37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    24
  • Kissssss0 #34597
    valószínűleg ki lesznek töltve a hézagok(szakadékok) angol, amcsi, meg proto gépekkel, én is arra vártam hogy végre kibővítik az olasz ágat és akkor talán még én is belekezdenék az olasz gépek fejlesztésébe de úgy néz ki ezt elfelejthetem.
    (meg valószínűleg elfelejthetjük az olasz/magyar tankokat is)

"majd lesz megadás gomb is xD"

• Zoli105
    pontosan :D amúgy miért nem az olasz ágat csinálták meg rendesen + oda tankokat ? :D az era meg felesleges volt még :(
    most tessék önnek a franciák XD de az a tier 4es tuti valami kamu gép lesz :D franciáknak nem agyon volt ideje fejleszteni , de gondolom kiugrás helyett majd lesz megadás gomb is xD
  • Kissssss0 #34595
    most dobták be az "era-t"(prém nélkül játszhatatlan) meg nemrég az olaszokat(félkész tech tree)... a hajókról meg már jó ideje se hír se semmi(lol), de azért van pofájuk elkérni a pénzt a preorder-ért.
  • Zoli105
    Jönnek a franciák :D
  • tigrincses
    kösz a tippet
  • AIexx
    4.7 jumbo... Csak egy kis mértékben forgasd be (5-10fok), mozogj folyamatosan ha be akarják célozni a kupolát vagy a géppuskát. (kupolát könnyebb belőni sokkal, egyből kiveszi a lövészt és még 1 embert) Ha kihúzol vele 1 csatát úgy hogy nem lőnek ki nem ritka a 4000 pont, számold ki mennyi oroszlánt ad.. (50 ezer körül)
  • tigrincses
    Hát ,hellosztok. Iszonyat ami mostanság történik velem a játékban. Egyszerűen nem tudok gyűjteni kreditet, oroszlánjaim mindig a nullához közelítenek, jön egy nyertes csata a következővel el is megy a kredit, javítani nem tudok
    nem hogy 4 de 1 gépet sem. Van tippetek hogy lehet gyűjteni, mert az nem állapot hogy a 2 tankom meg 4 repülőm feszt a garázsban dekkol szétlőve. Hiába végzek a 4 . 6 helyen amit gyűjtök az elmegy azonnal...1000 oroszlán közel semmire nem elég, nem értem, régebben nem ilyen volt a játék. Messerekkel meg Tigerekkel nyomom.
  • Zoli105
    Meg is lett :) (de mi az hogy nem fullos-an kapom meg ? :O ez de gáz xD )

• Kissssss0 #34589
    Premium vehicles for Warbonds until the 31st of October - FAQ Update

kérdések válaszokban ott van, úgy néz ki hogy az új hónap kezdetekor még egy hétig elérhető lesz az előző hónap ajánlata is, így talán elméletileg belehetne szerezni a kiszemelt célt, csak ugye azt már nem írták le hogy a lvl reset érvényes lesz e az előző hónap ajánlatára is...
  • xmanhun
    csata közben,kidobott a játék! és még 4-perces büntetést is kaptam!! :(
  • Fura Alak
    lvl reset?!?
  • Kissssss0 #34586
    hmm, nézegettem ezt a war bond shop-ot és ha jól veszem ki akkor most már nem is lehet havonta 1 vagy 2 prémium repülőt/tankot beszerezni, először össze kell grindelni a megfelelő mennyiségű wb-t aztán a köv hónapban ismét grindelni kell hogy feltudd fejleszteni lvl5-re a wb shopot mert ugye minden hónapban jön a lvl reset, röhej.

na jó részemről kuka a wb shop.
  • Robertoo21
    amúgy, ha valaki harckocsi ostromot csinál, ajánlatos 3.7 orosz (KV1 és társai) bemmenni, mert ott szinte borítékolható a 300% booster
    Vagyis nálam mindig bejön
  • csaba90
    hát én sem és úgy 16.000. és van maikor kemény 56 másodpercem volt.. és a másik kettővel kell valamit alkossak... a harckocsiostrom meg egy vicc épp hogy bespawnolok már a ru 251-es kapásból ki is lőtt úgy kezdtem hogy 4 szer kilőttek addig még egy találatnyi lövésem sem volt :D brutális nagyon meg kell szenvedni azért a kis jutalomért komolyan :D annyi talán hogy mintha ezek a rakétások tényleg gyengébbek lennének most már nem az első találtattál lő ki hanem az elsővel lerendez úgy hogy semmit nem tudok csinálni a másodikkal meg már kivégez :D
  • CHaooSS
    Erről beszélek, 18.200 a javítás és még sok mindent ki sem fejlesztettem... szégyen
  • csaba90
    A hajós változat az megy folyamatosan aki megvette vagy csak néha tud játszani? mert érdekel hogy megéri e megvenni vagy megveszem és nem lesz semmi csak valamikor pont akkor amikor nem érek rá akkor lehet játszani vele?
  • csaba90
    nem tudom nézted e de a javításon megy el sok.... nekem a Chieftain mk 3-ast fuloosan 8.000 körül javítják míg az Mk 10-est meg 15.000 ért.
    Az Mk 5-ös meg nem fullos azt csak 6.500-ért :D én úgy szoktam hogy a vége felé vagy utolsónak viszem be az MK 10-est és nagoybb eséllyel marad életben a csata végén illetve akkor több mindent tudok csinálni mert soknak a top tankjukat már kilőtték. több mindent tudok alkotni vele és még kisem lőnek meg van az esély rá hogy premium nélkül kijössz nullára :D
  • Kissssss0 #34580
  • CHaooSS
    200 ezres mínusznál feladtam... faszom sem játszik ezzel amíg ilyen szar.. lejár prémium pillanatok alatt százezreket fogok bukni
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.30. 21:08:49
  • PLaci #34578
  • CHaooSS
    4vereség T64-el laza -50ezer ( prémiummal! ) imádom
  • csaba90
    hála istennek ez egy nagyon jó hír!!! :O
  • xmanhun
    hát igen az ATGM-EK IDEJE LEJÁRT! :)
  • CHaooSS
    közelharcban is full op volt.. eldugta a testét és 10 méterről simán kilőtt... már mikor adni kellett volna neki 80-100 méteres aktiválódási távolságot
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.29. 23:45:43
  • bgabor911
    Sajnálni kéne? Fél éven keresztül baszták szét minden tankos játékélményét top tierben az ATGM köcsögök, menjenek csak a levesbe végre. Nevetséges volt és teljesen irreális, amire a War Thunderben képesek voltak, hónapok óta érett a kijavításuk.
  • CHaooSS
    Obj 120 spam, fullon vannak b+
  • xmanhun
    a frissítés óta ,már nem olyan op az it-1!kapok 1-lövést azt meg sem tudok mozdulni,az újratöltése megáll!! azt kampec!!!
  • Kissssss0 #34570
    Object 277: ohh boy, gyakorlatilag ez egy mini js-7.

