War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért 15:50 körül elsüt egy arty-t és a saját társát is kilövik neki õ meg kapja a büntit szépen 😄

ez az artyzás nekem is fura elsõre meg nem is nagyon értem minek kell bele de majd meglátjuk ha játszunk 😊
Torzonborz
nna pont futottam szóval lemaradtam a streamrõl , köszi a yt linkeket.

nos srácok azért ez elég klassz lett még annak ellenére is hogy "csak" AB , bõven jobb mint amire számítottam.
ez szerintem bizony igen komoly ellenfele lehet a WoT-nak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

bocs, link
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foTmS4omfoE#t=237

Ebben azarty sem tûnik nagyon gáznak, nem sokatlõ, ésnem is mindig talál.
Az anyját neki,biztos artyzott a wot-ban azért ez a berögzült mozdulatsor nála. 😄

nem adtam fel. de igy mar biztatobb! kosz.
flashpointer
1:27-nél van az orrtúró, valamit pödör is 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Reméljük!

Valószínûleg sehogy, ez az arcade bohóckodásból egy kis ízelítõ és ennyi.

A többi játékmódba simán el lehet képzelni valósághû optikát és nagyobb térképet.
Arcade battle volt, HB/FRB más sérülés modellt foghasználni, hasonlóan a repülõs részhez. Repülõkkel közös mapon menni meg választható opció lesz, nem kötelezõ.
Balenix ha nem érted mirõl írtam akkor felesleges a szót fecsérelni rá.
Hát na ja, majd ha lesz hivatalos HD gameplay akkor okosabbak leszünk, ez azért kellett hogy csillapítsák a kiéhezett community feszültségét.

WoT: Nishizumi77

Az meg a másik. A vadászoknak megnõ a szerepük, vigyázniuk kell a földiekre jobban.

Az a baj hogy még így sem látszik ténylegesen hogy a sebzésrendszer hogy is mûködik mert annyira szar a stream minõsége. Ott van baloldalt valami tank ikon de nem látni rajta semmit annyira elmosódott.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mijki
Ez a "sniper" nézet szerintem is fos. Sokkal rosszabb mint a WoT-os. Így hogy fogják a Tigrisek 2000m-rõl kilõni a T-34-et? 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Megmondták ezer éve hogy nem lesznek keverve repülõkkel vagy ha mégis választható opció lesz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

meg a saját csapatodban valaki bespawnol vadásszal és körberöhögi az összes stukát meg il-2t aki próbálkozik tankokra vadászni 😊
<#eplus2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Gondolom itt lesznek légelhárító tankok is, had jöjjenek a repülõk:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet bennem a hiba, de az en lelkesedesem veletek elleneben fogyatkozik inkabb. a latvanyrol tenyleg szuperlativuszokban lehet beszelni, de amennyi a gameplaybol latszik, nekem nem tunik biztatonak.

eleg twi gamplayet megnezni jobban. ugye arrol volt szo, h itt modulrendszer nem hp, egy loves egy tank ha megfelelo helyen talalod el, stb.. ehhez csak egy dolgot nem latunk itt, normalis celzasi rendszert. mert evvel a raviszem a kort es lovok, olyan h gyenge pont csak szerencsevel talalhato el. itt is lott vagy hatot az ellenfelre, lathato eredmeny nelkul, aztan a tuzerseggel sikerult vegul kiiktatni.

amasik dolog amive nem tudok megbaratkozni, a jatek a repulokkel egyutt. ez kb olyan jo lesz, mit wotban az artykkal.

en egyenlore agrafikan kivul enm latok semmi kulonlegeset, plane nem olyat ami miatt falkaban jonnek a wotosok, plane ha mar par honapot beloltek abba.
De ha már baj h megszólaltam akkor elnézést... <#worship>

1 perccel beelõztél váá 😄

Én nem azért mondta, csak sajnos kapni fognak erre is! Semmi rosszat nem mondtam a WT-re!
Droughert, célozgatunk, célozgatunk? <#mf2>

Aki lemaradt volna a streamrõl, WT fórumon már linkeltek egy youtubeos videót, 720 pixeles:

na itt egy hosszabb... a driftelõ stuggal együtt 😊)

igen..😄

bocsánat attól akinek nem tetszik 😄
Nem az egész közösséget jellemzi, csak azt aki magára veszi (ne vedd sértésnek). Tudod nagyon jól, hogy kikre érti. Ezen most nem akarok összeveszni, inkább csorgassuk a nyálunkat 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Engem is. Tudható volt elõre hogy durván alázni fogja a WoT-ot, ez is történik majd a látottak alapján. Csak ezt a behívható tüzérségi támogatást nem tudom miére vélni, gondolom csak Arcade módban lesz. HB-ban tuti lesz ez is.

