War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUÉK mindekinek!

Én azt is remélem,hogy minél nagyobb pályák lesznek és hogy majd akár lehetne nagyobb létszám is a csatákban,a látótávolság szerintem nagyjából a valóságoshoz fog közelíteni,hiszen több km-es pályák lesznek gondolom.
Az optikát mennyire realisztikusan lehet használni? Azt láttam hogy ott a kis X arcadeben, de nem nézte meg valaki hogy ha beméred vele akkor az elvárthoz képest hogyan repül a lövedék? Vagy olyan nagy távolságok még nincsenek?
Egyelore azon is kell majd finomhangolni, 1 kmre levo AA-t a pz4el sima AP lovedekkel ki lehet csinalni.

Ha már itt tartunk, a lõtávolságok mennyire realisztikusak? El lehet lõni akár három kilométerre a löveggel mint a valóságban, vagy itt is lekicsinyített lõtávolságok vannak mint a WoT-ban?

0 perc. Spawnrol spawnra lehetett loni legutobb a tesztpalyan. De jeleztek tobben forumon szoval valoszinuleg valtoztatnak rajta.

Az az érdekes, számomra pl ebbõl a 3-ból kettõ haszontalanabb, mintha új térképeket vagy tankágakat csinálgatnának tovább 😊

@Mega:
" itt azért vannak távolságok nem is kicsik de a tankok mégis elég nagy sebességgel kozlekednek hogy legyurjék élvezheto ido alatt azt a távolságot."

Ez nagyon pozitív, nekem a legnagyobb problémám a WT spawn és csatamechanikájával a rengeteg üresjárat volt (még repcsiknél is). Ha nem titok, kb mennyi idõ a spawnolás után elérni az ellenséghez az elején?

De de a rezgés elég sokszor elofordult és nem is konnyítette meg a célzást.
leginkáb bakkor fordult elo ha domborulaton áltam meg. Itt a tesztmaponn nem tukorsima feluletek vannak rengeteg meglepo bucka és mélyedés van szoval nem tokéletes talaj mint a WOT ban de ezt a streambol is lehetett látni (probállom védeni magam hogy nem árulok semmi olyat el ami a streamben nem volt benne) Viszont ami nagyon teccett hogy itt azért vannak távolságok nem is kicsik de a tankok mégis elég nagy sebességgel kozlekednek hogy legyurjék élvezheto ido alatt azt a távolságot. a grafika eszméletlenul jol sikeredett én nagyon élveztem a Nehéz fém szornyeteg irányíttását megvan benne az élvezet télle golyan mint a streamen a fizikánn még ugyis csiszolnak.
Sherman0070
az a lényeg 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na mindegy, boldog új évet nektek!

Ehm, tényleg érdekes hogy valahogyan éppen most került elõ a két éve megígért Historical Battle a Wargaming zsákjából, és a nagy felbontású tankok és mûködõ futómûvek is felmerültek ötletként. Kár hogy a War Thunder már mindháromban megelõzte õket.

Egyértelmáen megkezdõdött a konkurenciaharc, és mi ebbõl csak profitálni fogunk.

Azért látom annyira még nem jött meg az eszük hogy közutálatnak örvendõ SerBet hátrébb vonják az elsõ vonalból, és a PR videókban valaki kevésbé indulatkeltõ személyiséget szerepeltessenek. Pedig érdemes lenne.

Sherman0070
nálad olyan nem volt hogy megálltál akárhol és belsõ nézetben rezgett a tank ?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Aszem nem mondok el semi "ujat " azzal ha azt mondom miutánn visszanéztem a feljáccásaimat (kicsit jobban odafigyeltem jobban nem csak probáltam keresni az ellenfelet) , hogy a hangok eszméletlenek még a TD ágyujának a mozgás hangját is felvették. A hangokra nem lessz panasz de nagyon nem
+ pont a WT:GF nek 😊
Sherman0070
Igaz. Még van pár zavaró bug benne.

Elõször rakják rendbe a játékot, lépjen open beta fázisba, majd utána ráérnek szépen reszelgetni techtre-t.
Sherman0070
akkor most mind2 cég szépen belehúz 😄 remélem a Gaijin fejleszti a tech tree-t 😄

- various equipment, boxes, mudguards etc. will be torn off when hit(wot hd cuccosból)

mintha már láttam volna valahol ezt

WoT: Nishizumi77

Így van, versenyezzenek csak nyugodtan, mi csak jól járunk vele.

