War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gádzsi infó:hamarossan indul a WTGF,utánna jönnek a prém tankot vásárlók,ezt követõen rövidesen open béta hogy mikor?....majd!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez a gif jobban kifejezi a véleményem 😄

WoT: Nishizumi77

De az is jó volt hogy:
- Mikor lesz open beta?

- Closed beta után

.
.
.
<#idiota>

Benne volt a pack leírásában is, hogy akik megvették a packot azok a 2. hullámban kerülnek be, a prém tankjaikat pedig csak az OBT-n használhatják.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"A. Players who have bought a tank bag and received an invitation will be able to join the testing soon. "
Na végre új infó <#falbav>

Q: Mikor jö a második hullám?
A: Decemberben.

...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Itt van egy orosz google fordítós kérdezz-felelek tegnapról a zárt bétával kapcsolatban.

Sok új dolgot nekem nem mondott, de azért jó lenne ha EU és NA playerekkel is kicsit jobban foglalkoznának, és nem csak úgy értesülnénk errõl, hogy egy player megtalálta miközben az orosz fórumot böngészte.

Betévedt egy szûz lány a legénybúcsúra? 😄

Coral Springs
6:17 -tõl... <#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Megint túl sokan vagy. Ez nem fair. 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

[NST]Cifu
Röviden és tömören: nem, itt írtam róla egy adagot, Lacusch69 pedig talált egy anyagot róla. A lényeg az, hogy a kumulatív sugár sokkal hidegebb, mint korábban azt gondolták...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát nemtom, én a 400 fokosat se szeretném a harckocsizó szerkó alá 😊)

Ami átjut az nem egészséges a bent levõkre, még ha csak egy sima repeszdarab is.

A sugárban már igen, a benti levegõ és az acél sok hõt elvon tõle addigra, de akkor gondolom a gránát robbanásakor a kumulatív kúpban összepréselt rézre értendõ a 3500°C (valahol olvastam)

múltkor volt errõl szó a HT topicban, a kumulatív sugár valójában "csak" 400-500 Celsius fok körüli hõmérsékletû (ellenben iszonyatosan nagy nyomású)

Nem értem hogy mire célzol. Ma szinte csak a WoT-ról beszélgettünk, elõtte se nagyon találgattuk az APCBC lövedék hatásait a tankra. De még ha számításba vesszük, hogy a HEAT lõszer 3500°C-os olvadt rezet permetez szét a tank belsejében, akkor sem értem, hogy hogy jön ez ehhez a játékhoz, meg hogy a játékmódokat, vagy a sebzésmodellt hogyan rakják össze.

[NST]Cifu
Akkor a felesleges trollkodást talán abba is hagyhatnád...

Tárgytalan lenne? Nem hiszem. Mindenesetre nézz utána annak mi történik ha egy apcbc vagy heat lövedék eltalál egy tankot.<#wave>
Coral Springs
Ennyi ? Akkor a #2972 ezek szerint már tárgytalan, de legalább megnézted a viccesrépát közelebbrõl is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tudod: Soon(TM)
Coral Springs
Na akkor világosíts fel minket a rendszer mûködésérõl, biztos kimaradt egy-két infó a hivatalos szövegbõl.

Azért vicces nézni, hogy spekulálgatnak (az hogy miket meg fõként) itt olyanok akiknek fogalmuk sincs a rendszer mûködésérõl.
Igen tier limites,én is ha látok a csapatomban egy másik Typeot már írom is neki hogy "wolfpack"?
Álltalában pozitívan állnak a dologhoz!
"Soon™"ˆ na ez vicces <#taps>

Sztem a type azért volt legenda, mert amikor kijött irreálisan sok volt belõle egy csatában (oldalanként 3+), és sok esetben valami érthetetlen módon a typeok még akkor is képesek voltak együtt dolgozni, ha nem is voltak egy platoonban (biztos valami titkos kínai összetartás). És azért három "T8beli t54" csúnya dolgokat tudott mûvelni.

Most,meg amióta 250Kkat lehet naponta keresni meg free prémiumot kapni pár órányi csatáért, sztem prémtankkal se kell már annyit menni.

