War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az, hogy content szinten különbség legyen az számomra elképzelhetetlen így, hogy crossplatform lesz 100%-ban a játék.
Megtudjuk hamarosan 😊
(Mondjuk ha nem is örülök neki megértem hogy most nagyon nyomják a PS4 et)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az hogy PS4 re mikor jönnek a tankok az egy másik kérdés 😊
Rendezgetik a fórumot meg fordítgatnak ezt azt. Gondolom ez lehet a feladatkörük 😊
De Glo úgyis mindjárt kijavít 😛 😄
Alexander Trifonov: By the time the PS4 launches, we’ll have Ground Forces Expansion for our game, so console owners will get playable tanks in addition to planes from the beginning.
Forrás
Szerk.: Melyik topicban írta ezt Helezhelm? Nem találom...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uh, no.
Tanks are not at 15th, it's end of year. They NEVER said its coming out at 15th.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
vagy egy túl jól sikerült sshot lett vagy kicsinosították utólag picit de akkor is oO
😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Elvileg elõször Arcade szinten jönnek a tankok, késõbb kerül bele a historical szint és a full real? (ez utóbbiról volt szó és a arról is hogy nem lesz szóval ki tudja)
A repülõkkel egyelõre nem lesznek össze eresztve, elvileg egy késõbbi patchben majd erre is sor kerül, de csak akkor ha szintén egy patchel bejönnek a földi légvédelmi egységek, nem minden pályára kerülnek be a tankok és repülõk vegyesen, elvileg a vegyes csatáknak külön részt szánnak)
A Pontos megjelenésrõl nem sokat tudni, pontos dátumot eddig nem mondtak csak annyi hogy még az idén. (ami lehet a PS4 megjelenéssel egy idõben is, de szerintem erre kicsi az esély én inkább decembert látom reálisnak, de ne legyen igazam)
késõbb lesznek olyan küldetések mint amit láttunk igromiren
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Elvileg november 15-én, a PS4 kiadásával együtt néne jönni, de eddig semmi hír.
Meg tudja vki mondani hogy a tankok kb mikor jönnek, és hogyan is fog ez az egész megjelenni?
Aztán voltak a különbözõ kritériumok. Még egy nemzeten belül is több volt.
Az amerikaiaknál például volt az Army Ballistic Limit és a Navy Ballistic limit. A németeknél GS és GD, a GS a BL(A)-nak a GD a BL(N)-nek felel meg. A BL(N) lövedékspecifikus átütési kritérium, ennél egy sebességet határoznak meg x számú teljes és x számú részleges penetrációs sebességekbõl (ezért 50%-os) és a számított sebességhez tartozó átütést adják meg.
Az oroszoknál meg a minimum a lövedéktömeg 75%-ának (valahol ezt 80%-nak írják, de láttam már 100%-ot is) kellett átjutnia a lemzen az IP esetén a lövedékek 20%-ának a CP esetén 80%-ának. Az oroszok legtöbbször a CP-t használták, csak kis kaliberû lövedékeknél az IP-t.
Megpróbáltam egy táblázatba összeszedni minél több átütést és egy univerzális értékre konvertálni mindet. Az lett a vége hogy az összes érték maradt abban amit az eredeti dokumentumban megadtak. Ha BL(N) akkor az, ha az orosz IP akkor maradt az.
A legtisztább az ha egy olyan tesztet találunk ahol több nemzet lövegeit ugyanazon kritéium alapján tesztelik.
A 20% lehet a kemény-magvasé (wolfram)?
Tíz lövés szórásképe, az elméleti középponttól. A legtávolabbi adja meg a külsõ kör sugarát, az öt legközelebbi közül a legtávolabbi a belsõ kör sugarát. Szóval egy adott távolságra van két darab különbözõ sugarú köröd. A D-25T-nél 1000 méteren ez 24 cm és 80 cm, 1900 méteren 45 és 120 cm. Mellesleg ez elég jó. Ha az 1900 méteres szórás területét kiszámoljuk akkor csak 4,52 m2 ami ugye kisebb mint a németek 5 m2-e és akkor azon a 4,52 m2-en 100%-os a D-25T.
De talán még az is változott hogy mi számított átütésnek (hány lövésbõl hánynak kellett átmennie), ergó ez sem olyan hogy a 250mm az mindíg átmegy. A másik játékban ezzel magyarázzák az átütés randomfaktorát.

Amúgy már a cím is rossz, mert az EU-ban csak 2 héttel késõbb jelenik majd meg.
A repülõknél gyakran a sokkal kisebb horderejû dolgokról sem tesznek hivatalosan közzé semmit.
Ez azért egy picit aggodalomra ad okot...
4.-én meg is kaptam a hírlevelet ékes orosz nyelven, hogy 3.-án gold event van! 😊)))
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill