War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, de beleteszel egy-két hét prémiumot és kapsz érte egy horribilis árú prémtankot. Az IS-6 13.000 Ft egyébként jelenleg. Ha nem is ingyen van, de úgy 95%-os árengedménnyel. Azért eddig ilyen nemigen volt(oké lammaer, legyen, a T34en kívül).

Az tuti hogy a versengésükbõl csak profitálunk, a WG is alább kell hogy adjon a hatalmas arcából. Más kérdés hogy én (és még sokan mások) a WoT fejlesztését/átalakítgatását látva nem vagyok már kíváncsi a munkájukra. Esetleg a World of Battleshipel teszek majd egy próbát, ha megelõzi a WT hajós modulját(ami kérdéses, hiszen a WT 2014-re ígéri a hajókat).

Ahelyett hogy örülnél hogy "kétségbeesettek", és mostmár lassan orrba szájba lehet kapni a prémiumot ingyér.... 😊

Anak kéne örülni, hogy mi játékosok jól járunk a "harccal", függetlenûl attól hogy tetszik e a WOT vagy sem.

Legyenek csak jól kétségbeesve.

(a T34 se volt KÖTELEZÕ hogy megadják ingyen prémtankként, nem egyszer cseréltek már ki tankot a techtreeben úgy, hogy nem csináltak belõle prémiumot. Volt egy korrekt gesztus a részükrõl, nemtudom ezt miért nem lehet így felfogni).

Grindelõs játékoknál ez nem ritka....

patchaou
Én kibírom egy kicsit még WT:GF nélkül. Aztán ha lesz egy is-6 is az accomon, akkor annyival többet ér majd amikor el akarom adni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az a mentalitás, hogy X xp-t pedig ki kell farmolnom ezen a napon inkább munkához áll közel mint a szórakozáshoz 😊
[NST]Cifu
Szvsz az "ingyen" szót azért kihúzhatjuk. Prémium nélkül kvázi esélytelen, hacsak nem játszol napi nyolc órát. Prémiummal te említetted a 3-5 órát naponta...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nemigen van még mivel konkurálni egyenlõre, meg mi elõl elszívni a játékosokat. Én amúgy inkább a kétségbeesett szót használnám a húzásukra, a zseniális helyett, elõször osztogatnak majd marketing célból ingyen tier8 tankot. (ugye a T34 esete játéktechnikai okból volt)

De én se hiszem hogy ez bárkit is vissza tartana a GF bétájától, ha Gaijin felébred végre és kiadja decemberben. Ami sajnos egyre kevésbé tûnik valószínûnek számomra.

nem értem miért nekem írod, én nem fanyalogtam, engem hidegen hagy
arról nem is beszélve, hogy szerintem semmi zseniális nincs benne

Az elõl nem tudják elszívni, ami még ki se jött. De majd ha kijön >o]

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

2 ft-ot nem ér az a játék...ha fizetnének érte se játszanék......

Nem valószínû, hogy egy hónapon át tartó masszív grindelés elvinné a bétától az embereket, mivel akik bejutnak azokat nyilván érdeklik a tankok és inkább az új next gen tankos játékot fogják kipróbálni mint reggeltõl estig grindelni mert egyértelmûen csábítóbb.

WoT: Nishizumi77

Kipróbálni úgyis ki fogják ha egyszer megengedik nekik, ezt sehogy nem tudják megakadályozni a wg-nél😊
Onnantól meg már a gaijin dolga, hogy magához édesgesse az embereket a termékével 😊

Ha szar lesz akkor vissza grindelni a prém tankot, ha meg annyival jobb akkor lehet úgy gondolja, hogy mégsem kell az annyira neki 😊
Zseniális! *taps taps* 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

lehet ezen fanyalogni, de akkor is zsenialis huzas volt, a jatekosok egy reszet igy elszivni a komkurencia betaja elol.
úgy érzem nem jött át a cinikusság...
nem kell ilyen nyakatekert dolgokra gondolni, azért kell sokat grindelni érte, hogy sokat játsszál, ennyi

(arról nem is beszélve, hogy aki az általad említett módon gondolkozik, az meg is érdemli...)

