37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #9975 Mármint a gyenge pontokon nem azt értem, hogy hol tudja átütni a páncélt, hanem hogy hol vannak olyan dolgok a tankban, amit érdemes pusztítani.:) -
Stefan99 #9974 A tankoknak nincs életereje, akinek sok lövéstől sem robban, az rossz helyre lőtt. Persze vannak heylzetek amikor nincs mód pontos lövésre, olyankor a szerencsében lehet bízni.:) De aki 30 méterről X lövésre sem bírja kiszedni az ellent, az a csata után olvasson utána az adott tank gyenge pontjainak. Persze a játék jelenlegi szakaszában előfordulhat akár bug is. Én 80%-ban APCR-t használtam, 20 százalékban HEAT-et.(Amint kifejlesztettem).
HE-t szinte soha(néha arty meg aa ellen) Most az AUSF. D-vel meg APCBC-t, mert azon csak az van meg HE. -
Garakx #9973 Na igen. Egy értelme lenne az arcadenak. 2000 pont vezstes csata 320 vehicle research pont. Ugyan ez simban vagy 1500. kicsit itt lassabban lehetne kihúzni a dolgokat és tovább lehetne élvezni a játékot :) -
Garakx #9972 Legalábbis nekem az APCR is 1 lövésből szétkapta a kv-1et mikor belőttem a kémlelőn így kb 4 méterről :) -
Garakx #9971 Kb bármelyik oroszra igaz. Tornyot telibe ott aztán lesznek bajok. Vagy torony és test közé és bumm.
közelről meg bele driver hatch. -
capa07 #9970 Lőszertípusok -
bgabor #9969 Érdemes lenne utánaolvasnod hogy melyik lőszer mire jó és mire nem, ez nem a WoT hogy az aranylőszer jobb és csá.
Volt Trucker39nek itt egy remek tutorial oldalja, csak nem tudom a linkjét, a bannerba meg nem került be. -
vajakos21 #9968 Nekem a sima átváltás bekavar.Tankrol átrakom reprre.( mouse/ full real) Elkezd trimmelni tekeredni,majd föld...( már ha levegòböl indul) -
bogobogo #9967 A t 50 nek a tornyát kell lőni, legalábbis a pz3-al az vagy 1 hittel vagy mindent kivisz benne. -
Amaymon #9966 Király, ott alapban nekem a joy konfigot adta be, nem figyeltem, hogy jobb lent ott az "assign button" is. Így már nem kell váltogatni semmit. :) -
T-50 persze, hogy OP, mert bugos (nem csak én állítom) Tegnap Stug-gal 5x kellett meglőnöm, hogy meghaljon. Az első 4 lövés mind sima hit volt belső sérülés nélkül, pedig mindet máshova lőttem és 20m-re voltam tőle.
A legújabb bug meg nálam, hogy néha elpattan a tank, mint a flippergolyó, pedig még tereptárgy se látszik. -
tutyimutyi2 #9964 gondoltam mek német légvédelemmel egy realisticot és hát bedobott olyan csatába hogy nálunk volt egy repcsi összes többi tier1es tank enemynél meg tier2es repcsik amik ezeket a 20-50 milis páncélokat átfossák, nagyon fer -
twi452 #9963 mert egy rohadék tank azon a szinten amin megy :D
és sokan csak összevissza lövöldözik ami semmi kárt nem tesz benne pedig pofán kell lőni a tornyát ennek is..
