War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem itt a wot-al ellentétbe nem a prém tankon gyűlik az xp hanem a fejlesztett tankba megy,pl a t34 100-al szerzett xp mondjuk az IS2-be megy ha azt fejleszted
a tech treen.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

ami plusz fejlesztési pontot megtermel a prém tank az egyből megy a fejlesztés alatt lévő tankra, nem kell átváltani, ha a prém tank mellet van prém fiók is és mész egy jó kört akkor akár 10.000 rp-t is összelehet szedni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

"All premium vehicles allow you to earn increased Research Points and Silver Lions for each battle and comes furnished with all available modifications. " - Itt a lényeg.Nem kell tovább magyarázni.

sith7
No offense , de akkor itt mi az értelme a prémtankoknak , ha a kreditet nem tolják úgy, mint a wot - ban ?
RP pontot gyűjt, és gold - ért át lehet váltani, ennyi ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Cobra.
Itt egyébként a pénz meg annyira nem számít (ha nem akarsz az elején nagyon RB vagy SB meccsre menni, mert azok gyenge teljesítmény mellett viszik a pénzt, nem hozzák). RP (kutatási pont) ami kínkeservesen jön jó ideje. Új tankok meg egyre drágábban jönnek ki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sith7
köszi a választ

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

PLaci
Tankonként változó, valamivel több, de nem többszöröse.

Pl.:

Br 1.x (itt egy többet számít pár 10% 😄)
NbFz. - 40% (prém)
Sd.Kfz. 140/1 - 20% (prém)
Pz.II DAK - 40% (prém)
Pz.III B - 10% (Reserve, ingyen javítás)
Pz.IV C - 20%

BR 6.7
T-34-100 - 180% (prém)
Tiger II (H) Sla.16 - 200% (prém)
Tiger II (H) - 140%
Ferdinand - 150%

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

sith7
köszi a választ

itt - a wot -tal ellentétben - tényleg nem hoznak több kreditet a prémtankok ?

mivel ez egy ruszki játék így egyértelműen az ő tankjaikkal kell kezdeni, németekkel nekem kellet majdnem egy év(kis túlzással) szenvedés mire meglett a leo1, a ruszkikkal meg 3 hónap alatt elértem tier5 tankok fejlesztésének a lehetőségét.

ezeket a prém tankokat érdemes a ruszki fán beszerezni: kv-2 zis-6, t-34/85E, t-34/100, t-44/122, js-6.

sith7
az van a tulajdonságokhoz írva, hogy pl.: 200% "lions"

akkor itt csak a prémium idő ad több kreditet ?

az rb több kreditet ad, mint a sima arcade battle ?

Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.14. 17:26:32

PLaci
A prém tankok alap esetben csak extra RP -t adnak, hacsak nem egy OP prém tankról van szó. 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

sith7
Sziasztok

Nemrég kezdtem, melyik nemzetet / tankot ajánlanátok ?
prémtankot amelyik jól hozza a kreditet ?
itt is a legmagasabb szintű prémtankok csak a nyerők ?

én nem próbáltam a csalásokat nem vagyok rájuk szorulva, de énszerintem ha egy játékmódnál működik akkor miért ne működhetne a többinél is?(annyira azért a játékmódok nem különböznek egymástól) RB-hez is volt marker régebben, meg ha jól emlékszem sim-hez is volt nagyon régen kísérletezés céljából.

Sherman0070
RB-ben mióta működnek ezek a csalások? Úgy tudtam AB-n kívül nem működik.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kályha
A mostani leárazásban beruháztam a T20-asba, nem bántam meg. Mozgékony, jól pattint, és általában egylövésez mindent, még IS-1-et is (kupolán). Hasonlít a T-34-ekre, csak használható lövegsüllyedéssel. A két legnagyobb erénye mégis inkább a tolatás és a kis méret. Talán csak a Tiger, ami gondot jelent neki, 5.7-en viszont nem megy olyan sűrűn.
A cél a T92 lenne, Lomilacko videóján nagyon megtetszett az a talán még tanknak sem nevezhető valami. A Shermanokat egy az egybe kikerülöm, a hideg kiráz azoktól a konténerektől.

PLaci
Event: Floats!
Juhé! 😄 \o/

Sajnos sok az über-brutál OP BV 238, ráadásul maxra GAYpal -ozott gunner skillekkel. <#rinya>

Kályha
Feladtam a japán AF fejlesztését. Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól, mennyire elképesztően ocsmányak azok a gépek.

"de talán jobban be lehet célozni a részben takarásban lévő járművet is."
vagy elég ha egyszerűen csak kikapcsolod a tereptárgyakat... (01:05 kezdődik a varázslat)

Cobra.
Ez hogy látszik minden jármű felerősítve, ez sajnos megoldható kliens oldalon. Nem aimbot, de elég komoly előny még árkádban is, mert jóval hamarabb észreveszi az ellenséget. Persze a tereptárgyakon nem lehet vele átlőni, de talán jobban be lehet célozni a részben takarásban lévő járművet is.
Egyébként szerintem minden meccsen van legalább 1 ember, aki ilyet használ.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2017.05.12. 20:06:00

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Savaran
Nem dehogy, csak felvetettem lehet a gajdzsinék csalással játszanak, nyilván tudom nem, de hatalmas lenne saját játékukkal csak csalással tudnának játszani, mivel elméletileg szerver oldalon lehet csak hekkelni.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Kályha
Ezt most nem értem. Hülyeséget írtam?

