37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Firedani #9215 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy pl. a PZ 3 E és PZ 3 F között csak a löveg kaliber különbözik? Ez azt jelenti hogy maga nagyobbat üt a löveg és nem kell annyit lőni? -
twi452 #9214 jó is az csak sok a német úgyhogy az oroszt lehet gyorsan húzni :D -
Droughert #9213 köszi, akkor rb-ről át kell szoknom simulator módba. -
twi452 #9212 igen -
Garakx #9211 jajajajajajajaja. Én imádnám! :) -
Droughert #9210 Kursk map csak simulator módban van? -
flashpointer2 #9209 ezt az előbb lőttem :D
-
twi452 #9208 ha a repülőst vesszük alapul akkor egyedül a kursk olyan térkép ami megfelel repülős részben az RB térképeknek :)
a többi kicsi az arcade térkép ott a repülősnél is 30 mp alatt egymásnak esnek a gépek ahogy itt is :)
-
flashpointer2 #9207 Bár csak lenne repülősben is olyan RB mód hogy a levegőben kezdi mindeki és nem kell 10 percet a semmiben repülni. Tankoknál kiegyensúlyozottabb, egyből akció, kivéve kurszk. -
Garakx #9206 Na ebből ez a 4 csata elég is volt. Ekkora láma noobokat.. vissza SB-be. 3-4 kill ott is van és kevesebb a gyáva fos. :) -
Garakx #9205 2. Dolgo. Arcade és Ground Forces nagy okádékság :) Ez volt az 1. 2. Ez mi ez hogy a pantherem lassabban tölt Arcadben mint RB vagy SB-ben? -
Garakx #9204 Jah csak nem adta oda ami eddig volt. 1. 2. Nem éppen ezek voltak a fők - legalább is én a tier miatt 1 iylennel nem találkoztam de mindegy- -
Garakx #9203 Az oroszok csíter ****************** :) -
Fasza ez az event, csak éppen a kill-ek 3/4ed-ét nem számolja, így aztán 1 kurva GE nem lesz ebből... -
twi452 #9201 azok a csapnivaló szarfos orosz tankok..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
beast mode on :) -
Pettersson #9200 jaja, kicsit áthallásos volt a dolog.. :)
"Kíváncsi vagyok tudja-e valaki miért tartom ezt furcsának."
mintha, valami öreg prof lenne, de a stílusból meg az jön le, hogy inkább egy 10-15 év közötti kis srác.... -
köszi!
-
flashpointer2 #9198 Dear users,
we identified the Issue with the achievement for "100.000 War Thunder Festival". Some of the ground vehicles were not counted as destroyed - Pz.Kpfw.IV Ausf.C, StuG 3 Ausf. A, Su-76M and some others. Issue has been resolved and in order to do that we had to upgrade the task list which resulted in a temporary shutdown of achievements for 20 minutes.
We sincerely apologize and we will compensate our users by extending the deadline for the task "100.000 War Thunder Festival".
The Special will run until 12:00 GMT on Monday 26th of May.
The War Thunder Team -
twi452 #9197 profilod - achievements - oldalt ugyanúgy achievements - és ott a special részben vannak az eventek -
Egy naív kérdés. :)
Hol tudom megnézni hogy hol tartok az aranyszerző eventben? -
bgabor #9195 Hagyd, hihihehe "barátunk" stílusa, mondatszerkesztése és tudása alapján van vagy 13 éves. -
Rue East #9194 Gyógyulni az élőlények szoktak nem a tartályok. :)
Maradjunk a magyar szakirodalomban is használt öntömítő kifejezésnél.
Ha már sikerült magadat ilyen nagy szakértőnek kikiáltanod, akkor talán sikerült odáig is eljutni, hogy a dolog ennél azért sokkal bonyolultabb, mint hogy az öntömítő tartály esetén lehetetlen az égés és/vagy a robbanás. Nem. Az öntömítő tartály csökkentette ennek a valószínűségét bizonyos esetekben, de csak korlátozott mértékben. 1-2 találatról beszélünk, főleg ha van HE lövedék is ezek között. -
Sith #9193 Elvileg többet kellene kapjál SB ben de nem sokkal és persze attól is függ hogy milyen szinen mész melyik géppel.
