37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    Nem volt tele a teljes lőszerkészleted. Zárójelben ott van hogy +5, az az annál a típusnál 5 tár ugye amit még be KELL töltened (full lőszerrel kell bemenned csatába, különben nem enged). Tehát töltsd tele mind a 15 tárat.
  • Dagohun74
    Volt sim a WoT-ba?
  • Ulvar
    Van driftelés ott is. 65el is képes menni lejtőn lefele a T50 befogod a jobb vagy bal láncot mi történik ilyen sebességnél? :)
  • vajakos21
    A wot tól egyedül térképszàmban marad el( mondjuk kurskra ráfér az egész wot map,) Terméstesen van hiba böven,de már most jobban élvezem mint a wotot.( csak sim...az a wotban annyira nem volt jó)
  • Dagohun74
    Mielőtt eret vágnál magadon a drift miatt nézd meg ezeket.
    https://www.youtube.com/watch?v=sEwasegF0yM
    https://www.youtube.com/watch?v=YIbzCam9PYQ
  • sulouos
    A driftelés csak arcade-ban van (ott se tudom, hogy miért), próbáld ki a realistic meg a simulator módot is. Az utóbbinak a WoT a nyomába se érhet :D
  • bogobogo
    Sziasztok
    Tudna valaki mondani valamit a pz3 n ről és az orosz prémium t34-esről ?
  • R3nton
    Ken Block Fiestája mikor kerül be? Illetve a Lombard Rac map mikor kerül be? Viccet félre téve ez a driftelő fizika így is fog maradni? Így elég tré sztem.

Viszont a grafika az szép és jól optimalizált.

Valahogy nekem a repülős jobban tetszik! Arra számítottam, hogy király lesz ez is, de ez így nemhogy nem übereli a WOT-ot, mint a repcsis része, hanem el is marad tőle :/
  • Porsche911
    A Tier I-es prémiumokat próbálta vki? Ez az Sdkfz elég fun tanknak tűnik.Hogy teljesítenek a tierjükben?
  • twi452
    azt viszont már tavaly óta lehet tudni, hogy kezdetben csak orosz és német tank ág lesz
    te kiválasztottad először az amcsikat ki is írta neked h ha más nemzettel akarsz játszani akkor le kell tolnod x csatát

lehet hülyeség ez a "tutorial" mód az elején de jelenleg ez van
    az infot pedig megkaptad a játékban h mit kell tenned :)
  • Paradoxon61
    "Egyszerűen csak az olyan emberkéket nem bírjuk, akik azért szidják a játékot, mert még a fejlesztési menüben a tank fület sem képesek megtalálni. Persze hogy az ilyen visszaküldjük WoTozni, retardáltak nem kellenek ide."

Mielőtt ítélkezel, talán győződj meg arról, hogy igazad van e.
    Ellenkező esetben csakis magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Ami pedig azt a tank fület illeti a fejlesztési menüben, elárulom Neked, hogy nincs ott automatikusan.
    Akkor lássuk hogy is működik, ugyanis 3-4-en nagy nehezen összehoztuk, hogy mi a probléma.
    - Hiába regisztrálsz és töltöd le az 1.41-t attól még nem lesz ott a tankos fül.
    - A tankos fülhöz először vagy német vagy orosz nemzetre kéne váltani.
    - Nemzetet váltani viszont csak akkor lehet, ha előtte valamelyik repcsivel mész 5 csatát a némethez vagy 9 csatát az oroszhoz.
    - csakis ezután jelenik meg a tank fül a fejlesztési menüben és ezután lehet váltani.

