War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Azért az infó szolgáltatás meg az õszinteség nem olyan igény, amit HA akarnának ne tudnának kielégíteni. Lényegében egyetértünk ez van sajna a többit meg majd meglátjuk.

[NST]Cifu
Létezik olyan F2P játék, ahol a fejlesztõk minden játékos igényét ki tudják elégíteni? 😉

Nem vitatom el a Gaijin hibáit, sõt... De ugyanakkor azt is belátom, hogy nincsenek rászorítva arra, hogy ennél sokkal többet tegyenek. Sajnos...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jeffjohnson
Najó, de azért a te életszínvonaladnak sem az a mércéje, hogy a sarki csöves milyen szarul él.
Lehetne ezt mérföldekkel jobban csinálni csak nem akarják mert ez is elég ahhoz, hogy a játék sikeres legyen.

[NST]Cifu
Azért a F2P játékoknál ez elég általános, pl. az MWO esetében is így mûködött. Igaz ott szerintem én azért kerültem csak be a zárt bétába a legelején, mert a rossz kommunikációjuk miatt lehordtam õket a sárga földig. 😊

A dolgot pedig onnan is meg lehet közelíteni, hogy esélyesen így is bõven megvan a szükséges zárt béta létszám. Persze ez nem mentség arra, hogy a kommunikáció terén komoly kihívásokkal küszködnek továbbra is - persze ha pozitívumot keresünk, akkor azért a WG-hez képest egy nagyságrenddel jobbak még így is...

Értem én, ne aggódjatok engem is bosszant hogy gyakorlatilag mindent elfelejtenek közölni velünk, semmit se részleteznek.

WoT: Nishizumi77

Jeffjohnson
Csak ott nem arra használták fel az emberek hiszékenységét, hogy forgalmat generáljanak a játéknak.

Egyébként meg ne általánosítsunk több játék closed bétájában voltam és játéka válogatja, hogy miben mennyi idõt adnak játszani de többségében nem heti 8 óra van játszani és nem kell szívni küldetésekkel vagy túlárazott csomagokkal ahhoz, hogy bekerülj. Persze az is igaz, hogy máshol bekerülni is nehezebb.

Nem az a baj hogy csak egy megadott idõben lehet tesztelni,ami a hét 2 napján csak pár óra.
Amibõl az elsõ idõpont az európai embereknek kora hajnalban van,hanem hogy ezt elfelejtették közölni a publikummal!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Így van, pl guild wars 2 zárt bétában havonta volt 1 hétvégényi teszt idõ.
Valahol zárt béta fórumban olvastam hogy tervbe van véve a 0-24 órás teszt szerver.

Closed beta tesztek az esetek többségében így mennek. Adnak egy idõpontot, ami gyakran csak pár óra, és akkor lehet tesztelni. Ha normális állapotba hozzák a játékot lehet, hogy lesz több idõpont, esetleg hosszabb tesztelési idõszak. Mondjuk az igaz, úgy lett volna fair, ha ezt már akkor megmelítik, amikor kirakták a starter packokat.
a tengerentúlon is élnek emberek azért 😊

az tény, hogy ezt "elfelejtették" megemlíteni, hogy igen korlátozott a tesztelés idõszaka
na de majd jövõre 😛
Jeffjohnson
Ez eddig ok, értem én de minek?

Droughert
Valószínûleg semmilyen normális idõpontban dolgozó embernek nem lett ez kitalálva. Így a "tesztnapok" (az a kõkemény 2) fele kilõve. Ez elõre sehol sem volt leírva és elég nagy arculcsapása azoknak akik sok idõt, pénzt áldoztak a játékra és a küldik idõben megcsinálására.

Ne értsetek félre nem ellenkampányolni akarok csak már megint ez az orosz bullshit zavar és megint azt érzem, hogy bizony hülyének nézik a játékosokat.

Idõponttal mi a gond? A hajnali teszt valószínûleg nem nekünk van kitalálva, elvileg gmt13:00-17:00-ig nyitva van a megadott napokon.
vagy legalábbis amit mondtak, hogy nem lesz ilyen extrém dolog, hogy egyszer csak eltûnik a tank a semmibe de valamilyen "álcázóképesség" van ebben is, hogy lehessen sunnyogni

még alszunk párat mire igazán jó lesz ez 😊
[NST]Cifu
Ha jól értelmezem, csak a már felderített harckocsik esetében rajzolja ki a körvonalat. Szóval itt is lesz egyfajta láthatósági rendszer, de ez csak a körvonalakra és az felette megjelenõ ikonra vonatkozik.

Jeffjohnson
Azért ez elég vicces. Ha ezt elõre közlik az emberekkel, hogy tesztszerver heti 2x 4óra lesz ráadásul nevetséges idõpontban, akkor sokkal kevesebben csinálják meg a küldetéseket. Nagyon sokan nagyon lelkesek voltak azt hitték karácsonyra már tankoznak.... nem is tudom erre mit mondjak de pofátlanság netovábbja.

