37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trucker39
    Készítettem egy kis leírást a minimap jelölésekről. Minimap jelölések
  • AlucardHuN
    Epic facepalm magamnak*, hogy én ezt nem vettem észre..., ezer köszönet nektek.:/ :D
  • DarkHorSe
    Nyugodtan lehet fikazni, meg ikszdezni attol meg ez a velemenyem. Nagyon latszik hogy ez meg beta, azert majd meg neha ranezek hogy fejlodik-e valahova vagy nem. Az meg hogy mivel jatszom, azt majd en eldontom.
  • twi452
    elvileg már nincs ilyen kötelező repülős tutorial ezen változtattak, hogy az elején már tankokat is lehet választani nem csak repülőt amikor "kedvenc" nemzetet választasz :)

a fejlesztési fa ablakon bal fent kell lennie a gombnak amit keresel :)
  • AlucardHuN
    Kössz ezt majd megnézem. Ha tényleg a "minimum légicsata" miatt van akkor ideje azt is meglesnem:D.
  • Sith
    A fejelsztéseknél fent nem tudsz átváltani army ra?
    Egyébként mintha rémlene hogy repülni kell 3 kört...?
  • AlucardHuN
    jah meg van stug is. (majdnem kihagytam bár ezt rövidcsövű verziót még szokni kell)
  • AlucardHuN
    Ja amúgx question mert ez még homály: ugye az eljén kellett még választani hogy német vagy orosz. Most németekkel pz 38t, első pz III, meg pz IV c-nél tartok de hogy tudok oroszt kezdeni? Mert ott csak két csodás kétfedelű van (repcsiket ki sem próbálltam még...) vagy nem is lehet?
  • Garakx
    Panther menjen a faszomban. Pirosba lövik a csövet egyet lövök vele és fekete lesz...
  • AlucardHuN
    Nekem most technikai problémáim vannak a wot-tal, gondolltam kipróbálom ez mit tud. Szó mi szó a minimap meg az interface jobb a wotban. Mivel tudom hogy itt más a sebzésrendszer (bár néha így is felbasz), itt valahogy alig érzem át a csatát néha mert pár perc alatt vége van mert arról szól hogy cap... olyat nem terveznek hogy az a cél hogy az enemy minden tankját kilőjük kb 15 perc alatt? Akinél elfogy a respawn a tankjainál az kiesik. Amúgy a fejlesztésre egész hamar rá lehet jönni, vészesebbet képzelltem. De hogy a kv1 is elakad az lol :D
  • Gottfried
    Nekem nem az a gondom a repülőkkel hogy kiszednek,bár annak sem örülök de viszonylag ritkán sikerül nekik.
    Az a baj hogy mióta összekeverték,az orosz oldal szinte játszhatatlan mert annyi balfék megy az orosz oldalon repülővel hogy a csaták nagy többségében miattuk kapunk ki.A 40% winnek már örülök.
    Persze megvan ennek a jó oldala is,a német oldalon már nem kell várni mert már kevesebben mennek némettel t3-ban és a csaták nagy részét simán nyerjük a balfasz orosz pilóták miatt(úgy 70% winem van a németekkel) de azért ez így nagyon nem fasza.

Nekem is az a véleményem hogy legyen választható,így mindenki megtalálja a neki megfelelő játékot.Ha valaki csak tankozni akar,ne erőltessék rá a repülőket.Nekem akkor tetszett a játék a legjobban mikor open lett és nem voltak repcsik.
  • pointer4
    Hát rengeteg mindenbe bele tudnék kötni a WT tankos részébe, de ha neked pont a minimap értelmezésével van gondod, akkor az írás-olvasás is nehezedre mehet XD Vagy életedbe először ülsz gép előtt :)
    Azok amúgy szerintem repülők, én is észrevettem a háromszögeket, és 5 másodperces morfondírozás után jutottam erre az ésszerűnek tűnő válaszra :) Abba az irányba vannak, messze-messze az általad látott térképtől.
    45 tonnás jármú amúgy ki tud dönteni egy fát ha nekimegy 20al ???
  • Gottfried
    go back to WOT! :)