Super Conqueror: mehet 8.7-be.

Object 287: gyakorlatilag a személyzet kénytelen lesz feküdni a tankban olyan alacsony a magassága, ha bekerül akkor végre a ruszkiknak is lesz egy m551 sheridan tankjuk, nem mintha rászorulnának az IT-1 dominanciája mellet.
    (azon se csodálkoznék ha bekerülne majd a Obiekt 287 is, igaz hogy egy hulladék volt a valóságban de gazsibát az ilyen apróságok nemigen szokták zavarni, lásd IT-1)
  • BaleniX
    Instagramról egy kis infómorzsa: várható az Object 277, Super Conqueror, Object 287. Legalábbis eddig amelyik tankokról tettek fel dokumentumképet az be is került.
  • PLaci #34568
    Panter
  • Nohab
    A motorba bejutó levegő sűrítésének módja és beállítása miatt. A kompresszort illetve a turbófeltöltőt különböző magasságokra optimalizálják, attól függően, hogy milyen szerepet szánnak a repülőnek. A fapadosabb gépeknél kézzel kellett ezeket a rendszereket állítani.

• AIexx
    Azt mivel magyarátod hogy ált. a német gépek 10 ezer m magasan gyorsabbak voltak mint közepes magasságon? A ritka levegő? Olyan magasságokban gondolom a teljesítmény is romlott nem keveset, nem véletlen találták ki a nitrogén-oxid befecskendezést.. De mégia: Földközelben akkor a nagyobb légellenállást nem tudták leküzdeni fennt meg igen? Hogy is van ez?
  • GálTomi
    Az akkoriban kifejezetten nagy magasságokba, jó repülési teljesítménnyel rendelkező gépek kifejezetten rosszul fordultak a hosztengelyük mentén pontosan a nagy fesztávolság miatt.
  • GálTomi
    Azt azért tudod, hogy minél nagyobb a magasság úgy csökken a légnyomás és egyre kisebb a levegő sűrűsége. Ahogy a repülőgép az egyre magasabb,ritkább levegőben repül csökken a felhajtóerő. Ennek növeléséhez kell a nagyobb sebesség amiből adódik a nagyobb légellenállás. Méghozzá négyzetesen. Oltári jókat tudok a sok butaságot nevetni amiket itt szoktam olvasni a repülőgépekrol vagy a repülésről.
  • AIexx
    A p39 egy gyenge gép. A motorja ott már nagyon nem bír megbírkózni avval a légellenállással ami ott fenn van. Ilyen nagy magasságban elvileg a Ta 152 H és a Ki 94-II kellene hogy a legjobban forduljon a keskeny és hosszú szárnyak végett! Ehelyett...
  • Kissssss0 #34562
    nincs tapasztalatom az a6m5-el nagy magasságban(se AB se RB-ben), én mindig 4 vagy 5 ezer méterig emelkedtem vele(RB) aztán fordulóharcra kényszerítettem az ellenfeleket és legtöbbször nyertem is 5ezer méter alatt, p39-el viszont emelkedtem már nemegyszer 11ezer méterig vagy tovább RB-ben és ott már nem nagyon akart engedelmeskedni a gép... még egy enyhe fordulás is kínszenvedés volt.
  • gstup
    Ilyeneken miért lepődsz meg?A 109-es most kapott "normális" tulajdonságokat!
  • AIexx
    Nem vetem meg a reált. Sőt! De az is elég furcsa számomra, hogy a Ki 94-II, melynek ha jól emlékszem a legerősebb csillagmotorja van, úgy mozog mint egy bombázó, nagy magasságon meg, amire tervezték nem fordul úgy ahogy kellene.. A másik dolog: A Ta 152 C3 a Dora továbfejlesztett változata, ami ugyan nehezebb, de a valóságban jobb volt mint elődje ehhez képest a játékban olyan a mozgása mint aminek elbaszták volna a repülési modelljét.. Reál.. Aha..
  • bgabor911
    Árkád módban repülsz, remélem nem azt várod hogy majd a gépek majd élethűen viselkednek. Ha realizmust akarsz, akkor játsz RB-t. Ha egymást agyatlan iramban irtó UFÓkat akarsz, akkor maradj az Arcadenál.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.09.26. 20:02:33