37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #8015 Lehet a WG töl kap goldot szabotázsért :-) -
Bele is futottam a nyílt nap miatt Wot idiótába kezdő helyen. Kiszúrt magának, folyamatosan elém állt. Képtelenség volt ki- vagy megkerülni. Kétszer kilőttem. Azt hiszi szerintem, hogy kap valami kompenzációt. -
flashpointer2 #8013 ú remélem szétrepülnek majd ha felrobban a jármű :D
-
vajakos21 #8012 Kòszi! Nem fognak Dev,elérhetö bárkinek.Csak tegnap nem futottam bele kurskba.Jót fog tenni az fps- emnek a sok fa...Spain maprol láttam képeket,az is jól néz ki. -
Csak a fenekembe ne rúgjanak érte...
-
vajakos21 #8010 Tehetnél fel képet kurskról,ha arra jársz.Mennyire fás. -
twi452 #8009 most néztem meg, hogy a stat lapon külön számolja az ai tank és ai repülő killeket a játékos killektől :) -
sulouos #8008 Ez az átdolgozott Kurszk eszméletlen jól néz ki!
-
Nazarov77 #8007 Na szép, T-35 felszívódott, pedig csak miatta töltöttem le a dev szervert. -
Dagohun74 #8006 Ehh.. csak le kellesz töltenem :) -
twi452 #8005 The Development Server will be opened today 14th of May between 12:00 GMT - 21:00 GMT -
Köszi! -
sulouos #8003 Amit láttam az egy vastagabb arcbőrű Pz 38(t), a Hetzer, T-34E, KV-1E (ezt nem találták meg a fában, passz), T-35, T-34-57 1943, SU-122P (SU-100 egy D-25T-vel), T-34 1940. Nekem ennyi rémlik.
Entak bemutató videója:
Link -
Jön más tank is? -
zoltang #8001 davidbog #7951
A franciák tényleg hiányolták a + periszkópot. A Schmalturm-nál később sem volt, de annál már lett volna egy ma un. „Hunter-Killer üzzemód”, aminél a parancsnok át tudta venni az irányzását a toronynak, megkönnyítve a célzást. Javított volna még a reakcióidőn az elkészült, és a Leitz-nak átadott stabilizált optikai rendszer. (800 db. kiszállított eszköz 1945.03.28.-ig.)
A töltőlövésznek volt amúgy prizmája.
A Sherman a stabilizátorral jobban reagálhatott, mármint ha működött neki, vagy be volt kapcsolva. Nem egy megbízható szerkezet hírében állt. Nem is mindegyik verziója volt felszerelve ezzel.
A német szakértők is tudtak erről az előnyről ezért terveztek egy nagyon jó csillapítású felfüggesztés mellé később a stabilizált optikát, amit majd egy stab. löveg (Ilyesmi Tiger II min. egy példányánál próbán volt.) követett volna. A jobb Párduc „felfüggesztés” előnye még pl.: a T34-hez képest: nem fáradt ki a hosszabb, nehezebb terepen a legénység a „zötykölődéstől” és könnyebben megfigyelhető volt a terep is.
A dupla torziós rudazat HT90 hidraulikus l.csillapítokkal volt kiegészítve a Párducon. (A Párduc II-őn már, mint a Tiger II egy t. rudazatos volt.) Az átlapolt nem vágta haza. Ismert hibái és előnyei voltak.
A dupla torziós miért nem terjedt el? Drágább, többlet szerelési idő stb...
Párducnál a teljes rugóút 510mm, a T34-nél 240mm, a Sherman-nál 111mm (Leop. 1 pl.: 373-400mm).
A Sherman stabilizátora - ha működött - a lövegre és a irányzó optikájára volt „érvényes”. Tudtommal a „minősége” ennek is megállást igényelt a biztos célzáshoz. Csak kis távolságra és nagy méretű célra volt alkalmas menetből (? sebességig) kapáslövésre. (Az irányzó lövész optika elrendezése nem volt optimális, mert el kellett vennie a fejét a „párnáról” a katonának időként a túlzott mozgástól.)