csak ugye ahhoz meg jó gyors úgyhogy ha rohangál akkor macerás jól eltalálni :) -
Droughert #9962 Akkor arra figyelj, hogy itt nem feltétlenül az a jobb lőszer amit kifejlesztesz az adott tankon, nem úgy van mint a wot-ban, hogy az upgrade-k szinte kötelezőek, itt sokszor az alap lőszer az amivel nagy pusztítást tudsz okozni. Az apcr nem robban bent a tankban, csak simán átmegy rajta, ha nem ér fontos modult akkor nem sok kárt teszel benne. Amit át tudsz ütni azt olyan lőszerrel lődd amiben van he töltet, mert ha az átüt akkor bent robban és az már csinál egy kis felfordulást. -
Akkor tárat cserélek. Köszi :)
Amúgy jól megy T-50-nel, mindig top3-ban vagyok vele :D -
Glo #9960 Ja azzal hiába lövöd. Aphe vagy sima he kell bele. -
Droughert #9959 Egy elég op jószág, ment is a sírás miatta, ha azzal nem lehet valamit sebezni, akkor ott user error lesz. -
APCR -
Glo #9957 Már a t50 se a régi :)) -
twi452 #9956 beállítod a joy-t is és a bill-t is aztán átkapcsolod full real-ről mouse aim-ra :D
de ha már ott vagy akkor betöltheted a config file-t is az az 5 mp nem oszt nem szoroz :D -
Egy nagy előnye azért lett annak hogy beengedték a repülőket.Most többen játszanak RB-ben az oroszokkal így nem kell a pantherral várni a csatára. :) -
Droughert #9954 Azt megkérdezhetem, hogy melyik lőszertípust használtad? Mert én ha 5x meglövök valamit, ráadásul 5m-ről, akkor ott lesz sérülés. -
Amaymon #9953 Arra mondjon valaki valami trükköt hogyan lehet config file töltögetés nélkül bill és joy közt váltogatni SB-n? -
Azt hiszem hogy csak a kezdeti tévelygés volt mert azóta sem került a pantherem ilyen kis tankok közé.Gondolom pár profi pilóta tett be kis tankokat a gépe mellé,akiknek még nem volt nagyobb tank kifejlesztve.Mindegy,érdekes volt. -
Tegnap éjjel lelőttem egy gépet Pantherrel. :) -
Félre ne érts,nekem nem hiányoznak a repülők simben.Az a gondom hogy csak úgy tudok tankokkal bemenni ha a repülőt kiveszem a slotból.(mivel eszemben sincs simben repülni)Aztán utána ha RB-t megyek,rakhatom vissza mert ott kellhet.
Én általában felváltva szoktam simben és RB-ben menni,attól függően hogy hol volt kevesebb várakozó.Most hogy a repcsit pakolgatni kell,nagyon körülményes lett így.Ez a nyomorom.
Azzal teljes mértékben egyetértek veled hogy ne könnyítsék a repülők helyzetét.Így a kezdők hamar lemondanak a repkedésről és lehet nyugodtan tankozni. -
Előbb T-50-nel(RB-ben) 5 méterről 5 különböző helyen ütöttem át a PzIVC testét, kutyabaja nem lett, ő egyet visszalőtt és ammorack... -
MitsuMishi #9948 A gonosz Gaijin biztosan szabotálja a német oldalt
-
tutyimutyi2 #9947 Érdekes hogy mindig mikor mennék egy kicsit a németekkel 1-2 perc után connections error közben meg a netenek meg skypenak semmi baja -
Pettersson #9946 ment a +1! ;) -
Angelus1991ster #9945 Magyar tankokat a War Thunder-be. A magyar 41-es felségjelzés külön öröm, hogy bekerült, és ingyenesen felrakható. Ennyit a wg-ről. -
Köszi :) -
Coral Springs #9943 Lehet hogy bekerülök a Phly legújabb Epic Play videójába.
Én maradtam életben egyedül, természetesen repülővel voltam, majd mérgemben lementem lődözni egy tankot ami épp foglalt egy pontot. Rácsaptam egyszer, azt amikor húztam fel lelőtt, de baromi nagy lucky shot volt.
-
Susarc #9942 a lőszert kell lecserélni defaultra.... -
Sziasztok, mi okozhatja azt a "hibát", hogy az előbb is mentem PzIIC-vel, 2x már meghaltam és harmadjára nem hagyta elindulni a tankot, azt írta ki hogy "Crew is not ready". Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszönöm a választ. -
Pettersson #9940 jaja, erre gondoltam én is, vagy ha más nincs, akkor pár olyan cucc, amit legalább fel lehet pakolni a tankra, repüéőre, gondolok itt különböző feliratokra, jelzésekre...
ez a videó, illetve post volt már?
itt már működik a géppuska is:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/135010-the-t-35-and-multi-turreted-control/ -
Susarc #9939 neki nem volt baja a Tigrissel :)
-
Hasonló poszt nincs Magyar repülőkkel/harckocsikkal kapcsolatban ?
-
Brenor #9937 Megkérnék minden kedves magyar játékost aki szeretne (ugyan miért ne szeretne) magyar medálokat is látni a játékban nyomjon egy +1-et (A felfele mutató zöld nyilacska az 1. post jobb alsó sarkán) az alábbi kezdeményezésre:
Magyar Medálokat a War Thunderbe -
Amaymon #9936 Egyedül az FPS dropot nem értem egy mai gamer PC-n izzadás nélkül kellene hozni max grafon a 60-at. Nekem legalábbis megvan. (i7+nv78xx)