37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • xmanhun
    csata közben,kidobott a játék! és még 4-perces büntetést is kaptam!! :(
  • Fura Alak
    lvl reset?!?
  • Kissssss0 #34586
    hmm, nézegettem ezt a war bond shop-ot és ha jól veszem ki akkor most már nem is lehet havonta 1 vagy 2 prémium repülőt/tankot beszerezni, először össze kell grindelni a megfelelő mennyiségű wb-t aztán a köv hónapban ismét grindelni kell hogy feltudd fejleszteni lvl5-re a wb shopot mert ugye minden hónapban jön a lvl reset, röhej.

na jó részemről kuka a wb shop.
  • Robertoo21
    amúgy, ha valaki harckocsi ostromot csinál, ajánlatos 3.7 orosz (KV1 és társai) bemmenni, mert ott szinte borítékolható a 300% booster
    Vagyis nálam mindig bejön
  • csaba90
    hát én sem és úgy 16.000. és van maikor kemény 56 másodpercem volt.. és a másik kettővel kell valamit alkossak... a harckocsiostrom meg egy vicc épp hogy bespawnolok már a ru 251-es kapásból ki is lőtt úgy kezdtem hogy 4 szer kilőttek addig még egy találatnyi lövésem sem volt :D brutális nagyon meg kell szenvedni azért a kis jutalomért komolyan :D annyi talán hogy mintha ezek a rakétások tényleg gyengébbek lennének most már nem az első találtattál lő ki hanem az elsővel lerendez úgy hogy semmit nem tudok csinálni a másodikkal meg már kivégez :D
  • CHaooSS
    Erről beszélek, 18.200 a javítás és még sok mindent ki sem fejlesztettem... szégyen
  • csaba90
    A hajós változat az megy folyamatosan aki megvette vagy csak néha tud játszani? mert érdekel hogy megéri e megvenni vagy megveszem és nem lesz semmi csak valamikor pont akkor amikor nem érek rá akkor lehet játszani vele?
  • csaba90
    nem tudom nézted e de a javításon megy el sok.... nekem a Chieftain mk 3-ast fuloosan 8.000 körül javítják míg az Mk 10-est meg 15.000 ért.
    Az Mk 5-ös meg nem fullos azt csak 6.500-ért :D én úgy szoktam hogy a vége felé vagy utolsónak viszem be az MK 10-est és nagoybb eséllyel marad életben a csata végén illetve akkor több mindent tudok csinálni mert soknak a top tankjukat már kilőtték. több mindent tudok alkotni vele és még kisem lőnek meg van az esély rá hogy premium nélkül kijössz nullára :D
  • Kissssss0 #34580
  • CHaooSS
    200 ezres mínusznál feladtam... faszom sem játszik ezzel amíg ilyen szar.. lejár prémium pillanatok alatt százezreket fogok bukni
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.30. 21:08:49
  • PLaci #34578
  • CHaooSS
    4vereség T64-el laza -50ezer ( prémiummal! ) imádom
  • csaba90
    hála istennek ez egy nagyon jó hír!!! :O
  • xmanhun
    hát igen az ATGM-EK IDEJE LEJÁRT! :)
  • CHaooSS
    közelharcban is full op volt.. eldugta a testét és 10 méterről simán kilőtt... már mikor adni kellett volna neki 80-100 méteres aktiválódási távolságot
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.29. 23:45:43
  • bgabor911
    Sajnálni kéne? Fél éven keresztül baszták szét minden tankos játékélményét top tierben az ATGM köcsögök, menjenek csak a levesbe végre. Nevetséges volt és teljesen irreális, amire a War Thunderben képesek voltak, hónapok óta érett a kijavításuk.
  • CHaooSS
    Obj 120 spam, fullon vannak b+
  • xmanhun
    a frissítés óta ,már nem olyan op az it-1!kapok 1-lövést azt meg sem tudok mozdulni,az újratöltése megáll!! azt kampec!!!
  • Kissssss0 #34570
    Object 277: ohh boy, gyakorlatilag ez egy mini js-7.

Super Conqueror: mehet 8.7-be.

Object 287: gyakorlatilag a személyzet kénytelen lesz feküdni a tankban olyan alacsony a magassága, ha bekerül akkor végre a ruszkiknak is lesz egy m551 sheridan tankjuk, nem mintha rászorulnának az IT-1 dominanciája mellet.
    (azon se csodálkoznék ha bekerülne majd a Obiekt 287 is, igaz hogy egy hulladék volt a valóságban de gazsibát az ilyen apróságok nemigen szokták zavarni, lásd IT-1)
  • BaleniX
    Instagramról egy kis infómorzsa: várható az Object 277, Super Conqueror, Object 287. Legalábbis eddig amelyik tankokról tettek fel dokumentumképet az be is került.
  • PLaci #34568
    Panter
  • Nohab
    A motorba bejutó levegő sűrítésének módja és beállítása miatt. A kompresszort illetve a turbófeltöltőt különböző magasságokra optimalizálják, attól függően, hogy milyen szerepet szánnak a repülőnek. A fapadosabb gépeknél kézzel kellett ezeket a rendszereket állítani.

