War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi hogy ki akarod nyírni a topikot.

Miért is nyírná ki? O.o

Ebbõl fakadóan pl most is mi megy? A fingreszelés. Fog is még egy jódarabig.

Amúgy van egy jó ötletem, mondjuk bannolva lennél innen közös megegyezéssel

Na mesélj, hogy van ez a közös megegyezéssel bannolás?

Ez úgy megy hogy õ is beleegyezik, és akkor nincs sértõdés 😄

mi pedig tudunk olvasgatni némi infómorzsát több helyrõl, mert akiket meg fenyegettél talán utána objektíven megosztják a tapasztalataikat. deal?

Amennyiben az objektív alatt bigmano beírását érted, nos, az azért nem annyira objektív érzésem szerint...

Azt én sem érzem annak, épp ezért került bele ez a pontos körülírás: _fenyegetés után objektíven_ , a rá vonatkozó a fenyegetés elõtt szubjektívan szövegrész helyett 😊

Kollati neve amúgy nem szerepel a moderátorok listáján. Ha már ennyi mindent tudsz arról, hogy az SG-n hogy mûködik a moderálás...

Azt valóban nem tudom, és mivel nincs dolgom vele nem is érdekel, ellenben nem tudom hogy jött kollati neve ahhoz hogy õ itt mod lenne, a játékban való kitiltást említette meg.
Na ez az amit nem vártam semmi durva lecseszés semmi anyázás semmi a megszokott lemondós szovegbol na most kellemesen csalodtam.
Koszonom.
Azt hiszem elmondhatjuk hogy a játékfejleszto cégnek nem erossége a marketing/kommunikáció ( nekem sem sajna)de még mindig tobbet árulnak el a játékról mint a konkurencia részletesebbek. Amugy meg megadom a tiszteletet és betartom a sabályokat amíg velem is értelmesen beszélnek, amúgy meg nem koteleznek senkit , hogy jáccon talánn sokan elfelejtik hogy ez nem munkahely nem fizetnek érte. Azért van hogy szorakozzunk majd. Én szívesenn tesztelek ha az észrevételeket nem soprik félre.
Látom azért van aki tud racionálisan is gondolkozni,de nem írok többet mert a hangnemem nem üti meg az itteni mércét.
További minden jót!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

[NST]Cifu
Akik meg negatívabban írtak, valószínûleg annak is köszönhetõ, hogy többet vártak, pl. nem olyan régen még te is decemberi open betáról irogattál, most meg hirtelen éppen hogy alfa-ról lépett closed statusba a játék.

Szvsz itt bigmano esetében inkább a hangnem volt a probléma. Az, hogy valaki tényszerûen ír a negatív dolgokról normális hangnemben, azzal senkinek se lett volna baja. De hogy közben lehordja a játékot a sárga földig olyan dolgok miatt, amik teljesen érthetõek a kezdeti béta stádiumban, egy másik dolog.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ami az ugynevezett IP kiadást illeti ma egyenesen "feldughatja magának bárki" elég ha az illeto egy nyilvános internetkávézót használ.

Ha az illetõnek megér annyit, hogy akkor most onnan fog regisztrálni, meg belépkedni mindig...

engem pl semmi sem tart vissza attol hogy a 200 akárhányadik accountot csináljam ahol akarom a jo kis dinamikus IP vel ellátott publikus hálózaton.

Még mindig tovább tart neked új reget csinálni, mint egy moderátornak kirakni azt a reget...

Nem szeretem mikor fenyegetoznek az emberek az interneten repkednek a nagy szavak az ilyen meg olyan "bannolásrol" és kit érdekel tolem meg is "fulladhatnak" az adminok ha bannolni akarnak tegyék

Ketté választanám a dolgot. Az egyik, ami szóba került, az az, hogy betartja-e a kedves béta tesztelõ azt a szerzõdést, amit elfogadott, mikor rákattintot az OK vagy Accept gombra. Ez morális dolog, és most ezen hosszasan lehet lamentálni, de maradjunk annyiban, hogy engem például személy szerint zavar az, hogy morálisan ennyire lazán kezelik az emberek ezeket a dolgokat. Mert ez ugyanis nem csak egy internetes játékra, hanem egy társadalmi megítélésre is vonatkozik. 20 éve még lazán tudtam szóbeli megállapodásokat kötni, és magától értetõdött, hogy mindenki tartja magát ahhoz. Ma meg ott tartunk, hogy lassan már egy ceruzát se lehet kölcsönadni, mert lazán lenyúlja a másik, csakmertazért.

