37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Gabhess #10015 pedig egyesek szerint a párduc isten: "Őszintén szólva nem tudom mit vártok a Tigris I-estől. 100mm döntetlen páncélzat van rajta, a szintjükbeli ellenséges oroszoknak meg 57 és 85mm tankelhárító ágyúik vannak amik direkt a Tigrisek és Párducok miatt kerültek az orosz tankokra."
-
Zuikaku #10014 Hasznos tud lenni a repülőgép. Én például Ash Riveren, a foglalási zónából, 1 oldással kiszedtem 1 KV-1-et és egy Su-122-őt. A foglalási zóna tiszta lett, mehettek érte a csapattársaim. Szóval lehet okosan használni őket, csak nem ártana néha vadász fedezet. Remélem, hogy egy jó dolgot hoz ki belőle a gazsi. -
Gabhess #10013 nézd az oké, hogy a világháború "leggyengéb
" tankja volt , de azt nem mondták, hogy alufóliából hajtogatták.. ez amit itt csináltak a tigrissel veri a wot szégyenteljes játékát..
-
gstup #10012 Na jó.Az MM elmehet a *****.Már a 3-4. meccs amikor is-2 mod 1944 és t-44-ek ellen megyek az "A" párduccal. -
bgabor #10011 Őszintén szólva nem tudom mit vártok a Tigris I-estől. 100mm döntetlen páncélzat van rajta, a szintjükbeli ellenséges oroszoknak meg 57 és 85mm tankelhárító ágyúik vannak amik direkt a Tigrisek és Párducok miatt kerültek az orosz tankokra.
Párducot toljátok, az minden szempontból jobb a Tigris I-esnél. -
Gabhess #10010 oké de előbb kitömöm a tárcám lovéval.. -
ladista #10009 Még egyetlen egy pontot sem költöttem el a legényekre, mert valahol azt olvastam, hogy még nem mindegyik működik.
De tényleg próbáld ki: kezdés után keresel egy fasza pontot, a front menjen bőven túl rajtad. Figyeld a minimapot és biztos távolból kövesd csak, sniperkedj. Természetesen RB-ről és SB-ről beszélek :) -
Gabhess #10008 mint említettem nincs semmi elem kifejlesztve mert az első 10 mecs bukta volt...és ellentétben másokkal többmindent kipróbáltam a berongyoláson kívűl mert az max becammogás lett volna... gondolom a legényeid is alapszintűek ..
-
ladista #10007 Ebben az esetben az enyém szériahibás :)
A leírtak nálam akkor fordultak elő, mikor vásárlás után elkapott a "legyőzhetetlen tigris páncélos" érzés. Szerencsére gyorsan elmúlt, egy IS kijózanított (meg utána még pár kör volt ilyen arculcsapás-szerű). Mióta távolról operálok, semmi problémám nincs vele, iszonyat pontos a lövege, gyakorlatilag alig kell célozni vele, hátulról meg lőhetnek, mert sok esetben el is találnak, de a táv miatt nem viszi át a páncélomat.
Gabhess: alap vassal is ezt tettem, de még most sem fullos. -
Gabhess #10006 

berongyolni mikor használtad alap elemekkel??? a fél csata lezajlik mire bárhova odaér, ha odaér mert kiszedik dombokon keresztül, nekem még lánctalp sincs méghogy berongyolni..
-
Drubowski #10005 Szerintem ez a mixelt csata úgy lenne jó ha csapatonként lenne 16 tankos meg 16 repülős játékos, így mindenki maradhatna annál amivel játszani szeretne, de így is meglenne oldva az összhaderőnemi csatározás. -
Susarc #10004 nem az a baj vele ha közelre rongyolsz ész nélkül...hanem hiába maradsz vele akárhol a legkisebb HIT-re és létfontosságú elemek sérülnek rajta.... -
vajakos21 #10003 Ennyiből jó lenne ha elején eldönthetnéd,hogy reppennél vagy tankoznál....persze jó lenne map választás is,mert kurszkon kívül nem érdemes felszàllni.
