37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #34748 Pontosítva mind a kettő mert AMX M4 az valójában Wotban ismret AMX 50-100 az 50B prototípusa.
50B, 50 Foch, 50-100, Lorraine 40t, amx13-90... csupa jó tank :D készíthetem is a bankkártyát
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.14. 17:56:07 -
CHaooSS #34747 Végleges ,nem prototípus
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.14. 17:45:15 -
fighter_hu #34746 Én tippre azt mondanám hogy az a 2 az amx m4 mle 45 talán a másik meg lehet amx 50b vagy vmelyik elő prototípusa. -
CHaooSS #34745 Amx13 átütése 6.7-hez kicsit kevés... 4db SS11 rakéta miatt szerintem nem ér ennyi,de majd meglátjuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezekre viszont még nagyon kíváncsi vagyok
fr_amx_m4 no longer hidden
fr_amx_50_surbaisse no longer hidden
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.14. 17:12:27 -
#34744 -
fighter_hu #34743 dev
patch notes
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.12.13. 20:26:37 -
#34742 a Német oldalon meg pont a felderítő jármű nincs benne :) :) :) -
Madi92 #34741 Most miért? Szerintem ez tök jó megoldás. -
Kissssss0 #34740 New opportunities for light vehicles!
gazsiék nem bírnak magukkal... addig erőlködtek amíg nem találtak végre valamilyen módot rá hogy vissza erőltessék azt a szaros árkád markereket RB-be. -
Kissssss0 #34739 M4A4 (SA50) - The Desert Warrior -
fighter_hu #34738 Gratu -
#34737 há
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #34736 Az igazság az hogy a flag magazinban több a mese mint a valóság.
Ennyi erővel Andersen meséit is linkelhetnéd.
De akár egy ripost cikket is berakhatsz arról hogy a hold azért lesz egyre kisebb mert ET megette.
Mondjuk azért a ripost-ot ne hasonlítsuk a flag-hoz,azért a ripost-ban még is több igazság meg értelem van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.09. 13:44:50 -
#34735 Az igazság odaát van. -
#34734 Tiszta vicc, hogy hidroplános event van és nincs szovjetnek egy ingyenes csónakja.
-
bgabor911 #34733 Miért is baj ez? Van 105mm es páncéltörő ágyú is alacsony tieren(dicker), mégis ki van balanszolva, mert az ágyút leszámítva egy hulladék az egész jármű. Autoloaderrel is lehet magas az újratöltési ideje. Az autoloader itt a játékban csak annyit jelent, hogy nincs hozzá sérülékeny töltőember, és a crew reload skillek nem hatnak rá. Ami problémás lehet, az a táras újratöltési mechanizmus, hogy több lövést tudnak gyors egymásutánban leadni, de ez is balanszolható.
Ezt a lorraine-t szerintem a legtöbb légelhárító löveg is ki fogja tudni lőni. A BR besorolásáról se tudunk semmit, csak hogy tier4 tank lesz. Simán lehet BR 7.0 is tier4-es ként, mint a T-44-100. Ezzel a páncélzattal könnyen lehet hogy Leopard1 szindrómában fog szenvedni, papÍron BR 7.7 MBT, aztán bármilyen nagyobb kapiberű gépágyús légelhárító löveg kiszedi, nem beszélve a keményvonalasokról, mint a Zsu-57.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.12.09. 09:27:52 -
fighter_hu #34732 Jaja remek lesz....... -
#34731 Pláne tigrisek ellen. -
#34730 100milis autoloader? Igen, pont ez hiányzott. -
Kissssss0 #34729 az első épkézláb francia tank amit eddig láttunk :D azok a gumikerekek nagyon állatul néznek ki. -
BaleniX #34728 Jön a Lóri
Ezt nagyon várjuk már! -
#34727 Kövi kérdés. a játékban megjelenő nevem hol tudom átírni? -
#34726 Hát izé.... végül is megoldottam amit akartam.
Én legyek hülye vagy hazug, de mikor előzőleg néztem azt a listát (még mielőtt itt kérdeztem) a magyar még nem szerepelt benne nekem. Pedíg direkt megnéztem és tuti nem volt ott, sőt fele annyi sem volt mint most van.
Közben babráltam valamit a játék beállításaiban a crew hangokkal és akkor letöltött dolgokat.... most meg már a beállításban ott van a magyar is.
Nem számít. Amit akartam az sikerült. Az oroszok nem angolul beszélnek -
#34725 Lehet félreértem, amit írtál, de:
Van magyar fordítás a játékban, launcher jobb felső sarkában lehet kiválasztani. A rádiós is az épp játszott nemzet nyelvén szólal meg, csak a menüben kell beállítani. Ha magyar hangokra gondoltál, azt is meg lehet mókolni, de szvsz elég gyengére sikeredett. -
#34724 Kérdés.
