37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Na mind1 letöltötte sikeresen a 3 megát :D
  • vajakos21
    :-)
  • twi452
    én is 1 perc alatt leszedtem.. nálam nem mesél vicceket :(
  • BalikaHUN
    Én már lassan 2 órája próbálom letölteni azt a 30 valahány megás patch-et de még mindig 0 B/s van. Vicc ez a kliens.
  • sulouos
    Nekem simán lejött kb. 2s alatt, pedig egyáltalán nincs izmos netem. Nincs leterhelve valamivel?
  • tutyimutyi2
    Ulvar
    nem egyik sem ,alapból 13 sec alatt tölt(t-34 1940 L11)
  • Sherman0070
    Most komolyan valaki mondja már meg hogy mi ez a 10-20 KB-os letöltési sebesség? A WoT csak a letöltési sebességben jobb úgy látom. Ott simán hozza a 3MB/s-et itt meg csoda ha 1MB/s van.
  • Ulvar
    sérült az ammo, vagy a töltő ember esetleg?
  • tutyimutyi2
    Mé van az hogy a tankom 8,1 sec helyett 13 secenként lő?
    Esetleg a töltőnél kikéne húzni maxra a töltést hogy annyi ídő alatt töltsön mint amit ír?
  • Maala
    Ne indítsd újra.
  • twi452
    és működik végre az auto lőszer vásárlás is :)
  • BalikaHUN
    Valakinek van ötlete hogy hogyan tudnám végre lepatchelni a játékot?
    Már 1 órája próbálom azt a 39 mb-ot letölteni de még csak 2 mb jött le. Rohadt ideidegesítő hogy folyamatosan 0 B/s-et ír.Már 2x újraindítottam a klienst.
  • Trucker39
    Mióta is van kint a nyílt béta teszt? Még talán nincs két hete. A "másik" játékban ha jól emlékszem a teszt után 2 héttel még sokan a tank elejét keresték (ja ilyen most is van még). Szerintem szépen halad a javítgatás. Ahogy tapasztaltam a tüzérségi támogatást is szépen vissza vették, a premium tankok fénye is kezd megkopni. Kezdenek elszámolódni rendesen a küldetések, visszanőtt magától a tűzoltó készülékemre a beállított billentyű (kipróbálni még nem tudtam, mert aki szembe jött az egylövésezett) és még lehetne sorolni szerintem.
  • sulouos
    Először a bent levők sebzésmodelljeivel kezdjenek valamit, nagyon sok a "hit" meg a "HEAT-el oldalba lövöm a 30mm vastag tornyát, és zöld suspension" típusú lövés.
  • Bratyex
    Okés köszi!

Amúgy több nemzeti tanknak én is örülnék, illetve német orosz ágak bővítése se lenne rossz.
  • Angelus1991ster
    Jelenleg még nem elérhetőek, mondták. Majd később engedélyezik.
    Amúgy jön több tank majd? Angol, japán, amerikai. Német ágon jó lenne a többi tengelyhatalmi nemzet tankjai is: magyr, román, olasz és a többi népé: lengyeleké.
  • twi452
    ki lettek egyelőre kapcsolva úgyhogy egy darabig csak tank vs tank lesz
  • Bratyex
    Miért van az hogy tank csatában nem rak be repülőket is, csak tankok vannak!:S Hogyan érhetem el hogy mindkettő legyen, mert légvédelmivel tolom és így értelmetlen...
  • Porsche911
    Igen, már számolja.Az előbb patchelt nekem a kliens és már számolja.Mondjuk visszamenőleg nem mert hiába van 40 győzelmem SB-n csak 3-at adott be eddig.De nem tart sokáig begyűjteni am sem 3x-os szorzó mellett :D
  • twi452
    szerintem meg lehet már
    legalábbis most mentem egy kört sb-n és meglett a szlovák tankos matrica
    gondolom akkor a többi is mehet
  • Angelus1991ster
    Meglehet szerzni már a magyar 41-es felségjelzés matricát 15 győzelemért, német tankban? vagy ezt a bugot még nem jevították ki.
  • Phara
    Azt amúgy próbálta már valaki,hogy mondjuk egy KV-2 és 1 pontosabb ágyú szórása mekkora ugyanazon távolságon?1000+m.A prém su-122 és JP-t néztem 1500 m-en és míg a JP 10-ből 7x találta el a célt(nem robbant fel)addig a su 3.ra felrobbantotta ugyanoda céloztam.(arcade test drive)
  • bgabor
    Rövid életű volt, nem hinném hogy a vásárlóknak behozta az 50 eurós árát. :D
  • Maala
    Így kell ezt, semmi cicó. :D
  • gstup
    Annyi a "halhatatlan" sherman-nek.Nem kicsit voltak vastagabbak a kelleténél. :)
  • vajakos21
    Hàtha valakit érint
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/141424-m4-748-%E2%80%9Csherman%E2%80%9D-%E2%80%93-armour-changes/#entry2656871
  • ToCsEk
    jah hogy jah
    akkor majdnem :D
  • twi452
    az nem a prém ára
    azzal csak el akar csábítani h megvedd :)
    annyi bónusz lion-t gyűjtöttél volna össze eddig a mai nap ha lenne prém számlád
    és ha ott megveszed a heti prémet amit felajánl akkor megkapod visszamenőleg ezt az összeget amit neked kiírt
  • Sith
    Szerintem nem
    Egyébként az arty reload idő attól függ milyen gyorsan fordul rád az IS4..
  • ToCsEk
    7nap prémet érdemes venni? nekem felajánlotta 58k lion
  • vajakos21
    Úgy tűnik,mintha arty reload időt is növelték volna...vagy nem?
  • Pluskast
    Na jó de azon nem tudsz változtatni :)
  • Malarki
    Egyenlőre igen.

Trucker: nagyon király az oldal! Csak így tovább.
  • ximix #8902
    Ezeket csak te látod a játékban szereplő, matricákkal beburkolt tankot meg mindenki vagy rosszul tudom ?
  • patchaou
    Ugyan minek? a játékosok ugyanezt csinálják :)
  • Trucker39
    Tank festéséhez kis útmutató: Segédletek
  • twi452
    csak azért említettem mert erre is kitért a mai kis patch :)
  • Pluskast
    Mindig ezt csinálják. Mennek előre és lőnek a vakvilágba vagy bele a földbe. Ezen a téren még bőven van mit csiszolni.
  • Maala
    Cserébe a ROF elég rossz. Tökmindegy, hogy 6mp-nként lősz 200-ért, vagy 30mp-nként 1000-ért, nem?
  • twi452
    kubanon előbb a 4 ai tank azzal kezdte h sorban telelőtték a dombocskát maguk előtt :D
    ezen még kell egy kicsit reszelni :D