37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#37150 5 Óra alatt nem jött össze 6db (3 órányi) lőszer, mert annyit várakoztam a csatákra....
Annyi jó kisült nekem az eventből, hogy összekapartam a második felét KV-2 (1940) ACE legénységéhez szükséges RP -nek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.04.12. 16:05:50 -
Kissssss0 #37149 fogják azt váltani előbb utóbb, és mivel a 4-es teli van event repülőkkel így megérheti későbbre tartogatni.
közben vettem 2000 arany tyúkot, természetesen valaminek mindig közbe kell jönnie, az első 1000ge vásárlást sikeres volt, de a másodikat valamiért már nem hagyta jóvá... de a gjn-t azt persze levonta, lehet most nekem is szarakodni a supportal. -
#37148 A Battle Trophy régóta ugyan az, és xart sem ér. Jelenleg 3,45 GJN -ért adják. -
Kissssss0 #37147 meglett az xm8 65.57 gjn-ért, szerintem nemigen fog már lejjebb menni az ára, ha meg mégis akkor meg ott egye meg a fene.
maradt 40.60 gjn, úgy tervezem hogy megveszem azt az istenverte battlepass-t, bezsebelem az összes cuccot amit ad, kifarmolom a wabondokat, veszek két battletropy4 ládát eladásra későbbre mikor már ritkaságba mennek.
a maradék 27 gjl-ből meg remélhetőleg futni fogja a su-76d-re saját magamnak, meg talán a yugure rombolóra amit szintén későbbi eladásra tartogatnék, úgy mint a garland hajót meg a matilda hedgehog tankot.
aztán részemről ennyi elég is volt egy időre a war tündérből. -
fighter_hu #37146 Napközbe volt egy hír infójuk kiadva hogy gubanc van az e-mailekkel , sztem próbáld majd újra .
A szövege ez volt , mielőtt írtad az előtt 10 percel dobták ki az infot kb :SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Technical problems with email delivery
Some players are currently having some trouble receiving registration confirmation emails and other newsletters. We are working on solving the problem! -
Kissssss0 #37145 passz, itt még a support is csak annyit tudna mondani hogy csinálj gmail-t vagy lépj kapcsolatba az indamail supportal.
amúgy képen mi ez az indamail? sose hallottam róla. -
ToMy_ #37144 Regisztrálsz egy gmail-es fiókot pl. -
tutyimutyi2 #37143 Mit tudok tenni akkor hogy ha kétlépcsős bizbaszt akarok aktiválni de az ehhez szükséges üzenet nem hajlandó megérkezni az emailemre(indamail)? -
HerrWolf #37142 -
ToMy_ #37141 Nem valódi random a nyersanyag 'esési' valószínűség, olyan mintha naponta változna a favorizált típus. Tegnapelőtt kompozit és high-tech esett nagyon ritkán a ládából, tegnap meg steel és non-ferrit materials.
Ezt követi le nagyon gyorsan a tőzsde is, szóval nagyon nem mindegy mit melyik nap veszel meg vagy adsz el. -
Kissssss0 #37140 nekem most van 13 composite mat az inventory-ban és nem lehet őket eladni mert szinte értéktelenné váltak, közben a többi nyersanyag ára megugrott, szerintem gajjin babrált valamit. -
Luciferkee #37139 Számomra az event megoldhatatlan pénz nélkül:
Eddig a 70 körüli ládából 0 azaz ZERO composite materialst dobott. -
#37138 Dehogy megyek olyan magasra, nem érdekel a HEAT-FS és ATGM eső. -
#37137 Gyere 7,7-es vagy 8,3-as ruszkival és írd le ezt újra ha úgy gondolod. -
#37136 Véleményem szerint az ammorack kb. 8-a körül fog eljutni a mélypontra, onnan megy majd fel ismét az ára. A többi nyersi meg le fog esni 0,10-re. A most farmolt anyagokat 0,24-0,25-ös áron még megéri eladni.
Kettő variáció van:
- veszel mélyponton lévő ammot és később 0,1-ért nyersiket és összeraksz pár járművet, amelyet később eladsz. Közben simán játékkal is gyűjtheted őket.
- Kiss által felvázolt rövidtávú befektetés az ammoba, amelyet 12 és 19 között adsz majd el. Közben a többi nyersit folyamatosan eladod.
Természetesen ne vegyed ezt készpénznek, mert időnként engem is meglep a rendszer. Még nem találták meg az optimális craftolós rendszert, ezért minden egyes alkalommal valamit variálnak rajta. Most pl lehet lassabban, de kevesebb nyersiért összeállítani a részeket. -
#37135 Nincs russian, bias niiiiiiiiiiincs.... EZ mode oroszokkal BR 4.7 -en folyamatosan BR 4.7 -es csatákat kapok, ha amerikai BR 4.7 -re váltok 100% -ban kapom a tigriseket az arcomba. -
Kissssss0 #37134 szerintem eladni érdemes az első 2 napban az alkatrészeket, pl én eladtam az ammo rack-et 70gjn-ért, a másodikat 10 gjn-ért, + még összejött 20 vagy 30 gjn a kisebb alkatrészekből.
