37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    A keletnémet légierő is üzemeltetett MiG-19est. Az angoloknak, franciáknak megvoltak a maguk gépei a Tier6 részlegre(Super Mystére). Az olasz és a japán légierő már érdekesebb, ők ugye F-104esre mentek tovább, az viszont már mach 2+irányított rakétás típus. Érdekes lesz.
  • AIexx
    Azért remélem hogy akkor már a Szu 7 -es is jönni fog. Bár T6 -ban mit kapnak majd a japók? Meg a németek? Japánnak saját T5 -ös gépe sincs nemhogy 6 -os mi lessz..
  • bgabor911
    Na majd a MiG-19, az minőség előrelépés lesz minden téren, különösen fegyverzetben(3x30mm) és emelkedőképességben(3x mint a MiG-15/17). Persze az F-100D-nek lesz majd egy két szava hozzá (mach 1.3, 4xM39).

Ahogy a tankoknál, úgy a repülőknél is igazi korszakváltás lesz a tier6.
  • bgabor911
    Mindenkinek lehet véleménye.
    Szerintem a minimális a végsebességbeli különbségért és a hangsebesség körüli jobb irányíthatóságért feladni a kis és közepes sebességű manőverezést(amin a légiharcok zajlanak) és az emelkedőképesség(ami a MiGek legnagyobb előnye) egy részét nagyon rossz csere.

BTW, mekkora bénaság már a készítők részéről hogy az adatlapon a MiG-15 bis végsebességét tengerszinten adják meg, a MiG-17ét pedig 2000 méter magasasságon, ahol sokkal ritkább a levegő. Nehogy már feltűnő legyen hogy alig van különbség a 17es javára a végsebességben. Hadd ölje bele a prémiumot és az xp-t a sok egyszerű a 17es fejlesztésébe.
  • Kissssss0 #34624
  • AIexx
    MiG 17 szerintem jobb, mivel gyorsabb es sokkal jobban orsózik.. a 15 bisszel mire átfordul egyik oldaláról a másikra addig a sabre 3x átfordul.. Jóformán 600 felett jobban kezelhető mint a bisz, sőt még talán 500 körüli tempónál is! Szóval szerintem igenis megéri a 17 - est kifejleszteni!
  • bgabor911
    A MiG-15 Bis-nek a legjobb az emelkedése a szovjet gépek közül, ez hatalmas előny a harcban. A sima MiG-15ben gyengébb hajtómű van. A MiG-17ben ugyanaz a hajtómű van mint a MiG-15 Bis-ben, de fél tonnával nehezebb annál. Ezért ez a kettő jelentősen rosszabbul emelkedik mint a MiG-15 Bis. Ne foglalkozz a sima MiG-15el, menj a Bisre. Ahhoz nagyon sok idő kihúzni a modulokat top tierben hogy a gyengébb MiG-15-öt kezd el húzni. MiG-17 fejlesztésének már nem feltétlenül érdemes nekivágni, ugyanaz a fegyverzet de gyengébb emelkedés, jobb roll rate, jobb irányíthatóság 1 mach körüli sebességnél, de jelentősen gyengébben manőverezik kis és közepes sebességeken mint a MiG-15 Bis. Ha utánaolvasol a WT beépített wikijében, ott ugyanezeket fogod olvasni. Szerintem nem érdemes nekivágni a MiG-17 fejlesztésének.

Általánosságban érdemes tudni hogy egy top tier gép(bármelyik) stock állapotban, modulok nélkül közel használhatatlan. A MiGeknél sincs ez másként, alig sebez a default lőszer már ha eltalálsz valamit, mert pontatlanok a 23mmesek, gyérül rollol stb. Sabrék is ótvarok stock állapotban. Bele kell tenni úgy száz csatát egy top tier jetbe, lehetőleg prémium számlával, ahhoz hogy használható legyen. Amíg nincs meg legalább a 23mm-eshez a normális lőszer, farmolj AI repülőket ha nem megy másképp. Vagy vedd meg aranyért a modulokat ha megteheted. A top tier járművek az a rész, ahol a Gaijin beszedi a pénzt a játékért, ezért van az hogy a modulfejlesztések még prémium számla mellett is elképesztően drágák, a koncepció az hogy elunod a fejlesztést és megveszed aranysasért. Modulok nélkül meg használhatatlanok a top tankok és repülők egyaránt, nem véletlenül vannak a legfontosabb fejlesztések a negyedik modulsorban(engine upgrade, HEAT-FS lőszer stb). A 37mm-es szovjet gépágyúk szórása irdatlan modulfejlesztés nélkül(new 37mm cannons), 100m-ről is bőven nagyobb mint az ellenséges vadászgépek szárnyfesztávolsága.