(nem fogsz hiányozni senkinek)
  • Sith
    Ha jót akarsz játszani akkor ajánlom inkább a RB-t vagy a Sim et, a random kék háromszögek a pályán kívüli AI légvédelmet jelölik általában
  • ladista
    Hmmhmm...az előbb RB-ben kiszedték a tankomat. Bementem repcsivel, de az ellennél már nem volt a levegőben senki. Gondoltam, elóvakodom a legközelebbi ellenséges földi célpontig, hogy lebombázzam. Nem sikerült, mert a közelében kiírta a játék, hogy térjek vissza a csatamezőre. Kétszer próbálkoztam, mindkétszer ugyanez.
    Mással is előfordult ilyesmi? Eddig nem volt ilyen gondom.
  • DarkHorSe
    Ma delutan wot utan kiprobaltam ezt a jatekot, uristen :D Engem csak a tankos resze erdekel, azzal is jatszottam. A minimap egy szar, ossze vissza vannak az ikonok, random kek haromszogek vannak allandoan a szelen, nem sikerult a tankokat se kulonosebben megkulonboztetnem egymastol. Nem jottem ra hogy mi alapjan nyerunk vagy veszitunk ugy egyaltalan. KV-1 a 45 tonnájával nem bir kidonteni egy faszom palmafat, arcade modban jatszottam. Hat ez szamomra nagy 0 eddig ez a jatek.
  • Volfram42
    Végre itthon. Remélem azért, a tankosok nagy része tudja azt, hogy a vérprofi SB pilóták zöme a légi harcot keresi azaz valamilyen fajta vadászgépet fog behozni és nem a tankokat próbálja lekaratézni vele.
    A nehézbombázóktól pláne nem kell félni (ha nerfelik ahogy kéne, akkor remélhetőleg a vadászoknak sem), mert nagy magasságban operálnak azaz semmit nem látnak, ha meg lejön, alacsonyan csemege lesz a légvédelemnek, vadászoknak.

Remélem jól megoldják, elsősorban pont ez a fajta csata érdekel. talán még a cockpitek gyártását is fellendíti a dolog. Én olyan bombázót nem engednék mixed csatába aminek nincsen kész fülkéje.

Szpecnyaz: Van már olyan tankos játék ahol tankokkal lehet csak menni. Hajrá. Ilyen is kell néha.

Szerintem idővel biztos lesz külön tankos része is. Az is lehet, hogy szimulátorban nem lesz, mert a nevéhez méltóan tényleg szim lesz belőle egyszer és akkor a jelenlegi tankos játékosok fele úgy is átmegy RB-re, mert nehéz lesz a váltót kezelni vagy valami hasonló.
  • pointer4
    Én kiszeretnék már lőni a párducommal egy repcsit, hogy az rázuhanva egy tengeralattjáróra, kicsinálja azt, majd a roncsok még kárt tegyenek egy cirkálóba :D
  • vajakos21
    World war mod...ez az alapterv.Ettöl jobb összetettebb mint a wot ( meg sok mástól) Természetesen egy választási lehetőséget hagynék a tankosoknak is ha zavarjàk a repülők.
  • Szpecnyaz
    Az a baj h pl T3tól így is alig volt 16v16 tank csata, ahol pörögnek az események. Most meg az van h a csapat jó része repked, tank meg tényleg alig van. Nehéz megérteni a ruszkiknak h azért akarok TANKOS játékkal játszani mert TANKOZNI akarok, nem pedig a repülőket kerülgetni?
  • Garakx
    Gang Bang! :D

• bgabor
    Egyrészt nem tudjuk hogy ez a mostani helyzet végleges e. Könnyen lehet hogy csak tesztelik a mixed battlet. Elvégre először van ilyen, és nem is működik túl jól. (repülőgépeknél durva FPS drop a közös csatákban)

Másrészről ne úgy képzeljed el mint a tetves artyt a World of Tanksban. Majd meglátod, tűrhető. És semmi se akadályoz meg benne hogy a tanko mellett behozz egy vadászgépet is. Medim tankal játszva RB-n van két tank és egy repülő behozási lehetőséged, "életed".
  • lammaer
    Eh ruszkik, valamit ezeknek is muszáj elkúrni/erőltetni.
    Ha nincs arty (tudom, még az is van, mert az is vmi oknál fogva must have egy tankos játékban - biztos ezeknek is tüzér nagypapi volt), akkor raknak be repcsiket, mer nem bírják elviselni hogyvki tankozni szeretne csak. Doh-doh.
  • ladista
    Nem kell félni a repcsiktől szerintem, elenyészően kis számban kapnak ki ők, ellenben annál többet röhögök a balfaszokon, akik "kámikázeeeee" kiáltással állnak bele a talajba.
    Az a kevés vérprofi ex-SB-s pedig a 60 ezres állományban nem fog feltűnni úgysem.
  • twi452
    nincs :)
    most egy nagy egybeolvasztási kísérlet zajlik épp :D
  • lammaer
    Nincsen csekbox hogy "nem akarok repülőt látni a tankomban"?

