War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTben biztos lesz ilyen komoly skilles dolog még ha nem is az arcade módjában, de a WG féle hajósban kizártnak tartom, wowp is nevetségesen gagyi arcade lövölde lett.

WoT: Nishizumi77

kabel15
esetleg köddel lehetne még meg bolondítani a csatákat.

BattleTag: kabel15#2672

Hát, a tengeri harc nem a fedezékhasználatról szólt. Szóval kötve hiszem hogy ott az lesz a kihívás hogy bújkálj a sziklák közt az Iowáddal 😊

Volt/van egy hajós MMO, a Navyfield, ahol a térkép kb egy üres tenger, és a kulcs a felderítés (hogy meglásd az ellenfelet) és a pontos célzás (az ágyú álljon jó iányba és a csõ emelkedési szögét jól saccold meg hogy oda essen a skuló ahol az ellenség van).

Bízom bene hogy vmi ilyesmi lesz a WT vagy a World of Battleshipsben, az tényleg elég skillbased játék (volt).

kabel15
Minden esetre érdekes lesz. Egyenlõre WOT ot nyúzom amíg jobb nem lesz, ha másra nem is akkor legalább konkurenciának jók lesznek egymásnak, így mind a 2 hajt majd a játékosokért. Bár ezt lehet, hogy csak én gondolom így valóságban pedig van akkor játékos bázis, hogy mind a 2 játék vígan fog keresni vele. Hosszú távon valószínûleg az fog majd nyerni ahol többet foglalkoznak majd a játékosokkal és "olcsóbb" lesz a játék.
Bár azt a címet nem lehet már elszedni a WOT tól, hogy õ az elsõ ilyen jellegû nagy játék, és ha az emberektõl megkérdezed hogy mondjanak tankos játékot 80% WOT ot fog mondani.
Ami fontos lehet majd a jövõben, hogy milyen marketing gépezetet talál majd ki a WT azért, hogy átcsábítsa a játékosokat, bár ha így folytatódik jövünk majd tömegesen magunktól is.
Na mind1, várom a tankos Open-t aztán kiderül mire számítsunk.

UI: A hajós csatát se nagyon értem, milyen fedezékek lesznek? Tele pakolják a pályákat szigetekkel? de akkor ugyan csak ilyen patt helyzetek fognak kijönni, mind a 2 csapat ál majd és vár, hogy valaki elinduljon. Aztán megy majd a WWWWWW SSSSSS játék :/

Persze, de ez még mindíg nem a "legyõzöm tankkal a repcsiket", erre mondtam hogy max döntetlent érhetsz el.

Kivéve persze ha a tigrissel számolatlanul lõheted majd le a repülõket, node sztem az nem lesz opció...

A közös csata úgy lesz megoldva, hogy még a hangárban összeválogatod a slotokra hogy hány tankot és repülõt akarsz vinni magaddal, aztán azzal mész amivel szeretnél. Ha kilövik a tankot akkor válthatsz bombázóra és bosszút állhatsz, már ha le nem lõnek közben az ellenséges vadászok.

Ebbe a módba fontos lesz a csapat játék, és a tankos playereket nem fogja kijelezni a játék a repülõsöknek hogy "na ott vannak" hanem neked kell észrevenni hogy ott mozog valami.

Tankokat terrorizálni bombázóval se lesz olyan egyszerû, mert annak a bombázónak el is kell jutnia oda addig meg simán lelõhetik a vadászok.

Jelenleg csak szegény flakpanzer az egyetlen légelhárító tank a játékba de késõbb jönni fog több fajta is. Egy Ostvind a 37mmes légelhárító ágyújával jól meg fogja tudni szórni a közeledõ bombereket, jelenleg is a 37es ágyúktól pár találattól már szakadnak a gépek.

Toby0501
Jah bocsi, linkekre nem sûrûn kattintgatok.<#zavart1>

Ha olyan lesz, mint amit Igromir-ban mutattak, akkor lesz esélyük a tankoknak, ugyanis nem lesz ikon felettük, ha a repcsibõl nézed (magyarul olyan lesz mint az FRB most).

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Senki nem tud még semmit, nagy a titkolózás. Egyelõre csak a bizalom van meg a fejlesztõk irányába, hogy biztosan ügyesek lesznek.
Én elég erõsen szkeptikus vagyok (pont amiatt amit te is írtál, egyszerûen egy tank SOSEM nyerhet repcsi ellen, max döntetlent érhet el azzal hogy megússza a megsemmisülést).

Ugyan lesz légvédelem is, de az meg olyan szintû együttmûködést igényel (500 effes siemka lesz az AA akkor cseszhetem), ami random játékosokkal sztem nem fun.

Viszont ha minden igaz választható lesz majd, hogy tank onlyban megyünk e.