Sirály játék az és jelenleg nincs konkurenciája a GF elméletben létezik eddig csak 😊
Tolnánk a GFet ha már kijött volna, de megvárakoztatnak minket. Addig sajna üresjárat van a topikban.

Vagy? És a két lehetõség meg sem fér egymás mellett?
De nagy téma lett itt a WoT <#fejvakaras>

A vélemények alapján az 5 prém repülöt is könnyebb volt összeszedni ( lett volna ..esetemben)
vagy egyszerûen azért játszatnak ennyit érte, hogy játsszál sokat?

Tuti azért játszatnak ennyi érte, hogy aztán nehezebben tudd elhagyni a játékot, hogy "amennyt ebbe beleöltem ha szar is nem hagyom pocsékba veszni"
81.49%-os hit ratiom vele, pontosság patch óta meg nem igazán érdemes pontatlan lövegekrõl beszélni.

59%win ratio, 2000 csatánkénti átlag sebzés, ha ráérzel jó tank, tudni kell használni. Lõszar ára meg ugyan annyi mint a T34-nek, ezzel többet keresetem mindig, és többet is sebeztem.
o_O .. csak úgy szarja a kreditet .. igaz, núboknak nem való. legjobb prém 8-as, ha a Type-ot nem nézzük.

Plusz a páncélja eredendõen vékony, és nagyon durván döntött, tehát leginkább távolról nyújt jó védelmet, és távolról a viszonylag kicsi gyengepontjait is nehezen találják el. Csakhogy itt jön a képbe a löveg, ami 300m-nél nagyobb távon nem hogy gyenge pontot, de még tankot se nagyon talál el.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem a tank szar, hanem a lövege. Pontatlan, az átütése nem túl jó egy 8-as tanknak, ÉS drága a lõszere. A lõszer a pontatlanság és a rossz átütés miatt hatványozottan viszi a pénzt. Tehát a tank arra nem a legjobb, hogy pénzt szerezzen vele az ember, másra meg prém tankot nem nagyon használnak.

Coral Springs
Az AF -ben is van nem egy repülõ, amit leszaroznak mert nem tudják használni, vagy nem a rendeltetésének megfelelõen használják. Köztük vannak személyes kedvenceim is, amikor meg felmutatom az eredményt csönd van. Nincsen szar gép, csak szar pilóta, akinek büdös a gyakorlás.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pedig az IS6 nem rossz tank, annak aki tudja is használni. Értõ kezekben abban a tierben ahová bedobja veszélyes jószág. Nem kezdõknek, vagy tapasztalatlanabb játékosoknak való az tény, de ha tudod mire képes, nagyon is kellems tud lenni a vele való játék, és szépen termeli a kreditet is.
nah.. azert nem kell ennyire dramatizalni...
Nohab
Ja, 3 hét kihúzni a 6-ost és még 100k xp-t begyûjteni...
Ebbe az IS-6 eventbe komolyan nem ölnék bele ennyi idõt, és nem idegeskednék a sok gyökér miatt szerveren, WT-ben a szeptemberit meg CBT-re való eventeket húztam az sem volt leányálom néha, de WoT-ban ez elképzelhetetlenül nagy idegeket kérne, Palik Lászlót idézve: ÚRISTEN hát milyen idegrendszere van ennek? (2005 Monza, Raikönnen folyamatos balszerencséje, miközben próbált a mezõnyben elõre törni gyõzelemre képes autóval)
Amúgy is ha jól emlékszem eurogamer-en mindenki szeme elõtt elmondta a wg vezér, hogy nincs nem is lesz a wot-nak konkurenciája 😄

Kész, pont 😄
Nincs is mitõl félniük a többit belemagyarázzátok 😛 😄
az akcio januar kozepeig tart. a patcha japan tankokkal meg az iden kijon. minimum 3 het lesz a japanokra.
Nohab
Az a poén, hogy a ki nem adott japán fából is ki kell grindelni 100k xp-t tier 6-ban. Csak az a bökkenõ, hogy élesben még nem elérhetõ az a fa... Ki van ez találva.
Végülis a KV-5-nek csak 167-es átütése van, és amíg a Tiger II kupoláját nem vastagították meg 150mm-esre, addig bármilyen 8-as tankot rommá vert azzal is. Igaz, az a 107-es sokkal pontosabb, mint az IS-6 D-25T-je.

