás sem hozott áttörő változást nagyon. Pedig az irány jó a játékosokat kell leterhelni, hogy a saját hibáik miatt legyenek legyőzhetők. Minél komplexebb annál jobb. -
sulouos #7788 Szerintem a 45mm-es APCR nem csinálna akkora kárt egy Tigerben, hogy egyből kiüsse, de szerintem átütni se nagyon tudná, mert a németek nem szeretnek "egyenesen" állni, valamerre mindig befordítják a tankot, főleg a Tigert a batár oldalpáncéllal :D
A T-50-essel nem az ágyúja a baj (bár a 45mm-est 2x gyorsabban töltik, mint a Pz III 50mm-esét, ami ráadásul egy kétszer akkora toronyban van), hanem a páncélja. Lényegében a korai Pz IV-ek a HEAT gránáttal, meg a Pz III E és F az APCR-el képesek átütni. Más nem. -
vajakos21 #7787 Azért én inkább pesszimista vagyok,de ne legyen igazam :-) -
bgabor #7786 Én nem is értem a T-50est, a legfeljlettebb lőszerével 95mm-ert üt át 100 méteren. Jó találattal szemből képes lenne kivágni egy Tigrist? -
Amaymon #7785 Ha visszaemlékszel nem volt az AF sem orosz barát jó 1 év fórumos nyavalygás a szövetséges játékosoktól borította meg az egészet. Miszerint a Ger, Jap OP ilyen sorrendben. -
vajakos21 #7784 Mint az ördög ügyvédje azt kell mondanom,itt se lesz jobb balance mint af-en.Eventen kivül ez is "oroszbarát" lesz.Mehetsz majd 2 évvel késöbbi tankok ellen. -
WinstonTheWolf #7783 Persze lehet szerencsém volt amit írtam nem tapasztalatból írtam, ez csak az első benyomás másfél óra játék után.
Ezek szerint akkor lehet hogy jobb lesz a játékegyensúly min AF-ben, mondjuk ez feltétele annak hogy egy ilyen jellegű játék működjön. -
sulouos #7782 Szerencséd volt, a T-28-at egy Pz II is ki tudja lőni :D
Amúgy igen, a T-28 ágyúja a fejlesztett lőszerrel bármit szétszed, ha eltalálja. Cserébe jóóó nagy célpont, és a rövid csövű Pz IV-ek is simán beverik, alap lőszerrel is.
Az egyedüli, tisztán OP tank eddig a T-50-es. Az összes többivel el lehet bírni, némettel és orosszal egyaránt. Persze mindnek megvan a módja, hova kell lőni, mivel kell rá lőni, meg persze szerencse is, hogy a szembe robogó KV-1-nek rögtön ammo racket lősz és lerobban a tornya, vagy machine gunnert meg narancssárga suspensiont :D -
WinstonTheWolf #7781 Tegnap bejutottam a CBT-re és elsőre nagyon megtetszett, viszont már most félek hogy magasabb szinten ugyan olyan brutál kiegyenlítetlen lesz mint az AF, ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Azért merült föl ez bennem mert mentem egy SB-t a t28-al és 7 killem volt mind egylövés...
durván op-nak éreztem azt a tankot, egyszerűen az ellenfélnek nem volt esélye, hiába durrantott vagy 5-öt a seggembe motor picit bibis lett, de komoly kárt nem okozott. -
PiciPanzer #7780 Csak te, természetesen. -
9 győzelem ÉS 60 kill. -
hihihehehe #7778 Üdv.
Bocs, hogy így közbevágok! WarThunder-be a User skint csak én láthatom, vagy más is látja? -
Angelus1991ster #7777 De jó lenne ha nyár elejn megjelenne Open beta. Ehhez a 60 killhez nem volt energiám. 9-10 győztes csata jobb lett volna. -
Fasza hát! :)
Az első benyomásom nekem is valami olyasmi volt hogy: hűűűha....Annyira megfogatt a feelingje a wot után hogy azóta sem tudtam oda visszamenni,pedig már többször próbáltam,mikor itt éppen nincs nyitva a szerver.
Azért ha többet játszol és megszokod,kijönnek majd a hibák is és a kevés pálya miatt egy idő után egy kicsit talán unalmasabb lesz de mivel ez még csak CB,így ez nem olyan nagy gond.Ha már egy éve open lesz,sok pályával és sok más egyéb tartalommal,sokáig megunhatatlan lesz,azt hiszem.
Szóval fasza kis játék....