War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
1. nem akarok személyes adatokat kiadni, de ki akarom próbálni a bétát, úgyhogy a 2. hullám tökéletes lesz és így biztos ott leszek, ha behívnak elsõre akkor meg mondom hogy második fázistól akarok játszani, szerencsére lehet ilyet.
2. amúgy is akartam egy prém shermant és így még jobb is hogy német prém lesz meg nem az orosz lend-lease mert elsõsorban németeket fogom tolni.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
- Mennyien vannak az ellenségnél?
- 100 katona.
- És mennyien vannak nálunk?
- Hát van az alabárdos, vagyok én, meg van a kém.. ja nem, a kém az átállt, úgyhogy az ellenségnél 101 katona van 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A WG "kémei" így is simán bekerülhetnek, és feltehetõen be is kerültek a CBT-be.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Édesapám forogna a sírjába,engem így neveltek!
Személy szerint ez engem marhára fusztrál, de ez van ezt kell szeretni.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ezt ha magyarra akarom fordítani akkor egy osztrákot ez annyira vág földhöz, mintha Te kicsengetnél érte 5ezer forintot. Így mégis máshogy áll a zászló, nemde? 😊
(És ezek minimálbéres adatok)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Jön egy orosz orgyílkos azt az ID/RAssport számaid alapján levadászik. <#mf1>#mf1>
Nem értem mi van ? Nem akarják, hogy valami WG-es bekerüljön ? Vagy mi van itten oroszországban még a hidegháborúból nehezen felejthetõ paranoia van meg <#nyes>#nyes>

Van aki magángéppel repülget ugye ide-oda.. õ tankozik 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mindenesetre én személy szerint megvárom a phase 2t, ha netán most bekerülnék át lehet tolni a második hullámra ahol már nem kell küldeni nekik semmit. Azt az 1 max 2 hetet kibírom.
In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID , first page with picture.
Szerintem az a " / ", mint vagyot jelzõ dolog van ott. Azaz elég a személyi.
Akik megvették a packot azok még nincsenek bent, a pack a zárt béta phase 2re szól ahova már nem kell útlevelet scannelni.
Én is kijátszottam a küldetést és semmi :/
Arra gondolok, ez az egész küldetésdi csupán piacfelmérés volt, arra vonatkozóan, hogy tudják mennyien játszanának és ehhez igazítsák a belépõ prém tank árárt (17 ezer Ft).
Megkérdezhetem, aki megvette a prémtankot az már bennt van ?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tudd hogy miben ülsz és mire képes mit bír ki, és hogy hol vannak a társaid. Ha ez a kettõ megy akkor akkor tökmindegy hogy AF vagy GF mindkettõben jó lesz az illetõ.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.