37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #9455 Egyetértek. Az utolsó másfél hónapban két új tankot kaptunk új tartalomként, miközben a GF nem volt kész az open betara. -
Na a távcsőt én is nagyon hiányolom az SB csatákból! -
Dagohun74 #9453 Kaptunk pár új tankot. Egyébként én elvenném szimulátornál a minimap jelzéseket és beraknám a parancsnoknak a távcsövet. És kiszedném az artyra szóló figyelmeztetést is viszont lekorlátoznám az artyt max 1-2 csata. -
Garakx #9452 Látom a kört de nagy távolságban, hogy az most pont a tankon van vagy tőle 20-30 méterre az már más tészta. Ha ott van felette a piros jelölés az - nekem legalább is - segít a célzásban, hogy tényleg rajta áll e a kör vagy előtte mögötte van éppen. -
Gabhess #9451 de csináltak.. beraktak egy új figyelmeztető üzenetet.. ez igazán lendített a játékon..:))))) meg egy rakat dolgot csináltak azon a területen, ami magához a játékhoz semmi köze... de ha egy új nickel újra kezded találkozhatsz ezen újdonságokkal..:)) -
PiciPanzer #9450 Látom szereted ha tied az utolsó szó, még ha teljesen semmitmondó, felesleges dolgokat közölsz is vele. -
Az egész játék sok. Mármint open béta a játék és a zárt bétához képest egyetlen egy új mapot nem raktak be. Azért elvártam volna, hogy az 1.41 megérkeztével minimum 1 de legalább két új helyszín bekerüljön. Elég erősen felmerült bennem a kérdés, hogy mi az istent csináltak a fejlesztők a zárt béta alatt? Mert, hogy semmi újdonságot nem tettek bele amikor nyílt béta lett a játék az biztos. 4 pálya meg igencsak karcsú. Pláne úgy, hogy több hónapjuk lett volna arra, hogy újakat tegyenek be. -
Miért ne látnád simben? Ugyan az a "látásmód" jön be mint arcade-ban vagy realistic-ban. -
Dagohun74 #9447 A játék jó (vagy az lesz) de sajnos túl korán nyitották meg, tegnap mivel sb-t játszok csak 6x volt kurszk, szerettem azt a pályát de már sok volt.
Ráadásul sokszor megvan még az kis bugocska amit már elvileg javítottak az eltűnő lövés és tank. De jó lesz ez kitartás.
-
Gabhess #9446 oké igazad van..:) -
PiciPanzer #9445 Március eleje óta játszom (csak SB, elég sokat sajnos). A WOT-al kb. annyi a hasonlóság, hogy mindkét játékban tankok vannak. Az én szubjektiv véleményem szerint. -
Gabhess #9444 régóta olvasom ezt a fórumot, még a zárt béta alatt is. amióta nyitott lett a dolog...azóta olvastam itt is 1-2 olyan írást ami a wot érzést pedzegette. amióta játszom is.. részemre egyértelmű a dolog. amit remélem később orvosolni fog a fejlesztő csapat ... ( bár szerintem ez csak ábránd ) -
PiciPanzer #9443 Sokkal jobb, teljesen egyetértek. -
Garakx #9442 A BR-t elviekben a teljesítményed függvényében állítgatja picit. Ennyi azt hiszem. Simben nem vettem észre semmi iylen WoT-os dolgot. Néha vannak hülyék ennyi. De németekkel vagyok 10ből 8szor bye bye oroszok megy :D -
Garakx #9441 Arty kérdéshez. Semmi baj nincs vele. Ez nem a WoT hogy azt sem tudo mi van erre jön a csapás. Elkezd esni tolass. Elég ritkán szed ki arty és fordítva. Simben meg különösen mikor nem látod pontosan hova is kéred. -
bgabor #9440 Ennyi még belefér, elvégre nincs töltő aki mindig pont ugyanannyi idő alatt töltené be a gránátot. A lényeg hogy az átütés és lövedéksebzés rendesen meg van csinálva, nem úgy mint a WoTban, ahol az egész egy durva randomfaktrral megfűszerezett, életerő alapú izé. :) Jobb így. -
BaleniX #9439 Szerintem nem, mert én meg kérdeztem hogy az Sg-s Glo vagy-e -
Gabhess #9438 no comment nem vitázni jöttem , tényt közöltem..:) -
PiciPanzer #9437 Ez nem igaz, ahogy WOT-ban sem volt az. Csak a noobok fantazmagóriája. -
PiciPanzer #9436 Bocs rosszul fogalmaztam. Van egy alap töltési idő és kb. +- 15% random. -
Igen az arty egy eszméletlen nagy baromság. Nem értem, hogy mi ez a mánia a ruszkiknál. Miért kell bele minden áron arty? -
Gabhess #9434 az egész alaprendszert a wot ból vették át.. ugyanúgy, ha túl jó vagy olyanokkal tesz szembe akik nagyobbak nálad, melléd meg akik vagy azonnal meghalnak, vagy elbújnak a leghátsó bokor mögé.. -
PiciPanzer #9433 "- 28.09s, 32.9s, 34.9s, 29.1s (Leadeship: 0, Weapon Reloading: 0)"
Ez ugyanazzal a járművel, ugyanazzal a legénységgel, 4 töltés egymás után leadott lövéseknél. Szerinted ez nem random? Akkor mi az? -
bgabor #9432 Semmi baj nincs a játékbeli képességeivel sem szerintem, a gondot a respawn és az artyhívás okozza, két teljesen mesterséges, kitalált dolog. -
bgabor #9431 Már mi ezen a random, a véletlenszerű? Szerintem egyszerű a képlet, ha fejleszted a legénységet akkor javítanak néhány másodpercet a részidejükön. :D -
Coral Springs #9430 Hát aki kóvályog azt biztos le lehet kapni, én meg olyan vagyok mint a villám, lecsapok és már csak az égő roncsok jelzik hogy ott jártam.