Egy sz@r tankért.. megéri 😄

Nem véletlen nem gyilkolom az agysejtjeimet azzal a játékkal..

Valahol kiszámolták hogy napi 24k XP kell hozzá. Az vérgrindelést jelent, játékostól függõen napi három-öt órát, prémiummal.

Napi 5 órát a WT:AF-be se ölök bele, pedig imádom. Hát akkor a WoT-ba..

De majd ha kijön a GF, akkor biztos lesznek 7/24 emberek 😊

Az hagyján hogy nagyon drága a sima lõszere, de az egy eleve olyan prémium tank, aminek csak drága prémiumlõszerrel van használható átütése a tierjében, tehát egy pénzfarmolásra való tank, ami durván viszi a pénzt használat közben. Egy önellentmondás, egy igazi, hamisítatlan WG idiotizmus.

Jó lenne ha a Gaijin megemberelné magát és minél hamarább kiadná a WT:GF-et, mert valami hihetetlen igény lenne rá.

Aki meg mégis megcsinálja, annak se lesz tõle normális prém tankja 😄
(Marha drága a lõszere, ha nincs mellé prém fiókod akkor el is viszi a profit 2-3-át)

Aki beleöl napi öt órát és lesz neki, az se fog sokra menni vele. A reklám céljaira a WG kiválasztotta a leghasznavehetetlenebb prémtankot abban az ósdi játékban.

600k Xp az IS-6-ért.. hmm.. akinek van valami rendes élete is annak nem lesz ingyen IS6-ja 😊)

Ja, két szék közül a földre estek 😄
Hadd kapálózzanak, minket ez már nem érint 😊

azthiszem a wg-nel mar tobbet tudnak a beta kezdeterol😊

http://ftr.wot-news.com/2013/12/13/free-is-6-global-mission/

ennek a wt-nel nem annyira fognak orulni...
Wikipedia tényleg rengeteg területen hasznos információbázis, fõleg a külföldi. Ez a probléma forrása is egyben, nem kevés helyen hiányos és pontatlan. Vagyis ha idegen vagyok egy témában észrevétlenül benyelhetem a félinformációt.

Mivel rengeteg cikk többet mond, mint egy értelmezõ kéziszótár sokan félrekezelik, rosszul használják fel a tartalmát, tisztelet a kivételnek.
[NST]Cifu
Jogos a burkolt megfedés, én egy nagyon szerény "komoly" szócskával próbáltam védeni azt, hogy mekkora is volt az acélötvözésre használt fémek bányászata kis hazánkban valójában.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ahogy az idézett szövegekben is említették, elõször csak csökkentették az ötvözõk mennyiségét, de aztán szépen lassan teljesen el is tûntek (úgy 1944 legvégétõl, 1944 legelejétõl) - a páncélzatokból. Ugyanis ötvözõk nélkül páncélzatot még lehet gyártani, de a kritikusabb dolgokat, mint ágyúcsövet, már nagyon macerás, így a rendelkezésre álló készleteket az ilyen célokra használták fel inkább.

Németek meg nem bírtak rendes hadigazdaságot összehozni a szövetségeseikkel karöltve, licensz problémák, bizalmatlanság (jogosan), lenézés...

Én még ezt sem tartanám akkora hibának, sokkal komolyabb probléma maga a nyersanyag utánpótlás, illetve az, hogy mennyire rá volt szorulve erre a német gazdaság. A német technológia csúcsa egyben átok is volt, hiszen hosszú ideig semmiféle korlátozást nem kaptak a stratégiai anyagok, így (az amúgy tényleg elsõ osztályú) német minõség, német gyártástechnológia szárnyalhatott. De ha nem volt nyersanyag, nem volt többé felsõbbrendû minõség sem.

