37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
cpthungarian #8415 Az csak repülőknél működik, a lövedékesést kompenzálja vagy mi a szösz. -
Glo #8414 Itt olvashatsz a sebzésmodellről angolul:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90185-developers-diaries-ground-forces-damage-model-part-2/ -
sulouos #8413 HE gránát az ellenség alá beszúrva működik a legjobban, szép nagy kárlistát csinál :D -
yossarianHUN #8412 Rendben, köszi mindenkinek. Még egy kérdés: csata kezdeténél, a spawn képernyőn a vertical targeting az mit takar? -
Fontos a robbanó töltet, amely lövedékben nincs, azzal lehet átütöd de nem sebzed, így lőhetsz bele kilencet is mire kilövöd, miközben ha átváltasz a robbanófejjel rendelkezőre, akkor 1 vagy 2 lövésből pukkan az áldozat.
HE lőszert csak telepített dolgokra, pl: AAA ellen érdemes használni. -
Glo #8410 Fő halálok Kurskon (egy csatában) Ai Stuka + ai il2. Nem szabad az Ai tankokat fedezéknek használni :)) -
cpthungarian #8409 APCR-t csak akkor használj, ha mással egyáltalán nem tudod sebezni amit lősz. -
Malarki #8408 Ahol lehet én a HEAT-et használom. Főleg a Stug-on meg a PzIVD-n nagyon hatékony tud lenni.
Az APCR azért rossz, mert ha át is üt, de nem okoz nagy kárt a tank belsejében. Csak azt a modult/személyzetet tudja sebezni, amit el is talál. Hiába nagy az átütése, azzal is célozni kell.
Az APHE/APHEBC lőszer kisebb átültetéssel rendelkezik, de ha átüt akkor beül sokkal nagyobb kárt okoz mint az APCR.
HE-t leginkább a páncél nélküli célpontok ellen éri meg használni, mint pl a légvédelmik, vagy a nyitott ruszki TD-k.
Nem tom, milyen lőszer van még? :D -
yossarianHUN #8407 Most is, beállok a körbe foglalni, Pz III F, a legerősebb APCR-rel töltve. Felbukkan a T-26, jön a körbe, lövöm, lövöm, már beér mellém a körbe, 10 méterről lövöm az oldalát... 9 lövés kellett a kilövéséhez. Azt hiszem nem értem teljesen a sebzésmodellt:) -
sulouos #8406 A 75-ösbe HEAT kell, a Pz III F-be meg APCR és ima, az általában segít :D
Ebben a videóban nagyjából benne vannak a lőszerek (is)
https://www.youtube.com/watch?v=BE6VkoY3d6w -
yossarianHUN #8405 Valaki leírná egy abszolút kezdőnek, hogy az első 1-2 szinten mivel érdemes lőni mire? Németekkel kezdtem, de még a Pz III Ausf. F kb. 100 milit átütő APCR-ével is csak kopogtatom a T-50-eket, T-28-akat. 5-6 lövést tunkolok beléjük, aztán ők egy lövéssel kiütik a töltőt, parancsnokot, vezetőt. Repeszt érdemes használni, és ha igen, mire? Az első Stug 75 milis derpgunjában érdemes HE-t használni, vagy ott is maradjon a HEAT? Mert nem igazán érzem egyiket se hatékonynak:D -
Tudja valaki hogy a tankos matricákat hogy lehet majd megszerezni? Egyelőre csak aranyért van.
Ott vannak a követelmények a megszerzéshez mind alatt de hiába teljesítettem már néhányat,nem adja oda őket.:( -
Phara #8403 Nah majd megnézem és tesztelem a dolgot köszi. -
Glo #8402 Ha megnézed a 122mm-es Su122-est (prémet el tudod vinni test-re) meg a T-34-57-est )szintén a prémet) akkor látod, hogy a távolsági osztás a függőleges tengelyen nem ugyanaz :) -
Megamax #8401 A német szerintem de ha nem akar az ember sokat várni akkor orosz ott is ugyan ugy ki tudom loni a német tankokat a 122 es loveggel szoval mindegy
csakhát amíg a TD-k meg a mediumok is 2x tudnak spawnolni addig a németek vannak elonyben. -
mind kettő -
Conqvistador #8399 Szerintetek melyik ág a jobb?