Amúgy most is tierlimites a type? (régen nagy pedotank volt).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
.. és egérrel lehet majd õket irányítani!

patchaou
Arra emlékszem, hogy nyáron még a November 29.-et vártam. Most pedig a bizonytalanság :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sajna semmi a CBT is így november közepén ugrott be köztudatba, úgy volt, hogy még idén decemberben kijön a tankos patch sokáig olvastam olyat, hogy következõ patchel tehát 1.37, ez már úszik, az is hír volt, hogy a repülés, tankozás még idén össze lesz vonva, de most már kezdek kételkedni.
-.-
patchaou
Titokmorzsa:
Lesznek benne tankok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kínunkban már nincs mirõl beszélni 😄 Megértem, hogy titoktartás, de legalább valami homályos, vázlatos információt kiadhatnának Gazsiék pl. a játékmódokról, a sebzésmodellrõl, vagy valamirõl.

elvileg még idén, gyakorlatilag semmi sem biztos 😄
Tény hogy a Type a wot eggyik legnagyobb legendája,és mára már sokat veszített a fényébõl,az enyémen is csak az 5skilles legények miatt érzem azt hogy kicsit jobb mint pl a t44!
De ez itt tényleg off.... a német ágat mondtam volna én is egyébként 😞

patchaou
Open béta idõpontjáról lehet valamit tudni? Mert ha már CBT-re nem jutunk be, akkor legalább valami biztos infónak örülnék. A wot-ot már "kicsit" unom.

Hát nagyon, már kínunkban WoT-os elmélkedés alakul ki(nem sértés), tegnap meg TS-en be akartak hívni WoT-os klánba, úgyhogy most már nagyon jöjjön de NAGYON!
patchaou
Páncél? Annak a wotban már nincs jelentõsége. A tájpot szinte minden csatájában megszórják golddal, még a prémtankok is azt spammelik bele. Ha "benne ülök" akkor mindig másik tankról az a véleményem hogy OP.
PL amikor egy láthatatlan hellcat 4-5 másodpecenként szakítja a "páncélozott" tájpba a 200+ -okat, vagy a másik nagy kedvenc, ami szintén két tierrel kisebb KV-1S kapáslövésbõl sárgítja be a lõszerrekeszt szembõl 200+ méterrõl 400+ sebzéssel. Na ezek OP-k. Az Én garázsomban is van pár cucc amit nevezhetünk OP-nak, de a t-59 nem tartozik közéjük. Szerintem az nem OP, amit azonos szintû tankokkal különösebb gond nélkül el lehet intézni. Szerintem az az OP cucc, ami simán szopatja az 1-2 tierrel nagyobb jószágokat.

De már megint sok voltam XD Jöhetne a WT:GF

Inkább azt mondanám, hogy bármelyik 8-ast lepattintja (ha nem is biztosan), és bármelyik 8-ast beüti szembõl. Ha valami extrém über cuccal kerül szembe, akkor is képes elhúzni a csíkot, vagy körültáncolni. Ami tényleg hatalmas baja, hogy robban. Pont mint a T-44. Csak arról hiányzik a páncél.

A milyen tankal játszanál kérdésre a legnèpszerübb válasz valszeg a BÁRMILYENNEL CSAK ADJÁTOK!!! lett volna, ,,:-)
patchaou
Ui.: Bocs az off miatt, kicsit frusztrált vagyok... gyökér dolog volt a fórumon észt osztani feszültséglevezetésképpen 😊

patchaou
Rendben akkor OP, neked van igazad. Bármelyik 8-as megizzasztja 1v1-ben, de OP. Nyertél.

Láttam, hogy mire képes. Amíg az E-75-öt meg nem szereztem, addig úgy féltem tõle, mint a tûztõl. De amikor az meglett... Még viszonylag új volt, csak a tornyot vettem még meg rá, láttam hogy ha egy kicsit is szögben áll a tankom hátulja vagy oldala, akkor képtelenek beütni. 7 Type lerohanta az egyik szárnyon harcoló 2 T7-es tankunkat, beszorították õket egy szikla mögé. Oldalról a 7 Type közé gázoltam, az elsõ beledöglött az ütközésbe, aztán elkezdtek keringeni körülöttem. Amíg pattogtak (mert persze egyik sem célzott), további 4-et kiszedtem, a maradék 2 elhúzott. Az volt az elégtétel 😄

Mostmár tényleg OFF vége.

patchaou
OP volt, valamikor réges régen. Aztán normálisra nerfelték, majd teljesen szétcseszték. Jó med még mindig, de nagyon nem a mostaniért fizettem :/ (bár Én már csak az elsõ nerf után vettem akciósan). Pár csatából pedig nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. Több mint 2k csatám van vele, mostanában például az is-3-at NEM viszi szembõl, amikor megvettem még az is-7 orrát is beütötte XD Nem rosz tank, de aki azt állítja hogy OP, az nagyon el van tévedve.