Twi,tegnap azért örültem volna efy jó repes squadnak mikor NM Drone és barátai megjelentek a másik oldalon. -
ladista #10002 Jó az, csak -mint a wotban- itt sem kell vele belerohanni a sűrűjébe, mert azért mégsem legyőzhetetlen. A lövege érzésem szerint iszonyat pontos, ezért szépen, hátulról támogatni a csapatot. Természetesen így is bejöhet egy mákos ammorack, de sokkal kisebb az esélye, mint f2f szitukban. -
Susarc #10001 kifejlesztettem az összes tankot t3-ig bezárva....csak a tank destroyereket nem vettem meg,de miért nem kezdhetem a T4-et? pl a Párducot vagy a Tigris II-t ? -
twi452 #10000 és mit csinál azon felül, hogy ideoda sétarepül? :)
a meccset nem lehet repülővel megnyerni csak kiegészítő szerepük van
de még biztosan fognak rajta reszelni időről időre -
Gabhess #9999 na skacok kipróbáltam a tigrist...
szerintem egy légpuskával szerelt jeep is kiszedi...aszem elteszem szebb időkre vagy ha 1 milla van a tarsolyba, nem tudom jobb lesze ha ki van fejlesztve rajta minden de tulajdonképpen a pz2 többet bír mint ez.
-
Zuikaku #9998 Például a Te eseted, aki csak repül,sokszor vissza szokott ütni más playereknél. Mert sokan bejönnek repülővel, lelövik őket és már lépnek is ki, vagy is jön az ember hátrány. Nem te viaskodtál 2 messzával Ash Riveren? -
Susarc #9997 úgyis itt a nyár! a HEKK-et szeretitek?? = BRW = klán német női nevekkel...kiírtották 3-an az egész csapatunkat és csak a killcamen láttad őket....egyébként ennyit láttál belőlük!
-
Susarc #9996 T50-es tankot csapattársam 3x lőtte meg Tigrissel és kilőtte....utánna én még 2x 300 méter körülről 2x és engem is kilőtt :D :D -
Akkor linkben -
Ilyenre gondoltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gstup #9993 *a -
gstup #9992 Eléggé zavaró az artillery spam.6 vs 6 volt.3 tagú klán.Egyszerre nyomták rám az tüzérséget. :( Esélyem nem volt. -
Susarc #9991 -
Susarc #9990 -
Susarc #9989 Wittmann Tigris skinje! -
Angelus1991ster #9988 Tankokat megtudod nézni külön külön a játékban ( research- costumization rész ). Ez is jó újitás. wothoz külön kell egy program (vicc). -
Van olyan program WT-hez, mint WoT-hoz a WoT Tank viewer? Szívesen átnézném a tankok 3d modelljét páncélvastagságokkal együtt. Esetleg a modulok helyét is. -
Remélem a (H), legalább ebben jobb lesz.
Szemből hol kell egy lövéssel elintézni a párducot célzás nélkül ? Mert a szembe jövő száguldó párducoknak mindig sikerül, én meg csak a célzom a tornyot bal oldalt, jobb oldalt, és csak dőlnek ki a modulok, nekik meg egy lövés.... -
Caterpillar #9985 Ha 1,5cm akkor ott már egész jól lehet operálni, hogy hová is akarsz lőni, a Jg Patnherrel is lehet célzottan lőni 1600m -re is akár... 
-
Amaymon #9984 Egy 1,5 centis sziluetten hogy a bánatba lövik ki a weak spotot? Atom módon béna vagyok a tankokhoz :) -
Caterpillar #9983 Te valószínűleg semmit, a játékosok kezdik megismerni a gyenge pontokat...
-
2 napja a tigris II (P ) minden lövésénél beragad a torony. Előtte semmi baja nem volt, bírta a golyózáport... mit tettem hogy ezt kapom ? :) -
Caterpillar #9981 Az 57 -es verziót kifejezetten tankok ellen tervezték (viszonylag kevés készült belőle), a ZiS-4 egy igen jó ágyú volt, mondhatni brutális átütéssel, a Tigrincset szemből játszi könnyedséggel viszi át.
100m -en az APHE (BR-271K) 116mm üt át, és ha bemegy még fel is robban.
A prém verzió (T-34 57 Mod 43) nem sokban tér el, kapott egy APCR lőszert (BR-271P - 100m 186mm átütés), én nagyon szeretem, igazi hentes!
Messziről is jól lehet operálni vele, mert a lőszer nem nagyon esik.
Hátrány, hogy viszonylag könnyen sérül a toronyforgató mechanika és az ágyú is. -
twi452 #9980 a 42es is jó de az 57 istencsászár gép :) -
T-34 1942 megéri lecserélnem a T-34-57re? Utóbbinak valami baromi vacak a lövegtornya. -
Garakx #9978 Medekre gondoltam. Tornyot mondjuk hvy-n annyiból van értleme ha a cső szémegy akkor... :D -
Susarc #9977 Torony és test közé az a best -
Stefan99 #9976 A KV tornya elölről néha hajlamos volt visszaköpni az F2-esem APCR-jét még közelről is.:)