War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Volt/van egy hajós MMO, a Navyfield, ahol a térkép kb egy üres tenger, és a kulcs a felderítés (hogy meglásd az ellenfelet) és a pontos célzás (az ágyú álljon jó iányba és a csõ emelkedési szögét jól saccold meg hogy oda essen a skuló ahol az ellenség van).
Bízom bene hogy vmi ilyesmi lesz a WT vagy a World of Battleshipsben, az tényleg elég skillbased játék (volt).
Bár azt a címet nem lehet már elszedni a WOT tól, hogy õ az elsõ ilyen jellegû nagy játék, és ha az emberektõl megkérdezed hogy mondjanak tankos játékot 80% WOT ot fog mondani.
Ami fontos lehet majd a jövõben, hogy milyen marketing gépezetet talál majd ki a WT azért, hogy átcsábítsa a játékosokat, bár ha így folytatódik jövünk majd tömegesen magunktól is.
Na mind1, várom a tankos Open-t aztán kiderül mire számítsunk.
UI: A hajós csatát se nagyon értem, milyen fedezékek lesznek? Tele pakolják a pályákat szigetekkel? de akkor ugyan csak ilyen patt helyzetek fognak kijönni, mind a 2 csapat ál majd és vár, hogy valaki elinduljon. Aztán megy majd a WWWWWW SSSSSS játék :/
BattleTag: kabel15#2672
Kivéve persze ha a tigrissel számolatlanul lõheted majd le a repülõket, node sztem az nem lesz opció...
Ebbe a módba fontos lesz a csapat játék, és a tankos playereket nem fogja kijelezni a játék a repülõsöknek hogy "na ott vannak" hanem neked kell észrevenni hogy ott mozog valami.
Tankokat terrorizálni bombázóval se lesz olyan egyszerû, mert annak a bombázónak el is kell jutnia oda addig meg simán lelõhetik a vadászok.
Jelenleg csak szegény flakpanzer az egyetlen légelhárító tank a játékba de késõbb jönni fog több fajta is. Egy Ostvind a 37mmes légelhárító ágyújával jól meg fogja tudni szórni a közeledõ bombereket, jelenleg is a 37es ágyúktól pár találattól már szakadnak a gépek.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én elég erõsen szkeptikus vagyok (pont amiatt amit te is írtál, egyszerûen egy tank SOSEM nyerhet repcsi ellen, max döntetlent érhet el azzal hogy megússza a megsemmisülést).
Ugyan lesz légvédelem is, de az meg olyan szintû együttmûködést igényel (500 effes siemka lesz az AA akkor cseszhetem), ami random játékosokkal sztem nem fun.
Viszont ha minden igaz választható lesz majd, hogy tank onlyban megyünk e.
De végig csak a találgatás van, egyelõre csak nagyon várunk hogy lássunk vmi aktuálisat a tank zárt bétából.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jól értem, hogy akkor ez egy olyan játék lesz ahol egyszerre megy majd a harc égen földön és vízen? Mentem 1-2 kört repülõkkel de az nagyon nem jött be. Harckocsik és tengeri ütközetek mikor kerülnek be a játékba?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A kérdésem (bár tényleg póriasan volt megfogalmazva) arra vonatkozott, hogy animálva is lesznek-e, például tényleg fogjuk azt látni, ahogy a töltõ fogja a lõszert, és belöki a töltényûrbe, rácsapja-e a lövegzárat, ilyesmik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondjuk még belekerülhetnek egy késõbbi verzióban.
Példa:
Japán egységek képei
Szovjet egységek képei
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Elég jól néznek ki, jöjjön már a 2. fázis ki akarom próbálni!! 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt lehet tudni hogy ezeket a képek milyen grafikai beállítás mellett készültek ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
The gods have disconnected you ...
WoT-ban telefonszámot változtatsz és megveszed a legkisebb arany csomagot.
Szerintem ennyi elég.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kicsit idegesítõ volt az akadékoskodásuk (mert nem tudta volna elsõre mondani hogy küldjek el mindent, egysével kért hogy na még egyet, na még egyet), de az account eszmei értékét tekintve sztem inkább ez mint az instant váltás.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Dehát mit tegyek, ha egyszer mindenki más meg örömmel nyitja a pénztárcáját hogy kicsengessen 10K+ pénzeket egy tankra ami sok esetben semmire se jó, és manapság már szükségtelen is.
Nekem legalábbis sikerült, igaz, elõször csak egy bizonylatot kértek, aztán meg az összeset, eltarzott pár napig amig leleveleztük.
Ott tartottam, hogy T-54el grindeltem az újonnan jövõ orosz T10 medre(talán még szemptemberben, be volt lengetve hogy csak egy ideig lehet majd kifejleszteni belõle). 300.000 XP-t kellett megszerezni ehhez, és a(z egyébként gamescomos ajándék) prémiumacc még X napig tarott.
Ki volt számolva hogy ehhez napi 20k XP-t kell kifarmolnom a T-54el (ami vicces ugye mert vesztes csata esetén szinte semmi XPt se kapsz a WoT-ban, az meg többnyire nem rajtad áll hogy nyertek e).
Na akkor tettem fel magamnak a kérdést hogy akkor én most itt dolgozom vagy szórakozom. Merthogy nem volt szórakoztató. És mert a WoT 8-9-10es tier kigrindelése tényleg nagyon munkaszerû. Na akkor töröltem a francba a cuccot, és azóta bárhogy hívogatnak a haverok, nem raktam fel újra, tiszta vagyok. 😄