War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuentinT
Van akinek még csak szikla sem kell hozzá...

Személy szerint én inkább örültem a látványnak, hogy az a Stug fejre állt. Egyeseknek talán meglepõ, de ezek a nagy vasak bizony képesek felborulni, sõt, nem megfelelõen képzett sofõr esetében még egy - amúgy leküzdhetõ - vízelvezetõ árokban is elakadni. Egyébként valóban korai lenne még pálcát törni a játék felett. Pláne, hogy némi arcade-os bohóckodáson kívül, semmi komolyat nem mutattak még belõle.

Fõleg, hogy ez egy Merkawa :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na idefigyelj, én nem a WoT-hoz hasonlítgattam. Miért kell minden kritika után a Wottal jönni? Igen is kicsit mellbevágott, amikor jól induló videó után a Stug szaltót dobott, meg amikor megláttam azokat a hibákat, amiket leírtam. Gondoltam, hogy elõrehaladottabb állapotban vannak már. Egyébként meg a WoT-ban nem is lehet fejre állni, még ha nagyon akarod se. Annyit írtam, hogy engem egyelõre a nagy hype ellenére nem gyõzött meg arról, hogy mindenki fejvesztve fog átszaladni a konkurenciától. Én reménykedem, hogy nagyon jó lesz, mert akkor kialakulhat egy nagyon éles konkurencia, és az mindkét fejlesztõ csapatot a játékuk további javítására/fejlesztésére ösztönözhetné, és nem lenne olyan monopol helyzet, mint amilyenben a WoT van jelenleg.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, ez elég alfa verzió, még csak zárt bétát se adtak ki. Elég sokat vársz tõle. A grafika "rossz" minõsége szerintem simán betudható a stream + gyutubé minõségének (720p még super marionál se mutatja a valós minõséget), és még így is köröket ver (csak hogy ne a WoT-hoz hasonlítsam) a hasonló erõforrásigényû F2P játékokra. Látszik, hogy az effekteken rengeteget dolgoztak, azt pedig jó elõre elmondták, hogy a játék most még tele van bugokkal (pl. az éles domborzatváltozásoknál megakadó tankok, a StuG felborulása, utána a roncs eltûnése), azért nem is akartak belõle mutatni sok mindent.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Errõl beszélek. Pedig ez egy M1-A1-es tank ( az A1 nem biztos annyira nem értek hozzá. :P ). Tudtommal az USAA szupertankja. És ezzel is megesik.
"A stug nekimegy egy pici kõnek és fejre áll? Nem kicsit vicces."

:D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Még igazán abban sem nagyon. Inkább házon belüli tesztidõszak.
Mintha WoT bétába az elején lett volna egyáltalán fizika :D Nem vártok ti kicsit sokat egy early bétától? WoT hol volt béta elején még? Rengeteg idejük van még fejleszteni mindent míg a wot marad olyan szar amilyen volt is. Ha 2 év alatt nem voltak képesek komoly fejlõdésre ezután sem lesznek képesek ennek meg szinte szabad az út nyitni bármerre.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amennyiben jól tudom. Akkor ez a játék még csak Closed beta szinten létezik nem? Szóval igen csak sokat fog ez még változni a végleges megjelenésig.
Az meg, hogy a Stug fejre állt szerintem nem vészes. Ez nem terepjáró. Azért mert a WoT-ban mûködik itt nem kéne. Láttam már pár tankot felborulni. Semmi újdonság nem volt a Stugfejenállásban. Az, hogy a tank milyen szinten részletesen van kidolgozva az olyan kicsit nagyon komoly. A nézetek meg még szerintem változni fognak.
Megnéztem...a fizika elég érdekesre sikerült? A stug nekimegy egy pici kõnek és fejre áll? Nem kicsit vicces. A kilõtt tankok meg csak úgy eltûnnek? A sniper mód hiányát komolyan gondolták? A grafika és effektek sem eget rengetõek, nagyon messze vannak a képektõl. A hangok viszont baromi jók. Én csalódtam benne... remélem ez csak valami alfa verzió, és jobb lesz mikor kijön, mert ha nem, akkor nem fog sok vizet zavarni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

[NST]Cifu
A végén még Igoréknak köszönhetjük meg, hogy egyáltalán láttunk valamit... Már-már zavarbaejtõ... :D

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem akartak kiadni semmilyen videót :)

De amikor megtudta a közösség, hogy ezt tervezik és csak a titokszobában felügyelve lehet röviden kipróbálni ahogy látszott is, mindenféle videót és fotót letiltva akkor enyhén felháborodott az orosz közösség és a többiek is a fórumon stb úgyhogy aztán engedtek a nyomásnak és kiadtak ennyi stream-et maguk.

A terv az volt, hogy az expo utáni héten vagy utána kezdenek mutatgatni dolgokat.
[NST]Cifu
Félreértés ne essék, én sem akarok pálcát törni felette. Sõt, másodjárra megnézve már kezdem észrevenni benne a szépségeket (pl. az ellenfél felderítése hogy mûködik), szóval én nagyon várom, csak a prezentálást nem így csináltam volna, hanem profibb játékosokkal, profibb körítéssel (pl. kiemelni a teamplayt), és mindenek elõtt, ha már eddig vártak, akkor olyan állapotú játékban, ahol az ilyen látványosabb hibák nincsenek benne.

