War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aki képes minden nap játszani a WoWP-vel, az tényleg meg is érdemli azt a két havi prémiumot, akkora szemétdomb az a játék. 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nagyon olcsóak az emberek, egy 3x vagy 5x szorzóval, ne adj isten 1 napi akciós prémmel a tömegeket kilóra meg lehet venni 😄
Nem találtam statisztikát sajnos - ha valakinek van ne tartsa vissza - de a wowpben ide a rozsdás bökõt hogy megsokszorozódott a játékosok száma, most hogy tokeneket lehet kapni amit WOT+WOWP prémre lehet beváltani... 😄
DE én örülök a helyzetnek, hiszen így is - úgy is mi játékosok csak nyerhetünk.
Emancipate yourself from mental slavement!
(vagy csak rossz topikba jöttél sírni? 😊 )
lehet lesz dinamikus kampány is, de se nem lesz olyan kidolgozott (mint a wwii onlie-ban), se nem ez lesz a prioritása a játéknak (fejlesztõknek)
alapvetõen más a két játék koncepciója és amit szeretnél itt látni, pont abszolút nem illik a WT-be
Évekkel ezelõtt kipróbáltam amikor volt vmi free weekend, jó hogy nagy a térkép meg minden, de kb annyi volt a játékélményem, hogy:
A. gyalogosként spanoltam, elindultam arrafelé ahol az akciót jelölték, aztán vki egy bokorból kempelve lelõtt 10 perc séta után. Ezt elismételte még 4x, mir vhogy sikerült kitalálnom hol volt és revansot vettem. kellemmes 1 óás játék volt.
B. szintén gyalogosként spawnoltam, vmi házat kellett elfoglalni/tartani, mindezt úgy hogy ellenséges tankok elõl kellett bújkálnom. Választhattam hogy hogyan halok meg, mert ugye bakaként sok opcióm nem volt tankelhárításra.
Nyílván nem méjedtem nagyon el a játékban (ahhoz túl csúnya volt szegény), de kb az volt a benyomásom hogy ez nem az a játék, ahol amikor éppen idõm van beugrok és tologatom egy kicsit... szóval nagyobb elkötelezettség kell hozzá, az meg nekem elég a család és a munkahely területén.
Nekem már a WOT klánháború is túl idõrabló, gyakorlások, aztán idõre ott kell lenni, aztán éjfélig húzódnak a csaták... nem is járok oda se.
Csak a háború leszimulálásának alapjait szeretném itt látni nem az egész játékot...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
meg ha erre vágsz, miért nem játszol azzal?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
CSak hát az nagyon elriasztó a pénzes casual tömegek számára... rendes parancsnoki lánc ahol csak kis fogaskerék vagy és azt kell csinálni amit a kövér német kisfiú (az "admirális-generális" mond).... 😊
A ww II online mintájára pl el tudnám képzelni.Ott kurva jól megoldották.
én csak szeretném, ha lenne egy olyan szintû harckocsi szimuláció, mint amilyen a red orchestra 1/darkest hourban volt, már pedig itt HB, RB módban (ha lesz ilyen) van remény erre
WT(A) árkád rossz példa, mert a tournamentek kizárólag HB vagy RB módban mennek.
"tûzzel-vassal se fogod rávenni a tömegeket, hogy úgy játszanak, ahogy taktikai okokból szükséges lenne."
Ha a bõrükön érzik majd, mint a WT(A)-nál, minimum a törekvés meglesz, vagy klánokba mennek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
én állítom, hogy a wot-os frusztráció igen nagy része pont abból adódik, hogy hiába vagy jó (például egy igen ígéretes szituációba kerültél), még hatost is kell dobnod
(szvsz ez egy tûzzel-vassal irtandó felfogás)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha valaki bújkál a map szélén az érdemben nem igazán tud beleszólni az ilyesmibe és különben is,ott rohadjon meg,ahol van!😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ugyanakkor ezek a kezdetleges lövegstabilizátorok még nem igazán tették lehetõvé azt, hogy menet közben hatásosan tûzeljenek, inkább az volt a cél, hogy a tûzkiváltásokkori megállások közötti manõver hatásait negálja, vagyis ugyanarra nézzen a löveg (és irányzóberendezés) a megállás után is, mint elõtte, így gyorsabban megtalálta az irányzó a célt, rövidebb idõbe telt a korrekció, hogy aztán a tûzkiváltás után ismét mozgásba lendülhessen a harckocsi...
Az elõzõ postodhoz pedig,40-41-ben még nem volt direkt 88 pak.max a 88 flak-ot használták,tankok ellen.
Más: Az akkori tankokba már volt lövegstabilizátor? Mert ha nem és úgy raknák be a játékba a tankokat, vicces lenne menet közben tüzelni. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Remélem, hogy lesz felderítés, és lesz jelentõsége, így a könnyû harckocsik, esetleg páncélautók fontossága is meglenne...
Úgy érzem, vagyis inkább remélem, hogy HB és FRB módokban jobban kimutatkozik majd a játékos ügyessége, mint a WoT-ban. Akkora mapon mint a repülõsöknek van, eszméletlenül sok lehetõség lenne taktikázni. Elképesztõen király lesz. 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Persze a lenti dolog egy fél-hivatalos álláspont, említette az angol nyelvû fórum Gaijin szuper-adminja, hogy terveznek ilyet, nincs összefüggésben a kérdés a WT(G)-vel, de logikusnak tûnik, hogy azonos besorolás és MM lesz mindhárom fegyvernemnél.
Azt õk is elismerik, hogy ez rengeteg alapvetõ kérdést fog felvetni, és nem lesz egyszerû. Ugyanakkor sokkal reálisabb megközelítés lenne a valóság lemodellezésének.
Egy példával élve 1939-40 esetében a német és szovjet harckocsik tömege a könnyen páncélozott, és jellemzõen max. 50mm-es hosszú csövû ágyúkkal, ill. 75mm-es rövid csövû tarackokkal lenne felszerelve. A fõ elõny pedig (dobpergés) a szovjeteknél lesz, mivel a T-34-76 és a KV-1 illetve KV-2 messze-messze hatékonyabb volt, mint a velük szemben álló Pz.III és Pz.IV, illetve Pz.39(t) típusok. A Pz.VI (Tiger) megjelenésével, illetve a hosszú csövû 75mm-es lövegekkel felszerelt Pz.IV változatokkal valamelyeset kiegyenlítõdik persze aztán a dolog, de ne feledjük, hogy a jelentõs része a harckocsiknak ezeknél jóval gyengébb típus (szovjeteknél rengeteg BT-7 van még mindig, a németeknék Pz.III változatok).
Szumma szummarium, ha ezt megvalósítják, és a WT(G) is ezen elvekre fog eleve épülni, csúnya anyázások lesznek mindenestre... 😊
A szovjetek nagyon fejlett lézer-kutatást folytattak, az egyik ilyen program része volt egy "lézer-harckocsi", ami rubint szilárdtest lézerrel volt felszerelve, és az ellenséges pct. rakéták ill. aknagránátok elleni védelmet biztosította volna egy konvoj számára. A programról 2009-ben került nyílvánsosságra az elsõ információ.
A Blizzard Titan projectjérõl 2007 óta csak annyit tudni, amit kvázi õk engedtek ki (létezik, nem a meglévõ három Blizzard franchise része, stb.).
Ezek olyan példák, amikor messze nem "friends & family" szintû projectet tökéletes hírzárlatot tudtak fenttartani...