A Német vagy az Orosz? -
joe38 #8398 Most gyorsan megnéztem,és megjavult teljesen az írányítás,nem értem mitől de jó....bug lett volna? -
twi452 #8397 lehet használni
változnak a rovátkák a függőleges tengelyen akár "menet közben" is amikor lőszert váltasz :)
kicsit high tech de így oldották meg :) -
Phara #8396 Ezt a célzórendszert a maga rovátkáival egyáltalán lehet használni?Csak mert ha úgy vesszük minden tank pontossága/lövedékének esése más így mindegyiknek különböző rovátka méret kéne ennyiből.Egy durva példával KV-2 és JT-nek nem hiszem hogy ugyan olyan beosztás kellene.De mondhattam volna példát nemzeten belül is. -
Hát én nem tudom mi történt tegnap este óta de ezt nem hinném el ha nem tapasztalnám.
Tegnap 15-ből 14 csatát nyertem az M4-el,úgy hogy sokszor a német csapat még tankot sem vesztett.Ma eddig 8 vereség,még leduplázni sem tudtam.(minden csata simben)
-
Caterpillar #8394 Hmm, megjavult, kellett neki vagy 5 perc... Mondjuk én megértem, eddig kb fele volt a terhelés. Ahhoz képest viszont annyira azért nem is rossz!
-
joe38 #8393 Miután beléptem a csatába nem,csak utána. -
sulouos #8392 Mindenkinek sz*rakodik a szerver, sokan vannak fent. -
Malarki #8391 Nem nyomtad meg valamelyik numerikus billentyűt? Nekem akkor kergült meg a kamera, forgott össze-vissza. -
Caterpillar #8390 Csak nekem nem akar kapcsolódni a chat -hez? Épp jókor... 
-
joe38 #8389 A controls részben semmi sem változott látszólag... -
joe38 #8388 Ilyet már nekem is csinált,de ez most fura,mert semmin nem állítottam csak mentem a kövi csatába és bumm,mintha megkergült volna.Egyszerűen nem értem. -
Droughert #8387 Nekem olyat csinált, hogy miután rálőttem egy tankra, utána minden töltés után automatikusan kilőtte a lövedéket, de csak 1x fordult elő -
Caterpillar #8386 Gyerekek, ez a prém Sdkfz140 ez nagyon menő! T-34 nem nagyon tudott átlőni, pedig a szájában álltam...
-
joe38 #8385 Skacok,help kéne,csinált már valakinél olyat,hogy megbugosodik az irányítás????
Ráadásul egyik pillanatról a másikra,egyik csatában még jo volt,megyek a következőre,a tank meg se mozdul,nem reagál semmire,csak lőni tudok vele,a tornyom össze-vissza forog.A controls részhez hozzá se nyúltam mielőtt valaki megkérdezné. -
Vigyázok én, de a meccsek felét általában spectatorként nézem végig. :D T-50-el bezzeg, zsinórban csináltam négy darab 3000+ xp-s kört. :) -
Malarki #8383 Amúgy az orosz játékosokról csak ennyit:
3 biztos ruszki volt, mert érhetetlen nyelven beszéltek a chatben. A végén tüzérséggel kicsapták mind a négyet :D
-
dejó kb. senki se játszik az orosz vasakkal :D -
Malarki #8381 Ezt én is szoktam csinálni, mert valahogy mindig a HE van betöltve kezdéskor és csak akkor lehet átváltani ha kilövöd. Persze van aki csak lövöldöz mert miért ne.
-
Ma csoda történt, megtaláltam a T50 gyenge pontját, úgyhogy mától kezdve végük van. Terjesszétek az igét!
ALLLELUJA! (szigorúan robbanó töltettel rendelkező lőszerrel próbálkozzatok, ne csak sima AP). -
Az AAA ad (igaz kevés) xp-t és pénzt + gondolom newbiek szal próbálgatják mi hogyan lő, mennyivel másabb mint amivel eddig játszottak. WOTban ez állandó volt :D. -
Miért? Vigyázz a tankodra... :) -
Ez a "heavy-k csak egyszer spawnolhatnak, de a medek kétszer" végig így lesz? Ideje elfelejtenem akkor az IS-3-as álmaimat. :D -
bgabor #8376 Te meg a Kék Bálna is tök ugyanolyannak tűntök.