War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tankok sebessége eléggé változó, attól, hogy valami könnyû tank még jelenti azt hogy gyors is (lásd T-50-2 ami a valóságban 30km/h-val alig bírt menni...).
Errõl maradt fent egy érdekes írás, ugyanis a britek parancsba kapták, hogy foglaljanak el egy dán kikötõt mielõtt a szovjetek odaérnek. Egy autópályán rohantak végig, ahol a Sherman-ek lehagyták az 50 mérföld/órával száguldó Jeep-eket :D
Biztosan megoldják hogy aki tüzet akar rakni elindulás elõtt az is megtalálja a számítását,és az is aki driftelni akar a könnyû tankkal.
Én pozitívan állok a Gádzsis srácokhoz eddig tetszik amit láttam a többit majd kiderül.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

patchaou
Marha egyszerû, Árkádban legyen csak szellemlöveg, de "komolyabb" módban igenis legyen ott tényleg az a vas. Én ennek örülnék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De a fenébe is, ha csak azzal foglalkoznak hogy a játékban mi van, akkor minek kampányolnak azok a szerencsétlenek a "történelmi pontosság" büszke zászlaja alatt? Akkor mondják ki, hogy ez egy arcade játék, ne várj tõle semmit, és keressenek jobb indokot a nekik éppen nem tetszõ tankok szétnerfelésére.

Kezdünk elmenni a témától :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ja, aztán mivel az erdõben kell bújkálnod a repcsik elõl, biztos rohadt nagy fun lesz megakadni minden tölgyfában :)

A gond ott kezdõdik hogy a könnyû tank azért mozog úgy ahogy mert a játékban az a szerepe,mivel ez egy játék!
Nem hiszem hogy te vagy én el tudnánk dönteni mi jó az átlagnak....

Hát igen így valahogy.....

patchaou
Az átlag játékosnak még az is sok lenne, ha beakadna az ágyú a tereptárgyakba. Remélem itt így lesz :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja, tényleg. Mert ha egy 30 tonnás könnyû (!) tank úgy mozog, mint egy F1-es autó, az jelenti a játszhatóságot, ha meg úgy mozog, mint azt egy tanktól elvárnánk, az meg már sok az átlag embernek?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azért van egy egyensúly a valósághûség és a játszhatóság között amit érdemes megtartani,mert különben szûkül a keresztmetszet ami a célközönséget jelenti....

Igen én is ezen akadtam fenn egy pillanatra,finoman szólva is khmm kérdéses na!

Értem én hogy elvben miért akarják, de sztem ez már több mint durva.
Fõleg annak tudatában hogy olyan útlevéladatokat küldök el amilyet akarok - jobb esetben ráírom az ellenségem adatait, megszegem az NDAt, és utána nézem ahogy az ukrán maffia levágja a lábát a csávónak.

Volt is anno egy online beszélgetés egy alfateszterrel aki kiemelte, hogy WT-ben úgy mozognak a tankok, mint egy nagy vasdarab.
Utána kérdezték tõle, hogy ez mennyire valósághû.
Azt válaszolta, hogy az a tank amit való életben vezet az úgy mozog mint egy nagy vasdarab :D
Aki tényleg ért tankokhoz az már március óta alfatesztel, most olyan emberek kellenek akik feltöltik a szervert, magyarul az elmúlt 3 hétben volt elég idejük/'elhivatottságuk' arra, hogy sz****** nap nap után a küldetésekkel.

Bevásárolós részhez meg... Láttam már 90 eurós early access-t is Steam-en...
Coral Springs
Szíved joga, hogy számodra ez merítse ki a tank guru fogalmát. Én ebben nem foglak megakadályozni. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mióta ezt olvastam, majdhogynem örülök, h nem kerültem be. Egyébként túl nagy lenne a kísértés. :)
Tank guru = WoT-os árkád pró aki egyetlen percet se játszott WT-vel, de most követeli, hogy õt elõbb bevegyék?
Coral Springs
Ez hülyeség. És osztom a korábbi vitákban elhangzottakat, a tankoknál semmit nem számít hogy ki milyen pro -n repül. Valószínûleg többet ér egy tank guru tudása ha bevásárolja magát, mint bármelyik AF -es pilótáé, fõleg ha még a tankokhoz se konyítanak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Meg kell büntetni azt aki megszegi az NDA-t. Ennyi.

