War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spitfireket én is utálom ha rám tapad egy akkor nagyon nehéz vagy egyáltalán esélyed sincs lerázni és tuti kinyír. Na és pont ezért imádom a Japán Zero szériákat valami elképesztõen jól fordulnak, nem csoda hogy fórumon UFOnak hívta valaki, ezzel bármit le lehet manõverezni, imádom õket 😄
Biztos így balancolták mivel nekik csak 2db 20mmes gépágyújuk van, de még a 9 és a tizenvalahanyasának is csak ez van míg a többi gépek 2x ennyi vagy nagyobb ágyút kapnak, viszont ez az extrém jó manõverezés simán kiegyenlíti az esélyeket, úgyhogy a BF-109 F-4 után a Zerok a kedvenceim 😛

Amúgy elég sokat szenvedtem tegnap ezzel az eventtel, nem tudom ki hogy haladott vele de nekem ráment a délutánom, túl sok balszerencsés köröm volt, de csak az eventes gépekkel a többivel persze jól ment -.-

WoT: Nishizumi77

A mai task-ot holnap délig lehet megcsinálni.

Amúgy a sorsolás a következõképp lesz:

Minden teljesített task egy "ticket". A végén a ticketek közül sorsolnak adott számú playert. Ergo egy tickettel is van esély, de minél több ticketed van annál nagyobb.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

patchaou
4 csatából négyszer spit lõtt ki. Elmennek ezek a ... megvárom inkább amíg publikusak lesznek a tankok. Pont azok a dolgok jönnek elõ ami miatt abbahagytam a wotozást.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Nekem nem fog menni. HB-n fél nap mire meglátok valakit aztán valaki bemákol, arcade-ban meg vagy belerepülök a zöldséglevesbe, vagy magányosan körözgetek...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ulvar
Az lesz...megpróbálom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

patchaou
Nem tudsz valakit megkérni hogy csinálja meg helyetted?

Ulvar
Én meg az idõvel vagyok nagy rohanásba, megkéne csinálni még van rá 45 percem 24 gépet kilõni...esélytelen 😄.

patchaou
Két accounttal még a mait is meg tudom csinálni. De biztos lesz olyan amihez majd nem lesz gépem. :/

Igen repülõzni kell, a tegnapi feladat annyi volt hogy Aracade nehézségi szinten 60 Historical 30 Full real 30 földi egységet kellett kilõni. (nem feltétlenül tankot artirelly légvédelmi ágyú minden jó volt)
A tegnapi feladat nem olyan nagy szám arcade nehézségen full alap géppel szerintem egy óra alatt kényelmesen össze lehet hozni (pályától függõen persze)
Na ezzel kapcsolatban viszont annyi a rossz hír hogy a zárt béta ezek szerint Dec 4 én indul (szóval a PS4 es kezdés ezzel bukott) és persze megint csak semmi info hogy a zártból mikor lesz open.
Az Eventtel kapcsolatban szintén nincs semmi hír, szóval nem tudni hogy mik lesznek a következõ feladatok és mennyi lesz egyáltalán. Persze a másik jó hír hogy megint csak nem tudni hogy pontosan hogy is megy ez az eventes dolog.
"Completing the daily missions gives you a chance to earn access in the upcoming Ground Forces closed beta test. The more tasks you complete, the higher is your chance of being invited."

Na most nézem a mai eventet, itt már repülõket kell lõni és nem is akármilyen géppel szóval ez az event a teljesen új játékosoknak aszem kieset.

November 14: Semmisíts meg 35 ellenséges repülõt, az alábbi repülõgépek egyikével: A6M2 Reisen, P-39N-0 Airacobra, Spitfire Mk IIb, Yak-1B, Bf 109 E-3
Historical-ban 2x-es, Full-Real-ben 6x-os szorzó van , tehát Historicalban pl. 1 ölés 2-nek számít.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Kössz az infót,de akkor almás,biztos röpûllõzni kõll.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez a zárt bétásdi annyi hogy a kliensen belül jelentkezem,és majd kapok egy mail-t ha minden ok vagy hogy megy?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

patchaou
Mindet 😊

Ulvar
Szerintem egyszerre a kettõt, kíváncsi vagyok a szintenkénti különbségekre a nemzetek között. De a német lesz a favorit, kell egy Király Tigris 😄.

Ti melyik nemzetet fogjátok tolni elsõsorban, és miért?

Senio, at least tell us this. Do we get Optics of some kind in Arcade? I feel like zooming is a bit meh for tanks. Works great on planes though..

Yes, there will be optics

Na ez jó hír.

Nem lesznek blueprint tankok hála az égnek, elsõsorban sorozat gyártottak lesznek, prototipusok meg csak akkor lesznek ha nagyon muszály pl balance miatt. ( panther II Tiger II kwk 46 ugye )

Volt egy vicces post Seniotól tegnap de most sehogy se találom ott röviden írta hogy no blueprint tanks, no super camo ( na vajon itt mire utalt <#vigyor2>) stb.