Coral Springs
Az nem baj ha megkongatták a vészharangot, az jót tesz ám a War Thunder -nek is. Az se lenne olyan frankó ha a War Thunder simán eltaposná a konkurenciát és válna egyeduralkodóvá, idõvel szarna bele a Gaijin is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sherman0070
http://worldoftanks.eu/en/news/46/Video-asap-16/ milyen különös hogy ezeket pont most ígérgetik 😄

Sherman0070
ti már láttátok a gyáróriásos videót a wotról? 😄 valami olyasmit mondtak hogy "nincs gyenge és erõs tank" mert úgy sorolja be õket az mm 😄 na persze 😄

BooMiller
Lehetne de nekik az nem stílusuk, ha csak annyit hoz a GF mint a wot akkor már jó vagyok😊

ha nem lenne konkurencia most a 66. új orosz tank ágról lenne videó nem HD packról meg havokról
Engem csak az zavar hogy sok dologért amik most jönnek már évek óta sírnak a playerek de idáig nem érdekelte a fejlesztõket, de most hogy van konkurens hirtelen fontos lett nekik.
Konkurencia nélkül is lehetne fejlõdni.

Egyébként ezek a régi wot os poén reklámok marha jók voltak 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

BooMiller
Ezzel nincs is gond.. arról nem õk tehetnek hogy idáig nem volt konkurencia. Serb kommunikációjáról viszont tehetnek ami nem kicsit arcoskodó.. éhen halni nem fognak amíg szar van veréb is😊

Sherman0070
meg ez a sok prém tank leárazás és IS-6 szerzés is különös 😄

Micsoda véletlen egybeesés, hogy most csinálják meg a HD modelleket wotba, mikor közeleg a sokkal jobb grafikás wt gf. Biztos a véletlen mûve, érdekes idáig nem volt nekik sürgõs, érdekes idáig csak új tankokat és mapokat adtak ki, azt hogy jön a konkurens hirtelen elkezdtek foglalkozni más dolgokkal is 😄

Sherman0070
Amikor megnézem a war thunder ground forces trailerjét rámjön a játszhatnék 😄

Sherman0070
😄

Valami régi újságban láttam egy képet, egy Leopard I oldalánál egy rommá tört autó, és a parancsnok keresi a csattanás okát. Kb. ugyanez 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

BooMiller
Na ezt nem láttam a videóban, mindegy is utolsó 2 patch óta el sem indítottam.

Sherman0070
azok a hangok xD

Sherman0070
Ezzel akarták reklámozni a játékot xddd

Havoc a fizikiai engine, a grafika része a hírnek annyi, hogy megemelik a tankok poligon számát, javítják a kinézetet.
Sherman0070
ez tõlük nagy "elõrelépés" 😄

BooMiller
Eddig sem értettem mivel h jól tudom a havok az fizikai cucc? javítsatok ha rosszul tudom....
Az a fejlesztés hogy most már a tank textúrák elérik a 2 évvel ezelõtti skinek színvonalát?😄DDDDDDDDDDD

Sherman0070
haggyad már õket nem tudhatod mennyit szenvedtek ezzel 😄

BooMiller
Láttam de hogy ezt új grafikai engin-nek nevezik az olyan wargaminges😄DD
Szót nem érdemel...

Sherman0070
õõõm mutassak egy képet arról a "bámulatos" grafikáról? messzirõl szép de ha látod közelrõl---->

Láttátok e a konkurencia promóvideúját az új grafikáról?
Valahogy pont mostanra sikerült idõzíteni >😊
Külön tetszett hogy kiemelték hogy ezután a lánc meg a görgõk realisztikusan fognak mozogni
Jah miért ne végulis teszteléshez tartozik , hogy milyen lenne csapatban elony vagy hátrány kitudja. szerda hajnali 03:00 nyitják a szervert Január 1 el?
Sherman0070
majd hajnali 3-kor jön valaki closed bétán velem sqadba? 😄

Ezt jó tudni éppen reinstall elott vagyok de ez esetben akkor még várok az Open Bétáig. Viszont azért én a saát gépemre feljáccom a "teszteléseimet"
Egész jó visszanézni oket.
1000-napra???? Az még gombócból is sok...
Így van, már attól bannolva lettek páran 1000 napra, hogy a játék kompatibilitását windows xpre állították, és emiatt a gép fingerprintje is változott és a játék más gépnek látta 😄
Persze feloldották nekik a bant utána.

Sherman0070
hát szerintem senki se adja oda az accját egy körre mert egybõl kidobják ha látják hogy nem a saját gépjérõl játszik 😄

igazából csak azzal csúsztak, hogy a ps4-re lesznek tankok
azzal, hogy idén már vannak tankok az igaz.. csak nem mindenkinek de vannak xD
Addig le sem kéne feküdni 😛
De ha valaki pont nem érne rá szívesen belépek az accjával hogy elmondjam milyen!
Mellesleg kíváncsi vagyok lesz e valami közlemény hogy ha nem az elõször megjelölt idõpontban (dec ha jól emlékszem, habár még tudnák állni a dátumot) lesz openbéta akkor mikor.
Velem ilyen soha nem fordult elõ, 50m-belül nem tud elrejtõzni semmi, mert automatikusan spotolódik, ez így valóban furcsa.

"25-bõl több mint 10-en nulla csatával rendelkeznek szóval egy kicsit gyanús"-online playerekrõl beszéltem...