37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gabhess
  • mijki
    A WoT sebzés modellje ezerszer jobb mint ez a szar...2x pattantam PzIIIF-vel, T-26 oldaláról, majd ő szemből átkúrt és persze meghaltam...
  • Susarc
    van pénze javítani :D én Il10-el mentem ,hogy faszán kihúzom,de amíg az AAA-kat a tankjaink le nem írtják csak keringek mostantól
  • Glo
    109 K-val bemenni mixed-re? :))

Milyen szép layert kaptak a screenshotok..
  • vajakos21
    Vigyél bombert.Az levegöben kezd.
  • Glo
    Azt elfelejted, hogy Rank3-ban a Tigrishez nem kell előtte tankot kigrindelni, így az közvetlen hozzáférhető.

A Panthert legtöbben Tigrissel grindelik ki, nem a PzIV H-val.
  • Susarc
    így az első 20 perc után /4 játék/ azt mondom aki repülővel bejön azt percek alatt szétqrja az AAA aki skeet VB-re tartja a helyközi selejtezőket olyan 100% os találati aránnyal :D

ja és lehet FUNolni tankkal

• Gabhess
    na mi újság milyen a repülős cucc?
  • mijki
    A custom skineket a többiek is látják, vagy csak én a sajátomat?
  • Stefan99
    Na mentem egy kört Kurskon. Már az elején jó néhány repülőgép crashelt, ők alighanem már a felszállópáylán problémákba ütköztek.:D Mire én elvesztettem a tankjaimat már nem majdnem vége volt a meccsnek, így nem tudtam már felszállni sem, viszont kaptam néhány üzenetet hogy ennek annyak hiányzik a billentyűkiosztása.:) Úgyhogy kicsit most bele kell mélyednem a simulátoros repülőmódba, hogy mi meg hogy:)
  • Pettersson
    http://www.directupload.net/file/d/3638/54bfs67p_png.htm

http://www.directupload.net/file/d/3638/2xr5j7uy_png.htm

• Susarc
    az AAA olyan szinten 1 shotol bármilyen gépet,hogy bestof :D
  • Pettersson
    jaja, nekem most "patchel" valamit...
  • Stefan99
    Egyébként ha minden igaz, MEGKEZDŐDÖTT a vegyes.:) (külföldi fórumon írók szerint)
  • Stefan99
    El tudok képzelni egy olyan world war módot, ahol mondjuk egy hétig tart egy kör, és ha eltolódnak a frontvonalak, elfoglalnak ellenséges bázisokat, akkor onnantól ott is lehet respawnolni pl. De ez csak álmodozás, ne menjünk mélyebben bele. Talán egyszer:)
  • Caterpillar
    Néha már Kurskon is sok az a táv amíg beállok az első bokorba...
  • vajakos21
    Mire elballagnál az ellen repteréig ,megunnád az életed :-)
  • Trucker39
    Néhány dolog már le van írva magyarul is a linkelt oldalon.
  • Susarc
    én csak azt nem értem,hogy mi értelme van annak,hogy az összesnek van ilyen "SPOTOLÓS" képessége....,de akkor most ki veszi észre az ellent? a driver? a commander? a rádiós? melyik nekem a jobb?
  • gstup
    Jó tank,de nem halhatatlan vele az ember.Sok gyenge pontja van.sajnos.Ha ismered ezeket a gyengeségeket nagyon könnyű kiszedni.Oldala gyenge.Szemből több érzékeny rész is van.Ha csak egy picit tud célozni az ellen 1 lövéssel vagy teljesen megbénít vagy szétrobbant. :) Ha "óvatosan" használod lehet vele tarolni.De igaz ez a t-34-re is.Sok lövést kibír,de csak azért mert sokan nem tudják hova lőjenek rá. ;)
  • Stefan99
    Remélem eljön egyszer majd az az idő a játékban, amikor tankokkal el lehet foglalni az elenfél repülőterét, és vidáman integetni a visszatérő ellenséges repülőknek, akik elkeseredetten köröznek lőszer nélkül és ugye fogytán az üzemanyag.:D Meg lehetnének hosszabb meccsek, nem csak ilyen átlag negyedórásak.
    Na de talán a world war mód majd ilyen lesz.:)
  • RatBaG #9794
    a legénység képzéséről nincs valami tutorial?
    már ott elvesztettem a fonalat, hogy a panzer 2-nél is ugyanúgy ott van vagy 5 fül, külön radio operator, loader, stb. jobb híján egyelőre a reload speedre meg a commander mindenes skilljére pakolgattam.
  • Pettersson
    áhhá'! így már más a leányzó fekvése.

