37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • pointer4
    De a tier3as pather az kurta jó tank!! Ha nem lehetne vele kétszer is bemenni csatába, és nem lenne tüzérségi támogatása, akkor is jobb lenne mint a tigris :)
    Úgyhogy kéne valami a tig 2 mellé.
  • Szpecnyaz
    Én a medeket kihagyom T4től, most megyek Henschel tornyos Tiger II ért, utána meg a TD-ket fogom. A Panthereket meg csak kifejlesztem, de sajnos meg is kell venni, de a garázsba már nem teszem be őket.
  • Coral Springs
    Ha beszélgetünk akkor egy valamiről beszélgessünk. Én egész végig az AB -ról beszéltem, mert ott a legnagyobb a random faktor. Az RB -ről meg fogalmam sincs mert ott szinte mindig nyerek, de amennyi csatát egyedül kell lehoznom vagy épp befejezni abból is tudnék következtetni.
  • Susarc
  • Gabhess
    az ilyenekre rá kell hagyni, a wot ban sem lehetett meggyőzni kész tényekkel sem. felesleges egy vak emberrel a színekről vitázni...
  • Coral Springs
    Nézd, hinni a templomban kell, én amiket leírtam azokat tényekre alapoztam, a másfél évem alatt a játékban azt hiszem volt időm látni ezt-azt. De amúgy én sem panaszkodom, 50-60% -os win ratio van a legtöbb gépemen, van ami 50% alatti de az elenyésző.
  • Susarc
    Arcadeba nem szabad itt végképp bemenni
  • Susarc
    A Tigris II-t a második világháború egyik legerősebb páncéltörő fegyverével, a 8,8 cm-es KwK 43 L/71 löveggel szerelték fel, amely valamennyi amerikai, brit és szovjet harckocsit képes volt megsemmisíteni 1000–2000 méter távolságból. A cső hosszúsága elérte az 6248 mm-t, így a lövedék több ideig állt kölcsönhatásban a lőporgázzal, ez magasabb torkolati sebességet és jobb páncéltörő képességet biztosított. A harckocsi összesen 86 darab lőszert vihetett magával, ebből 22 a lövegtorony hátuljában, további 48 pedig a törzs belső oldala mentén került elhelyezésre.

• Coral Springs

Függetlenül attól hogy vesztes-e egy csata vagy sem, akire rálövök mindig 1-2 lövésből leesik. AB -ben buktam én már csatát 10+ kill -el is.
  • Susarc
    sztem azok még nem sokunknak van meg én most fejeztem be az összes T3-as kiütését például
  • Gabhess
    a vadász pz4 ről tud valaki mondani valamit, mennyire használható? érdekelne még a vadászpárduc is.
  • Susarc
    szerencsére megnyertük.....a srác ugye kurva messze volt és hátra elosontam és elfoglaltam 2 bázist úgy,hogy valami Isteni csoda segítségével nem találkoztam egyetlen ruszki tankkal sem....
  • pointer4
    Srácok, fejlesztési tanácsokat kérnék, német tank vonalon.
    Megvan most a Porsche tornyos tigris2. meg a D. párduc.
    Azt nézem, hogy a Henschel tornyos tigris kettőt, még csak csak érdemes lenne meg is venni, és kifullozni. (bár nem vagyok róla meggyőződve teljesen). De a párduc vonalon az A meg G, vagy A meg F-et simán át lehetne ugrani, hacsak a párduc kettőig nem az egészet. 10 meg 20mm páncél különbség, meg az apcr lőszer, és ezért dobáljon ki az ablakon az ember 700-800.000 krediteket?
  • Gabhess
    helyes a feltételezésem miszerint vesztett csata lett..
  • Susarc
    lecophatnak az orsozok!!!!!!! ezt a kezdőnkön kaptam a B3-on az I3-ról meglőve egy T34-85 ből.....egyetlen kúrva lövés ezer méterről és kuka a tankom.... as always

• Gabhess
    ez alap..:))
  • Susarc
    jaja a Tigris egy fos :D

a prém PZ III. N-el írtok meg a Pantherrel...igaz ez utóbbi is olyan mint egy üveggolyó :S ránéznek és használhatatlan lesz....,de sajnos a feeling miatt kell Tigrisezni :D
  • pointer4
    kenegeted és elmúlik
  • Gabhess
  • twi452
    a beírásaid alapján nem mentél sokra vele eddig xDD
  • Susarc
    a menők ilyen ágyú csővel nyomatják :P

