37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
T3 lassan teljesen játszhatatlan lesz a sok kibaszott tigrisbuzi miatt.Egyszerűen nem értem hogy miért játszanak ennyien vele.Ennyi mazoista ember lenne? Vagy ennyire vakok hogy nem veszik észre hogy a jelenlegi feltételek mellett a tigris csak ingyen frag az enemynak?
A csapatok 70-80%-a tigris,jönnek is sorban a vereségek.Ha néha van 1-1 csata hogy a pantherek vannak többségben,lazán hozzuk a csatát.Az orosz medek meg röhögnek a markukba....
Ma a pantherrel eddig minden csatám ilyen volt.Szép sorban elhullott tigrisek 0 killel,aztán legyűrt a túlerő.Az emberi butaság határtalan.......
-
Stefan99 #9774 A mai napon valamikor, pontosabb info nincs egyelőre. -
body69 #9773 Megnéztem, de választ itt sem találok.
Se választási lehetőség, se vegyes csata! -
Készül(get) egy WT:Ground forces weboldal. Már elérhető az alábbi helyen. WT:GF Info -
gstup #9771 Ne várj tőle csodákat! :) Jó tank,de sok gyenge pontja van.Könnyen ki lehet szedni 1 lövésből.Szemből vezető nyílás nagyon érzékeny.Oldalról egy köhintés rá és robban.Vigyázzni kell rá. -
twi452 #9770 nem verekedni kell vele hanem csipegetni :D
1-2 lövéssel bármit kiszed ami szembe jön vele :) -
Gabhess #9769 ma nincs a toppon a fórum..:( -
x -
Nem hiszem el hogy ennyi balfasz ember van aki nem veszi észre hogy ez a kurva tigris itt nem játszható eredményesen.Ma eddig csak vereség mert a csapatok 80%-a kibaszott tigris.Természetesen hullanak mint a legyek,az orosz medek meg röhögnek a markukba.
Tegnap este két csatám volt csak ahol a pantherek voltak többen,nem a tigrisek.A csata elején beírtam a csetbe hogy kevés tiger,sima win.Mindkét csatát lazán lehoztuk.
Lassan már ott tartok hogyha sok a tigris,lépek is ki a francba.....
Egy szép kép egy rakás 0 killel elhullott kibaszott tigerről:
-
Glo #9766 Nem nehezebb, mint AB-n. Csak nem tölt újra a lőszer, meg fel kell szállni :) -
twi452 #9765 biztos lesz majd egy kis minipatch a nap folyamán -
body69 #9764 RB-n a repülés nagyon nehéz,nem tudom hányan fogják repülővel nyomni.
Egyébként azt írták, hogy csatába lépés után lehet járművet választani.
Mikortól???
-
pirdi #9763 Csalódtam a Pz.IVF2-ben. Eddig agyon lett misztifikálva mint a T50-s. De ezzel a legrosszabb statisztikát megyek. Elpárolog az első lövéstől. Pedig eddig minden mással jól ment. -
Garakx #9762 Hm... vmi rossz azt hiszem. mutatta lett vagy 10 üzenet de semmi. Lássuk ezt mutatja e majd -
PzII rules :D
-
PzII rules :D
-
Gabhess #9759 ű -
Valami gáz van az sg-vel mert a hszeim nem látszanak -
Gabhess #9757 ...:) -
Gabhess #9756 prb -
Gabhess #9755 . -
Gabhess #9754 . -
Gabhess #9753 az élet tele van nehézségekkel -
Jön majd néhány új AA is, hogy mikor azt még nem tudni.
Személy szerint örülök a vegyes módnak, bár ismerek olyan embert, aki a haját fogja tépni de az majd megy arcade-ba. Sim-ben azért annyira talán nem lesznek veszedelmesek a repcsik mert az egy elég nehéz mód.
PS4-esek meg Jun. 5-én jönnek remélem jó sokan lesznek, ezáltal csökken a sor és jobban működik majd a MM. Ami még jó lenne ha a PS4-es patchben jönne végre egy új RB/SB map.... úgy kellene mint egy falat kenyér. -
Gabhess #9751 az élet tele van kihívásokkal.. :) -
Dagohun74 #9750 Hát ha vennék PS4-et nem a WT miatt. -
"Yes, we are planning a few AA vehicles for the upcoming major updates."
Van azért aki nem örül, ennek a tank vs repcsi dolognak. Személy szerint örülök neki, hogy végre kipróbálhatom az AA-t de ismerek olyat aki a haját fogja tépni. Bár Sim-ben annyira nem kell majd félni a repcsiktől mert azért az egy elég nehéz mód, legalábbis a repülőknek.
A PS4-es játékosok meg Június 5-én jönnek, remélem jó sokan vannak és akkor kevesebbet kell majd a sorban állni és jobban fog az MM is működni. Remélem azért, hoz valami újdonságot a PS4-es patch, mondjuk 1 új sim mapot. -
Caterpillar #9748 És ez az amit én nem fogok megtenni.... A két éves accomat nem fogom lecserélni egy szűzre, nyilván.
Pedig tényleg érdekelt volna a PS4... :(
Mindegy, ma már jönnek a repülők, leporolom az x45 -öt! :D -
Caterpillar #9747 És ez az amit én nem fogok megtenni.... A két éves accomat nem fogom lecserélni egy szűzre, nyilván.
Caterpillar #9746 És ez az amit én nem fogok megtenni.... A két éves accomat nem fogom lecserélni egy szűzre, nyilván.
Glo #9745 Nem az a baj, hogy jönnek az onlyPS4 játékosok, hanem hogy ha valakinek már van egy jó öreg acc-ja, de szeretné PS4-en játszani a továbbiakban a WT-t, az nem teheti meg, hanem egy tök szűz accot kell indítania a Sony szerverén keresztül. -
Caterpillar #9744 Nyilván a Sony részéről, elvégre Gazsiéknak teljesen mindegy, hogy honnan íródik ugyan abba az adatbázisba...
-
Gabhess #9743 viszont lehet , meghódítanak olyan játékost aki a pcre rá se néz, nem tudhatjuk
-
Glo #9742 A Sony tehet róla, a Gaijinnak az lenne az érdeke (meg a Sony-nak is) hogy át lehessen vinni. De sajna ellenállnak. -
Caterpillar #9741 Na ne már... Pedig a WT lett volna az egyik, ami miatt esetleg vettem volna, de ha már benne van pár órám itt, nem fogom újrakezdeni ott... Erősen kapufa érzésem van.
-
Gabhess #9740
-
Glo #9739 Nem, a Sony-nál új accot kell indítani sajna :/ -
Gabhess #9738 szerintem az accountok ugyanúgy lesznek elmentve, csak más motor és irányítófelület -
Caterpillar #9737 Hmm, ha jön a PS4 verzió, vajon az lehetséges, hogy a jelenlegi accountomat, esetleg a jövőben ott is tudjam használni? (Ha netán PS4 -et vennék...)
Tehát, a két rendszer átjárható vajon? -
Ninju #9736 Mindenki a saját szintjén, a képességeihez mérten játszik.
Valaki jobban átlátja a csatateret, valakinek az egész egy nagy katyvasz.
Tisztában vagyok vele, hogy jól játszol. Nálam mindenképpen jobban.
Ami engem meglepett, hogy nem vetted észre benne a rendszerességet.