War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tech treen.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
RP pontot gyűjt, és gold - ért át lehet váltani, ennyi ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Hide and fear, Cobra Commander is here !
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Pl.:
Br 1.x (itt egy többet számít pár 10% 😄)
NbFz. - 40% (prém)
Sd.Kfz. 140/1 - 20% (prém)
Pz.II DAK - 40% (prém)
Pz.III B - 10% (Reserve, ingyen javítás)
Pz.IV C - 20%
BR 6.7
T-34-100 - 180% (prém)
Tiger II (H) Sla.16 - 200% (prém)
Tiger II (H) - 140%
Ferdinand - 150%
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
itt - a wot -tal ellentétben - tényleg nem hoznak több kreditet a prémtankok ?
ezeket a prém tankokat érdemes a ruszki fán beszerezni: kv-2 zis-6, t-34/85E, t-34/100, t-44/122, js-6.
akkor itt csak a prémium idő ad több kreditet ?
az rb több kreditet ad, mint a sima arcade battle ?
Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.14. 17:26:32
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nemrég kezdtem, melyik nemzetet / tankot ajánlanátok ?
prémtankot amelyik jól hozza a kreditet ?
itt is a legmagasabb szintű prémtankok csak a nyerők ?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A cél a T92 lenne, Lomilacko videóján nagyon megtetszett az a talán még tanknak sem nevezhető valami. A Shermanokat egy az egybe kikerülöm, a hideg kiráz azoktól a konténerektől.
Juhé! 😄 \o/
Sajnos sok az über-brutál OP BV 238, ráadásul maxra GAYpal -ozott gunner skillekkel. <#rinya>#rinya>
vagy elég ha egyszerűen csak kikapcsolod a tereptárgyakat... (01:05 kezdődik a varázslat)
Egyébként szerintem minden meccsen van legalább 1 ember, aki ilyet használ.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2017.05.12. 20:06:00
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nem úgy van, hogy a WT is szerver oldallal dolgozik, így csalhatatlan?
Gém restart után már megadta, de ez akkor is gáz.
de a balfaszt még így is kiszedik XD nem nagyon tud játszani a WT-vel még úgy sem hogy csal xD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Unfortunately, task can be too hard for some of our players and they even bought BM-8-24. So we added another task for BM-8-24 owner: make a win in event and you will get "Katyusha"
Sok fakezű még az eventen se tudott 5 kill -t összehozni, így most már egy győztes event csatával is megkapják a Katyusát. <#falbav>#falbav>
(Nekem event nélkül max 4 kill jött össze, eventben meg a 2. csatában meglett az 5.)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.07. 19:33:18
Először nem értettem mért piros a háttere.

A speciális event nélkül nem lett volna meg, a BR 3.3 -as tankoknak még az oldalát se vitte át, ráadásul mindenki számára oneshot.

Volt olyan csapatom, hogy kilőttem négyet, miközben egész idő alatt tartottam egy zónát, míg a többiek közül a második lőtt egyet + foglalt egyet, a maradék abszolút nulla.
Ennyi wingmant amúgy 1.0-1.3-as japókkal még nem szereztem, volt meccs, ahol 0 kill 17 assists. Szinte művészet 7.7-esekkel leszedni valakit, 3-4 killt már pezsgővel ünneplek. Szerintem hatékonyabb lenne, ha a cockpitből kihajolva üvöltenék az ellenre, hátha zavarodottságában lezuhan. Valamiért mindig élveztem az 1.0 AB-t, tiszta őrültek háza.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.05.06. 17:19:44

angelus1991ster.blogspot.hu
jééé hogy lehet ez??? végre valahára erről is kaptunk valami infót, nekem instant skip.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Volt, hogy bejött egy PzGr 40, és olyat robbant, mintha PzGr 39 lett volna......................
De ma eventen kívül is volt egy olyan, hogy egy Sherman seggét célozva méterekkel véti el a célt..... <#falbav>#falbav> Rámfordítja a tornyot, és kilő.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 23:06:00
Áll a Panter nekem háttal:
1. seggbe lövöm: Radiator befeketedik, nem gyullad ki.
2. seggbe lövöm: Fuel tank befeketedik: kigyullad.
Kicsit megindul, eltűnik a sarkon, én utána, 3-4 (!!!) másodperc után meglátom: dobott egy 180 -at!!! WTF?!?!?!?!?!? Oneshot -ol.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 20:25:25