War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az már az alfa videon látszott, hogy a tankok szinte egy karámba mennek az AF térkép méretéhez képest ugyanazon a mapon.
Ez rossz gondolatmenet, pl ha az AF részben a bombereknek egy generál HP-ja lenne, akkor meg kellene várni amíg az lefogy bárhova lövök és elõre szkriptelve romlanak a menettulajdonságai. Az gáz lenne, akkor nem lehetne csak a motort kilõni vagy a szárnyát letörni, szinte nulla lenne az esély ellene fighterrel.
Volt a videoban egy rész, mikor egy találattól lángolva szétvetette magát a "nemismerem típusát" tank. 😊 Ott ammo rack hitet kapott. Itt is lesz HP szerintem, ami nem a komplett tankra vonatkozik, hanem a részelemeknek lesz egy durability-je, az csökken minden találatkor. Szvsz a motornak is azért van RPM-je, mert sebezhetõ lesz vagy túlhajtható.
Nem ütésálló, a ruszki vadászok pár lövéssel leejtik azt.
Utána meg "miért kell kocsikázni miért nincs instant fight?".
Ettõl az arty behívásról nekem olyan COD fílingem van 😊
Meg ahogy észrevettem magamon ill.a kommenteken nagyon a Wot-ban tapasztaltakhoz viszonyítunk mindent.
Ugye ott 90% utálja a tüzéreket akkor már itt is pedig ez csak egy újabb lehetõsége a csapásmérésnek.
Kiváncsi lennék pl arra is hogy a v ideóban látott Stug különbözõ lövedékei miben másak, sebzés, pen?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De rémlik valami hogy azt mondták a a tankok közelebb spawnolnak egymáshoz nem a pálya két szélén hogy ne legyen nagyon ilyen probléma. hát úgy legyen
WoT: Nishizumi77
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-sniper nézet: igazából csak csalódtam hogy nem került ilyesmi a játékba, de jobban átgondolva végülis nem muszáj hogy legyen.
- sebzés rendszer: nos, nekem - akármennyire is NEM realisztikus - a HP egy kiszámíthatóbb játékmenetet ad. Ahogy elnéztem a videót, nekem olyan tök véletlenszerû volt hogy ki mikor miért halt meg, pl fogalmam sem volt hogy a KV amit a videó készítõje vezetett mikor-milyen állapotban volt, mikor lehetett kockáztatni és mikor kellett volna biztonságosabban játszani.
-repülõk: ugye kikapcsolható lesz a repülõk résztvétele a játékban? Légyszi-légyszi-légyszi! Ha igen, akkor rendben van, ha nem, akkor az én szememben ez egy marha nagy minusz. (körbejártuk a témát, nem kell gyõzködni, én tankos játékos vagyok, nem repülõs 😊)
- üresjárat: ez nálam már a WT repcsis részében is benne volt, egyszerûen nagyon sok idõ telik el amikor alapból nem történik semmi spawn után. Nem összekeverendõ a kempelés miatti potenciális üresjárattal - itt spawn/respawn után mindig "sok" idõ telik el.
Remélem lesznek egybõl légvédelmi tankok is, akarok egy wirbelwindet meg egy ostvindet 😄
Nem kell nagy kreativitás az egységsugarú játékos elcsábításához... a németek az expon agyonverték egymást egy pólóért, nekünk ingyen 300 forint is elég hogy kockuljunk 😄
Különösebben nem kell tartani a levegõbõl jövõ áldástól. Mivel lesznek légvédelmi egységek is. És ahogy a Gaijin hozzáállását nézem, bizakodó vagyok, hogy jól is rakják le az alapokat.
Tartok tõle hogy s vegyes csaták így fognak zajlani: mindkét csapat kilövi az ellenfél tankjait, majd miután megvolt a free frag lelövöldözik egymást.
Elvileg ma is lesz video, ha a csillagok állása is kedvezõ, még az is elõfordulhat, hogy kapunk egy kis HB gameplayt a készítõl, sokan kíváncsiak lennének rá.
Aki egy béta állapotban lévõ jàték 8-10 perces bemutatójából igen éles kritikàkat fogalmaz meg,azzal nem kell komolyan foglalkozni szvsz!
Ebbõl annyit lehetett látni hogy màr most van fizika +1 a grafika+1 nincs belsõ nézet.....hát lehet jobb is.
Be lehet hívni arty-t számomra lehetõség a camperekkel szemben.
Random idézet a WT fórumból (nem tõlem), de igaza ez Gazsinál így mûködik 😊
Ha valakinek jobb 5lete van valami mást is szeretne vagy bármi eszébe jut regeljen be. Indítson egy témát, ha kell csináljon szavazást(Poll). Mindezek után náluk egyáltalán nem lehetetlen, hogy meg is valósul a petíciós javaslat. Néha még ennyi sem kell.
Néma gyereknek senki sem érti a szavát!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
És azt nem szeretik ha nagyon nagy a hõbörgés lásd ma is beadták a derekukat 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://gamingbolt.com/war-thunder-interview-ps4-version-map-size-plane-customization-and-new-content
Alexander Trifonov:
By the time the PS4 launches, we’ll have Ground Forces Expansion for our game, so console owners will get playable tanks in addition to planes from the beginning. War Thunder for PS4 will be completely free and won’t require PS Plus, but the subscribers will get some bonuses.
Bár megjegyzem, hogy ha PS4-en is van már ilyen szinten, akkor simán elképzelhetõ, hogy az elkövetkezõ idõben még egészen elfogadhatóra reszelik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahogy szokták mondani 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
PS4 egyik nyitócíme...nézd meg addig hány nap van.
ott is annyi van kb, hogy repülsz és rárakod a célkereszted a megfelelõ helyre 😊 az látszik, hogy nem csak téglákat kell azért tologatni vagy legalábbis ez érezhetõ valamennyire a videóból
és ezen mégis mi vágott mellbe ? nézd meg párszor a videót , a stug elég rendesen begyorsult és a bal oldali lánctalpat dobta meg a szikla , nem tûnik az a "szaltó" irreálisnak számomra.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1.5-2 hónap múlva meg kellene jelennie, az nem kifejezetten sok idõ. Engem a tankos rész annyira nem mozgat, de jó lenne egy olyan játék, ahol a GF rész is van olyan jól megalapozott, mint az AF. Szeretnék elégedett arcokat látni. Az a gond, ha a GF alapjai nem lesznek jók, akkor nem tudják olyan szépen lassanként átgondoltan interaktívan felépíteni, mint az AF-et. Egyelõre nem vagyok boldog a látottaktól, ami természetesen változhat, ha rácáfolnak.
Mert az az egyetlen játék a piacon, amihez hasonlítani lehet? 😊