War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl maradt fent egy érdekes írás, ugyanis a britek parancsba kapták, hogy foglaljanak el egy dán kikötõt mielõtt a szovjetek odaérnek. Egy autópályán rohantak végig, ahol a Sherman-ek lehagyták az 50 mérföld/órával száguldó Jeep-eket :D
Én pozitívan állok a Gádzsis srácokhoz eddig tetszik amit láttam a többit majd kiderül.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kezdünk elmenni a témától :D
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Nem hiszem hogy te vagy én el tudnánk dönteni mi jó az átlagnak....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Fõleg annak tudatában hogy olyan útlevéladatokat küldök el amilyet akarok - jobb esetben ráírom az ellenségem adatait, megszegem az NDAt, és utána nézem ahogy az ukrán maffia levágja a lábát a csávónak.
Utána kérdezték tõle, hogy ez mennyire valósághû.
Azt válaszolta, hogy az a tank amit való életben vezet az úgy mozog mint egy nagy vasdarab :D
Aki tényleg ért tankokhoz az már március óta alfatesztel, most olyan emberek kellenek akik feltöltik a szervert, magyarul az elmúlt 3 hétben volt elég idejük/'elhivatottságuk' arra, hogy sz****** nap nap után a küldetésekkel.
Bevásárolós részhez meg... Láttam már 90 eurós early access-t is Steam-en...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azért kiváncsi vagyok, ha te felveszed, kimaszkolod, és feltöltöd youtubra alsótekerpusztai kocsma wifijén, hogy a halálba találna meg. :D
Az más, hogy manapság rengeteg kész terméket azért neveznek Bétának, mert így nem kell felelõsséget vállalniuk érte (lásd WoT Clan Wars...).
Szóval kellene egy ukrajnai közvetítõ :D
In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID, first page with picture.
In second phase of CBT, which will include players who bought packs, only Electronic NDA will be needed (basically click on "I agree", or something similar).
------------------------------
Szóval ha az elsõ fázisba kerszül be kiválasztással akkor túl kell esni ezen a nyomtatós,aláírós, útleveles procedúrán.
Viszont ha megvetted a starter packot amivel a második fázisba kerülsz be vagy csak szimplán ebbe a fázisba hívnak be akkor nem kell szórakozni ezzel a hülyeséggel csak simán elfogadni egy accept gombbal azt csókolom.
WoT: Nishizumi77
Én semmilyen bétában nem reportoltam soha egy bugot se, persze lehet azért van mert hétköznap reggel 8-tól este 5-ig reportálok elég bugot a munkahelyen. Csak ott NEKEM fizetnek érte :)
(emiatt én elnézõ mosollyal szoktam olvasni azokról az emberekrõl, akiket azzal a címszóval fejnek meg a játékfejlesztõk, hogy "azért fizetsz többet, hogy mehess az early access alpha tesztre". Hihetetlen hogy ez mûködik :) )
A medve nem játék.
Nekik igazából csak az a dolguk, hogy tolják ezerrel a játékot, ezzel segítik elõ hogy legyen rengeteg statisztikai adat, amit aztán bõszen elemezhetnek a fejlesztõk. Persze biztos lesz topik ahol egypár bugot le lehet jelenteni, de sztem eleve a játékosok elenyészõ töredéke szokott/fog azzal foglalkozni.
Ez igy azért NAGYON sántít... ugyanis nagyrészben a damage számít, nem a kill. Persze ha sikerül megszerezni a killt az ad némi extrát, de arányaiban ha mondjuk belesebzel 1000 Hpt egy tigrisbe de más viszi el a killt, többet fogsz kapni mintha killstealelsz.
Ilyenkor kicsit öregnek érzem magam :-)
Most meg azt is olvastam, hogy mikor megveszed a starter packot credit card opcióval akkor ott van az NDA elfogadása és akkor elvileg mást nem kell csinálni... de a fene se tudja, nagyon kevés az infó.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Én vettem starter pack-et a warframe indulásakor,mert úgy éreztem a srácok jó munkát végeztek,lehet itt is fogok még átgondolom...apropó melyik érné meg jobban szerintetek?