37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    szinte kizárt :)
  • Dagohun74
    Júniusban összeengedik a ps4 és a pc játékosokat. Ez érdekes lesz.
    De a hírhez csatolt képen már amerikai tank van. Lehet hogy jönnek az amcsik? Jönnek a tommy kukták.
  • Garakx
    Legalább nem kell majd a fejem felé is nézzni :D
  • Glo
    Hosszú még a nap.

amúgy valszeg RB-n lesznek kiemelkedő számban. SB-n nem lesz jellemző a repkedés.
  • Garakx
    Hm... 30. van de semmi röpcsi tank együt...
  • Garakx
    ÁH! Ahhoz tudni kéne éppen merre járok! Mondom mikor sikerült felszálnom kurvára nem tudtam hol vagyok DE mégha tudtam is volna nem hiném tudtam volna abba az irányba menni amerre szerettem volna! Örültem, hogy nem estem le :D
  • Coral Springs
    Ha jól olvastam a tankok sebezhetősége elég körülményes, nem mindegy hogy mit és hol találsz el. Nem lehet hogy amit leírtál az azért van, mert még nem állt rá a kezed erre, és random találod el az ellenfelet ? Hasonló témában ment már vita az AF -ben is, ha jól emlékszem azt is te nyitottad mert a cannon -al nem tudtál lelőni valakit. Nos ha a cannon betalál az leszakít valamit ez 100%, ám ha nem tudsz célozni vele akkor kőkeményen körbe lehet lőni az enemy -t, a hit -et pedig esetleg a kis kaliber okozhatja. Magamon is tapasztalom ezt amikor sokat kihagyok, például most egy ideje nem repültem már a Cobra -val, szopni fogok ha előszedem, de néhány kör után megint 1 shot mindenki.
  • Coral Springs
    Én inkább azt találom furcsának, hogy egy agyat és reflexeket igénybe vevő játékban valakinek szar a figyelme. Én nem csak ezt veszem észre, hanem 100 ember közül is hogy ki jelent rám veszélyt, mindig előre tudom hogy ki fog megtámadni, még a legnagyobb fejetlenségben is. Bizony nagyon sok múlik azon hogy feltudsz-e készülni egy támadás visszaverésére, és nem amikor már pattognak a golyók kell kapkodni. Mindemellett
    az már semmiség hogy az önmegsemmisülő dolgokat észrevettem.
  • PiciPanzer
    Controls-ban válaszd ki a mosue aim fület. Igy elvileg jó lesz.
  • Stefan99
    Majd viszek egy bombázót, azzal nem kell légiharcolni. Csak a friendly fire-re kell figyelni majd amikor nyomom a szőnyegbombázást.:D
  • Zsolt7411
    Sziasztok!

Automata váltót melyik gombal tudom bekapcsolni?Mert,néha jol jönne ha nem kéne váltogatnom.
  • Stefan99
    Most miért, egérrel is lehetsz remek kamikaze pilóta.:D Nekem sincs joyom egyébként.
  • Glo
    T34 1941-el voltunk amúgy, jobb oldali dombról úgy kentük ki a bal dombon kempelő F2-eseket csak úgy fütyült :)))
  • Garakx
    Mégha lenne joy asszondanám :)
  • Glo
    Egy újabb példa három esetre is:

1, Az oroszok Kurskon is nyerők lehetnek, ha jó a team.
    2, Barátnőm a team :D
    3, Ő lett a legjobb :D

• Amaymon
    Vannak scriptelt vagy időzített mapok az tény, de az nem nézi személy szerint ki nyer.
  • twi452
    az összes pályán rb-ben és sim-ben
    új pályák majd jönnek sorban a jövőben, kicsik is nagyok is téliek, sivatagosak mindenféle :P
    csak ki kell várni
  • Amaymon
    "A spot rendszerre vagyok kíváncsi simben, a repülőgépek mennyire könnyen fedik majd fel a rejtőzködni akaró tankokat."