Egy másik harckocsis példa a wolfram esete. A németek nagyon jó kis wolfram magvas pct. lövedékeket csináltak. Csakhogy a német wolfram utánpótlás eléggé nyûgös volt. A II.Vh elõtt Kína volt a fõ beszerzési forrás, de a háború alatt ez (a kereskedelmi hajózás blokádjával) megszûnt. Európán belül a legfõbb kitermelõ a semleges Portugália volt, ezen kívül kisebb mennyiségben Norvégiában és Spanyolországban is kitermelték.

A Portugálok iszonyatosan megszedték magukat a Wolframon, ugyanis a szövetségesek egyszerûen megjelentek szintén a "piacon", mint vásárlók, és (felhajtva az árakat) egyszerûen megvettek volna minden wolframot, amit a portugálok kitermelnek. A keményfém ára az egekbe szökött, de a Portugálok azért arra ügyeltek, hogy a németeknek is adjanak el folyamatosan belõle (arra az esetre, ha esetleg mégse a szövetségesek nyernének). 1943-ban aztán (mikor a Portugálok számára is nyílvánvaló lett, hogy a szövetségesek lesznek a háború nyertesei, amire a szövetségesek picit rájátszottak persze 😄) a németeknek szánt szállítmányok leálltak. Szintén 1943-ban bombázták le a szövetségesek a Norvégiai Knaben-ben található wolfram bányát. Ezek után döntött úgy Speer, hogy a wolframmagvas pct. lõszerek gyártását leállítják, illetve korlátozzák. Amúgy azt is felvetette, hogy más nehézfémeket alkalmazzanak helyette, például nyers urániumot.

manapság USA ebbõl a hibából tanulva szívesen látja el szövetségeseit saját haditechnika/know-how dolgokkal. Igyekeznek korszerû szövetségesi kört kialakítani, minden szempontból.

Õõõõ... nem tudom pontosan mire gondolsz, de azért ezt a know-howt eléggé ügyesen védik. Az F-35 esetében maga a gyártás végig az USA területén zajlik, legfeljebb kisebb, viszonylag könnyen pótolható részegységek gyártását helyezték ki a programba betársult országokba. Ezen kívül a kulcsfontosságú programkódhoz egyáltalán nem adnak közvetlen hozzáférést senkinek. Az angolok emiatt száltak ki majdnem az egész programból, hiszen a program forráskódja nélkül bármiféle új rendszer integrálása (akár egy új rakétatípusról, akár csak egy másik fajta rádióberendezésrõl legyen szó) csak és kizárólag az Egyesült Államok bevonásával lehetséges.

Ezzel együtt is igaz, hogy az USA viszonylag jó kapcsolatokat ápol a fegyverfejlesztések terén a szövetségeseivel. De azért gondosan ügyel arra, hogy mi az, amit megoszt velük...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Látom nemigen követed a Wikipedia helyzetét, nyolc-tíz éves buta elõítéletek szólnak belõled. Mindez elavult. Az angol nyelvû wikipedia mára eléggé pontos forrása lett az információknak, simán lehet rá támaszkodni.
Forrásmegjelölésekkel és folyamatos szócikkellenõrzéssel/javítással dolgoznak, még a bele trollkodás ellen is védve van a dolog.

Arra hogy az ember egy közepesen részletes képet kapjon bármilyen témáról, teljsene alkalmas.

Az szerintem azért van, mert arcade módban (az igromiri stream szerint) egy slotban levõ tankot háromszor is bevihetsz, így akár arra is építhetne a mezei troll, hogy a 15 tankjából 7-et kilövet/otthagy egy szûk átjáróban, hogy ott senki se tudjon átjönni, a maradékkal meg harcol egy jót. HB-ban és FRB-ben biztosra veszem, hogy nem fognak eltûnni.

Remélem nem tart sokáig majd ,hogy "eltûnnek a tankok" miután kilõjük õket.Q&A szerint