Éppen autentikusabb hatást szerettem volna elérni magamnak mikor megpróbáltam a rádió hangok filejait kicserélni.
Közben észrevettem hogy vannak magyar fájlok is.
Egyrész nem tudom kicserélni őket mert a launcher egyből visszacseréli. (van erre megoldás? Nem érzem úgy hogy csalás lenne vagy bármi)
Másrészt ha vannak magyar fájlok akkor mért nincs magyar nyelv a játékban?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.12.08. 11:09:43 -
Kissssss0 #34723 SOMUA S.35 - Shield of The Republic -
#34722 Nemzeti színű lobogó: ✔︎
A blog nevében szerepel, hogy "polgári": ✔︎
Az olvasót (megpróbálja) megvezeti, mint egy konzultáció: ✔︎
"a szemellenzős angol történetírás a cionliberális kollégáival együtt".... Öööö.... A következő cikk a holokauszt tagadásáról fog szólni? :O
Az angol történészek is tudják, hogy azért nyerték meg az angliai csatát, mert az elmebeteg Hitler a retardált Göring -nek azt a parancsot adta, hogy hagyjanak fel azzal, hogy elsődlegesen a reptereket támadják, e helyett inkább (terror) bombázzák a városokat, a polgári lakosságot. Miközben basztak partra szállni. -
#34721 https://flagmagazin.hu/vilag-historia/az-angliai-legi-csata-romantikus-meseje-es-a-kevesbe-romantikus-valosag
És ugyanitt nagyszerűen tetten érhető a győztesek történetírásának egész hamisítási módszertana, mely a Royal Air Force (RAF) jókora terület- és légtérvesztéséből és stratégiai visszavonulásából papíron hatalmas győzelmet kreált. Az így faragott hamis bálvány oltáránál aztán minden évben fényes szertartásokkal ünnepelnek egy olyan mítoszt, amelyből jóformán csak az emberi kitartás mozzanatai felelnek meg a valóságnak. Mi azonban nem lehetünk tekintettel a britek érzékenységére. (Ahogy ők sem igen szoktak a miénkre tekintettel lenni.) Nézzünk be a hamis díszletek mögé, és próbáljuk meg a valóságnak megfelelően felidézni ezeknek a valóban hősi időknek a történetét.
-
BaleniX #34720 sAU40 -
Kissssss0 #34719 én múlt hónapban 3 medált összeszedtem és valószínűleg meg is tudtam volna szerezni a tb-3 repcsit de félúton beleuntam az egészbe... :( -
BaleniX #34718 Igen, amit a Special Task-ért lehet kapni arra gondolok. Csak mert pl. a T14-hez 13 kellene, annyit szerintem a jóisten se tud összeszedni -
Kissssss0 #34717 én régen bluestack-ot használtam a pc-men, valami 39 vagy 49 aranyat lehetett összeszedni reklámok meg egyéb baromságok letöltésével, aztán ha elérted a max limitet utána elküldöd az összegyűjtött aranyat a wt accodra és kezdődik elölről az egész, ha jól emlékszem én a google fiókomat használtam, több részletre már nem emlékszem rohadt rég nem használtam :D -
#34716 Sziasztok. Nagyon hülye, indokolatlan kérdés...
Belefutottam ilyen Free Golden Eagle telefonos appos reklámba meg láttam ilyen SMS-es dolgot ami ad eaglet.
Ezekért egyrészt mennyire bannolnának? Másrészt mennyire élhetnek vissza a megadott adataimmal?
Van ilyen ami működik vagy mind átverés? -
Kissssss0 #34715 medál? warbondra gondolsz? mert ha igen akkor ezek is nullázódnak... nem csak a shop level, egyedül csak a warbond marad meg minden hónap váltáskor. -
BaleniX #34714 A Medálok azok maguktól nullázódnak vagy mi van? Volt már 3, erre amikor megkaptam a 4. Special Task-ért a 4. medált akkor már 1 megszerzett medált mutatott. -
CHaooSS #34713 Nagyon kíváncsi vagyok arra a tankra. pre-order felejtős, de szerintem, ha elég jó lesz + egy jó ággal indítanak akkor lehet befizetek rá. Wot-ban nagyon csíptem ezeket a francia gépeket, egy ideje várom már, hogy jöjjenek :D
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.05. 14:13:13 -
Kissssss0 #34712 remélem azt az amx 13-at 7.7 szintre rakják vagy még fentebb, már a hányinger kerülget mikor az 5.7 tigrisemmel összerak egy rakás strv81 tankkal egy csatában. -
Zoli105 #34711 Francia tankok jönnek
bár azt hittem hogy előbb jönnek az olasz tankok :D :O -
fighter_hu #34710 Szerintem ez kell neked.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bazsidiver #34709 Melyik az a beállítás amivel gombokat lehet rendelni a scope y tengelyen való mozgatásához? Mert az egérrel elég nehéz milizni amikor 1600 méterről kell eltalálni a célpontot.