War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Az illetékes moderátor valószínûleg majd egész nap azt fogja figyelni, hogyan basztatjátok egymást. Inkább kussoljatok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az ALPÁRI NYELVEZET, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetõpontokkal, bannal jutalmazzuk!

topik fejléc jó reggelt.

(kíváncsi vagyok cifu mikor fog kifogyni az elakadásjelzõ táblákból, mert ilyen ütemben osztogatni... <#idiota>)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

JethroHUN
Szóval te így nyomon követted minden hozzászólásom akkor idézd már fel, most itt a következõ 5 percbe, hogy mégis mikor kötöttem én bele bárkibe, mégis mikor kezdeményeztem én a másik hülyézését. jaj igen mikor is írtam így le nagy betûkkel, hogy szar ez a játék? Mert megjegyeztem, hogy az MM néha baromi unfair, pl. Vagy amikor megmondtam a véleményem pár játszhatatlan repülõrõl? Ez szerinted szarozás? Húzzatok vissza a kurva általánosba, ha ekkora szövegértési problémáitok vannak. Mert semmi mást nem tudok, csak kiforgatni minden sort amit a másik ír, meg hülyézni le mindenkit.
Gratulálok neked is. Ekkora gyökér ne legyél már hogy még azt sem veszed észre, hogy mit csinálsz. Én kötök bele másba? Te most mit csinálsz?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ismerem az elõzményeket. Az alatt a 3-4 hónap alatt, amióta ide meg a másik WT topikba irkálok, te csak beszólogattál mindenkinek, aki szembe jött, vagy ha éppen nem találtál senkit, akkor beírtad, hogy milyen egy sz*r ez a játék, mert lelõttek. Ennyi elõzmény pont elég belõled, többre nem is vagyok kíváncsi.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
Úgy van kötözködjél te is. Ha ismernéd az elõzményeket akkor tudnád miért úgy válaszoltam neki ahogy.

Itt a bünti random. Amikor kéne akkor nincs, amikor felesleges akkor van, mert tudod mindenki egyenlõ de vannak egyenlõbbek.
[/OFF
Nincs semmi prémiumhoz kötve. Nem csak prémium fiókra lehet a játékba fektetett pénzt költeni. Nekem is van egy kazal prémium repülõm (bár egyet se pénzen vettem, hanem ilyen-olyan akciókból). Nem az érdekli õket egy bétateszter kiválasztásánál, hogy mennyi pénzt tol a játékba, hanem hogy mennyit játszik. A pénzes vérpistikéknek ott van a potom 50 eurós CBT hozzáférés.

Egyébként ilyen szóhasználattal és stílussal hogyhogy nem tiltottak még ki innen? Valami fejes vagy?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

JethroHUN
Még ahhoz is szarhülye vagy, hogy végig gondold miért írtam.
Szerinted az aki nem költött egy fillért sem a játékra, az olyan embernek hat akit komolyan érdekel a játék, és nem csak átmeneti idõtöltésnek használja. Az utóbbinak mégis minek küldjenek CBT-re meghívást?

Gondolkozzál kicsit.

A WoT sem volt olcsóbb lanchkor az M6 packal.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És ha még meghívót is nyer akkor dupla az öröm <#falbav>
Így van, azért ennyi, mert ezzel nem kell várni és reménykedni, hanem egybõl bejuthat az ember. Szerintem rendben is van így az ára, CBT után meg úgyis leárazzák kicsit.
Az addig rendben van, hogy 50 euro, de nem csak egy tankot ad meg pár sast, hanem hozzáférést a zárt bétához...