De végig csak a találgatás van, egyelõre csak nagyon várunk hogy lássunk vmi aktuálisat a tank zárt bétából.

Toby0501
WoT topikba voltak linkelve, de itt még nem láttam õket:

kabel15
És arról már lehet valamit tudni, hogy hogy lesz ez megoldva? Mert így ahogy megjelenik a fejemben, úgy tûnik, hogy csak a repülõknek van értelme. Azzal lehet vadászni repülõre tankra és hajóra is. Tank nagyon megvédeni magát nem tudja, repülõknek van légvédelme, de azon is át tud jutni egy vadász. Ha mégsem akkor nem merészkedik a tenger fölé. Mindenesetre nekem bejönne ha rendesen ki lesz egyensúlyozva és nem mindent a repülõk visznek.

Repülõs és tankos kooperáció mód már alapból van a sima tank vs tank mellett.

Pluskast
Harckocsi zárt bétája már folyik szerintem jövõ év elején már lesz open béta is. A hajók csak valamikor jövõ év végén lesznek benne (vagy inkább 2015-ben). A "totális kooperáció" meg csak utána. Szóval arra biztos, hogy legalább 1 évet várni kell még.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kabel15
Sziasztok!

Jól értem, hogy akkor ez egy olyan játék lesz ahol egyszerre megy majd a harc égen földön és vízen? Mentem 1-2 kört repülõkkel de az nagyon nem jött be. Harckocsik és tengeri ütközetek mikor kerülnek be a játékba?

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

majd meglátjuk, remélem a héten elindul már végre a 2. hullám

Amely tréler két hónappal a zarát béta elõtti verzióval készült, szóval ki tuja hogy már végleges volt e?

viszont a trailerben a flakpanzer legénység nélkül lõtt.

[NST]Cifu
Az, hogy a hangárban nincs személyzet, még nem jelent semmit, mert a WT(A) esetében sem látunk személyzetet a gépeken, csak in-game. Szóval én arra tippelek, hogy személyzet lesz mindenképpen.

A kérdésem (bár tényleg póriasan volt megfogalmazva) arra vonatkozott, hogy animálva is lesznek-e, például tényleg fogjuk azt látni, ahogy a töltõ fogja a lõszert, és belöki a töltényûrbe, rácsapja-e a lövegzárat, ilyesmik...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor hülyeséget feltételeztem. 😊
Mondjuk még belekerülhetnek egy késõbbi verzióban.
[NST]Cifu
Ha megfigyelted, most is van személyzet a WT(A) földi jármûveiben és telepített tûzérségi eszközöknél, sõt, gyalogos egységek is vannak...

Példa:

Japán egységek képei

Szovjet egységek képei

Persze realizmus szempontjából elég suta megoldás volt, ezt aláírom. Viszont lehet, h besorolás szempontjából is változna, ha tényleg katonák is "gépészkednének" benne.
[NST]Cifu
Attól függ, engem irritált a WoT-ban, hogy személyzet nélküli, szellemek által kezelt harcjármûveket láttam, amelyek azért hangosan közölték, hogy most éppen találtunk, vagy esetleg lepattant a lövés a célpontról...

Sztem az felesleges erõforrás pazarlás lenne. Viszont nagyon állat, h látszik a huzagolás a KV-2 csövében. 😊
Coral Springs
Na meglett már azóta a kiszivárogtató ? Kidobtátok a zárt bétából, vagy teljesen banolva lett ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

[NST]Cifu
Arra kiváncsi leszek, hogy fog kinézni a nyitott küzdõteres harcjármûveknél a dolog. Túl nagy elvárás lenne, ha látnánk azt, ahogy a személyzet tölti a löveget? 😊

Na végre valami kézzel fogható kiszivárgott infó! Jóféle!

húha húha húha!
Elég jól néznek ki, jöjjön már a 2. fázis ki akarom próbálni!! 😄

Ha megnézed nem kell túl jóra állítani a grafikát, hogy így nézzen ki.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ahet
Sajnos nem.

The gods have disconnected you ...

Torzonborz
Elég jól néznek ki a vasak.
Azt lehet tudni hogy ezeket a képek milyen grafikai beállítás mellett készültek ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ahet
Néhány kiszivárgott kép a hangárból.

The gods have disconnected you ...

