War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát izé, aki ennyi idõ alatt elhordja minden sz*rnak a köztudottan félkész zárt bétás játékot, az nem valami nagy teszter, már ne haragudj.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Erre inkább nem is válaszolok. Nézd meg a TESZTELÕ szó jelentését, és megtudod a válaszaidat. De látom a saját hamburgeres példádon keresztül se sikerült rávezetnünk a lényegre.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Jaja voltam a Warframe tesztjénél is gondolom te is ha már ítélkezel...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én viszont láttam, hogy mibõl indult a repülõs részleg és milyen ütemben fejlõdött fel :)
Azóta meg azért összekalapoztak maguknak már eleget, hogy tudjanak gyorsabban is fejleszteni :)

Viszont ha "kész" lesz kapsz egy jó kis tankot ami nem lesz meg a nagy tömegeknek + egy kis induló lökést :)
látom elég komoly teszterek vannak már bent :D

A bepalizással félig meddig egyet értek, csak kicsit rossz volt a kommunikációja a dolognak (már megint). Megjegyzem szerintem sokan azt hitték hogy jobban állnak a tankok mint amit látunk jelenleg.
Más játékoknál pld ARMA 3, Star citizen (jó tudom kickstarteros de akkor is)
A pre order arról szól hogy támogatod a készítõket, de a fentieknél nem is csináltak titkot abból hogy egy félkész játékot kapsz egyelõre.

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

LOL de téged is csak én már láttam mivel....;)

mert bepaliztak :D
Nézd meg a vásárló szó jelentését és azt hogy én miért tudok játszani vele...

Ja hát akkor mindegy is ha CBT akkor oké.....Pff.
Glo:mennyi idõ is játszottál TE ezzel?
De most komolyan nem veszélyesen szar ez itt de nem is jó.

Elhiszem hogy sokan azt hitték hogy a closed bétába csak játszani fognak bemenni, de ez tényleg egy teszt.
Anno x évvel ezelõtt én is teszteltem játékot, azt hittem a legjobb meló a világon, aztán kiderült hogy nem az...

A példádat alapul véve a következõ a helyzet:

- Te már másfél éve árulsz hasáb krumplit, ami a McDumálszosat kenterbe veri.
- El akarsz kezdeni hamburgert árulni, amihez tesztelõket toborzol, akik önszántukból mennek oda. Õk megkóstolják a tiedet, és szólnak, hogy kisebb, nem jó a hús stb, mire Te szólsz a szakácsnak, hogy nagyobb és finomabb hamburgert kezdjen el csinálni. Ehhez idõ kell.

Itt tartunk most. Azért van a CBT fórum, hogy ott bugokat írjatok fel, és javaslatokat tegyetek, hogy ez a hamburgeres legyen az, ahol a legjobb hambit csinálják.

Sajnos te nem érted.
Egyszerûn ez még nem nyitott!
Te vagy a kísérleti nyúl, aki az ízösszeállításokat és a tálalást teszteli. Nem pedig egy vásárló.
Akkor inkább mondjuk úgy, hogy te a félig megsült hamburgerhúsra panaszkodsz, az eladó meg azt mondja hogy még sülni kéne neki.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Csak hogy szemléletesebb legyen.
Tegyük fel te hamburgert árulsz a Mcdumálszal szemben.
De annak a pár vásárlónak aki panaszkodik hogy a te hamburgered,kisebb,nem jó az íze,romlott...stb.
Azt válaszolnád hogy jó jó de hát még csak ma nyitottál...érted?

Figyelj ha a teszt szerveren azt szeretnék tesztelni hogy a Pz1 et mennyire üti át az IS 4 akkor azt fogják tesztelni, egyelõre vannak benne hibák ezeket lehet jelezni, de a jelenlegi hibákért anyázni szerintem fölösleges.
A balance ot stb t is el lehet felejteni még egy darabig, ez nem errõl szól.

Akkor nézz vissza akkor amikor már ez sem lesz az.. pf :D hihetetlen :D
hát abban is ha jól tudom kb 1 éve van "fizika"...és 5 éves már? :)

A mágnesként földhöz tapadó, 60-al rohanó scoutok világa :D De kemény volt.

Nem az a gond hogy ez CBT,hanem hogy a Wot nem az....