Még nem jelentek meg a tankok gyakorlatilag ez egy afla verzió. Nekem se tetszett a stug fejreállás de ezt nem szabad komolyan venni, még csiszolni kell a fizikát stb hogy ne legyenek ilyenek.

Általánosságban mondom ezeken a gameplayeken nem szabad eldönteni hogy jó lesz e vagy se, jöjjön ki elõször.

WoT: Nishizumi77

patchaou
Pontosan, ebbõl eddig annyi derült ki, hogy szép lesz :) Lehet hogy a sniper nézeten még dolgoznak, lehet hogy arcade módban nincs. Nem tudunk sokat, messzemenõ következtetéseket még nem szabad levonni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

[NST]Cifu
Ebben teljesen igazad van, de pont ezt írta Amaymon is, hogy azért sokan a videót megnézve fognak véleményt alkotni, fõleg azok, akiket a repülõs rész nem érdekel. Ez pedig innentõl kezdve igencsak rossz PR, szerintem...

Coral Springs
Valószínûleg az alap felállás a tank vs tank játékmód lesz, de nem értem hogy egyeseknek miért probléma ha mindent megmutogatnak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Engem annyira nem érdekelnek a tankok mint a repülõk, vagy épp a hajók, úgyhogy szerintem nagyon sokat nem fogok én ezzel játszani. Viszont azt szögezzük már le, hogy ez egy légbõl kapott gameplay, túl sok nem derül ki belõle, ne akarjatok már messzemenõ következtetéseket levonni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A repülõk szerintem csak opcionálisak arcade wwmode (tipp) Különben hogy csalnának ide egy valag wotost akik az arty szó halattán is idegrángást kapnak,hát mégha egy 500 al zuhanó szirénázó izé jön felülrõl hasán 250kg szeretettel :)
[NST]Cifu
Nem a konkurens az, amihez viszonyítani kell, hanem úgy anblokk kell nézni. E téren pedig én picivel többet vártam. Ez a grafika sem rossz, de akkor legyen rombolható a táj. Ezzel kapcsolatban így elsõ ránézésre a videó nem volt meggyõzõ.

A két arty behívás pont, hogy elég komoly probléma, és egyet se engednék, pláne, hogy légi jármûvek is voltak ebben a csatában...

Itt pedig abból kell kiindulni, hogy ezek után mi lesz HB-ben vagy FRB-ben. Eléggé gyilkos a játékélményre nézve az, hogy mész-mész, meghallsz, mert kibombáztak vagy artyztak. Ez volt a WoT baja is, nem örvendetes, hogy nem tanultak belõle...

Ezt a károgást hagyjuk meg akkorra, amikor kiadják a játékot, egyértelmû hogy egy két nap alatt kikönyörgött gameplay alatt nem fednek fel mindent.

Bezzeg a keljfeljancsi-effektus a WoT-ban remek megoldás :D Nekem tetszik, hogy nem lehet benne bármit megcsinálni.

A grafika, a táj és fõleg az effektek is többszörösen kenterbe verik a konkurenst, ahogy a spotrendszer is. Két rossz dolog van az egészben: nincs sniper nézet és az artillery megoldása. Bár, ha csak kétszer lehet behívni, akkor annyira mégse nagy gond.

A tankok technikai felszerelhetõségérõl pl nulla info. Sebzésmodellt nem igazán mutattak. Mi sérülhet, ha megsérül akkor az mit módosít? stb. Szerintem még alfa állapotban van a game, ha viszont a véglegeshez közeli egy petákot nem ér. Amiatt, hogy kétségek közt hagyták tele kérdéssel az embereket kár volt a bemutató.
[NST]Cifu
Egész eddig az volt a baj, hogy mikor mutatnak már be valamit, most meg az a baj, hogy mutattak valamit? :D

Szvsz annyira nem probléma, de ez a vegyes harckocsi / vadászgép dolog mocskos módon meg fogja kavarni a dolgokat, annyi szent. A grafika és a táj számomra egy picit csalódás, ahogy a fizika is - a fejre álló StuG még Arcade Battle-ban sem mókás, hanem inkább szomorú...

Egy tankos játékban mégis mit kellett volna belerakniuk még harcrendszer szempontjából árkádban? :D

http://www.youtube.com/v/iKo1aGsuPmk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Hmmm...nekem vegyes a kialakult véleményem. Szvsz ezt túl korai volt még bemutatniuk. Sejtettem, hogy egy techdemo szintû gameplay lesz. A grafika csicsás a hangok korrektek, de különlegesen extra dolgot semmit nem láttam. Ha ennyibõl áll majd a végleges harcrendszer az nagyon kevés.
Igen most nyálazgatom itt a dolgokat.
A videóban a Stug a PZlV-bõl fejleszthetõ ki?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azt ugye tudod tier 20-is mennek?

