37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • vajakos21
    Végre bejutottam Kurskra.Fák nélkül határozottan jobb volt. Távolról már nem igen lehet operálni.Kompenzàlták az orosz lövegek pontosságàt....
  • gezu1025
    Jó lesz ez. Nagyon nem kelett volna még kiadni, de ez van. Annyi javulást látok a béta óta, hogy sokkal több ember van. :D
  • ximix #8213
    Az OB váratlanul nem érinthetett ha emlékeim ne csalnak, másfél hónappal ezelőtt akarták az Angliai EGX Rezzed rendezvényre időzíteni.
  • Megamax
    osorszoknál a T60 hazsnálhatatlan semmit még az AI tankokat sem lehet vele sebezni
  • flashpointer2
    Pár óra játék és bele lehet jönni, csak rá kell érezni, megszokni a grafikát hogy lehet kiszúrni a másikat, a mozgást, mapokat megismerni stb
  • Angelus1991ster
    Nah asszem itt én is a noobok pártját fogom növelni. Wot kicsit könnyebb. Itt olyan mint a Battlefield-ben.
  • Trucker39
    No kérem szépen. A képen 3 db T-34 E "bőre szárad" Végre meglett a Pz IV F2.

• Megamax
    a su 122 es is oneshotolja oket gond nélkul
  • Nazarov77
    Panzer IV F2vel és Stug Fel ezekre a gift tankokra ott szakítasz lyukat ahol csak akarsz majd.
  • Amaymon
    Mennek a süllyesztőbe, mint a D-13? :D
    Rákapatnak pár embert aztán kuka.
  • Amaymon
    Nem engem is meglepett, alighogy kirakták az 1.41-et a teszt szerverre két napra rá bamm' open. Pedig sejtettem, hogy 1.41 hozza majd.

Még mindig meg tudnak lepni 1,5 év után, hogy mennyire hübelebalázs módjára tudnak sokszor cselekedni. Néha nagyon rossz, néha meg anyám' na ilyen fasza dologra nem számítottam.
  • gezu1025
    No, csak nem? :D Direkt nem kapkodtam el kezdést a tankokkal. Mit csinálnak a kicsi giftek? lol.
  • Trucker39
    Egy biztos. Ezzel a gift tank dologgal úgy fel sikerült a fejlesztőknek bosszantaniuk, hogy ha egyszer lesz végre akkora löveg a tankon, ami átviszi ezeknek a szemeteknek a páncélját, az összesre fogok lőni, mindegy ha saját, akkor sem érdekel.
  • bgabor
    Amúgy csak én érzem úgy hogy ez a tankos rész a maga négy pályájával (a kizárólag SBben elérhető Kurskot hadd ne számoljam már) és két játszható nemzetével marhára nem volt megérve még az open beta állapotra?
  • lexlutor
    kosz ezt mar banyaltam a wotban is. csak ezt szenvedd at, utana huu de jo lesz. semmibol nem tartana nekik beallitani egy flaget, h reserve vs resver csatak legyenek.
  • Amaymon
    Az MM nem lesz sokkal jobb, a gift-ek garantáltan elavulnak. Brutál nerfet kapnak vagy olyan plusz fícsört és játék elemet hoznak be pár peccs alatt, ami miatt a többi lesz jobban használható. AF-ben legalábbis ez történt.
  • Szpecnyaz
    Később már jobb lesz. Csak túl kell jutni a gift tankok rémuralmán.
  • Angelus1991ster
    WoT-nak is ez a gyengéje.
  • Angelus1991ster
    Ezeket csak CBT-ben lehetett megszerezni?
  • lexlutor
    nem hiszem el h telthazas szerveren reserved telejsen alap tankkal kell mar fejlesztett tankok kozott menni. semmit, de semmit nem tudok csinalni, csak szivni. ennek a ajteknak a gyengje az elbaszott matchmaker.
  • Trucker39
    Ugye tudja mindenki, hol kell megnagyobbítani a taktikai térképet? (Kis térkép jobb oldalt, mákszemnyi jelölésekkel)

• Maala
    Nem gáz, teljesen lényegtelen, hogy te vagy az, vagy más, úgysem lehet vele sokmindent kezdeni, ha nem adja be a guntrancsírozást a random. :)

