War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wotos playerek megszokták már hogy a wotot az tartja élete hogy havonta adagolnak új tankokat és pár pályát azt ennyi egy havi content. Itt viszont nem a tankok száma lesz a lényeg, hanem a rengeteg opció.
Ami most van repülõsbe az elõbb utóbb tankokhoz is lesz pl: arcade, realistic, simulation mod. Különbözõ játékmódok, dinamikusan változó idõjárás, eventek amikben valós csatákat lehet újrajátszani megadott fix gépekkel stb stb. Megnézed a wowp és WTt óriási a különbség, wowpban 5 gombos a controls és még sebességet se tudsz állítani, nemhogy leszállni vagy flapset állítani. Ugyanilyen részletesség várható el a tankoktól is. Nem az lesz hogy behánynak 500 tankot azt nesze játsszál és kb ugyanolyan érzés menni mindennel, hanem részletesen ki lesznek dolgozva és egyediek lesznek.
Ha nézted az egyik videót amiben láthatóak voltak a tankos rész gombjai a controls menüben láthatod, hogy mennyi minden várható. pl: left brake, right brake, sebesség váltás fel/le, kuplung, volt valami rövid megállás vagy mi és még sok más ami nem jut eszembe. A crew skilleknél meg látszott hogy lehet használni majd az összes géppuskát a tankba mert voltak rá skillek.
Szóval röviden, ne a wotból indulj ki és úgy képzeld el hogy ez ugyanaz lesz csak jobb grafikával. Több mint valószínû hogy akkora különbség lesz mint a wowp és wt repülõk között amit én várok szeretettel mert repülõs részét is élvezem a játéknak és ezt úgy mondom, hogy idáig nem játszottam repülõs játékokkal mert nem érdekeltek, de a wt megszerettette velem.
WoT: Nishizumi77
Aki ott másik topicba mást nem csinál csak sír az nem évezi hanem erõlteti. Nem írok nekik véleményt de addig érdekes egy tank míg meg nem szerzik. Jönne az hogy élvezni kéne a játékot de nem tudják így elveszik az élvezet. Lehet láttad engem hogy nooboztak mikor Object268 al írtam mennyire élvezek HE t lõni. Nem fogják megérteni mert szabályok szerint játszanak és ha másik AP t meg prémet lõ akkor mással már nem is lehet. Õk azok szerintem akik 10 körbõl ha 2 õt maximum élveznek azt is úgy hogy OP csapatba kerülnek randomba. Írhatom úgy is hogy munkahelyre járnak nem élvezni a VASAT. Erre számíthat aki jobbat vár WT be. Ugyan ez a helyzet Counter Strikeba is, az FPS, azt is ingyenessé lehet tenni non steammel.
Bocsi az OFF ért csak szerintem érdekes téma.
Az én ismeretségi körömben sokakat. Ugye volt is rá példa, h egy bizonyos löveg 2 évig "Work as Intended" státuszban volt, aztán valahogy mégis tier6-ba került. 😊
Ez teljesen igaz, viszont ez a fejlesztõk (Wargaming) hibája, ugyanis térképeken és új tankmodelleken kívül nem nagyon képesek semmit kifejleszteni és felmutatni.
Így marad az új tankágak behozása, ami egyfelõl már idegesítõ (revolverezõ német TDk?) másfelöl szánalmas (japán tankág.. ugyanmá...).
Mondjuk hozzáteszem, nemcsak a WG hibája az hogy csak ennyit mutatnak fel, hanem legalább ennyire hibás a játékosállomány is, hogy bõven megelégszik ennyivel. Kirak a WG 15000-ért egy új prémtankot, és már rohannak az emberek megveni. Kijön vmi science fiction tankág, és már lövik is be a prémet meg váltják a free XP-t, hogy az is meglegyen.
Csinálnak egy missiont hogy sebezz naponta X-et, és máris odaszegezik a játékosokat a gép elé.
A WG helyében én se erõltetném meg magam ha ennyi is elég a népnek.
Valószínû egyik játék sem fog kihalni, és az egymással való versengésük a játékosoknak csak kedvezni fog, mert a WG már nem lesz monopol helyzetben. A WT elég komoly versenytársa lesz.
És gyõzzön a szebb, a jobb 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mindegy ez csak az én meglátásom, mondom nem flame. Csak ha én elkezdenék WT vel játszani ott van nekem WOT ban kifejlesztve az egész Soviet ág. Semmi kedvem nem lenne hozzá hogy mindent elölrõl kezdjek mert hú de részletes meg jobban füstöl. Játékosokról meg nem is beszélve hogy ott is lesz botozás meg olyan intelligens játékos aki akkor fog mozdulni ha rálõnek, vagy olyanok akik AFK zással fejlesztenek mindent, vagy olyanok akik kezdés után keresnek egy helyet ahova leparkolják a tankot és várják a csata végét mert nincs negatív xp.
