37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #8095 már a hiv. update videó is fent van :)
-
Dagohun74 #8094 Igazából teljes más mint a WoT. Kinézetre, játékmenetre. Még SB-n is szinte állandó mozgásba vagyok és csak akkor ül le a játék mikor 6 vs 6 van lévén kevés játékosból kellett csatát összerakni, és keresni kell őket. Remélem az open-nel változni fog ez is. -
Szpecnyaz #8093 Nekem a távolság mindegy, csak pörögjenek a csaták. Ne legyen annyi üresjárat. -
Igen, az csak sb pálya. -
Nekem meg pont ez az eszelős 20-30 méterről történő lövöldözgetés vette el a kedvemet a wot-tól. Bár erre itt most megoldás lehet az arcade mód. Aki az ilyen csatákat szereti azoknak ez pont jó lehetne amennyiben olyan jellegű pályákat készítenek hozzá. Aki me mondjuk szerette a red orchestra első részét vagy a Tiger vs T34-et vagy a Steel armort annak ott van az sb (esetleg rb bár az lehetne egy fajta mix is). Ha ebbe az irányba megy majd el a játék akkor az szerintem egy pont jó egyensúlyt tudna teremteni. -
Nazarov77 #8090 Egyébként a Kurskot azt csak SBre adja? Mert én zömében RBt játszok és ott még sose láttam. -
Szpecnyaz #8089 Nekem, mint ős wotosnak a pörgős csaták hiányoznak. Meg túl sok a kemp. A 15v15 helyett lehetne legalább 20v20 a csaták létszáma. -
Ami eddig benne van az sokkal szimpatikusabb, mint a wot. Amit nagyon szeretnék, hogy több olyan pálya legyen benne mint a kurszki. Nyílt mezők, tényleg olyanok mint amilyeneket nagyrészt a páncélosok vívtak a 2. világháborúban. Ezek a közelharcos árkádos pályák meg mehetnek csak ne rb meg főképpen ne sb módban. -
Lehet ,hogy kevesebb a tartalom de az minőségibb (szerintem) és jobban is fut (laptopon). -
Nazarov77 #8086 Tartalom mint tankok meg map valóban kevés de mint feature már most felülmúlja: dinamikus felfüggesztés,látható legénység,multiturret, felborulás, látványos toronylerepülés és láng ammo racknél stb stb ezek mind alapból benne vannak WTben WoTba meg ezek közül a dolgok még csak most jönnek be amiket évek óta ígérgetnek (na vajon miért lett ilyen sürgős ez nekik?) -
Nem tudom, de szerintem azok a wotosok akik majd most fogják először kipróbálni csalódni fognak. Jóval kevesebb még a tartalom a játékban mint a WOT-ban. Ez nem kritika akart lenni félre ne értse bárki is, egyszerűen csak le van még maradva fejlesztésben a gf. -
Nazarov77 #8084 Egyébként jókor adják ki OBTbe most elég sok a csalódott WoTos a 9.0ás perfomance romlás és FPS vesztések miatt. Volt egy táblázat elvileg én a hd7870el 20% fpst vesztettem a 8.11hez képest, csodálatos... Pocsék az a játékmotor, 30 az átlagfps maxon, városos sok modelles mapokon beesik ez alá, nyílt map 50-60. Míg a wt sokkal simábban fut fps drop nélkül. -
Caterpillar #8083 Igaz-igaz!
Abból amit eNtak mutatott róla, tényleg brutális a RoF!
-
Nazarov77 #8082 Nem is lényeges annyira a reload viszont az a 35 lőszer teljesen jó nagy kalibereknek ennén nagyon nem szokott több lenni, csak ésszel kell lőni vele mert úgy láttam elég magas a ROF.
Én úgyis RBn használnám mivel még nincs sugárhajtású gépem 1-2 gép van amit unlockolnom kell BF és FW ágon, ezt viszont egyből el tudom kezdeni, ahogy dev szerveren láttam, és 1 sugárhajtású géppel ABba menni nem a legjobb ötlet mert berántja a többi gépemet is rank 5 csatába. -
twi452 #8081 a dev-en nem volt tankos spanyol mission csak repülősök
de hát ki tudja -
Glo #8080 Megtalálták a piaci rést :))
Hidd el, a WoT-ban sem kell már rá sokat várni. Ellenben tuti lesznek "kiváló" eventek, minden erejükkel marasztalni akarják a játékosaikat. De kicsit a homok meg a tenyér képe dereng fel előttem. -
twi452 #8079 ebbe még nem
de várható lesz, hogy folyamatosan jönnek majd a jövőben -
PiciPanzer #8078 1 új pálya jön. Polgárháborús spanyol térkép. -
Dagohun74 #8077 Egy lesz a Spain néven futó bár én még nem voltam rajta. -
PiciPanzer #8076 Kicsit az az érzésem, hogy nem véletlenül dolgoznak gőzerővel a multi turret controlon, illetve a legénység megjelenitésén nyitott tankokban. Ezek azok a dolgok amikért wot-ban már régóta sirnak az emberek, de még mindig nem kapták meg. Jó az üzletpolitika. -
Nálam elkezdődött a frissítés.