A gond az, hogy a support nem az utolsó vásárlásról fog banki bizonylatot kérni, hanem egy általuk megadott idõpontról kell küldened. Ha akkor nem a tiéd volt az account, akkor nem lesz ilyened (hacsak az eladó ezt nem biztosítja számodra a késõbbiekben), így nem tudod bizonyítani, hogy valóban a tiéd. Emailcímeknél szintén van lehetõség, amivel vissza tudod szerezni, így nem teljesen biztonságos az acc. adásvétel, bizalmi alapon megy.
Megveszed, emailen jelszót váltasz, megnézed a többi beállítást, átirányítást.
WoT-ban telefonszámot változtatsz és megveszed a legkisebb arany csomagot.
Szerintem ennyi elég.
Caliph
ismét bemutatod a tranzakciós bizonylatot (mert ugye az nálad marad)azzal hogy feltörték az új email címed vagy egyszerûen elfelejtetted,változtassanak emailt amire küldesz egy jelszó emlékeztetõt és meg is vagy. vagy valamit nem veszek figyelembe?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fellner
Csinálni kell egy másik mail-címet és úgy csinálni ahogy az elõttem író írta.

Hogy tudnád? Odaadod a mailfiókot, belelép a vásárló, megváltoztatja a belépési jelszót és ennyi.

Caliph
az a gáz hogy ha genya akarsz lenni ezzel az erõvel bármikor vissza tudod szerezni az accod😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

patchaou
Kb egy éve csak azért kínáltak 40k forintot az accomért, mert van rajta Type-59 😊 (Ha tudtam volna hogy nemsokkal késõbb meghal a vga-m, akkor annyiért oda is adtam volna)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk itt.

Most nézem a Type59 nem is volt rossz befektetés. 😄
Na, akkor privátban jöhet a tuti oldal. Hol tudom eladni a wot fiókomat? 😄

Fellner
Nekem is sikerült e-mail-t változtatni 2x , 2 accounton, mindkettõt eladtam. A WG-nek csak el kell habarni valami jaj ellopták az accot,bemutatod a tranzakciós bizonylatot és már váltott is , bár nemtudom ki vesz ép ésszel wot accot, mintha azt kérné az illetõ, hogy verjék lapáttal 😄

Mert emailt elég könnyen lehet törni - urambocsá, az átlagos supportost simán átverheted egy anonim mail küldõ cuccal (ahol a senderbe azt írsz bele amit akarsz).

Kicsit idegesítõ volt az akadékoskodásuk (mert nem tudta volna elsõre mondani hogy küldjek el mindent, egysével kért hogy na még egyet, na még egyet), de az account eszmei értékét tekintve sztem inkább ez mint az instant váltás.

Igen, ezt sosem értettem hogy miért/hogy kell igazolni hogy tiéd az account. Az hogy az accounthoz rendelt emailrõl írsz, miért nem elég nekik?

patchaou
Anno a Type-59, kb 6500 forintért 1000 goldal és garázshellyel azért megérte XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na igen, az árszabása a T8 jármûveknek nem kicsit el van szállva. Nem véletlenül nem vettem sohasem egyet se, a havi prém az reálisabb.

Dehát mit tegyek, ha egyszer mindenki más meg örömmel nyitja a pénztárcáját hogy kicsengessen 10K+ pénzeket egy tankra ami sok esetben semmire se jó, és manapság már szükségtelen is.

Ha valaha is vásároltál valamit az accountra és tudod bizonyítani a fizetés tényét (pl paypal screenek, banki oldalról screenek - természetesen a szenzitiv infó kitakarásával), akkor egy support ticket keretén belül meg tudod változtatni az emailt.

Nekem legalábbis sikerült, igaz, elõször csak egy bizonylatot kértek, aztán meg az összeset, eltarzott pár napig amig leleveleztük.

Ez nekem is eszembe jutott már(acc eladás) csak hát ugye a WoT accot nem lehet leválasztani a hozzá rendelt email címrõl, így aki nem beáldozható emailre regisztrálta az accot annak ez nem járható út. Vagy mégis? Tudtok ilyesmirõl?

Nekem is ez volt az egyik bajom a WoTal.
Ott tartottam, hogy T-54el grindeltem az újonnan jövõ orosz T10 medre(talán még szemptemberben, be volt lengetve hogy csak egy ideig lehet majd kifejleszteni belõle). 300.000 XP-t kellett megszerezni ehhez, és a(z egyébként gamescomos ajándék) prémiumacc még X napig tarott.
Ki volt számolva hogy ehhez napi 20k XP-t kell kifarmolnom a T-54el (ami vicces ugye mert vesztes csata esetén szinte semmi XPt se kapsz a WoT-ban, az meg többnyire nem rajtad áll hogy nyertek e).

Na akkor tettem fel magamnak a kérdést hogy akkor én most itt dolgozom vagy szórakozom. Merthogy nem volt szórakoztató. És mert a WoT 8-9-10es tier kigrindelése tényleg nagyon munkaszerû. Na akkor töröltem a francba a cuccot, és azóta bárhogy hívogatnak a haverok, nem raktam fel újra, tiszta vagyok. 😄