War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha ki fog jönni a WT:GF, akkor a sok WoT-os barom át fog jönni ide, sajnos.
Tapasztaltam az ottani közösségben, hogy milyen bunkók, nem úgy mint itt, hogy nem az van hogy szidják meg bunkózzák a másikat, hanem segítenek és megbeszélik ha van valakinek problémája.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Október 3-6-ig megrendezett xy expo-n kipróbálható lesz a Ground Forces!
Az év végéig pedig kiadják a kombinált légi-földi csata módot is.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindenki hülye csak én nem!
Jobb is lesz, ha odarakom a fejlécbe, mert látom, hogy a sokan már dörzsölik a tenyerüket, hogy mikor köthetnek bele egymásba...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jó lenne, ha végre megszólalnának...
Egy idõben jön minden update pc-re és ps4-re, a hiv. fórumon ezt írta az admin még régebben a gamescom-os topicban. Mondjuk máshogy nem is lehetne, itt nem külön konzolos játék lesz mint 360ra a wot hanem crossplatform.
Ez azt jelenti, hogy akkor már pc-n is tankozhatunk?
meddig kell még elvileg várnom ? :)
olyan szinten nagy minta ez, hogy én egyszerûen azt se nagyon értem, hogy most itt mirõl is megy a vita...
Aki jó annak jók a statisztikái, aki pedig gyenge annak alacsonyak a számok. Ennyi.
Természetesen a WR csak többnyire a 40-60%os skálán mozog, pont azért mert egy fecske nem csinál nyarat (tehát a csapatnak van szerepe, egy AFKzó bot se lesz 0%os WR), de hosszútávon a jó játékos egy kicsi pluszt jelent, amikor õ a mérleg nyelve és lehozza - mig ugyanezekben a szitukban a hozzánemértõ elbukja.
Az hogy vki aktív egy csatában nem jelenti azt hogy jó vagy rossz játékos,pusztán hozzáállás kérdése,egy 40%-os is lehet mindig aktív csak éppen nincs szerencséje és ezért van 40%-on,de egy 60%-os meg lehet olyan aki bekempel valahová és várja a sült galambot és szerencséje van mert a társai lehozzák helyette a meccset.Szóval szerintem a számok csak ezért vannak,mert valamilyen mércével mégis csak mérni kell a játékosokat.
szóval éne
1.: Tessék belátni, hogy a játék célja a szórakoztatás, teljesen mindegy, hogy WoT-ról vagy WT-rõl beszélünk. Az óriási probléma csak az, hogy oldod meg, hogy mindenki számára élvezetes játékot nyújts. Addig mindenki nagyon szeret játszani, amíg a játék végén azt látja, hogy X ellenséget kilõtt, megsebzett, felderített, agyonvert, kifilézett és roston sültként elfogyasztotta. Viszont amikor õt lövik ki, sebzik meg, derítik fel, verik agyon, filéznek ki, és csámcsognak rajta, miután lassú tûzön pörkölték, az már valahogy nem tetszik neki. Csakhogy egy casual PvP játékban magától értetõdõ, hogy mindkét oldalt meg kell élnie a játékosoknak. Nem fogsz csak nyerni, nem fogsz csak veszteni, aki ilyet állít, az mutasson nekem olyan normális játékost, akinek jóval 50% alatt van a gyõzelmi rátája.
2.: Nem létezik a nagy számok törvénye!!! Véletlen számok elsõ szabálya! Ha két lehetõség van (pl. pénzfeldobás, ez esetben gyõz/veszít), akkor 10 fej után nem lesz több esélyed írást dobni. Az esélyed ugyanúgy 50-50%. Tessék már ezt elfogadni, és nem összeesküvés-elméleteket felállítani arról, hogy márpedig veled csúnyán kibabrál ám mindenki, és bizony 10. szívás után neked direkt egy eleve vesztest kört állít össze a játék...
3.: Ami sajnos elkerülhetettlen, az a balance problémája. Ez meg olyan, hogy ha nincsenek kiegyensúlyozva a felek, akkor az a baj, ha meg ki vannak egyensúlyozva, akkor az. Lose-lose szkenárió...
4.: Tessék normális hangnemben vitázni, vagy elgurul a gyógyszerem...
Amúgy meg tegyünk különbséget: a szopóág és aközött, hogy esetleg a tápláléklánc alján vagy - ég és föld a különbség.
Utóbbit látja mindenki, egyszer fenn, egyszer lenn, azon nincs mit variálni. Így van, nem titkos összeesküvés, a +-2 tier miatt ennek olyan ordas nagy jelentõsége nincs.
Amirõl viszont te kezdtél beszélni (szopóág, elõször 15 win, aztán 15 defeat, direkt manipulál a WG) egy teljesen más tészta. Azt még nem láttam alátámasztva vagy elismerve soha. Azt viszont igen, hogy a jobb játékosoknak magasabb a WRje, a nagyon szaroké meg 50% alatt van. Márpedig ha a WG vezérelné kézzel hogy ki gyõz és ki nem, akkor ez nem igy lenne.
Az érzelmi alapon történõ vitákról meg csak annyit, hogy éppen te voltál, aki egy vitánkat úgy zárta le: te csak egy mocskos kis artysta vagy, a te véleményed nem számít.
Egyébként amint írtam, a készítõk által is bevallottan manipulál a matchmaker, amikor 3 olyan csata után, mikor létra alján kezdesz, negyedikre top tanknak rak be. Egy jól sikerült top tieres csata után pedig a kövi csatában a tápláléklánc középsõ-alsó részébe teszi be a tankodat.
Ez a feature úgy háromnegyed éve lett behozva a játékba, mert sokat reklamáltak a játékosok hogy mindig a létra alján játszanak.
Szóval mivel ilyen téren bevallottan figyeli és figyelembeveszi a korábbi csatáidat a matchmaker, innen már csak egy lépés az hogy a random csapattársakat is tudatosan sorsolja be melléd egyszer úgy hogy kedvez, másszor úgy hogy nagyon nehéz dolgod legyen.
De ezt már leírtam az elõbb is, és érdekes módon senki se reagált rá.
Helyette kaptam ilyen beböffentéseket:
"most hiába jössz mindenféle logikával meg érvvel, hogy ez nem így van, ezt bárki tudja!
de hinni, hogy márpedig meg van bundázva és kész, na azt már csak a legjobbak"
Más szóval kár érvelni nekem, úgyis idióta vagyok. Hát köszönöm szépen(külön köszönet mégegyszer lammaernek hogy ide vitte le a beszélgetést), érveljen nektek ezekután akinek hét anyja van. A WoT topikba is ezért nem járok, ott is érvek helyett teljesen érzelmi alapon megy a "vitatokozás". <#lama>#lama>
Emiatt veszítettek mindig a németek. Teljesen más helyzet mint ami a WoT-ban zajlik évek óta.
Szerintem ezeket a dolgokat a páncélátütési random faktor nagyban befolyásolja nem tudom, hogy pontosan most hány %-on áll de két ugyanolyat nem tudsz sebezni hiába lövöd ugyanazt a pontot. Az összeesküvés elméletben én sem hiszek. Mindig a jobb csapat nyer ilyen egyszerû.
de hinni, hogy márpedig meg van bundázva és kész, na azt már csak a legjobbak