War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az artyzás nekem is fura elsõre meg nem is nagyon értem minek kell bele de majd meglátjuk ha játszunk 😊
nos srácok azért ez elég klassz lett még annak ellenére is hogy "csak" AB , bõven jobb mint amire számítottam.
ez szerintem bizony igen komoly ellenfele lehet a WoT-nak.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ebben azarty sem tûnik nagyon gáznak, nem sokatlõ, ésnem is mindig talál.
A többi játékmódba simán el lehet képzelni valósághû optikát és nagyobb térképet.
Balenix ha nem érted mirõl írtam akkor felesleges a szót fecsérelni rá.
WoT: Nishizumi77
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eleg twi gamplayet megnezni jobban. ugye arrol volt szo, h itt modulrendszer nem hp, egy loves egy tank ha megfelelo helyen talalod el, stb.. ehhez csak egy dolgot nem latunk itt, normalis celzasi rendszert. mert evvel a raviszem a kort es lovok, olyan h gyenge pont csak szerencsevel talalhato el. itt is lott vagy hatot az ellenfelre, lathato eredmeny nelkul, aztan a tuzerseggel sikerult vegul kiiktatni.
amasik dolog amive nem tudok megbaratkozni, a jatek a repulokkel egyutt. ez kb olyan jo lesz, mit wotban az artykkal.
en egyenlore agrafikan kivul enm latok semmi kulonlegeset, plane nem olyat ami miatt falkaban jonnek a wotosok, plane ha mar par honapot beloltek abba.
Droughert, célozgatunk, célozgatunk? <#mf2>#mf2>
bocsánat attól akinek nem tetszik 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
rohadt jó ahogy igazából mûködik a felfüggesztés és követi a talajt..
azt hiszem engem felhájpoltak xD
BaleniX, lesz majd HB ami elijeszti õket 😄

én inkább valami hivatalos hd minõségû "belsõs" gameplay-t szeretnék esetleg kommentárral, hogy mire lehet számítani
most már aztán tényleg nincs mit titkolni ezen és mindenki kb leborult elõttük a hiv fórumon is 😄
szerintem hamarosan biztos felnyomja valaki az egész stream-et, mert tuti felvették páran 😄
addig itt az én személyes kedvencem..akarom 😊

Nagyon részletgazdag grafika és kiváló mozgásdinamika!
Ezt a célzási módot meg kell szokni,de elsõ látásra a szó ami eszembe jut: lenyügözõ.
Az hogy mennyire játszható majd kiderül.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
http://www.youtube.com/watch?v=h6K0szjm3RI
Arcade ellen ott a WoT, HB-n és FRB-n meg lényegesen kevesebben játszanak. Esténként 200-250k játékosból ha veszítenek 80k-t még mindig többen lesznek ott.
Kiderül ha már játszunk vele, mondjuk egy hónapja. Addig még találgatni is felesleges.
Remélem FRB lesz, és lesz benne sniper nézet!
De így külsõre összehasonlíthatatlan a WoT-al. Egyszerûen részletgazdag!
Csak egy pillanatra láttam egy Stuglll-ast de durva volt!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
nyálcsorgatás..