érdemes a nehezen összeszedhető alkatrészeket későbbre tartani(kompozit anyag, acél) mikor az event kezd a végéhez érni és eladni drágán a craft mániásoknak, én pl aranyáron tudtam eladni a rakéta üzemanyagot a "space race" event végén.
persze az is megeshet hogy az event végén mindenki próbál megszabadulni az alkatrészeitől, így az egész market be is dőlhet és semmit nem tudsz majd eladni.
magyarul érdemes fél szemmel figyelni a market-et egyfolytában, ha az utolsó nap megugrik az ammo rack ára akkor jobban megéri eladni, és az event alatt összegyűjtött gjn-ből megvenni azt amit akarsz. -
ToMy_ #37133 A történelmi statisztika amúgy mit mutat, érdemes eladni a nyersanyagokat ahogy jönnek, vagy összecraftolni?
Alaptézis, hogy egyik bónusz szerezhető járgány sem érdekel. -
#37132 Kb. 65-75 Gjn lesz az ára.
Sajnos én a munka és a családi események miatt lemaradtam, és ezért nem is veszem véresen komolyan. Kb. 20 gjn nál járok, de nem adtam el mindent. Most legyártok egyet és megnézem, hogy profittal el tudom-e adni. -
Kissssss0 #37131 így két napnyi grind után összejött 77.45 gjn, vettem olcsón a battlepasszaros brit hajót meg egy matilda hedgehog tankot későbbre mikor már kezd felmenni az áruk, remélhetőleg az xm8 darabja nem fog 100 gjn-be kerülni az event végén.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2021.04.03. 21:10:27 -
LazyPaul #37130 A vodkazabálók áldozhatnának már a hulladék szerverek fejlesztésére is. A tököm tele van már hogy minden event alkalmával behalnak.
-
Kissssss0 #37129 és most a server hamster is megdöglött, gg. -
Kissssss0 #37128 crafting details
az oldaluk egy rakás hulladék.
(most meg hirtelenjébe megjavult)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2021.04.01. 15:02:21 -
Kissssss0 #37127 még a részletes event nincs kirakva az oldalukra, csak a 4 nyeremény devblog-ja.
mindenki mára várja az event bejelentését. -
#37126 Ezt hol olvasod? A GAYjin által kiherélt WT weboldalon hirtelen ilyet nem látok.... -
Kissssss0 #37125 új "build your crap" event.
felhozatal elég szerény én szerintem.
SU-76D: ugyan az mint a su-57b csak itt a fő fegyver már 76mm lesz úgy mint a t-34 tankokon, az biztos hogy nem fog kv-220 magasságokba emelkedni.
Yugure DD-184: ha jól veszem ki akkor ez csak egy fletcher class másolat lesz, erősen felejtős.
F-4F Early (German): leggyengébb f4f de kapni fog bizonyos Air to air rakétákat amiket állítólag sose használt :DD gajjin strikes again.
XM8 AGS: kb az egyetlen nyeremény ami szerintem megéri az időt belefektetni, HA a grind a szokásos lesz és csak 4 összeszerelést lehet csinálni akkor csinálok két xm8 kupont, az egyiket saját használatra, a másik meg tartalékba mikor már 200+ gjn lesz az ára. -
Kissssss0 #37124 már csak 17700 sp kell az a-4e jet-hez, aztán jöhet a leo2pl :D
briteknek jól jött az új ág, végre van nekik is low tier páncélozott autójuk felderítéssel. -
Kissssss0 #37123 az AB modban van ha jól emlékszem. -
#37122 A Patch előtt is ez volt, csak akkor 20 vagy 15 kill kellett a repülőhöz. -
Kissssss0 #37121 ha sikerül összegyűjtened 3000 respawn pontot. -
fighter_hu #37120 Ha össze jön 3000 spawnpoint , ami nem össze keverendő a sima pontszámmal. De ha össze is jön a pont addigra vszeg már így is úgy is gyakorlatilag vége a csatának. -
#37119 WTF WTF WTF
Jól olvasom, BR 6.7 -tól atomcsapással meg lehet nyerni egy RB csatát?? :O -
Kissssss0 #37118 "vagy a legénységet kell egyenként kiszedni. "
tegnap kellet 20 killt összeszednem light vagy med tankokkal hogy meglegyen a napi WB küldetés, elővetem a walkerbuldog-ot és rögtön összejött 8 kill az apds lőszerrel Sinai pályán... a gond csak az hogy több mint a fél lőszer készletemet(65) előttem hogy meglegyen az a 8 kill :D, mindegyik kilőtt ellenfél 1km-nél távolabbi célpont volt így célozni a legénységre kb lehetetlen volt.
ettől függetlenül imádom ezt a tankot, most már csak a loader-t meg a commander-t kell maxra kifejleszteni hogy meglegyen az a 5.9 mp újratöltési sebesség, aztán mehet az apds spamm. -
#37117 A csak átütő, de nem robbanó lövedékek már csak ilyenek. Pontosabban kell velük célozni. Vagy a motorra kell rámenni velük (3x kigyújtani), vagy a legénységet kell egyenként kiszedni. -
Luciferkee #37116 Amikor a játék tudatja veled, hogy ideje letörölni az egészet a francba...
-
HerrWolf #37115 Ilyen a falunet -
#37114 A WT még mindig (le)tölt... -
#37113 10:00 -kor egy másik gém amit tolok előre tervezett 4 órás leállás kezdett, így gondoltam addig lenyomom a napi feladatokat:
-
Kissssss0 #37112 köszöntem az invitálás de már sikerült találnom egy noname klánt, talán most már betudom fejezni a a-4e fejlesztését. -
#37111 Mi is szívesen várunk, garantált az 1500 RP/3 nap :P