War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd ha bejutok megkereslek, ha lehet szakaszozni.

WoT: Nishizumi77

Amúgy megcsináltam az összes küldetést tehát jó esélyem van rá hogy valamikor behívjanak de azért is vettem meg a packot mert:

1. nem akarok személyes adatokat kiadni, de ki akarom próbálni a bétát, úgyhogy a 2. hullám tökéletes lesz és így biztos ott leszek, ha behívnak elsõre akkor meg mondom hogy második fázistól akarok játszani, szerencsére lehet ilyet.

2. amúgy is akartam egy prém shermant és így még jobb is hogy német prém lesz meg nem az orosz lend-lease mert elsõsorban németeket fogom tolni.

Megyünk szakaszba? <#violent>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

nem fogok >😄

És merészelsz majd valami homályos információt szivárogtatni, vagy nem ér annyit? 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

alap shermanest.

Vásárolt valaki starter pack-ot?

Torzonborz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sárkány ellen sárkányfûûû !

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
A Süsüben is komoly volt a hadsereg, de a kém is. 😊

A medve nem játék.

Aztán ott is maradnak, mint a Hófehérben mikor jelentik a királynõnek a hadsereg létszámát:
- Mennyien vannak az ellenségnél?
- 100 katona.
- És mennyien vannak nálunk?
- Hát van az alabárdos, vagyok én, meg van a kém.. ja nem, a kém az átállt, úgyhogy az ellenségnél 101 katona van 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

[NST]Cifu
Nézd egy kicsit a másik oldalról. Aki nem hajlandó a teljes együttmûködésre, azt kiszortírozhatják vele, mert ez egyfelõl idõ és erõforrás, másfelõl ha ennyire nem képes, akkor lehet, hogy például rendesen jelenteni se fogja a bugokat, "csak" játszani akar a CBT-ben. Itt nem feltétlenül kell orgyilkost meg jogi lépéseket vizionálni, hiszen aligha fogják ellenõrizni, hogy nem a saját, hanem mondjuk a szüleid / testvéred / gyermeked útlevelét scanneled be és küldöd el.

A WG "kémei" így is simán bekerülhetnek, és feltehetõen be is kerültek a CBT-be.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem az ország rossz én nem mennék el semmi pénzért "valutarib@ncn@k"!
Édesapám forogna a sírjába,engem így neveltek!

Na ja, mi rossz országba születtünk.

Szerintem ez a nagy titkolódzás és a soon(tm) inkább már a gaijin saját policy-ja, sokkal kisebb horderejû dolgokról sem szoktak kiadni biztos infót a repülõknél.

Személy szerint ez engem marhára fusztrál, de ez van ezt kell szeretni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ez a 100 € Early access ami nálunk a fizetésünk harmada, az tõlünk nyugatra az 5%-a 😊

Ezt ha magyarra akarom fordítani akkor egy osztrákot ez annyira vág földhöz, mintha Te kicsengetnél érte 5ezer forintot. Így mégis máshogy áll a zászló, nemde? 😊

(És ezek minimálbéres adatok)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jeffjohnson
Najó, de ahhoz, hogy WG bele is rakja azokat a jó ötleteket a játékába azért idõ kell nem megy az egyik hétrõl a másikra. Nem is értem mire fel ez a nagy titkolózás.

Valamelyik évben ez a B-25 meg a Corsair kint volt Kecskeméten a repülõnapon.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Valahol érthetõ a paranoia, ha a közelmúlt gazsit ért frekventált cyber támadásokat ötvözzük egy csipet összeesküvés elmélettel.
Is-is, de szerintem biztos WG miatt van ez a fene nagy titkolózás, hogy nehogy idõ elõtt kiderüljön pár jó húzás amit megcsináltak és lenyúlná a másik az ötletet és egyéb hasonló indokok.

Ha elmeritek mondani és véletlen megtudja a Gaijing Entertainment, aki minden fórumot figyel <#ravasz1>

Jön egy orosz orgyílkos azt az ID/RAssport számaid alapján levadászik. <#mf1>

Nem értem mi van ? Nem akarják, hogy valami WG-es bekerüljön ? Vagy mi van itten oroszországban még a hidegháborúból nehezen felejthetõ paranoia van meg <#nyes>

Lol. Ma kaptam egy levelet valamai meme007-tõl, hogy most már írhatok a hivatalos fórumra. Azért az vicces, h július óta most már írhatok is. De hogy ez miért advanced user státuszhoz kötött, azt nem tudom. 😊
Amúgy meg ezért nem tudunk sokat arról hogy ki jutott be, mert nem lenne szabad megmondani:

Õ magántankkal megy 😄

Jólvan hülyeségeket írok 😄 Többet nem fordul elõ 😊

Van aki magángéppel repülget ugye ide-oda.. õ tankozik 😄
Nem olvastam utána nagyon de lehet, hogy ajándékba megkapta. Kinézem azokból a messzi népekbõl 😊
[NST]Cifu
Azért ilyenkor rohadtul irigylem Swarcit. Csak úgy megveszi azt az M47 Patton-t, amin anno õ is szolgált... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Igen elég az egyik, de jogosítvánnyal is jó.

