37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Tusy #9055 - 2 perc alatt nem rakott be RB-be, egyelőre marad az arcade. Én nem játszom annyit, hogy perceket várjak (arcade berak 1 percen belül). Tegnap pl. be se léptem -
Szpecnyaz #9054 Tudnál dobni egy linket? -
gstup #9053 Tudom.Csak nem foglalkoztam még vele. :) De ezen gyorsan változtatok. -
PiciPanzer #9052 Ash Riveren lehet spawn pontot választani csata előtt. -
gstup #9051 Basszus.Ott mennyit szívok.Én a túloldali spawn pontról megyek oda és sokszor csak 2-3-an vagyunk. :) -
Hát én is kiakadtam az ostoba játékosokra. Ash Riveren basznak felmenni a domb tetőre Spawn 1ről...kiakaszt ...20ból vagy mennyiből 5en megyünk arra abból 3 képtelen bármit is csinálni, mert keresztbe lövik...pedig a domb a kulcspont a győzelemhez azon a pályán... -
gstup #9049 Én is ma megkaptam.Mondtam nekik hogy ne campeljenek.Válasz."You are a noob if you don't camp."Én kérek elnézést. -
vajakos21 #9048 Nem tudom mi van ma. 3 meccs 3 lemming train német oldalon. Írhatok én akármit ezeknek,ponnt lesz.rják hogy a seggükbe megy az ellen.Megyek is repkedni...hátha jobb lesz -
Majd "légyszi" listázd be azokat a "kötelező" könyveket, amiket el kell olvasni a témában. (cím v. szerző)
Merhogy van egy frankó webpage, ahol pdf-ben lejön, mint állat, bár folyton támadják, mint a torrent siteokat.
Pl. a jó kis Belton Cooper-es cuccot is onnan szedtem, v. a Ken Alibekes Biohazard, stb...
104 légigyőz. asszem megvan, de nem olvastam.
Kösz&hello!
-
twi452 #9046 mondjuk ebben is van valami :) viszont nagyon jókat tudok így ebéd után szunyókálni a futamokon :D -
Na az tökéletes, ahelyett hogy F1en alszol mész gémelni :D. 100 aranyat biztos összekaparsz a futam alatt. -
*erről -
Hát akkor ettől ennyit.
Vasárnap be kell mennem melózni 4 órát.Az durván 5000 aranyra elég.:) -
twi452 #9042 eventeken sosem számított bele az ai sajnos :)
ó akkor még nem voltam 3x, látod azóta már öreg lettem és bölcs xD
és hétvégén f1 is van... :P -
vajakos21 #9041 Ezt mondtad a Typhoonra is :) (tényleg sok és kevés az idő,viszont akinek ideje van ,de pénze kevés..) -
vajakos21 #9040 Nem számít bele. -
Erre van egy megoldás ha az AI kill is számít.Belépsz simbe egy gyors tankkal.(pzIIIN tökéletes) Ha nem kurszk,kilépsz.ha kurszk,rohanás az enemy tüzérekért. 20 killt össze lehet szedni.(volt már kurszkon 34 killem is)
Szóval ha így működik,pár csata alatt meg lehet szerezni az 1000 aranyat. :) -
twi452 #9038 a neved alá rakhatod ki
mindenféle "címet" össze lehet szedni aztán kirakhatod ha akarod a profil oldalon megtalálod a nevednél -
flashpointer2 #9037 A-CBT-resztvevoinek
"Hálából a fejlesztők kiosztanak minden résztvevő között egy egyedi címet "First on the track", és egy egyedi matricát" Ezmiez a cím, ott marad a neved meleltt a játékban vagy tudja valaki hogyan működik? -
twi452 #9036 a prém akció az kellemes, biztos sokan meg fogják venni megint így az évest :)
az event is jó csak öreg vagyok én már ehhez :D -
vajakos21 #9035 Igazán itt tán a prém szla volt a lényeg valószínüleg.Viszont 50% êrt az nem rossz.Egy D9 is drágàbb -
twi452 #9034 hát azért lássuk be azért rendesen seggelni kell :D
ha 25 perces körökkel vesszük és 10 kill/csata (ami nálam bőven nincs meg :D) akkor is több mint 8 órányi seggelés :D -
vajakos21 #9033 Jöhet Glo az idézettel :D -
twi452 #9032 1 nap alatt 250 sim kill 1000 aranyért háááát.. annyira már nem vagyok azért lelkes mint régen :D -
vajakos21 #9031 Ez nem lesz rossz:)
http://warthunder.com/en/news/604/current/ -
Egy kis balanszolással nincs is gond de amikor túlzásokba esnek az azért nem tetszik.Végül is nem olyan nagy probléma mert ma meglesz a panther és azzal folytatom majd a fejlesztéseket de azért hogy egy szinttel kisebb tankok folyamatosan egy lövéssel szednek ki szemből....
