37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • tutyimutyi2
    miért jó az hogyha a lövedékem ballisztikus?
  • jocking
    *Viszont ha esetleg valaki találkozik vele, az vigyázzon, főleg ha egy csapatban vagytok.
  • Garakx
    Ó! Vki elárulja, hogy is van ez a célkeresztes dolog? Ált érzésből meg utána korrigálásból lövök. Most a vízszintes vonalakat megszámolom - mennyit tesz ki a tank - majd...?
  • jocking
    "Végre" sikerült kiosztanom az "évezred f@szfeje" díjat ground forces-ben is. A boldog nyertes: StandusMaximus.
    Szerintem valami cselák gyökér lehet, a tankjait igénytelenül elhelyezett cseh zászló "díszítette".
    Amiért kiérdemelte a díjat:
    - Spawnolás után kizárólag velem foglalkozott, annak ellenére, hogy egy csapatban voltunk.
    - Folyamatosan lövöldözött rám (csak rám, mellette állt az ellen, és akkor is rám lőtt, mialatt kinyírták). Még jó, hogy KV-1 ben voltam, így a T-50-ével kinyírni nem tudott, csak komolyan akadályozni.
    - Célzás közben lökdösött, hogy ne találjak el semmit.
    - Fedezékből tüzelve belémjött hátulról és kitolt a fedezék mögül.

Kapott reportot, így remélhetőleg bannolva lesz. Viszont ha esetleg valaki találkozik vele, ha egy csapatban vagytok. Ha ellenség, akkor szabad préda, úgy sem lő rátok, csak a társaira.
  • Phara
    Ha a repülőst nézzük akkor kb mindig béta lesz a folyamatos fejlesztések miatt.
  • Garakx
    Arcade ami szar volt CBT-bena repülők miatt. Bár azt is csak videóról tudom. RB-t toltam az okés volt sztem. Az meg külön poén volt hogy egyzser ott állok várom jöjjön ellen erre vmi beúszik a képbe oldalról - átfut a fejemen ez mi ez - aztán bumm. Me destroyed by IL-2. Bomba volt az a vmi ami beúszott :D
  • body69
    Ok, Köszönöm!
  • Pluskast
    Zárt bétában voltak repülők. Ment is az anyázás rendesen. Gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ezért is állították le. Az nyílt béta meg egy jó darabig maradni fog. Nem ettől fog függeni szerintem a repülők ismételt beeresztése. Ha majd lesz megfelelő számú játékos akkor lehet ismét beteszik.
  • body69
    Tudja valaki meddig tart még a "béta"?
    Összeengedhetnék már a légierőt a tankokkal!
  • Jeffjohnson
    Páncélautó neeeem
  • Ry0K3N
    eddig oroszokkal nyomtam, szinte mindig volt valaki aki a közelbe volt ha valami gáz van. Itt meg anulu tank brrrrrrrrrrrrrr.
  • Caterpillar
    Ismerős, III L -el lettem első, persze kikaptunk, pedig a csapat tele volt F2 -vel... Kursk :(
  • Ry0K3N
    a német palyerek most tényleg ennyire seggidióták? az F2-es szarjaikkal sem képesek semmi eredményt felmutatni
  • Toby0501
    Na, hogy legyen pici rálátásod: azért játszok, mert szórakozni szeretnék és nem azért, hogy haditechnikai szakértő váljék belőlem. Pont nem érdekel, még rank 4-ben sem, hogy az a bizonyos lőszer milyen betűkombinációkkal van fémjelezve, főleg nem akkor, ha az nem abban a harckocsiban van, amit használok (jah, tipikus hobbináci). Elég azt tudnom, hogy az általam használt lövedék hány mm-t képes átütni, s azt, hogy milyen távolságnál érdemes másra váltanom.
    Mehetsz vissza Golf-áramlatot hugyozni és köszönöm, hogy kockáztattad az óceánok lehűlését csak azért, hogy beleköthess még egy emberbe.
    Részemről téma lezárva, te pedig ignorálva.
  • bgabor
    Én meg azt értékelném ha a kedves pléjer, aki eljutott már Tier 4-ig, tisztában lenne a lövedéktípusok közti különbséggel/vagy ha a GF-ben nem lehetne 100mm-es HE lőszerrel kicsapni egy Panthert. Akármelyik történt is, nagyon gáz.

