War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rossz hír, a war thunder már nem induló cím a PS4en. Így úgy néz ki hogy December elõtt nem nagyon jönnek a tankok, bár ez hivatalos megjelenése a WTnek és lehet hogy elõtte még bejön open bétára a ground force, ki tudja<#nemtudom>
link

WoT: Nishizumi77

Az 1 éves prémiumra értettem az 50%os kedvezményt, mától van ez.

twi452: Akkor hívjuk inkább aktiváló kódnak az teljesen jó és nem elavult 😄

cd kulcs... a múltban élek xD
a steam telepítést nem úszod meg mert csak a kliensben van ott a library, a weboldalon nem érhetõ el 😊
Viszont megnéztem ott van az én dora cd kulcsom is 😊
Torzonborz
woowww ez jobban hangzik 😄

Mondjuk fura hogy ez a játék kliensben van , én a Gaijin oldalán kerestem ilyet és nem találtam.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vagy tessék egy új ötlet amit most olvastam 😊

You Don't need to run the game on steam guys.

Simply right click the game in " Library " ->>> Click On the RIGHT side of the page for War Thunder ..... CD Key.

BAAM! ........ Copy Paste that Code In the " Redeem Code " Button on War Thunders main page.

And you're done.

Yw.
Igen, ez tényleg így lehet. Amely accountal a steames WT telepítés után elsõre bejelentkezel, arra fogja rakni a steamen vásárolt cuccokat.

Még arra figyelni kell, hogy ha többen játszotok a gépen akkor azzal az account-tal lépj be amelyikre akarod a cuccokat 😊

Én nem emlékszem olyanra, hogy össze kellett volna kapcsolni a steam-et a wt accounttal úgyhogy gondolom az elsõ belépésnél oda rakja amivel belépsz 😊

Aztán lehet, hogy csal a memóriám, nem használom a steam-et 😊
Torzonborz
ááá köszi no ezt nem is tudtam hogy lehet is "steamesíteni" játékkokat <#eljen>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Rá, twi részletesen leírta hogyan megy ez.
Konkrétan telepíted a steamet, majd kivágás/beillesztéssel betolod a teljes mostani War Thunder mappádat a steam/steamapps/common mappába. Majd elindítod a steamet, ott kikeresed és telepíted a War Thundert. Mive már érzékeli a meglévõ fileokat amiket bemásoltál, csak néhányszáz megát fog letötleni, majd elindítod a játékot. Innentõl már steamesítve is van az accountod, lehet rá steamen cuccokat venni, amik automatikusan megjelennek majd a játékon belül.

Amúgy ha végeztél az egésszel, akkor a továbbiakban ugyanúgy tudod a játékot a saját aces.exe-jével indítani, nem kell steammel szarozni minden indításnál.

Szóval meg lehet, valószínûleg kell egy logout-login vásárlás után a WT-bõl, hogy jóvá írják.
a steam-es WT annyit jelent, hogy steam-en ott lesz az indítóikon ami szépen megnyitja ugyanazt a launchert mint a sima 😊

Én az akciós Dora packot így vettem meg amikor felkerültek steam-re.
Amint beléptem jóvá is írta az egészet. A lényeg, hogy a steamrõl indítsd 😊
Torzonborz
Õ a kérdés az hogy a meglévõ WT accountomra hogy kerül rá ? 😊
Már ha rá lehet tenni .

huh baszki fel kéne ébredni már mert elég furán fogalamazok még de azért remélem érthetõ volt 😊
Annyi a dolgod, hogy steam alá átmásolod a telepítési mappád utána letölt egy keveset hozzá még a steam és így nem kell újra az egészet letöltened, hogy steam alatt is.

A "kulcsot" steam-en kapod meg úgyhogy csak a steam-re telepített wt-vel kapod meg. Miután megkaptad le is törölheted a steam-et ha nem kell neked 😊
Ma is akciós még.

Féláron volt tegnap?

Torzonborz
Ezt már régóta meglévõ ( nem steam-es ) WT accountra is meg lehet venni ?

Jaja, tegnap ruháztam be rá az 50%os akció miatt.