SovereignXY: Persze hogy nem látszik soknak a választék így wot után aminek a 70%a prototipus. A jelenlegi treeben a használt tankok zöme benne van már a listában, persze lehet még bõvíteni és fogják is késõbb gondolom ( pl Luchs,Marderek, sturmpanzer IV, esetleg sturmtiger 😄 ) Aztán lesznek légelhárító tankok, mivel vannak olasz repülõk ezért késõbb nyilván lesznek olasz tankok is a német treeben, meg remélem magyarok is majd.

😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://abload.de/img/gif_400x200_d36079ebocf.gif

Ha jól számoltam, 19 darab új gép jön a peccsel. Nekem elégnek tûnik egy peccsre.

USA: P-400, F9F-5, új A-26C invader
BRITEK: tempest mk.II
NÉMETEK: BF-109 F1, F2, Fw-190 A-8, D-9, Hs-129-B3
OROSZOK: Yak-9U, I-185, La-9, premium FW-190 D-9
JAPÁNOK: Két új Zero, B7A2, három Ki-84

patchaou
Ha van egy kis eszük, akkor inkább az évszámokkal haladnak majd és nem csak mindenféle félig megtervezett,vagy inkább megálmodott tankokat raknak majd be.

patchaou
Egy idõ után nem lenne mit berakni csak olyan sci-fi "tankokat" amik mostanában jönnek a wotba.

Az õ dolguk kitalálni nem az enyém 😊
patchaou
Ha egyszerre kidobnának 200-at akkor 1-2 év múlva mit adhatnának még?

THX!

Nem sok gép jön ahogy így gyorsan megnéztem a tech tree-t 😞
Squier fent volt 3-kor stream-elt is
itt a felvétel róla

aztán lehet, hogy neki alapból van joga hozzá és most megengedték, hogy mutogassa az újdonságokat..passz 😊
Ez tuti?: Mert én megnéuztem most de nicns nyitva. hol olvastad?
#2426 <#nyes>

Akkor kérek a gajigintol egy Tiger II-õt <#mf1>
Na az már majndem 2014 így... 😊
Szerintem meg igen. A dec4 elõtt valamikor startoló tankos béta arra utal, hgoy december folyamán kihozzák a véglegest. Szerintem karácsonyra jön ki.

Hm... akkor ebben az évben valószínûleg nem jönnek a tankok. 😞
Nem kell bomber, földi célpont az AAA is.

egy jó hb kör 30 puha célpont és kész is vagy a 2x szorzó miatt 😄
patchaou
nem kell bomázó, 5 kezdõ szintû orosz gép és körönként simán van 10 😊

miért van az az érzésem hogy ma mindenki bomberrel fog menni?<#mf1>
A pokolba akkor nem ma fogok a tankokkal játszani<#rinya>
patchaou
Jó ez, az elsõ része meg volt egy csatából 😊

A mai igen, aztán gondolom egyre jobb és jobb küldetések lesznek.

fél óra max😛

már bent van a játékban is achievements - special résznél
patchaou
Ezt hol írták?

A mai küldetés: 60 földi cél megsemmisítése.

TANKS!

Félnék betenni a magyar fordítás linkjét, szal így:

A Szárazföldi Erõk Parancsnoksága ezúton jelenti be a Zárt Béta tesztet, amelyre neked is lehetõséged van bejutni!

A következõ 3 hétben különbözõ feladatokat fogtok kapni, amelynek teljesítésével eldõl, hogy kik a leghûségesebb és legelkötelezettebb harcosok!

Teljesítsétek a feladatokat, hogy megszerezzétek a jogot a Zárt Bétában való részvételre, valamint egyéb ajándékokra, mint WT póló vagy karóra. Minél többet teljesítetek, annál nagyobb az esély.

A teszt kezdete várhatóan December 4. elõtt lesz.

Készüljetek, az elsõ feladat a mai napon, November 13.-n kerül kihirdetésre!

War Thunder Szárazföldi Erõk Parancsnoksága

az kiderült, hogy dec 4. elõtt nem lesz tank..😄
ez is valami 😊

ott van a hírben, hogy hogyan kell
adnak majd mindenféle küldetéseket és akik megcsinálják azoknak lesz esélyük bekerülni a zárt bétába
az elsõ küldetést ma adják
Ulvar
Tudom hogy sokan megkérdezték már, de most nincs idõm visszalapozni, szóval hogyan kell CB-ra jelentkezni, vagy bejutni?

<#taps>

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/77462-ground-forces-closed-beta-announcement/

igen, ezt jelent, hogy nyílik mert ilyenkor bárki felléphet nem csak a tesztelõk akiknek van jogosultságuk 😊
patchaou
És a dev szerver publikus lesz?