Ami már a screenshot-okban is zavart (tankok körvonalát kirajzolja) az sajnos a streamben is látszik reméljük ez a fák vagy bokrok mögött álló tankot nem teszi láthatóvá. Ez számomra elég nagy negatívum de majd talán RB módban más lesz, amire gondolom lehet majd még fél évet várni.

Így összevetve az egészet kicsit "keserû a szájízem" csinálhatták volna ezt korrektebben is de így is a nagy ellenfélnél jobb lesz.

Na volt aki hajnalba felkelt tankozni?

Zárt béta, elvileg néha vannak különbözõ akciók hogy bekerülj, egyébként lehet venni packokat, amikben kapsz prémium tankot, goldod és béta teszt lehetõséget.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

LeWyTy
Hogy van ez most? Még mindig zárt a béta? Ki tudom valahogy próbálni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mingyárt....

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

[NST]Cifu
Akkor, hogy a Twi452 által linkeltek egyértelmûnek legyenek.

A fejlesztés három "oszlopba" van sorolva.

Mozgékonyság / Mobility

A mozgékonyság alatt a motort, az erõátvitelt és a felfüggesztést takarja ez esetben, ezek fejlesztése növelheti harcjármûvünk mozgékonyságát.

Lánctalpak / Tracks: A lánctalpak karbantartása, az elhasználódott láncelemek és összekötõ csapok cseréi, a láncfeszesség megfelelõ beállítása javítja a harckocsi kezelhetõségét és mozgékonyságát.

Felfüggesztés / Suspension: A felfüggesztés sérült illetve elhasználódott elemeinek cseréje, a feszítõ-, hajtó- és futógörgõk csapágyainak megfelelõ kenése. Ezek után javul a lengéscsillapítás, csökken a test "behintázása" gyorsításkor és lassításkor, továbbá nõ a tüzelési pontosság mozgás közben.

Szûrõk / Filters: A levegõ-, olaj- és üzemanyagszûrõl átmosása növeli a motor teljesítményét.

Fékrendszer / Brake System: A fékrendszer karbantartása és beállítása növeli a fékrendszer hatékonyságát. Ez a jobb lassításon túl növeli a fordulás hatékonyságát is.

Erõátvitel / Transmission: Az erõátviteli rendszerek karbantartása, a kopó elemek cseréje, a sebváltó-olaj cseréje, illetve a sebességváltó rudazatának beállítása. Növeli a jármû kezelhetõségét, továbbá csökkenti az erõátvitelben elveszõ erõt (más szóval több erõt közvetít a motortól a hajtógörgõkhöz). Engine - engine gear train and replacement in a worn engine with a new one.

Védelem / Protection

Az itteni fejlesztések részben további kiegészítõ páncélelemeket, mint például tartalék láncszemek, és hasonló improvizált, harctéren felszerelt utólagos páncélzatot takar. Más részben pedig a jármû észlelhetõségét csökkentik álcázással, amelynek köszönhetõen nehezebb felderíteni nagy távolságból és a levegõbõl.

Álcázás / Camouflage A jármû felderíthetõségét csökkenti az ellenséges harcjármûvek és repülõgépek által.

Kiegészítõ páncélzat / Add-on armour: Tartalék láncelemek és hasonló improvizált eszközök felszerelése a harckocsitestre, amelyek a védelem javítását célozzák.

Tûzerõ / Firepower

Az ide tartozó fejlesztések a fegyverzeten túl a torony mozgatómechanikáját, továbbá az irányzóberendezéseket takarják. Adjustment of Fire - gun calibration. Eliminates errors of misalignment between the gun and the target, improves firing accuracy.

Toronymozgató mechanika / Turret Drive: A torony forgató elemeinek karbantartása, és a kenõanyagok pótlása. Javítják a forgás simaságát, növelik némileg a sebességét. Könnyebbé teszi a célpont követését a harcban.

Lövegcsõ emelkedési mechanika / Elevation Mechanism: A lövegcsõ függõleges kitéríthetõségéért felelõs mechanika karbantartása és tisztítása, növeli a löveg függõleges irányú kitérítési sebességét, és javítja a pontosságát.

Tüzérségi támogatás / Artillery Support: Lehetõvé teszi, hogy tûzérségi támogatótüzet hívjon egy megadott célterületre. Ez a fejlesztés csak könnyû- és közepes harckocsik számára elérhetõ.

Új típusú lõszerek / New types of shells: Minden harcjármû történelmileg helyes lõszertípusokkal rendelkezhet. Mivel a II. VH alatt különbözõ lõszereket fejlesztettek ki azonos lövegek számára is, ezért különbözõ harckocsik azonos lövege számára eltérõ lõszereket lehet kifejleszteni. Egy példa erre: A korai szovjet T-34 harckocsi 76mm-es (F-34?) lövege nem rendelkezik ûrméret alatti páncéltörõ- és HEAT (kumulatív) lõszerrel, ez csak 1943-44-ben jelent meg, így a késõbbi T-34-es fejlesztései között található meg. (Megj.: az eredeti szöveg "…armour-piercing and HE anti-tanks shells…", nos ez egy kicsit félrevezetõ, természetesen már volt pct. lõszer az F-34-eshez, sõt, a T-34 / 1940-nél használt rövid csövû L-11-eshez is, a UBR-350 (A/P), de késõbb kijött az UBR-354P ûrméret alatti pct. lõszer, illetve az UOF-354M kumulatív lõszer is ebben a kaliberben, feltehetõen itt ezekre gondoltak).

