37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Garakx #9095 Az első az full midnegy mert tutorial :) A másik meg... hát nah :D -
Susarc #9094 mindjárt megjavítják és mehetek is.....
-
twi452 #9093 t-34-57ben egyedül a hetzert utálom de kurskon előbb sikerült már messziről szemből kiszedni igaz előtte kétszer oldalba lőttem és robogott tovább :D -
cpthungarian #9092 Tigrisnek csak az a baja, hogy nincs elég távolság a pályákon, amit ki tudna használni. 100-as frontot simán átviszi minden tank, amivel találkozhat 3-400 méterről. -
Susarc #9091 9. vereség oroszokkal T3 ban -
twi452 #9090 én most a sima 57el lőttem ki egyedül 5öt ash riveren :D
az egyik legjobb orosz tank és célozni is olyan könnyű vele mint a németekkel mert nem esik annyit a lőszer mint a többiben :) -
Minden heavy szopás míg a medeknek van tüzérségi támogatásuk a respawnjuk. -
Susarc #9088 mi bugos benne? 15 emberből 9 gyereknek volt T34 prém gépe és 15-en nem lőttünk ki összesen 5 enemy tankot........a kezdőről lövik ki a tankjainkat ilyen 800-1000 méterről -
Szpecnyaz #9087 Am a Tigris elég nagy szopás, amíg OP prém tankok, meg bugos T34/85-ök szaladgálnak. Meg ugye nem tud respawnolni se. -
twi452 #9086 majd a hajók...:D
azt már leszűrtük h neked a repülősben és most már a tankos részben sincs örömöd :D -
gyáá :) -
Susarc #9084 ASH RIVER mapen a kezdőn respwn után a német kezdőről kilő a Hetzer...menjenek már a faxomba -
Két idézet tőled:
"Mit tudom én mivel megyek. Akkor t-50. Vmi kis szarral."
"bokrok meg a faszom tudja min át mit tudom én. Elejét..."
No comment! :) -
PiciPanzer #9082 HUNS reload a WT-ben? :) -
Szpecnyaz #9081 Oks, úgyis kéne valami társaság :D. -
Susarc #9080 T34-57 Prémium gép egy kalap fos! TARGET UNDAMAGED az összes szájbaqrt lőszertípusával....még 150 méterről sem lő ki semmit csak felhívom magamra a figyelmet,hogy IDE LŐJJETEK
össze vissza van "balanceolva" a játék...hol az oroszok Istenek hol a Németek...,de mindkét oldalon bődületes kérdőjelek -
Tegnap már az ideg tépett a tigrissel, vagy egy 50el rohanó t34 célzás nélkül egylövésezett szemből, esetleg egy 800méterre lévő KV2.
Vagy megálltam a foglaló kör mellett, és az érkező tankokat egylövéseztem, egymás után sorozatban.
Meg se haltam a csatába, valami 11x-es sztrókot kaptam XD -
Nebassz, te is tolod ? :D
Nick ugyanaz? Nálam igen, vegyél fel :D -
Hát a Tigrissel tudni kell játszani. Nem úgy működik hogy szembe megállok a 200 méterre lévő T34 előtt mer úgyis lepattan...ah ah...Test beforgat oldalsó részeket rejtve hagyni. Csak az ágyú meg nyilván vele a torony nézhet ki ilyen közelségből a T34 57nek.
Sokan azt hiszik, hogy a Tigris egy legyőzhetetlen isten császár volt...óriási tévedés...és óriási baklövése a német hadiiparnak (szerintem). -
Szpecnyaz #9076 A sima T34 szintén ölhető tornyon keresztül, de kb első lövésre harcképtelenné lehet tenni, a toronygyűrűt lőve pedig mindegyik robban, még a T34/85 is. Viszont ez utóbbinak bugos a tornya, nem érdemes lőni, mert nem lehet úgy ammo rackkelni mint egy Panthert szemből. -
Szpecnyaz #9075 Vagyis a torony szélét*. -
Szpecnyaz #9074 KV esetében a torony oldalát kell lőni szemből. Vagy kiüti a löveget/tornyot v robban, legkésőbb 2. lövésre. Gyerekjáték megölni őket. -
Ninju #9073 Csak azért, mert azért az egy elég trükkös része a Kv-nak.