A Porsche -féle fejlesztett felfüggesztés a JT-én csak 10 db. ért meg, mert a próbán „káros” lengések léptek fel az hullámos terepen. További tervezés kellett, amit már nem vártak be. Olcsóbb, könnyebben gyártható, szerelhető stb. lett volna. -
100 -
sulouos #7999 Aki volt tegnap a dev szerveren, a tankos tutorial mennyi aranyat ad? 100 vagy 300? -
Ezt már hiányoltam belőle. -
Dagohun74 #7997 Üdv.
Valaki írna az játék sebességéről jobb lett?HD 7750-es kártyánál melyik a jobb renderelési mód dx9 v dx11? -
Nazarov77 #7996 Nincs több szellem tank :)
-
Fúúú de mennyire egy tragikusan szar tank volt IRL, de itt funnak tűnik nagyon :D. -
sulouos #7994 Ehhez nem kellenek szavak :D
-
vajakos21 #7993 Tankos tutorialra adtak 100 sast.A nyert goldokat érdemes berakni crew húzásra.Mire öt fösctank legénységet kihúzol,még prêmmel se 2 perc.Sim- re meg elég egx szemêlyzet is.Persze valami matekos kiszºàmolja mi a jobb,de ha nincs idö prémet kijàtszani akkor inkább így. ( pénz meg úgyis jön) -
vajakos21 #7992 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137017-1414-dev-server-screenshots/
néhány kép...ha valakit érdekel a személyzet -
vajakos21 #7991 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/136995-my-concerns-about-141/
Ezért "jó" az autómata br-számítás... -
Amaymon #7990 "Tehát ha elkezdek járműveket, crew -t fejleszteni megmarad vagy megy majd a levesbe ?"
Fordítva csináld ha a jövőre tervezel, crew skill-t farmolj a tankokhoz. Ne add a repülőgépnek, hanem mikor az open kinyit rátolod a tankos skillekre. -
Kurszk csatamezőre alig lehet ráismerni. Tele nőtt fákkal. Valami miatt ha tankcsatára jelentkezem, betesz olyan csatákba, ahol mindenki repülőgéppel van. -
Volfram42 #7988 Nagyon tetszik az összes légelhárító, így legénységgel. A sofőr meg mindegyiken bambul maga elé. :)
Coral Springs: Ez még dev server még wipe lesz. -
sulouos #7987 A járművek és a crew tankos része is nullázva lesz. -
A nagyobbikban meg hárman vannak hátul. -
Coral Springs #7985 Ez a cucc a fő szerveren már éles ? Tehát ha elkezdek járműveket, crew -t fejleszteni megmarad vagy megy majd a levesbe ? -
Caterpillar #7984 Van a Flakban is!
Hát az a tányérsapka az nagyon menő ahogy tekeri a kis Flakot az ipse...
-
Volfram42 #7983 Aki tud zis30 próbálja ki van legénysége. Tekernek mindent ahogy az ágyút tekered. Mindjárt nézem a többi nyitott cuccot is. Nem merek streamelni, mert nem tudom lehet-e. Ha lehet és még megy a szerver akkor fogok. -
Van oktató rész is.
-
vajakos21 #7981 Amilyen tempóban tölt le én inkább úgy mondanám,hogy haaaaaaaajjjjjjrrrrrráááá...Más kérdés mikor nyit ki legközelebb a dev...elég ritkás sajnos -
PiciPanzer #7980 Csinálsz egy másolatot a játékról, elinditod, a beállitásoknál (launcher jobb felső sarok) átvátod a szervert dev-re. Ezután 1.5G patch és hajrá. -
Szpecnyaz #7979 És ide h lehet feljutni? -
PiciPanzer #7978 Tech trees:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
joe38 #7977 Engem se zavarnak a repcsik,próbálom őket vadászni,persze eddig nem volt sikerem:D,az IL2-t próbálgatom,igaz csak a repcsis részben,mondjuk at bosszantó,ha semmi hasznuk nincs a csatában repcsiknek,de nem foglalkozom annyira vele. -
PiciPanzer #7976 Van tankos tutorial :).
Nincs wipe dev-en.
SU-122P IVes prémium, akárcsak a Pz.Bfw. Jagdpanther, 6090 sasért.