37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#34708 Mert a játékosok csak olyan területen szeretnek tankozni, ahova tank nem való. Települések, gyárkomplexumok, erődök és hegyvidék.
Miért?
Egy gyengébb játékos is képes egy kis szerencsével a másik oldalába kerülni,
És még?
Ezeken a területeken sokkal könnyebben el lehet jutni észrevétlenül a másik csapat spawn pontjához és ott irtani az ellent a csata 3. percében... -
Kissssss0 #34707 mert a sok marha nem tud célozni... -
#34706 Kurszk pályát miért kicsinyítik le?
-
#34705 Átnéztem az angol fejlesztési fát, és:
BR 2.3 -on van 40mm Vickers S a Hurricane Mk IV -ben.
BR 3.0 -án van 20mm Hispano Mk I a Beaufighter Mk VIc -ben.
BR 3.3 -on van 20mm Hispano Mk II a Boomerang Mk I és Mk II -ben.
BR 3.7 -en van 20mm Hispano Mk I a Spitfire Mk IIb -ben.
BR 3.7 -en van 20mm Hispano Mk II a Spitfire Mk Vb/trop -ban, a Firefly F Mk I -ben, a Typhoon Mk Ib -ben és a Beaufighter Mk X -ben.
BR 4.0 -án van 20mm Hispano Mk II a Hurricane Mk IC -ben és a Mustang Mk IA -ban.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.11.23. 23:00:10 -
#34704 Szétszednek, mint foxi a lábtörlőt.... Bár lehet, hogy csak a GAYjin kihagyott a TB-3M -ből pár stalineum megerősítést....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34703 Hogy most milyen a Hispano nem tudom, de sok-sok patch-el ezelőtt az angolok Hispanoja szinte semmivel nem volt jobb, mint az alap 7.92-es. 500m fölött egy bombázót is alig találtál el vele és a Rank 1 fém testű gépekről is néha lepattant a lőszer. Páncél nélküli földi célpontok ellen jó, de repülők ellen elég gyenge. -
#34702 Nem az enyém, de jó.
Kissssss0 #34701 grat én is belekezdtem de 2000 valamennyi warbondnál meg 3 spec küldetés után abbahagytam... kezdek kifogyni a motivációkból hogy tovább játsszak war thundert. -
#34700 Egy újabb gyöngyszem a gyűjteményben. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
BTW, hogy a fenébe kapnak a franciák 20 mm Hispano -t már BR 1.3 -ban?!? -
Kissssss0 #34699 lesznek változások rp és sl árak terén, a marhák még mindig google docs-ot használnak de legalább most már nem védik le jelszóval mint régen :D
link -
#34698 Ha akarnak rajta egyáltalán változtatni, mást úgysem tehetnek, mint a lőszerekhez nyúlva föltolni a Br-t. De a 7.7-et is kevésnek érzem, amekkorát szór az MM, ugyanúgy tele lenne vele a 6.7-es meccs is. -
Kissssss0 #34697 vagy adják oda neki a postwar ammot a 122mm ágyúhoz, aztán mehet 7.7-be, amúgy képen is utcahosszal lehagyja a js3-at minden téren a játékban. -
#34696 Én 6.7-en játszom, jó pár IS-6-tal (meg T-54, Leopard, M103 ...) szemben, de ezek szerint fentebb is gondot okoznak. Még a T-54-ektől tartottam, de őket legalább stabilan lehet torony alján lőni. Kicsit elszabta Gaijin az IS6-ot, jól belebuzeráltak a balance-ba. Adjanak neki HEAT-FS-t és mehet fel 8.3-ba. -
bgabor911 #34695 7.7-es BRt játszok amerikaiakkal, és az IS-6 tenger ellen sosem győz a csapatom Realisticban, akárhány pontot szedek össze. Ezért árkádozom, mert ott ugye vegyes csapatok vannak, ott meg mindig az a csapat nyer, amelyikben több IS-6os van. IS-6 frontjáról lepattannak a 300mm átütésű amcsi HEAT-FS lövedékek. Itt tartunk. És ez a gép BR 6.7-en kezdte. -
gstup #34694 Szánalmas a gaijin.1 lövéssel szedte ki az egyik játékos a tankokat xa38-al(nem ai tankokról beszélek).Mondom,megnézem milyen ez a gép.Persze prémium.Ez mindent megmagyaráz.Az me262 50 milliméterese egy leheletnyivel gyengébb csak.Avval persze kb 2-3 rárepülés és felgyújtás kell egy tank kiszedéséhez.Pay to win.Mint mindig. -
fighter_hu #34693 Elvileg már jelentették, azt az info-t kaptam a magyar fórum részen. -
Kissssss0 #34692 nem... de nem is ez a lényeg, ha a páncélzat tényleg hiányzik onnét és nem csak az "armor view" bugos akkor az eléggé nagy fail gazsi bá részéről.