-
Garakx #9072 Nézegetem én WT fórumát is és vki azt írja így meg úgy szív a némettel Driver hatchen belő t-34-57nek Tigrissel 3szor nem hal meg az 1.re kilövi más meg pont fordítva. Én nem tudom mi folyik itt.
T-34 test meg torony közt robban jah csak ahhoz közel kell menni hogy fixen oda tudjak lőni. Neki meg mindegy hol talál el...
Vagy Su-85. Új legkedvencebb gecim... -
Garakx #9071 bokrok meg a faszom tudja min át mit tudom én. Elejét... -
Hát tegnap pukkantottam KV1et AP lőszerrel. Szemből torony test között vagy inkább test. Oldalról és hátulról TORONY. Ammo hit és vagy ég vagy robban. és ezt egy gyors töltésű 5cms ágyúval simán megcsinálom, de egyl övés is elég általában. -
PiciPanzer #9069 Igen, az t-50.
http://www.youtube.com/watch?v=iYnFp2kSrPs -
Ninju #9068 És hol találod el azt a KV-t? -
Garakx #9067 Mit tudom én mivel megyek. Akkor t-50. Vmi kis szarral. -
Phara #9066 Az sztem T-50 volt nem T-26. -
bgabor #9065 Tank tutoriálban mióta kellett T-26al menni? Nem vagy te egy kicsit összezavarodva? -
Garakx #9064 Tank tuturiálban az volt. Hogy gyémánt pozícióban áll válts APCR lőszerre a T-26al és kilövöd a panthert...
Nekem poénosabb, hogy nem ütöm át a kv-1et ami 75mm armor 130as penes lőszerrel... jó távolság miatt már csak 100mm de akkor is. -
Foglalkozik itt a sérülés rendszer a lemezek döntöttségével? Konkrétan van értelme forgatni a tankot, szögelni? Mert nekem olyanokat ad be néha, ami szinte hihetetlen, átmegy ellenfélen eszméletlen éles szögben. -
Garakx #9062 Benne lehet hogy írtak vmi oylasmit a kinetikát nem veszi figyele,mbe a játék még rendesen csak a lőszer tömegét. Az alap meg nehezebb.
Az a baj hogy az orosz az APHE lőszerével ha átüt - és át üt! - akkor még fel is robban oda benn. A német meg be meg ki... -
Phara #9061 Én valahogy nem vagyok oda az APCR-ért,lehet rosszul használom de az alap lőszerrel én simán szedem az orosz gépeket. -
Ha tudod, hogy nem túl vastag a páncél és közel is van, ne APCR-el lődd, hanem alap lőszerrel. Ha távolról is hatástalan az APCR, érdemes megintcsak az alap lőszerrel próbálkozni. :) -
Garakx #9059 Na jó... ez így nagyon szar, hogy az orosz APHe lőszere 1 lövéssel megöl amíg te a német szar useless APCR-ével 4-5-6 lövést is elengedsz a legtöbb esetben... -
Ninju #9058 A légierő részen asszem ez már működik, illetve a nightly szerveren ez a tankoknál is így volt. Én kifejezetten hiányolom. -
Phara #9057 Am egy olyan is jó lenne csatába kerülés megkönnyítése céljából,hogy ha akarok kiválasztok annyi nemzetet amennyit tudok + amivel menni akarok náluk tankokkal és azt indítja amelyikhez előbb talál csatát.(választható opcióban) -
Pettersson #9056 nekem nincs ilyenem, de amikor játszok akkor egy-egy playa alatt látok ilyen "nine lived" meg hasonló elsőre mókásnak tűnő jelzőket... gondolom ez lehet az. ;)