War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha lesz FRB, akkor nem elõre determinált, hogy kicsorbuljon az olló a kövön, de attól még olló marad 😊
persze Psy, meg Bieber nem Mozart, ahogy a WOT sem Mass Effect, de szinte biztos, hogy a WT is csak egy szofisztikált kõ/papir/olló lesz 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
na várjál, nekem annyi rémlik, hogy teszt szero first reset elõtt volt 36mm (volt is sírás), persze a kupola mindenkinek annyi amennyi, nem kizárt, hogy 300-400ról beadta a randomIsten a KV1S, JpzIV-nek, egyszerûen csak frusztrált, hogy kiszurtuk egymást és hopp máris válaszhatok új jármûvet 😊
a melyik jármû mennyire korhû/kemény témába meg végképp ne menjünk bele, kemény munkával meggyõztetek, hogy a két egymásra helyezett páncéllemez az a fostalicska kategória, ehhez képest, a WOT-osok bebizonyították, hogy ennél tökéletesebb még a szendvics páncél sem lehet 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gold a fenét, még HE-vel is lazán szét lehet csapni. Mivel az AT8 frontpáncéljának a jobb oldala kemény 36 mm vastag. Vagy valami ekkörüli. Ha valaki nem tudná hogy ott annyi, akkor meg ott a tetején a világító torony méretû parancsnoki kupola kb 110 mm-es páncélzattal. Kb ott 200 mm vastag ahol senki nem lövi.
Az egész brit TD ág (meg amúgy a brit gépek 80%-a) egy nagy nulla, de az AT8 még ezek közül is kiemelkedik az ócskaságával. Legalább hûen tükrözik a valóságot, hogy milyenek voltak/lettek volna az angol harcjármûvek.
Ezekre volt már példa repülõs event-nél, hogy le volt korlátozva talán 2xB17re az amerikai csapat. Másik példa alacsonyabb tier-es eventen meg az amcsi oldalon talán 4 emberrel többet vitt be alapból az MM mint a japókhoz 😊
@Rathrol: Meglátjuk még mi lesz ezzel a gyalogság dologgal. Volt egy információ róla, hogy nem lesz a WT(G)-ben, mert akkor emelni kellene a játék korhatárát, amit nagyon nem szeretnének.
@Eisenberg: A WT arcade-ban a WoT és WoWp ellenfele, és a tömegeket ez fogja érdekelni, nem a HB, és pláne nem az FRB. Azt sem mondanám, hogy a WG nem minõségi terméket tett le az asztalra, mert ez nem igaz. Ha így lenne, nem játszana a WoT-al több millió játékos, és nem keresték volna vele magukat betegre.
Attól is óvnék mindenkit, hogy hatalmas várakozásokkal nézzen elébe a WT(G)-nek, mert ez is csak egy játék, hiába eltérõ a megközelítés, a buktatók ugyanazok. Szórakoztató játékmenet kell, és jó játékélmény. A balance, MM, economy ezek alappillérei, és azt még nem tudjuk, hogy ezek terén hogy fog teljesíteni a WT...
@Amayon: Nem tudod kivédeni az MM-et, valami alapján össze kell sorsolni a játékosokat. E téren pedig az Eventek még csak szárnypróbálgatás szinten mozognak. Nagyon-nagyon nehéz megoldani, hogy játékélmény terén szórakoztató maradjon az egész, ugyanakkor történelmi hûségnek megfelelõen ossza a lapot. Erre kismillió példát hoztam már, így csak egy gyors példa: lesz németeknél 1941-ben Pz.II./III./IV., Pz.35t/38t, vele szemben T-28/T-35/BT-5/BT-7/T-34 L11,F34,-57/KV-1/KV-2. Mi lesz itt? Kb. minden szovjet játékos KV-1/KV-2 meg T-34 változatokban fog csücsülni, míg a németek meg Pz.IV. esetleg PZ.III.-asokban. Hol van akkor a történelmi hûség? Ezt egy játékban nagyon nehéz megoldani, és hiába szeretnéd, a játékélmény szempontjából valahol bele kell szólni a fejlesztõknek ebbe. Ezért vagyok szkeptikus az Event rendszer életképességében is. Poénnak jó, de ahogy nézem, azért a sima csatáknál csak kevesebbett kell sorba állni...
@Lammaer: Márpedig az, hogy 2+ magot használ, és nem egyett, elég sokat jelent, mégpedig azért, mert egy belépõ szintû gépen is játszható lesz a játék, például az A6 vagy A8 szintû AMD procikon, amik amúgy az alsó/alsó-közép kategóriába tartoznak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amíóta havonta fél óra a játékidõm, azóta egy remek játék, noobként eltologatom a ferdimet, nem zavar a többi béna, nincsenek artyk, micsoda win/win 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Igen tudom, nem lesz batchat, de azért hadd trollkodjak.
Amúgy tetszik hogy sokan pl azért fikázzák a WOTot merthogy soasem létezett tankok is vannak benne (lassan már csak azok 😊), miközben azon röhögök, hogy a másik játékban meg többnyire mindenki azokra van ráizgulva. Most pl arra a waffentrógerre vagy mire....
Szóval kicsit olyan az érzésem, hogy ez a tipikus szegényember szamara téma.
Ezért szoktam "összekapni" a WT fanokkal, amikor folyamatosan az enginet ajnározzák, meg a grafikát, meghogy 3x több FPS van mint a WOTban.
Persze, a jobb engine jobb, de a WOTban nekem semmi bajom nincs az enginevel, szépen elfut a középkategóriás gépemen, ergó azzal nem vesznek le a lábamról ha 1 mag helyett vmi 2-t használ.
