37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Naja , amikor 3szor egymás után jungle-t rakta be SB-n akkor már anyáztam én is rendesen. Egy is sok abból a nyavajás map-ből. -
Viszont, hogy jó ideje miért nincs új map, arra nincs mentség. Nem beszélve arról az okos emberről aki kitalálta, hogy milyen jó lenne ha az orosz és a német tankok a dzsungelben irtanák egymást, végül is milyen reális. Sokszor nem értem mi járhat a fejlesztők fejében... -
Írd meg a bugjelentést aztán páran elküldjük majd hátha úgy hatásosabb lesz. -
A tankeltűnés már ismert probléma. A Panther DM-jével való problémát is jelentették már pl: csövön lövöd és a hűtő is megsérül. A Tigris lövegpajzsának a problémája már a Nightly-s teszt alatt is lett jelentve mivel jelenleg 100mm-t átütő lövedékkel simán ki lehet ütni. A probléma ezzel ott van, hogy a játékban motorja -nem tudja/nem lehet- a tigris lövegpajzsának a sokféle vastagságát megadni (persze ez is csak találgatás) de mivel ez már jó ideje változatlan, joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért csak 100mm-en hagyták, holott egyes részeken annál jóval nagyobb. Ha jól emlékszem Pzgr.40 sincs benne. -
Ninju #9371 Meglátásom szerint a probléma inkább abban rejlik, hogy a levegőben ritkán takarja el a talaj a másik gépet. Egyszerűen nem finomhangolták a dolgot és azért néha pontatlan az ellenőrzés. -
Glo #9370 A több forrásból gyorsabb, jobb, több konfigon is jól működő eredmény lesz. A mod-ok majd egybe gyűjtik, az a dolguk :) -
Na majd ha hazamentem csinálok néhány képet aztán beírom a fórumba. Bár valahogy nehezen hiszem el, hogy ezt a problémát még senki nem írta le. -
Glo #9368 Ezt a problémát a Bug report szekcióban kell jelezni a fejlesztőknek, a megfelelő fájlokat és egy rövid leírást csatolva.
Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztők munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért. -
Glo #9367 Ezt a problémát a Bug report szekcióban kell jelezni a fejlesztőknek, a megfelelő fájlokat és egy rövid leírást csatolva.
Csak sajna a júzerek többsége inkább habzó szájjal anyázik, mintsem segítse a fejlesztők munkáját. Egy .clog meg egy dxdiag fájllal már nem csak ködös leírásokból származó balladai homályban kéne tapogatózniuk, hanem tenni is tudnának a javításért. -
Na ja és ha ezt a problémát felveted a fórumon akkor szép lassan majd itt is jön a "How terrible" válasz? :) -
Glo #9365 Rank 4-ben már nagyjából csak ilyen lövegek vannak mindkét oldalon. Amit eltalálsz az elpukkan. JagdPantherrel 1000m-ről az Is2 Mod44-et eldurrantottam.
A Tiger amúgy szerintem elég alacsonyan van. Aki okosan játszik az bárhol össze tud szedni 5-6-7 player killt vele. Mondjuk ehhez kell az ellenfél bénázása is, tegnap 2 T34-est is kiszedtem úgy, hogy be volt állva a tornyom :)) -
Glo #9364 Ez grafikai bug, és nem szándékos "láthatósági" program :)) -
flashpointer2 #9363 Tegnap hasonló volt, előttem volt 50m-re csak a tornya látszott ki, elment fedezékbe és mire megint visszajött egyből a tornya villant be de úgy hogy már látszódott teljesen az egész torony., Eddig nem vettem észre ilyeneket. -
Na meg a másik, ami tipikus wot jelenség és amitől a szőr felállt a hátamon, az eltünedező tankok. Sajnos itt is előjön. Külső nézetben látom a tankot, átváltok belső nézetre, hogy jobban lássam a célpontot, erre az meg eltűnik. Wtf?? Átvettek pár fejlesztőt a WG-től vagy mi? -
Nem lenne az rossz hk, csak a páncélozottságot kéne helyre rakni mind a ruszkiknál mind a németeknél. Mind a 2 oldalon vannak akkora ökörségek, hogy az ember csak pislog. Például úgy 3 vagy 4 napja történt meg velem, hogy a seggembe belelőtt egy ellenséges hk és a program azt hozta ki belőle, hogy fekete lett a tornyom meg a lövegem
Meg a másik ami mind a 2 oldalon nagyon sűrűn előfordul, hogy állandó jelleggel a torony meg a löveg megy tönkre. Ok nem mondom, hogy nem lehetséges a löveget szétlőni, de azért ahhoz elég nagy pontosság kellett. Itt meg annyira mindennapos, mintha csak a harckocsi testére céloznék. Jó lenne, ha az ilyen wot jellegű hibák nem lennének a játékban.
-
Glo #9360 Hidd el, addig minden sz@r lesz >o]]]] -
Caterpillar #9359 A tigris addig tuti szar lesz, amíg egyáltalán ki lehet lőni... 
