37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ne is mondd a JP-t!! Amiatt álltam neki én is.Tegnap este 9.45 körül meglett végre.Belépek a csatába,pár perc után lebombáz egy Pe2.(eddig talán ha egyszer bombáztak le pár száz csata alatt) Aztán vége az eventnek......
Most meg kezdhetem elölről a JP fejlesztését.:( -
PiciPanzer #8134 Az első t-34 szintén 2x respawnol. -
Szpecnyaz #8133 Mondjuk a TD ág a JP-től vonzana. Inkább megyek először a Pantherekre, ha már a Tigerről olyan rossz véleménye van mindenkinek. -
Malarki #8132 A két StugIII mocsok OP szerintem, nagyon jó ágyú, alacsony felépítmény, viszonyag erős front. Az L/48-as JgPzIv nekem nem jött be, nem tudom miért, kicsit gyenge a páncélja is, de az L/70-es megint nagyon jó, csak gyakran egy lövés még szemből is. -
So So....de amint most meglepődtem, hogy 6 db. tier 1es tank kell ahhoz hogy tier 2est fejlessz, ha jól látom... -
Szpecnyaz #8130 Am a német TD-k mennyire használhatóak? -
Szpecnyaz #8129 Nightlyn játszottam vele, ott nekem nagyon adta. -
Szerintem nem volt ergya. Amúgy a PZ II C volt nagyon az és most meg egy isten császárka, viszont az első PZ III ellen T34...hjajjjj de jó lesz játszani ellenük :/. -
Nem akarlak elkeseríteni, de az első tiga kegyetlen ergya. A lövege nagyon szar (hacsak a mostani patchben nem javítottak rajta). -
Most is kétszer van.SB-ben lagalább is úgy volt a Sörmivel. -
Na végre lejött. :)
Egy jó hír azoknak akik kiosztották a skilleket a tankos legénységnek.Nem vesztek el.:)
De durva kis tank ez a német "Sörmi" ! :) Első csata az openben,8800 XP(prém nélkül) 6 kill,abból 4 T34 és 2 T50. Jó gun,jó páncél(alig sérült pedig sok lövést bekaptam)gyors,a tüzérséget is gyorsan hívja.
Azt hiszem T3-ig pikk-pakk kihúzok ezzel mindent. :) -
Nazarov77 #8124 Jó a kis sherman, kör végére 3db T-34et és 1 T-50et mészároltam le :D
Az mondjuk érdekes volt hogy az alap 85 penes lőszerrel mikor 3x eltaláltam egyet aki elég messze volt folyton undamage volt, beraktam a top lőszert amivel 89re nő az átütés 100 méteren azzal egyből átvittem és meghalt. Ne mondja már hogy ezen a 4mmen múlt :D
-
Megamax #8123 Csak CBT alatt volt respawn 2x a medeknek -
A Tigristől ne várj túl sokat! :)
A Párduc sokkal használhatóbb,főleg a lehívható tüzérség és a respawn miatt.
Bár állítólag állítottak valamit a lepattanásokon,így lehet hogy a heavyk páncélzata végra érni fog valamit és ez valamennyire csökkenti a medek előnyét.
A T34-ek ellen meg a pzIIIL már nagyon hatékony,nem kell a Tigrisig várnod hogy jó kis csatákat menj a ruszkik ellen. :)
-
Dagohun74 #8121 Tegnap a dev szerveren nekem se látszódtak. Pedig mindenhol mutogatták őket.Még dolgozom nem tudom hogy most látszanak e majd. -
Szpecnyaz #8120 Nem tudom hogy gondolták hogy T34eket tesznek T1be. Legalább annyira megrázó volt velük a találkozás Pz III-ben ülve, mint anno a németeknek. Na sebaj, csak legyen meg a Tigrisem
.
-
bgabor #8119 Én tegnap mentem a hidas pályán T-34/41-el, 14 killem volt. Orosz kollégák közül a legjobbnak is csak 4.
Repülős, tankos részben egyaránt atombénák, na. Legalább angolul megtanulnának, mint mások, persze nekik az is magas. -
Ragnaer #8118 Egy kérdés:
A legénységet nem látom a tankban, be kell kapcsolni valahol?... vagy esetleg ez még nem működik?
-
KirBal #8117 Másnak van legénység a nyitott járműveken?
-
Ja neeem!!! Semmi bocsánat most már látom hogy nem sry! -
Gyerekek nekem eltűnt két slotom a repülős részből a wipe miatt. Azokat a legénységeket akkor buktam? -
twi452 #8114 de szeretem az orosz elvtársaimat.. nem sokat tettek hozzá a csapathoz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagyon furcsa egyenlőre, hogy nincs várokozási idő. -
bgabor #8112 Nálam nincs már wipeos felirat. Logikus is, mivel ma megvolt a tank wipe, és open beta fázisba lépett. Nem lesz több wipe. -
Azzal. Most megint szed 0,7 gigát. -
twi452 #8110 valószínű csak ottfelejtették :) -
Launcherrel indítottad? -
Beengedett, de azt írta új content elérhető és töltsem le.. -
Fuuuuck 1,5 gb :D -
Megy bizony. Oktató rész meg is van. Bár megint látok egy figyelmeztető feliratot, tankok törléséről. -
Glo #8105 Megy is a szeró, lehet játszani :) -
Köszi szépen :) -
Thoryne #8103 Tomorrow, May 15th the War Thunder game server will be down for maintenance and installation of Update 1.41 from 07:30 GMT to 12:30 GMT.
14:30 + a késés/szerver összeomlás/stb -
Caterpillar #8102 Mire gép elé kerülök olyan 20:00 körül, Ti már túl lesztek egy agyvérzésen némi ideg összeroppanáson és társain. Valszeg a szerver sem fog menni nyitás után 20 perccel vagy 1 órát, de ha jól rémlik ez a WoT -nál sem volt másképp....
-
bgabor #8101 Elvileg ma 14:00kor nyitnak, és többé be se zárnak.
-
twi452 #8100 megadták a dátumot ha ettől eltérnek akkor jelzik mindig a hírekben is :)
azért ha nem megy minden simán ma az nem lesz nagy meglepetés :)
várható szerverborulás minden :D
de inkább gondoljunk valami szépre :D -
Nem vagyok WT-ben annyira otthon. Frissítéskor mikor szokott nyitni a szerver? -
Nazarov77 #8098 igen lehet és minden marad -
bgabor #8097 Akkor lehet már prémium tankokat venni, megmaradnak? -
Dagohun74 #8096 Jó kis video kedvcsinálónak is tökéletes.