Mindenesetre én személy szerint megvárom a phase 2t, ha netán most bekerülnék át lehet tolni a második hullámra ahol már nem kell küldeni nekik semmit. Azt az 1 max 2 hetet kibírom.

Nem mintha bárkit érintene 😄
Kevesen írták hogy igen de semmi több.

Csak a tisztázás végett:

In first phase of CBT it will be necessary for participants to sign NDA and provide us with copy of passport / ID , first page with picture.

Szerintem az a " / ", mint vagyot jelzõ dolog van ott. Azaz elég a személyi.
Egyáltalán hivatalos forumról bejutott már valaki errõl nincs hír?

Majdnem jól érted. Nem azok közül sorsolnak akik az összes küldetést megcsinálták, hanem mindenki közül, a küldetések az esélyt növelik.

Akik megvették a packot azok még nincsenek bent, a pack a zárt béta phase 2re szól ahova már nem kell útlevelet scannelni.

Ha jól értem aki végigjátszotta a küldetéseket, azok közül sorsolnak NAPONTA a játékba, egészen a nyilt bétáig. eszerint, ha most még egyetlen magyarnak sincsen, ez teljesen normális helyzet ?

Én is kijátszottam a küldetést és semmi :/

Arra gondolok, ez az egész küldetésdi csupán piacfelmérés volt, arra vonatkozóan, hogy tudják mennyien játszanának és ehhez igazítsák a belépõ prém tank árárt (17 ezer Ft).

Megkérdezhetem, aki megvette a prémtankot az már bennt van ?

amekkora felfordulás van most az ukránoknál szerintem magasról tesznek a szabályokat megszegõ bétásokra 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Asztalra vissza, bébi 😄

Õ már benne van a beta-ban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagyis igazából saját tankja van 😄

Coral Springs
Nem az volt a lényeg hogy ki miben jó, hanem ki mihez ért jobban. Nekem van némi ismeretem a repülõkkel kapcsolatban, viszont a #2560 -ban bemutatott futógörgõk részemrõl úgy is megfelelnek, míg egy hozzáértõ azt mondja hogy nem, az úgy nem jó. De azt se tudtam korábban, hogy mi az a futógörgõ. Számítana az én tudásom, véleményem egy tankos bétában ? Ugye hogy nem, de van pár ezer kill -em az AF -ben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Azt mondták egészen az open bétáig minden nap hívnak be embereket, türelem 😊

1 max 2 hét lesz szerintem.

Naja, gondolom a bérgyilkosaik nem tudnak olyan könnyen bejutni az EUba, hogy végezzenek a béta teszterrel, aki meggondolatlanul egy fórumra kiposztolt egy screenshotot 😊

Nekem mind megvan, de nem jutottam még be.
a.carkey
Röhögnék, ha a kettõ közötti különbség egy nap lenne.

A medve nem játék.

az én ismerõseim közül is 0-a a bejutottak száma😊

Még senkitõl se hallottam hogy bejutott volna. Lehet tényleg fõleg ruszkikat válogattak?

25 bõl 19 de nincs Bétya😞(( brühühühûû

Pontosan. Vagyis a játékosállomány vagy 5%-a.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Magyarul az a játékos, aki gondolkodik is játék közben az eredményesebb az átlagnál még akkor is, ha teszem azt nem rajong a repülõkért, csak azért röpköd mert a tankokat várja.. de ez igaz más sima fps játékokra is, bár ott több múlik a reflexeken mint a tankoknál. De gondolkodva, taktikusan játszva (ami NEM egyenlõ a kempeléssel) simán lehet hozni bármilyen online játékban az átlag feletti szintet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen kár hogy mindegyik játékmenetben ugyanaz a legfontosabb.
Tudd hogy miben ülsz és mire képes mit bír ki, és hogy hol vannak a társaid. Ha ez a kettõ megy akkor akkor tökmindegy hogy AF vagy GF mindkettõben jó lesz az illetõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez jó xD ágyúgolyó futam.....