• Sith
    A r épül ló s kb 2 éve Open és még mindig jönnek a patchek repüllők mappek stb
  • Droughert
    Egy ilyen játéknál szép effekt a fű, de teljesen haszontalan addig, amíg egy adott sugarú körön belül jelenítik csak meg, mert így aki bekapcsolja azt zavarja bizonyos esetekben a kilátásban, aki meg kikapcsolja, az előnyt élvez a másikkal szemben.
  • Stefan99
    persze, nem akarom én sem hogy gyengébb gépekkel rendelkezők szívjanak. de fű volt már ezer évvel ezelőtti játékokban is, úgyhogy nem érzem megoldhatatlannak a problémát.:)
  • pointer4
    Bakter, a jpanther meg a 122p prémium nem ontja magából a lovettát ?
  • Bratyex
    "2-3 évig minimum" ezt lefelejtettem odaírni. :D
  • Bratyex
    WT játékkal a Gajin meddig fog foglalkozni, úgy értem hogy frissítéseket és fejlesztések meddig lesznek elérhetőek? Csak mert akkor ölök bele időt és energiát ha csak 2-3 évig foglalkoznak vele. :D
  • twi452
    foglalkoznak ezzel a dologgal
    remélem sikerül úgy megoldaniuk h a szarabb géppel rendelkezőknek se legyen szívás utána :)
  • Stefan99
    Engem ez zavar jelenleg a legjobban a játékban, nem kéne hogy simben legyen egy ilyen különbség, sok játékos direkt veszi le a grafikát, hogy jobban lásson... És nem csak arról van szó, hogy sniper nézetben eltakar mindent a fű, hanem hogy az ellenfelet is sokkal könnyebb észrevenni ha kikapcsolsz grafikai dolgokat. Kíváncsiságból néhány körre levettem a grafikát minimumra, hát pl dzsungel pályán ég és föld a különbség...(amúgy maxon játszom). Egy ilyen játékban ahol sokszor az nyeri a párharcot aki először észreveszi a másikat, remélem kezdenek ezzel valamit.
  • Gabhess
    pénzel nem sok gondom van az xp lenne a mérvadó, van pár prém repcsim azokkal pikk pakk farmolok bármikor...:))
  • twi452
    pénzszerzés esetén természetesen ahogy nagyobb tier-ben vagy annál több pénz is jön, viszont ha belefutsz a pofonokba akkor sok pénz is tud elmenni gyorsan :D

alacsony tier-en lassabban jön a lé viszont szinte lehetetlen veszteségesen menni :)
  • Pettersson
    köszi! :)

igyekszem átnézni, hogy mi az, amik ezek közül beszerezhető... az orosz nekem sajnos teljesen indifferens, abban max. a képeket (ha vannak) tudnám nézegetni.. :D
  • Gabhess
    akkor nem változtatok semmin..:))
  • twi452
    erre egyszerű válaszolni
    jó játékkal és mindig a megfelelő tierű prémium tankkal lehet a legjobbat :)

a simák közül meg a fejleszteni kívánt tank előtti géppel a fejlesztési fán mert arra jár még egy kis plusz rp :)

a gyakorlatban pedig azzal amivel legjobban megy neked a játék az adott tier-ben
    a mostani rendszerben úgyis majdnem minden tankot össze kell szedned h tovább tudj haladni a fejlesztésben úgyhogy bele kell ülni és hajrá :D
  • Gabhess
    az érdekelne igazán mivel lehet a legjobb hozamarányt elérni. fejlődésben vok sok motyó kell
  • twi452
    reserve
    a többiek is hasonló szarokkal fognak menni úgyhogy mindegy :)
    simben is kezdhettél volna nyugodtan nincs ilyen szamárlétra :D
  • Gabhess
    milyen géppel érdemes már rb be ugrani német oldalon?
  • Droughert
    Eddig RB-t játszottam, pár napja csak SB, de RB-vel meglett a T4-es Panther valamint az első KT-re is elkezdtem gyűjteni az xp-t, tegnap az is meg lett.
  • Gabhess
    akik az rb viszik mi a legnagyobb tankjuk ami ki van fejlesztve? ( nem az érdekel mit használsz folyamatosan, hanem meddig jutottál a technikai fában )
  • davidbog
    Az Osprey könyvek alapnak jók. Aztán ott van az AFV Weapons Profile sorozat az is jó.

Amik techmikailag részletesebbek azok a következőek:
    Német harckocsikról Jentz - Doyle könyveit érdemes keresgélni. Van egy sorozatuk is a Panzer Tracts. Ebbe is típusonként vannak könyvek, illetve a más könyveik is leginkább típuskönyvek.
    Amerikai harckocsikról a Hunnicutt a legjobb. Ez talán 10 részes könyvsorozat, gyakorlatilag minden amerikai harckocsi benn van az M1-ig.
    Ezek mind a fejlesztés és műszaki szempontból mutatják be a harckocsikat. Ne várj harctéri beszámolókat, ezek műszaki paraméterekkel, dátumokkal vannak tele.

Természetesen ezek mind angol nyelvűek. Ezekre író vagy cím alapján könnyen rá tudsz keresni, aztán kiválasztod ami érdekel.

Orosz gépekről jó összefoglaló ez: "Солянкин А.Г., Павлов М.В., Павлов И.В., Желтов И.Т. - Отечественные бронированные машины. ХХ век."
    Nyilván oroszul. Ez is technikai jellegű. Ez egy négy részes sorozat, a 2. része 1941-1945-ös orosz harckocsikat tartalmazza. Ez (és a 3. része) biztosan megtalálható pdf-ként, a többit nem találtam meg. (Amúgy a 3. része 1945-1965 közötti fejlesztéseket tartalmazza, és sok helyen fellelhető, illetve '45-'65 korszak orosz közepes és lassacskán nehéz harckocsijai megtalálhatóak, talán ezt tartalmazza a 4. rész is.)

Szeress google fordítózni, vagy tudj oroszul. Mert orosz nyelven iszonyat mennyiségű könyv van. Vannak oldalak, ahonnak tucatszám lehet letölteni könyveket. Még ha nem is mindig érik el a Jentz - Doyle, Hunnicutt, "Солянкин А.Г., Павлов М.В., Павлов И.В., Желтов И.Т." részletességet, színvonalat az Osprey és AFV minőséget simán hozzák, te többnyire verik.