37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Szerintem olyan kéne legyen hogy mindenki játssza a maga kis játékát, azt a matchmaker majd eldönti hogy milyen csatát rak össze, nem kéne kiválasztani hogy ki hol akar játszani. Ha engem véletlenül kilőnének a gépemből tuti hogy nem megyek vissza tankkal, minek. A két járműnem pontjait meg lehet átlagolni.
  • Amaymon
    Ha sok gép van nincs akkora AA össztűz a gépeken. Simán az első eresztés lenegyedeli az AA-k számát, utána szabadon lehet repkedni. Szerintem akkor a húzós, mikor egy vagy kevés gépre jut minden AA tűzereje.
  • Gabhess
    ja a játszhatatlanra,,, pár sör után minden játszható..
  • Susarc
    az átlagos repülési idő 1 perc.....az AAA nem kímél sem Istent sem Hazát :D
  • Coral Springs
    Ezt biztos nekem írtad ?
  • Gabhess
    menj arcadban, nyiss egy sört és ne sunnyogj..3-4 mecs és hozza a lóvét..
  • Amaymon
    RB-n már hasznos a flak, kipróbáltam azt a játékmódot. Majdnem mindenki repgéppel indít.
  • Gabhess
    emiatt fognak változtatni, de miután minden pöcs tippelésre megy általában túllőnek a célon kell kb 3-4 pöcs mire jó lesz
  • Coral Springs
    Mindjárt megyek be a játékba és kipróbálom, de nekem még a CBT -ben olyan fps drop -ok voltak hogy szinte játszhatatlan volt a játék.
  • twi452
    jaa :)
    akkor lesz hasznuk azoknak akik bejönnek a flakkal :D
    most csak ott jönnek mennek és idegesítik az ellent amíg tudják :D
  • Gabhess
    nem én arra gondoltam, akik most is tudnak repülni de az AAA miatt nem jut el a tankokig..én erre a bejutásra gondoltam... leveszik majd az AAA- kat és nem lesz tank a mecs végére... ilyenkor ez szokott lenni mint kompenzálás...
  • vajakos21
    De lelkesek. Legalább 2 i15 öt írt ki hogy összetört...gondolom felszállásnál.Bár kicsit tartok tőle hogy ki akarnak majd valami egérbarát 3.personos ikonmentes simet sírni...
  • twi452
    most is be lehet menni bármivel :)
    ha arra gondolsz h instructoros egeresek akkor neeem :)
    simbe ne legyen oda mutatok és odakormányozódik a repülő :D

elhiszem h rb-ben szar lehet és tartani kell a repülőktől is :D
  • Gabhess
    majd qa kövi pöcsben beengednek minden repcsit akkor lesz igazán sírás
  • twi452
    nem tudom én ugyanúgy játszom mint eddig max néha látok 1-1 repülőt elhúzni és/vagy lezuhanni
    csak speciális effekt :D
  • Gabhess
    miért is?
  • Amaymon
    "Viszont a tank szimulátor teljesen más kvalitásokat igényel mint a repülő szimulátor, tetszettek volna erre gondolni a fejlesztők.:)"

Na de nincs is össznépi cirkusz és kavalkád emiatt...
  • gstup
    Annyit értek el evvel,hogy visszaültem a jó kis fw-190/a5-be :).
  • Stefan99
    Hát igen... Viszont a tank szimulátor teljesen más kvalitásokat igényel mint a repülő szimulátor, tetszettek volna erre gondolni a fejlesztők.:)
    Nem hiszem egyébként hogy sok olyan játékos van aki mindkét részt jól nyomja szimulátor módban... Nekem pl szörnyű élmény volt beülni a repülőbe, pedig rb-ben még elvagyok. (de ott is közepestől gyengébb vagyok). Legyen vagy-vagy választás, ne pedig "ÉS". Vagy legyen RB szintű a légiharc, a repülőgép szimulátorok szerelmeseinek úgyis ott van a tiszta légiharc rész.
  • Gabhess
    menyit lehet összeszedni rb ben és sb ben tier 2, és 3 as tankal 1 óra alatt? sac/kb ( átlag nem a max amit 1* lehet elérni )
  • Gabhess
    aminek a többiek örülnek majd...
  • Stefan99
    Szerintem ez csak ideiglenes, aki az SM tankot szerette, az idővel vissza fog menni és a repülős részt majd skippeli.
  • Gabhess
  • Caterpillar
    Ha jól látom, azzal hogy a két tábort összeeresztették annyit értek el, hogy Tier IV SB -ből eltűntek az emberek, és mindenki átvándorolt a repcsik miatt RB -be...
  • Gabhess
    na megvolt a mindenképpen megdöglesz meccs, csak rövid volt..volt még 2 tankom hátra...
  • Susarc
    nemlehet, nem lehet kibaxni a buggal :D
  • gstup
    Van.
  • twi452
    vedd meg a másikat ha elfogyott :D
  • Susarc
    copjanakle! a deafult lőszerrel lehet csak
  • Phara
    Most melóban vgyok így nem tudom megnézni.A légvédelmi járgányoknak is van Battle Ratingje?Vagy azok mi alapján kerülnek csatába?
  • ximix #9865
    Nálam is volt pár hete, választottam másik járgányt a slot-ba majd vissza a légvédelmet meg modification-nál a default-ra állítottam a lőszereket, hogy melyik segített passz, de után jó volt ha jól emlékszem
  • Susarc
    egyetértek.....
  • Gabhess
    imádtam artyval scoutolni....
  • Zuikaku
    Ez a tankos-rapülős felállás eléggé őrültekháza.
  • Gabhess
    ezért volt az első, hogy kikapcsoltam a chatet a wotban, ha itt is lesz ilyen itt is kikapcsolom, mert előbb utóbb elkezdik itt is...
  • gstup
    Tank+repülő=borzasztó.
  • Susarc
    Légvédelmi egységgel ti betudtok menni játékba??? nekem azt írja nem rdy a crew
  • bgabor
    A retardartyjukban ülve. :D
  • Stefan99
    a noobozókat alapból le kell szarni.:) legyen tisztában az ember az alapvető szabályokkal, aztán majd beletanul a többibe. Ha meg vkinek havonta mondjuk 1 órája van játszani, akkor annyi. A szórakozás a lényeg.
    Egyébkéént is szerintem legtöbbször a kis tizenévesek pattognak.:)
  • Pettersson
    megmondom őszintén én csak arcadeban bohóckodok, meg néha-néha egy-egy RB meccs, mivel nincs nagyon affinitásom az ilyen játékokhoz, de amikor kipróbáltam a WoT-ot és mondjuk az 10. játékban betett egy addig teljesen ismeretlen pályára, amin kb. fél perc után kilőttek mert kóvályogtam a frissen megszerzett az alaptól valamivel jobb tankommal, megismervén a pályát és jött a sok "noob", "láma", "wtf" és egyéb jelző, az eléggé elvette a kedvemet...

itt legalább néha van egy kis sikerélmény, egy-egy szép kill, általában soha nem vagyok utolsó, és jó élményt nyújt, ellenben a WoT kockáival (persze, tisztelet ott is a kivételnek)...