War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ezt bárki hivatalosan megerõsítette? :D
azt én is láttam, hogy valaki felkapta ezt de hogy honnan..:)
Orosz idõ szerint este 8kor tényleg lesz tream, az nálunk 17:00
http://pl.twitch.tv/warthunder

WoT: Nishizumi77

hivatalos fórumon meg elszabadult az ostobák pokla :D
ugye kiírták, hogy majd lehet számítani a jövõben stream-elésre is erre a gyökerek meg vannak gyõzõdve róla, hogy ma/most lesz aztán háborognak már :D
hát én AB kívül meg nagyon nem látnák ilyeneket szívesen
Il-2 '46-ban se véletlenül voltak letiltva még a legtöbb külsõ nézetes szerveren is a "kreálmányok", komolyabb repmodellt nem lehet nekik szerkeszteni, egyszerûen nincsen semmi valós alapja...
(valamelyik szovjet proto gépre írták is anno a sturmovik fejlesztõk, hogy a megadott gyári adatokkal a gép nem is tudott volna repülni)

szerintem is

Nem ide tartozik, de én ennek nem örülnék. Szerintem (vagy inkább számomra) jobban elfogadható ha ilyen okból betesznek pár "papír" repülõt (pl. Ta-183, vagy Go-229), mint hogy 3 nemzetnek ugyanaz legyen a fa vége, és maradjon az örökös F-86 kontra MiG-15 felállás.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A háború utáni tankoktól én nem félek annyira.
A repülõknél sem a 2vh a határ hanem jelenleg korea (ami Német/Japán ágon *opás mert nincs max tieres gépük, ezt amennyire hallottam úgy akarják orvosolni hogy háború utáni vasakat adnak nekik pld a japánoknak a amcsi f86 a "kelet németeknek" meg mig 15 pld)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Hát én úgy érzem azokkal a kínai képek tartalmi értéke több lesz mint amit ki fognak adni.

Ne adj nekik ötleteket :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Szóval elvileg már ma 4-kor kapunk valami kis infót ugye? :)

mekkora trollkodás lenne ha kinyomnák azokat a kínai képeket azt csókolom :D
amúgy is hülyeség ez az egész korhatározás kifogás, cod meg bf is 16-18 év korhatárral van azt mégis ott játszik a kismillió 10+ éves :D

Akkor az elég sokmindent megmagyaráz a játékosállománnyal kapcsolatban :D
Visszatérve a múltkori látszódó/nem látszódó legénységre a TDkben itt egy válasz:

It is a question of age restriction rating in the first place. And procedures are pretty complicated, believe me

Wotba is ezért nincs megcsinálva mert nem akarják feljebb vinni a korhatárt.

Még most nézem, hogy a célkereszttõl jobbra diszkréten kiírja, hogy milyen vastag az adott páncéllemez és hogy milyen szögben áll.

Volt már rá példa, hogy Prokhorovka fasorban egy Object 704 a mellettem álló Tiger II elõtt 3 méterre levõ fát kidöntötte, és utána láttuk meg. És nem holmi lag miatt volt, mert se én, se a Tiger II, se a másik 2 csapattárs nem látta.

Az igromiri stream alapján amúgy spotolás nélkül is látható az ellenség.

patchaou
20-30 méterre levõt bõven észreveszed, mivel 50 méteres körben minden felspottolódik, még az is amit mondjuk egy szikla vagy ház miatt nem láthatnál. Rémes a láthatósági rendszere a wot-nak, és sok a bug is. Remélem WT-ben másképpen lesz, és a patchek javítani fogják az ismert hibákat, nem pedig csak újabb tartalmat löknek a birkáknak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes,mert kiírja egybõl,hogy mi sérült,és ez jó.
Szerintem viszont pont az lenne jó,ha valaki normál látótávon belül van azt meg is lehessen látni,nem úgy mint a másik gémben ahol egy tõlem 20-30 m-re levõ ellent nem vehetek észre,ami vicc,persze az álcázás más tészta,remélem azt itt hitelesebben megoldják.
Megfelelõ nagyságú pályánál nem zavar,látni kellene a játékmechanizmust hogy meg lehessen ítélni a piros körvonal fontosságát....
Ez pl érdekes:

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát igen, az a körvonalazás engem is elszomorított...
Remélem ki fogják venni, mert így nekünk se fog tetszeni, meg a WoT-os "kollégáknak" se mert koppintás gyanú lenne.

Jeffjohnson
Legyen neked igazad és változtassanak rajta de ez nekem még arcade-ban is sok. Épp az adja meg a feelingjét a játéknak, hogy lehet rejtõzködni a növényzetben is de így csak végigpásztáz valaki és máris látja hol bujkál az ellen. Remélem változtatnak rajta.

Ez nem teljesen igaz, bele tették a dx11-es render-t, hogy jobban kihasználja azokat a kártyákat. Eközben:
Három dolog miatt ájvékoltak nagyon az SB-s WT fórumozók.
- LOD (Az orrod elõtt közelharcban el lehetett veszteni a gépet);
- Ne látszódjon valaki a pálya másik végérõl. Végtelen távról az ellenfél;
- Ne váltson egy bizonyos távolságból a pötty hirtelen a gépalakúra, hanem az átmenet fokozatos legyen.

