37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
PiciPanzer #9135 De ha megfigyeled pl. az utolsó képet, látszik a táblázatban, hogy nem lőttek ki. -
PiciPanzer #9134 Ez mind Simulator volt volt :). Arcade-ban, RB-n nem játszok. -
Angelus1991ster #9133 Nekem pár ai és 9 kilőtt tank volt a maximum, nagyon könnyen lehet garázs csatában növelni a kill számot -
bgabor #9132 Amiben az egyik szereplő a jópofa NKVD tiszt, a németek pedig gyakorlatilag emberevő állatok? Hát annak a szintjét tényleg kevés film éri el szerencsére, negatív értelemben. Életemben nem láttam mégegy olyan szar filmet. Remekül illeszkedik a mostanság oroszéknál divatos 'értelmezzük újra a második világháború történéseit' mozgalomba. -
bgabor #9131 Orosz háborús film...
Én ilyeneket a 'Breszti Erőd' című hányadék óta nem nézek.
-
PiciPanzer #9130 ... meg kapom a minuszokat :) -
PiciPanzer #9129 Tudom, hogy nem illik, meg e-peen lengetés, meg...
De a mai büszkeségeim:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A végére pedig pedo-tanker lettem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
És mire kifejleszted a a kövi tankot, úgy is kimaxolod az egészet, így a turret drive-ot is. -
Most épp bookzz.org
és nem fél másodperc alatt tölt be, kicsit várj -
twi452 #9126 ha nem árkádozol akkor nincs szerintem értelme
hacsak nem akarsz spórolni a javításon és bent hagyod külön slotokban azt a pár tankot amit használtál aztán majd idővel megjavítják ingyen :D
-
Malarki #9125 Két kérdésem lenne:
1. A TD-kre is lehet fejleszteni Turret drive-ot, ennek van értelme vagy csak pénzkidobás?
2. Van értelme egyáltalán egynél több legénység slotot használni? Most nekem 3 van, de igazából nem látom értelmét hogy miért. Egy közösnél még a legénység is jobban fejlődne, és úgy is vissza lehet rakni bármelyik járgányt ingyen. -
Phara #9124 Amúgy az lehetséges,hogy AB felett azért lehet több respawn hogy így is tudjanak "még több" adatot gyűjteni aztán majd egyszer visszaveszik 1 tank/meccsre.Én legalábbis örülnék neki. -
RB-ben és simben nem is jellemző mert nem lehet ötvenszer visszajönni.Mire az ellen eljut a spawnpontokig,többnyire már nincs aki respawnoljon és a csata elveszett.
Az arcade céllövölde meg..... -
Jaqen #9122 Én még sosem találkoztam spawn camp-el. Realisticben tolom mondjuk csak... -
tutyimutyi2 #9121 dejó hogy én t-34-ekkel max a láncánál sebzem
-
Phara #9120 Nekem nemrég PZ3L-nél jött spawn pontra 2 KV-1 de 1ik már ment el így hátbakaptam,a másik meg még erre se tudott reagálni így kiszedtem a tornyát oldalról. :) -
Zuikaku #9119 Mondjuk, olyan egyszer megnézhetős CGI-s csoda. De saját véleményem szerint nem éri el a másik orosz film, a Brest-i erőd szintjét. -
tutyimutyi2 #9118 igazán csinálhatnának valamit az ellen hogy ne legyen oan hogy spawnunkon campel 3-4 enemy td -
Pettersson #9117 hm, én nagyon kezdő vagyok ebben a játékban, de a T50-el elég jól eltudok mókázni.. néha-néha még kis sikerélmények is vannak. eddig tetszik :) -
Droughert #9116 Látványos, de a valósághoz sok köze nincs, PZIV furcsán néz ki benne... -
flashpointer2 #9115 Vártam de egy ismerős megnézte és állítása szerint olyan a film mint az előbb linkelt tank jelenet úgyhogy kihagytam :D -
twi452 #9114 és ezt láttátok?
Stalingrad (2013)
egyik este elkezdtem nézni de elaludtam rajta aztán már nem is volt kedvem másnap folytatni annyira "tetszett"..:)
-
Droughert #9113 igen -
cpthungarian #9112 Ez ebből a filmből van, nem?
link
-
Malarki #9111 Hans meg Klaus nincs éppen a helyzet magaslatán :D
-
cpthungarian #9110 Igazad van, kis kaliberre gondoltam csak.
Azt hiszem T-50-ről volt szó, ott már 1000m-en pl. kisebb az APCR átütése, mint a normál AP-nek. -
Droughert #9109 Ez azért egy elég elvont film... -
Susarc #9108 -
Droughert #9107 APCR felejtős, ahogyan előttem írták, nagy távolságra max, vagy ha valamit nagyon nem tudsz átütni. Képen 8kill, abból 3ai, ha jól emlékszem. Ez hozott 55k silvert, és 15research pontot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
PiciPanzer #9106 Egyébként igazad van, én is csak akkor használom ha mással nincs esély, vagy nem tudok flankelni. -
OFF
Jöhetne már valami "színvak mód" mer én qrvára színtévesztő vagyok, és nemhogy a tankokat nem látom a bozótban a fák között, de még azt a qrva piros feliratot is alig!
ON -
PiciPanzer #9104 Nekem nem úgy tűnik:
-
Susarc #9103 oda ment az első lövés....a 3. után már minden főrészt meglőttem,hogy WTF?? tudom BÉTA -
cpthungarian #9102 Amúgy nagy távolságra többnyire pont nem jó az APCR, mert nagyon gyorsan elveszti az átütését és jobban jársz egy sima AP lőszerrel... -
cpthungarian #9101 Mikor felejtitek már el azt a nyamvadt APCR-t? :D
Már többször le lett írva, hogy csak akkor érdemes használni, ha semmi mással nem tudnád átlőni a célpontot.
(Igazából eddig talán 2x kellett használnom valami beforgatott, nem felém néző tank ellen...)
Tipp: ha nagyon nagy átütésed van és biztos vagy benne, hogy szinte keresztül tudod lőni a célpontot (tipikusan ilyenek az AI tankok pl), akkor célozz a hull aljára, egy lövéssel kivégzed. -
twi452 #9100 az lottósorsolás elvén működik :) -
Szpecnyaz #9099 Ne APCR-t használj, azt max nagy távra a kemény tankokra. Az APHE lőszer az ami igazán fizet. -
tutyimutyi2 #9098 egyébként mi kell ahhoz hogy battle trophit kapjak illetve mitől függ hogy az mennyi pénzt ad -
flashpointer2 #9097 Amit legnagyobbat láttam nekem valami 250 perc volt :D -
Susarc #9096 13x Lőttem bele az APCR lőszerrel 20 méterről az AI Panzer 38-as tankba a T34-es prémiummal......kezdek agyfaszt kapni