37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ninju #9655 Ne vedd a szívedre. Semmi személyes. :)
-
Gabhess #9654 sosem értettem mért beszéltek ők eldöntik. nem ök döntenek, írtak egy algoritmust ami figyel sok mindent, és ez alapján dönt a szerver mi merre hány méter ehhez nem kellenek kémek, emberek akik ülnek és "figyelnek" , asszonyok..ja az már nincs..9638 
-
Gabhess #9653 gondoltam barik vagyunk de ha nem hát nem..
-
Amaymon #9652 "nem engem figyelnek hanem a pontokat"
Igen a BR-t többek között így állapítják meg, de azt nem döntik el, hogy neked ma vesztes napod lesz. Inkább azt hangolgatják pl. hogy milyen a DM. Azt mondják, hogy még sok a dolguk vele stb. Persze ez is benne van, de a metagame "okosság" is. Igazság szerint pozitív irányba fejlődik ezáltal a játék sokszor (nem mindig), ők nyernek rajta dodó-t, de a játékosok is, hogy folyamatos evolúció van a játékban. És az evolúciós kényszer teszi mindig érdekessé a játékot. AF-ben ez nagyon jól működik. Itt nem tudom mi lesz. -
Ninju #9651 A smacival semmiképpen. :)
BTW nem azzal van a baj, hogy véleményetek van. -
Ninju #9650 Én is láttam azt a videót. Mondjuk furcsának tartom, hogy ha valaki ennyire odafigyel még sosem vette észre, h AF-ben a földi egységek időzítetten megsemmisülnek. Maguktól. Mindig ugyanakkor. Ha az volt az utolsó, akkor nem értem mi a furcsa benne. -
Gabhess #9649 ember algoritmusról nem hallottál? nem engem figyelnek hanem a pontokat..( Ninju így jó lesz?
)
-
Gabhess #9648 oké te mondtad
-
Amaymon #9647 Nem én nem tapasztaltam ilyet személy szerint RB/SB-n, de a video-n láttam.
Amiért gondolom, hogy inkább bug, az azért van, mert a gazsi módszere az, hogy tudatosan OP-nak csinál valamit arra ráhajtanak a játékosok és végül már a maradék fog nyavajogni a fórumon, hogy bááá ez meg az milyen erős, tarthatatlan. És nagy kegyesen nerfelik vagy a metagamet átalakítják. Prém gépekkel nem egyszer megcsinálták, hogy rohadt op volt, majd leértékelték. Mindenki bevásárolt, hogy milyen óc'ó vagy mert atom jó és nem sokra rá nerf. Inkább jellemző, hogy a metagamet manipulálják, mint a meccs tisztaságát. -
Susarc #9646 pár napja írtam,hogy 30 méterről az AI T26-ot 16x lőttem meg mire felrobbant :D ilyen finomságok után engedtessék már meg,hogy szkeptikus legyen olykor-olykor :) -
Ninju #9645 Feldobod a hangulatot, úgyhogy nyugodtan. :) -
Gabhess #9644 de nem akarom borzolni a kedélyeket sosem beszélek erről ha úgy gondoljátok...
-
Gabhess #9643
én nem sírok csak tapasztalatot adok olyanoknak akik nem értik az egyik meccsben miért ölnek 1 lövéssel a következőben ugyan az a tank meg átmegy rajtuk mintha sose lettek volna.. de mint mondtam nem vitázom elfogadom azt ha valaki azt mondja ez a legreálisabb játék..
-
Ninju #9642 
Kezdődik. :) -
Amaymon #9641 Sry hogy bele kotyogok, de Coral régebben tett fel egy videót, amikor tényleg egy semmibe eltűnő pillbox miatt vesztettek AF meccset. Nem állítom, hogy szándékos, lehetett bug is. De érthető, ha gyanakvó lesz olyan eset után valaki. -
Gabhess #9640
-
ladista #9639 Már vártam, hogy a wot után ide mikor fog begyűrűzni a "rendszer figyel engem" érvelés...nem tartott sokáig.
Hurrá, nemsoká jön majd a babuinozás, a növényezés, megjelennek a hivatásos sírók is. Dejavu. -
Gabhess #9638 mennyire igazad van...szerintem a feleségem is kém... khmm gyere csak angyalom egy percre..... -
Gabhess #9637 ez nem ettől függ hanem az általad pusztított tankoktól meg az ösz csatáidtól, akkor veszed észre mikor van vége a nyertes szériának mikor egymás után olyan lövéseket kapsz ami lő és mozgásképtelenné tesz. persze nem arról beszélek mikor beállsz az ellen tábor közepére -
Ujra csak sorry az angol billert,megin melobol irok. :) -
"az ilyenekre rá kell hagyni"
Milyenekre? Milyen tenyekrol beszel te itt?? Legfeljebb felteveseid vannak,a tenyekrol fogalmad sincs.Szoval vegyel vissza a nagy arcodbol kisgyerek!Ha szar a teljesitmenyed,nezz magadba,ne a jatekot szidd egybol.
