War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor tudtak válaszolni mind a Tigrisre, mind a Tigris 2-re is. Biztosan csak így tudnak visszavágni a 2. világháború elvesztésé... várjunk csak, a szovjetek megnyerték 😛
Na de majd historical módban így is lesz, oda idõgép nélkül már nem bírják becsempészni a T-54et 😄
WoT: Nishizumi77
Repülõknél sincsenek fantázia top tier japán gépek mint a wowpbe, hanem addig csinálták ameddig lehetséges volt. Ha nincs megfelelõ a másik ág top cuccához akkor így jártak.
De pl ha jönnek az amerikaiak akkor azoknak egyáltalán nem is lesz heavy tankjuk szerintem és ez így jó.
Egyébként azon az nvidias kiszivárgott képen az oroszoknál volt su-122-54 is a listán az lehet pár a JTvel majd.
Viszont a JagdTiger-hez fogható szovjet páncélvadász aligha lehetséges, hacsak nem protokat vesznek õk is elõ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mindegy, még biztos lesz pár dolog amivel bõvíteni fogják a kínálatot.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Stug III G és kötényezett G között csak a kötényezés a különbség, nem nagy elõrelépés de biztos sokan vannak akik örülnek az utóbbi verziónak.
Szerintem biztos, amit az elõbb mondtam, hogy egyelõre ennyit tettek be a zárt béta tesztelése miatt, de openre több lesz. Jagdtiger is hiányzik ami azért nagyon kéne ha már az IS-4et ilyen szorgalmasan bepakolták.
Persze elég látványosan arra megy most a WT(G), hogy valahogy legyõzze, de legalábbis alternatívát nyújtson a WoT-nak. Számomra legalábbis ez jön le abból, hogy a CBT-ben csak Arcade van. Persze tény, hogy mindenki erre vár leginkább, de sok embert pont a Historical / Simulation játékmódok csalnának el a konkurenstõl.
Én megelégednék akár csak 2-3 féle StuG-al, nem kell nekem mind a 7, fõleg, ha abból pár lazán kihagyható, átugorható, esetleg nem jelent igazi elõrelépést játékélmény szempontból. Van, aki a WT(A) valóban játszott az összes Bf-410 változattal például? Vagy az összes He-111-es változattal?
a repülõs oldalon is kijöttek egy átfogó listával aztán szépen lassan került be egy rakás kis, közép és magas tier-û gép
most pl a japók is kapnak végre pár nagyobbat mert azokkal jól lemaradtak a srácok 😊
1. Flakpanzer Ausf. A
2. JagdPanther
3. Pzkpfw III Ausf E
4. Pzkpfw III Ausf F
5. Pzkpfw III Ausf L
6. Pzkpfw III Ausf M
7. Pzkpfw II Ausf C
8. Pzkpfw II Ausf F
9. Pzkpfw IV Ausf C
10. Pzkpfw IV Ausf F
11. Pzkpfw IV Ausf F2
12. Pzkpfw IV Ausf G
13. Pzkpfw IV Ausf H
14. Pzkpfw VI Ausf B Tiger
15. Pzkpfw VI Ausf B Tiger H
16. Pzkpfw VI Ausf B Tiger KwK 105
17. Pzkpfw VI Ausf H1 Tiger
18. Pzkpfw V Ausf D Panther
19. Pzkpfw V Panther II
20. StuG III Ausf F
21. BT-7
22. ISzU-152
23. ISz-1
24. ISz-2
25. ISz-3
26. ISz-4M
27. KV-1 L-11
28. KV-1 ZiSz-5
29. KV-2 1939
30. Szu-85
31. Szu-85M
32. Szu-100
33. T-26 1940
34. T-28
35. T-34 L-11
36. T-34 1941
37. T-34 1941 57
38. T-34 1942
39. T-34-85 D5T
40. T-34-85 ZiSz-53
41. T-54 1951
42. T-70
43. ZiSz-30
44. M4A2 Sherman 1944
45. Ferdinand
45. T-60
46. Pz I
47. GAZ (AA Truck)
Ami a listában nagyon látványos, hogy viszonylag kevés alaptípus sok-sok változata (Pz. III, Pz. IV., Pz. VIB, T-34). Az is látszik, hogy erõsen rájátszanak a "gyors" fejlõdésre, legalábbis az "alsóházban" látványosak a lyukak (hiányzik a Pz.35t, Pz.38t, S35, H35, csak egy féle T-26, a BT szériából csak a BT-7, nincs M3 Lee, stb.), míg a középsõ és felsõ házban általános a "széthúzott" típuscsalád (KingTiger, Pz.IV, T-34, stb.).
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/84774-huge-update-on-the-dev-server/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Igen ez a legnagyobb baj mert így magukat fogják igazolni. A playernek nincs memóriája és bármit meg lehet tenni vele.
entak videóját néztem meg és ott "elemzi" az egyik kérdez feleleket a tankos betaval kapcsolatban
abban volt egy ilyen kérdés, más érdekes nem volt benne amúgy 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Azonban ez hosszútávon nem mûködik,mivel a célközönség egy idõ után már csak legyint egyet hogy:"ááá ezek csak ígérgetnek!"
És egy ekkora konkurencia mellett mint a WG ez nagyon kockázatos húzás,feltéve ha valóban van egy mûködõ játékuk és nem egy félkész techdemóval küszködnek!