Tartalmat akarok, meg játékmenetet, ha abban isjobb lesz a WT tankos része, én magam dobálom a WOT koporsójára a földet 😊 Mondjuk WTtõl függetlenül egy ideje nem WOTolok, lejárt a szavatossága. 2.5-3 év azért nem kis idõ 😊
Azért a GF-fel jelentõssen nõni fog a texturák száma is a pályákon,szvsz várjunk még a temetéssel.
Nekem nagyon nem tetszenek az MM alapú rendszerek, eléggé szerencsétlen találmány egy történelmi környezetben. A free runokban nem baj ha jut neki balanszoló szerep, amikor szintezi magát valaki vagy lion gyûjt, de az utóbbit lassan jobban megéri eventen a +10-20%-ok miatt.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
De komolyra fordítva gyakorlatilag a játék alapötlete nem tud elavulni szvsz,az összes többi ( grafika,fizika,rombolható környezet...)fejleszthetõ.
A 9.0-ás patch-el jön az új grafikai engine ha jól tudom, szvsz kicsit válaszul a Gándzsinak szóval nekünk csak hátra kell dõlni és profitálni a versenybõl.
Mert mi csak nyerhetünk vele.
Más kérdés hogy ez a része engem nem nagyon érint, mivel ha lehet akkor csak tank vs tank csatákba megyek majd 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hogy lejárt e esetleg az ideje, az esetleg lehet beszélgetés alapja.
Mert ha jól emlékszem, ugye itt is ilyen garázsharc lesz, tehát a player beállít 3 dolgot, ami lehet 3 tank, vagy 2 repcsi 1 tank satöbbi satöbbi.
Namost, ezt balancold ki rendesen hogy értelmes idõ alatt vmiféle egyensúly legyen, pláne ha nem végtelen mennyiségû a sorban várakozó embertömeg.
Biztos megoldható, de nem lesz egyszerû... pl csak egy olyan egyszerû kérdés, hogy minek a tierje alapján rakja össze az embereket...
Mondjuk egy TierXes repcsi+Tier2es tank kombós ember vajon egy meccsbe kerülhet-e e egy TierXes tank+Tier2-es emberrel úgy, hogy ez igazságos legyen?
Nemrég nyilatkozta valaki le, hogy félretették a hajókat és a tankok kerültek elõtérbe mert "túl hardcore" lett szerintük a hajós rész egyelõre.
Persze a Gaijin is nagy duhaj, ugyebár azt igérgetik, hogy a WT(G) idén novemberre, a WT(N) pedig 2014 végére jön, ami elég durva menetrend (nagyon kiváncsi leszek, hogy a WT(G) az open béta idején milyen állapotban lesz), amiben elõnye van, hogy õk eleve azonos alapokra építkeznek, míg a WoT és a WoWp külün játék még mindig...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én még azt is feltételezném, hogy látva a WG bénázását, az egész koncepciót behúzták. Volt egy motorjuk, amely képes nagy pályákat lekezelni, és a WG által hajdan felvázolt Tank-Repülõ-Hadihajó cross-battle (vagy WWW, kinek hogy) rendszert õk meg is tudják valósítani ezzel. Ehhez képest ugye a WG egy 2003-as motort reszelget, amit anno csak licenceltek (most nem vágom fejbõl a fejlesztõ nevét, de ha jól rémlik, utána meg is vették õket, hogy a motort most már az õ igényeikhez igazítsák), és ki tudja mikor lesz cross-battle képes...
Az Intel egy szálon és lebegõpontos számításoknál jobb, az AMD viszont a több szálas rendszerekben, hiszen egy i5 csak négy szálon futtat, míg egy árban hozzá mérhetõ FX-8xx0 meg nyolc szálon. Emiatt lesz elviekben jobb választás a Battlefield 4-hez az AMD. Amúgy viszont az Intel jobb ott, ahol a szálak párhuzamosítása még nincs annyira kihasználva.
Szóval a helyzet az, hogy a Dx11 (megfelelõ szoftver és hardver támogatás megléte esetén) valójában gyorsítana a játékon...
Sztem a reális összehasonlítást az intel prociddal akkor tennéd, ha egy 55K hufos AMDvel állítanád szembe. Akkor már nem is olyan biztos a bestbuyság az intelnél....
Nem, nem épp az a sztori benne, hogy az US Spitfire IX ugyanaz volt múlt idõben, mint az angol társa.
A WT bal alsó részén van egy netkód méter, elég sokmindent megmutat (ping, fel-le sebesség, packet loss, stb.), érdemes lenne ránézni, mi az, ami a DSL-tõl eltérõ.
Ha egyáltalán így van. Nem találtam semmit arra vonatkozólag hogy a WT csak DX9et támogatna, ahogy arra sem hogy a Wot DX10-11et használna.
#1988 nem tudom hogy vagy vele de szerintem kifejezetten szép a víz fõleg partközelbe, az amcsi tesztpályán pl ez miatt szeretek csak úgy repkedni. Hogy ez mennyi erõforrást zabál le nem tudom a konfigom miatt.
#1990 többi játkhoz viszonyítva jó az, az amcsi szervert szoktam csak megérezni de az ottani viszonyok is egész játszható kategóriába tartoznak. De ez nézõpont kérdése ki mihez szokott milyen játékkal. 😄
Amúgy 50-70-el simán játszhatónak kéne lennie a WT-nek ott szerintem valami más probléma lesz fõleg ha mobilnet van a dologban.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Remélem a tankosokkal megszaporodó playereket is bírni fogja...
Kicsit gyengébbnek érzem mint a WOT-os szerver ami eleve nem túl jó de szoktam Telenoros mobilnetel tolni és a WOT simán lehet 50-60 pingem(LTE a cucc) de pl WT-nél játszhatatlan😞 elindul a meccs elején jó aztán elszabadul a ping meg packet lossos lesz a cucc...