Lehet, hogy téged a fenyegetõzés zavar, engem meg az, hogy morálisan ilyen szinten vagyunk...

Ha annyira odavannak a szerzodésukkel akkor jobban tennék hogy ne felejtsék el hogy a játékosoktol kapják a pénzuket

Pontosan, és ha a béta tesztelõktõl azt hallják a potencionális játékosok, hogy mennyire gagyi, félkész és gyatra a játék, akkor lehet, hogy meg se fogják nézni a játékot, mikor már nyílt béta fázisba ér. Ezt szerintem teljesen meg lehet érteni, és nyílván aki béta tesztelésben akar részt venni, annak (szerintem) el kellene fogadni, hogy egy erõsen kezdetleges állapotban lévõ játékot tesztel még.

amugy meg amikor fizettek a játékosok a Tank pakkokért elfeletették kozolni veluk hogy heti pár orát lehetnek cska fenn a szerverenn így megértem oket és jogosann vannak felháborodva.

Egyfelõl jogos nyílván a felháborodás, másfelõl viszont a zárt teszteknél, különösen az elsõ idõkben teljesen normális, hogy csak idõszakosan mûködnek a szerverek, rájuk engedik a népeket, aztán miután leállították a szervereket, gyorsan elemezni kezdik azt, hogy milyen volt a szerverterhelés, mik voltak az esetleg bugok, amiket jelentettek, stb.
Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint ez a fajta dolog a megszokott. Azt mondjuk én is úgy vélem, hogy ezt mindenképpen jobban kellett volna lekommunikálnia a Gaijinnek.

Viszon tkíváncsi vagyok a játékosok véleményére a játékrol foleg az eddig látottak alapjánn.

Egy zárt béta folyamatosan változik, és sokszor igencsak jelentõs változások történnek, mire eléri a nyílt bétát. Szóval a baj ezzel az, hogy okkal van benne az NDA szabályozás abban a bizonyos szerzõdésben...

"Nézd meg a vásárló szó jelentését és azt hogy én miért tudok játszani vele..."

Te itt nem vásárló vagy hanem önkéntes bétateszter, másszóval hibakigyomlálásra vállalkoztál, nem pedig játékot vettél. Cserébe majd nemsokára megkapod a prémium tankodat. Hogy ezért érdemes volt e ötször annyi pénzt kifizetni, mint egy átlag prémiumrepülõ(és várhatóan prémiumtank) ára, azt neked kell eldöntened. Szerintem marhaság volt.

Így van, én sokkal optimistább voltam, november közepére vártam a mostani repülõs 1.37 peccset, és úgy gondoltam hogy a tankos open beta még decemberben megjelenik, lévén hogy karácsony, meg PS4 verzió stb. Sajnos a fejlesztõk nem igazán tartották magukat semmilyen racionláis dologhoz vagy egszerûen nem lett kélsz a játék, így szerintem most január közepére várható az open beta.

Az hogy õk nem tartják magukat semmiféle értelmes határidõhöz, dátumhoz, nem az én hibám.

A pénzét pedig valóban arra költi mindenki amire akarja, de aki ortobán költi, azt bizony megszólják, ez már csak ilyen. Mellesleg én is költöttem már a War Thunderre, sõt annó goldot még a WoTban is vettem, de igyekszem ésszerû határok között tartani, és negyedévenként egyszer költeni rá, max 3000 forintot, hogy ne szálljon el velem a ló. Lehet ezt ésszerûen is csinálni. Például soha nem fizetnék 50 Eurót két-három hétnyi closed bétázásért meg egy gagyi shermanért/T-34 protoért, hogy egy bevallottan félig kész játékot tesztelhessek. Majd akkor tolom amikor már open beta lesz, és a legnagyobb hibákat kigyomlálták belõle.