Nehezen, szerintem nehezebben, mint a normál ai tankokat.
  • Stefan99
    Én nem adom fel a tankos sim módot, kezdek mindig tankkal, ha kilőnek akkor majd legfeljebb repkedek egy kicsit, tanulgatom a dolgot. Az biztos hogy nem a legdrágább repcsimmel megyek majd.:D
  • Susarc
  • Stefan99
    Vajon az összes légi és földi térképre aktiválják majd a vegyes módot, vagy lesznek esetleg új térképek is?
  • Coral Springs
    Ami videót én anno felraktam egy Carrier volt kikötve Pearl Harbor -ban, az enemy team -nek is volt egy Carrier -e a nyílt óceánon onnan kb 8km -re. Már percek óta védtük a közeledő gépektől, senki nem dobott rá bombát, senki nem hajított el torpedót, ám a mienk egyszerűen csak felrobbant. Amúgy nyertük volna a csatát, alig volt már gépe az enemy team -nek. Főleg akkor vannak amúgy ilyenek, amikor elhúzódik egy csata, és ki is szokta írni a rendszer hogy jó lenne ha sietnénk.
  • Garakx
    Akkor lehet egy darabig RB lesz SB helyett. Legalább a G2vel picit kicakkozhatom a ruszkikat :) Bár legutoljára a csatatér felett ó ha volt 6-7 FPS-em...
  • twi452
    a linken lehet olvasni róla kicsit bővebben
    és most visszajön az h nem előre kell kiválasztani mivel akarsz menni hanem a slotjaidból csata előtt úgyhogy figyelni kell mik vannak berakva mert úgy sorsol össze ha beteszel egy jetet és egy reserve tankot akkor mehetsz is-4 ellen :D
  • Garakx
    Dettó! Van 3 sim repülésem. egyszer megdöglöttem 10 méter gurulás után. Másodjára felszálltam aztán lezuhantam rögtön. Egyszer pedig felszálltam de azt se tudtam merre van a fel meg a le :D
  • Garakx
    CBTben még az volt vag repülő vagy tank. 2őt nem vihetsz be.
  • vajakos21
    Legalább ha látom ,hogy nem kursk van,akkor tankal megyek csak
  • twi452
    a fás dimbes-dombos pályán mocskosul nehéz meglátni valakit aztán eltalálni meg egy másik kérdés főleg h ezeken az arcade pályákon az aaa kegyetlenül büntetett eddig :D

• Stefan99
    Viszont szarban vagyok, mert tankkal mindig szimulátor módban megyek, repülőkkel meg leginkább csak árkádoztam.:D
  • Stefan99
    Micsoda kellemes meglepetés, azt hittem ez még minimum hetek kérdése.:)
    A spot rendszerre vagyok kíváncsi simben, a repülőgépek mennyire könnyen fedik majd fel a rejtőzködni akaró tankokat.
  • twi452
    :)
    viszont lesz változás, be lehet vinni légi és földi gépeket is ugyanabba a csatába :)
    szóval ha leszedik a stukád akkor visszamehetsz bosszút állni tankkal pl sim-ben :D
  • vajakos21
    http://www.youtube.com/watch?v=nZZ504TGDpE
  • twi452
    http://warthunder.com/en/news/622/current
    Mixed battles between aviation and Ground forces!
    Tomorrow, on May 30th, we will be turning on mixed battles between aviation and Ground forces in the Realistic and Simulator game modes for all maps and ranks. CBT participants already tested these battles, but even they will see some changes.
  • Coral Springs
    Szívat ám a program, nehogy azt hidd hogy nem. De nem azért nyerek egyfolytában RB -ben mert olyan kurva jó csapattársakat kapok, hanem azért mert képes vagyok akár 4 vs 1 -ben befejezni egy csatát. Más meghal, vagy leszáll és kilép.

• twi452
    lehet ő heat-el lőtt :D
  • Garakx
    Bizarr randombra! Su-122 ha meglő 10ből 9,5szer instant halál. Ma rámlő kb 100 méterről cső fekete lett ennyi.Jó az elég de nem repültem szerte szét mint máskor.
  • Garakx
    Igen ez az, hogy az orosz OP-nak nézz ki de ettől még bukta van nekik.
    Az vitathatatlan, hogy nem egyszer rám lő és bumm robbanok. Egyik utolsó csatámban ruszkikkal T34 1941 17 kill simben. ránéztem bumm. rámlőtt ding..
    De van amikor meg lő az orosz és semmi ding ding. Bár gyakrabban lövi el lövészem meg tornyot.
    Ilyen nagyon fél-random megy. Egyszer vmi 300ról 1 lövéseztem a kv-1et. hasát találtam el. Máskor 50 méterről 3-4et vertem oda semmi. Volt hogy az APCR-el t-34 seggéről oldaláról ding. Máskor meg egy és bumm.
    Nem bunda ez... vmi nem kóser még vagy nem tudom de nem érzem azt mint a wotban. Arcade az más. Cimborám azt megy annyit szidja az embereket hogy nagyon GYP-sek, hogy...
  • Glo
    Igen, ha a parancsikonhoz a tulajdonságokba beírod indítási parancsnak, hogy "-win" akkor kedvezőbb besorolást kapsz. Ezt nem tudtátok?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De működik az is, ha a J betőt 5 másodpercig nyomod csata elején

• ximix #9697
    OFF
  • nemeth989
    egy speckó parancssorral indítom a klienst, hogy mindig win legyen :D