Tisztában van vele szerintem mindenki, hogy ez nem a játékosok problémája. Annakidején a topic nagyrésze pont az ilyesmik miatt menekült el a WoT-tól, szóval szerintem ez egy rohadt vicces szitu... Már azon túl, hogy bosszant, hogy nem lehet fejlődni.
  • Thoryne
    Bocs, nem figyeltem a csetet, berserker módban voltam... felcsesztek repülés közben és muszáj volt kiengedni a gőzt >.>

Legközelebb nem bántalak... annyira.
  • Maala
    De, én voltam, akit az M4-ed elé rakott a drága random meghalni. :D Rá is kérdeztem, hogy az SG-s Thoryne vagy-e :D
  • Trucker39
    Gondolom, mint a repülős résznél. Ott régóta van. Szépen helyükre vannak téve. Aki akar, farmolgat velük.
  • Maala
    Kérdésem lenne, a battle rating alapján hogy osztja be a tankokat csatákba? Úgy próbáltam okoskodni, hogy a KV-1 Zis 5-nek már 1-el nagyobb a Battle Ratingja, mint ez a fostos OP M4, akkor ugye nagyon nem kerülhetnek egy csatába?
  • Thoryne
    Maala, egész véletlen nem voltál egy sárgás T-34ben úgy 10 perce Ash Riveren?
  • stork13
    Ez borítékolható volt és nem lep meg. :)
    Engem a jövőbeni sorsa érdekel, hogy itt milyen lesz a prém a normálhoz viszonyítva.
  • vajakos21
    Találkoztam Grlmz vel. 18 kill T70 el ,mind normál nem ai.(igaz a reserve tankjaink csak karcolgatták)
  • patchaou
    Azért reénykedtem mivel a repkedés 60-70-el megy és csak akkor esik 30 környékére ha minden szar mellettem robban :)
  • Gottfried
    Igen,azok.Reméljük gyorsan megoldják a fejlesztők hogy ne így legyen.Addig meg élvezze az extra kredit és xp gyűjtést akinek van.Nem adok neki 1-2 napot és megoldják.
  • Tusy
    - nektek mennyi fps van?
    -- laptopom nvidia 635 VGA kártyájával 7-10-16 fps volt az első csatán ahol ennek ellenére játszhatónak tűnt volna (már ha nem bénázom el), haladni azért jól lehetett. Tolatás az necces (2km/h) viszont előre fele néha rallys érzéseim voltak :)
  • twi452
    max 2 nagy update múlva a valódi helyükre pakolják őket és akkor már ugyanolyan lesz mint a "gyári" csak jóval több pénzt hoz :)
  • Gottfried
    Majd kialakul.Egyelőre ezek a kis "ajándékcsomagos" tankok nagyon durvál jók.Gyanítom nagy prém tankja meg még nem sok mindenkinek van.(bár lehet hogy tévedek.)
  • Trucker39
    Lásd egyetlen hozzászólással lejjebb. Van benn mos két premium tank, ami gyakorlatilag elpusztithatatlan.
  • stork13
    Itt a premium tank, hogy viszonyul a normálhoz? Ugyanaz vagy rosszabb (nem a credit és xp gyűjtés tekintetében)?
  • Gottfried
    Szerinted akkor mit kellene tennünk?

A Wotban csak akkor volt prémem ha nyertem valamin,egy t34 prém tankom volt hogy fenn tudjam tartani a nagy vasaimat.
    Itt sem fogok prémet venni és ezt a vasat is csak a CBT miatt vettem meg mert a wot már játszhatatlan volt és szerettem volna itt játszani.
    Na most,ha már megvan és kiderült hogy ilyen jó,nehogy már azért ne használjam(juk) mert OP.
  • Trucker39
    Én is szeretnék egyet érteni veled, veletek. Bejött egy csomó új játékos, nulláról kezdené, ha a Giftes urak méltóztatnák hagyni őket fejlődni. Az én szememben az első komoly baklövését a fejlesztők ezzel követték el.
  • Gottfried
    Egyetértek veled,remélem nagyon hamar feljebb teszik egy rankkal a sörmit mert így egy hentes.A játéknak semmiképpen nem tesz jót.
    Ennek ellenére ha már itt a garázsban,használom míg lehet és a lehető legtöbb xp-t szedem ösze vele.9 csatával gyakorlatilag az összes T1 ki van fejlesztve vele.Így lehet haladni. :)
    Végre egyszer sikerült nekem is valami igazán jót venni látatlanban. :)
  • vajakos21
    Már el is felejtettem hogy a reserve pz milyen nyomi :) (mondjuk annyira nem vicces néha)