War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Ebben mondjuk van valami, de a D-13 és az amerikai spitfire Mk.IX ugyebár prémium gép, tehát azért ez nem a "tömeg" rátalálása volt, hanem a fizetõ játékosoké.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elõször is nem kell megfõnie, és azért láttunk már szebb tenger-megvalósítást normális sebességgel.

Ezen kívül pedig jegyezzük meg, hogy itt is erõsen pályafüggõ az FPS, egyes mapokon nincs állandó 60fps még i5-3570 + 7950-es radír mellett sem 1080p max. részletesség mellett.

Jacek
Nálam is 7870😊

A probléma inkább azzal van mindig, hogy ugye a "trendi" oldalon bejön 10 ugyanolyan gép és azért "trendi" mert jó gép.
A másik oldalon meg olyan összevissza kevert csapat kovácsolódik össze, hogy szinte lehetetlen felvenni velük a harcot.
Ha mondjuk a 10 spitre jutna 10 ugyanolyan kaliberû gép a másik csapatban is akkor nem lenne semmi probléma de nem ez szokott lenni.. bejön 10 gépbõl 3-4 bombázó amik meghalnak az elsõ 5-6 percben és a maradék 6-7 emberbõl is jó ha van 3-4 aki felmegy azzal a 10 spittel és próbál valamit csinálni. Ilyen ez 😊
"Ne áltassuk már magunkat azzal, hogy egy normális teszten nem bukott ki a D-13 vagy a Spit Mk.IX ufo probléma... "

Ez nem prém nem prém kérdés, hanem metagame! A nem prém Spit IX ugyanolyan erõs volt, mint a prém. Nagyon hosszú ideig nem került az alap modell a figyelem középpontjába. Én is csak azért próbáltam ki jóval a spam hullám elõtt, mert valaki írta nem rossz masina és jóval késõbb igaza lett. Vagyis a Spit IX mindig is jó gép volt, amióta bent volt a tier fán. A germán játékosok ahogy telítõdtek és a trendi US corsair igazságos balansz nerfet kapott a tömeg megtalálta a hézagot és rákapott egy következõre a Spit IX-re. A játék egyensúly több dolgon múlik a statikus paramétereken. Játékosok tudásán, ami fokozatosan fejlõdik, változik. Valamint a kialakult trenden. Soha véget nem érõ dolog. Biztos, hogy lassulni fog az FM-ek módosítása, ahogy kerekedik a játék. De olyan sohasem lesz, hogy végleges balansz, mert iszonyatosan sok variáció van és még nincs bent minden gép.
Hát, netkód jó. Optimalizáltság jó. Látvány jó. Egyik másik konkurencia sem tud hasonlót felmutatni semilyen másik MMO-nál.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát nem tudom, inkább ne hullámozzon valósághûen a tenger, mint hogy a NASA szervergépe is megfõjön alatta.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

[NST]Cifu
Azért ne feledjétek, hogy ára is van a viszonylag jól futú engine-nek. Egy viszonylag idõs, Dx9-esen futó grafikai motor fut alata. Azért sok érdekes dolgot lehetne belerakni, például a tenger hullámzása, és ilyesmik...

7870 minden csutka maxon

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tudod mi lesz a legjobb? Amikor a GF-re válaszként (helyett) behozzák a sok grafikai fejlesztést meg Havok motort, ami - még a fejlesztõk szerint is - jóval nagyobbra növeli a gépigényt. Na az szép lesz 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem hinném hogy a WoT bármire is optimalizált lenne. 😄
Komolyan, durva FPS dropok kinfigtól függetlenül és egyetlen mag használata? 2013ban?

Szeritnem a War Thunder szépen megmutatta mindenkinek, hogy lehet ezt normálisan is csinálni. Nem kell félmilliós gép ahhoz hogy az ember élvezze a szép grafikát és a magas FPS-t. Csak programozni kell tudni, ami Gaijinéknak jól megy, a Wargaminges kutyaütõ Serb csapatának meg nem. Nagyon nem. A két program minõsége közti különbség magáért beszél.