Azért van kulombség a WOT és a WT(G) prémium gépek kozott legyen az tank vagy repulo. Tudjuk hogy a WOT ban a prémium gépek mindig gyengébbek mint a játékban kifejlesztheto változat. WT(G) ben nem ez a helyzet. Amúgy a WT ben lehet boven + ba jáccani még prémium fiokkal is persze tankoknál változhat még nemtudjuk. de csak osszehasonlíttás képpen WOT ban vehetsz KV-220 at +30 nap prémiumot és kapsz 1 garázshelyet (WT ben kreditért is vehetsz)+10500 gold ez kerul 50 euroba.
War Thunder - M4A2 Sherman Starter Pack meg megkapod a Shermant amit a németek foglaltak el meg 2000 golden eaglet. Kevésnek tunik de itt nem kotelezo a tankhely ha uj tankot veszel, nincs legénység áttképzés goldért, nem kel barakkot novelni goldért. Hirtelen ennyi a kulombség ami feltunt. De a legfontosabb nincs "prémium loszer" ez zavar a legjobban a konkurenciában (WOT) és én nem sajnálom azt apénzt amit a saját szorakozásomra koltok ha télleg szorakozok és nem a "statnovelo" játékkal akarok jáccani ahol egy egész csapatra vagy utalva hogy egyáltalán nyerjél valami kis játékbeli kreditet vagy XP-t
mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit meg nem spotolsz a bugosz láthatosági rendszerukben. Itt repulovel losz foldi célt, repulot vagy assist killeket mindegy még ha leszálsz azért is kapsz XP-t meg kreditet. Nekem már az is nagy élmény mikor olyan kozel repulok a foldhoz hogy hallom a fák suhogását és a lovések becsapodását mogottem. Ennyit az offrol valojában semmi hasznosat nem írtam szerintem ...
a rablóbandának kell az a pici adó amit rápakolnak mindenre 😊
így lesz a dollárból euro pl 😊
a fórumon már bojkottálást is akart szervezni egy arc h az eu országokban miért adják "ÕK" drágábban a dolgokat 😄
nálunk is kerûlhetne,mert kb orosz szinten vannak a fizetések itt is😛 Ausztriától nézzék már az EU-t! mi csak összeszerelõ rabszolgamunkások vagyunk😛

Hivatalos fórumon a bejelentés topicban is csak lottó reklám van ("Mennnnnyii??!!") 😊

orosz barátainknál amúgy kb fele annyiba kerül minden csomag mint az eu-ban 😊
#2706 "Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra." 😊
Azért a jóhiszemû olvasat is felmerülhetne benned. Olyanra tervezték, de a rajongók reakcióit látva megváltoztatták. Õk is ezt állítják.

Nem kéne így bánni velük, eddig megszolgálták a bizalmat, nem SerB-ékhez hasonló pénzéhes rothadt banda módjára viselkedtek. Nyilván õk is pénzbõl élnek, de lehet ezt kultúráltan is csinálni, nem úgy mint a World of Tanksban dívik, hogy esélytelen vagy másokhoz képest ha nem lõsz te is folyamatosan prémium lõszerrel(és nem termeled ki valamivel a pénzt rá, ugyebár).

Nem kötelezõ megvenni. Itt a prémek (edddig legalábbis) nem jelentettek elõnyt
ez egyedi soha vissza nem térõ alkalom 😄
lehet majd villogni mert ilyen nem lesz másnak 😄

vegyék jó sokan aztán haladjon az a HB FRB fejlesztés 😊
Jó de ezek csak rank I és IIes prém tankok ( az 5 rankból ), ez a sherman orosz oldalon is elérhetõ lesz rendes goldért ( ugyanis itt az icon képe )vehetõ prémtankként, és kötve hiszem hogy 1500 goldnál többe kerülne.

WoT: Nishizumi77

Csak nehogy, ez legyen az új tendencia.
azért nem ez az általános 😊 legalábbis eddig nem ez volt
a német la5-ösnek vitték fel ilyen durván az árát anno egyedül aztán ami most jön orosz oldalra fw-190 az lesz még horror áron
a többi nem ilyen azért 😊
[NST]Cifu
50 euró 10000 golden eagle. Eddig is voltak 5000+ GE-s prémium gépek, szóval azért annyira húzósnak nem mondanám...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hát ja, 50 euro 2000 goldért és egy shermanért az elég húzós. Én inkább várok, azt mondták minden nap jutnak be új emberek bizonyos mennyiségben.

WoT: Nishizumi77

Félreértettél nem azzal van a baj, hogy ezért pénzt kérnek. Hanem, hogy mennyit.
Pedig emlékszek rá (lehet hogy nem a bejelentéskor, hanem egy kicsit késõbbi hírben volt)

[NST]Cifu
Egyfelõl én is bambán nézek az 50 eurós pack-okkara, másfelõl viszont azt is látom, hogy pénzt kell nekik is csinálni valamibõl...