Szóval úgy érzem átestek annak a bizonyos lónak a túloldalára.Remélem javítják majd mert egyelőre egyedül ebben van asz legénység ami azért már érezhető javulás az alap legényekhez képest. -
twi452 #9029 pedig ez a gyakorlat, nem lesznek halhatatlan prém gépek valószínűleg itt sem
a repülősnél is a prém gép arra jó, hogy többet kaszálsz vele aztán annyi
a dora-t is összevissza alakították már pedig kb a kezdetek óta meg lehet venni, az elején túl jó volt illetve a német oldal 95%-a általában csak dora-ból állt aztán kapott egy vitatható tömegnövelést ami után kb senki nem használta aztán pár hónapja javítottak ezen is
itt is erre lehet számítani illetve még ugye a folyamatos Battle Rating tologatás itt is meglesz ahogy a javítási költségek is változni fognak attól függően mennyire sokan és főleg milyen eredményesen használták a gépet -
Hát lehet hogy a sörmi túl erős volt(bár inkább csak az open első napján,míg nem voltak még méltó ellenfelei) de hogy most úgy szétnerfelték hogy teljesen használhatatlan lett. Szemből szinte minden egylövésezi.Szinte bármilyen messziről lőttek ma rám,(su76,t34/11,és egyéb t1 vasak)az első lövéstől robbant.Hiába forgattam be,hiába voltam hulldownban,egyből pukkant az a vacak az egy szinttel alacsonyabb tankok lövésétől.Ez azért így kurvára nem korrekt.....
Egyelőre senkinek nem ajánlom hogy bármilyen prém tankot megvegyen mert ha ezt így elcseszhetik egyik napról a másikra akkor bármivel megtehetik és csak kidobott pénz lesz. -
Van még pár ilyen bug.Olyan mintha valami kiálló vasdarab akasztaná meg a tankot.Általában szakad a lánc és sérül pár modul.Én eddig többnyire valamelyik úton találkoztam ezzel,amikor teljes sebességgel mentem.Egy élmény ahogy megpördül a tank :D -
Caterpillar #9026 Spgr. 34.... Nézd meg még egyszer. ;) -
hihihehehe #9025 Igen HEAT-re gondoltam. Sima HE nincs is Stug-ba. -
Caterpillar #9024 Tier III SB valaki? Az hogy ketten várunk orosz oldalról 34 németre, nem funny... Ellenben ez a T-34-57 még mindig nagyon jó!
-
tutyimutyi2 #9023 mással is előfordul az hogy spawnról elindul valameik irányba oszt egyszer csak belerohan a nagy semmibe ami visszalöki és a fél legénység meghal esetleg a sebváltó+motor is lesérül? -
twi452 #9022 na ha lassan is de megszereztem a cbt-s kedvenc tankomat a t-34-57et :) -
BaleniX #9021 Ajánlom Tadeusz H. Rolski-t, A fehér sas kék mezőben nagyon jó könyv! -
TomDantes #9020 Persze, de én szeretem is megvenni a könyveket, gyarapítani a saját kis gyűjteményem. Szépen is mutat a polcon, és mindig meglesz, bármikor elővehetem. Jó tucatnyi címet kinéztem a nyárra, amit szeretnék beszerezni. ha a fele meglesz, elégett leszek. Csak drága mulatság lesz. -
Szpecnyaz #9019 Na jó, a DE könyvtára kötelező példányos, szóval bármihez hozzáférek. -
azt lehet én lőttem szarrá pont. Esküszöm volt egy ilyen szitum az előző csatámban, csak aztán elkezdett szarakodni a netem és kiszedett egy su76 -
TomDantes #9017 Vidéki kisvárosban élek. A főiskolai könyvtárban meg, a jobb darabok olvasótermiek. Hát nyaranta így vadászok, hátha felbukkan pár jó darab, jó áron. -
twi452 #9016 ó ezek az orosz agytrösztök :D
karellián a németek beásták magukat a kezdőpont környékén bal oldalt
erre kv-1el az idióta úgy dönt elkezd felkúszni dombra középen amikor arra a középső útra kb mindenhonnan rá lehet látni semmi fedezék nincs :D
ő meg 8 km/h-val fel akar kaptatni :D