37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Az én nickem SnakeF66 ha ez a név ismerős neked akkor előfordulhat.
  • Susarc
    de minek AB-tek? olyan mintha aimbot meg wallhack együtt lenne hivatalosan.....még a repcsisnél elmegy az AB,mert azért lőni kell,de itt még azt is megmutatja hova lőjj :S
  • Garakx
    T-34 az csíter néha. Van vee egy 17 killes SB meccsem. 18. assist lett csak. :D
  • Susarc
    mekkora arc :D

• Susarc
    csak,mert ugye a hajók meg a repterek tele vannak emberekkel no meg az AAA kezelő személyzet és társaik :P
  • Caterpillar
    A párhuzamosított jó lesz pl távolságbecslésre, nem kell egy ágyúlövés hogy belődd a cél távolságát, a torony tetején lévővel meg pl lehet majd pötyögtetni a repcsikre (nyilván nem túl jó hatékonysággal)...

Ettől függetlenül, nem lennék meglepve, ha lenne majd gyalogság is. :)
  • Susarc
    gyalogság majd lesz a játékban? más egyébre mire lesz jó a védő géppuska a toronyban ?:P
  • Susarc
    a gunner torony a tehearautón 8 láda lőszerrel sztem meg kurvára robbanjon fel....megjegyzem 5 db robbanót mindig viszek az AAA-nak meg ezeknek a szaroknak
  • mijki
    "Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésről."

Szóval tájékozatlan lúzer mindenki aki nem olyan hozzáértő mint te? Ez azért kicsit erős nem gondolod?
  • RatBaG #10046
    aztakurva!
    a 3 napos war thunder-pályafutásom legdurvább meccsén vagyok túl. ash river conquest, elsőre jól meg haltam a hülyeségem miatt, kiszedtek a hegyről.
    2. respawn, irány a hegy, tisztogatás, aztán kacsavadászat. közben az egész csapatom kipusztult, nem tudom hogy sikerült nekik. nem tudom, hogy pontosan hányan lehettek, de mikor kidugtam a fejem, vag 5-6 név egyből felvillant. már 3/4re befoglalták a zónát mire odaküzdöttem magam. menet közben vagy 4 kill, a zónában 3, aztán saját spawnnál 2, és végül vissza a caphez egy stugért .
    ez a t34 egy isten, minden pattog róla, hozzám se tudtak érni
  • bgabor
    Azt vágod ugye hogy a teherautók páncélozatlan célok, amiken az AP lőszerek akadálytalanul áthatolnak, és ezért HE-vel kell lőni őket?

Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésről.
  • Zuikaku
    Ha már Tigris és hobbi náczik :D
    http://katpol.blog.hu/2011/07/03/88_ok_amiert_nem_irunk_cikket_a_tigrisrol
  • pointer4
    Hjahh, mostmár, hogy 2x buffolták :)
  • Susarc
    de most komolyan ez tényleg kell: "HOBBYNÁCIK" ?! sztem ezt fejezd is be
  • Coral Springs
    Mi volt a gép neve, vagy a nickname ? Emlékszel ?
  • Droughert
    WOT-ban is megy a sírás a Tiger miatt, de aki kicsit jobban játszik tudja, hogy az egyik legjobb T7-es tank. Lehet itt is az lesz, hogy jó kezekben hozza a tőle elvárhatót, a hobbi nácik meg elhullanak vele kill nélkül.
  • Susarc
    :D
  • pointer4
    Csak nálad, nekem mindig robban.
  • Susarc
    nem :P
  • Droughert
    Nem :)
  • Droughert
    Ez az heavy tank erőletetés t3-ig még elmegy, de t4-től mit csinálsz? Mész a párduccal? Mert t4-től jobban jársz a heavy ággal német oldalon szerintem. Ott már jönnek szembe Is3-as tankok, amiket nem olyan vicces Párduccal kiszedni.
  • vajakos21
    Csak nálam van hogy Panthernál első találatnál mindig a torony vagy a cső döglik meg?
  • Stefan99
    Ezek az AI tankok nagyon buták, képes elmenni mellettem 1 méterrel és le se sz*r. :) Máskor megáll mellettem és még oda is fordítja nekem a tornyának az oldalát, felkínálkozik mint egy prosti:)
  • Gottfried
    Alapjaban veve nem a tigrissel van a gond.Nem olyan rossz vas az csak jelenleg kurszkon kivul nincs olyan palya ahol ki tudod hasznalni.Kozelharcban a valosagban is konnyen kilottek.

Ez meg mindig nem tenne teljesen ertelmetlenne a hasznalatat. DE!!!
    A parducnak es a tigris leggyakoribb ellenfeleinek a t34-eknek van respawnja es tuzersegi tamogatasa.Ez a ket dolog akkora elony hogy jelenleg mazoizmus heavy tankokkal jatszani.Ezt itt mar tobben tobbszor leirtuk.Ha ennek ellenere valaki megis a tigrist erolteti es meg sir is miatta hogy hasznalhatatlan.....hmmmm....
  • pointer4
    jahh, néha :)
  • vajakos21
    Néha érdekes ez az sg fórum..
  • vajakos21
    Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..)
  • vajakos21
    Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..)
  • pointer4
    Én is +- 1.0 ról tudok, de itt valami teljesen mást ír:
    http://trucker9.webnode.hu/news/mm/
  • gstup
    Tudom.Azért sem értem. :) Az 5 és a 6.3,6.7 között nem 1 a különbség ;).
  • Caterpillar
    Esetleg arra figyelj, hogy ne legyen bent nagyobb repülő, mint a tank, mert mindig a legmagasabb Tier + BR-t veszi figyelembe, függetlenül attól hogy az most repül vagy gurul... :)
  • Susarc
    3...2...1.... :P odalopakodott

ui: ugyanebben a csatában a GAZ teherautónak azért kellett 3 HIT! :D

• Adjunktus
    köszönöm!
  • bgabor
    A matchmaker +/- 1.0 Battle rating különbséggel teszi össze az ellenségeket.
  • gstup
    Open
  • gstup
    Másnál nem rendetlenkedik az MM?Társaknak meg Tigris II-et és Jagdphantereket rak..
  • Adjunktus
    Üdv!
    Csak egy gyors kérdés.Open béta már a gf vagy még closed?
    Nem akarok olvasgatni meg keresgélni.Gondoltam itt tudom meg a leggyorsabban.És igen!Látom a fejlécben,hogy"soon",de nem tudom milyen gyakran frissítik.:)
    Köszönöm!
  • bgabor
    Nézd meg az orosz 57 és 85mm-es lövegek páncélátütési értékeit, mindegyik történelemhű. Nézd meg utána a Tigris páncálzatát, az is történelemhű. 100 méteres távolságon mindkettő csont nélkül átviszi alap lőszerrel is, ahogy a valósgában is. És mivel egyelőre Arcade mapok vannak csak bent, kicsit a lőtávolságok.
  • gstup
    Bocsánat.A "D" párduccal.Azt hittem az "A" első.
  • bgabor
    Pontosan 1.0 battle rating különbség van köztük, szóval szabályos. Egyébként Párduccal simán ki tudod készíteni mindkettőt.