37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Épp tegnap néztem, csak SB-ben tolom, Pz IV F2-vel 87%-os a győzelmi arányom, tényleg orosz propaganda. Nagyon jól össze lehet dolgozni a csapattagokkal, ha van olyan, aki hajlamos a kommunikációra és együttműködésre. Tegnap csak egyszer kellett beírnom, hogy Jungle mapon segítségre van szükségünk egy bizonyos helyen és azonnal jöttek 3-an és le is nyomtuk a védekezésre beállt oroszokat. -
bgabor #8974 Pedig a szavaid elárulják hogy műkedvelő vagy csupán, nem értesz ezekhez a dolgokhoz. Egyébként ha nem tetszik hát ne játsz vele, nem kötelező. Ezzel a stílussal hiányozni se fogsz a játékból. -
Azért még Földi Pál is azt írja, hogy mennyiségben és minőségben is felülmúlták a német páncélosokat a szovjetek már 41ben. -
twi452 #8972 úgy látom valakinek itt volt pár kellemetlen csatája tegnap xD -
Szpecnyaz #8971 A repülősről nem tudok nyilatkozni, de a tankos ha nem is éppen balanszolt,legalább mindkét nemzetnek van OP tankja. -
Szpecnyaz #8970 Hogy is volt az amikor Hans találkozott a T34el v KV1el a superior PzIII-ban v Pz IVC-ben ülve? Szerintem örült h nem világos színű uniformisa volt.
Am meg mit használsz referenciának? Földi Pált? Mert biztos h nem egy Keegan v Kershaw szintű hadtörténész műveit.
Am örültem hogy a WoT topik megszabadult az ilyen figuráktól, de úgy látom ide is be fog tévedni minden hobbi náci, aki minimális hadtörténelmi ismerettel rendelkezik.
-
Susarc #8969 kicsit azért igaza van a repes részről....meg a tankosról is....ez nem a történelem és az Oroszok olyan szinten nemzeti soviniszták,hogy az összes játékban telebaxxák kis apró vagy nem is annyira apró előnyökkel a hazai gépezeteiket......aki legalább 1 hónapot játszott az képben van -
hihihehehe #8968 Ennyi. Nem tudsz mit mondani az orosz gépekről és tankokról, mert fáj a valóság, vagyis a kamu. Jó éjt. -
"Elmondom a véleményemet a Simulator módrol: SZ@R!"
Igazából erre a mondatodra ugrottam rá.A sim mód a legjobb ebben a játékban és ez itt sokak véleménye.Ha szerinted szar,lehet törölni a játékot és nem kell itt trollkodnod.Persze én voltam a hülye hogy reagártam rá.
Jó éjt! :) -
hihihehehe #8966 Mert engem rohadtul felb@sz, hogy a préselt fát nem üti át 120db 20mm-es. -
hihihehehe #8965 B@zdmeg....
Továbbra is oroszokról beszélek, angol gépekkel semmi bajom a játékba. -
A szuper német gépeidról meg annyit hogy Adolf Galland(gondolom tudod kiről van szó) már 1940-ben azt mondta hogy ha győzni akarnak anglia ellen akkor spitfireekre lenne szüksége.Egy német ásztól ez elég vaskos vélemény a messzerekről....
Szóval nem kell itt misztifikálni a német technikát.Voltak időszakok mikor ők voltak fölényben,aztán az oroszok vagy angolok.Ahogy a fejlesztések követték egymást,hol az egyik,hol a másik fél gépei voltak jobbak.Ezt egy játékban nem tudod tökéletesen lemodellezni.Ennyi. -
hihihehehe #8963 Főként a rossz elosztásról beszélek és a lőszerek minőségéről. -
hihihehehe #8962 Bulvár könyvek mi?
Orosz tankokról beszélünk egyébként már ne is haragudj. A franciák pontosan tudom, hogy csak védekezésre álltak fel és szinte mindent úgy terveztek.
De itt oroszokról van szó meg a Gaijinről. -
A könyveket örökölted? Mert hogy nem olvastad őket az biztos. :) -
Barátom te egyszerűen hülye vagy!
Áruld el már hogy hol olvastad hogy a német tankok jobbak voltak a franciáknál! Csak egy könyv címet kérek ahol ezt írják.
Egyszerűen a Franciák szétosztva,a gyalogság támogatására használták a tankjaikat,a németek pedig a front áttörésére és átkarolására.
Tudod itt nagyon rossz helyen vagy ha hülyeségeket írkálsz mert vannak itt jópáran akik nem csak bulvár irodalmat olvasnak.
-
hihihehehe #8959 Nézzél dokumentum filmet. Meg legyen vagy 2-300 könyved a II világháború harckocsijairól és repülőgépeiről. -
hihihehehe #8958 Jaja azért rohanták le Franciaországot mi?? Menjél máshová oktatni te... -
hihihehehe #8957 Ha tudnék angolul a supportnak már rég kiosztottam volna az adatokat, hogy mi is a szitu a szar orosz gépeikkel.
Bocsánat egyébként lejjebb még egy elírást vétettem. f-4 -et akartam írni e-3 helyett. Kicsit késő van.
-
Te nagyon el vagy tévedve!! A németek a páncélosok alkalmazásában voltak sokkal előbbre a többi nemzetnél,nem a tankok minőségében.A pzII semmivel nem volt jobb mint pl. BT7.A Francia harckocsik pedig minőségben és mennyiségben is felűlmúlták a németeket.Egyszerűen szarul alkalmazták őket és a legénység képzettsége is mesze elmaradt a némettől.
