37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ry0K3N
    Hülyeséget mondtam. Nem commander hanem gunner. A gunner/lövész lába előtt lőtt el pont sztem így azon nem ment keresztül a lövedék.
  • Susarc
    és kalkuláljátok bele,hogy 3x lőttem meg :D
  • Ry0K3N
    A tornyot el is vitte meg a loadert is. A torony jobb oldala alatt lőtt el így a commander megúszta. A tankpáncélból leszakadó repesztek meg szerintem nincsenek lemodellezve a játékban.
  • Torzonborz
    Persze , tény hogy ezt nem lehet teljesen lemodellezni.

Viszont a képet nézegetve kb a lövegpajzs jobb oldalán ment be, minimum a lövészt el kellett volna vinnie de még a löveget is szerintem.
  • mijki
    Ha ebben a szögben lőtte keresztül akkor legalább el kellett hogy vigye:
    - A toronyban levő 2 főt
    - Löveget
    - A sofőrt is simán vihették a repeszek...
    [/spoiler]
  • Ry0K3N
    Jó de most úgy gondolkozz ahogy megcsinálták ezt a játékban. A komponensek meg az emberek benne valami dobozszerű valamik a maradék meg csak üres tér. Valóságban egy ilyen lövés felkenné a T26-est a szikla falára mint egy vödörnyi szart de az meg megint más tészta hogy az ilyen eset hogy lett a játékban lemodellezve mikor a nagy kaliberű APHE lövedéket origamitankba lövöd.
  • Torzonborz
    Hát..úgy őszintén én nem igazán szeretnék egy ilyen kis szűk vasban csücsülni akkor amikor egy 88as lövedéke átszáguld rajta.
    Azért lenne ott elég komoly forgács/törmelék mennyiség ami száguldozna a küzdőtérben meg a benne ülőkben .

• Ry0K3N
    Ezért kérdeztem meg milyen modulok lettek kilőve még csak válasz nem érkezett rá. De nézd meg milyen szögbe lőtte keresztül.
  • Susarc
    természetesen ezt:

• Stefan99
    Volt egy kisebb update:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/148235-update-05062014-141781/
  • mijki
    Az egy dolog hogy átmegy. Az meg egy másik, hogy mit visz magával...szerinted van hely elhajolni a lövedékek elől?
  • Ry0K3N
    Nem ha a lövedék nem ütközik akkora ellenállásba hogy a robbanóanyag a lövedékben berobbanjon. Egyszerűen keresztülmegy a T26-on és a földbe robban. Főleg ha fél méterről lövöd meg. De nem lehet ezt letesztelni véletlen custom game-ben?
  • bgabor
    APCR-nél nem feltétlenül. APHEnél ha befullad a gyujtó szintén nem. Volt is olyan eset hogy a valamelyik angolszász tank tornyát átlőtte valamelyik Tigris, egyik oldalon be, másikon ki, anélkül hogy bármit is megsértett volna. A legénység ugyan eléggé meg volt illetődve, de bajuk nem esett.
  • mijki
    Ez az "átmegy" a lövedék a tankon dolog akkora hülyeség...ha egyszer egy lövedék bekopog a küzdőtérbe ott nem sok minden marad. Elhiszem hogy kemények az oroszok, de hogy cafatokban kellett volna lenniük az biztos...
  • joe38
    Skacok,hogyan tudnám "működésre bírni" a letöltött user skineket? Mert hiába másolom be a játék megfelelő mappájába,elvileg bent van a játékba a név de én nem látom.
  • Garakx
    Na pár kör is megvan a KT! Remélem a tier 4 nem oylan szar mitn itt állítjátok! :D
  • twi452
    de igen, féltsetek és mindennek előtt védjetek meg ha egy csapatba kerülünk :D
    ha a másik oldalon sikerül találkozni akkor meg ne lőjj :D
  • bgabor
    Hát, azért ne legyünk már annyira meglepve ha a 85mm-es ágyúval, amit direkt a Tigrisek/Párducok kinyiffantására terveztek az oroszok, a
    T-34/85 egy lövéssel kiszed minket a Párducból. Ez így teljesen realisztikus! Aki irreális, fél percen át tartó lövésváltásokat szeretne, meg béna életerőcsíkot, az térjen vissza a World of Tankshoz!

Tessék szépen lecsekkolni az ágyúk átütését és a tankok páncélvastagságát a tech treeben! Rá fogunk jönni hogy 1943 (durván tier3) után nagyon kevés olyan tank volt amit ne lehetne egyetlen lövésből kilőni. Nem véletlenül tűntek el a nehéztankok a föld színéről néhány évvel a háború után. Egyszerűen a harckocsiágyúk olyan erősek lettek a háború végére hogy azt csak olyan vastagságú és súlyú páncélzattal lehetett volna ellensúlyozni, ami már nem lett volna sem praktikus sem gazdaságos.

• twi452
    mindenhol azt hallani h ott kell lőni, nyilván oda is fognak lőni akkor meg sérül is

ha jól emlékszem még egy korai grmlz videóban ő is elmondta amikor magyarázott a különböző lőszerekről
  • vajakos21
    Twit azért nem kell félteni :-)
  • twi452
    cbt-ben mentem ott is párat és azt kell mondjam eléggé befosatós volt a panther a 34-85ben ülve
    a párduccal csak 2 vagy 3 kört mentem akkor de az az ágyú egy álom
    aki azzal sem tud célozni annak tényleg nem való ez :D

persze ahol most járok itt a hetzertől is tartok ha meglátom és nincs közel :D
    ha közel van akkor már tudom hol kell lőni de pl kurskon megrépáz simán :)
  • vajakos21
    Panthernél alap a torony/ cső damage.Nem hiszem hogy normális.
  • Susarc
    majd T3-T4 hez elérsz..... T2 meglehetősen korrekt
  • twi452
    nem tudom srácok nekem itt is ott is van sikerélményem
    pedig én nem vagyok olyan vérprofi mint egyesek :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

itt kaptam én is rendesen lövéseket de általában próbálok óvatosan menni mert ugye itt nincs az h na még 1-2 lövés belefér.. 1 találattól is vége lehet :)
  • Ry0K3N
    Várjál csak, szerintem van olyan magas a tiga 2 hogy abból a szögből belövöd a tornyát és a lövedék a túloldali görgőknél jön ki és robban be hogy suspension damage legyen.
    De ez csak az én teóriám.

