37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #34508 Szerintem meg tök m1.. valakinek oroszosan, valakinek magyarosan és valakinek meg angolosan esik jobban.. -
#34507 OFF: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nemazé' de a játékban lévő Object -eket ki a faszom találta ki hogy Obdzsektnek kell ejteni?! Ez egy szovjet tank, oroszul объект - kiejtése ,,ábjekt,, !!! Hol van ebbe dzsé? Sehol! Gyerekek há' tudjuk már kiejteni normálisan a kibaszott tanknak a nevét.. Csak az angol nyelvűeknek obdzsekt, DE mi magyarok vagyunk, magyarul pedig objekt! Nem? De! Akkor meg? Mennyivel könyebb egy magyar ajkúnak kiejteni azt hogy objekt mintsem obdzsekt.. Így is mindenből az angol nyelv folyik, tömérdek szót átvettünk, amit nemértek miért.. Van egy saját nyelvünk, akkor azon beszéljünk már baszdki.. Ennyi!
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2017.09.18. 11:18:53 -
xmanhun #34506 ma lesz frissítés!!! :) -
#34505 Bocsi a helyesírásomért csak telefonról irok es közben dolgozom. -
#34504 Na végre sikerült megvan a Chieftain MK 5. Most mar igazán jöhetne a patch :D de remélem az hasznosabb lesz mert ezek amilyen jol neznek ki... Minden atuti belovi mindenütt lőszer :D igaz átvisz ez mindent de sutty ki is megy a tabkbol. Ahogy néztem dev szeron új loszert is kap majd de abban sem sok robbanoanyag van. A tornya erősebb élsz ott kapott csak kompozit pancelt. Persze a T64 et meg az mk 3 ál gyakorloba se bírtam atloni ugy rendesen :D a kpz 70 az megy mint állat meg jo h raketat is ki tud lőni azzal meg a kalóz falabat is kilovik szerintem ga elfogyott a lőszer :D -
#34503 Old warriors at rest -
#34502 Vajon az eredeti motor lett felújítva benne? -
Kissssss0 #34501 mindig jót röhögök az ilyen marhákon akik otthagynak minden szirszart az ágyú környékén, aztán meg csodálkoznak hogy repül minden szanaszét XDD -
#34500 7.5 cm Pak 40 -
CHaooSS #34499 MBT-70re lőttem párat testdrive-ban, de 800m-ről T62 alap lőszere lazán beüti a tornyát..... nem valami biztató
Az meg mégkevésbé, hogy M50 ontos és T114 még mindig 6.7-be van..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.16. 21:50:07 -
fighter_hu #34498 Szeptember 16. 21:00 és szeptember 17. 09:00 között dev szeró
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.09.16. 20:54:56 -
BaleniX #34497 Megoldódott, lényegtelen... -
BaleniX #34496 Gondom van a bejelentkezéssel. Másik eszközről jelentkeznék be, már vagy 6x próbáltam belépni (új jelszóval, ellenőrző kóddal), de az ellenőrző kódot sehogy sem akarja elfogadni, mert kiírja hogy "Connection error, Incorrect Google Authenticator code"
Valakinek valami ötlet hogy mi a gond? -
#34495 Végre már hivatalos :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #34494 -
CHaooSS #34493 legalja az 17-ből 15 verség .. most volt pár win, de szerintem megint hanyagolom a németeket egy jó ideig
Unfair matchamking nagyon sokat hozzátesz.. szóval 7.0 amcsi-szovjet-brit ellen kb. esélytelen... aztán meg amilyen játékosok vannak.. borzalom komolyan.. 5.7-től 8.3-ig kb egy rakás szart nem ér a német nemzet
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.16. 00:38:30 -
fighter_hu #34492 Uhh az kemény játékélmény gondolom az egekbe van . -
CHaooSS #34491 Ru 251 winrate , talán 12%
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Görgethetnék tovább ,de ugyan ez.....
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.15. 23:27:33 -
fighter_hu #34490 Megszereztem a kicsikét
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34489 sok minden miatt..... -
Kissssss0 #34488 ja vannak... van olyan is hogy 5 évig kellene folyamatosan loggolni be a játékba hogy megkapd, na azt hitem hogy lefordulok a székemről mikor megláttam... elmehet gazsi bá melegebb éghajlat felé. -
BaleniX #34487 Nem is tudtam hogy vannak azok :D
Akkor vasárnap még nem nulázza? -
CHaooSS #34486 Tegnapi devserver fail után remélem ma este újra nyitják.. reggelre nem ígérték ,hogy megcsinálják, de remélem ma estére már csak megoldották
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.15. 18:08:40 -
Kissssss0 #34485 2 nap kihagyás után kezdi újból az egészet, kb lehetetlen beszerezni azokat a nyavalyás veterán matricákat... (már ha azokra hajtasz.) -
BaleniX #34484 A Daily Reward hány nap után nullázódik? Csak mert csütörtökön léptem be utoljára és majd csak vasárnap tudok belépni. Már 50 napon túl vagyok, sajnálnám ha nullázná. -
CHaooSS #34483 Úgy látszik mégis, most jöhet a Maus :D -
Kurfürst #34482 Neeeee. Tuti #fakenews. Olyan nincs hogy egyetlen német harckocsi nerfelésére kitalált bohóckodásból visszavettek... -
Valka #34481 Szkeptikus vagyok abban, hogy ez jó lesz. Tuti meglesz a böjtje - ez volt az első ami eszembe jutott. És mi lesz a Porsche verzióval?
