War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
topik fejléc jó reggelt.
(kíváncsi vagyok cifu mikor fog kifogyni az elakadásjelzõ táblákból, mert ilyen ütemben osztogatni... <#idiota>#idiota>)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Gratulálok neked is. Ekkora gyökér ne legyél már hogy még azt sem veszed észre, hogy mit csinálsz. Én kötök bele másba? Te most mit csinálsz?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Itt a bünti random. Amikor kéne akkor nincs, amikor felesleges akkor van, mert tudod mindenki egyenlõ de vannak egyenlõbbek.
[/OFF
Egyébként ilyen szóhasználattal és stílussal hogyhogy nem tiltottak még ki innen? Valami fejes vagy?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Szerinted az aki nem költött egy fillért sem a játékra, az olyan embernek hat akit komolyan érdekel a játék, és nem csak átmeneti idõtöltésnek használja. Az utóbbinak mégis minek küldjenek CBT-re meghívást?
Gondolkozzál kicsit.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
War Thunder - M4A2 Sherman Starter Pack meg megkapod a Shermant amit a németek foglaltak el meg 2000 golden eaglet. Kevésnek tunik de itt nem kotelezo a tankhely ha uj tankot veszel, nincs legénység áttképzés goldért, nem kel barakkot novelni goldért. Hirtelen ennyi a kulombség ami feltunt. De a legfontosabb nincs "prémium loszer" ez zavar a legjobban a konkurenciában (WOT) és én nem sajnálom azt apénzt amit a saját szorakozásomra koltok ha télleg szorakozok és nem a "statnovelo" játékkal akarok jáccani ahol egy egész csapatra vagy utalva hogy egyáltalán nyerjél valami kis játékbeli kreditet vagy XP-t
mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit meg nem spotolsz a bugosz láthatosági rendszerukben. Itt repulovel losz foldi célt, repulot vagy assist killeket mindegy még ha leszálsz azért is kapsz XP-t meg kreditet. Nekem már az is nagy élmény mikor olyan kozel repulok a foldhoz hogy hallom a fák suhogását és a lovések becsapodását mogottem. Ennyit az offrol valojában semmi hasznosat nem írtam szerintem ...
így lesz a dollárból euro pl 😊
a fórumon már bojkottálást is akart szervezni egy arc h az eu országokban miért adják "ÕK" drágábban a dolgokat 😄
orosz barátainknál amúgy kb fele annyiba kerül minden csomag mint az eu-ban 😊
Nem kéne így bánni velük, eddig megszolgálták a bizalmat, nem SerB-ékhez hasonló pénzéhes rothadt banda módjára viselkedtek. Nyilván õk is pénzbõl élnek, de lehet ezt kultúráltan is csinálni, nem úgy mint a World of Tanksban dívik, hogy esélytelen vagy másokhoz képest ha nem lõsz te is folyamatosan prémium lõszerrel(és nem termeled ki valamivel a pénzt rá, ugyebár).
lehet majd villogni mert ilyen nem lesz másnak 😄
vegyék jó sokan aztán haladjon az a HB FRB fejlesztés 😊
WoT: Nishizumi77
a német la5-ösnek vitték fel ilyen durván az árát anno egyedül aztán ami most jön orosz oldalra fw-190 az lesz még horror áron
a többi nem ilyen azért 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
WoT: Nishizumi77
Szvsz azon felesleges felháborodni, hogy egy CBT / early-acces pack mennyibe kerül. Itt a játékot támogatod, errõl szól a dolog, de nyílván nem állhatnak neki Founder / Pledge / stb. gyûjtésnek. Cserébe meg kapsz pár extrát.
Ha meg nem akarsz áldozni rá, akkor megvárod az OBT-t...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mint a jóárasított spitfire meg a többi akció.. gondolom akkor is pörgött az aranysas üzlet rendesen 😄
Nem sajnálom tõlük amíg fenntartják a színvonalat 😊 Meg ha nem lesznek kilõhetetlenek a "pack tankok" 😄
Kapitalista szemlélet, Blizzard hasonlóan elk*rvult.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Nem számítottam konkrét "jutalomra", csak vicces, hogy mennyire derogálják az elhivatott játékosokat. 😊
sulouos: A béta bejelentésekor nem volt szó más módszerrõl. A hírben biztosan nem.
Félreértés ne essék nem hisztizek, h nem kerültem be, csak szánalmasnak tartom a hozzáállást.
A mobil (air) arty mostantól már nem találós kérdés.
Jó az a "kézifékes" forduló, pedig nem rajongok a tankokért 😊
Kiváncsi vagyok meddig tart majd a zárt beta.
Ikazából a gf missionok miatt fejére állt az egész WT játékos társadalom. És inkább hagytam az egészet. Majd valamikor úgy is megjelenik.
szép kis csomagok (nekik) 😄
a pack vásárlósok csak a második körben mehetnek, igaz oda már garantáltan bejutnak
Aztán a végén meg kiderül, hogy simán bevásárolhatod magad a CBT-be. Ennyit errõl. :S
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
és látjátok van benne scope-os célzónézet 😛
a végén meg mintha vezetõ nézetet is látnék 😊