-
Mert teljesen mindegy, hogy tigrissel vagy bent vagy pantherrel. Sőt a panther jelen pillanatban mondhatni nehéz tanknak számít. Jobb a páncélzata erősebb a lövege. Egyébként a wt fórumán lehet olvasgatni, hogy gyakorlatilag majd minden harckocsi páncélzata el van baszva. A tigrisé különösen.
Más. Tegnap megszereztem a Königs Tiger porsche tornyos változatát. Sajna csak 2 csatát tudtam menni vele, de eszméletlenül brutális egy tank. IS2-t egy lövéssel pukkantja, és igazából mindent 1 lövéssel pukkant függetlenül attól, hogy hova lövök. A páncélzata meg szemből elég erős. Nagyon sok lövést be tud nyelni. -
Sokan nem szeretik, ha valaki heavy tankkal a leghátsó bokorból kempel.
-
Glo #9356 Az il2 mekkora troll :)))
Amúgy nekem is volt olyan csatám Kursk-on (talán említettem is) ahol mindkét T-34-esemet ai repülő szedte ki. Egyszer a Stuka, aztán a saját il2 :))))
Ha hallod a süvítő bombák hangját akkor már reszeltek.. :))) -
Glo #9355 Na, a sötét oldal sem a régi.. -
joe38 #9354 Hát emberek,sokszor nekem az az érzésem,hogy még várhattak volna a nyílt bétával,időnként furcsán játszik a game,kevés a pálya nagyon,meg látom,hogy itt is próbálnak kompenzálni időnként,pl. a T34-el újabban 1 rankkal magasabb németek ellen tesz be,aztán az is fura,hogy ha T-34-eimet meglövik ,szinte mindig a tornyom áll be,vagy a lövészemet lövik ki folyton. -
twi452 #9353 az eleje a legjobb :DD
-
ok. -
Ninju #9351 Csak kár, hogy a célkereszt beosztása nem 6300 mil. -
Stuko #9350 Sosem tudok...a többit majd privátba.;-)
-
Droughert #9349 Ha ez számít, én is simán kicsaptam a tankjukból azokat, akik nem az adott tierbe valók voltak. Kedvencem volt egy Malinovka-s tk, kezdőn kiszedtem a srácot, t1-el jött be t8-as csatába az okos társával együtt, folyamatosan oltott, noobozott, a csatát 7killel zártam, gyakorlatilag lehoztam a meccset, a végén már a többiek is elküldték a francba a vergődő nagyokost. -
Egyébként mi az a három felkiáltójel a neved mellett? Nem tudtál rendesen viselkedni? ;) -
Garakx #9347 THX! -
Stuki,mi a fasz bajod van velem? Nem emlékszem rá hogy bántottalak volna valamivel,csak arra hogy jó kis század csatákat mentünk együtt.Ezen a fórumon meg mást sem csinálsz amikor néha benézel ide mint engem basztatsz.Elárulod hogy miért??
(és igen,kilövöldöztem azokat a nyomorékokat a wotban akik t10 csatába behozták a t1-2 tenkokat szakaszba.Ha szerinted ez csak szerintem nem volt így megfelelő....háááát...) -
Malarki #9345 ÉS van aki ezt így számolgatja? Kurskon, nagy távolságra még meg is értem, de a kisebb mapokon nem sok értelme van. Én mát nagyjából tudom, hogy mekkora távolságra mekkora rátartást kell állítani, ha meg nem talál az első lövés után korrigálok. de így számolgatni, hát nem tudom, nekem ez magas. 
-
twi452 #9344 http://warthunder.hu/news/Szarazfoldi-Erok-Tavolsagmeres -
Garakx #9343 Szóval vki? :) -
Droughert #9342 jááááj -
Malarki #9341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stuko #9340 Idi.ta? Mint aki kilövöldözi saját csapattársait, mert szerinte nem megfelelő tankot hoztak be? Vhonnan ismerős...
-
twi452 #9339 ilyen azért elő szokott fordulni a kv-s okostojásokkal is sokszor :)
5 perc és a fél csapat akik azzal mennek már másik játékban vannak.. aztán izmozd ki ahogy tudod :D -
Garakx #9338 Szerintem arról van szó - hasonlót látok én is sokszor - hogy azt tudjáka Tigris vmi félig elpusztíthatatlan vmi volt. Hát itt nem az... -
Miért van az hogy a tigrissel játszók egy jó nagy része totál idiota???? A legtöbb vereség a német t3-ban azért jön össze mert a nyomorék tigrisek az első percekben előrerohannak és szépen elhullanak,többnyire kill nélkül.Aztán a medek 5-6 tank hátránnyal kínlódhatnak. WHY ????????? (sok kibaszott tigrisbuzi hobbináci....) -
Glo #9336 Ha a "Ballistic Cap"-re gondolsz az csak egy sapka a lövedék elején, amitől jobb lesz az aerodinamikája.