Szerintem jó, hogy itt fõleg a sorozat gyártott tankok lesznek és az erõviszonyok is máshogy fognak kinézni mivel azok a lövegek lesznek a tankokon amik igazából is voltak, semmi fantázia meg un-realisztikus löveg. Csak egy löveg van ami kivétel és az a 105mmes a Tiger IIhöz de az balance miatt kell mivel muszáj volt berakni az IS-4et (amit valamiért nagyon hypeolnak és imádnak az oroszok annak ellenére hogy egy fail volt igazából). Jelenleg a prelimitary tank lista alapján a legnagyobb átütéssel rendelkezõ ágyúk a játkban németeknél a 128mmes oroszoknál meg a 122mmes D25T
Én örülök hogy kapunk egy csomó panzer III, IV, stug stb variánst a wotba az nem tetszik hogy bele van "mixelve" több típus egybe és a modulokkal nagyjából össze lehet állítani. Itt meg szépen elmehetünk a tier 1es Panzer IV Ctõl aminek kemény 15mmes páncélja van a H kötényezett verzióig. Stugból is benne lesz a rövid 75mm ágyús verziója is ami nem sok játékban volt blitzkriegen kívül.
De a legjobban a történelemhûség a várós nekem, nem kell panzer IVel meg tigrissel post war tankokkal harcolni, nem lesz mid tierben gusztustalan OP KV-1s ami 122essel terrorizálhat, majd ha lesz kv-1s akkor annak a rövid kis 76mmese lesz és akkor pattogjon és még sorolhatnám.
Az itteni közösség legalább 60%-ban a wotos emberekbõl fog összetevõdni, ugyanazzal a játéktudással. A grafika szebb lesz, a játékmenetrõl fogalmunk sincs, a játékosok meg ugyanúgy felbasszák az agyunkat itt is. Én is ki fogom próbálni ezt is természetesen, aztán mérlegelek. Bár a 26k-s accomat biztos nem adom fel a wotban, meg én szeretem is azt.
De sajna a jáékélmény nem csak a grafikából áll meg a tanktípusokból, hanem a mérleg döntõ nyelve a játékosállomány.
Hidd el, itt is az lesz, ami kiakasztja az embert.
Ami ezeknél rohadtul idegesítõ, az a kommunikáció. Nem sok értelmes hírt olvastam még, ami tartalmazza a tárgyat, amihez hozzá vannak rendelve az opciók és a dátumok is.
Idegesítõ, hogy semmi konkrét, csak mellébeszéd.
Remélni tudom, hogy ez is egy remek játék lesz, és a 2 csapatnak egymás fölé kell ígérnie, hogy begyûjtsék a játékosokat.
A vérpistik felõlem maradhatnak a WoT-nál, nem hiányoznak. Itt igazából a grafikán túl a beígért HB/FRB csaták lesznek nagyon királyok a GF részben. Meg a repülõk vs. tankok rész.
De majd a számok megmondják 😊
Nem flamet akarok csak leírtam pár tényt hogy mi az alap minden ingyenes játéknál.
http://imgur.com/a/ol0k0
Lesz ám kidolgozottság, a WoT-os tábor meg csak tátog...
<#vigyor5>#vigyor5>
De ha jövõ hét után 30 vagy 31.én hétfõn,kedden indul akkor jó nagy bunkók hogy így kihasználják az utolsó perceket is a határidejükbõl 😄
(nálunk már ál le a cég, még egy patch kimegy pénteken aztán csocsi, január közepéig no delivery)
December 18th, starting from 6am till 12pm GMT December 18th (10pm December 17th - 4am December 18th PST) War Thunder game servers will be disabled due to the installation of the new update 1.37. The time when the servers are not available because of the maintenance will not be considered when calculating your remaining premium account time.
Thank you for your patience
War Thunder team
Ááá, nem olyan egyszerû az...
T6-os tankkal kell 100k XP, és minden nemzetbõl, ami azt jelenti, hogy az akció idõtartama alatt kellene 700k XP-t összeszedni (igen, T6-on kívül más nem játszik a gyûjtésben)!!!
Nem hiszem, hogy sok ember fogja megcsinálni...
/ON
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Király volt nagyon. Haditechnika topickban volt már?
Nédda mit találtam a WT fórumon! (angol felirat van hozzá)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Nem tudom mit szolnàl másfél óra ellenkeresös baktatás után egy gyalogos paraszt páncélökõllel kikapna a tankodból :-)
"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ált nem arról szól a dolog hogy berambózunk hanem behasalunk egy bokorba és percekig nézegetjük távcsõvel a bokrokat, háztetõket stb hátha kiszúrunk valakit.
Elhiszem hogy a mai "felgyorsult világunkban" ez kicsit furcsán hangzik, de van egy hangulata ennek is.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az hagyján a QnA-ban 1-2 órás játékmenetet is pedzegetett a kérdezõ, õ pedig valami alapján a szájába kapja az infót. + ködös map GZ <#taps>#taps>
Ez szvsz az egyelõre csak képeken létezõ tankoknál is meglesz távolság+szög=célzás.