#10468 fogalmam sincs abba a kis szutyokba hol van a lőszer meg üzemyanyag. De képen nem látszik mi is van kiszürkülve még a suspensiönön kívül?
  • Mnemomic
    Igen ez elég idegesítő. Ma kipróbáltam a szimulátor módot ami tetszik maradok is ebben, de itt az van mint a többiben, hogy Pantherral vagy kilövöm egy lövéssel a t34-et -ami elég randomnak tűnik- vagy pedig ő kiszedi egy lövéssel mindenemet, de legfőképp a gunnert, tornyot, aztán második lövéssel megöl. Elég frusztráló tud lenni.
  • Susarc
    ,de még ha át is lőttem a torony alatt 3x..... akkor ugye a "suspension dmg" elméletemre akkor is itt a bironyiték....orosz tankot lősz---> SUSPENSION DMG azt csókolom
  • Susarc
    mondjuk hogy mit keresett csóringer t4-ben.....lehet bent felejtett egy t4-es vadászt.....
  • Susarc
    erről az átlövésről volt már szó tegnap :) de persze 3x átlőttem a torony alatt és félreugrottak a legénység tagjai meg arrébb pakolták a lőszert,üzemanyagot stb :)
  • Ry0K3N
    Nem lőtted véletlen szerencsétlent teljesen át így nem volt hol robbanjon a lövedék?
  • Susarc
    ugyanide várom a GAIJIN fejlesztőinek a magyarázatát és egyéb tudományos érveket :)
  • Ry0K3N
    Nálam az segít ha ki is jelölöm és ugye mutatja a célpont széleit így nagyjából meg lehet becsülni a távolságát. De kb nálam is ugyanez a szitu, láncot lövök 3x az meg csak 1x lő vissza és égek mint a gyertya
  • Susarc
    a festményem címe: SUSPENSION my A44 ! :D

ui: HÁROM! torony alatti lövésre robbnant szét.....komment? :D

• Ninju
    Anno, mikor én az RB-t próbálgattam, akkor ha jól emlékszem a kocka méretéből és a minimapból lehetett következtetni a távolságra. Próbálj picit magasabbra célozni, úgy nagyobb eséllyel lövöd a testet és nem akad el a lövedék a lánctalpban.
  • Susarc
    most úgy állunk,hogy gyorsabbak,gyorsabban töltenek, mozgékonyabbak,az ágyú még fos legénységnél is azonnal célra áll /az orosz legénységem 600-as szintű a német már 1300 :D és ott ászok meg expertek is vannak mégis úgy kileng az irányzék egy fékezés után,hogy 3-4 sec mire rendesen lehet célozni némettel! ugyanezt a default fele akkora orosz legénységem negyedannyi idő alatt produkálja és már célra tartva tüzel...apróságok ugyan ,de megborítják az egyensúlyt...ami már eddig is orosz oldalra húz....

• Susarc
    ha látod az még úgy oké...,de elsősorban arra céloztam,hogy amikor nincs tiszta cél csak a targetelt piros csík akkor is az sérül
  • Ninju
    Én már mozgatom folyamatosan a tornyot ha farkasszemet nézek valakivel és töltési időben versenyzünk.
    Lehet, h csak placebo, de talán nehezebb eltalálni a csövet. :)
    Tegnap pont egy Su-85-öt szívattam meg úgy, hogy vonult vissza fedezékbe amíg töltöttem, már eltűnt a domb mögött, de emlékeztem rá hol volt a csöve. Ki is lőttem neki. Utána mellé álltam, kiszedtem a mellette álló IS-t, majd kapott egy szülinapi gyertyát a TD is. :)
  • Her Laca
    Pláne a német harckocsi lövegek terén ha mást nem nézünk.az a 88 as nem gyerekjáték volt.
    Szerinted a mai USA M1 ben mért Rheinmetall ágyú van?:)) Régen is ők gyártották a csöveket mindenhez jelezném:)
  • Susarc
    mind a kettőtöknek igaza van,de én mégis úgy látom,hogy ezek ellenére bele van rondítva rendesen a játékba....nem hiába panaszkodik az összes németekkel játszó emberke a barell sérülésre bárhol lövik meg...ezek kis pici nüansznyi dolgok,de mégis óriási előny a másik oldal számára....,mert ki nem xarja le,hogy sérül a felfüggesztés ruszki oldalon? neked viszont az ágyucsöved kukázódik meg a töltési időd lesz 2x akkora azonnal....erre azért lehetne jobban odafigyelni
  • Her Laca
    Mi lenne. Én csak leírtam a tényeket ,nem én hőbörgöm :) Nekem hót mind1 ,hogy milyen ez a játék.
    Mindamellett a veszteség adatok igenis árulkodóak akár technológia terén is..Lévén Kurszk nál a németek is támadtak!!!!!! és mint tudjuk a támadásban több a veszteség mint a védekezésben.