War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem így egész korrekt tõlük..
Ez az egészen official:

http://warthunder.com/en/news/324/current/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem tarott sokaig az orom... mar megint kezdodik a sorbaallas.
Elvileg jövõ hét végén meg lesz ismételve az event aminek most kellett volna lennie, szóval örüljünk hogy kapunk goldot most.

WoT: Nishizumi77

Coral Springs
Máskor 5 gyõztes csatáért járt 400 gold. <#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ma 20:59ig:
2 gyõztes csatáért jár 100 gold
5 gyõztes csatáért megint 100 gold
10 gyõztes csatáért 200 gold

elmarad a tamadas miatt. kov hetvege.
Ha! Sikerült belépni. Úgy látszik megy. Gold event az nem most 16:00tól van? indult?
Én semmi panasz kommentet vagy infót nem találtam arról hogy wg vagy steam is ddos alatt állna. Bf4 nincs meg.

A Steam(OS), mint PC alapú gamerplatform és újgenerációs OP rendszer valakit nagyon nyugtalaníthat 😊
A WG, Bf4, Steam szerverei is DDOS alatt vannak, szal valami nagyobb van a háttérben, mint SerB.

Na igen, a WG stratégia: Ne normális WOT-ot csináljunk, hanem partizánkodjunk a WT szerverein. <#mf1>

én is rájuk gondoltam

DDoS Attack. Megint... Ezt a WoT csinálja! 😊
13.-a az pont a születésnapomon lenne! ennél jobb ajándékot nem is kaphatnék.
PC-n attól még jöhet, szvsz megfogja elõzni a PC-s a PS megjelenést kicsivel. Ha más nem public teszt miatt.
Az tény, de az USA oldalon már nincs is az induló játékcímek között.
patchaou
Azt a november 29 az európai mejelenés. USA még mindig 15.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De sajnos valószínûleg csúsznak, mert a PS4-es megjelenést is kitolták november 29-re...
Így viszont nem kizárt, hogy lesz teszt.
Már készítik is a fiúk!

Az már kevesebb, mint 2 hét! <#eljen>
Remélem addig a PzKpfw V Ausf. F-rõl is kapunk ilyen remek képeket. Lehet veszek egy Panzerkampfwagen VI Ausf. B-is. <#idiota>

Hivatalosan ~13 nap múlva 15.-e körül, ha nem csúsznak.
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a beta verzió vmikor december környékén jön?
<#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ne szóld le a fenyõfát hé 😄
Sz@r anyagból volt a Tigrincs összerakva...<#violent><#gun>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Kérem szépen, az M1911 egy legendás pisztoly. 😄

Válasz a Tiger II képek alatt:

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jacek
De lesz neked herbalis skill is😄DD Toronyforgási pition meg célzóvíz😊))

Akkor azért gyülnek a trollok....
Skyrim tankokkal? 😊)

Jacek
Nyugodtan russolhatsz tovább a másikban😄 az is egy opció nem?😊

Micsoda vizuális orgazmus.. látjátok azt a gyönyörû Vitex agnus-castus-t a tigris elõtt? Huuu, alig várom hogy kijöjjön, remélem lehet kempelés közben majd gyógynövényeket szedni, amikkel gyógyíthatom a sérült legénységet két meccs közt 😄

a többit nem raktad ki 😛

elég faszán néz ki 😊
Pontosak a német ágyúk<#vigyor1>

Valahogy meg kellett csinálni a képet 😊

szegény b-17 meg ott figyel a tábortûzben..😄
Tiger II KwK46

Aztán betolják a hajókat és a tankok maradnak 2015 nyarára 😄
Majd a húsvéti nyuszi megígéri, hogy nyárra kijön 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ha tartják a minõségi szintet akkor hajrá, éljenek jól belõle a jövõben 😊
Ezzel az 50%os 1 éves prém accal is betegre keresik most magukat szerintem. Wotba 10%nál nagyobb kedvezmény sose volt rá meg ott jóval drágább is.

pont a karácsonyi hajrá miatt sietnek vele igazán, hogy olyan formába kerüljön hogy vásárolható tartalmakat érdemes legyen árulni rá,és ezzel minnél több embert ösztönözzenek pénzköltésre a játékban.Már én is nagyon várom,és ezzel a wot is profitál hiszen versenyre lesz késztetve,valószinûleg hogy kevesebb rajongót veszítsenek az elkövetkezendõ fél évben rengeteg fejlesztés fog kijönni rá,hogy behozza a war thunder szintjét,fõleg kinézetben,és realisztikusságban.(szerintem😊
Ha késik akkor meg így jártunk 😄
Majd karácsonyi ajándék lesz és így tovább...😄
Olvastam, meg láttam is a screenshotot a fileokról. Hát én továbbra is bízok benne hogy most már lesz valami hamarosan.

Azért az biztató, hogy a teszt szerverre érkezett olyan patch amiben volt egy rakás tank file is 😊

Mindig figyelgetik az emberek, hogy milyen file-okat tölt le aztán abból lehet következtetni, hogy mik jönnek amíg nem jelentik be hivatalosan. Ez már így megy patchrõl-patchre 😊

Pár napja ide is bemásolta valaki a post-ot róla.
Én általában pozitív vagyok csak sajnos azt látom hogy semmi hír nincs semmirõl. Igromir óta csak egy isu képet láttunk, meg elvileg zárt bétát meg open bétát is akarnak belõle, de még ezekrõl sincs semmi hír de már november van. Úgyhogy ezért aggódok, de majd meglátjuk.

Lehet hogy mégis beiktatnak egy zárt bétát?

Ezt azért még ne vegyük kézpénznek amíg õk nem postolnak ki valamit errõl 😊

Abban a listában csak "dobozos" játékok vannak, a csúszó játékok is olyanok ez meg egy sima f2p netes játék ami betában van 😊

"Óh jajj. Ne bombázz negatív hullámokkal már kora reggel." -Csodabogár

😊