Azért CBT bakker :))

Esetleg less meg egy videót az 5 évvel ezelõtti WoT-ról, hogy honnan indult :))

Sajnos vagy nem sajnos de igazat adok neked,ezzel nem ütik ki a wotot a nyeregbõl szvsz.
Ha már hiba,nekem a legtöbbször az volt a baj hogy bespawnolta alám a tankokat kezdõnél amik aztán felborítottak,úgyhogy kezdhettem elölrõl....
A fizika egy kalap szar benne!

nem bazmeg', nem értem .. na figyelj .. 10-20 mp-nél nem több a várakozási idõ új csata esetén sem, van elég player a teszt szerveren. felesleges olyan csatába bemenni, ahol több a töltési idõ elõtte, mint maga a játék a csata végéig. már hogy lenne több a játékidõ?! ti nem értitek. *sigh
mégis, mi tesztelni való van azon, hogy berak egy olyan csatába, aminek gyakorlatilag azonnal vége van, örülhetsz ha 100 méterrel odébb vánszorogsz a vége elõtt. .. errõl a szerverrõl is levehetnék ezt a marhaságot.

na mind1, mára vége, jópofa, de egyenlõre nem vagyok meggyõzve. sztem vígan meg fog élni egymás mellett a WOT meg ez.

Nem hülyeség, csak te nem érted a lényeget. Azért van a Closed beta, hogy teszteljétek, nem azért hogy jól érezzétek magatokat. Mivel csak fix ideig meg a szerver egy nap, ezért bedobál már menõ csatába is hogy minél többet játsz és tesztelj a rendelkezésre álló idõ alatt. A véglegesben már ilyen nem lesz. Ezt próbálta Glo elmagyarázni neked.

Na, érted végre már?

ott is reklamáltam, mert ez hülyeség ..

Amúgy ha esetleg késõbb kezdõdne anapi teszt akkor se lepõdjetek meg,van ilyen.Cserébe annyival késõbb zár a szeró.

Felesleges ezt bejelenteni.Sima dev szerón is betesz egybõl már futó csatába is,hogy a napi 4 órádat ne várakozással kelljen töltened.Mm meg nem kell úgyse. Ennyi az oka. De ha jót akarsz tényleg a Cbt fórumba reklamálj,ha már bekerültél és aláírtad az NDA-t.

a.carkey
Ez egy zárt béta teszt lenne. Itt sok mindent néznek. Ha játszani akarsz, és nem vagy idõhöz kötve szerintem este nézz be.

A medve nem játék.

Torzonborz
Akkor ezt talán a hivatalos fórumba írd meg . Ha már CB teszter vagy...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

na máris mondok egy kurvára idegesítõ dolgot .. rányomok a csatára, majd olyan war thunderes lassúsággal betölt, kiválasztom a tankot, belépek, és lám, 10 mp múlva vége a csatának, verünk / vesztünk, mind1 .. töltés vissza a hangárba, 0 xp, 0 kredit, kezdhetem elõröl. ..
mi a f4szért nem CSAK új csatákba tesz be?

csak ez a Karelia van a teszt szerveren?

jaja meg a stug is faja..

jujj, ez a KV-1 mekkora OP :)

Jó szórakozást :)
Engem is tralala

vagyis de .. engem az imént beengedett .. :)

Na most meg azt írja nincs aktiválva a hozzáférésem...ez meg mi?

Iiigen van benne igazság!

de 17kor még leszed egy 2 gigás patch-et 50kb/s-al :D
hát, úgy látom ez a Gaijin is legalább akkora szartúró mint a WG .. :)

Kipróbálhatod 14.00-18.00-ig a gamet....17.00-kor indítjuk a szervert...<#banplz>

jah, már 11 perce 13:00 GMT van .. :/
tic-tac

A fórumon a teszt szerverrõl ezt az infót találtam: "'Nightly' server is open every Thursday and Saturday from 02:00 to 06:00 GMT and from 13:00 GMT to 17:00 GMT.
(Wednesday/Friday 18:00 to 22:00 PST & Thursday/Saturday 05:00 to 09:00 PST)"
Ja hogy az volt aha....np.
Amúgy nálam elmúlt 14.00 de nem enged be a dev.re!

Nem kell kivetíteni a kommentembe a lelkivilágod, a hozzászólás lényege az volt, hogy korai még pálcát törni a bétázás feje felett, mivel lehet hogy még sajnos elég sok ideje lesz kihasználni a lehetõséget annak aki kapott .)
De irigy itt valaki...

Várd ki a végét, lehet még hetekig fog menni a closed béta 0-24-ben, csak hogy ne bántsák meg azokat akik emiatt vettek pakkot :)
Nem vettek volna olyan sok tank packot ha elmondják, hogy ez lesz. Ennyi az egész :)