-
Egy újabb kérdés. Az új patchel nem jön esetleg pár új pálya is? Az a 3 rb és ab pálya plusz a kurszki sb pálya nem túl sok. -
PiciPanzer #8073 Erre spórolok január óta, úgyhogy nekem lesz prém su122p, jagdpanther, mindkettő 17500p-s legénységgel :P. Pedig nem vagyok pénzes gyerek :). -
Caterpillar #8072 Jahháttő igen, nem számoltam reloaddal SB -ben... 
-
Nazarov77 #8071 35 nem olyan kevés, bár az 1 perces reload már az volt. Ki-102ben megszoktam a 16db 57mmes lőszert, azt a gépet imádom, ha jó helyen találom el vele a bombereket akár a B-17 is 1-2 lövés. -
Glo #8070 Nem hiszem, sztem ott is full JgPanther vs T34 (Rank3 Prém) csaták lesznek első körben :D
Aztán holnapra valószínűleg mindenki kihúzza a kívánt Rank 3 gépeit (Is1, T34 D5T, Tiger, Panther D) és rendeződik a helyzet. Ma fel se megyek, más dolgom lesz
-
Ninju #8069 Mobil AA nem volt, mert TIer III volt a csata. Az a baj, hogy simulationben annyira lutra az ellenséges gép, hogy nem érdemes AA-t bevinni. Ha nincs ellenséges repülő, akkor majdhogynem teljesen haszontalan vagy. Lövöldöztünk mi rájuk. Talán ha higgadtabbak lettünk volna, akkor leszedhettük volna őket, de a Flatpanzert sajna nem erre találták ki. :) -
Caterpillar #8068 Igen high tierben az lesz a másik, bár nekem kicsit kevés az a lőszer amit beleraktak. -
Nazarov77 #8067 Nekem az 50mmes ágyús Me 262 kell, úgy néz ki mint egy dárc nyíl :D
Annak köszönhetően, hogy átpakolták az 50mmes Me 410et másik ágra és mivel nekem fullos volt a Me 410 ág ezért fejleszthető állapotba volt az 50mmes Me 262 annak ellenére hogy a többi Rank 5 még piros. -
Caterpillar #8066 Úgy ezren és várnak 15-20 percet, a maradék 49k meg matyizik Tier I -ben...
-
Glo #8065 Ja, a pénzes gyerekek a prém JgPantherrel mennek majd, meg az orosz Rank 3-4 prémekkel :) -
vajakos21 #8064 Tier 1 et pikk pakk àtugorható.Estére már tier3-4 esek is lesznek pár pénzes gyereknél -
vajakos21 #8063 Tier 1 et pikk pakk àtugorható.Estére már tier3-4 esek is lesznek pár pénzes gyereknél -
Caterpillar #8062 Megvan az új cél: Il-10 (46) + a navy B-25 a 75 milissel 

Pe-2 205 -öt próbáltam SB -n, nem lett volna rossz, ha nem 1500-as felhőalap van, onnan elég nehéz zuhanó bombázni...
-
Glo #8061 Több wipe nem lesz. Max ha jönnek majd a hajók és nekik is lesz CBT :)) -
Francba... Pont tegnap este szereztem meg a Panther A-t. Mindig így megy ez, pont a legizgalmasabb résznél :D -
twi452 #8059 igen ez volt kiírva a játék főképernyőjére is nagy piros betűkkel mindig :D
viszont innentől nincs wipe és mindent meg lehet venni + az ajándék csomag tankok is megjönnek -
Dagohun74 #8058 Tegnap egész délután a légvédelmi gépekkel voltam nem probléma a repülőgép.
Jól kell mixelni a csatákat. Legyen minden.
-
Glo #8057 Az il2 az más, mint egy lomha Wellington vagy B17 :))
Nem volt nálatok bent mobile AA, mi? Azok lecsípték volna őket pikk-pakk.
Sebaj, lesz időm kigyúrni magam a nagy kacsa HVAP lőszerének használatára :)
-
Kérdés. Ha mától open béta, akkor vipeolják a close beta játékosok járműveit?