37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szpecnyaz
    Mondjuk a Pz IVC + HEAT kombó már öli a T34et :P.
  • joe38
    Az tény,hogy az M4,T34-es giftekkel elég nagy előny játszani,igaz nekem is van giftem a legkisebb csomagból.Ugyanakkor,ha már valaki pénz áldoz a játékra,akkor talán elvárhat valamiféle plusszot,de a fene tudja.
  • Trucker39
    Egyenlőre játszhatatlan számomra a dolog. T-34 proto vagy M4 egylövésest játszik bármelyik tankommal és sajnos minden csatában. Kicsit kezdem elveszíteni a kedvem a játékkal kapcsolatban. Mi a fenének kellett ezeket a kipróbálatlan ajándék szarokat bedobni a játékba?
  • stork13
    Így indult a WOT is. Minden tele volt premium M6-tal, M4-gyel meg a kicsi A-valamennyivel. Aztán a népek amikor felértek abba a tierbe akkor kikoptak mert a normál tankok agyoncsapták őket, illetve jöttek jobb premium tankok.
  • Trucker39
    Mások játékát meg tönkre teszik a Giftes tankok... remek.
  • Gottfried
    Újabb csata az M4-el.Még tankot sem vesztettünk. :)
  • Gottfried
    Nálam a jobb gomb a sniper nézet a középső a zoom.Míg billen volt,sokszor mellényúltam ami néha az "életembe"került.
  • Maala
    Controls, View Controls, ott Toogle View (4.), meg Zoom (1.).

Nézegesd végig őket.
  • Gottfried
    Tedd a zoomot az egérre,sokkal hatékonyabb mintha a billen van!
  • flashpointer2
    intel hd graphic-el nem nagyon érdemes semmit sem kezdeni, most jött ki a 15wattos amd AM1, tizenpárezres prociban olyan szintű apu van mint a legjobb inteles.
  • Gottfried
    Még a type sem volt ilyen brutálisan OP! Basszus,már a tüzérséget sem használom vele,olyan durva.Piszok gyorsan lő,mindent átvisz ami szembe jön,alig sebzik,gyors.....
    Élvezzük ki míg nem nerfelik vagy nem teszik fel rank3-ba.Oda jobban illene.
    Eddig minden csatámat megnyertem vele. :)
  • Sith
    (csak megjkegyzés unlockolni kell, de ott a magyar felségjelzés is)
  • pirdi
    Köszi, ezek nem reagálnak és egyenlőre nem is találom, hogy hol kell beállítani.
  • PiciPanzer
    Szerintem "v" az alapértelmezett és jobb egérgombbal tudsz zoomolni.
  • pirdi
    Helló. A tankoknál a sniper módot mivel lehet elérni, mert egy másik gépről átmentettem a beállításokat, a repcsis jó is de a tankosnál nem működik. Ráadásul az oroszok automata, a németek manuális váltósok.
  • Maala
    De tényleg, hogy lehet ezt kilőni szemből? Egyedül azt tudom csinálni, hogy szétlövöm az ágyúját, oszt elhagyja a tankot a barom... De kilőni lehetetlen szemből T2-ben ülve is.
  • bgabor
    BT-7el menve most jött szembe egy Sherman trió, olyan Type59 fíling. Remélem gyorsan javítják.
  • bgabor
    Tekintve hogy a HD2400-as egy belépő szintű kártya volt úgy hat évvel ezelőtt, ez nem meglepő.
  • patchaou
    HD2400-al elfut, de ezel így nem egy nagy élmény. Ultra lowon nagyon csúnya és ha nagy az akció, akkor 30 fps-ről leesik 10 körülire.
  • robgros
    Az azért szép, hogy pont a várt részleggel nem tudok mit kezdeni.
  • flashpointer2
    Mikor kiakartam próbálni az intel HD2500-at a prociban kivettem a dvgat és mikor elindítottam a játékot ugyanezt az üzenetet kaptam, de még a menüig sem jutott el hanem a launcher után egyből. Próbáltam utánakeresni de nem találtam megoldást.
  • robgros
    Van egy jókora problémám és érdekelne, mit lehet ilyenkor tenni.
    A repülős csatákat el tudom indítani, de a páncélosokból rendre kidob azzal az üzenettel, hogy graphical error, outdated graphic card.
    Intel(R) HD Graphics kártyát használok.
  • flashpointer2
    fejlesztési tábla: balfent a németeknél meg az oroszoknál és utána jobblent kiválaszod hogy tank és play.
    Amúgy a nyitott járműveknél az emberekkel mi lett nem úgy volt hogy az is jön?
  • zsolti123456
    Hallottam hogy mától kezdve Open Beta van azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet átmenni a repülős részről a tankosra a válaszokat előre is köszönöm! :D
  • Gottfried
    Ez a Kurszk mekkora egy fun map lett!! Eddig is jó volt de így hogy végre rendes csapatok vannak(az előbb 18 vs. 18 tank volt) egész más mint amikor csak 4-5 játékos volt.A fasorok is dobtak rajt.Kár hogy csak ritkán adja.
  • Maala
    Tank controllnál átvált Simplified Control-ra, legalábbis nekem az segített szerintem.
  • Nazarov77
    Manual sebességváltásról hogy lehet automatikusra kapcsolni? Nekem mindig is automatikus volt, de egyik haverom most kezdte a játékot, és neki manuálisan van alapból RBn.
  • Maala
    De tényleg, ezek a prémek brutálisan erősek. :D Ilyen CBT-ben nem volt. :D
  • Gottfried
    Német oldalom meg M4 horda :D
  • Angelus1991ster
    Hetzert valaki próbálta?
  • Nazarov77
    Én már igen, sőt van rosszabb is T-34 prototype horda.
  • JethroHUN
    PanzerIII -mat akartam írni. Az L-el mentem a legtöbbet. Valami iszonyat erős volt. Van olyan érzésem, hogy most fordult a kocka, mert az oroszt is elkezdem, de reménytelen volt vele a játék.
  • JethroHUN
    Akkor biztos a PzIV C a szar. Előző patchtben a PzII ágon játszottam.
  • Torzonborz
    Nem akadtatok össze T-50 hordával. :)
  • Gottfried
    Hát én eddig 4 csatát mentem ma némettel simben és mind a négyet fölényesen nyertük.Nekem nem tűnik nerfnek,bár lehet hogy csak jó szériám volt. :)
  • Mnemomic
    Ok köszi volt ilyen gyanúm :)
  • JethroHUN
    Csak szerintem lett szarrá nerfelve a német?
  • twi452
    biztos nincs elég 1-es szintű tankod még
    bal oldalon ott van, hogy mennyit kell kifejleszteni h a következő szintre tudj menni
  • Trucker39
    Addig az is lesz míg szükséges számú I. tankot ki nem fejleszted. Jelen esetben 4. Ezt amúgy látod is a fejlesztés bal szélén.
  • Mnemomic
    A 2. szintű tankokra azt írja hogy locked. Most valamt ki kell hozzájuk fejleszteni vagy pedig jelenleg nem elérhetőek?