Szerintem ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét senkinek semmi köze, van aki italra, kajára, nõkre, bulira, vagy éppen hobbijára szán pénzt (ha ez egy tankos vagy repülõs játék akkor arra). Felfoghatod úgy is, hogy azok akik starter packot vásároltak, esetleg prémiumot, goldot vesznek, azoknak köszönheted, hogy te (és még sokan mások) játszhatsz a játékkal, mert õk támogatták a fejlesztõket, elismerve a munkájukat (aki starter packot vett, az mellesleg megelõlegezte a bizalmat feléjük). A rendszer így mûködik, ha senki nem venne semmit, akkor ez a játék nem létezne ebben a formában. Akik meg negatívabban írtak, valószínûleg annak is köszönhetõ, hogy többet vártak, pl. nem olyan régen még te is decemberi open betáról irogattál, most meg hirtelen éppen hogy alfa-ról lépett closed statusba a játék.
Egy nap alatt lett egy oldalnyi új hozzászólás. Sajnálattal látom hogy egyesek nem értik a béta teszter kifejezés jelentését. Az meg pláne meglepõ, hogy egyesek komolyan azt várták hogy egy éppen csak alfa verzióba lépett játék azonnal lesöpri majd a négy éve üzemelõ WoTot. Lol. Komolyan, honnan a fenébõl tudjátok milyen lesz a tankos rész egy év múlva? Milyen lesz a HB rész, milyenek lesznek a közös csaták?

A #3685-ben belinkelt videóban meg lehet nézni, mekkora vicc volt a WoT a maga closed béta korában. A WT tankos része ennél azért már closed bétaként is sokkal elõrébb jár. De elárulom, minden online játék így kezdi a pályafutását.

Arra meg hogy egyesek úgy fizetnek ki valamire 50+ eurót hogy láthatóan nem is értik miért fizetnek. Hát no comment!
De gondolom ne lepõdjek meg ezen, WoTra meg Ájfónra is kicsengetnek egyesek százezreket, közben meg rínak hogy mekkora a csóróság Magyarországon. Magyar pénzügyi kultúra rulez.

Sherman0070
Szerintem örüljetek hogy a War Thunder tankos bétája nem ilyen csapnivaló:
mint ennek az úgynevezett játéknak a bétája 😉
(tudom nem mostani a videó)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ide én nem írok többet!

Ami az ugynevezett IP kiadást illeti ma egyenesen "feldughatja magának bárki" elég ha az illeto egy nyilvános internetkávézót használ.
A másik ha valakinek kedve van beszélgetni a átékrol hát tegye amíg ésszel csinálja engem pl semmi sem tart vissza attol hogy a 200 akárhányadik accountot csináljam ahol akarom a jo kis dinamikus IP vel ellátott publikus hálózaton. Nem szeretem mikor fenyegetoznek az emberek az interneten repkednek a nagy szavak az ilyen meg olyan "bannolásrol" és kit érdekel tolem meg is "fulladhatnak" az adminok ha bannolni akarnak tegyék (ne nézzétek hulyének az embert. Ez pont olyan mint az online átékban csak azért kapsz bant (mindenféle bizonyítték nélkul) mert jobban jáccol, jobbna ismered a játékmechanikát ésatobbi... Ha annyira odavannak a szerzodésukkel akkor jobban tennék hogy ne felejtsék el hogy a játékosoktol kapják a pénzuket , amugy meg amikor fizettek a játékosok a Tank pakkokért elfeletették kozolni veluk hogy heti pár orát lehetnek cska fenn a szerverenn így megértem oket és jogosann vannak felháborodva.
Elnézést ezt kicsit idegesen írtam. Viszon tkíváncsi vagyok a játékosok véleményére a játékrol foleg az eddig látottak alapjánn.
Ne menjünk bele...nagyon gyûlik a táblácskám

[NST]Cifu
Pl. megkéri a Gaijin az SG üzemeltetõjét, hogy adja ki az IP-det? Volt már példa ilyesmire...

Ip és MAC cím alapján le lehet nyomozni,de az illegális ill engedély kell hozzá...

És azt hogy akarod megvalósítani ha nem tudod az ingame ID-jét? 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem innen lesznek bannolva, hanem a WT-bõl. De ez nem szándékom, ezért jeleztem, hogy figyeljenek az illetõk az NDA-ra.
[NST]Cifu

Miért is nyírná ki? O.o

Amúgy van egy jó ötletem, mondjuk bannolva lennél innen közös megegyezéssel

Na mesélj, hogy van ez a közös megegyezéssel bannolás? 😄

mi pedig tudunk olvasgatni némi infómorzsát több helyrõl, mert akiket meg fenyegettél talán utána objektíven megosztják a tapasztalataikat. deal?