CB alatt végig ezzel jött mindenki hogy nopara, nem lesz kötelező tankkal repcsire lőni....

(még regenerálódok a WOTos tank kiégésből, de hamarosan jövök ám a GFbe is, legalább egy próbakör erejéig...)
  • twi452
    viszont ha jön egy olyan pilóta aki nem szeret bombázni és bejön valami disznó vadásszal... főleg ha esetleg gyengítenek a bomberek védelmén akkor ott lerendez mindenkit sitty-sutty :D
    keresni sem kell az ellent mert ott fognak sétarepülni egy kis terület felett :)

ez a rendszer h kiugrok a tankból be a repülőbe szerintem sem valami jó
  • Garakx
    Így gondoltam én is meg Szpecnyaz is szerintem.
  • twi452
    ő úgy értette h a tankosoknak árt mert mégtöbb repülős lesz mert nem tudnak máshova menni csak tankos csatába meg eventre :)
  • bgabor
    Miért is téves? Én is éppen ezt magyarázom...
  • twi452
    nekem fel kellett szállnom il-2vel kellett is hozzá az egész kifutó plusz egy kis imádkozás Kurskon :D
    de sajnos az fps esés a tankterület fölött nálam is kilövi a repülőzést
    ennyit nem bír a vasam.. 20-25fps-sel meg szar főleg még trackerrel megtámogatva :)
  • Garakx
    Téves!

Mert aki eddig csak repülni akart SB-ben az is megy a tankok mellé. Ergó többen baszhatnak nyakon. Ráadás oylanok akik tényleg tudnak repülni SB-ben!
  • Volfram42
    Na jo tobbet nem irok a bkv-va telefonrol. Elnezest a kulalakert. Es a duplaert. Remelem ertheto a firkalmanyom.
  • Volfram42
    Jha rendesen megcsinaljak, hogy ne ezeken a korcs palyakon legyen az sb akkor mig fela
    Szalla repulo, ha fel tud egyaltalan addig te barhol lehetsz. Jele leg az arkad vackokon a levegobol i dulnak a gepek majd becsapodnak vagy maguktol vagy az aaa segit hamar. Hidd el ha fel kell szallni mevold sokmindent. A vagy tank vagy repulo jobb lenne szerinte. foleg, hogy semmi kedvem pakolgatni a joy-t. Siman tankos meg tuti lesz szerintem es akkor a kemeny igazi vasevo harcos tankosoknak sem kell rettegniuk a gonosz repuloktol.
  • bgabor
    Only Tank módról RB és SB csatában szó sem esett a hírben. Nem tudom ez honnan jött neked.
  • bgabor
    Naszóval akkor:
    Eddig volt AIR Battle, ahol CSAK repülőgépek játszottak. Ennek volt AB, RB és SB része. És volt TANK battle, ahol Arcade módban csak tankok, RB és SB módban pedig tankok és repülők EGYÜTT játszottak.

Ami megszűnik, az az AIR Battle SB része(a csekély érdeklődés miatt). Tehát a tankozókat rohadtul nem érinti egyáltalán, mert a TANK battle változatlan marad, így ott RB és SB részben továbbra is együtt mennek tankok és repülők.

Na ,teccik érteni végre valahára?
  • RatBaG #10380
    szvsz ha már elbasszák az igazi tankos feelinget a "tanks only" hiányával, akkor legalább miután rögtön a kör elején szétbombázzák a fejem, legyen meg a lehetőségem, hogy bepattanjak egy repülőbe és seggbe lőjem a rohadékot.
  • Caterpillar
    Vagy te nem érted hogy Szpecnyaz mire gondol...

Gyaqnítom arra, hogy így SB -ben nem lesz Tank only mód, de javíts ki ha tévedek.

Mindamellett szerintem vállalható, ha fixálják a számokat és hogy repülőből ne lehessen tankba spawnolni valamint fordítva....
  • bgabor
    Szerintem még mindig nem érted. Gáz.
  • twi452
    majd játszol a tankjátékkal :D