Ez csak egy a több közül. Semmiségnek tûnik, de mégis megcsinálták fõleg SB-n, de RB-n sem utolsó szempont. Annyira jól sikerült, hogy tegnap szürkületben is teljesen élvezhetõ volt a Brit map. Azelõtt kiléptem volna a fenébe olyan fényviszonyok mellett.
Na jó, de könnyebb a fejlesztõket ócsárolni mint utánanézni/követni a dolgokat.

itt azért eddig ez szerencsére nem így volt eddig :)
pl most a patch kiadása elõtt változtattak a nyomásra pedig még ki sem adták a patch-et :)
Jeffjohnson
Hát az orosz fejlesztõk nem arról híresek, hogy figyelnek a játékosok visszajelzéseire.

Változhat ez még (ha elég negatívan reagálják le a játékosok), és az RB a valamikori HB.

Jeffjohnson
Arra megint várhatunk fél évet. Engem ez nagyon elszomorított.

Jeffjohnson
Már azt sem annak hívják <#szomoru1>

RB/SB-ben remélhetõleg nem lesz ilyen.

na majd jövõre ha lesz RB :D
Jeffjohnson
Nem a grafika itt a probléma mert az nem érdekel. Hanem a tank körvonalát kirajzolja..... ala WOT. Tehát nesze neked rejtözködés...

Sztem árkádtól ne várjatok csodákat...

Jeffjohnson

Ez a kép most nagyon elszomorított.

koszi!!

nezegtve a kepeket:

- ebbol a sniper nezetbol lehet a repulokre visszaloni? mert az nem lesz konnyu mutatvany :)
- 3-4 fele loszernek ahogy a kepeken latszik lesz gyakorlati ertelme? van ekkora kulonbseg kozottuk?
- nem arrol volt szo, h a wot ellentetben itt az ellenfel nem kap piros szliuettet ha be van celozva?
- lenyseg skillek: a pontokban valtozas lesz a jelenlegihez kepest? mert a repulos szekcioban en legalabbis eleg lassan fejlodok veluk, ha itt tankonkent 4-5 fos legyensegek lesznek, az nem lesz egyszeru.
- tovabbra is le vagyok akadva az 1951es t54en, meg is4, is3. plane h ezek ellen mehetnek majd a tier4es gepek is. ha tortenelemhuseget akarnak, ahogy igerik folyton, az gyalazas lesz.
- jo lenne tudni, milyen beallitassal keszultek a repulobol keszult kepek, mert ezeknek minosege elegge gyengecske, a tobbi kephez kepest.
Repülök is dolgoznak,és lesz mire crew xp-t gyüjteni böven.
Háhá a 4. képen a kiírásokban:
Senio T-34esét kilõtte egy Panzer IV, úgy kell neki xD

Na végre valami hír.

Every day at 15:00 GMT you will see new information, new screenshots and updated developers’ diaries on www.warthunder.com

You will also see a live stream of the current Ground Forces gameplay, with commentry by the developers.

Ahet
Újabb olaj a tûzre. (: Kiszivárgott képek.

The gods have disconnected you ...

feltettem, megnéztem
M77, M304 és a 17 fontos APDS-e simán átüti szembõl Panther/Jagdpanthert, közelrõl (<100m)
viszont már egy pici oldalszög is pontosan elég, hogy pattanjon a lövedék
revideálnom kell magam és azt mondani, hogy harci körülmények között a legjobb angolszász lövegekkel is igen nehéz kilõni egy Jagdpanthert

Ha nem számolt a játék a páncélzat minõdégével még akkor is túl erõsre volt megcsinálva. Az, hogy nincs páncélminõség és úgy a Párduc, JP homlokpáncélját nem ütötték át APCBC-vel az oké, na de hogy a teknõt se...
a játékban kétféle M36 volt, egy early meg egy late
mindkettõ alap lõszerkészletében az M82 APC és a HE volt, a korai verzióban a különleges lövedék (ami amúgy 9-nél nem több, pár darab) az M77 AP, a késõiben pedig a HVAP lõszer
a 17 fontos speciális lõszere, az APDS lövedék volt emlékeim szerint a legjobb, viszont azzal szinte sose lehetett 1 lövésbõl kilõni az ellenséges harckocsit, márpedig az nem volt egy hátrány, mivel a németek ugyanezt könnyedén megtették, mellékesen kettõnél több találat sose kellett

szembõl a KT és a JT sérthetetlen volt, a Párducnak a torony volt a gyenge pontja ezért mindenki oda célzott, de emlékeim szerint a leggyakoribb tûz megnyitási távolságon (300-600 m), se a Panthert (teknõjét) se a Jagdpanthert nem lehetett átütni

Caliph
Kiválasztasz egy gépet amit ki szeretnél fejleszteni. Megjelenik alatta egy kis állapotjelzõ csík. Ezután bármelyik géppel repülsz,azt fogja fejleszteni amit kiválasztottál.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Feltelepítettem megint vagy egy év után, hogy van most a fejlõdés, eltörölték hogy akármivel megyek a nemzetben azzal fejlõdik? Ha megyek egy repcsivel akkor az utánalévõt tudom megvenni egy idõ után?
Az EU fórumon egy Community Helper javasolta. Ami talán kicsit frusztráló, hogy Paypal vásárlási lehetõséget nem látok az orosz oldalon. Közvetlenül bankkártyával lenne a legegyszerûbb?

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

1 felkutatni.

2 kivallatni.

3 accountot elkobozni.

<#nyes><#eplus2><#nyes>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

HUN_AkiSan
kiismeri? :D
Van egy magyar is a listán.
Ja ok, csak Baron videóját láttam arról, hogy közel a CBT második fázisa, de többet nem tudtam kihallani belõle.

Ha itt lenne akkor kirakták volna hírnek, de amúgy közel van.

Csalódottan látom, hogy hiányzik a nevem. :D

Elég sokan csak ma csatlakoztak a csoporthoz, csak nem itt a második fázis?