Tehát mielőtt az IQ-ját szidnátok, vagy retardáltnak neveznétek valakit, aki nem találja azt ami nektek már természetes hogy ott van, előtte nem árt ezeket elmondani neki és csak utána nyúlni a minősítő jelzőkhöz, ami viszont tipikus gyerekes dolog. Az unokáim szoktak jelzőket aggatni egymásra olyankor amikor a másik nem tud valamit kapásból.
  • sulouos
    Minden tanknak más a pénz és RP szorzója is, és a játékmódtól is függ. Ez az egyik módjuk a balanszolásra.
  • Glo
    A magasabb szintű tankok több Liont és RP-t adnak.
  • BaleniX
    Nekem tegnap óta van egy olyan problémám, hogy amikor betölt a csata, és a kezdőképernyőn rányomok hogy To Battle! akkor kiírja hogy "Aircraft is not ready". Így nem tudok játszani se. Mi lehet a gond?
    http://kepkezelo.com/images/ssp6v70ikwrjen2gqox.jpg
  • Mnemomic
    Most vele csatám 3 kill 1Kv1, Su122, t34. Jó kis tank :) Mag jól hozza a pénzt. Az mitől van hogy pl. erre több a bónusz pénzben is meg xp-ben?
  • Glo
    Van egy olyan mód azon a pályán, hogy a kilövésekkel csökken a ticket, foglalni nem is kell. Az nyer aki előbb lő ki adott számú tankot az ellenfél soraiből.
  • vajakos21
    Panther nekem is nagyon bejön.( a többi tankot majd repülöböl nézem meg)Sajnos kursk fásitása után már nem nagyon lehet távolról operálni.Milyen lesz akkor Ardennek?
  • sulouos
    Karélián, SB-ben a csata ilyen 2 percen belül véget ér valamelyik oldal győzelmével, pedig mindkét csapat tele van tankokkal, és a pontok közelébe se került senki. Egyszer csak leszámol az egyik csapat csíkja, és juhé, győztünk.

Nem mintha bánnám hogy nem kell sokat kommandózni azon a térképen, de most másfél killel megdupláztam a Pz II-t 800 rp-re, az meg kevés. :(
  • Glo
    Nem tűnik el semmi. Amit megvettél az megmarad. Annyit cserélgetsz amennyit akarsz, itt nem lesznek hirtelen amnéziásak a cserétől :)

Játszani nem kell mindegyikkel, itt bármivel fejleszthetsz bármilyen tankot. Csak unlockolni kell őket.
  • darkwraith
    Ne kapd fel a vizet, csak poénnak szántam, ott volta jel (:d)
    Emlékszem rád wot topicból, szóval nem bántás volt!

De akkor is a Panzer General II a király!
  • darkwraith
    Amire még nem jöttem rá, bár csak egy órát ültem tegnap előtte, hogy ha a repcsit lecserélem a tankra, eltűnik a repcsim és a legénysége is, vagy csak bedepózza valahova?
    Illetve a célkeresztem sokszor leesik célzás közben.
    Ha jól értelmeztem, minden alap tankkal játszani kell, hogy feljebb kerülhessek? Meg még a fejlesztés formáját sem értem tljesen, de majd csak kialakul.

Köszi a válaszokat.
  • sulouos
    Én csak a D-ig jutottam, azzal behúzattam magam tier IV-es csatába, nem szerepelt rosszul.

A Panther II-nek az ágyúja jó lehet, főleg közepes tanknak.
  • Mnemomic
    Köszi.
  • Pluskast
    Panther II-t próbáltad esetleg? Az milyen?
  • sulouos
    Nekem bejött, mozgékony kis szemétláda. Lesz olyan tank amit nem tudsz átlőni, érdemes pár APCR-t is bevinni, de arra figyelj hogy az csak azt a modult sebzi ami az útjába esik.
  • sulouos
    A löveg nem nagy katasztrófa feljebb sem, de a páncél kicsit lehet hogy kevés, a 122-esek és a 100-asok is elég könnyen átlövik, a T-44-ek meg messze mozgékonyabbak nálad, még ha az ágyújuk nem is valami jó.
  • Mnemomic
    Nekem most lett meg a PzKpfw III Ausf. L. Tigrist szeretném majd :) Amúgy ez a L jó tank? Valamint a fejlesztett lövedéknek van értelme? Az alap mintha jobb lenne. Igaz közelre jobb a apcr de olyan harc ritkában van úgy veszem észre.
  • Pluskast
    A beforgatás alap ;) Nem tudom nekem a zárt bétában az elején nagyon bejött aztán pár nappal később már nem. A panther viszont nagyon szimpatikus volt. Gyors szemből ha jól beállsz minden lepattan róla a lövege meg egy álom. Egyedül azt nem tudom, illetve attól félek, hogy négyes illetve ötös tierben már gyenge lesz. Szerintem a 75-ös IV-es tierben már kevés. De lehet tévedek.
  • sulouos
    A Panther lövegével össze se lehet hasonlítani a 88-ast, de az biztos hogy amit átüt, az se menni, se lőni nem fog :D
    A szovjet 85-ösökhöz képest amúgy elég jó, egyedül az IS-1 testével lehet problémája.
  • twi452
    tigrist csak másik oldalról tapasztaltam sim-ben
    nem volt gyenge csak ha a játékos volt az :D

