War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdezz meg egy beta tesztelõt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom szar vicc volt xD
Én még mindig a modul alapú sebzésen töprengek,mivel nem tudom hogyan lehet majd tudni hogy az az Elephant ami eléd gurul "full hp-s" vagy már csak egy lövés kell neki.
Mert az oké hogy a valóságban sincs hp csík a tankok felett de egy olajtócsában álló égõ motorú tanknak bátrabban megy neki az ember,itt viszont nem tudom lesz-e látható sérülésmodell?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73700-tank-weights-in-hb-and-frb/

Itt van pár érdekes felvetés a GF HB és FRB részével kapcsolatban. De jó is lenne... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az a baj, hogy ezek visszatalálnak.. bárhonnan..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az ilyeneket küldeném el egy másik Galaxisba, de nem ám a legközelebbire, lehetõ legmesszebb, hogy még véletlenül se találjanak vissza 😄
Coral Springs
Végülis igazad van, ma már minden kiderülhet, elbújni nem lehet. Megyek, húzok egy alu sapkát a fejemre. <#nevetes2>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én láttam, WT fórum bugolt és véletlenül kiírta egy-két ember neve alá hogy "Ground forces tester".

WoT: Nishizumi77

Én inkább úgy fogalmaznám meg hogy senki sem látott még "zárt bétás usert" de mindenki nagyon szeretné hinni ( köztük én is) hogy van!

nem akarok belekötni de jöhetne akár x db kép is attól még nem lennénk sokkal okosabbak, konkrét cikk kéne, leírás az irányításról a célzásról skillekrõl stb attól hogy valaki feltesz 1 képet egy pz3 ról még nem leszek sokkal boldogabb elvégre tudom hogy néz ki

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lehet hogy látták páran, csak aláíratta velük az NDA-t.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Olyan mint isten.Senki se látta de mindenki beszél róla.Majd a wikileaks kiszivárogtat
"Na jó de nem tudhatod meg úgyse tudják lenyomozni meg dádádá" Lefutottuk már 3 nap alatt ezt a kört jópárszor 😄

Azért ez a telefonos, kocsmából feltöltõs, accountot veszélyeztetõs buli elég necces ahhoz, hogy elmesélhesd a haveroknak h "Nézzétek, én bent vagyok"..

épp akartam javasolni...telefonról videózol azt csokimoki😊)

Ezért kell telefonnal lefotózni a monitort, na ezt kövessék le xD

[NST]Cifu
Szerintem nem kellene. 😊

A Wildstar bétánál például úgy oldották meg a "problémát", hogy egyfajta egyedi vízjel van a képernyõn folyamatosan. Szóval bármiféle képrõl és videóról egybõl beazonosítható, hogy kinek a felhasználójával is csinálták. Persze ezt én csak hallottam valahol valakitõl... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszi Cifu a helpet!
Nem tudom olvassátok-e a hivatalos Gázsi fórumot,de ott is eléggé szkeptikusak a userek a bétával ill.a bekerüléssel kapcsolatban.

Kép

Szerkesztve, sajnos az SG alapból szûri az ismertebb, régóta futó képhostokat, szóval ezeket inkább linkbe... - Cifu

Sehogy....<#nemtudom>

Nah nemigaz hogy nem jut ki semmi infó a bétásoktol, hogy tudnak ezek ennyire titkot tartani mit igértek ezek a bétásoknak?
Fejléc 😄

Sziasztok!Most kezdtem el játszani a játékkal, és rendkívüli módon megtetszett.Láttam, hogy van egy Ground Forces fül a játékban, de még nem engedélyezi a használatát.Viszont videókat már láttam róla.Én vagyok a tudatlan, meg biztos le van írva 500 helyen hogy hogy is van ez, de valaki mégis fel tudna világosítani, hogy ez mikor, és hogyan lesz elérhetõ, illetve hogy milyen a játék ezen módozata?Leginkább az érdekelne hogy vegyítve lesznek-e a játékosok által vezérelt tankok, és repülõgépek.Elõre is köszönöm a választ
Feltételezés, nem tudhatod. 😊

Ez a veszély amúgy sem fenyeget. Repcsik nem kötöttek le tovább 1-2 hónapnál, idõm meg van kivárni a CBT végét.
Te se tennéd fel az eddigi güzülésedet a semmiért.

Feltéve ha kiderül, hogy ki is volt az, ami nem is olyan egyszerû ha kicsit is okosabb az illetõ.
<#eljen>

[NST]Cifu
Azért nem egy és nem két, direkt béta szivárogtatással foglalkozó fórum és oldal zárt be az elmúlt években.