-
Coral Springs #9429 De nem is baj ha félnek a konzervdoboz pilóták a süvítéstől, legyenek csak terrorban tartva.
-
Gabhess #9428 legalább a légelhárításnak is lesz mit enni..:) -
Coral Springs #9427 "Ha hallod a süvítő bombák hangját akkor már reszeltek."

Haverommal ment a vaker miközben játszottunk, azt valamiért áthalladszódtak tőlem a játékhangok hozzá. Ő meg a tankos részt tolja, egyszer rá is kérdezett hogy ugye én bombázok az AF -ben. Mondom nyugalom csak én vagyok. -
Glo #9426 A mobil légvédelem is unatkozik 
Soon (tm) -
Coral Springs #9425 Előreláthatólag mikor lesznek tank vs repülő vegyes csaták ? Unatkoznak a bombák a vadászaimon.
-
PiciPanzer #9424 Teszteltem én is egy kicsit, az eredmények:
Panther Ausf. D:
- 8.9s (Leadeship: 45, Weapon Reloading: 40)
- 12s (Leadeship: 0, Weapon Reloading: 0)
Elővettem a Su-122-őt, jó hosszú töltésidő miatt(itt többször mértem):
- 27.4s, 24.7s (Leadeship: 50, Weapon Reloading: 45)
- 28.09s, 32.9s, 34.9s, 29.1s (Leadeship: 0, Weapon Reloading: 0)
Elég nagy a random az újratöltésben ez látszik a nagy töltési időnél. -
Egy adat a legénység fejlesztésével kapcsolatban:
Alap legénységgel a Panther töltési ideje 11.2 sec.
A legjobb legénységemmel 8.5 sec(és még közel sem fullosak)
Nem tudom hogy a többi legénységi skill mennyit számít de ez rohadt sok.
Nem tud valaki valami táblázatfélét arról hogy a skillek hány %-ot emelnek a tulajdonságokon?Jó lenne tudni hogy mire mennyit érdemes tenni. -
Megamax #9422 Miert van , hogy a panthernek az elso bekapott találatol széttmegy az ágyuja?
-
Volfram42 #9421 En vettem mar orosz oldalrol. Semmi baj nem tortent. Annyi problemam adodott, hogy a bank ismeretlen cegkent kezelte es zarolta a kartyamat. Amig fel nem oldattam addig nem tudtam online semmit se csinalni. Automatabol viszont engedte a penzfelvetelt tovabbra is. Otp-s mastercardom van. Szoval a baj az a bank ovatossaga miatt volt. Ekezetert elnezest. Telefonrol potyogtem. -
Egyetértünk.Viszont amíg ezt nem oldják meg,a túl sok Tiger a csapatban nem kis hátrány.Én pl. minden rank4 tankot a párduccal húzok ki.Egyszerűen nem érdemes a Tigerrel menni a jelenlegi feltételek mellet.Viszont sokan talán a híressége(hírhedtsége) miatt előszeretettel használják,nem törődve a játék beli képességeivel. -
A probléma pont ott van, hogy a Panther nemcsak, hogy egyenrangú a Tigerrel hanem a dupla spawn meg az arty miatt sokkal de sokkal jobb is. Az egész rendszer igazságtalan, nem a mediumoknak kellene arty-t adni, hanem a light tankoknak vagy a TD-k nek. Egyébként a német hadseregen kívül mindenhol máshol nehéz tank lett volna Panther :). -
Caterpillar #9418 Valaki írta, hogy van egy lehetőség ami hasonló a PayPal-hoz, de akkor marad a direkt bankkártya... 
Igen lehet, annyi az egész, hogy a warthunder.ru -n belépsz, onnantól minden a szokásos, csak oroszul van írva, valamint rubelből számolja nem euróból, ami nagyon nem mindegy!
1550 Rubel most a 10k aranygalamb az olyan 9100Ft.....
-
PiciPanzer #9417 Szerintem mindkettő, de nagyrészt inkább az utóbbi. -
Nagyon nem mindegy hogy Tigerrel vagy Pantherrel vagy bent!!
A tigernek nincs respawn és tüzérségi támogatás.Ez nagyon nagy hátrány.Ma eddig 4 csatát mentem a pantherrel és direkt figyeltem a Tigereket.A 90%-uk a csata elején elhullott és ezután simán kikaptunk.
Most vagy a Tiger ennyire szar(nekem pl. nem igazán jött be CB-n),vagy arányaiban sokkal több kretén megy azzal mint más tankokkal.Minden esetre bosszantó tud lenni ha túl sok van a csapatban mert borítékolható a vereség.