Jacek
Nem teljesen mindegy milyen VGA😊 plusz milyen graf be állítás.

Nem tudom de nekem az FX6100-al vígan dalol 60+ felett folyamat a WT.

+1

Tovább off:
Én E6750-rõl váltottam. És mivel saját magamat tartom el + a hörcsögömet. 😄 Ezért nem mindegy, hogy menyit is költök 5 év után ismét gépre. Így gyakorlatilag az AMD-t jött szóba.

On: A WT tényleg nagyon faszányosan optimalizált!
Na megyek megkeresem a fákat, mert problémáim vannak a fel-lent helyzettel. 😄

Jacek
Lényeg WT jól fut mindenkinél😄DD

Jacek
Írtam egyébként. ott van lentebb Phenom II@4Ghz
Nem vagiztam ahoz kicsit öreg vagyok hanem tényeket közöltem...
Nem zsír új, sõt ezt is használtan vettem mivel már rég kijött egy új Intel sorozat😊
Lapot/Procit/Ramot/Hûtõt cseréltem és 40e volt a különbség azt hiszem ez bestbuy volt akkor nem?😊))))

Jacek
Nem is lesz Intel drága de meguntam hogy ott a kártyám ami aztán tényleg bestbuy volt és nem hajtja meg rendesen és nem akartam bele nyúlni AMD rendszerbe megint, úgyis rég volt Intel

Naugye, ennyi.

Nézd meg mit írtál, vagiztál hogy az intellel dupla FPSt kihozol, aztán kiderül hogy egy zsírúj intel konfigot hasonlítasz össze egy 3 éves AMDvel, aminek az ára fele-2/3a. Ez most korrekt, valóban szar az AMD játékra? 😊

Te tudod mirõl váltottál, de nem írtad csak az intelt.... az momentán 55K körül van.

Mi volt az AMD? 😊

Jacek
Persze WTminima2x jobban fút mint a wot bármilyen gépen😄

Jacek
Na jó persze hogy van különbség, de az AMD-s konfig 3 éves volt😄DD jóhogy drágább az új...

Jacek
Ha 8 magos az AMD akkor 15k körül van a különbség.

Én olyan szinten vagyok márkahû, hogy pl videókártyában hol ati hol nvidia figyel a gépemben, attól függõen hogy a 30-40K árkategóriában éppen melyik a best buy.

Procik terén nincs ilyen randomizálás, látatlanban merem mondani hogy Jacek prociváltása minimum 1.5 de inkább 2x drágább procit jelent - tehát még jó hogy több az FPS 😊.
Az intel-AMDben legalábbis eddig nem láttam mást, nem úgy mint a videókártyák terén. Ha lenne ár-teljesítmény arányban olyan szitu amikor az intel jobb, azt vennék. Amikor gépet újítottam, ilyenek nem voltak.

patchaou
Tõlem aztán.. 😊 Én ha egyszer majd új gépet rakok össze úgyis csak az fog befolyásolni, hogy melyik éri meg jobban, márkától függetlenül 😊

setchoo-val viszont maximálisan egyet értek. WoT 20-25 fps-rõl sokszor leesik 10 körülire, míg WT 50-70-el szalad, ha egyszerre robban mellettem egy halom nyavaja, akkor esik le 30 körülire. (természetesen minimumon :/ )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Árkülönbség a két konfig közt? 😊

Hoppá, én nem szeretném, ha harapós lenne a téma. Csupán csak arra akartam kitérni, hogy optimalizáltság terén van mit behozni a Wot-nak.
Viszont a WT nagyon szépen muzsikál...