Bocs nekem még meglepõ ;)

Igen általában az 1940 körüli techek oda menne szóval ebben nincs semmi meglepõ.

Jól láttam hogy itt a Kv-1 "tier6-os"?

Aki szokta követnia híreket az meg tudná mondani hogy a Gaijin még szokott tartani TeamSpeakes Q&A-ket?

Pár info:
"1) Controls and general “feel” appears very familiar as a WoT player with the new physics engine, you can capsize your tank and get stuck on impassable terrain.

2) Aiming/shooting – simple reticule, there is a limited view zoom (seems approx. x4). No aim time waiting. You can see your shells moving in the air, shell drop and “true” ballistics seem to be evident.

3) HUD – very simple. Hotkeys for type of rounds + artillery support call (again, familiar to WoT players exept arty calling).

4) Artillery – seems to be “off map” support, however MAY be based on Ai artillery pieces that are present on the map and therefore valid targets for aircraft (if they get bombed out, you get on Artillery support!). Calling it down is simple, limited to TWICE per match (per player I assume), the aim reticule is similar to WoT arty in size but does not reduce, accuracy is not good but it puts down a small barrage (think CoHo artillery).

5) Viewing system – REAL VIEW!! If a tank is there…and its within your view range you can see it!! If its hidden…you cannot see it! Simple and OMG so overdue!! NO unrealistic highlighting of enemy tanks when you aim at them, when you see them their ID still pops up but basically it’s the same system as for aircraft (thank god!).

6) Maps – maps are the same size, however, deployment zones for the tanks are similar to deployment areas as they are now on the maps (where ai tanks spawn), so total combat zone is about a third of a full map as we have it now. This is still a large area. I don’t know if you can leave this deployment area however and travel areas where aircraft can go. The level of detail is extraordinary! The screenshots we’ve seen are EXACTLY how the maps look. There is lots of natural cover, roads, gullies, rocky outcrops etc.
My summary: ARCADE battles are a real competitor for World of Tanks. Whilst very similar in gameplay, there are key differences (far better graphics, better spotting system, realistic ballistics etc).
WT-n belül van olyan társaság, vagy klán ahova be lehet lépni? Kezdem unni h egyedül megyek

A WoT-al ellenben legalább nem lesz HP rendszer, ezáltal relasztikusabb lesz!

Godnohatod hogy HB-ban, fõleg FRB módban nem úgy fog zajlani a tankozás hogy WASD, aztán meg az egérrel point and click lövés. Ez még csak az Acade rész.

Legtöbben nem panaszkodunk, ez már elsõ látásra is sokkal több mint annó a WoT volt béta állapotában (az egy szem malinovkával meg öt tankal).

Szerintem minden értelmes ember érti hogy ez még egy korai állapot, ha valami nem jön be (artilerry, célzónézet) majd megváltoztatják. Ilyesmik miatt már elõre temetni a játékot ostobaság. (persze nyilván lesznek majd néhányan a WoT fórumban akik majd megpróbálják, no de ki jár oda?)

A videó tökéletes volt arra ami a célja volt: Meggyõzõdhettünk róla hogy bõven van potenciál a játék földi részében. Novemberben meglátjuk mi sül majd ki belõle.

Az lenne még finom, hogy ha ikont a földi csapattársakra se rakna ha repülõvel mész :)
Úgy azért mindjárt más lenne a helyzet :D
Nekem semmi gondom vele, bemennék vadásszal kergetni a stukákat meg a csatarepülõket. :D

Még jó hogy arcade, mert ez így csak egy wot klón szerintem. A grafika nagyon szép, de tulajdonképpen ugyanaz pepitában. Remélem FRB mód egy kicsit komolyabb lesz.
azért ha most azt mondanák, hogy gyerekek itt van ez a korai csak ez az egy pálya/mód meg csak annyi tank amennyit mutattak és bétázhattok vele..
azért nekiesnétek úgy is, hogy ott vannak a "szar repülõk" :P :)
flashpointer
Költõi kérdés volt, mert ha még lenne valami elõny akkor kérdés hogy megérné-e a plusz kockázatot, de így?

Emancipate yourself from mental slavement!

Most erre én válaszoljak? Nem tudom. Ha belerakták akkor biztos lesz olyan aki így is játszani fog vele, akinek meg nem jön be, az nem megy repülõkkel egy mapon.
500m-t akartam írni

Twitch chat-en egy sárga írta:
"The stream starts in almost an hour"
Remélem úgy lesz a dolog, hogy 50m-nél már fölé kell célozni

flashpointer
Ki akarna olyat választani, hogy pluszban még akármikor instant megölhessék ami ellen nem tud csinálni semmit?

Emancipate yourself from mental slavement!

Máté94
Nem tudom miért kell már az elején panaszkodni, bõven jó így elsõre. Inkább hasonlítsátok a WoT elsõ verziójához, úgy még értelme is van.
Mondjuk scout tankkkal még trollkodni is lehet ezzel az arty dologgal, de jobban esne ha nem lenne benne,vagy nagyonlimitálva lenne a használata.