2:12 😊

Kezdetben úgyis csak német meg orosz lesz.

Érdekes, volt egy kérdõív a WT fórumon, hogy milyen nemzetiségû tankkal játszanál, ha bent lenne a WT:GF-ben. A többség németet választott. Erre a készítõ nyitott egy új topikot, hogy a kérdõív alapján a németek mind hülyék lesznek, mert azt hiszik hogy a tankjuk sérthetetlen... 😄 Tényleg ennyire egyszerûek ezek az emberek?

...persze, a cseppet sem OP Type-ról ne is beszéljünk 😄 Mindenki siránkozik, hogy milyen rossz, mert lassú, meg rossz az ágyúja, meg különben is, a ferde szem rosszul céloz. Volt szerencsém kipróbálni pár csata erejéig az egyik klántársam accountján, kb. az E-50-eseken (amikben akkor még az 1200 lovas motor volt, tehát mozgásképesek voltak) kívül bármit, tehát BÁRMIT képes volt bedarálni/körülszaladni/lepattintani/halálba üldözni. Pofátlan az a tank.

OFF vége.

Na pont az 1hp-kat lehetetlen elpusztítani akkor pattintanak a legtöbbet,az egérke meg fõleg!

Én is erre utaltam a lángoló motorú páncélvadásszal,ebben az esetben bátorkodom majd análisan zaklatni,mivel a lángoló motor kapcsán feltételezem nem pörög utánnam mint a búgócsiga.
Mellesleg nem kell látnod a wotban sem az enemy hp-ját pl TD-nél,ha tudom amikor a Type-al gurulok hogy mekkorát lõ a ferdi a nagy gunnal és még belefér a hpm-ba simán rámegyek és kicsontozom csak tudni kell mekkora az alfa sebbzése átlagba,persze lõhet még ammoracket ettõl függetlenül,de azt hiszem értitek mire célzok ezzel.
@twi:nem értem miért nem kamuzza valaki be hogy béteteszter és minden jó a játékban...stb!

Szerintem szinte mindegy lesz, hogy az ellenfeled sérült, de harcképes, vagy sértetlen. A lövege úgyis ugyanolyan rombolóerejû lesz, a páncélja meg ugyanolyan vastag.

A WoT-ban is fõleg azért fontos látni hogy mennyire sérült az ellenfél, mert ha nagyon, akkor egy lövéssel elintézheted, ha meg nem, akkor kell neki 5-6 skuló is. Amúgy régen (amikor még a legújabb bolondbiztos funkciók, mint az over target markerek bekerültek volna a játékba, ott se lehetett tudni, hogy milyen tankkal állsz szemben, vagy hogy mennyi élete van. Ki kellett nézni a fedezékbõl (mert hogy nem volt 100x-os kizoomolás, ami már szinte cheatnek is elmegy), megnézni, hogy mi az, esetleg bekapni tõle egy lövést, és akkor már tudtad, hogy mi is az. Sokkal jobb volt, mint most, amikor az adott mod már a tank neve mellett kis csillaggal jelzi, ha az ellennek nem a legnagyobb ágyú van fent, ezzel is segítve az egyre szaporodó vakegereket.

NEm, viccnek tökéletes volt 😄

[NST]Cifu
Az égõ motorú Elephant még teljesen harcképes lehet, és ha nem HP alapú a rendszer, akkor ettõl még a páncélzata tökéletesen ép lehet.

Hozzáteszem itt is feltehetõen HP alapú lesz a sérülés, csak lesznek részegységek, és azoknak külön-külön HP-je.

Valszeg itt se HP alapú lesz ellenben a WoT-al, ahol az 1HP-s Maus-t már csak egyszer kell féklámpán lõni és meghal...

Gondolom lesznek modulok amik megfelelõ találat esetén kinyúvadnak és akkor ott maradsz a sz@rban.