Jacek
Viszont azt szerintem meg lehet beszélni hogy min hogy fut a game, nem? szerintem ez hozzá tartozik a PC gaminghez mivel nem konzol...
Nekem lehetne VIA proci is ha az a gyors😊

patchaou
Nem hát, csak szeretik a népek vérre vinni a márkák harcát, mintha nem lenne mindegy mi van ráírva arra amit úgysem látnak...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jacek
Nem is kell bele menni mert úgy nehéz ha mmx200 volt az utolsó intel cucc😊 nekem is 5-6 évig most csak AMD volt most kipróbáltam az Intelt ennyi..

Ne menjetek bele szerintem kineek a papné kinek a paplan....
Nem hinném hogy a wot amd-re optimalizált viszont intel-re nem,és vica-verza!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jacek
Azt írtam nem az igazi.. PhenomII@4Ghz4 volt most toltam be egy [email protected]..
WOT-ban dupla FPS!!!
WT-ben max grafon ment olyan 40-60 között FullHD-ben maxgrafon most 80-120 ennyi...

Videokártya ugyan az... hardware OFF

Ha most hardvertopik lenne, itt elkezdhetnénk egy csörtét....

(az utolsó inteles procim egy MMX 200-as volt, azóta AMD párti vagyok. Soha semmilyen hátrány nem ért AMD proci miatt a játékokban, csak azért veszem mert némiképp olcsóbb szokott lenni. A WOT is ketyeg szépen vele).

Jacek
Sajnos játékra az AMD proc sem az igazi...

Nagyon sok segítséget kaptam különbözõ fórumokon és semmitõl sem lett jobb. Sajnos tojnak a normális optimalizációra. Itt szíven is döftek. Pedig micsoda hittel küzdöttem! Megtettem mindent! 😄
Még nem is jött ki a GF, de már jobban érdekel... Szóval várom már nagyon... 😉

patchaou
888 magod is lehet amíg csak egyet használ... 😊 Állítsd át hogy több magot használjon és jobb lesz. Az Én vasamon már ez sem segít, 6 éve volt a középkategória alján😊 Ahhoz képest WT-ben háromszor annyi az fps-em és nem mindegy hogy 60-70-rõl esik le néha 30-ra, vagy 20-25-rõl 12-re 😊

Ezt most nem értem miért nem probléma. Ugyanez van WOT-ban is, hogy megveszi a tier8-as prémtankot 200 csatával a hátamögött, és ugyan úgy nem fog semmit tudni csinálni, mert nem lesz tapasztalata. Ha ellenfélként van akkor neked jó, de ha a csapatodban van akkor azért sem a WOT-ban sem a WT-ben nem örül neki senki, hogy gyakorlatilag -1 emberrel lehet számolni, mert úgy kiszedik, hogy semmit nem tett hozzá a csapat sikeréhez.
Jó neked! Sajnos nekem már ez az öröm sem adatik meg. Annyira optimalizálatlan a WoT, hogy gépújítás óta nem is tudok vele normálisan játszani. FPS droppok tömkelege egy 8 magos procin 😊
Viszont egyre jobban megkedvelem a WT-t.

Én már csak a klántársakkal gurulgatok az meg szórakoztató.

Ezt írtam én is Kollatinak,miért engednek be gépet amirõl tudják hogy szar.(azon kívül hogyegy valag pénzt keresnek vele mert mindenkinek az kell)."(a rossz fm miatti prémgéphalom más dolog de az idōleges)."írtam vala. Az átlag prémekrõl beszélek
[NST]Cifu
Pont a jó FM (Flight modell -> a gép repülési tulajdonságainak, irányíthatóságának lemodellezése), de rossz tier-leosztás miatt volt egy idõben tele prém FW-190D-13-asokkal a csaták. Lenerfelték a vérbe, utána nemrég meg prém amerikai Spitfire Mk.IX.-kkel lett tele a csata, amely viszont "rossz" (az adott tierhez képest ismét túl jó) FM-et kapott. AB és HB egyaránt. Erre most azt is lenerfelik...

