War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mivel jó néhány napi missonnél voltak érdekes feltételek azt is figyelembe kell venni, hogy azokat a killeket össze kell szedni valahogy, már pedig mezei Pistike a Kossuth utcából suli után, de még lecke elõtt nem hiszem, hogy megcsinálja.
Nem, ezt úgy hívják, hogy teszt. Nem az az ember kell nekik, aki napi fél órát játszik, mert õ nem fog annyi hibát találni (és jelenteni), mint aki játszik mondjuk 2-4 órát is egy nap.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ezt úgy hívják : süket duma.....

flashpointer
a 10 éves általános iskolásokat.

Emancipate yourself from mental slavement!

Akinek akkora van munkája meg családja van hogy napi fél órát sokall a feladatokra (persze nem mind ilyen volt, de több is volt ami bõ 20 perc alatt összejött), annak nincs ideje zárt bétát tesztelni se, és az NEM jó teszter. Világosan megmondták még a küldetések legelején, hogy azokat keresik, akiknek van idejük játszani.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Múltkor a britekkel kellett 30 kill, abból csak 10 HB-n és pár meccs volt összesen. Úgyhogy menni fog szerintem. Ma nincs sok dolgom, úgyhogy 11-ig simán összerakom, 10 kill, meccsenként ha CSAK 2-vel számolom 6/óra este 11-ig még van 6 óra ami 36 ha CSAK 2 kill/meccsel számolom. Ha meg valamiért kihagyok 1 órát mondjuk a kb negyed órás AB-n összejön 5 kill simán csak Beau-val.
nem csinálsz minden körben 3-4 killt! és egy meccs legalább 20-30 perc....

Megint kitaláltad a baromságodat grat!
Beaufigherral körönként 3-4 kill hozható HB-n annyit megér, ha az embernek van rá ideje.
akinek van munkája meg családja az meg így járt....:S😞

cöh ez könnyû csak hosszú lesz 😄

From 11:00 GMT December 4th to 11:00 GMT December 5th (3:00 PST December 4th to 3:00 PST December 5th)

Destroy the following numbers of enemy aircraft :

Arcade - 80
History - 20
Full Real - 10

WoT: Nishizumi77

Szerintem csak azok kerülnek kisorsolásra akik végig fél lábon állva csinálták meg a feladatokat.. 😊
Remélem, hogy akik szántak idõt a feladatok elvégzésére bekerülnek a tesztre. Csak jöjjenek már azok az ingame jétkék technikai infók! 😊

JethroHUN
Amúgy biztos, hogy csak azok kapnak akiknek volt/van prémiumuk. Mindig így van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nekem idáig megvan mind, remélem az utolsó teljesíthetõ lesz és nem valami elborult extrém dolgot kell csinálni majd.

több mint annak aki egyet se csinált meg 😄
pozitívan kell hozzáállni 😊
4 elvégzett gf missionel sok esélyem van nem? 😄 😄
Ma adják az utolsó feladatot úgyhogy még senki 😛
NAH ki került be??

A tankok irányítási beállításai. Van köztük jópár érdekes pont, szerintem nem fogunk csalódni 😊

én is ezen a véleményen vagyok egy ideje
ez olyan jutalom early access "beta" inkább 😊
Hát ha hûek maradnak az ígéretükhöz miszerint idén jönnek a tankok (kezdek egyre szkeptikusabb lenni efelõl) akkor 2 hétnél nagyon nem lehet hosszabb a zárt béta.

inkább az az érdekes, hogy milyen hosszú lesz
1 hét? 2? 😊
Kíváncsi leszek, hogy hány helyes lesz ez a zárt béta. 5000? 10000? Vagy még több?

Pilots!

There's one day left until the Ground Forces Closed Beta starts! Tomorrow the Ground Forces HQ will issue its last mission. Prepare for the final battle, it will be a tough one.

Also there will be two more tank related announcements tomorrow, so stay tuned!

Kíváncsian várom mi lesz az a 2 másik hír a tankokról, remélem jó hír lesz és nem az, hogy bocsi mégse tudjuk kiadni idén.

Prepare for the final battle, it will be a tough one. - I have a baaaad feeling about this, remélem nem lesz nagyon idegölõ 😄

Van, holnap nyílik a zárt béta. 😄

67 hsz... már azt hittem van valami újdonság.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Itt vannak a kis szovjetek 😊
http://i.imgur.com/3wDcLF6.jpg
http://i.imgur.com/jeLVDz5.jpg
Elõször én is azt hittem, aztán megnéztem jobban. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi az infót,akkor is nagyon tetszik....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én személy szerint örülök, hogy vannak magyar FRB játékosok. Az meg pláne öröm, hogy megosztják tapasztalataikat. Én nem hiszem, hogy eljutok FRB-ig felszerelés hiányában. HB-t projektbõl, de egyedül tapasztalat hiányában kevés sikerrel fõleg AB-ban megyek.
Pedig sajna van aki érezteti is a saját vélt felsõbbrendûségét.
Szerencsére nem mindenki, sõt talán többen vannak akik normálisan állnak a dologhoz.
"azokból akik ott játszanak ömlik a cinikusság, és a lekezelõ duma."