a challenger csak egy átalakított cromwell tank, a hull armornak kb hajszálpontosan egyformának kellene lennie(elvileg). -
#34691 Annak kb. fölösleges is... Láttál már róla valamit is pattanni? :D -
Kissssss0 #34690 hová tűnt a challenger oldal páncélzata? :DD wtf.
#34689 az utolsó az mi volt? vissza pattant a lőszer és magadat ölted meg? -
Luciferkee #34688 Értem én, hogy orosz játék, illetve pay to win, de azért van egy határ...
-
stork13 #34687 Olcsóbban nem jó valami más? -
#34686 Dobjon meg valaki 18 millió forinttal MOST! -
Kissssss0 #34685 végre meglett a motor fejlesztés a ferdihez... végre tudok már apró mozdulatokat tenni jobbra balra anélkül hogy az egész 65 tonnás fémhulladék megállna egy helyben, talán még használható is lesz valamikor. -
CHaooSS #34684 MBT/KPZ nerf volt ahogy látom.. *cough* russian bias *cough*
Kit érdekel, hogy teljesen más az autoloader? van két ugyan olyan tankunk.... jobban jártak volna, ha adnak +1 embert 10sec-el az mbt-nek a kpz-től meg elveszik a rakétát és marad a 6másodperc -
Kissssss0 #34683 az a kv-1 vs kv-1 meccs is valószínűleg közelharcban ment le, amilyen szar átütése van annak az ágyúnak az már siralmas. -
#34682 Na most meg a P-47-esek miatt vagyok kibukva.
A Pe-8-asom 6000 méteren úgy szedik le hogy, nem is veszítenek sebességet. Mennyi erőtartalék van azokban a szarokban? -
#34681 -
fighter_hu #34680 Ááá rájöttem , alul a Hud hogy lőszer, arty stb eltünt :D . Elvileg kövi éledéskor vissza jön ,párszor csinálta nekem is. -
gstup #34679 Talán hogy Kv-1 lőtt ki Kv-1-et.Ha nem ez akkor én sem tudom hogy mi a bug?! -
fighter_hu #34678 Mármint mi? -
#34677 Érdekes bug, eddig még csak egyszer jött elő....
#34676 B+, a special task medálok is reset -elődnek..... (Pontosabban a hónaphoz vannak kötve.) -
Panlaj #34675 Ma adott a rendszer 500 GE. -
Panlaj #34674 Meg lett ma nekem is az I-29. 1 kört mentem, de egész jónak tűnik. Illetve mentem pár kört, a tegnap megszerzett M8-al is. Terepen nagyon lassú. Meg belefutottam megint egy honfitársunkba. Feltételezem sérelmezte, hogy ki mertem lőni, mikor a járgányt próbáltam.
#34673 banyek tényleg, köszönöm! -
fighter_hu #34672 Itt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azóta nekem a repcsi megvan a tankért meg nem töröm magam. -
#34671 nagyon láma vagyok, de hol tudom nézni hogy hogy állok a megszerzésükben? -
Doma #34670 Nekem tegnap mindkettő összejött, legalábbis játékon belül mutatta hogy megvan az 5-5 győzelem, de az M8at nem adta oda. Relog után sem... -
Zoli105 #34669 Hurrá meglettek :D (de hogy mennyi gyökér játszik félelmetes ! :( )