Azért kiváncsi vagyok, ha te felveszed, kimaszkolod, és feltöltöd youtubra alsótekerpusztai kocsma wifijén, hogy a halálba találna meg. :D
Az igen... Útlevél adatokat kell küldeni egy ruszki magáncégnek? Mégis, mit képzelnek ezek magukról :D

Béta az félkész terméket jelent...
Az más, hogy manapság rengeteg kész terméket azért neveznek Bétának, mert így nem kell felelõsséget vállalniuk érte (lásd WoT Clan Wars...).
Még a 2. fázisban is lesz NDA? Ennyire szarul állnak, hogy nem merik megmutatni milyük van? Vagy minek ez a nagy titkolódzás.
Apróság, de tõlünk keletre fele annyiba kerülnek a tankos Pack-ok (is).
Szóval kellene egy ukrajnai közvetítõ :D
Na most már világos:

In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID, first page with picture.

In second phase of CBT, which will include players who bought packs, only Electronic NDA will be needed (basically click on "I agree", or something similar).

------------------------------
Szóval ha az elsõ fázisba kerszül be kiválasztással akkor túl kell esni ezen a nyomtatós,aláírós, útleveles procedúrán.
Viszont ha megvetted a starter packot amivel a második fázisba kerülsz be vagy csak szimplán ebbe a fázisba hívnak be akkor nem kell szórakozni ezzel a hülyeséggel csak simán elfogadni egy accept gombbal azt csókolom.

WoT: Nishizumi77

Valószínûleg azok fogják ezeket vásárolni,akik hosszabb távra terveznek a játékkal,ill.remélik hogy legalább olyan népszerû lesz mint a WOT.

Az emberi türelmetlenségnek nagyon magas az ára, nem egy helyen látom ezt. :D
Akkor te vagy az elenyészõ töredék.

Én semmilyen bétában nem reportoltam soha egy bugot se, persze lehet azért van mert hétköznap reggel 8-tól este 5-ig reportálok elég bugot a munkahelyen. Csak ott NEKEM fizetnek érte :)

(emiatt én elnézõ mosollyal szoktam olvasni azokról az emberekrõl, akiket azzal a címszóval fejnek meg a játékfejlesztõk, hogy "azért fizetsz többet, hogy mehess az early access alpha tesztre". Hihetetlen hogy ez mûködik :) )

patchaou
De legalább nem kell éjjel 3 órakor a supporttal értetlenkedni mint az EA/DICE duónál...

a.carkey
Az a röhej, hogy vki kifizet 30k hufnyi összeget teszem azt a War Thunder - T-34 and M4A2 Sherman Advanced Pack-ért, és még így is csak a max. a closed beta második körbe kerülhet be. :)

A medve nem játék.

patchaou
Én ha részt veszek valamilyen bétában akkor küldöm el a jelentést, ha kivág/lefagy a játék és feljön valami felhasználóbarát cucc amivel pár kattintással elküldhetem. Ennyit azért mindig megteszek ha már bekerültem...

Ne is mond,a legtöbben még a csattogós lepkét tologatták pár éve,de hát ez van õk a célközönség,mi meg a futottak még kategória!

patchaou
Egyéni kreditrekord közeli csatám is kill nélkül volt ráadásul szinte nem is sebeztem, csak spottoltam Malinovkán a sok 9-es kempingsajtot T-59-el :)

Hibát CBT és OBT kapcsán a sztem jellemzõen nem a játékosok fognak találni, vagy ha megtalálják is, nem képesek rendesen lereportálni.

Nekik igazából csak az a dolguk, hogy tolják ezerrel a játékot, ezzel segítik elõ hogy legyen rengeteg statisztikai adat, amit aztán bõszen elemezhetnek a fejlesztõk. Persze biztos lesz topik ahol egypár bugot le lehet jelenteni, de sztem eleve a játékosok elenyészõ töredéke szokott/fog azzal foglalkozni.

"mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit"

Ez igy azért NAGYON sántít... ugyanis nagyrészben a damage számít, nem a kill. Persze ha sikerül megszerezni a killt az ad némi extrát, de arányaiban ha mondjuk belesebzel 1000 Hpt egy tigrisbe de más viszi el a killt, többet fogsz kapni mintha killstealelsz.

Jaja, majd amikor a csinos fornettis lányok azt kérdezik: mit tetszik kérni? :)

Majd amikor a 23 évesek köszönnek így neked. :D
Ismerõs, még csak 23 vagyok de a szomszéd gyerekek már csókolommal köszönnek<#csodalk>

Néha én is hidd el, mikor az utcán a 14-15 éves emberkék csókolom-ot köszönnek, attól égnek áll a hajam. :D
"Rég volt már az általános iskola, mikor is? Hm, 2006-ban. Régi szép idök..."
Ilyenkor kicsit öregnek érzem magam :-)
Hülye vagy ennyi, 3 hete vettem észre csodás tudásod, mikor konkrétan azt írtad mi ez a szar játék blablabla bla bla és ment a sírás rívás, mint múlt héten is, én egyszer nem mondtam rád, hogy szarjankó vagy szar vagy, csak szimplán megjegyeztem némi humorral, hogy nem éppen úgy vannak a dolgok, mint ahogy te látod, jah és hozzátenném februárban vizsgázom Kereskedelmi ügyintézõ szakon, utána pedig Logisztikára megyek át keresztféléves OKJ képzésben. Rég volt már az általános iskola, mikor is? Hm, 2006-ban. Régi szép idõk...
Te is gondolozz kicsit my friend, miért hívják be a 10 éves Vérpistit a játékban elvásárolt 100 eurójával amikor a lvl 100-as srác kurva sok munkával, tapasztalattal és mondjuk maximum 10 euró befizetéssel milliószor többet tudna hozzátenni, és köszönö ma szép jelzõket, ez nem engem minõsít, komolyan minek kéne csak fizetõsöket behívni? Arra ott a bevásárlás lehetõsége, nem tudok hozzád mit fûzni, kicsit el vagy tévedve azt hiszem.
Az a baj elsõ nap nagyon kevesek kerültek be, fórumon alig láttam 1-2 embert aki bekerült, gondolom zömében ruszkik jutottak be és így kevés az infónk hogy "na akkor hogy is van ez?"

Most meg azt is olvastam, hogy mikor megveszed a starter packot credit card opcióval akkor ott van az NDA elfogadása és akkor elvileg mást nem kell csinálni... de a fene se tudja, nagyon kevés az infó.

Akkor ez kilõve. A nyomtatóban nincs tinta, szkennerem sincs :D

Bah fórum alapján ha be is jutottál nem olyan egyszerû elkezdeni bétázni mert Gazsiék elég komolyan veszik ezt. Azt olvastam, hogy ki kell nyomtatni egy szerzõdést, aláírni és beszkennelni személyigazolvánnyal vagy útlevéllel és visszaküldeni nekik e-mailben -.-

Ja, nem kicsit érdekes hogy ennyi idõ és parasztkodás alatt nem kapott soha egyetlen figyelmeztetést vagy büntetõpontot sem. De hiába, ahogy gezu mondta, itt tényleg teljesen random a moderatúra.

A videó alapján jó lehet.Szerencsére ezek a promók nem WOT osoak.Legalábbis AF tapasztalat alapján.
Köszi ment a '+' !

Sherman mert még soká jön az USA tree, és az rank IIes nem I meg az ágyúja és a páncélja is sokkal jobb :P

Mi újat is mondhatnék? De várom a behívót én is :-)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Egy kicsit meg kell hogy védjem a Gádzsiékat,itt inkább olyasmire kell gondolni mint egy megelõlegezett bizalom a játékos részérõl ha ilyen pack-et vásárol!
Én vettem starter pack-et a warframe indulásakor,mert úgy éreztem a srácok jó munkát végeztek,lehet itt is fogok még átgondolom...apropó melyik érné meg jobban szerintetek?

Glo gyanúsan csendben van... :P :D