Egyebkent teged lehet hogy direkt figyelnek az oroszok es ha letjak hogy van egy jo csatad,utana kettoben megszivatnak.ja,es nem scak teged figyelnek hanem a tobbi 100K jatekost is.A wotban meg mind a 60 milliot.Meg az is lehet hogy mindenkinek van egy kulon figyelo embere.Ez am a munkahelyteremtes....
barom....
-
Szep nagy celkereszt van a tornyodon.Persze a menok ennyi konnyitest adnak az ellenfeleknek..... -
Sorry,nem jott le hogy arcade-rol beszelsz.Az egy kemper cellovolde,nekem semmi elvezetet nem nyujt.Ott aztan a tudasnak nem sok szerepe van mert a felvak hulyegyerekek is eltalalnak a palya masik vegerol.Igazi random az egesz.
RB-ben es simben(ahova mar kell egy kis tudas is),ahogy irod,te is nyered a csataid nagy reszet.Ott akkor miert nem szivat a program?
Igaz hogy itt nincs meg olyan sok tapasztalatom mert nem reg ota lehet tankozni,a repulos meg soha nem erdekelt annyira hogy azzal foglalkozzam hogy nyerunk e(ott 50% koruli a winem) de a WOT-ban 30K+ csatam volt eleg jo eredmennyel es ott soha semmifele csalas nem bizonyosodott be.Pedig aztan a wot forumon is ment a nyafogas a buko szeriak miatt.
Egyebkent errol nem nagyon erdemes vitatkozni mert bizonyitani ugysem lehet egyi fel allaspontjat sem. -
Gabhess #9632 hát igen ez csak véletlen lehet....
-
twi452 #9631 első csatám a héten
akkor ma az összes csatám nyertes lesz az elméletek szerint? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Susarc #9630 nekem is ágyu DMG jön be ma szinte állandóan -
Gabhess #9629 hát ez nagyon fínoomm...5 tankal mentem a csatába és mind az őt első találata valahol elöl érte a görgőt és véletlenül mindnek kiütötte az ágyúját..::))) -
Susarc #9628 nagyon ügyetlen vagy te is :D :D -
Gabhess #9627 na hazaértem...
lássuk menyire áll fel a hajam..:)
-
Caterpillar #9626 Mai termés:
Sírok....
-
Susarc #9625 biztos véletlen,hogy én is 10 meccsből 8-at buktam /T3-ban/ és az esetek 90% ban jó ha az ellenfél tankjainak a 20% át kitudjuk lőni...ez szánalmas B+ biztos az a 150-160 gyerekkel van a baj....és nem azzal,hogy ha rámnéz egy T34 már kukázhatom is ki a tankomat ő meg röhögve megy tovább hiába kap 4-5 találatot....bár általában ha meglövöm azzal csak azt érem el,hogy felfedem a pozíciómat és csak rámirányítja a tornyot és CSATT -
tutyimutyi2 #9624 ha már egyszer vanak légvédelmik akkor igazán betehetnék hozzánk is egy ien játék módot:
-
Gabhess #9623 szia a kész tényekből igen is sok volt, sőt egy nagyszájú ismerősöm sem tudott az én accountommal 30 meccs alatt győzteset kihozni, na utána nem is beszéltek a dologról.. 

na mentem vége a melónak, holnap ugyan itt szasztok
-
Droughert #9622 Igen, csak azokat a "kész tényeket" soha nem látta senki, ha valami nagyon "érdekes" szituáció volt, akkor arról soha nem volt replay. Nem egyedül játszol, 1x játékos van melletted, ha bénák akkor vagy vagy olyan jó, hogy lehozod, vagy jön a bukó. Nincs ebben semmi misztikum. Nem 20-30 csata eredményét kell nézni, hanem ha lesz pár ezer csatád, akkor megnézheted a wr-t, killeket, ha jó játékos vagy akkor ott lesz eredmény, ha nem, akkor meg úgy is jön az itt is belenyúlnak a végeredménybe mondóka... -
Gabhess #9621 ajjaj sz.pó ág van ma , akkor az első pár meccset megtolom noob ban.
-
Caterpillar #9620 Nos azt hiszem, az elmúlt 8 csatából (8 loss) azt kell mondjam, a WoT fogalomtár szerint én egy büdös nagy vörös siemka volnék... 3m után az IS-2 egy lövésből felrobbant a kezdőjéről... :( -
Gabhess #9619
-
Susarc #9618 Pantherral lőttem a PZGR 39/42 vel ami 100 méterre 160mm-et visz ki ugye....lófaxt -
Susarc #9617 az ágyucsövemet a T34 tornya alá tolva 3x lőttem meg olyan 28 cm ről és megy tovább......nem ő lőtt ki,mert nemtudta forgatni a tornyot csak tolt....,de mostmár elmennek a jóbüdös picsbe !!!!!!! -
Ez szép és jó, de hogy ad ez választ a kérdésemre ? :D