War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a csóka ment körbe tegnap, talán ma is fog :)
http://www.youtube.com/watch?v=J4HXYvVbj04
http://cybergame.tv/jetset/
http://www.youtube.com/watch?v=l3W9FmUFF1s
az, hogy mikor mutatnak wt-t ne kérdezzétek....lehet soha :D
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Mondjuk FRB-re kíváncsi vagyok mert AF-ben csak belsõ nézet van amihez a legtöbb gép fülkéjét megcsinálták - kivéve pár attacker és a bomberek maradtak ki - na most nem tudom hogy a harckocsik belsejét is le fogják e emiatt modellezni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
8-tól indul a buli, valószínûleg lesz stream is újra és ma már lehet nyomatni a tankokkal úgyhogy várjuk az infokat :)

A feladatot meg kb lehetetlen teljesíteni. A földi erõk kiszórásával nagyon ritkán dõl el a csata. 95%-ban az a vége, hogy valakinek elfogy a gépe. Az eventek lényege amúgy is az, hogy ne legyenek tápos gépek a csórók ellen.
Tudod milyen térképen milyen gépek jöhetnek szembe. Ez szerintem nagy elõny ahhoz képest, hogy az adott nemzettel besorsol valami térképre, és jöhet +/- 3 tier távolságból bármi (mondjuk itt akár egy 2 fedelessel is lelõhetsz akármit, nincs olyan mint a másik tankosban, hogy egy T1 egy T3 ellen már esélytelen. Régebben volt egy event, hogy T1-el kellett áthúzó jetekre lõdözni, és aki lelõtte kapott egy nyalókát (GE-t amúgy)).
Tudni kell, hogy a géped mit tud, és úgy kell játszani. Egy Me410 az romboló gép volt (nem véletlen hívták németül Zerstörer-nek), bombázók ellen. Lomha lõszeres vagon. A legtöbb "casual" játékos nem ért a gépéhez, nem tudja miben jó, csak repül, aztán néz mint a luki nyúl, hogy meghalt. Régen az USA oldal pl folyton kb 2 km-re emelkedett csak, a németek meg vígan BnZ-zték õket. Ment is az anyázás, hogy OP németek :)
Aztán megtanultak emelkedni az amcsik, azóta nehezebb a dolguk a németeknek is.
Szal ez nem olyan, hogy a csapat fele kempel egy bokorban, és reménykedik, hogy nincs spottolva :))
A tankoknál ha nem egyszerûsítik az irányítást, akkor minimum 2 játékos de inkább több kell majd /típustól függõen/ egy-egy tankba. Ebben az esetben ugye a lövészen és sofõrön kívül nem igazán lesz élvezetes hely a tankban, hacsak nem a parancsnok posztja. Ezért úgy gondolom vagy lesz valami egyszerûsítés, vagy durva skilleket kell majd kifejleszteni, ha egyedül akarunk egy tankban eredményeket elérni.
Igaz csak offline, de játszogattam egy idõben Tiger vs T-34 fantázianévvel ellátott tankos remekkel. Ott a botok ellen sem volt ám egyszerû a sofõr, a lövész és a parancsnok pozíciója között ugrálni.
Az árkád és a komolyabb módok között viszont lehet sok minden amiben eltérhetnek, mint például a ballisztika, a fizika, a láthatóság és biztos vannak még ilyenek. Dehát a játék fejlesztõi nyilván nem csak pár percet agyaltak ezeken mint mondjuk most Én. Bízom benne hogy jó dolgokat találtak ki és hoztak össze :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha az egyik fél több bombázót visz, a másik több jó vadászgépet, akkor kb. eldõlt, hogy a vadászgépeket preferáló csapat fog gyõzni.
Harckocsisra fordítom a problémát: hiába lesz elõre meghatározva, hogy pl. Harkov-nál milyen harckocsik fordulhatnak elõ a két oldalnál, azt továbbra se súlyozza, hogy milyen harckocsikkal jön a két oldal. Ha az egyik oldal csak felderítõ-könnyû harckocsival jön, a másik meg tele van nehéz harckocsikkal, akkor a játékmódtól függõen elõre eldõlhet a csata már a csata kezdete elõtt. Igen, lehet mondani, hogy akkor ésszel kell játszani, de ez nem vígasztalja azt, aki zsínórban veszít, mert a játékostársai nem az adott szituációnak megfelelõ taktikát követik.
Ez pedig nem csak a játékosok hibája, hanem a játékfejlesztõké is, hiszen nem törekednek arra, hogy a két oldal ereje valahogy balanceban maradjon. Persze ez nagyon sok változós dolog, kezdve a már említett jármûbalance-tól a játékosok skilljének balancáig...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Cifu-nak igaza volt abban, hogy a random meccseken az MM-által kreált pályákon kicsit szerencsétlenül alakulhat a gépek szerepkörébõl adódó elõny(!) és hátrány is. Viszont az új peccsel bejött "történelmi" Eventekkel teljesen új alapokra helyezték a játék nívóját, megmondják hol, mennyi játékos, milyen gépekkel mehet. Így valamelyest bele vannak kényszerítve a játékosok egy elõre felvázolt helyzet megoldásába és nem egy teljesen az ad-hoc match maker dönt.