Repülősben úgy van valahogy hogy (arcade ban viszonlyag kis szinten) egy kill kb 300 RP akkor az RB ben 330 Sim ben 360 lesz (csak kb-ra írom) -
WinstonTheWolf #9192 Nem tudja valaki hogy az sb több kreditet és rp-t ad mint az rb?
Nekem eddig nem tűnt föl hogy érdemi különbség lenne a két játékmód között ilyen szempontból, esetleg nincs erről valami leírás valahol? -
Sith #9191 Amúgy mi vagyunk a hülyék szvsz hogy etetjük a trollt -
flashpointer2 #9190 Ilyen színpadias elköszönések akkor szoktak lenni ha közben visszajön olvasni de nem ír mintha már elment volna :DD
Ezek a nagy általánosságban való megfogalmazások meg a hozzánemértésre világítanak rá csak úgy mint "francia tankok" meg "kigyulladt amerikai repülők" -
hihihehehe #9189 P51 -
twi452 #9188 hagyd már elköszönt :) -
Sith #9187 De mégis melyik amerikai gépről beszélsz...? Azért qrvára nem mindegy hogy p36 vagy Sabre -
hihihehehe #9186 A lényeg az egészben: Ez a játékban visszatükröződik? Szerintem nem úgyhogy -1 pont a szimulátorban. Sziasztok :) -
hihihehehe #9185 Azért azt nem mondanám, hogy minden nemzet. Amerikaiak kezdték el. -
hihihehehe #9184 Így van. Öntömítő üzemanyag tartályt nevezzük úgy, hogy öngyógyuló. Az amerikai gépekbe gumiszerű tartály volt és amikor ez találatot kapott akkor a hőtől egyszerűen összehúzódott így megállítva a szivárgást vagy gyulladást.
De, ez csak a tartályra vonatkozik, máshol találatot kapott ahol üzemanyag volt ugyanúgy kigyulladt. -
Az amerikai ,de általában majd minden nemzet gépein az üzemanyag öntömítő tartályban volt. Itt is voltak eltérések,mert volt olyan ami szűkűlt ahogy fogyott a benzin,de ebbe most nem megyek bele bővebben.
De ha pl a motor üzemanyag rendszere kapott találatot és a pilóta nem zárta el a benzin csapot akkor a kifolyó benzin bizony égett ameddig utánpótlása volt. Egy repgépen igen sok kritikus pont van és sajna sok minden sok mindennek összefügg. -
Sith #9182 A kérdésem az hogy miért lehetetlen?
A világháborúról beszélünk azok a dolgok amik ma már természetesek pld öntömítő üzemanyag tartály ép csak akkor kezdtek megjelenni nagyon sok "barkács" megoldás született, az oroszok aszem a kipufogó gázt vezették vissza az üzemanyag tartályba hogy kiszorítsák a benzingőzt hogy ne tudjon berobbanni. Nagyon sok fából és vászonból készült gép repült és nem csak a két fedelű csodákról van szó a háború elején.
-
hihihehehe #9181 :DDD
Ejhaj elég nagy baj, hogy más ok nincs. De helyesbítek egy picit. Ha tényleg olyan brutális volt a sérülés akkor tényleg kigyulladtak az amerikai gépek :) -
hihihehehe #9180 Remek köszi, a német francia tank rohadtul nem érdekel. Mellesleg hiába volt jobb vagy rosszabb, nálam az nem jobb, amin 6tonna acéllemez van. -
Mert kisfiú vagy .Szerintem azért tartod furcsának. Más okot nem látok:) -
Ha megnéznéd mire válaszoltam:))
"Múltkor valaki bepróbálta nekem magyarázni, hogy a francia tankok jobbak mint a németek :)" -
Francia részről.:) -
hihihehehe #9176 Ez volt a kérdés nem a német francia tank:
Valaki elmagyarázza, hogy az amerikai gépek miután kigyulladnak a tűz miért nem áll el? Csak mert kigyulladnak és utána felrobbannak ami, az esetek többségében lehetetlen volt a valóságba.
Kíváncsi vagyok tudja-e valaki miért tartom ezt furcsának.