Nem cinikusságból írogatjuk az FRB-s tapasztalatokat. Lehet sértõnek érzõdik, mert általában csak egy gyorsan odahányt idióta fórumkinyilatkoztatás két játék között. A videok is amit pl. twi beszúr RB-rõl nem arcoskodás, ok valahol az. De inkább annak szól a dolog, hogy rohadt nehéz ott játszani és szereti az ember megörökíteni azokat a momentumokat. Az érzõdik a hozzászólásainkon, hogy az FRB egy totál más játék, igazából összehasonlíthatatlan a többi móddal, ezt szóban el sem lehet magyarázni. Igazán még a video sem adja vissza. De(!) nem nézzük le az AB vagy HB játékosokat. Amíg az AB, HB playereknek a legfõbb gond hogyan szintezzék fel magukat, nekünk mindegy milyen géppel kell menni, mert az FRB-n való játék a legkirályabb dolog, ha beleszagol kicsit valaki. A játék élvezete sokkal hangsúlyosabb. Igazi katarzis mikor valaki nehezen kilõ egy játékost vagy kikeveredik a balhéból karcolás mentesen. Ez érzõdik elitizmusnak holott nem annak van szánva.

"nem fogok felesleges pénzeket elkölteni azért, hogy másoknak reprezentáljak."

Nem a reprezentáció a lényeg, hanem aki rákattan, azt beszopja a hangulat.
Ezek játékbeli képek csak ilyen eredeti stílusra csinálták meg.

Nekem már ez is egy nagy pluszt jelent,hogy eredeti képek vannak a tankokról feltéve nagyon hangulatos emiatt!

[NST]Cifu
Dekódolom: Most kapott három pontot, és a jelek szerint meggyõzõdése az, hogy én részlehajlóan osztottam ki ezeket.

Mivel pedig te azt a szót használtad, hogy sz@r, ami az õ kifogásolt hsz.-ében is használva lett, így jelzi nekem, hogy neked miért nem osztok ki dettó büntipontot...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én tudom mit jelent csak a fekália mint olyan gyakrabban használt kifejezés!
Így már érted?

Tankos kisképek! Amik akkor jelennek meg mikor ráhúzod a repülõre az egeret és kiírja az adatait.
Szóval most már 100% hogy a Sherman németeknél lesz prémium tank nem oroszoknál mint lend-lease prém 😄

Szuper, amúgy is be akartam szerezni, nem kell megvárni az usa treet a shermanért.

Coral Springs
Más nyelven íródott. A szóra rákeresvén sem értem a kérdést, és hogy miért írta. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Erre most rákerestél vagy ilyen mûvelt vagy ???

Bezzeg más mondhat exkrementumot? 😊

45 hsz....már azt hittem kijött az open beta ;-)

Á, igen, a fénysebességgel cikkcakkban repülõ stinger... de jó is volt... 😛

"aztán száguldozok-lövök-fosok a repülõktõl / beülök a mobil AAA-ba és kiütök minden repülõt arcade lesz 😊"

errõl a BF2 jut eszembe, ott volt hullámokban hogy van amikor a repcsik voltak túl OPok mert az AA szar volt, aztán megpatchelték az AAt és olyan sorok voltak a rakétaindítóknál, mint a 80as években a zöldségesnél, amikor kiderült hogy lehet kapni BANÁNT... 😊

nagyon nagyon messze 😄
de nekem rémlik olyan, hogy nem szeretnének olyan gépeket berakni amivel nem lehet harcolni

az biztos, hogy egy ideig csak száguldozok-lövök arcade lesz 😊
aztán száguldozok-lövök-fosok a repülõktõl / beülök a mobil AAA-ba és kiütök minden repülõt arcade lesz 😊
akármûszaki mentõ jármûveket is el lehet képzelni mint valami alternativ medik rendszer, de szerintem kezdenek nagyon messzire szállni a gondolataim 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

ez egy régebbi test flightból van 😊
viszont kb 1 hónapja volt olyan pálya ahol az erdõbõl lehetett látni, hogy lövöldöznek a repülõkre a kis majmok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[NST]Cifu
Önmagában egy elszakadt lánctalp még nem akkor probléma, de ha már futógörgõ sérült, tört, akkor ott sokkal problémásabb dolgok vannak, sok esetben egyszerûen hagyták a lánctalpat, és csak az ép görgõkön vontatták el a sérült jármûvet.

Ezzel együtt a lánctalp javítás sem pár perces kis meló...

Egy brit Sherman leszakadt lánca javítás alatt

Én azonban inkább az ilyen sérülésekre gondoltam (egy 1960-as, aláaknázott terepen végrehajtott "élõ" gyakorlat eredménye)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jeffjohnson
Az ebben az esetben furán nézne ki. Nem tudom pontosan a korosztályi besorolásnak mik a feltételei lehet csak a blood and gore emelné és akkor az lesz, amit mondasz. Héten elvileg kiderül 😄