Amúgy a MiG-15 Bis egy nagyszerű gép lesz, amit nagyon élvezetes repülni, de ehhez elengedhetetlenül szükségesek az ágyú és a hajtóműfejlesztések, továbbá a booster.

A MiG-15 Bis el burst climbal kell emelkedni(felszállás után gyorsulás 800 km/h-ig majd emelkedés, és ezt még egyszer-kétszer ismételni)
    Utána többezer méter magasság és jelentés energiaelőnnyel fogsz rátámadni minden ellenségedre, onnan boom and zoomal lecsapsz és visszaemelkedsz. Irányt immelmannal(függőlegesen visszafordulva) váltasz, nem fordulsz balra-jobbra, így megőrzöd az energiád.
    Nézz róla videókat youtubeon, és kelleni fog vagy száz csata gyakorlás is. Mivel mindig jelentős magasságelőnyből kezded a harcot, általában nyerni fogsz. Ha jelentős túlerőt látsz, ne bocsátkozz harcba, a magasságelőnyt sebességre váltva meglépsz és máshol támadsz. Ha a seggedbe kerülnek, lekapod a gázt, kinyitod a légféket(airbrake) és fodulni kezdesz, hogy túlfusson rajtad az ellenség.

Így működik a MiG-15 Bis.
  • hooah
    Ugye nem a Mig15ről beszélsz? Milyen magasságokon?
    6000m en talán ?
    Szerencsétlen 15 ha csoda folytán valami mögé is kerülök semmit nem lehet eltalálni köszönhető az ágyuinak.
    A bis-t még ki kell váltsam 1,4milla.

• AIexx
    Az egyik legjobb az emelkedése. Fordulásban a legjobb jet! (Tapasztalt kézben simán lefordulja a sabret..) Jó gyorsulás, rossz hossztengelykörüli mozgás.. (Mig 17 jobb)
  • hooah
    Jaaaaa meg nerfelhetnék a szaros KPZMBT70eket!
  • hooah
    Sabre-k gyorsabbak, fordulni is jobban fordulnak, 5000-m fölé meg senki sem jön.
  • hooah
    Valaki mondja már el, hogy a fenébe kell sikeresen harcolni a MIg-15ökkel? RB-ben
  • gstup
    Mekkora egy alattomos **** ez a gaijin.Elhiteti a néppel hogy egy picit "rendbe" rakja a BR-t.Leviszi a leopardot,feljebb rakja a t-54-et és a mocskos is-6-ost.Erre most minden meccsemen is-3,4,6 és t-54 /47/49 ellen megyek.Az én oldalamon meg az a fos leopard dömping.Remek.Még játszhatatlanabb lett a 7.0-a.
  • PLaci #34615
    Lepattanó.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.10.22. 07:35:47
  • BaleniX
    Köszönöm!
  • PLaci #34613
    "Csak" egy újabb tétel az alábbi listára:

KV-2 1939
    Tiger II (H)
    Achilles
    Churchill Mk III
    T-34-85
    IS-2

A következő valószínűleg az M6A1 lesz, 3/4 -nél járok.

AF -ből full -ra kifarmoltam nincs, bár pár géppel már túlléptem az 50% -ot... P-51, Bf 109 F-4
  • Kissssss0 #34612
    szegény jumbo rongyosra lett játszva :DD grat
  • PLaci #34611

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.10.21. 18:29:35
  • gstup
    Azért még mindig jó Tigris 1-el menni T-29 ellen.Szánalmas!
  • Kissssss0 #34609
    megváltozik a kínálat meg nullázódik a shop level minden hónap végén.
  • BaleniX
    A kötvényüzlet most miként is van? Azt tudom, hogy a megszerzett kötvények nem tűnnek el a ciklus végén. De ha lejár az adott ciklus, akkor mi változik? Az üzlet kínálata? Illetve a Shop level az megmarad vagy az is újraindul?
  • Valka
    A 105-ös sörci 3.3-on? Ez most valami vicc? Miért nem mindjárt 2.3?! Meg ha már lejjebb tolták az a rakás ócska pz III-at, miért nem rakták lejjebb a kissé használhatóbbakat is? Legalább a J1-et? Pz IV J-t levihették volna 4.0-ra, a Tiger H1-et meg 5.3-ra. Ostwind javítása felment 12000-re?! Coelian is mi a f*szér 6.7 azt sem értem.