• AIexx
    Azt mivel magyarátod hogy ált. a német gépek 10 ezer m magasan gyorsabbak voltak mint közepes magasságon? A ritka levegő? Olyan magasságokban gondolom a teljesítmény is romlott nem keveset, nem véletlen találták ki a nitrogén-oxid befecskendezést.. De mégia: Földközelben akkor a nagyobb légellenállást nem tudták leküzdeni fennt meg igen? Hogy is van ez?
  • GálTomi
    Az akkoriban kifejezetten nagy magasságokba, jó repülési teljesítménnyel rendelkező gépek kifejezetten rosszul fordultak a hosztengelyük mentén pontosan a nagy fesztávolság miatt.
  • GálTomi
    Azt azért tudod, hogy minél nagyobb a magasság úgy csökken a légnyomás és egyre kisebb a levegő sűrűsége. Ahogy a repülőgép az egyre magasabb,ritkább levegőben repül csökken a felhajtóerő. Ennek növeléséhez kell a nagyobb sebesség amiből adódik a nagyobb légellenállás. Méghozzá négyzetesen. Oltári jókat tudok a sok butaságot nevetni amiket itt szoktam olvasni a repülőgépekrol vagy a repülésről.
  • AIexx
    A p39 egy gyenge gép. A motorja ott már nagyon nem bír megbírkózni avval a légellenállással ami ott fenn van. Ilyen nagy magasságban elvileg a Ta 152 H és a Ki 94-II kellene hogy a legjobban forduljon a keskeny és hosszú szárnyak végett! Ehelyett...
  • Kissssss0 #34562
    nincs tapasztalatom az a6m5-el nagy magasságban(se AB se RB-ben), én mindig 4 vagy 5 ezer méterig emelkedtem vele(RB) aztán fordulóharcra kényszerítettem az ellenfeleket és legtöbbször nyertem is 5ezer méter alatt, p39-el viszont emelkedtem már nemegyszer 11ezer méterig vagy tovább RB-ben és ott már nem nagyon akart engedelmeskedni a gép... még egy enyhe fordulás is kínszenvedés volt.
  • gstup
    Ilyeneken miért lepődsz meg?A 109-es most kapott "normális" tulajdonságokat!
  • AIexx
    Nem vetem meg a reált. Sőt! De az is elég furcsa számomra, hogy a Ki 94-II, melynek ha jól emlékszem a legerősebb csillagmotorja van, úgy mozog mint egy bombázó, nagy magasságon meg, amire tervezték nem fordul úgy ahogy kellene.. A másik dolog: A Ta 152 C3 a Dora továbfejlesztett változata, ami ugyan nehezebb, de a valóságban jobb volt mint elődje ehhez képest a játékban olyan a mozgása mint aminek elbaszták volna a repülési modelljét.. Reál.. Aha..
  • bgabor911
    Árkád módban repülsz, remélem nem azt várod hogy majd a gépek majd élethűen viselkednek. Ha realizmust akarsz, akkor játsz RB-t. Ha egymást agyatlan iramban irtó UFÓkat akarsz, akkor maradj az Arcadenál.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.09.26. 20:02:33
  • AIexx
    Másik érdekes dolog: az A6M5 nagy magasságon jobban érzi magát a többi gépnél a szintjén?! Ez most komoly?
    - Guyanai felföld 6-7 ezer méter magasan, olykor 8...

• Kissssss0 #34557
    már rég nem játszottam árkádot repülőkkel de ha még mindig vannak olyan küldik ahol el kell pusztítani fix menyínségű szárazföldi célpontot hogy meglegyen a győzelem akkor simán lehetséges, csak kell egy saját csapat ami leszarja a földi egységek védelmét meg néhány jó játékos az ellenfél csapatába és máris megvan a biztos vereség receptje.

elég csak megnézni Alex csapatát, több mint a fele semmit nem tett hozzá a csatához...
  • fighter_hu
    Ömm... csak nem földizett ez enemy?
  • AIexx
    most nemazé, de ez mi? (az ellennél nem volt szakasz)
  • CHaooSS
    én még egy szaros tier1-es fosra sem kaptam....
  • xmanhun
    ezt a mázlit! pörgetett a t64a-ra 1 talizmánt!!!! :) :P
  • PLaci #34552
    Van Special Task. Meg kell venni warbond -ból...

Gyakorlatilag ez az eddigi Tier IV-VI feladat.........
  • Kissssss0 #34551
    igen, ezt a shop levelt is nagyon hangoztatták, ez annyit tesz hogy a special taskok megcsinálása után kapott érmékböl vagy mi a nyavalyákból lehet fejleszteni a war bond shopot, minél magasabb a lvl annál jobb prém dolgokat lehet beszerezni..... khm elvileg.
  • PLaci #34550
    ROFL, ma frissítették.... :O
    Special Task még mindig nincs.

WTF, van olyan, hogy shop level.....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.09.25. 19:50:01
  • Kissssss0 #34549
    minden nap megcsinálsz 3 küldetést és kapsz war bondot, ha eleget összegyűjtöttél(kb 3 hét grind) akkor vehetsz egy prém tankot vagy repülőt amik végleg a tiéd marad.