volt olyan szakasz kurskon akik tigrissel berongyoltak megállás nélkül a tankok közé a foglaló pontra :D
    na hát ők nem éltek sokáig mert pont merőlegesen szitává lőtte őket mindenki xD

egy nem elmebeteg viszont szép pusztítást tud velük végezni az oroszok közt
  • Ulvar
    Eddig akárhányszor mentem Tigrissel mindig megbízható pusztító volt. A 88nak lehet nem nagyobb az átütése sokkal, de bizton állítom hogy amit ellősz az nagyot kap, még messziről is. Kurszkon 1500-2000 méterről lőttem ki a jólelkű IS 1 és T34-85 elvtársakat, úgy, hogy a legénység még nem volt képzett, így sok mellé ment. Általában 2-3 találat után már Porsche lett belőlük :)

A gyengeségeit is ismerem mindemellett ezért tudom hogyan kell beforgatnom úgy, hogy ne egyből robbanjak fel.
  • Pluskast
    Hááát a Tigris 1-nek néztem a löveg adatait. Azt tudtam, hogy gyenge, de én csak most eszméltem rá ahogy az adatait olvastam, hogy miért is. Gyakorlatilag alig múlja felül a Pz IV H löveg átütési adatait. Biztos, hogy csak annyival volt erősebb az a 8.8-es mint a IV H lövege? Kicsit gyengének érzem én azt a Tigát.
  • Hunterpredator
    köszi :) kíváncsi vagyok 27.000 wot csata után milyen lesz a WT :))))
  • sulouos
    Pz III F elég terminátor tud lenni, a T-50-et is beveri az 50mm-essel, és nincs rossz páncélja.

A Pz III L is átüt bármit, annak már hosszú 50mm-ese van, és 50mm frontja, úgyhogy izzadnak vele rendesen :D
  • twi452
    a zártban nekem az orosz heavy ág olyan volt mint egy kiherélt t-34es :D
    nagyon ritkán túl lehet élni 1-1 találatot de kb annyiszor éltem túl t-34ben is
    viszont a t-34 minden előnye nélkül kell játszani a heavykkel :D

hogy most milyen lett az új rendszerrel azt nem tudom még :)
  • Ulvar
    Ja.

Jut eszembe valaki átírhatná a topicban a cuccost akkor, hogy már Nyílt.
  • Ulvar
    Pedig szovjat oldalon vannak bőven jó tankok.

T26, T50, majdhogynem az összes TD, T34-57.

Németeknél...most jelen pillanatban: PzIIC is nagyon jó lett, de többet nem igazán tudok mondani. Későbbiekben a PZIIIM és Panther Tigris kombóban bízom, de ahogy CBTben is az alsóbb tierű németek hátrányban vannak.
  • Hunterpredator
    Hali!
    Már játszható a game bárkinek???
    Azaz már nem zárt? Jól informálódtam? :)
  • gezu1025
    Igen, ezzel tisztában vagyok. Ezért is mondtam nem egyszer, hogy jelenleg sokkal jobb a német ág. De a t34-et nagyon megutáltam CBT-ben. Nem rossz, de nekem nem jött be. Ezért, most inkább megpróbálom a heavy sort, meglátjuk mi lesz. KV85ig szerintem rendben lesz, onnantól jön az is1 mint, szopás, de az is2 már legalább vissza tud majd lőni.
  • sulouos
    Ez most az itteni "tank gurukhoz" szól:

Egyébként pár napja gondolkoztam rajta, hogy a tankra aggatott lánctalpszemek mennyit segítenek a tank védelmében. Abban biztos vagyok, hogy a keménységük a közelében sincs a direkt páncéllemezhez gyártott acélhoz, de elég kemények egy lövedék jelentős lelassításához?

Egy Zoli Hajói-s cikkben volt szó hogy az APC lövedékek hogy működnek. Ezek a leírás szerint kb. úgy néznek ki, hogy a mezei AP gránátra egy puha vas sapkát építenek, ami becsapódáskor "a páncélra tapasztja" az AP gránátot, ami így sokkal nehezebben pattan le ha szög alatt éri el a páncéllemezt, és (talán) a gránát feje is nehezebben deformálódik vagy törik le ennek az alkalmazásával.

Nem lehet a páncéllemezekhez vagy a gránáthoz képest puhább lánctagoknak ilyen hatása a bejövő gránátra? (nem tudom milyen keményre csinálják a lánctagokat, csak tippelem hogy puhábbnak kéne lenniük)