Pz.III Ausf. E/Ausf F:
Újabb 3 hátrameneti fokozat hozzáadva és az áttétel beállítva.
Sebesség beállítva a 3000 rpm-es motorfordulatszámnak megfelelően.
Végsebesség 67-ről 71 km/h-ra növelve, tolatási sebesség 12 km/h-ra növelve.
Szívesebben látnék egy olyat, hogy - Pz III hintaló effektus mérsékelve. -
fighter_hu #34480 És gyorsan le is lőtték :( -
fighter_hu #34479 frissss hír nyitva 22:00től -
#34478 jaa köszönöm. hát elég félreérthető ahogy írta, másképp is mondhatták volna :D van ahol esetleg lehet tudni hogy mikor lesz nyitva? -
fighter_hu #34477 Mert most nincs nyitva. -
#34476 nekem ezt írja ki:
Error 8000100B: Game is not activated for this account.
This error occurs if you try to connect to the DEV-server with an account that does not have this access. If you have access to DEV - please check whether you are using a correct account.
If the problem presists, please, contact our Support Team. They will help you with this issue.
régen voltam már dev szerveren sőőt még a tankos zárt teszten is voltam most meg nincs hozzá jogosultságom? miért? -
CHaooSS #34475 Reduced armour modifier was removed from all tiger 2 variants
TÖRTÉNELMI PILLANAT!ű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.14. 17:38:33 -
CHaooSS #34474 dev server frissítés, na lassan elérjük azt a 9.0-át..
MBT-70/KPZ-70 BR 8.3 ---> 8.7
T-64A BR 8.3 ---> 8.7
Chieftain Mk 10 BR 8.3 ---> 8.7
M60 RISE BR 8.3 ---> 8.7
BMP-1 BR 7.0 ---> 7.3
még valami
100mm and 122mm russian cannons (D-10, D-25 and others)
APDS
ballisticCaliber:r=0.08 ----> 0.052
122mm HEAT
removed line ballisticCaliber:r=0.01
cumulativeDamage{
distance:r=5.5 ----> 7.5
damage:r=300.0 ----> 350.0
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.14. 16:39:12 -
Kissssss0 #34473 nekem is sajnos kimarad most ez... -
#34472 Na erről a La-174 azonnal le is mondhatok, nem hogy t5, de t4 repcsim sincs az oroszoktól...... -
Valka #34471 Biztos jó.... csak rossz nézni. -
#34470 Én játszottam vele, a gépek mozgása egész jó, de az AI sokszor csak áll egy helyben, és nerm csinál semmit. Plusz a T34-esek volt, hogy 1 km-nél is messzebbről kapták ki szemből a Tigrisem egy lövéssel, pedig még be is volt kicsit forgatva. És kb ennyi, nem találtam benne más tankokat, unalmas volt, kb 2-3 próbálkozás után töröltem.
Ez viszont k*va jó volt:
Steel Fury
Még vezetni is élmény volt benne, csak itt sem volt sok content, mondjuk készültek hozzá mod-ok. Egy fasza kis szimulátor, akkor nagyon realisztikusnak tűnt (lehet még miindig annak számítana), nekem nagyon bejött. Kidolgozott beltér a gépekhez, lehetett bent is körülnézni és onnét irányítani a tankot, a csatákban volt gyalogság is, stb. Mondjuk én tankszimulátorban még mindig a régi Panzer Elite-et tartom a kedvencemnek. Fos grafika, de nagyon részletes damage model, sérül meg fejlődik a legénység, rádión utasíthatod a szakasz többi tagját, kapsz új tankokat és nagyon jó küldetések voltak benne. Örök kedvenc.
Utoljára szerkesztette: Garou, 2017.09.12. 13:01:12 -
fighter_hu #34469 Én neki álltam :D erre inkább mondom azt hogy legalább dísznek legyen meg mint a su76 és m3lee duóra...
Amúgy gyak olyan mint a la15 stat alapján csak más a neve, de a yak30 kihúzása most vár egy plusz hetet :D.