Mint már említettem, azért nincs a wotban az ágyúknak úgymond teste, mert a játékosok többségének meghaladná a szellemi képességeit az, hogy még arra is oda kell figyelni. Ha megoldható például az, hogy az egyik játékmódban "testetlen" a löveg egy komolyabban pedig beakad a falba, akkor ezzel máris egy nagy adag szobanövénynek elmegy a kedve az élethûbb játéktól, és nooboskodhat az arcade módban :)
Persze lehet hogy ez szóba sem került, még nem tudunk semmit. De mindenképpen bízom benne, hogy a realisztikusabb játékmódok nem fognak majd bejönni a sok 2 bitesnek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megvettem, mert az eventeken az eddig szerep nélküli torpedóromboló, zuhanóbombázó teret nyert. Élveztem velük menni, pedig fighter párti vagyok. Tovább fejtve nem alaptalan gondolat, hogy a német heavy ág teret nyer a megfelelõ Eventen. Pláne hogy a játék WvW módra van tervezve, ahol az attackerek nem igazán egymotorosok ellen fognak menni, hanem bomber vagy földi jármû.
Arra bevinni, hogy talán ha szerencséd lesz akkor a játékosok között lesz 1 vagy 2 bombázó tényleg felesleges :)
Nem értek egyett, például a Me-410 esetében hiába a magas tier és az amúgy erõs fegyverzet, sem manõverezõképesség, sem emelkedõképesség, sem végsebesség tekintetében nem versenyképes az azonos tier-û egymotors gépekkel. Cserébe a javíttatás és megvétel nem nagyságrenddekkel könnyebb.
Szóval akadnak ott is problémák. Ezt pedig a játékosbázis a szokásos módon egyenlíti ki: nem használja azokat a gépeket, amelyek feltûnõen gyengék a saját tierjükben...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szerintem ma már nem egy nagy szám a gépem.
CPU > Intel i5-760 (3.3GHz -re húzva)
VGA > ASUS EAH6870
RAM > Kingston HyperX 4GB DDR3 (1600MHz -en)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Someone enter in the PzIV in the Wt booth and shoot down the Wargaming pickup please! (igromiren ugye van WTnél egy kiállított Panzer IV)
WoT: Nishizumi77
A startkor nem szabad extrém elvárásokat támasztani, mert csalódás lesz a vége. Arra is fel kell készülni, hogy nem nagyon lesz casual barát az arcade ellenére sem, és ha próbálnak valamennyire történelmileg hûek maradni a gépekhez az elkerülhetetlenül kis unbalanszot fog bevinni a játékba. Én a WT:AF-ben azt tapasztalom, hogy realizmus felé hajlanak inkább a fejlesztõk annak ellenére, hogy a bevétel az árkádból jön.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
(trololo)
Pl én. Eddig a wot-al toltam, de most fogom magam és délután beregelek a WT-be. A wot-os játékos társaim és személyes barátaim is remegve várják WT:GF indulását.
Szerintem nem vagyok egyedül. ;)
Nagyon sok barátság kötõdött ezalatt a pár év alatt a wotnak köszönhetõen,remélem a WTGF-el tudom folytatni....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az az átlag 25ezer online ember aki mindig tolja a repülõst kb 85-90%ban tankozni fog plusz még ugye a jó ég tudja mennyi új ember csábul be :D
100GE, az olyan 300ft. Egy nap szabi spórolást megér :)

Igazából nincs olyan amit nagyon utálok, úgyhogy akármilyen frb event van tuti találok magamnak tetszõ gépet :)
Mostanában sajnos nem jut idõ igazán repkedni..aztán majd ha jönnek a tankok akkor aztán még kevesebb lesz mert már nagyon kíváncsi vagyok rá :)
tankos gameplay elvileg holnap lesz csak az expón
Még nem világos nekem teljesen milyen módok lesznek és mikor de mondták szerintem, hogy lesz olyan hogy csak tank vs tank, meg ugye a közös ahol lehet repülõ is és tank is nálad. Vicces volt ahogy a vidiben mondták hogy miután kilõtték a tankodat visszamehetsz bosszút állni rajta akár egy bombázóval is azon aki kilõtt :D
WoT: Nishizumi77
720p-re butítva meg ezt még bandicammal vettem fel replay-bõl úgyhogy az megevett egy adag fps-t :)
szóval a motor elég szépen muzsikál, saját bevallásuk szerint kenyérpirítón is elfut, jobb gépeken meg lenyûgözõ :D