Azt se feled, hogy aki megszegi az NDA-t, annak oda az accountja is, szóval a (többség) esetében több hónapnyi / évnyi grind, esetlegesen valós pénzért vett prémium veszik oda csak azért, hogy megmutassa a játékot olyanoknak, akik nincsenek benne a CBT-ben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Még a végén kiderül hogy a shörmikkel mi leszünk az elsõ hullám a képzeletbeli bétában,és nem a második.....

na akkor jól gondoltam hogy ez nem lehet friss, túl gagyi volt 😄

Ahet
BatiDari(Gaijin Community Manager - ált. õ oltja a tüzet a reddit-en)

"Its not actually a new video. It is much older than first one you saw on the Igromir. A very rough tech demo it was back then."

"Developers think that its too raw to show it openly just yet. That video up there is a best example why they are so reluctant to show footage before things is close to final version. It may look decent, but its no way ready for the public."

The gods have disconnected you ...

igen láttam, de inkább olyan volt mint egy trailer semmi "használható" nem volt benne 😄
Volt pár shermanos gameplay jelenet ami nem trailerbõl volt, de nekem bûzlik ez az egész videó. Meg Tencent games? Ki se jött még a WT de a kínaiak már lemásolták vagy mi?

ez nkább valami régebbi promo videó, belevágva a trailerekbõl pár részletet 😄
Corall véleményét osztom. Nekem azért kicsit gyanús, hogy a net nincs tele képekkel meg videókkal. Oké, az is egy érv, hogy titok tartás, meg lenyomozgatás de kétlem, hogy ezt széleskörûen tudnák alkalmazni minden országban/fórumon. Gyanúsan nem szivárog ki szinte semmi. Pedig a "játék történelem" során azért szivárogtak ki game playe-ek és screen shoot-ok, sõt megjelenés elõtt torrent verziók megjelenése még nagy fejlesztõknél is. A gazsi meg nem játék fejlesztõi nagyhatalom.
Én már csekkoltam 😉

Annyira belemerültök a beszélgetésbe hogy észre se veszitek Ahet egy kínai kiszivárogtatott videót linkelt 😄

Nálam nem is az akarással lenne a baj pár kör után...inkább a tudással!

Coral Springs
Ennyi, aki nagyon akarja megoldja, a mai világban nincs olyan hogy nincs infó. Ezért gyanús számomra, hogy itt egyelõre csak a kamu duma megy.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Most komolyan, ha elmennék a kocsmába leszarnám, hogy feltöltsem-e a képet 😄

Igen azért egy screenshoot a megfelelõ részek kitakarásával a kocsma wifijérõl vállalható lenne,aki bétázik....csak hogy mégis tudják a többiek mi a helyzet a bétával!<#nyes>

Lehet, hogy végre találtak érdemi munkát a különbözõ community managereknek? 😄
Tiszta Mátrix 😄

De tény, hogy országonként elég pár nagyobb fórumra odafigyelni.

Arra jó az útlevél/személyi scan h betegyék a zabszemet a kiválasztottaknak 😊
Titkon helyi kirendeltségek lehetnek, valljuk be MO-n ez az sg fórum elég népszerû, legalábbis a hivatalos fórumon lévõ magyar részlegen és ezen kívül nem tudok nagy ezzel foglalkozó fórumot.
Ha valaki okosan csinálja nem fogják meg.
Kamunick az oldalon ahová Thor-ral jár fel, proxikon keresztül, aztán kereshetik a hûlt helyét az infó meg kint van.

Sosincs olyan, hogy nincs valamilyen információ.

A nagy titkolózás ellenére nem hiszem, hogy nagy durranás lesz az arcade része. Lesz egy WoT-nál némileg szebb és opimalizáltabb játék (ami kb a játékosok nagy részét max 1-2 napig tartja lázban), valamilyen hp nélküli rendszerrel, de hasonló játékmechanikával (mondjuk már kör alakú látótávval, jobb spot rendszerrel).
Kb ennyi, de ne legyen igazam. 😄
Ahet

The gods have disconnected you ...

Coral Springs
Erõsen kétlem hogy az illetékesek tudnának magyarul, és azt is kétlem hogy nyomon követik a több száz lokális GF fórum bármelyikét is. Az persze más kérdés ha mondjuk egy besúgásra hajlamos személy alám tesz, és ennek hangot ad olyan helyen is ahol nem kéne.

Ha engem meghívtak volna, legfeljebb TS-en beszélnék róla, nem kockáztatnám hogy kidobjanak.

Van zárt béta.

Akkor most lehet hogy valójában nincs is zárt béta? Csak állunk itt mindannyian némán, és gyanakodva vizslatjuk egymást. "Szerintem õ tuti bétázik". <#idiota>