37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Coral Springs #10055 Az én nickem SnakeF66 ha ez a név ismerős neked akkor előfordulhat. -
Susarc #10054 de minek AB-tek? olyan mintha aimbot meg wallhack együtt lenne hivatalosan.....még a repcsisnél elmegy az AB,mert azért lőni kell,de itt még azt is megmutatja hova lőjj :S -
Garakx #10053 T-34 az csíter néha. Van vee egy 17 killes SB meccsem. 18. assist lett csak. :D -
Susarc #10052 mekkora arc :D
-
Susarc #10051 csak,mert ugye a hajók meg a repterek tele vannak emberekkel no meg az AAA kezelő személyzet és társaik :P -
Caterpillar #10050 A párhuzamosított jó lesz pl távolságbecslésre, nem kell egy ágyúlövés hogy belődd a cél távolságát, a torony tetején lévővel meg pl lehet majd pötyögtetni a repcsikre (nyilván nem túl jó hatékonysággal)...
Ettől függetlenül, nem lennék meglepve, ha lenne majd gyalogság is. :) -
Susarc #10049 gyalogság majd lesz a játékban? más egyébre mire lesz jó a védő géppuska a toronyban ?:P -
Susarc #10048 a gunner torony a tehearautón 8 láda lőszerrel sztem meg kurvára robbanjon fel....megjegyzem 5 db robbanót mindig viszek az AAA-nak meg ezeknek a szaroknak -
"Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésről."
Szóval tájékozatlan lúzer mindenki aki nem olyan hozzáértő mint te? Ez azért kicsit erős nem gondolod? -
aztakurva!
a 3 napos war thunder-pályafutásom legdurvább meccsén vagyok túl. ash river conquest, elsőre jól meg haltam a hülyeségem miatt, kiszedtek a hegyről.
2. respawn, irány a hegy, tisztogatás, aztán kacsavadászat. közben az egész csapatom kipusztult, nem tudom hogy sikerült nekik. nem tudom, hogy pontosan hányan lehettek, de mikor kidugtam a fejem, vag 5-6 név egyből felvillant. már 3/4re befoglalták a zónát mire odaküzdöttem magam. menet közben vagy 4 kill, a zónában 3, aztán saját spawnnál 2, és végül vissza a caphez egy stugért .
ez a t34 egy isten, minden pattog róla, hozzám se tudtak érni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
bgabor #10045 Azt vágod ugye hogy a teherautók páncélozatlan célok, amiken az AP lőszerek akadálytalanul áthatolnak, és ezért HE-vel kell lőni őket?
Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésről. -
Zuikaku #10044 Ha már Tigris és hobbi náczik :D
http://katpol.blog.hu/2011/07/03/88_ok_amiert_nem_irunk_cikket_a_tigrisrol -
Hjahh, mostmár, hogy 2x buffolták :) -
Susarc #10042 de most komolyan ez tényleg kell: "HOBBYNÁCIK" ?! sztem ezt fejezd is be -
Coral Springs #10041 Mi volt a gép neve, vagy a nickname ? Emlékszel ? -
Droughert #10040 WOT-ban is megy a sírás a Tiger miatt, de aki kicsit jobban játszik tudja, hogy az egyik legjobb T7-es tank. Lehet itt is az lesz, hogy jó kezekben hozza a tőle elvárhatót, a hobbi nácik meg elhullanak vele kill nélkül. -
Susarc #10039 :D -
Csak nálad, nekem mindig robban. -
Susarc #10037 nem :P -
Droughert #10036 Nem :) -
Droughert #10035 Ez az heavy tank erőletetés t3-ig még elmegy, de t4-től mit csinálsz? Mész a párduccal? Mert t4-től jobban jársz a heavy ággal német oldalon szerintem. Ott már jönnek szembe Is3-as tankok, amiket nem olyan vicces Párduccal kiszedni. -
vajakos21 #10034 Csak nálam van hogy Panthernál első találatnál mindig a torony vagy a cső döglik meg? -
Stefan99 #10033 Ezek az AI tankok nagyon buták, képes elmenni mellettem 1 méterrel és le se sz*r. :) Máskor megáll mellettem és még oda is fordítja nekem a tornyának az oldalát, felkínálkozik mint egy prosti:) -
Alapjaban veve nem a tigrissel van a gond.Nem olyan rossz vas az csak jelenleg kurszkon kivul nincs olyan palya ahol ki tudod hasznalni.Kozelharcban a valosagban is konnyen kilottek.
Ez meg mindig nem tenne teljesen ertelmetlenne a hasznalatat. DE!!!
A parducnak es a tigris leggyakoribb ellenfeleinek a t34-eknek van respawnja es tuzersegi tamogatasa.Ez a ket dolog akkora elony hogy jelenleg mazoizmus heavy tankokkal jatszani.Ezt itt mar tobben tobbszor leirtuk.Ha ennek ellenere valaki megis a tigrist erolteti es meg sir is miatta hogy hasznalhatatlan.....hmmmm....
-
jahh, néha :) -
vajakos21 #10030 Néha érdekes ez az sg fórum.. -
vajakos21 #10029 Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..) -
vajakos21 #10028 Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..) -
Én is +- 1.0 ról tudok, de itt valami teljesen mást ír:
http://trucker9.webnode.hu/news/mm/ -
gstup #10026 Tudom.Azért sem értem. :) Az 5 és a 6.3,6.7 között nem 1 a különbség ;). -
Caterpillar #10025 Esetleg arra figyelj, hogy ne legyen bent nagyobb repülő, mint a tank, mert mindig a legmagasabb Tier + BR-t veszi figyelembe, függetlenül attól hogy az most repül vagy gurul... :) -
Susarc #10024 3...2...1.... :P odalopakodott
ui: ugyanebben a csatában a GAZ teherautónak azért kellett 3 HIT! :D
-
Adjunktus #10023 köszönöm!
-
bgabor #10022 A matchmaker +/- 1.0 Battle rating különbséggel teszi össze az ellenségeket. -
gstup #10021 Open -
gstup #10020 Másnál nem rendetlenkedik az MM?Társaknak meg Tigris II-et és Jagdphantereket rak..
-
Adjunktus #10019 Üdv!
Csak egy gyors kérdés.Open béta már a gf vagy még closed?
Nem akarok olvasgatni meg keresgélni.Gondoltam itt tudom meg a leggyorsabban.És igen!Látom a fejlécben,hogy"soon",de nem tudom milyen gyakran frissítik.:)
Köszönöm! -
bgabor #10018 Nézd meg az orosz 57 és 85mm-es lövegek páncélátütési értékeit, mindegyik történelemhű. Nézd meg utána a Tigris páncálzatát, az is történelemhű. 100 méteres távolságon mindkettő csont nélkül átviszi alap lőszerrel is, ahogy a valósgában is. És mivel egyelőre Arcade mapok vannak csak bent, kicsit a lőtávolságok. -
gstup #10017 Bocsánat.A "D" párduccal.Azt hittem az "A" első. -
bgabor #10016 Pontosan 1.0 battle rating különbség van köztük, szóval szabályos. Egyébként Párduccal simán ki tudod készíteni mindkettőt.