Szóval az azért nem igaz, hogy a prémium gépek "senkit sem zavarnak". Itt is van belõlük probléma, és még csak azt sem mondanám, hogy jelentéktelen mértékû problémával állunk szemben, mert AB-ben is elég problémás volt, amikor hirtelen a Tier 10-es FW-190A-5-ösömmel szemben falkára való Spitfire Mk.IX ront rám, esélytelenné téve a csatát.

Lehet mondani, hogy próbálnak csinálni valamit a helyzettel, de ez hol felemásra sikerül (a D-13 plusz 600kg-os tömegbüntetéssel szerintem méretes luftot rugott saját magának a Gaijin), hol pedig csak reakció egy olyan problémára, amit normális teszteléssel elõre kiszûrhettek volna. Ne áltassuk már magunkat azzal, hogy egy normális teszten nem bukott ki a D-13 vagy a Spit Mk.IX ufo probléma...

De a játékélmény az megfizethetetlen marad! ;-)

Így van a Wotban ha berak top tiernek a Lõwével ,és még esetleg szakaszban is vagy egy hasonló 2k csatával rendelkezõ *noobbal ( nem rossz értelemben írom).
Akkor ott nagy valószínûség szerint épp elcseszted 13 ember esélyét a gyõzelemre!

Mondjuk ez igaz..én sem játszottam csak 1-2 próbakört a prémekkel amiket meg lehetett szerezni 😊
Viszont az amcsi ágat az a-26al húztam fel mint az állat, arra jó volt többet nem is akarok repülni vele 😊

Majd ha bejönnek valami horror lõszerárakkal a tankos részbe akkor jók lesznek azok a prémrepülõk még pénzt nyomtatni 😊
Én az "1929" es re irtam.Prém gép itt nem zavar senkit.Söt az uccsó prém akciónal bárki kiseggelhetett egy 10+ szintü gépet.Igaz Twi? :-). Mégsincs tele velük eggyik csata se,mert extra xp/lionon kivül nincs plusz. (a rossz fm miatti prémgéphalom más dolog de az idōleges).
A lejátszott csataszám se mérvadó.Itt sok embernek nem az elsö repes játéka ez (ellentétben velem) és 200csatánál már 300 killje van.És megeszi reggelire a 2k csatás "veteránokat" (ha valakimek van 10 arcade 20 hb-je és 400 frbje az jelent valamit állt.)
Azért ez a WT-ben messze nem akkora probléma mint a WoT-ban. A kis pénzes kezdõ megveszi jó pénzért a tier 11-14es gépet, de ettõl még HB-ban még lövési pozícióba se tud kerülni, és úgy szedik le egy pillanat alatt, hogy senkinek se okozott kárt.

bardocz
Milyen jó lesz, ahogy megveszi a T9-es gépet, és mellé beviszi a kétfedelûeket 😄D
Olyan itt is lesz mivel a prém gépezetek nincsenek szintkorláthoz kötve 😊
Dehogynem ezért van a Wot-ban a 2k csatás vérpistinek Lõwe.

A hozzállás nem tipus (arcade.hb.rb) függö.Már emlitettem a cargo shipet támadó zerot,vagy bombát cipelö vadászok,ill, tegnap a légtérzáradó ballonok kilövésével foglalkozó vadászok(feladat szempontjából lényegtelen) miközben páran pròbálunk harcolni az amugy is létszámfölényben lévö spitekkek,Ez is FRB.Mindenhol van ilyen...
Az meg hogy csak akkor ülhetsz nagy tankba ha van egy skill szinted egy fizetös játéknál nem müködikRengeteg ember van aki vagy idõ vagy tehetség hiányában is szeretne magas szintre jutni,igy fizet és vált xp-t.És ugye pénz beszél...De ezzel nincs baj amig nem szuperpajzsot vagy prémlöszert vehet
Hát, a nemzet szintje határozza meg, hogy milyen szintû tankot vehet majd. Ahogy mögöttem is van 1 év WT-AF, és még csak 18-as vagyok a németekkel, szal 19-20-as gépet nem vehetek (más kérdés h nem vagyok motivált magasabbra lépni velük).

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..