Jó lenne ha lenne tankos csomag is a rötyüllõk nem mozgatnak 😞

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Steam Ace Pack a legjobb ár/érték arányú csomag, de sajnos csak egy alkalommal vehetõ meg.
50% kedvezmény van az 1 éves prémiumra, ráadásul ha a steam ace packot veszitek meg 35 euroért ami ad 10k goldot 2 prém gépet és 2 hónap prémet ami eleve nagyon jó ajánlat, de ráadásul még olcsóbban is kijön mintha csak simán az oldalról vennél goldot.

Éltem a lehetõséggel, 425 nap prém szerintem megért 35 eurot 😛

már régóta 😄
Már tigris van a bejelentkezésnél!
Sajnos a szerver még nem enged be<#falbav>

Ez jóféle, makettezõknek kincsesbánya!

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Kis érdekesség.
http://www.primeportal.net/the_battlefield_armor.htm
Igen szép fotógyûjtamény tankokról.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Deháténnemtudtam! 😮 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

naponta jönnek 200-500 megás patchek rá mert folyamatosan tesztelnek a "kiválasztottak" 😊
Állítólag jött egy 2 gigás peccs a dev szerverre.

Kösztök!
És még egy hét mire nappal is be lehet majd lépni 😄

úgy kb két hét még
Üdv emberek!

Van vmi hír már a tankokról? Mikor is jönnek?
Ok ok ha lesz fent tartalom máris linkelem 😉

Majd dobj linket a csatornádról, hátha alakul egy kis rajongótábor.

Annyira nem lényeg videóztam volna párat a készülõ zsutubb csatornámhoz,de ráér majd ha kijön a public!

Pluskast
Nézzétek a hivatalos fórumot. Ha ott be vagytok jelentkezve és láttok developer server (vagy dev server már nem emlékszem pontosan) topicot akkor elvileg él a dolog. Ameddig az a topic nem jelenitõdik meg addig nem lesz lehetõség bejutni. Bár az sem garancia rá mert amúgy is rengetegen akarnak bejutni mindig és a felhasználók száma korlátozott asszem max 5000 ember lehet bent egyszerre. Most meg szerintem lehetetlenség lesz majd bejutni lévén, hogy ugye jönnek a harckocsik is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem is nagyon fog hiába próbálkoztok 😊
Ha nyit a dev szerver mindenkinek akkor arról lehet majd hallani..😄
patchaou
Beenged már? Engem még nem :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja, a Dev szerver belépõ képe kijött. De se dev szeró nyitás, se semmi, csak pakolják fel a frissítéseket, h az alfa teszterek tudjanak nyomulni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

KIJÖTT?😛

Most pedig Bruteforce módszerrel feltörjük wargar accountját 😄

Pontosan. Csupán megfelelõen kell kezelni és egyensúlyban marad emberke lelki békéje. Amit tudunk: hogy jó lesz és hallgatnak a játékosok ötletelgetéseikre. Hát nem nagyon jó? 😄 Kiforrja ez majd magát.

Persze, hogy a kiadáskor nem lesz tökéletes, fõleg ha ilyen "sietve" (semmi zárt béta, stb) akarják kiadni 😄

Amaymon: Ebben lehet valami, bár azért gondolom, hogy a játékosok száma többszöröse lesz PC-n, mint akármilyen konzolon.

Ok nem károgok többet ígérem, de lássuk be a buta konzolosodás miatt zero az esélye. 😊
Nem károgni akarok, de szerintem olyan nagyon sokat se várjunk a GF-tól (nem kétlem hogy idõvel kiforrja magát) de kezdetben szerintem nem viszik túlzásba a dolgot.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Megint a károgás... Még emlegették is az FRB-t a Q&A-ban, olvasd vissza, Cifu kitette ide.

Írták régebben, mint ahogy már most is vannak lesznek késõbb irányítható mobil AA-k. Mondjuk nekem totál mindegy mit csinálnak. Tulajdonképp HB-ra sincs sok forradalmi ötletük, FRB pedig úgy néz ki nem játszik majd.
A megoldás abban lesz, ha lesznek kis kaliberû (20mm) mobil légvédelmi kocsik, amiket a játékos irányíthat. Azzal majd lehet kaszabolni az attackereket 😊

Amíg ezek nem lesznek addig valszeg nem kerül sor "repülõk vs tankok" csatára.

Remélem lesz Stealth légvédelmi lõszer <#eplus2>

Múltkor bementem vele csak úgy heccõl platoonba historical eventre angliai csatára. Hát szabályos mészárlást rendeztem vele az E3-asok között.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.