De teljesen igazad van egyébként, meg kell tanulnom jobban tolerálni az egyszerűeket meg az ostobákat, mert annyian vannak hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Lehet kéne is.
  • Glo
    Lehet multiclass-ban légvédelmiset is játszani, bezony :)) Én is lőttem Pantherrel il4-est még CBT-n :)

A képbeszúráshoz használd a szöveg bevitel alatt a roppant eredeti "Kép beszúrása" gombot, és csak a http://-el kezdődő részt másold be.
  • PzPuma
  • PzPuma
    Pz3M mint légvédelmi üteg :) :
    URL=http://kepkezelo.com/viewer/pej6kkxq3z7rz7dcdi3.jpg
  • flashpointer2
    Panzer III-al úgy egylövéseztem az ellenséges playert hogy 12-es rovásig kellett fölétartani, második korrigálásra telibe, szerintem csak nézett hogy mivan :D
  • Caterpillar
    Biztos ami biztos, én azért adtam egy -t...
  • Glo
    Kursk-on rank 3-tól csak német tankokkal lehet aratni :))
  • Szpecnyaz
    Megvettem a KT-t. Kurskon mocskosul lehet vele aratni :PP. Már csak az kéne h ne 1 respawnja legyen.
  • Toby0501
    Nem tudom a pontos lövedéktípust, de tuti nem armor piercinggel lőttek, azok rendszerint pattantak.
    Értékelném egyébként és szerintem sokan mások is, ha visszavennél ebből a stílusból. Ha valaki baromságot, vagy nem tökéletesen megfogalmazott kijelentéseket tesz, te valami rettentő nagy paraszt módjára kérdezel vissza, mintha a világ összes bűnét elkövette volna az ember.
    Jöhetnek a mínuszok.
  • bgabor
    HE vel?
  • Toby0501
    Volt szerencsém eljutni az F-ig CBT-n, de a D után igazából mindegyik szenvedősebb, a 100mm feletti orosz ágyúk HE-vel nagyon könnyedén kiszedtek.
  • Pluskast
    Valahogy nekem is ez az érzésem és habár a D megvan és nagyon szeretem, most mégsem az A-t kezdtem el húzni 4-es tieren, hanem a KT-t. Azt hiszem azzal többre fogok menni mint a a panther A-val.
  • bgabor
    Azért a PantherII-ig a többi nem lesz ilyen átütő erejű, mint a D.
  • Glo
    Szerintem akinek esze van az megmarad a D-nél :))
  • Gottfried
    Apukám.....:)..ez a Párduc még mindig a játék királya. :) Tegnap lett meg újra a CB után és megelőlegeztem neki a bizalmat,pár száz aranyat rászántam egy ász legénységre.
    Eddig 21 csata,19 win,81 kilőtt enemy.(és még meg sincs neki a tüzérségi támogatása)

A későbbi Pantherek is ilyen jól használhatóak lesznek?Eljutott már itt valaki a PII-ig?(az adataik alapján nem sok minden változik,csak magasabb szintű ellenfeleket kapnak majd)
  • Glo
    Mostanában az a divat, hogy kilőtt tanknak álcázzák magukat. Fekete matrica csodákra képes. Párszor meglepődtem már én is mikor egy kilőttnek hitt tank megmozdult :))
  • vajakos21
    Talán majd ha lesz téli map.Az oroszok kapnak fehér álcát...a ...németek nem mert sajnos az ö utànpotlás vonatukat kibombàzta egy il2
  • twi452
    max matricával lenne értelme mert azt látja a többi játékos is :)
    persze láttam már ilyen tarka zöldes matricázott pz4-eket de inkább messziről világított mint elbújt :D
  • Nohab
    Tudsz magadnak egyéni kamuflázst csinálni. Ugyanazt a sötétzöldet fel tudod rakni a német tankokra.
  • twi452
    bal oldalt látod, hogy mennyi tankot kell kifejleszteni az adott tier-ben h a következőbe tudj lépni
    most még azt hiszem mindenhol 6-ot kell ha jól emlékszem
  • Sheltem
    Srácok lehet buta kérdés, ma raktam még fel csak a játékot.

Fullos a stugom mégis a tier2es ág locked nem tudok tovább fejleszteni. Miért?
  • joe38
    Nyugi,nem azért voltak természetesen a teamkilljeim,mert összetévesztettem volna a nemzeteket,olyanon volt véletlenül,hogy az arty bombázásomba szaladt bele csapattárs,vagy amikor az enemyre céloztam messziről,de a társ pont a lövés elé került,szóval ilyen véletlen bakikra értettem,amikor írtam
  • bgabor
    Basszus, amerikaival már be se érdemes menni RB-be. Fele bombázó, és az egész csapat pont és kill nélkül döglik meg.
  • Maala
    Ne ne viccelj már. 2 nemzet tankjai vannak a csatában, orosz, és német. És mivel 1 csapatban csak 1féle nemzet tankjai vannak, a kettőt rohadtul nem egyszerű összekeverni...
  • Garakx
    Sajna repleayt elfeljettem elmenteni de...
  • Garakx
    Nem. Elismerem az ellen olyan hülye volt mint a szar. 3 tank volt a seggemben mondom ezek megölnek. Nem. Nem tudom mire lőttek amíg én a stugot öltem pl. Mentem és bumm bumm bumm. Az 5. után már nem is élveztem :)