37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Jaqen
    Ehm, és miért durrogtatnak már rögtön miután spawnolnak. Csak ezt hallom bumm bumm bumm. A társaim is. lövik a földet meg a levegőt meg az AAA-t xD
  • sulouos
    Eszméletlen mennyiségű retardált és teamkiller van az oroszoknál, a németeknél (még) nem találkoztam velük.
  • Amaymon
    Lesz ez még fordítva :P
  • twi452
    sok a fanboy és jó a párduc :D
  • Jaqen
    Német: 129 várakozó. Orosz: 51. T2. De a többi tierben sem jobb a helyzet orosz oldalon (még jó, hogy némettel vagyok). Ez miért van?
  • Ulvar
    Milyen neted van?
  • ximix #8369
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

:D WT launcher elindít, elkezd frissíteni, jönnek az apró fájlok, majd 6,5GB-os ami szép lassan lecsorog és "PLAY" hurrá na lássuk hmm milyen repcsijeim voltak szaladna végig a gondolat a bucimba, de "Restart" felirat egy pillanat alatt elkergeti a kosza foszlányokat, játék újraindul betölt , majd felugrik a elfogadom e ? hát JA, mondom mindjárt tankerolok dejóó amikor egy másik ablak ugrik fel a letöltöm e a ? hát őő "OK", ablak bezár launcer molyol egy sort, 0,7GB ohh shit 50 perc pihi :)

• GuccideGucci
    már ez a játék is szivással kezdődik? 3 napja töltöm ezt a torrentet és még mindíg nincs lent, ráadásul nem lehet netezni mert a kimenő miatt fogja a gépet. Most az előbb kikapcsoltam mert a bejövőm 1 KB/s alá esett. Pedig már majdnem lent van.
  • sulouos
    Próbáld ki a többi játékmódot is, ne csak az arcade-ot.
  • twi452
    akkor neked semmivel sem :)
    Valaki felvilágosítana hogy ez mivel nyúlt többet mint a másik tankos csoda, a WoT? Így az első pár kör után a grafikát leszámítva tök ugyanannak tűnik a két játék.
  • davidbog
    Nem érdemes összehasonlítani a valós adatokkal.
    Először azt hittem hogy 60°-os adatok, de annak túl nagyok. Aztán azt gondoltam 90°-os adatok, de annak meg túl kicsik. De néhány APCR-nek az adatai viszont megfelelnek az eredeti német 60°-osnak. Az oroszoknál is hasonló a helyzet. Nem lehet egységesen eldönteni hogy az orosz 80%-os vagy a nyugati 50%-os kritérium adatai szerepelnek-e, mert valahol az orosz 80%-os valahol meg a nyugati 50%-os. Valamelyik meg egyiknek se felel meg.
    Szinte az összes a lövedéknek az átütése buffolva van. De még csak egy lövedéken belül nézve se egységesen. Valahol a 100 m-es még a valós adat az 500-as már +5 mm-es az 1000 m-es már +13 mm-es. Valahol meg visszafelé van, az 1000 m-es csak 15 mm-el nagyobb a 100 m-es már 25 mm-el.
    Gondolom hogy könnyebb legyen átütni a páncélzatot. Egybehánytak itt is mindent ... :(
  • davidbog
    A lánctalp keménysége harckocsi függő. Csak egyről van infóm: T-54 lánctalpa 170-207 HBN keménységű volt. Ez kicsivel alatta van az átlagos páncélzat keménységének. Például a híres jugoszláv tesztből több harcocsié is kiderül: az M-47 Pattonnak csak 210 BHN keménységű volt az öntött részei (át is csapta a 100 mm BR-412B lövedék a homlokpáncélt holott elvileg nem szabadott volna), a T-54 öntött részei 270 BHN keménységűek a hengerelt 290 BHN, az M4E3E4 230-250 BHN-es, a T-35/85 homloklemeze 350 BHN. A 2. vh végi német vasaknak (amelyek nem tartalmaztak FH páncélzatot) azok is ilyen 210-220 BHN keménységűek voltak.

Szreintem annyival nem puhább a lánctalp, hogy hátrányt okozzon. Ha jobban rá is fordítja a lövedékeket ad a vastagsága akkora plusz hogy összességében előnynek számítson.