Na most itt a sok németbuzi hülyegyerek beül a német tankokba és egyből képzettnek képzeli magát,aztán sír ha az oroszok elverik a seggét.Röhely....
Olvass egy kicsit te nagytudású mielőtt hülyeségeket írkálsz az elvakult német rajongásod miatt! pls!! -
hihihehehe #8955 Nem beszélve a tűzerőről.
Nem véletlenül volt kevés lőszer a német gépekbe. Úgy tervezték, hogy 1-2 lövés végezzen a géppel, ehelyett mit látunk a játékba?
Orosz 20mm-es erősebb, mint a német 30mm-es. Nem szánalmas?
Ráadásul, hogy tényleg esélyünk se legyen más gépekkel jól harcolni folyamatosan dobálják a játékba a sok 20mm-es orosz gépet amit sose használtak mert annyira szar volt. De a lényeg, hogy a Tier-ben a legjobb legyen.
-
hihihehehe #8954 *bocsi yak3-at akartam írni. -
hihihehehe #8953 Pff...már csak lehet többet tudok a tankokról mint te már bocsi. Ez egy akkora szemétség a Gaijin részéről, hogy nem igaz.
Jó lenne, ha megnéznétek a II. világháborúban ki vesztett miből mennyit.
A háborúban fordítva volt a helyzet németek daráltak az elején orosz tankokat.
Szánalmasnak tartom azt is a Gaijin részéről hogy 1944-ben készült orosz repülőgépeket küld be 1941-42-ben készül német gépek ellen. Példa yak-9 vs bf109 e3. -
Menj vissza WOT-ozni,az való neked nem a sim.Nem fogsz hiányozni senkinek :) -
Egyébként szerintem elég jól kiegyensúlyozott a játék.Sokkal több múlik a jó helyezkedésen,jó taktikán mint magán a tankon.Az utolsó 3 csatámat simán buktuk úgy hogy a csapat 90%-a F2 volt.Sokszor meg ugyanez az összeállítású csapat szinte veszteség nélkül hozza a csatákat.
-
hihihehehe #8950 Elmondom a véleményemet a Simulator módrol: SZ@R!
Orosz propaganda!!!! Ez már tényleg szánalmas! 99%-ban orosz győzelem. Aki meg német tankkal képes volt nyerni Tier1-ben, annak hatalmas gratula.
-
Susarc #8949 háát nemtudom....minden 1 hit eddig..... -
sulouos #8948 Az F2-esek szeretik a KV-1-et, háromszor annyit fizet mint egy T-34, csak könnyebb kilőni és nem jön vissza :D -
KV1....csemege a medeknek.PZIIIL,N PZIVF2 azokat eszik reggelire. :) -
Szpecnyaz #8946 Várd csak meg amíg az F2 horda rádcuppan :P. -
Susarc #8945 Kv 1-et megvettem.......első kör 6 csont nélküli kill átlag 800-1000 méterről...engem meg se karcoltak! GRATULÁLOK A GAIJINNEK! -
Segédlet -
Angelus1991ster #8943 Többi tier kifejlesztése csak akkor lehetséges, ha az összes alsóbb tierjű tankot kifejlesztettem? Mert még zárolva van nekem. -
twi452 #8942 néhány körrel ezelőtt váltottam az 1942es t-34re és ebbe nem veszi meg
eddig a 41-essel mentem abba megvette ugyanezt a fejlesztett lőszert.. úgyhogy passz :D -
Porsche911 #8941 Nálam megveszi,rögtön csata után. -
twi452 #8940 tévedtem még mindig nem veszi meg magától a lőszert hiába van ott a pipa :) -
gezu1025 #8939 A mai 2. kis patch, igen érdekes dolgokat hozott.
Historically fixed traverse and elevating angles of Panzerjager Panther and its commander’s premium variant. Changed from +-15 to +-11 degrees horizontally and from -10 +30 to -8 + 14 degrees vertically.
Fixed elevation angles of Panther II from -6.5 +17 to -4,5 +15 degrees (old angles made weapon glitch through tank surfaces), also in -165 +165 degrees sector elevating angle decreased up to -3 degrees (turret facing reversed from vehicle direction vector and with old angles barrel would go through exhaust pipes)
105mm KwK45 rate of fire has been fixed from 5.4 shots per minute to 3.9 shots per minute (old value was a mistakenly taken from KwK43)
Fixed damage effect from HE tank rounds, which led to the destruction of the tank when the shell would detonate on the vehicle roof. Now it is still possible to damage the tank by a roof breech, but it won’t lead to the immediate destruction of the vehicle. -
Droughert #8938 Én meg pont a T3-as PzIV, PzIII-al gyűjtöm az xp-t a T4-ös Pantherre. Nagyon bejönnek, gyors gun, kötényzet is sokszor sokat számít, sok lövést felfog, és gyorsabban kerülnek csatába mint a panther. -
Malarki #8937 Néha nekem is dög lassan tölt le a kliens. Máskor meg szépen jön 2 megával. De az általános, hogy az utolsó kb 30 MB-t ilyen 30 Kb/s-kel tölti le. -
Uhh ezek a Panzer 4-ek elviselhetetlenek főleg a tier 3-as kötényezett. A torony páncélja ugyan akkora mint az első hosszúcsövű 75 milisének és minden lövéstől a tornyomnak annyi.