Szvsz azon felesleges felháborodni, hogy egy CBT / early-acces pack mennyibe kerül. Itt a játékot támogatod, errõl szól a dolog, de nyílván nem állhatnak neki Founder / Pledge / stb. gyûjtésnek. Cserébe meg kapsz pár extrát.

Ha meg nem akarsz áldozni rá, akkor megvárod az OBT-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nyilván finom kis eladások lesznek belõle 😊
Mint a jóárasított spitfire meg a többi akció.. gondolom akkor is pörgött az aranysas üzlet rendesen 😄

Nem sajnálom tõlük amíg fenntartják a színvonalat 😊 Meg ha nem lesznek kilõhetetlenek a "pack tankok" 😄
Nem szánalmas trükkös. Mint ahogy elhíresztelték AF-ben, hogy mihez lesz kötve a fejlõdés. Mindenki mint az õrült vásárolt befelé még a meg nem jelent patch elõtt. Utána a hír, jól van mégse szigorítunk srácok. 😊

Kapitalista szemlélet, Blizzard hasonlóan elk*rvult.
Szerintem akinek van pénze elég erõs gépre, ami rendesen futtatja a WT-t, annak ez az 50-100€ meg sem kottyan a closed beta hozzáférésért cserébe. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Nekem azzal van a bajom, hogy jöttek ilyen fal szöveggel, hogy a legelhivatottabb játékosok, meg ilyenek. Persze biztos lesz értelme a maximum három hetes zárt bétának. Hiszen ha megveszed a tank packot, akkor még decemberben bejutsz. Ez azért picit vicc kategória.
Nem számítottam konkrét "jutalomra", csak vicces, hogy mennyire derogálják az elhivatott játékosokat. 😊

sulouos: A béta bejelentésekor nem volt szó más módszerrõl. A hírben biztosan nem.

Félreértés ne essék nem hisztizek, h nem kerültem be, csak szánalmasnak tartom a hozzáállást.
bullshit <#ejnye1> Csak tudják, hogy sokan megveszik igyis.
Nem a tank a drága benne, hanem a zárt béta hozzáférés.

kell pénz, hogy megtízszerezzék a szerverparkot..érhetõ valahol xD
valóban nagyon drágák a saját repülõikhez képest is!

Így megnézve ezt a pár mp-et odafigyeltek az ájvékolókra.

A mobil (air) arty mostantól már nem találós kérdés.

Jó az a "kézifékes" forduló, pedig nem rajongok a tankokért 😊
Hát ezek pofátlan mocskos árak lettek. Ha késõbb is elakar kérni ennyit egy prem tankért akkor megbaszhatja magát. Ez még a drága WOT árainak is a 2xese.

Kiváncsi vagyok meddig tart majd a zárt beta.
Kicsit iróniából mondtam 😄
Ikazából a gf missionok miatt fejére állt az egész WT játékos társadalom. És inkább hagytam az egészet. Majd valamikor úgy is megjelenik.
Mondjuk azokért az összegekért amiket elkérnek ez a minimum lol
szép kis csomagok (nekik) 😄
Mondták, hogy lesz más út is a zárt bétába, nem csak a feladatok. Mire gondoltál, sorsolásra? 😄

akik kiharcolták maguknak azoknak egybõl van esélyük bekerülni
a pack vásárlósok csak a második körben mehetnek, igaz oda már garantáltan bejutnak
Mennyi jó kis videót lehetne csinálni azokról akik nem kapnak meghivót ...kortól függetlenül :-)
aztán bannolják is õket a retekbe rövid idõn belül 😄
"In the next three weeks we will be issueing challenges to identify our most determined and loyal fighters."

Aztán a végén meg kiderül, hogy simán bevásárolhatod magad a CBT-be. Ennyit errõl. :S
ha ment ki béta jönnek a videók pár órán belül😄

patchaou
Aki pedig naponta sok-sok órát eltankozgatna, de ezért nincs kedve repülni, az ne tesztelgessen...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó az a tankos videó 😊
és látjátok van benne scope-os célzónézet 😛
a végén meg mintha vezetõ nézetet is látnék 😊
Szerintem se kell nagyon ráizgulni még, hiszen holnap délben jár le a mai task, így inkább holnap délután nézem meg, aztán lehet aki 25/25 azt már behívták 😄
Torzonborz
"And today the lucky few are receiving the letters"

Még vége sincs a mai tasknak akkor ... ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/