G1-es stuka is maradt 3.0-án....
    Utoljára szerkesztette: Valka, 2017.10.17. 20:46:45
  • AIexx
    mögvan
  • Kissssss0 #34605
    1+ év várakozás után végre vissza kerül a régi helyére az a nyavalyás t-54/47, meg végre felnyomták 7.3-ba azt a szutykos js-6 tankot végre már, sturer emil meg lekerül 5.7-re... énszerintem így is megtudta állni a helyét 6.0 szinten de nem baj.
  • Rayden02
    17th October 2017
    BR változtatások ,többnyire tankoknál...
    +Economy changes
    Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.10.17. 17:10:29
  • Master91
    +1
  • PLaci #34602
  • Kissssss0 #34601
    én se számítok rá hogy mostanában látnánk magyar tankokat, szerintem itt is az lesz mint a wot-ban... majd mikor kifogynak az új repülő tank meg hajó ágak készítéséből akkor hozzányúlnak majd a kisebb nemzetek által gyártott tankokhoz repülőkhöz.
  • Valka
    Nem hinném, hogy valaha is lesznek magyar tankok.
  • xmanhun
    szép eredmény!!! gratula! :)
  • AIexx
    24
  • Kissssss0 #34597
    valószínűleg ki lesznek töltve a hézagok(szakadékok) angol, amcsi, meg proto gépekkel, én is arra vártam hogy végre kibővítik az olasz ágat és akkor talán még én is belekezdenék az olasz gépek fejlesztésébe de úgy néz ki ezt elfelejthetem.
    (meg valószínűleg elfelejthetjük az olasz/magyar tankokat is)

"majd lesz megadás gomb is xD"

• Zoli105
    pontosan :D amúgy miért nem az olasz ágat csinálták meg rendesen + oda tankokat ? :D az era meg felesleges volt még :(
    most tessék önnek a franciák XD de az a tier 4es tuti valami kamu gép lesz :D franciáknak nem agyon volt ideje fejleszteni , de gondolom kiugrás helyett majd lesz megadás gomb is xD
  • Kissssss0 #34595
    most dobták be az "era-t"(prém nélkül játszhatatlan) meg nemrég az olaszokat(félkész tech tree)... a hajókról meg már jó ideje se hír se semmi(lol), de azért van pofájuk elkérni a pénzt a preorder-ért.
  • Zoli105
    Jönnek a franciák :D
  • tigrincses
    kösz a tippet
  • AIexx
    4.7 jumbo... Csak egy kis mértékben forgasd be (5-10fok), mozogj folyamatosan ha be akarják célozni a kupolát vagy a géppuskát. (kupolát könnyebb belőni sokkal, egyből kiveszi a lövészt és még 1 embert) Ha kihúzol vele 1 csatát úgy hogy nem lőnek ki nem ritka a 4000 pont, számold ki mennyi oroszlánt ad.. (50 ezer körül)
  • tigrincses
    Hát ,hellosztok. Iszonyat ami mostanság történik velem a játékban. Egyszerűen nem tudok gyűjteni kreditet, oroszlánjaim mindig a nullához közelítenek, jön egy nyertes csata a következővel el is megy a kredit, javítani nem tudok
    nem hogy 4 de 1 gépet sem. Van tippetek hogy lehet gyűjteni, mert az nem állapot hogy a 2 tankom meg 4 repülőm feszt a garázsban dekkol szétlőve. Hiába végzek a 4 . 6 helyen amit gyűjtök az elmegy azonnal...1000 oroszlán közel semmire nem elég, nem értem, régebben nem ilyen volt a játék. Messerekkel meg Tigerekkel nyomom.
  • Zoli105
    Meg is lett :) (de mi az hogy nem fullos-an kapom meg ? :O ez de gáz xD )

• Kissssss0 #34589
    Premium vehicles for Warbonds until the 31st of October - FAQ Update

kérdések válaszokban ott van, úgy néz ki hogy az új hónap kezdetekor még egy hétig elérhető lesz az előző hónap ajánlata is, így talán elméletileg belehetne szerezni a kiszemelt célt, csak ugye azt már nem írták le hogy a lvl reset érvényes lesz e az előző hónap ajánlatára is...