War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 fiatal srác volt akik soron kívül bemehettek a zárt szobába, tõlük jött pár infomorzsa. "Didn't say much except that it's miles ahead of WoT"-ezek után én már tényleg kíváncsi vagyok, mit is hoztak össze.
elvileg fél óra múlva már lehet videózni:

Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45, IIRC.

moszkvai idõ szerint most 14:10 van

WoT: Nishizumi77

nekem úgy tûnik, hogy egy orosz gaming site
kitelepültek oda aztán csinálják a saját mûsorukat 😊
Mondjuk akkor rendben, de pl. most is mutathatnának valamit róla a kijelzõn a hangár helyett 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mit is takar ez a jetset dolog? Valami felszerelés?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45
jetset.pro first impressions translation:
-Awesome
-Its a wot killer
-Very lifelike tank movement, work of suspension.
-Each player can call for arty support. Limited times per battle

Not really a lot of new details apart from arty support

nem tudom megerõsíteni se megcáfolni 😄
én is elfogadnék egyet emlékbe 😊
gondolom a két jetsetes már bent volt és most mondta el mit látott..😄
annyit vettem ki h ártilerri 😄
a szövegkörnyezet fontos lenne 😄
War Thunderes szatyor, holnap minden néninél olyan lesz a piacon 😄

Azt, hogy 14:45 után már a személyit elkérik és aki nem töltötte be a 18-at azt eltessékelik. Aztán megy tovább a rázás...
Szerintem délután már biztos, konkrét infókat lehet megtudni. Nem feltétlenül szükséges a videó.

Már csak kéne valaki aki le is fordítja mit mond a tankokról a tag 😊
na itt van újra élõben Angryskij Joesky a wt-nél 😊

http://api.cybergame.tv/p/embed.php?c=jetset&w=100pc&h=100pc&type=embed
az tény, hogy szerepel a war thunder és a 14:45 fent a futósávban de azt nem tudom, hogy közöttük mit jelent az a sok karakter xD

jetseten épp most is rázzák a csajok..😊
Talán lesz valami, de nem tudom mennyire hivatalos info "Next: Report 'War Thunder Ground Forces' 14:45 Russian Local time, which is in 1 hour or so."
a wargaming nem fogja feltolni yt-ra 😛 😄
Vagy csak valaki trollkodik.. majd kiderül 😊

Amúgy valszeg fog kikerülni pár videó a titkos szobából is. Google glass, mini kamera stb biztos van már bent 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Biztos lesznek beszámolók aztán 1-2 rendes orosz srác majd lefordítja ahogy a QA-kat is le szokták 😊
De legalább ha valami videós bejut a kipróbálásra, akkor ha gameplay videót nem is, de legalább valami beszámolót mondhat róla, hogy hogy is fog kinézni az egész...

fórumon ez volt "No tanks are going to be shown! At least not during igromir, acording to devs... -.-"
Most meg olyan "pletyka" van, hogy nem lesz hivatalos tank gameplay az expon csak utána következõ héten, hetekben. Állítólag dev mondta.
tiszta Howard BBT-bõl csak mojo nélkül xD
most komolyan, abban a cuccban szted mit várhatnánk tõle? amúgy õ Starhoof 😊

Mi ez a sok ember a színpadon, õk fognak segíteni a bohócnak meg a bûvésznek?

Még a pilóta is a csajokat lesi 😄

most találtak valami kamuverekedést 😄
http://api.cybergame.tv/p/embed.php?c=jetset&w=100pc&h=100pc&type=embed

a wt standot már körbejárták de hát semmi 😊 az orosz fórumon az admin elmondta, hogy titokszobában egyesével és semmi kamerázás fotózást nem engednek

remélem azért mert õk akarnak bemutatni mindenfélét maguktól profi szinten 😊
tankos VIDEÓ a háttérben!!!
Dobhatnál róla egy linket! 😄

orosz Angry Joe meg ismét úton van... megint csak a csajokra megy természetesen 😄
egy csaj meg a wg stand elõtt egy nagy piros gondolom WT-s zászlóval táncolt 😄
ezek jobban néznek ki, kb. annyival, mint a WT a WoT-nál... <#szeret>
ugyanez megy a wg standon is..xD
ott is csajok rázzák, nem akarnak ezek semmit csak csajokat hoztak táncolni xD
azt a kapucnis fószert tolják már arrébb... <#ravasz1>
leszarom a tankokat, ebbõl méééééééééég!!! <#eplus2>
Jogos, de kifejezetten erre vannak különbözõ weboldalak 😄
Torzonborz
végül is az se rossz ami most megy <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

orosz Angry Joe szerint 2 órás sor van már most a tankos "titokszobáknál" 😊
Megkérdezik, hogy õket beengedik-e külön vagy ha nem akkor este lesz tankos valami tõlük.

Az viszont lehetetlen, hogy ne mutassanak hivatalosan valamit az expon.. nem lehet tovább titkolózni mert felrobban a közösség 😄
Annyira imádom, hogy a német harckocsikat mindig úgy ábrázolják, hogy oldalra fordított toronnyal tüzelnek, miközben a Merkblatten határozottan úgy fogalmaz, hogy CSAK azt lehet tüzelõállásnak nevezni, ahol a harckocsi homloka az ellenség felé fordul.

a rossz hír, hogy állítólag zárt ajtók mögött lehet egyesével kipróbálni a tankos részt.. gondolom ott meg figyelni fognak mint az állat, hogy mit csinálsz
Tiszta Karácsony! Utoljára akkor érdekelt ennyire PC-s játék, mikor megkaptam a wot zárt bétájához a kulcsot.

Jebane má ezt a filmjüket, tankot akarunk 😄

Már csak egy fordító implantátum kellene 😊

állítólag 1tõl tournamentet szerveznek, remélem tankosat és sok sok gameplay lesz 😊
Torzonborz
Apa kezdõdik 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Majd csak megindúl már az a lavina! 😉

az expos wt fórum pörög mint az állat mindenki tûkön ül és várja a tankokat..😄D
hopp.. hivatalos élõ adás WTsektõl? 😊

http://warthunder.ru/ru/news/483-igromir-2013-zhivaya-translyaciya-ru

itt már csak lesz majd valami 😄
Nézem Jetset-et és a szakállas csávó feltûnt, náluk dolgozik, szóval, ha körbejárkál akkor ott mutatni fogják.
Otep, ott (tapasztalatom szerint, amibõl nincs sok) a parancsnokkal is egész jól el lehet irányítani a tankot, közben meg lehet pásztázni, csak tüzelés elõtt kell az irányzó nézetébe váltani.