köszi!
  • Trucker39
    Itt találsz néhány dolgot magyarul leírva: WT:GF Info
  • Caterpillar
    Minden tankos pálya egy sokkal nagyobb repülős pálya egy darabkája, szóval, ha repülőbe ülsz, egy sokkal nagyobb térképet fogsz látni... ;)
  • Pettersson
    és a meglévő pályákon, hol fognak felszállni? persze, mindenhol fellehet, de egyik pályán sem rémlik felszállópálya... ;)
  • Susarc
    mert szép és HISTORY :D
  • vajakos21
    Én f2 vel megyek pantherig.Nagyon jó gép.
    Repülni kurszkon fognak meg max jungle ( akinek van esze) A többin ha fel is szàllnak,leszedi az aa mielött célterületre érne.
  • MrGringo
    THX!
  • twi452
    ennyi :)
    itt egy játékon belül vannak a repülők és a tankok majd a jövőben pedig a hajók is
    de majd meglátod úgyis :)
  • MrGringo
    Ennyi? Hát köszi szépen a segítséget!
  • twi452
    max karellián lesz gáz ha lezuhannak és beleszámít a csíkba ugye :)
    máshol szerintem semmi jelentősége nem lesz h most még odacsap egy gépet is
    a célterület fölé úgysem fognak elérni főleg ha fel is kell szállni :)
    kárt csak magának okoz amikor ki kell fizetni a javítást arra is :D
  • twi452
    elég kezdetleges open beta megy szóval szabadon bárki kipróbálhatja aztán menet közben majd pakolják bele a dolgokat
    annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz a főoldalom és leöltöd a játékot
    játékon belül már mindent megtalálsz majd
  • Stefan99
    jó, semmi sem kötelező, de az hülyén fog kinézni ha sokan fogják ezt csinálni, hogy reserve repülőgépekkel öngyilkolják magukat ha elfogytak a tankjaik. Na meg nem valami hasznos dolog a csapatgyőzelem szempontjából. Legjobb az lenne ha lenne két slot, és mindenki eldönthetné mit tesz oda, 2 repülőt, vagy két tankot, vagy vegyesen.
  • MrGringo
    Üdv skacok!

Segítenétek? idáig a wot-ban nyomultam de nagyon érdekelne a war thunder tanks is! nagyon sok hírről lemaradok mert kijárok melózni osztrákba.Azt szeretném kérdezni hogy megy már ez a játék vagy csak még mindig béta? Hogy tudnék vele játszani??? Még ki sem tudtam próbálni! Segítsetek már hogy lépésről lépésre mit kell tennem hogy játszhassak! Előre is köszi annak aki van olyan jó fej és leírja nekem!!!
  • Caterpillar
    Ideje elkezdenem a Stuka grindet...
  • twi452
    nem kötelező repülni
    lesz kb 5 csatánként 1-1 ember aki hoz be majd repülőt mert játszik repülős oldalon sim-ben :)
    a többiek max lezuhannak vele mouse joy módban aztán nem erőltetik a repülést :)
  • Caterpillar
    Nem tudom mi ez a sírás a Tigrincs miatt.. Cimborám imádja, és elég hatékony vele!

Jah, de tudom... A többi Tigrincs player viszont noob...
  • Gottfried
    Sorry ha már sokadszor morgok emiatt de most először érzem azt a fasza kis WOT feelinget hogy ránézek a csapatra az elején és már el is dőlt a csata.Ha soka tigris 100% vereség.....és sok a tigris....:(
  • Stefan99
    Én egy dologtól tartok jelenleg, ugye simben most sincs túl sok játékos, ha a kötelező repülősdi miatt sok játékos átmegy rb-be, akkor majd sokat kell várni csatára...