(Jó hogy említed Zoli hajóit, ideje egy e-mailben javítatnom magam a Postaládában szereplő levelem miatt.)
  • Avenger
    Nálatok is lelőttek pár szervert? vagy 70ezer játékosnál lenne a limit? :) Pedig már csak egy tank a KV-1ig.
  • Foxy0
    Olyan gondom van hogy elkezd ugrálni a kép mikor megyek a tankal.Na most vagy a gép igény miat csinálja vagy a net miat?
  • Gottfried
    T2-ben már kiegyenlített lesz.Tegnap még ott is lehetett aratni az ajándék sörmikkel de mára már ott vannak szemben a T34-ek,su122-k és KV1-ek.
    Német oldalon meg az F2 és a pzIIIL,ami már jól használható.
    Szerintem ebben a játékban sokkal többet számít az hogy ki hogy helyezkedik,hogy ki tudja leadni az első lövést,főleg magasabb szinten ahol a nagy vasak mind ki tudják lőni egymást egy lövéssel.
    Szóval itt azért nem lehet úgy arcoskodni mint a wotban,bármiben ül is az ember.
  • JethroHUN
    Ne mondjad már nekem, hogy nem ugyan ez volt a szituáció előző verzióban csak fordítva? PzIII L-ig vittem, mindent szétvitt, az oroszoktól pedig semmi nem tudta kilőni. Kiállhattam az út közepére, akkor se. Aztán el elkezdtem orosszal, eléggé kínkeserves volt. Ugyanúgy mint most a némettel. Ez az új patch változtatott a ballisztikán, át billent az erő egyensúly. Valami köztes állapot kellene...
  • sulouos
    Mert lényegében az a terület egy nagy foglalókör, csak nincs jelölve. Ha azon belül kiirtasz minden ellenséget (AI-t is), akkor el tudod foglalni, és akkor a másik csapat lassan elveszti a pontjait. Bár általában mire valaki elfoglalja, a csatának már nagyjából vége, csak pár ember maradt a vesztes csapatban.
  • bgabor
    Hát a prémium tankok minden oldal életét egyaránt megkeserítik. Nehogy azt hidd hogy oroszként sokkal jobb amikor a prémShermanok lőnek szénné, mint amikor németként a protoT34ek.
  • sulouos
    Én a kis Pz II-mben "csak" pár csatában találkoztam T-50-esekkel (persze akkor 4-es szakaszban), amikor azok nincsenek ott akkor elég fair meccseket sikerült játszani.
  • Megamax
    Ugytudom annak a zónának nincs is foglalo helye mivel én kikapcsoltam a zold novényzetet a talajonn és akkor sem találtam meg a kort a foldon. De van mikor csak átthalytok rajta és kiírja hogy foglalom
  • Torzonborz
    Mondjuk azért van némi igazság abban amit mond. Én tegnap csak SB-t toltam német oldalon de alig nyertünk meccset mert vagy a t-50 vagy a t-34 proto csoda tantok taroltak.
    Ha véletlenül nem volt ilyen na akkor sikerült nyernünk. :D
    Mondjuk az más kérdés hogy még itt SB-n is rengeteg siemka van mert az egy szál baromi nagy A jelölésű elfoglalandó zónát se képesek megtalálni. :D
  • bgabor
    Akkor elnézést kérek. Nem láttam a smilet.
  • sulouos
    De még ha csak a folyamatos nyavalygás lenne... Esküszöm, egy kínai 2 hónap alatt jobban megtanulna magyarul írni, alig lehet értelmezni. :D

/troll off
  • Gottfried
    Csak egy rövid mondatot idéznék tőled a 2. sorból:

"Semmi értelem"
  • PiciPanzer
    Nem tudom, melyik játékkal játszol, de én is azzal szeretnék. Ugyanis az orosz oldalt(is) viszem. És sajnos nem tapasztaltam ilyet. Gondolom ha beülnél legalább egy orosz t1, t2 tankba máris a németek lennének az OP-ok :).
  • Caterpillar
    Nagyon rossz életed lehet neked, én még SOHA nem olvastam tőled egyetlen pozitív commentet sem, se itt se az AF topicban...

Miért kínzod magad, ha ennyire gyűlölöd?
  • JethroHUN
    Szánalmas a balance perpill ebben az új patchben. Undorító mennyire rohadt OP T1-2ben az összes orosztank. Reménytelen némettel RB-t játszani. Semmi értelem. Legelső lövéstő la térkép végéből, azonnal robban a tank. Totál tök mindegy merről és milyen szögből jött a lövedéke az orosz tanknak. T-50-et APCR-rel sem lehet megütni követlen hátulról. T-28 többszöri motor és üzemanyag lövés után se robbant fel. Legénység is hallatatlan benne, szürkére lövöm a gunnerjét, de persze simán lő tovább. Ammo valami titán dobozban van benne. Mellesleg vígan dalolva állnak a tüzérségi tűzbe mert az sem ér ellenük semmit.

5 perc nem telik és az oroszok megölnek minden német tankot 2x. Spawn pontunkra odaérnek 3 perce alatt.

Ezért megérte prémiumot venni.
  • twi452
    kíváncsi vagyok mikor lépi túl a 100k-t :)
  • Caterpillar
    Gyanítom (remélem), hogy a bevétel egy részét infrastruktúra fejlesztésre költötték, nem nőkre mint SerB...
  • vajakos21
    Most vannak annyian szerveren mint repülösnél stressz teszten....mi lesz ha még sast is osztanak
  • Dagohun74
    Ok.
    Mert hirtelen nem értetem lemaradtam valamiről a WoTban.
  • messerharcos
    köszi!
  • yossarianHUN
    C nyomva tart.
  • messerharcos
    Üdv az uraknak! A következő lenne a kérdésem. Mit kell beállítani controlsban, hogy a tank körül toronymozgatás nélkül körbetudjak nézni, és kicsit el tudjak zoomolni a tanktól. (már ha ezek lehetségesek).
  • Gottfried
    A WOT-ban siemka volt,nem sim. :)
    (gondolom lesz itt is bőven)
  • vajakos21
    csak pici irónia :-)
  • Gottfried
    http://www.youtube.com/watch?v=ddYvLi7HZ7c
  • twi452
    t3-ban csak addig amíg el nem találják ott már nem köpőcsővel jönnek szembe :D
  • Ulvar
    Van tier 1 és tier 3as T34 prém. T1es az nagyon durva a maga tierjében szinte elpusztíthatatlan. A tier 3 ...hát gondolom az is a maga BR és tierjében erős lesz...