37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #9415 De nekem annak ellenére kiírja, hogy van hozzá rendelve. -
PiciPanzer #9414 Azért talán ez nem olyan nagy probléma, kb. 30s alatt javitható. -
vajakos21 #9413 Ezta hülye "nincs gomb hozzárendelve" szöveget k...fontos volt berakni. Igazából csak ez hiányzott hogy jó legyen a játék -
PiciPanzer #9412 Nekem úgy tűnt, hogy csak direkt bankkártyával működik. Bár ez engem nem zavart. 15000 goldon 40%ot spóroltam. De van egy csomó fizerési lehetőség, de én sajnos egyiket sem ismerem. -
Glo #9411 Te voltál az, akinek írtam h Sry? :))
Volt az 2 lövés is. Elsőre csak piros lett ez-az. -
BaleniX #9410 Glo-van is lehet találkozni tankozás közben :) Ráadásul 1 lövés volt az F2-m neki
-
Ohh, ilyet lehet ? És ha van paypalom, akkor csak szimplán vehetek bármit ? -
vajakos21 #9408 Ahogy olvastam másnak is lett fagyás,most hogy "javitottak". Ill. csütörtökön lesz kérdezz felelek Talán pár válasz haszos lesz...soon, meg ilyenek -
Caterpillar #9407 A későbbiekre való tekintettel, valaki le tudja írni, hogyan vett az orosz oldalon bármit anélkül, hogy a bankkártya számát megadta volna? Mivel nincs PayPal nem szívesen adnám meg ezen adatokat, 10k arany esetében már 6000Ft a difi, ha €-ban venném meg... 
-
tutyimutyi2 #9406 TOG II* orosz módra -
Glo #9405 Teleportáltál egy másik időzónába, valld be. Vagy csak egy Új-Zélandi proxi mögé rejtetted magad :D
-
PiciPanzer #9404 Úgy volt hogy bekerül, de mégsem tették be, amikor kijött az OBT. Ilyen multiturretes cucc.
-
PiciPanzer #9403 Egy kis időutazás is belefér 

-
tutyimutyi2 #9402 nézem oroszoknál mien skineket lehet feloldani erre azt látom hogy t-35 az mégis mien tank me a tech tree-n nincsen fent?
-
PiciPanzer #9401 Hmmm, mai 21 meccsemből eddig csak 3 defeat. Már-már kezek félni(előjönnek a WOT emlékek, hogy egy ilyen sorozat után mik szoktak következni
).
-
Hát ez very nice semmi gondom nem volt a játékkal most a 3 csatára jelentkezve egy error ablakkal üdvözölt.
-
Ry0K3N #9399 Róma sem 1 nap alatt épült fel 
Majd meglátjuk mi lesz a helyzet fél év múlva. -
Susarc #9398 and many NINJA AIRCRAFT/TANK CHANGES :D -
jocking #9397 Update 1.41.7.44
27/05/2014
Author: The War Thunder Team
- Sounds in tutorial have been fixed. Reduced music volume when instructor is speaking.
- Fixed first country and vehicle selection for new players.
- Rearm ammunition during respawn on tank battles has been fixed.
- Added warnings when control keys have not been assigned.
- Some text fixes.
- Fixed issue when ‘auto-connect’ option wasn’t saved.
- Some interface fixes.
- Several client crashes have been fixed. -
Najó, de engem az nem boldogít, hogy Afrikában éheznek. -
Dagohun74 #9395 Oké, tankok repülök megvoltak kijátszottuk jöhetnek a hajók.
-
Ry0K3N #9394 Pedig jó lenne egy ilyen fícsör. Béta az béta sajna. De még mindig jobban áll mint a WoT mikor open lett
-
Megelőztél :) -
Lefelé pattant és mondjuk megölte a sofőrt ezért a későbbi szériákon a lövegpajzsot átalakították. Ez mind rendben is lenne de egyszerre a löveget és a hűtőt azért nem lőtték ki. Ismétlem ez egy jelentett és a fejlesztők által is elismert bug a játékban. -
Glo #9391 Igen, ezt később egy "szakáll" beépítésével orvosolták is. -
Ry0K3N #9390 Valóságba volt olyan hogy úgy lőttek ki az első szériás panthert hogy mantleten durrantották a lövedék meg lefele pattant. -
np;) -
Azzal kezdtem az irományom, hogy ha kiveszem a kurszki mapot:) #9381 -
PiciPanzer #9387 Bocsánat, mea culpa, figyelmetlenül olvastam. -
PiciPanzer #9386 Kursk: 5kmx5km. -
az 1x2km illetve a 2x3km nem a hosszúság és szélesség adatokat tartalmazza? Vagy rosszul értelmezem? -
Dagohun74 #9384 Kareliát utálom a legjobban. A jungelest én spec. szeretem de csak med. tankokkal. -
PiciPanzer #9383 Messze nem, nem is értem hogyan gondolod? -
Dagohun74 #9382 Elméletileg.
-
Hmm. akkor ezek szerint ha kiveszem a kurszki pályát, képes lennék egy tigrinccsel kiszedni a ruszki tankokat a térkép bármely pontjáról, legyenek azok bárhol is a mapon?
-
Csak nehogy túlzásba vidd azt a pályát :)
-
Caterpillar #9379
+
Meg voltam győződve, hogy Kursk 10x10km...
-
PiciPanzer #9378
+
-
Dagohun74 #9377 Egy kis segítség a távolság belövéséhez.
Kursk: 5kmx5km . (minimap négyzet=500m)
Kuban, Ash river, Guadalcanal: 2x3km. (minimap négyzet= 250m)
Karelia: 1x2km. (minimap négyzet= 150m)
Kicsit talán könnyebb belőni mennyire van az ellen. -
twi452 #9376 én szoktam szeretni a jungle-t biztos velem van a baj :D