Jaa... Mert okés ahogy jellemez egy egész közösséget? Pont az ilyen hozzászólások alacsonyítják le a wot topicot is...
Felhálypoltak? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

az a baj, hogy ezt a hülye gif-et nézem percek óta 😄
rohadt jó ahogy igazából mûködik a felfüggesztés és követi a talajt..

azt hiszem engem felhájpoltak xD
Figyelitek azt a lövés effektet és a hangokat!?! Libabõrös lettem! Na ezt nagyon jól megcsinálták! GG

Nem kell azért annyira lehurrogni :/

BaleniX, lesz majd HB ami elijeszti õket 😄

úgy látszik összeomlott az a képmegosztó úgyhogy lenyúltam a gif-et és felraktam dropboxra 😊

hehe
Ha arra céloztál, hogy az olyanok mint te akor igen az gáz lesz. Picit visszatudnád fogni magad? Mert ez stílus nem ide való, sem tõled sem mástól.
valószínûleg nem bírták már a nyomást és gyorsan összedobtak egy ilyen kis mentõcsomagot 😊

én inkább valami hivatalos hd minõségû "belsõs" gameplay-t szeretnék esetleg kommentárral, hogy mire lehet számítani

most már aztán tényleg nincs mit titkolni ezen és mindenki kb leborult elõttük a hiv fórumon is 😄
GabeE3e
Lesz még Stream vagy ennyi volt?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ez csak az elejérõl egy kis részlet
szerintem hamarosan biztos felnyomja valaki az egész stream-et, mert tuti felvették páran 😄

addig itt az én személyes kedvencem..akarom 😊
Köszönöm!
Nagyon részletgazdag grafika és kiváló mozgásdinamika!
Ezt a célzási módot meg kell szokni,de elsõ látásra a szó ami eszembe jut: lenyügözõ.
Az hogy mennyire játszható majd kiderül.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Lövésnél az effekt elég fasza.. és ez még nem is valami hatalmas nagy dög ágyú.. hmm 😄
Oké, dióhéjban a véleményem a gameplayrõl: ha kijönnek a tankok a lelkem a war thunderé.

Remélem már HB-ban is. 😄
itt van egy kevés gameplay 😊
http://www.youtube.com/watch?v=h6K0szjm3RI
Azért még nem temetném. A kinézet nem minden, a többirõl meg semmit nem tudtunk meg.
Arcade ellen ott a WoT, HB-n és FRB-n meg lényegesen kevesebben játszanak. Esténként 200-250k játékosból ha veszítenek 80k-t még mindig többen lesznek ott.
Kiderül ha már játszunk vele, mondjuk egy hónapja. Addig még találgatni is felesleges.
Nagyon jó a grafika, sõt, gyönyörû!
Remélem FRB lesz, és lesz benne sniper nézet!

Így összességében nagyon hangulatos a külsõ. A Képi világ, részletek és a hangok nagyon durvák. A játék technikáról meg majd jönnek a részletek.
De így külsõre összehasonlíthatatlan a WoT-al. Egyszerûen részletgazdag!

Dobjatok egy dzsatubés linket pls ha van sajnos melóból nem megy a vidi.
Csak egy pillanatra láttam egy Stuglll-ast de durva volt!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

a stug nagyon kis baba volt 😊 na azzal tényleg el lehet majd bújni 😊

nyálcsorgatás..
Igazándiból nem. Bíztam benne, hogy így lesz. A repülõs rész is köröket ver a WoWP-ra kinézet tekintetében (is), kisebb erõforrásigény mellett.
flashpointer
tuti fent lesz a jutubon 10percen belül.

Emancipate yourself from mental slavement!