Amennyiben az objektív alatt bigmano beírását érted, nos, az azért nem annyira objektív érzésem szerint...

Kollati neve amúgy nem szerepel a moderátorok listáján. Ha már ennyi mindent tudsz arról, hogy az SG-n hogy mûködik a moderálás...

Túlliheged a dolgot, nem olvasol figyelmesen, mindketten reportoltak a megfelelõ topicba.
Nem értem ezeket az embereket, teljesen tiszta a helyzet, fizettél, örülj és tesztelj, és az NDA-hoz kösd magad, hiszen az a feltétele annak, hogy nyugodtan CBT tag lehessen. Amit nem értek, ez egy istenverte 3 hete futó CBT, miért gondolják néhányan, hogy már az elsõ percben egy teljesen jól mûködõ szinte már kész játékot kapnak, errõl szó sem volt, ahelyett, hogy gondolkodás nélkül írnátok, írjatok a fórumba szóljatok a fejlesztõknek, õk javítják a hibát és mindenki boldog, de így nincs értelme az ilyen embereknek tesztelni, maradtak volna inkább a kemény magjuknál még fél évig, havi 2 infómorzsával, többet érnének el komolyan mondom.
Össze kevered a szezont a fazonnal.
A CBT-n nem kötelezõ részt venni. Aki részt vesz, annak viszont be kell tartania a Gaijin játékszabályait, amit az NDA-ben rögzít. Aki belép, az ezt elfogadja. Aki megszegi, az meg nézzen szembe a következményekkel. Senkit nem kényszerítenek fegyverrel, hogy teszteljen.

Szerintem ez így elég fair.

De itt stazi-zni.. annyira eredeti.. szóhoz se jutok.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Amúgy van egy jó ötletem, mondjuk bannolva lennél innen közös megegyezéssel: neked jó lesz mert nem tudsz róla ergó tiszta lelkiismerettel nyugodtan tudsz aludni hogy milyen elszántan teljesítetted a parancsokat, mi pedig tudunk olvasgatni némi infómorzsát több helyrõl, mert akiket meg fenyegettél talán utána objektíven megosztják a tapasztalataikat. deal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az orosz-féle üzletpolitikát folytatva elõbb-utóbbi a stázinak is fel kellett bukkani hát most megtörtént.D
Mennyi fejpénzt kapsz a besúgásért 500arany/kopf?
Ja jó 😉
Kiváncsi vagyok a 6 éves Tommy boy milyen komoly teszter páran álomvilágban élnek..

Coral Springs
Te nem negatívumot hoztál fel, te habzó szájjal elkezdted szapulni a játékot. A kettõ közt nagy különbség van. Ezek után nem csodálom hogy a Gaijin miért ennyire körülményes a closed beta -ba való bekerüléssel kapcsolatban, de még ennek ellenére is bekerülnek nem oda való emberek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Engem nem banolnak sehonnan. 😊
Csak teszteltem már pár játékot.
Le a kalappal (ebben a nagy melegben)...na ezt ki mondta?

Ok, részemrõl téma lezárva.
Tudod, ahogy a Hofi klasszikus is mondja:

Ha kigondoltad ne mondd el.
Ha elmondtad ne írd le.
Ha leírtad ne írd alá.
Ha aláírtad.. ne lepõdj meg...

Valszeg nem is rád gondolt. Amit írtál az mind benne van a megjelent hírekben, mint elsõ benyomások a CBT-rõl.

A további benyomásokat, népítéletet, harag kiadást, örömködést, dicshimnuszokat szerintem mindenki korlátozza a hivatalos fórum CBT részlegére. Ide hivatalosan még azt se lehetne beírni, hogy valaki részt vesz a CBT-ben.

Persze köszi értettem,nem pofázunk...

Próbáltam úgy fogalmazni a mondandóm, hogy semmi konkrétumot ne említsek, nem fikáztam, csupán volt egy kis élménybeszámoló, semmi rossz szándék nem volt benne. Ha ezért bannolni akar, nem tudok mit tenni.
És amúgy hogy vagytok?