Amibõl most próbálnak valami értékelhetõt kihozni pár száz "teszterrel"!
Minden esetre kommunikációból egy nagy kövér egyes a részemrõl a gázsinak!
(De nagyon szeretném ha összejönne nekik!)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ez a küldetéses-packos marhulás viszont erõsen visszatetszõ. Dobjanak ki in-game képeket, videókat. Csináljanak kis CGI vagy in-game bemutatókat a játékban lévõ típusokból. Adjanak információkat arról, ami úgy tûnik, már stabil (pl. játékmódok, respawn, stb.).
"Etessék" a rajongókat, csináljanak hype-ot, elvégre is az õ pénzükre ácsingóznak. Ezzel szemben amit csinálnak, az egésszel (szerintem) inkább csak ártanak maguknak, mint használnak...
Másfelõl persze az is tény, hogy ha normális játékot dobnak ki, akkor tök mindegy mennyit és hogyan bénáznak, mert a végén akkor is dõlni fog a pénz...
Elég, ha 2000 orosz bekerült a zárt bétába. Gyorsan leharcolják és Karácsonyra már itt is van a front! Majd tankozok a fa alatt, a családommal. Békés ünnepek elébe nézünk! Még a hó is meglesz a forralt boros tankozáshoz. 😄😄
Majd kb dec22. hazajönnek , és bejelentik hogy vége a zárt bétának és ádámévakor indul az open béta😊
Õszintén szólva, amit a Gaijin az elmúlt idõszakban csinált teljesen elvette a kedvem és ezzel nem csak én vagyok így. Ez a lehetõ legrosszabb marketing, amit most csinálnak kezdve azzal, hogy beetették az embereket a küldikkel, hogy bekerülhetnek, aztán semmilyen infót nem adtak ki. Ha normálisan elmagyarázták volna, hogy az egész béta, hogy fog lezajlani akkor nem lenne ennyi értetlenkedõ ember, igaz fele ennyien se csinálták volna meg a küldiket...
Több különbözõ, de egybehangzó véleményt adó forrásnak csak jobban hisztek.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha Titeket figyelnélek akkor ezeket az infókat nem osztotottam volna meg, hanem dörzsölném csendben a tenyeremet h mikor fújhatok be valakit..
Pusztán azért írogatom le, nehogy valakit azért bannoljanak, az esetleg több száz órás, Airforce-os accával együtt, mert felületesen olvasta el az NDA-t.
De lehet feladom, bedobom a lovak közé a gyeplõt, aztán megy a szekér amerre akar. Én úgyse ülök rajta 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ugyan.. felõlem itt az megy amit Cifu enged, itt én is egy mezei user vagyok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Így ugyan kevesebb reklám, de mivel csak nagy vonalakban látod mivel lesz dolgod... jobban fog tetszeni... ha már elõre tökéletesen tudod mi fog várni akkor nem is lesz olyan jó végül mint vártad... persze így is megeshet hogy nem fog tetszeni a végeredmény... de jelen esetben megvan egy mérce. (és a wot nál csak jobb lehet <#banplz>#banplz>)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hamarabb tudjuk meg hogy hány éves Kiszel Tündi?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Valamikor év közben megszellõztették hogy idén lesznek tankok, aztán hogy PS4 re lesznek tankok, most decemberre lesznek tankok.
Nem azt mondom hogy mindenképp tartani kell és lehet a határidõket de ha év közben esetleg látják hogy "ja srácok bocs mégse" és ezt lekommunikálják rendesen akkor lehet hogy nem kéne a soon(tm) a hivatalos fórumra.
Ha mégis az utolsó percben derült ki, hogy a játékot mégsem lehet kiadni és akkora hibát találtak hogy nem lehetett javítani x nap alatt, akkor viszont komoly gondok vannak a céggel.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lényeg a lényeg dübörögjön az acél minél hamarabb.
Béke!
Hiába vársz Cifu kvalitású emberek válaszaira a kérdéseidben, még a vérpistik se nyilatkozhatnak.
2:detto az 1
3😄ecemberi megjelenés volt anno most 10-én még senki nem látott semmi kézzel foghatót pár techdemón kívül,nem számonkérés csak várós a tankos rész többünknek......
Lenne még pár kérdésem Cifu kvalitású a témához érdemben hozzászólni képes szakemberhez!
(Vettem egy starter packot,ha nem haragszol nem veszem meg a céget!)
2: A prém csomag vásárlókat még decemberben be fogják hívni, de a prém tanjkjukat csak az OBT-ben kapják meg.
3: Ha lefutott a Closed Béta teszt, és a Gaijinnál úgy érzik, hogy masszív sz@rhullám nélkül ki lehet adni a játékot, akkor ki fog jönni. Addig meg a teszterek tesztelnek, és nem csak vigyorogva játszanak, mint innen a 90% tenné.
De persze mondhatnának egy idõpontot, aminek elmúltával egyre inkább menne a flémwar, hogy miért nem jött ki. Akkor fog kijönni, ha úgy érzik hogy a nagy tömegek számára is játszható lesz, a vérpistiktõl a Cifu kvalitású szakemberekig.
Question van?
(Meg se merem kérdezni mennyivel finanszíroztad esetleg a Gaijint, hogy több fejlesztõt tudjanak foglalkoztatni..)
Ez valami ujdonság <#idiota>#idiota>