GF szervere vagy a sima DEV server? A GF szervere csütörtök és szombat délután 2-tõl 6-ig van, míg a sima DEV szerver majd mikor kiírják, szerintem csak január végén, addig tuti nem lesz hír sem 1.39-rõl.
Ha jól tudom, akkor holnap.
Jeffjohnson
Azt tudjátok, hogy a dev szerver mikor indul el legközelebb?

A kis tank eggyik haszna hogy lehet vele arty-t kérni...a heavyk örömére :-)
szabii98
két magyar van nem?😊

I met God. She's black

[NST]Cifu
Tetszik. Nem mindenféle irreális motor-, meg ágyúválaszték kerül bele, hanem viszonylag normális dolgok.

Fent van facebookon hogy kik nyertek beta packot a megosztásos nyereményjátékon.
Van 1 magyar is, esetleg ide valósi? 😄

akit érdekel a tegnapi entak bénázás vagy lemaradt róla itt van viszonylag jó minõségben 😊
http://www.twitch.tv/warthunder/b/490335842

amit felraktak a hiv yt oldalukra az undorító minõségû 1080-ban is 😊
de igen
Eredetileg nem úgy volt,hogy minden task csak +1 esély a bekerülésre?Most meg konkrétan bemehet az összes...

😊
így, hogy tudjuk néhány napon pár órát hülyéskedhetnek már annyira nem is bánom h nem öltem bele azt a rengeteg energiát anno a küldetésekbe 😄
informátoraim szerint meg is kapták😛 én 90%-át csináltam meg ,de sajna semmi😛

hivatalosan azoknak volt több esélyük kapni 😛 😄
azok kaptak meghívót most akik az összes TASK-ot megcsinálták.....

a streameket látva lehet bízni benne, hogy jó lesz 😊

ami majd igazán érdekes lesz az nem az arcade része de az még eléggé odébb van

csodálkoznék ha jövõre ki tudnák adni a hajós részt, azért ezen a tankoson még rengeteg meló van 😄
a.carkey
Amúgy jó lett?

A medve nem játék.

nekik is kell titkolózni csak tõlük már nem kérnek személyes adatokat

jövõre lesz open beta úgy tûnik

The second wave will give CBT access to those who purchased tank packs from December 4th to December 31st (included). Players who purchased their packs after that date will be included in the next wave of invitations.

31-e után még lehet ezek szerint venni ilyen tank pack-ot és ezek késõbb nem vásárolhatóak meg csak a cbt alatt..
Van valami blog ahol lehet követni a második hullámosokat, vagy még nekik is titkolózni kell?
Coral Springs
Jó lesz ez, bár engem nem igazán érdekelnek a tankok, örülök hogy sok embernek tetszik a játék. Lényeg hogy növekedjen a WT tábor. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

azért, hogy pár órát játsz a bétában tök felesleges is megvenni 😊
a prém tank + arany már oké kezdésnek

úgy kell felfogni, hogy gyûjtöttek egy kicsit a szerverfarmra ezekkel a packokkal 😊
Köszi ment a + mindkettõtöknek!

nincs valami 5eurós pakk annyit még szánnék is rá 😛
még a húsz talán határeset de 50-et kicsit sokallom : /
igen akkor lesz nyitva elvileg, ha máskor próbálkozol csak kivág egy hibaüzenettel max 😊
így visszahallgatva amit ki lehetett hámozni, hogy ezek a segítségek most az árkád csatákban be vannak kapcsolva de a többiben nem lesz vonal se "x" se átütés jelölés

de gondolom valamelyik napra biztos lesz egy, hogy mûködik az álcázás/detektálás rendszer napló is
Köszi jobb alsó sarokban kiírja hogy "nightly server" és tölt valamit,úgy néz ki sikerül!
Köszi még egyszer,és akkor a megadott idõpontokban fel lehet lépni vagy hogy van ez ?

+ a másik dolog, hogy akkor rajzol körvonalat ha ráviszed a szálkeresztet
viszont ha távolabb van akkor fölé kell célozni jóval 😊
de olyan nem lesz, hogy köddé válik a tank a semmibe 😊
ha észreveszed a fûben messzirõl mert mákod van/jó a szemed akkor is látni fogod 😊
gondolom csak azonosítani nem fogja és nem rajzolja köré a csíkot 😊
<#rinya>

Bár elég halvány, meg a sok, két méteres fû miatt éppen nem is ártott. Majd HB-ban nem lesz, és akkor öröm lesz, és táncolhatunk a padláson 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."