Savaran
Gajdzsin account? <#taps>

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Kályha
Legalább nem ULQ-ban nyomja, azzal kimaxolhatná. A térképet én sem értem, pláne hogy a nevét fölötte írja, mikor kilövik (CoffeeSE). Szerintem vásárolt acc, mert 5000 csatával nem hozott béna statokat.

Nem úgy van, hogy a WT is szerver oldallal dolgozik, így csalhatatlan?

Fura Alak
Matt. <#falbav>

Gém restart után már megadta, de ez akkor is gáz.

Egy dolog azért zavar a Térkép miért van kitakarva !???
de a balfaszt még így is kiszedik XD nem nagyon tud játszani a WT-vel még úgy sem hogy csal xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

de ugye nincsen csalás a játékban...

Kályha
A Fiat G.55 a Luftwaffe szerint "the best Axis fighter" (wiki). Nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg ha megkapja a három darab MG151-et, vagy a későbbi példányok a Merlin motort.

a legvégén szétröhögtem magamat XDD

Fura Alak

Unfortunately, task can be too hard for some of our players and they even bought BM-8-24. So we added another task for BM-8-24 owner: make a win in event and you will get "Katyusha"

Sok fakezű még az eventen se tudott 5 kill -t összehozni, így most már egy győztes event csatával is megkapják a Katyusát. <#falbav>
(Nekem event nélkül max 4 kill jött össze, eventben meg a 2. csatában meglett az 5.)

<#eljen> nekem is meglettek az eventes gépek + a bónusz katyusha is, ha esetleg elkerülte volna valakinek a figyelmét akkor jobb ha tudjátok a katyushának is van "Hydropneumatic suspension" beépítve amivel lehet előre hátra billenteni a járművet.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.07. 19:33:18

PLaci
<#gun>

Először nem értettem mért piros a háttere.

A speciális event nélkül nem lett volna meg, a BR 3.3 -as tankoknak még az oldalát se vitte át, ráadásul mindenki számára oneshot.

Kurva jó ez a viktor nap esemény. 140000 SL-ből kihoztam egy 30% villanykörte meg egy 30% SL növelőt.
Volt olyan csapatom, hogy kilőttem négyet, miközben egész idő alatt tartottam egy zónát, míg a többiek közül a második lőtt egyet + foglalt egyet, a maradék abszolút nulla.
Kályha
Mi ez az új ficsőr? Mind a három gépet lenullázom, erre a hangárban 4 perces tiltás fogad, mintha dezertáltam volna a csatából.
Ennyi wingmant amúgy 1.0-1.3-as japókkal még nem szereztem, volt meccs, ahol 0 kill 17 assists. Szinte művészet 7.7-esekkel leszedni valakit, 3-4 killt már pezsgővel ünneplek. Szerintem hatékonyabb lenne, ha a cockpitből kihajolva üvöltenék az ellenre, hátha zavarodottságában lezuhan. Valamiért mindig élveztem az 1.0 AB-t, tiszta őrültek háza.

Savaran
Haha gájdzsinn 😊 Jó játékot! Akkor 2 hétig wór thándör helyett, most Company of Heroes 2 lesz a soros!

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.05.06. 17:19:44

az elkövetkezendő néhány nap csak ebből fog állni...

Savaran
Már tudom mi hiányzott az életemből!

na még a mai napot kéne túlélni és meglesz az OP yak meg a fat cromwell...

Esetleg alakíthatsz egy squadront, amiben csak te leszel, és így egyedül leigázhatod a világot. Te leszel Dr. Squadron!

"Szociálisan retardált egyének, mint én"

angelus1991ster.blogspot.hu

Kályha
Jól értem, hogy a WWMod-ban csak squadronok vehetnek részt? Szociálisan retardált egyének, mint én, sorba sem állhatnak? Ez így <#levele>

World War Mode

jééé hogy lehet ez??? végre valahára erről is kaptunk valami infót, nekem instant skip.

Fura Alak
IS-2, ISU-122: <#finom>
Ez a map: <#rinya>

Robertoo21
ezzel a problémával szembesülök napok óta. Zöld az indikátor lövök és semmi...el sem találja...persze onnantól már oneshot vagyok és egyből kapom torokra...

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

PLaci
Jah.... Tigris Tigrisnek farkasa, az előbb simán átlőtték 88mm PzGr 39 -el a Tigrisem lövegpáncélzatát. Ha én lőnék oda, akkor 100% bounce lenne, még PzGr 40 -el is.
Volt, hogy bejött egy PzGr 40, és olyat robbant, mintha PzGr 39 lett volna......................

De ma eventen kívül is volt egy olyan, hogy egy Sherman seggét célozva méterekkel véti el a célt..... <#falbav> Rámfordítja a tornyot, és kilő.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 23:06:00

eventezel gondolom? 😄

PLaci
WTF..... folyamatosan az megy, hogy hiába lövöm seggbe az ellent, mintha mi sem történt volna.

Áll a Panter nekem háttal:
1. seggbe lövöm: Radiator befeketedik, nem gyullad ki.
2. seggbe lövöm: Fuel tank befeketedik: kigyullad.
Kicsit megindul, eltűnik a sarkon, én utána, 3-4 (!!!) másodperc után meglátom: dobott egy 180 -at!!! WTF?!?!?!?!?!? Oneshot -ol.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 20:25:25