Nem beszélhetünk errõl Teeee

Ha valakinek a fenyegetését, akkor az övét jobb, ha komolyan veszitek. Én szóltam.

Esetleg szabadidõtökben olvasgassátok az NDA-t.

a.carkey
Fat Pizza vs Phat Pizza

"Nagyok vagyunk és sajtosak." vs "Vannak nagyok, de vannak kicsik is."

<#vigyor>

A medve nem játék.

Azt, hogy tudod mit jelent a béta teszter feltételeztem. Ha azért kerültél be, mert fizettél érte, akkor feltételezem átgondoltad mire adtál ki annyi pénzt. Ha nem...
De, hogy grammar náciskodjak kicsit: NEM vagy vásárló. Nem vettél semmilyen terméket. Fizettél azért, hogy tesztelhess. Késõbb kapsz egy tankot és egy jelvényt. Ennyi
Hagyd az ilyenekre kár pazarolni a szót...is.

Srácok tényleg nem nyafogni kell, menjetek a hivatalos forumra nyafogni, de akkor legalább rendes error reportal együtt

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

a.carkey
Na ja. Ott is volt szopás keményen. Ráadásul ott még várakozási idõ is volt. 😊

A medve nem játék.

Érdemes rá várni, csalódni nem fogsz.
Szuper... És neked attól jobb lesz?
BooMiller
Minimum 200k van a wotban😄 30k csata 3 hónapja be se indítottam és nem is fogom ezt viszont várom.. ennyi...

Mégegy szó a zárt bétáról és bannolva lesztek!
Én nyomtam egy reportot volt egy kis bug a lánctalpamnál screenshootal,de ennyi.

Na mindegy nem akarok vitázni,nem érdemes! Hiba volt itt felhozni a játékkal kapcsolatban bármilyen negatívumot,vegyétek úgy hogy minden szép és jó.
Részemrõl vita lezárva,ti gyõztetek meghajlok a többség akarata elõtt,és levonom a konzekvenciákat.

Ha szabad megszólalni a témában, ma volt idõm, így én is ránéztem a betara. Elsõ benyomás szerintem nem rossz (19k wot csata van mögöttem, nekem azzal sem volt semmi bajom). Van még vele munka bõven, de én végig élveztem az arcade battle ellenére is. Hibák még vannak, köztük pár zavaró is, jó lett volna egy ingame report fül, hogy kényelmesebben lehessen visszajelzéseket küldeni a fejlesztõk felé, ez sok játéknál alap, így szerintem több és értékelhetõbb adatot nyernének, de van egy olyan sejtésem, hogy erre nincs szükségük a részünkrõl, megvan a maguk tesztelõ kemény magja, a bugok nagy részével tisztában vannak, azzal is, hogy még min, mit kell finomítani. A tankok mozgása nekem nagyon bejön, itt a wot-el ellenttében sokkal jobban átjön, hogy tankot vezetsz, és úgy mozog ahogy kell (nehezebb manõverezni mint a wot-ban). Fizikát már említették elõttem, azon még finomhangolni kell, de alakul. Ha idõm engedni fogja, akkor a következõ alkalommal ismét ott leszek, kíváncsian várom, hogy ennyi idõ alatt mit fognak/tudnak majd javítani. Hasonlóan látom én is, nem biztos, hogy wot-verõ lesz (esetleg ha jön a HB akkor több szól ez mellett, de azzal a játékmóddal lesznek problémák amit majd a fejlesztõknek orvosolniuk kell), de a két játék szépen el fog férni egymás mellett, más a célközönség, szépen eloszlanak majd a játékosok a két konkurens között.
De arra azért nem válaszoltál hogy ki tudtad-e próbálni?
Illetve DE gondolom azért siklottál át nagyvonalúan a kérdés felett...
Rue East az agysebészetnél is statisztálj néha,feltételezem agyad is van.

Tudjuk, mindenki hülye, csak Te vagy helikopter 😊

Kit érdekel? Azonkívül meg miért is releváns ez?
Ha nem voltam nem ítélkezhetek? Ha nem tojok tojást nem mondhatom meg, hogy rossz ízû?

(Költõ kérdések, nem kell rájuk válaszolni.)

Na sziasztok további jó okoskodást....